Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
300 okuma
Şanslıxkelebek Rüya kategorisinde Rüya Ustası (46.6k puan)  
düzenledi
Elimde valizim,akşam vakti babamla çıkıyoruz dışarı. Nereye gidiyoruz bilmiyorum. Dışarı çıktım her yerde kar var. Akşam vakti her yer bembeyaz olmuş 5 cm. gibi bir kar yağmış. Çok güzel görünüyor bakınca hoşuma da gidiyor ama şaşırıyorum. Daha sonra elime alıyorum,babam bana atıyor ben ona atıyorum beraber kartopu oynuyoruz. Daha sonra annem geliyor.Ben kartopunu atıyorum yerde yüksek bir kar var onun içinden geçiyor ve içinde bir boşluk oluşuyor. Daha sonra bir tane daha kartopu atıyorum ve yerde küçük bir tünel oluşuyor. Arka tarafının da açık olduğunu görüyorum. Kaymak istedim içinden ama annem geçerken yıkılırsa üstün hep kar olur dedi. Kaymadim. Daha sonra valizimi aldım tekerlekleri üstünde arabaya doğru gittim ama devamı yok. Yorumlarsanız çok sevinirim.
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Karı elime aldım hemen sıkıştı halk ağzıyla çok iyi tutuyordu. Temiz,parlaktı güzel görünüyordu. Rüyamda yaz mevsimi değildi ayağımda botumu hatırlıyorum. Üşümedim
Valizim çok ağır değildi kolaylıkla taşıdım ama  içi boş da değildi. Evde mor bir valizim onu götürüyordum. Büyük olandı. Akşam vaktiyfi hava karanlıktı ve dışarıda hiç kimse yoktu araba bile geçmiyordu. Güzel bir ruyaydi güzel hissettirdi. Yorumlarsanız çok sevinirim :)
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Birde dün bir videoda kar görmüştüm yeni geldi aklıma o yüzden mi gördüm bilemedim. Bulunduğum şehirde de aşırı sıcak bir hava yok hatta yağmur bile yağıyor hava soğuyor.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Mor valiz iç dunyanizdaki olumlu dişi enerjinin yükselmesi ve genç kizliktan artık olgun bir kişilik yapısına hazır olduğunuzu da gösterte bilir ve bu mor valiz güzel de haberlerin başlangıcı olabilir.
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Rüyamı paylaştım hatta sizi de etiketledim rica etsem bakar mısınız müsaitseniz eğer :)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Linkini atar mısın rüyanın.
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Hemen atıyorum :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyanın giriş kısmı için çok çaplı ön görüde bulunmak mümkün , valiz ve kış ayı burada hazırlıktan ziyade bir şeyin bitişi ve vedası olabilir ve sonraki döneme ise geçiş olabilir ,baba figürü güven ve yanında kendini huzurlu hissetigin kişilere yorumlamak mümkün .

Valiz kişinin iç dünyasını ve ic dünyasını yorumlama şeklinde belirmiş olabilir , kişi yolcuktan ziyade değerli bir haber alması mümkün valiz burada toparlanma bir seneyi kapatma yani gerinde bırakacağın bir dönemin var geride arkanda bırakmak ve sanki hiç geri dönmeyecek gibi sonsuza kadar kapalı dursun deriz ya o şekilde bazı olayları ve yasanmisligi geride bırakma kararı ile karşı karşıya geleceğin bir döneme giriyor olabilirsin.

Mevsiminide kâr görmemek olumsuz olsada sizin rüyanız için değil , iş özel yaşam mezuniyet sonrası yada finansal anlamda bir atılım yapmak istiyor yada hayaliniz var yada kariyer anlamında gerçekten bir atılım yapacaksınız bunun da ön hazırlığı mevcut durumlarda sanki ya da gelecekte olacak , ne kadar tecrübeli olsanız da aileniz ön planda onların desteği ve onayı sizin için önem arz ediyor durumda kar ve valiz sizin için yeni hedefleri simgeliyor siz finansal konulardan hala etrafa çocuksu bir gözle bakıyor olabilirsiniz ama valiz size artık gençlik döneminden olgunluk evresine geçmenizi istiyor gibi sizi caylakliktan toyluktan sıyırmak istiyor gibi rüyada belirmiş durumda geldi bana , veda var ama aileniz yanınızda bu da demek ki içsel bir takım şeylere özelliklere huylara veda ediyor anlamı da taşıyor olabilir.
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Rüyamı çok güzel yorumlamışsınız çok teşekkür ederim,sağ olun :)
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Evet var dileğim inşallah da olur ama bilemiyorum :)
Teşekkür ederim :)
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Ha birde dileğin varsa ve bu dileğin yakın zamanda gerçek olmasını istiyor isen sanki vedalaşman yada kendinle ilgili toparlaman gereken bir durum var dileğin için sanki şartları ve koşulları sen hazırlarsan olacak gibi .
+1 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Bir rüya daha paylaşacağım ve sizin yorumlamanızı çok isterim rica etsem yorumlar mısınız :)

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 131 okuma
geekone3388 28 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 195 okuma
12 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+9 oy
2 yorum 300 okuma
2 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+17 oy
2 yorum 244 okuma
Adams 2 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 136 okuma
Nutella 7 Mart 2020 Rüya kategorisinde Nutella Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 519 okuma
+6 oy
3 yorum 223 okuma
+1 oy
1 yorum 173 okuma
Niqhtterror 1 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Niqhtterror Karabasan (116 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

414 Aktif
0 Üye ve 414 misafir
Bugün : 17445
Dün : 23857
Toplam : 48075767
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...