Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+18 oy
244 okuma
Mine Kızılaslan Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (5.7k puan)  
düzenledi
Okuduğum üniversite dışında ayrı bir okula gitmiştim, bu okulda ilk/orta okul ve üniveriste öğrencileri vardı. Biz ilköğretim sınıflarından birini izliyorduk sınıfça ve küçük bir çocuk birden derse aykırı hareket etmeye başladı öğretmende kendi kendine bunun nedenini sordu. Bu çocuk neden farklı davranıyor diye. Bende öğretmene dönerek ders arasında biraz konuşabilir miyiz dedim. Ders arasında öğretmen geldir ve konuşmaya başladık, o okula gelmeden önce çocuk koruma ve bakım hizmetleri bölümünde okuduğumu, derse aykırı hareket eden çocuğun otizmli olduğunu ve davranışlarının nedenini açıkladım. Öğretmen ile konuşmayı bitirdikten sonra bahçeye yöneldim. Bahçede bir grup çocuk toplanmış ve bağırışma sesleri geliyordu bende oraya doğru yöneldim ve kalabalığın ortasındaki çocuğun sınıftaki otizmli çocuk olduğunu fark ettim ve Melek diye seslenmeye başladım, çocuk görme engelliydi aynı zamanda. Daha önce hiçbir tanışıklığımız olmamasına rağmen çocuk sesime doğru yöneldi, bana sarıldı ve ikimizde ağlamaya başladık. Kucağıma alıp eve görürdüm onu ama eve geldiğimde okuldakinden çok daha küçüktü bir bebekti. Birileri onu emzirmem gerektiğini söylüyordu bende bunun mümkün olmayacağını, onun annesi olmadığımı ve bekar olduğumu söyledim. Kadın tekrar emzirmem gerektiğini söyledi. Göğsümü sıktı ve sütle birlikte kan gelmeye başladı. Bebeği emzir dedi. Kan olduğu için yine kabul etmedim. Etrafta çocuğa verebileceğim hiçbir şey yoktu bende temiz bir bezi su ile ıslatıp çocuğun ağzına bir kaç damla su damlattım. Ve bebek uyandı. Daha sonra kucağıma aldım ve yoğun bir şefkat hissettim ona karşı ve bu sefer kendim emzirmek istedim ama yine göğsümden kanlı süt geldi. Oradaki kadın yinede emzir dedi ve tam emzirecekken uyandım.

Umarım açıklayıcı olmuştur.
Şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+5 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar anladigim kadariyla çok anaç bir yapiniz var. Sefkat ve merhamet duygunuz cok yuksek. Belkide kendinizde eksik hissediginiz bir duyguyu bir başkasina vermek istiyorsunuz. Benim hissettigim bu şekilde tam terside olabilir ama yinede bir şey sormak istiyorum. Annesiz ya da babasiz buyumus olabilirmisiniz? Yada bunlarla ilgili mahrum kaldiginiz bir takim duygu ve sevgi eksikliginiz olmus olabilir . Bunu da muhtaç insanlara yardim ederek gidermeye çalisiyor olabilirsiniz. Ve gerçektende bu cocuklara yardim etme çabanizi ya da evlatlik edinme durumunuzu hayatiniza geçirmeniz çok olasi.. ben daha çok sizin hayatinizin ilerleyen doneminde çocuk yetistirme yurtlari olsun ya da cocuklar için egitim verilen bir merkezde çalisabilir yada o tarz bir derneklere katilim ve katki saglayabileceginiz yonunde. Bu bir işaret dili kursuna yazilmak gibi bir durumds olabilir. O gordugunuz kucuk melek size Allah tarafindan emanet edilecek ve hicbeklemediginiz bir zamanda karsiniza cikabilecek birine isaret ediyor. Hayatinizdaki en buyuk amaciniz insanlara duskunlere ve kimsesizlere yardim etmek ve olabildiginde onlara destek olmak olabilir. Bunu başaracaginiz bu ruyada çok acik bir sekilde belli. Belki sizde kimsesiz buyudunuz bunu bilemem fakat bu içinizde kabaran duygunun sizin kucuklugunuzden beri eksikligini duydugunuz bir hasret ve ozlem duygusundan kaynaklandigini dusunuyorum. Sut emzirmenizin istenmesi fakat gogsunuzden kan cikmasi, sizin çocuk dogurmaya yonelik tereddutleriniz oldugunu hatta evlenmekten bile kacindiginiza isaret edebilir, . Sizin islak bezle cocuga su verip onun uyanmasini saglamaniz anne olmadan da bir anne gibi insanlara yaklasabileceginizi ve manevi anlamda hic bir eksiklik yasatmayacaginizi gosteriyor. Duygusal olarak icinizde sinirsiz bir sevkat ve merhamet var. Cok ozel ve guzel bir ruya. Ayrica Allah katinda  cok ozel ve maneviyati yuksek birisi oldugunuzu dusunuyorum. Bu herkesin gorup hissedebilecegi tarzda bir ruya degil, yasadiklariniz ve kirginliklarinizi sevgi duygusuyla bastiriyorsunuz. Bu aslinda cok guzel bir sey. Siz anne olmadanda bir insana o sevgiyi verebilirsiniz bu cok net belli. Fakat icinizde hala yetememe basaramama duygusu var buda cok fazla empati yaptiginiz ve karsinizdaki size muhtac insanlara cok ozen gostermenizden kaynaklaniyor Fakat ben ileride kendi çocugunuz olacaginida hissediyorum.  Ama asla yardim elinizi cekmeyeceksiniz ihtiyac sahibi olan kisilerden. Bir kardesiniz varmi? Ustune cok titrediginiz bu sizdeki anaçlik duygusu oradan da geliyor olabilir.. cok hoş bir ruya hayirlara çiksin insallah..

