Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+19 oy
339 okuma
Rüya kategorisinde  
Rüyamda denizin içinde dağılmamış tuz yığınları gördüm. Deniz çok fazla derindi 30 metre kadar derinliği vardı hatta daha fazla bile olabilir  ama o kadar berrak suyu vardı ki cam gibiydi dışarıdan çok ayrıntılı görünüyordu. Rengi de su yeşilininden bile çok açık renkteydi yanımda bir kaç kişi daha vardı dışarıdan hayretle denize bakıyorduk. Ben suyun yüzeyine baktıktan bir süre sonra suya da girdim ve o şekilde tuz yığınlarına baktim ama denizin dibine dalmadim. Bu arada çok sonra kumsalda bir canlı gördük kirmizi bir renkteydi dev yengeç gibi bir hayvandı zehirli olmasından ya da bize herhangi bir zararı dokunur diye koşup uzaklaştık. Anlamı nedir?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

12 Yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
değerli okurum, bu rüyayı ben ilk olarak şu şekilde değerlendirmek istiyorum hayallerin +planların+ finansal başarı +  bu konularda atılım mı yapmak istiyorsun eğer ileriye dönük bir hedefin varsa bu rüya çoğunluğu bu konuda çıkmış olabilir ,yani yüksek bir bağlantı var ,

dağılmış tuz yığınları bir işteki emeğin , istediğin başarı için kararlılık ,alın teri , hedef koymak ve hedefin için çabalamak helal bir iş ve başarı gibi anlamları var , rüyan genel olarak hayattan almak istediğin bir enerji bir hediye ,sen hayattan emeklerininin karşılığını istiyor olabilirsin eğer yeni bir yere taşınacaksan yeni bir işe gireceksen ya da ünüversitee gibi yeni bir başlangıc düşünüyorsan yapacağın bu yenilik seni etkileyecek ve olumlu yönde etkileyecek hayatına girecek yenilik uyum ve sakinlik var bu rüyada , ve ayrıca başarını kıskanacak kişiler başarını kıskanacak kişilerin frekansı ve enerjisi yüksek olabilir  seni etkileye bilir bu biraz geleceğe yönelik bir rüya olabilir.
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
tuz biraz da zorluğu temsil ediyor , zor bir görev zor bir iş veya sorumluluk denizin içinde görmeniz ve berrak olması zorluklar sonucu ulaşılacak refaha da yorumlana bilir ,birikmiş bir bereket rızık bir andan karşısınıza çıka bilir.
 
Ben de tuzu bereket bolluk diye düşündüm .
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ever bereket bolluk ama vadesi uzun olabilir.
 
Tam da hayal ettiğim gibi inşallah öyle olur♡
+4 oy
 
Evet geleceğe yönelik hayallerim var ticarete atılımak ilerlmek istiyorum sınavlarım var beklediğim bir zaman var daha sıkı çalışacağım bunun için hep o zamanı bekliyorum, başarıyı yakalamak istiyorum ins bunlari yapar ve kendimi kanıtlarım çünkü kimse benim bir halt olabileceğine inanmıyor bana güvenmiyorlar. Bense adımı duyurmak istiyorum o kadar büyük hedeflerim var. Sürekli üzülüyorum ya başaramazsam o zaman ben ne yaparım diye... :(
+4 oy
 
Doğru çok zor çok temizlik titizlik isteyecek hayallerim var ve benim hayallerime ulasabilmem için çok zaman geçmesi gerekiyor çünkü hic kolay değil ve ben belki de anca hayatımın yarısından fazlasını geçirdikten sonra hayallerime kavuşabilirim tabii ne kadar yaşayacağım Allah'ın bilgisindedir. Ortalama yaşa göre hesap edersem o yaşta genç olmuyorum yani yaşlanmış oluyorum çok üzüyorum keşke gençlik daha uzun olsaydı insan ömrü 200 yıl falan olsaydı belki o zaman böyle karamsar olmazdım ama yine ölümün nerden geleceği belli değil bu dünyada tam anlamı ile mutluluk yok sanırım çalışıp çabalamaktan diğer tarafta ödülünü almaktan başka şans yok.  Görevim çok büyük...
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
kişi kendi hakkında benden halt olmaz dememeli , halt olmak bu kelime kişiliğiniz ve onurunuz için kırıcıdır, öncelikle bu halt olmak kelimesini kafanızda bitirmek ve kendinize ben bir bireyim ,demelisiniz hedefinizi belirleyip o hedef için çalışma planı hazırlamalısınız ve aşama aşama kademe kademe o planı destekleyip o planı uygulayıp , amaçınız için çalışmalısınız. İnsan yada ebeveyn bazen istediğimiz kişilikte vede yapıda olmuyor onlara saygı duyarak yolunuzda ilerlemelisiniz ailemizi bizler seçemiyoruz ama çevremizi seçen ve inşa eden biziz ,onların sana dedikleri sende gördükleri değil unutma insanlar saldırıken hep kendilerinde gördüklerinide söylerler olgun ve başarılı bir insan kimseyi küçümsemez ve çevresindeki insanların başarıları ile gurur duyarlar kıskanmazlar bu doğrultuda aşalayıcı küçümseyici sözleri bir kenara atıp asıl hedefe odaklanmak mantıklı küçümseyici sözlerle uğraşılan vakit sadece vakit kaybıdır siz siz olduğunuz için zaten değerlisiniz kendinize güvenin, sevgilerle yaşlı çoçuk
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
düşüncelerinizden yola çıkarak yaşınız genç, kendinize terapi verin bir günlüğüne kendinizin doktoru olun değerli üyem :) gençliği hüzünlü cümlelerle değil çalışmayla ve eğlendiğiniz kaçamak günler ve anılarla doldurun .
+1 oy
 
