Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+29 oy
2.3k okuma
melek60 Rüya kategorisinde Rüyakar (2.2k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Rüyamda yaşlı bir kadın bana yardım edermisin diye sesleniyor.Ben sanki tiksinir gibi gitmek istemiyorum.Tam arkamı dönüp gidecek gibi oluyorum.Sonra içime acıma duygusu çöküyor geri dönüyorum.Kadın elinin üstünü göstererek elim şişdi ovalarmısın diyo elini tutuyorum ovalaya ovalaya şişliği indiriyorum.Kadın bana bakıp işin rasgitsin diyor sonra uyandım öncedende iki kez rüyamda yaşlı kadına yardım ediyordum ondada muradını versin demişlerdi yaşlı kadınlar değişikdi . kardeşim şimdiden allah razı olsun bizlere vakit ayırdığın için teşekkürler ..

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

26 Yorum

+16 oy
NetGeaR Rüyakar (2.3k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Sayın melek60, çevrenizde yardım edebileceğiniz kim varsa, bir dileğiniz için sadaka vermeniz gerekmekte. Bu şuna da yorumlanabilir, olmuş veya  olmak üzere bir dileğiniz için daha öncesinden niyet ettiğiniz bir iyiliği artık yapmanızın zamanı gelmiş demek oluyor. Bunu yazma sebebim, rüyanızdaki gibi sonradan vicdan yapıp geri dönmeniz, daha sonra aklınıza gelecek olan bir sadaka niyetidir.

Hayırlara vesile olması dileğiyle.
+16 oy
 
Rüyada böyle yeşillik bir yerdeyim. Güya teröristler var. Bir kaç bir tünelde küçük çocuk bir kız çocuğunun olduğu söylüyor ve onu öldüreceklerini soylüyorlar. Sonra uzaktan bir tane adam elinde pompa düğmesi ile karşımdaki koca dağı patlatıyor. Dağ simsiyah oluyor. Yanımdakiler gülüyorlar. Sonra ne oluyor tam hatırlamıyorum galiba dağın ateşi üzerler e sıçrıyor ve bunlar yanmaya başlıyorlar. Bir tanesi yanıyor diğerinde donmuş yani sanki soğuk yerden çıkmış yuzunde buzlar var. Diğer yanan adamın ise bi kolunun olmadığını görüyorum. Yanarken buz tutmuş adamın yanına gelerek kendini ona yaslıyor ve ateşi söndürmeye çalışıyor. . . .
Sonra ben mutfağa gidiyorum güya musluğun bir yanında ananem diğer yanında annem yatıyor. Neyse musluğu açıyorum musluğun üzerinde de bir sürü büyük karınca varmış bunlar üzerime üzerime çıkıyor. Kurtulmaya çalışıyorum çok zorlanıyorum. . .

Rüyam böyle
+12 oy
 
SOFRADA YEMEK YERKEN, YER SOFRASI BU, BIR ANDA BUYUK TUVALETIM GELIYOR VE OTURDUGUM YERE BIRAKIVERIYORUM SONRA ESIM GELIYOR NE YAPTIN BOYLE DIYE HAYIFLANIYOR BENDE PECETEYE SARARAK BIR POSETE KOYUP ATMAYA GIDIYORUM O ARADA ESIMIN SURATINA BAKIYORUM BIR TIKSINTI VEYA BULANTI GOREMIYORUM AMA BENIM BIRAZ MIDEM BULANIYOR GIBI OLUYOR AMA YUZUM GULUYOR ICIMDE BIR SIKINTI VEYA TERS BIR DURUM ALGILAMIYORUM.FAKAT KAFAMA TAKTIM VE YA TAKILDI
+13 oy
 
Rüyamda çok kolay bir şekilde uyurken doğum yaptım vebebeğin parmakları çok fazlaydı bir kolu uzun bir kolu kısaydı ve yüzünre kocaman bir ben vardı emzirdim ben bebeği ama çok üzümdüm rüyamda rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
+11 oy
 
Rüyamda iiyerimde promosyon tanıtm ve yemek varmış  ben de işyerindeyüm ama yemek yemicem desim sonra yemeğin son anlarıda yemeğe gittim ve ywmwk bitmişti promosyon tanıtml bitmişti ama yerde ğromosyondan kalan  bi paketin içşmde cüzdan kemer vs twkım takravat vardı ve bir kaç şemsiyw bi çanta gib bişeyin içinde hepsini aldım tam giderken  işyerinde bi bayana sordum alabilirmiyim diye tabi senin olsun dedi çok sevinmiştim sonra babamla paylaştım vs eşim hafif gergin ve durgundu ve saçları sanki yanar güb sarı olmuş sonra normale dönmiştü
+11 oy
 
