Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
286 okuma
Eslemm Rüya kategorisinde Rüyazede (1.1k puan)  
Uyumadan istihare duasını okuyup uyudum fakat istihare namazını kılmadım sadece duayı okudum ve niyet almadım yani alakası var mı bilmiyorum da belirtmek istedim.Rüyamda bir deniz kenarındayım deniz kenarında yürüyorum telefonla etrafı videoya çekiyorum deniz dalgalanıyor ve deniz suyu ayağıma değiyor sonra oradan uzaklaşarak video çekmeye devam ediyorum ve kenarı yeşillikli bir alana denk geliyorum boylu boyunca pembe çiçekler var ve onlarıda çekiyorum.İki katlı tahtadan bir eve denk geliyorum ve merdivenlerden yukarı çıkıyorum yukarıda tanıdığım fakat kim olduklarını hatırlamadığım iki kişiye denk geliyorum onlar aralarında tartışıyorlar  ve uzaklaşıyorlar bende ne olduğunu anlamadan onlara bakıyorum.Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
yani şimdi bir şey diyemedim ama şunu da sorayım o zaman niyet demeyelim de içsel olarak , ya da zihinen neyi merak ediyorsunuz , iş kariyer mi ,özel hayat ilişkiler üzerine mi yoğunlaştınız yatarken istihare duasını okumak da fayda sağlamaz bana göre , çünkü dini işlerde talimatlara harfi harfine uymak esas alınır.
Eslemm Rüyazede (1.1k puan)  
Özel hayat ilişkisi üzerine yoğunlaştım yani zihnen onu merak ediyorum da sadece istihare duasını okudum aslında niyetim istihareye de yatmak değildi sadece istihare nasıl yapılır diye sitenizde yayınlanan yazıyı okumuştum.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
daha yeni çevrim içi oldum değerlendirme yapıp yorumluyorum rüyalara geri dönüş olacak konuşuruz yani üzerinde 3 saat çevrim içi olacağım.
Eslemm Rüyazede (1.1k puan)  
Peki teşekkür ederim yorumunuzu bekliyorum
Eftelya Rüyazede (1.6k puan)  
Ben de 1 defa böyle bi şey yapmıştım namazını kılmadım sadece dua okuyup niyet edip yattım ve rüyam yorumlandığı kadarıyla doğru çıkmıştı o yüzden bazen böyle şeyleri Allahın bize gösterdiğine inanıyorum. Ve rüyan da çok güzel bence karga bana kızacak yorum olarak yazmıyorum diye özür dilerim karga jshsksh
Eslemm Rüyazede (1.1k puan)  
Eftelyacım düşüncen için teşekkür ederim bende alakalı mı diye belirttim de hayır olsun inşallah.
Eftelya Rüyazede (1.6k puan)  
Rica ederim. İnşallah hayırlıdır
Eslemm Rüyazede (1.1k puan)  
İnşallah

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
hayırlı geceler öncelikle ,rüya deniz kenarı ile başlamış , bu rüyanı içsel dingiliğe yordum ama yinede tabiki duymak isteyeceklerin ruhsal konular değil biliyorum ama yinede belirtmek isterim ki rüyanın geneli içsel bir barışı da simgeliyor ,pskolojik açıdan herşey yolunda diyen bir rüya olmuş aslında .
deniz ve deniz kenarında yürüyerek video çekmek , beklenen ve istenilen ,arzuladığın kavuşmak istediğin anılara ,zamanlara vakitlere , yorumlana bilir yaşın ve yaşadıklarını geri de bırakıp , geleceğe yönelmek geleceğinin huzurlu ve mutlu geçmesini isteye  bilirsin , bunun yansımları söz konusu geleceğinin ferah olması ve anılarını biriktirip saklama istegi o zaman da kalma isteği gibi rüyanın girişi,

yeşil alan ve çiçekler ,huzuru simgeliyor bu geleceğinde karşılaşacağın güzel ve olumlu durumları simgeliyor ilişki için düşüncen var ise şimdilik zamanı var teksin yani uzun bir vade var önünde gibi gözüküyor daha çok içe dönük kendini seven bir yapın olabilir ön planda sen varsın ve anlarına sahip çıkan karakter olarak rüyada belirmişsin ,bu rüyan bana aşk gibi konularda acele etmemeni akışa doğal sürece bırakmanı söylüyor, yine aynı zamanda yeşil alan çiçek ferahlığıda simgeliyor.

iki katlı tahta ev ve rüyanın son kısmını değerlendirecek olursak , tahta ev sağlam ve dayanıklı değil benim açımdan şahsen sağlam ilişkiler olmaz geçiçi ilişkilere vurgu yapma şansı çok yüsek simgenin ,iki kişinin kavgası yine aynı şekilde sana uygun olmayan arkdaşlıklar arasın da kalman , bu rüyayı ilişki olarak değerlendirme sadece günlük yaşamın için de belirmiş olabilir, nasıl desem hayatta iki konu arasında kalmak kararsızlık senin dünyaya bakış açın farklıdır deniz kenarı gibi huzurlu ama çevrende seni engeleyen durumlar vardır , sürekli dikatini dağıtan durumlar söz konusu olabilir sen kafanı toparlamak için bir alan isterken kargaşa hakim olabilir çevrende sürekli sen neşelisin ama senin enerjini ddüşüren konular mevcut olabilir genel anlamda ben rüyanı bu şekilde değerlendiriyorum.

rüyanız için soru sora bilir yorumlar ile ilgili görüşlerinizi bildire bildire bilirsiniz.
Eslemm Rüyazede (1.1k puan)  
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim .
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Ne demek:)

İlgili rüyalar

+8 oy
2 yorum 248 okuma
+5 oy
1 yorum 214 okuma
Duru 5 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Duru Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 32 okuma
Aylin Öztürk 3 Mart Rüya kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.7k puan)   yazdı
+7 oy
5 yorum 234 okuma
Bubilim 26 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Bubilim Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 273 okuma
+3 oy
2 yorum 128 okuma
~}çu 20 Ekim 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 290 okuma
+3 oy
1 yorum 145 okuma
BB 25 Aralık 2020 Tabir kategorisinde BB Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 55 okuma
+2 oy
1 yorum 86 okuma
eola 12 Eylül 2023 Rüya kategorisinde eola Karabasan (-4,297 puan)   yazdı
+2 oy
5 yorum 141 okuma
Gün Işığı 8 Aralık 2021 Rüya kategorisinde Gün Işığı Rüya Tabircisi (7.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 124 okuma
OT 15 Eylül 2019 Rüya kategorisinde OT Rüya Tabircisi (6.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

338 Aktif
0 Üye ve 338 misafir
Bugün : 1916
Dün : 13860
Toplam : 47842344
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...