Ahh aslında hep yapmaya çalışıyorum ama biri gelip tekrar bana ne kadar değersiz olduğumu hissettiriyor ve her şey berbat oluyor olayların özeti  bu işte:')
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
aaa yapma bak kızıcam şimdi onları şöyle düşün onlar enerji avcısı insanlar seni üzüp bütün enerjini almak isteyen insanlar onlara karşı dik dur çünkü onların söylediği sözler geçiçi.
+1 oy
 
Cok teşekkür ederim ben de kendime bir plan hazırlamak ve hedeflerime odaklanmak istiyorum bazı korkularım var onları da asacağım yazdıklarınız için size minnettarım.
+1 oy
 
Geçici değil mi her insan hayatımızda Geçici biz de geciciyiz... Öyleyse bunlar neden kafamda dolaşıyor ve beni mutsuz ediyor sanki şeytan bana bunları fısıldıyor ve sen böylesin diyor.
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ne demek , düşünce hakkım dolduğu için düşünce belirtemiyorum kişisel gelişim kitaplarına boşşş zamanında değerlendir, kendini okumaktaz ziyade sanata ve kendini motive edecek aktivitilere ver , her kişi okucak okul mezunu olacak diye bir şey yok meslek sahipi olmak elinde bir mesleğinin olması da önemli kendine yetecek kadar çalış .
 
Kişisel gelişim kitapları okuyacağım. İyi fikir!
 
Ne kadar doğru konuşuyorsunuz bir de gelin bunu onlara anlatın. Anlamazlar ki...
+3 oy
 
Aslında eskiden sanatla ilgilenirdim portre yapardım cok küçükken aklıma birden cisimler şekiller gelir gozlerimi kapatır çizmeye başlardım bu özelliğimi kaybettim o aklıma gelen geometrik şekiller cisimler bir anda resme dönüşürdü. Artık böyle bir yeteneğe sahip değilim zamanla köreldim. İnsanlar önüme çıktı yapamıyorsun sen Picasso musun Leonardo musun diyip önüme çıktılar. Sonra bunlar dolu işler değil git ders çalış dediler böyle böyle kalemden kağıttan düşüncelerden nefret eder oldum. Yani sanat eskiden beni kötü düşüncelerden kötü hislerden uzak tutan sığındığım tek limanken acılarımı sevinçlerimi yansıttığım tek olguyken sonrasinda benim kabusum oldu.

İlgili rüyalar

+3 oy
2 yorum 285 okuma
+7 oy
1 yorum 140 okuma
SSDGN 1 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 107 okuma
beyaz 6 Ekim 2019 Rüya kategorisinde beyaz Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+8 oy
4 yorum 239 okuma
Eyja 17 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+12 oy
1 yorum 182 okuma
Simge 16 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 442 okuma
Prenses789 7 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Prenses789 Rüya Yorumcusu (18.6k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 201 okuma
jeandark34 25 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 138 okuma
Buket 26 Mart 2020 Rüya kategorisinde Buket Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 203 okuma
Rossess 21 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+12 oy
3 yorum 366 okuma
+7 oy
8 yorum 330 okuma
20 Haziran 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+5 oy
1 yorum 180 okuma
Mavisim 26 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde Mavisim Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

593 Aktif
2 Üye ve 591 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13582
Dün : 21898
Toplam : 48093734
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...