Not: anaerkil bir dusunce yapisini benimsiyor ve ataerkil zihniyete karsi bir tutumunuzda mevcut olabilir. Erkeklere karsi guvensizlik ve onyarginiz yuksek. Daha ozgur ve kimseye hesap vermeden hayatinizi idam ettiririyor ve oylede devam edeceksiniz gibi duruyor. Kimseye hesap vermek yada bir baskasi ne der diye yasamak size gore degil. Fakat etrafinizda bir baski da mevcut hala bunlardan siyrilip kendi hayatinizi tek basiniza aldiginiz kararlarla yurutmek istiyorsunuz.
Mine Kızılaslan Rüya Tabircisi (5.7k puan)  
Teşekkür ederim
+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Çok ilginç bir rüya daha. Üzerine çokça konuşulabilir. Mutlaka başka yorumcular da yorum yapacaktır.

Benim yorumum şu şekilde. Bu çocuk sizin gerçek hayatta beslemek istediğiniz birini temsil ediyor. Bu kişi aynı zamanda bazı konularda yetersiz veya eksiklik durumları var. Sevgi şefkate aç. Bu kişiyi ama sevgili gibi değil de farklı bir anlamda seviyorsunuz. Ona daha çok şefkat hissediyorsunuz. Ve onun için elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz. Ama yine de engellerle karşılaşıyorsunuz.

Bu çok yakın bir arkadaşınız olabileceği gibi akrabanız veya çok yakın olmayan ama hakkında böyle duygular hissettiğiniz biri de olabilir. Yine aklıma değişik yorumlar gelirse yazarım.
0 oy
Mine Kızılaslan Rüya Tabircisi (5.7k puan)  
Gerçek hayatta beslemek istediğiniz biri olabilir dediniz de, düzenimi kurduktan sonra bir evlat edinmek, onun yetiştirmek ve hayatına dokunmak istiyorum. Acaba bununla bir bağlantısı olabilir mi sizce?
0 oy
Mine Kızılaslan Rüya Tabircisi (5.7k puan)  
Merhaba, öncelikle çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
Annesiz babasız büyümedim çok şükür ama anneme dair çok büyük kırgınlıklarım var. Şu an çocuk koruma ve bakım hizmetleri bölümde okuyorum, bu bölümü tercih etmemin neden iş imkanından ziyade bir çocukda olsa onun hayatını değiştirebilmek, birinin hayatına dokunabilmek. O kadar çok nokta atışınız var ki nereye değineceğimi bilemiyorum. Doğurmaya yönelik tereddütleriniz var dediniz evet çok doğru tereddütten ziyade bir evlilik istemiyorum, çocuk doğurmak istemiyorum en azından uzun süre böyle olacak. Onun yerine evlat edinmek istiyorum en kötü ihtimalle koruyucu aile olmak istiyorum. Elbette o çocuğa yetememe korkusu var. Layığıyla yetiştirememe gibi, ya da herhangi bir şeyden mahrum kalır mı gibi düşüncelerim var. Kardeşlerim var evet küçük olanı ile elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum ama rüyamda gördüğüm çocuğa hissettiğim şefkat duygusu daha önceki hiçbir hissime eş değer değildi.
Aslında anaerkil veya ataerkil sistemlerden ziyade sadece bireylerle ilgileniyorum. Kimseye hesap vermeden kendi hayatımı devam ettirebilmek, kimsenin kötü söylemlerinin hayatıma yön vermesine izin vermeden sadece kendi aldığım kararlar doğrultusunda bir gelecek inşaa etmeye çalışıyorum. Tekrardan çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için
0 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Ne demek rica ederim :) ne guzel kendi kararlarinizi kendiniz alabiliyorsunuz.. hayallerinize kavuşmaniz dilegiyle..

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 161 okuma
Aynur Altay 25 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)   yazdı
+7 oy
5 yorum 279 okuma
Almilaaa 26 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Almilaaa Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 189 okuma
Aynur Altay 2 Kasım 2021 Tabir kategorisinde Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)   yazdı
+12 oy
5 yorum 255 okuma
+7 oy
1 yorum 141 okuma
Güldeniz 9 Aralık 2018 Rüya kategorisinde Güldeniz Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 187 okuma
4 Haziran 2017 Rüya kategorisinde Emel   yazdı
+9 oy
2 yorum 244 okuma
Şanslıxkelebek 20 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 113 okuma
Nursel 5 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Nursel Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+4 oy
5 yorum 264 okuma
Tellitoka 24 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 173 okuma
+6 oy
2 yorum 273 okuma
Afrodit 25 Temmuz 2019 İstihare kategorisinde Afrodit Rüyazede (1.5k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

588 Aktif
0 Üye ve 588 misafir
Bugün : 12849
Dün : 21898
Toplam : 48093004
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...