Şu an da sevdiğim bayanla ayrıldık 2 gün oldu.
İki yıldır beraberdik. Ben Edebiyat öğretmeniyin
Rüyamda sevdiğim kadını ve ailesini gördüm.
Gördüğüm yer onların evi değil onların evi 5. Kat
Oysa bu gördüğüm ev tek katlı yeni sayılabilecek dış duvarları boyanmamamış sıvalı bir ev. İç duvarları beyaz.
Şöyle gördüm
Ben bakkala ekmek almaya gidiyorum.
Eve dönerken bu anlattığım evin önünden geçiyorum. Camı açık ama düz beyaz bir güneşlik var. Perde çok hafif Aralık, bu aralıkta sevdiğimi gördüm zannettim şaşırdım ve bir kenarda içeriye baktım ayakta bir kadın sevdiğimi zannettiğim kadın. Ama o değil yüzünde çiller var ama sevdiğim kadına çok benziyor. Bana el işaretiyle aşağıyı işeret ediyor bakıyorum yerde bir kahvaltı sofrası hiç erkek yok ablası annesi tanıyamadığım bir iki kişi daha kahvaltı yapıyorlar.fakat hepsinin başı sarılı başları ağrıyor. O sevdiğime benzettiğim kadın ayakta tamda onun yanında üzerinde pembe uzun bir hırka duruyor.el işaretiyle onu işaret ediyor yani ben değilim o karıştırma der gibi ve bana el işaretiyle çabuk git buradan hadi diyor. Ve ben oradan uzaklaşıyorum
+10 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bu rüyandan da anlıyoruz ki sen sevdiğin kadını aslında kafanda başka bir imajıyla karşılaştırıyrosun. Yani sevdiğin kadınla, kafandaki sevdiğin kadın farklı kişiler. Biraz ayrılık sebebini düşünürsen veya bu konuda kafa yorarsan rüyanın çözümünü çok net görebilirsin.
+9 oy
 
Rüyamda eskiden sevdiğim bir çocukla kapımızın önünde yeniden karşılaştığımızı gördüm bana sarıldı ve sonrada birşeyler yemek içmek istediğini söyledi bende istemesemde kabul ettim benim yanımda kızkuzenim onun yanında ise hiç tanımadığım bir erkek vardı derken eski sevgilimi gördüm bizi uzaktan kendi odasından gizli gizli izliyordu sanki yanıma gelmek istiyormuşta gelemiyormuş gibiydi sonra eskiden sevdiğim çocuğun yanındaki hiç tanımadığım kişi benim kafama sert bir cisimle vurdu ve beni bayılttı tam beni kaçırmak istiyorken eski sevgilim geldi ve beni kurtardı yeniden barıştık onunla ve sarıldık birbirimize bu rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim :)
+10 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Değişik bir rüya olmuş. Kısmen bilinçaltı izleri var. Eski sevgilini özlemişsin belki pişmanlık da duyuyorsun. O da seni istiyor olabilir. Ama kafana bazı şeylerin dank etmesi gerekiyor sanırım. :)
+10 oy
 
Merhaba. Rüyamda en yakın arkadaşımla okuduğumuz şehire yolculuk yapıyorduk sonra arkadaşım Bi çorba yapmıştı ve çorbanın yanında biraya benzer bir içecek vardı ve yanımızda tanımadığım iki kişi daha vardı toplam dört kişiydik çorbanın rengi de böyle bozuk gibiydi içinde şehriye falan vardı arkadaşım çorbadan içmemizi ve o biraya benzer içecekten içmemizi söylüyordu ben çok az içiyordum ama arkadaşım içiyordu ve normalde olduğundan daha zayıftı kötü bir rüyaydı rica etsem yorumlar mısınız
+8 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Arkadaşınla ilgili güven sorunu yaşıyorsun gibi. Daha doğrusu yaptığı bazı şeyler hoşuna gitmiyor ayrıca ona da iyi gelmiyor gibi. Ama senin uyarılarına rağmen dinlemiyor gibi de.
+8 oy
 
ruyamda annem babam oglum ve ben uyurken gece birden uyanıyorum evin duvarlari çatlamış doplardaki esyalar yerlere sacilmis ben ailemi uyandiyorum o sirada pencereden baktığımızda dışarda sel  ruzgar gibi değişik şeyler oluyor ve dağların duzlestigini goruyorum sel  ve filler fil ne alaka bilmiyorum uzerimize dogru geliyor kıyametin koptuğunu düşünerek bizde secde ediyoruz
+10 oy
 
rüyamda kendimi mezarın altında toprak da gördüm ve karşımda 3 bilemedın 5 net belli degil kefenli ölüler vardı hepside uzunlamasına yerde yatıodu ve bende sadece onlara bakıyodum ama toprak altındayken toprak karanlık degıldı ışıklıydı sankı lambalar vardı sagda solda onlar yanıyodu bunun ne anlama geldını bılmıyorum yataktan sıcrayarak uyandım uyanırkende 3-5 sanıye vucudumu oynatamadım sankı baska vardı gıbı cok korkunc du dua ettım kendıme geldım
+9 oy
 
