Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
269 okuma
sevda45666 Rüya kategorisinde Rüyakar (4.4k puan)  
Rüyamda gördüklerimi tam hatırlamıyorum ama şöyle bir yerden anlatayım. Cam kapısı olan bir oda mı yoksa sadece cam kapıdan geçilen bir yer mi bilmiyorum.oraya gitmem gerekiyor o kapıdan da geçmem gerekiyor. gidiyorum kapının önündeyim. normalde içerinin gözükmesi lazım ama ben hiçbir şey görmedim. ama içeride olan kişiler beni görebiliyordu. tam kapıyı açmak istedim kapı kulpu yoktu iterken biri de içeriden açtı. açan kişi benim eski bir arkadaşım(zamanında aramız çok iyiydi sonradan bazı sebeplerden uzağız arada bir belki konuşuruz) gel dedi bende girerken bi çekindim. içerisi bomboş gibi de dolu gibi de. tam bi kaç adım attım sevgilim oradaydı elinde bir pasta bana süpriz yapmış. (eski arkadaşımla sevgilim birbirlerinden hiç hoşlanmaz sevmezler, aynı ortamda olmaları ayrı bi tuhaftı) bende bu ne için dedim. dedi ki doğum günün kutlu olsun, sana süpriz yapmak istedim bende ama bugün değil ki daha aylar var dedim devamını hatırlamıyorum. rüyamı yorumlar mısınız?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+6 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Oncelikle merhabalar
Ruyanda cam kapili bir mekanda olman iceridekilerin seni gormesi fakat senin iceriyi gorememen hayatinda kacirdigin yada gormezden geldigin bir kac detay olabileceginin habercisi. Arkadasinla aranin soguma nedenini kendinde tam olarak bilmiyor olabilirsin. Ama bu arkadasinin senden bir beklentisi var gibi belki tekrar eski samimiyetinizi kazanmak istiyor olabilir. Arkadasinla aranin sogumasinin nedeni sevgilinle alakalida olabilir fakat burda ortak yapilan bir plan var ve basrolde sen varsin. Bir nevi bu iki insanda yani hem arkadasin hem sevgilin seninle ilgili senin farkedemedigin seyleri farketmis ve ikisininde farkettigi noktalar ayni olabilir. arkadasinin zamaninda sevgilinle alakali senin hosuna gitmeyecek sozleri/soylemleri mi oldu?  Arkadasin bu durumun duzeltilmesini ve seninle eskisi gibi yakin olmak istiyor olabilir.
Dogum gunun olmadigi halde dogum gununu kutlamak istemeleri, hic beklemedigin bir anda arkadasinin  kendi iliskisiyle ilgili sana danismak isteyecegi bir donem olabilir.
Ayni zamanda sevgilinin arkadasinda yakaladigi yada arkadasinin sevgilinde yakaladigi bir durum olmus fakat bunu senden gizlemis olabilirler. Burda gizlenmeye calisilmis bir olay var fakat bu direk yanlis birsey gibi gelmesin. Ufak birseyde olabilir. Fakat senin gorup bilmedigin bazi seyleri ikisinden birisi farketmis ama sana dememis olabilirler. Bu belkide senin yanlis anlamandan korktuklari icin olabilir. Yinede ikisininde seni sevdigini ve seni kiskandiklarini dusunuyorum.
Ayni zamanda biraz farkli bir yorum olarak iki birbirini sevmeyen insanin ayni ortamda bulunmasi, senin hayatinda yer vermedigin herhangi bir seye yer verecegin on yargilarinin kirilacagi ve aslinda gorunenin disinda gorunmeyen kismida artik farkedebilecegin bir doneme isaret ediyor olabilir.
Yakin zamanda sevgilinden yada arkadasindan gecmiste duymadigin bir hadise olay yada gozden kacirilmis herhangi bir durumun konusmasini ve degerlendirmesini yapabilirsin. Birde arkadasinla az konusuyor olman eski samimiyetinizi kaybetmen icine dert olmusta olabilir. Bu durumu tam olarak anlaman icin yuzlesme ve konusma da gerekli gibi
Hayir olsun
Sevgilerimle...
+5 oy
ABDULSAMET Rüyakar (2.9k puan)  
Rüyanda  sevmedigin arkadaşın ve sevgilin yana durması ayrı bir olay ama dikkatimi çeken olay senin doğum günün olduğunu söylemeleri halde doğum günün olmaması bunun tek bir anlamı var oda eski arkadaşının ve sevgilin birbirleriyle elektrik alması demektir.
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Elektrik derken? bir ilişki gibi durum mu?
ABDULSAMET Rüyakar (2.9k puan)  
Evet sevda hanım...
0 oy
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Öyle bir durum olsaydı elbet bir şekilde karşıma çıkardı. ya da belli olurdu. eski arkadaşım sevdiği biri vardı bzim sevgililikten bu yana kadar ve ben bu kişiyide biliyordum.
0 oy
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Aramızın bozulma sebebi aslında tam olarak şu. Şuan sevgilim olan kişiyi uzun zamandır sevdiğimi bilmesine rağmen arkamdan beni seven başka biriyle aramı yapmaya çalışması olmuştu. bende bu durumu öğrenince uzaklaştım ama arada soğukluk bırakamıyorum genelde. o yüzden başına ne gelirse gelsin elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Birde şunu sormak istiyorum. ben 1 gün önce sevdiğimin rüyasına girebilir miyim diye denedim, o da hatırlamadı. daha sonraki gün böyle bir rüya gördüm. tekrar rüyasına girme isteği vardı ama daha uyumadı diye yapmayıp uyudum. ama sabah oda beni gördüğünü mekanların aynı olduğu ama benim yüzümü görmediğini söyledi. günşük hayatımızda gibi sarılıp konuşmuşuz ama ne zaman yüzüme bakmak istese görememiş. yer mekan aynı hisler aynı. ikisinin bi bağlantısı olmuş olabilir mi? yorumunuz için çok teşekkür ederim. ellerinize sağlık
0 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Arkadasiniz dedigim gibi sizi paylasmaktan kiskanmis ve suanki sevgilinizle olursaniz eski ortaminizin bozulacagini dusunmus olabilir bu bencede size karsi biraz bencillik olmus..