Rüyamda kız arkadaşımla beraber bizim mahallenin ordan yürüyerek geçiyorduk sonra  kız arkadaşımın sevdiği erkek arkadaşını gördük bir anda arkadaşımın elinde bıçak vardı sonrada o heyecanla bayıldı arkadaşım her neyse sonra ben arkadaşımı kaldırdım ve yürümeye devam ettik tam içimden sevdiğim kişiyi yani eski sevgilimi geçiriyordum keşke onu görebilseydim karşılaşsaydık diye düşünürken bir anda apartmandan o çıktı beni gördü bende onu gördüm ama birbirimizle konuşmadık bile sanki o pişman gibiydi sonra o ortak arkadaşlarımızın bulunduğu apartmana doğru yürüdü bende arkadaşımla beraber onu izliyordum derken o durağa gitti bende sadece arkasından bakabildim biri arkamdan seslendi biz parka gidiyoruz sende gel eğlenirsin dedi arkamı döndügümde bunu söyleyen kişi ortak arkadaşlarımızdan biriydi ben ise çok istediğim halde oraya gitmeyi gurur yaparak şöyle dedim siz gidin ben gelmeyeceğim ben bunları söylerken ortak arkadaşımız gelmem için çok ısrar etti eski sevgilimi o an tam olarak gördüğümü hatırlamıyorum ama sanki onun pişman olduğunu hissettim rüyam bu kadar yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Rüyalarınızı rüya yaz bölümüne yazarak daha hızlı yorum alabilirsiniz :)
+7 oy
 
rüyamda tanıdığım bir kadının öldüğünü gördüm ve onun yanında bir bebek gördüm nasıl yorumlarmısınız bir hafta önce gördüm rüyayı
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Biraz daha detay verirseniz rüyanızla ilgilenebilirim :)
+6 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Merhaba :)
Bu rüyanızın bilinç altı olduğunu düşünüyorum. Galiba eski sevgilinize karşı duyduğunuz özlem,eskiye dönme ve onun pişman olmasını istemeniz rüyanıza yansımış olmalı. Sanki pişman olduğunu hissettim demişsiniz ama siz bunu rüyanızla hissetmediniz bu sizin "keşke öyle olsa" dediğiniz bir düşünce olabilir günlük yaşamınızda. Hayırlısı olsun,sevgiler :))
+6 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Merhaba :)
Rüyanızda üzülmüş olabilrisiniz ama anlamınin kötü olduğunu düşünmüyorum. Bebeği kolay dogurmuşsunuz sıkıntılarınızdan kısa zamanda kurulacaksınız.
Hayatınızda yenilikler yapabilirsiniz ama bu yenilik ve değişiklik alışılmış dışında daha farklı olacak sizin için. Tabiki bu kötü bir şekilde olmamakla birlikte sadece farklı ama mutlu olacağınız bir durum olacak. Emzirmek de aynı şekilde hayırlıdır.  
Hayırlısı olsun,sevgiler :))
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Yorumlarınızı özledik
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Bende burayı çok özledim en kısa zamanda geleceğim :))
+6 oy
 