Aslinda baglanti olabilir cunku sende camin arkasini goremiyorsun kendi ruyanda... sevgilinde senin yuzunu gormek istesede goremiyor.. aslinda bu senin gordugun ruya senden ziyade sevgilinin bilinc altinida yansitiyor olabilir. Arada telepatik bir mesajlar ve ipucular var gibi
0 oy
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Ben bu telepatik mesajları ve ipucularını nasıl anlayabilirim. Çünkü yakın zamanda 2-3 kez aynı rüyalarda beraber gördük birbirimizi tam anlam veremedim. Ya da kendimi geliştirmem mi gerekir anlamam için? Çok soru sordum kusura bakmayın
+4 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Rüyanızda ya sizin düşündüğünüz bir durumdan kaynaklı ya da daha farklı bir durum var. İkisinin arasında zamanında kalmış olabilir misiniz? Ya da seçim yapmak zorunda kalmış olabilir misiniz? Kendinize dönün seçtiklerinizle yaşadıklarınızdan mutlu musunuz pişmanlık mı duyuyorsunuz? işte bu cevaplandırmayı yapınca bu durumdan kurtulacaksınız. Arada ikisine ortak bir kırgınlık var gibi. İkiside geçmiş zamanda doğum gününüzü kutlamayı unutmuş olabilirler sizde bu duruma kırılmışsınız gibi. böyle durumlara önem verdiğiniz için. bir nevi içinize attığınız dışınıza vurmuş. içinize atmayın olabildiğince kendinize zaman ayırın.
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Tam olarak içimi okudunuz çok teşekkür ederim daha da dikkat edeceğim kendime :))

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 134 okuma
~}çu 20 Haziran 2023 Tabir kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+12 oy
5 yorum 309 okuma
+5 oy
1 yorum 171 okuma
ruyacıı 4 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde ruyacıı Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 148 okuma
ruyacıı 2 Haziran 2021 Rüya kategorisinde ruyacıı Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
15 yorum 329 okuma
Eftelya 17 Haziran 2021 Rüya kategorisinde Eftelya Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+8 oy
9 yorum 481 okuma
+4 oy
2 yorum 205 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

614 Aktif
1 Üye ve 613 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 7967
Dün : 21898
Toplam : 48088141
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...