Beni 5 sene önce  lisedeyken terk eden eski sevgilim var, benden sonra 4 senelik ilişkisi vardı onla da ayrılmış şu anda hala o kızı seviyor diye düşünüyorum. Rüyamda da tam da o eski sevgilimi gördüm. Lisedeydik eskisi gibi ve sevgiliydik. Ben hiç güvenemiyordum rüyamda ona bir gün sınıfına gidiyim dedim birden bir baktım gizli gizli saklanmış bi kızla konuşuyordu. Bastım onları.(Kız da gerçekte benim mahalleden arkadaşım ve eski sevgilim de ona mesaj atmıştı bi ara) Rüyamda onları fısır fısır konuşurken görünce bi anda bağırdım ve bitti dedim orda ayrıldım eski sevgilimden. Kız da eski sevgilim de peşimden koştu yanlış anladın diye ikna etmeye çalıştılar. Ben kıza hiç kızgınlık hissetmedim ama eski sevgilime çok kızgındım. Kızla konuşuyordum ama eski sevgilimle küstüm.Bi anda nasıl olduysa onu affettim ve biz yine sevgili olduk ama benimle hiç ilgilenmiyordu çok mutsuzdum hiç yanıma uğramadı hiç bir şey anlatmadı konuşmadı küs gibiydik ben de kafayı sıyırmak üzereydim insanlara ne yapmam gerektiğini soruyordum hep tak tik istiyordum. Taktik uyguluyordum ama o taktikler neydi hatırlamıyorum ama işe yarıcak gibiydi tam ve ben uyandım.
+6 oy
Prensesii Rüyazede (1.2k puan)  
Rüyamda erkek arkadaşımın bişey kazandığını ve bunun için çok mutlu olduğunu gördüm sonra birlikte arabayla gidiyoruz yolda kayıp erkek çocuğu görüyoruz. Onu seviyoruz annesini bulamıyoruz ama buna çok üzülüyoruz
+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Arabayla gitmek hayat yolunu ve geleceğini simgeliyor. Bu anlamda erkek arkadaşınla güzel bir yol başlangıcı var gibi görünüyor.
+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Hala eski sevgiline olan kızgınlığın kırgınlığn devam ediyor. Ona güvenmiyorsun ama bir şekilde de bağların kopmamış. İncinmişlik duygusu yaşıyorsun. Bunlardan arınman senin için iyi olur diye düşünüyorum.
+5 oy
kukuliyimkukuli Rüyakar (2.4k puan)  
Rüyamda hoşlandığım kızın bi arkadaşlık sitesi uygulamasında fotoğrafını gördüm puanım  olmadığı için de yazamıyorum acaba rüyamı yorumlar misiniz
kukuliyimkukuli Rüyakar (2.4k puan)  
Biliyor hatta reddedildim sjsshsbsbsjs
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
O zaman bu platonik ilgin bilinç altında yer edindi , ve haliyle rüyalarına karışıyor..
kukuliyimkukuli Rüyakar (2.4k puan)  
Teşekkürler
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Puan da kesin bu siteden etkilenmişsindir :)
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Hoşlandığın kişi bu ilginin farkında olabilir ,yada onunla iletişim kuruyorsun kurmak istiyorsun bu da bilinç altına bu şekilde yansıyor olabilir.
+3 oy
 
Merhabalar... Rüyada evimin kapısına geldiğimde merdivende halılar seriliydi  kapının önündede halı vardı kızım temizlik yapıyordu. giriş kapısı iki taneydi.rahatsız olmasın diye, eve her zaman girdiğim kapıdan değil diğer kapıdan girdim...
               Yorunlarsanız mutlu olurum..
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Kızınla tartışmışsın hatta küsüşmüşsün. 2 ay sonra senin teşebbüsünle barışacaksınız.
+1 oy
 
2 gün önce babaannemi kaybettim dün cenazesi geldi toprağa verildi ölüm sebebi babaannem 6-7 aydır yoğun bakımdaydı beyninde 2 tane tümör çıktı ve durumu kötüleşiyordu babaannem ölmeden 2 hafta önce onu rüyamda ayakta sağ iken gördüm kendi evindeydi kötü bir şey olmamıştı bana gülümsüyordu sanırım ölmeden önce rüyama girmesi ne demektir yorumlarsanız sevinirim
+1 oy
ozge_xp Rüyazede (1.2k puan)  
Rüya yorumcusu değilim ama düşüncelerim var kalbinin temiz olduğunu gösterir çünkü yardım etmişsin sen iyilik ediyorsun iyiliğinin karşılığını bulman dileğiyle

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 147 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 95 okuma
+2 oy
3 yorum 126 okuma
Mfv 7 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Mfv Karabasan (351 puan)   yazdı
+9 oy
8 yorum 255 okuma
geekone3388 15 Aralık 2020 Bilgi kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+10 oy
8 yorum 286 okuma
Kadim_derviş 14 Kasım 2020 Analiz kategorisinde Kadim_derviş Rüyakar (2.4k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 349 okuma
Mia 8 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Mia Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 1.2k okuma
27 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde betül   2 2 yazdı
+12 oy
3 yorum 170 okuma
Harun 21 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Harun Rüyakar (2.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 106 okuma
burakbey.01 12 Şubat 2020 Rüya kategorisinde burakbey.01 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
4 yorum 134 okuma
Zeynel45 10 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 197 okuma
AKREP 25 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde AKREP Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 83 okuma
13 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Selin   yazdı
+2 oy
1 yorum 108 okuma
Maytap abla 9 Haziran 2018 Rüya kategorisinde Maytap abla Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

604 Aktif
1 Üye ve 603 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9104
Dün : 21898
Toplam : 48089276
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...