Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+17 oy
523 okuma
Lusid kategorisinde  
Hepinize merhaba! Bu aralar rüyalarımda anlam veremediğim o kadar olay oluyor ki beynim patlayacakmis gibi uyanmaktan sıkıldım. Şu günlerde rüyalarım cok uzun ve anlam örtülükleri ile dolu niye böyle bilmiyorum biri yardımcı olsun cok fazla işaret var lakin ben yaklayamiyorum...
Dün rüyamda çok karışık şeyler gördüm alakalı alakasız bir sürü olay ama hiç hatırlayamıyorum beynim cok doluydu zaten hepsi silindi gitti yalnız bir olay var ki o kadar saçmalık kafamı yordu ve rüyayı bitirmek istedim evet ilk kez böyle bir şey yaptım rüyamı bitirmek istedim hatta ondan önce bir isteğim oldu şöyle dedim Sevdiğim kişi gelsin ve rüya bitsin. Ancak benim sevdiğim kimse yok bu gördüğüm kişi geçen gördüğüm kişi ile aynı fakat ben onu tanımıyorum da sevmiyorum da... Ilk rüyamda onu ilk gördüğümde sadece uzaktan birbirimize bakıyorduk tatli tatlı gülümsüyüyorduk(içten aşk yaşıyorduk) buraya hepsini yazamayacağım merak edenler bakabilir. O masum çocuksu bakışmalar bu kez yoktu dudaktan öpüştük ve rüya gerçekten böyle bitti. Rüyamda iki istegim gerçek oldu aslında istemeyerek yaptım bu kişi artık kafamı çok kurcalıyor bu ne anlama gelir aradan bir ay geçti bir de yüzünü hatırlamakta zorlanıyorum ama o kişi eminim.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rüyalarına anlam vermeyen ve şaşıran üyem gelmiş :)
 
Üstadım... Yardımcı olabilir misin yoksa ben kendimi mecnun edeceğim:D
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
gençler bu gece beni uyutmayacak anlaşıldı :)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bu sitede birde @gmz diye bir üye var o da çok hoşuma giden fantastik rüyalara sahip .
 
Hakkınızı helal edin inşallah vaktinizi çalıp sizi yormuyorumdur.
 
Benimki de merak işte inanılmaz takıntı yaptım ne iş bu aynı kişi rüyalarımda sürekli...
 
Evet onunkilere de bakıyorum gayet ilgi çekici
 
Benim rüyalarım nasıl acaba:D

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
evet gel gelelim senin rüyana , diğer rüyalarını da hatırlamak gerekirse tanımadığın kişiyle önceleri sanki bu dünyadan değildik gibi görüyorsun ,ve tekrar ediyor bu rüyaların biraz daha yakından inceleyelim detaylara girelim ,genel anlamda bilirsiniz ki içinde cinselliğin geçtiği rüyaları yorumlamıyorum çok nadiren cinseliğin anamları olur ve ozaman incelerim yakın temas halinde oluşunuzdan da yola çıkarak , enerji akımlarından biraz sizede bahsetmek istiyorum sizde de aynı şey olma olasılığı yüksek ya dünyevi hayatta gizli bir hayranınızın enerjisini alıyorsunuz ,ve onla bağ kuruyorsunuz yada kokutmak amaçı ile kafanızı karıştırmayacaksa anlatmak istiyorum ,enerji varlıkları vardır bazıları zararzıdır alma erme dengesi yaşarlar insanlar içinde ,yani rüyada görülen o güzel anlar bugün tesdüf o ki rüyalar la ilgi yazı paylaştım şeytani rüyalar dan da bahsettim biraz bazen bizi masl diyarına sürükleyen rüyalarda hilekardır , masal gibidir sonra birden karanlık kaplar bunun gibidir karmaşık ve sürükleyicidir , bu anltıklarım genelde şamanizm de ak büyücü derler kendi aralarında onların bazı çalışmalarında  mevcuttur karanlık bazen ışığın rölüne girer bunlardan bahsetmem ne siz büyücüsünüz ne de ben sadece örnekleyerek dinimizcede örnek veriyorum şeytan bazen ak sakalı kişilerce gözükür ,ben sizde enerji alma verme ve bu enerji trasferlerinde olumsuz bir olgu yaşanmadığını görüyorum yani çevredeki enerjilerle kendi enerjinizi paylaşıyorsunuz haliyle diğer enerjiler arasında size hayranlık duyan bir enerji olabilir sitedeki karabasan rüyalar bende olduğu için bir karabasan yorumcusu olarak yorumum bu şekilde ruhumuzun enerji kanalları açılır ve çevreyle paylaşırız yada bazen enerjiler rüyamıza girer bizi etkiler büyüler hayranlık uyandırır bu gibi inşallah anlata bilmişimdir özetleye bilmişimdir durumu .

diğer yorumum ise şu  şekilde ,kadınsal özeliklerimiz ağır basar beslenmek enerji olarak yükselmek yenilenmek bir takım açlık ruhsal açlık oluşur bunuda zihin bu şekilde kendince tatmin edebilir eğer bu şekilde de değilse size dünyevi yaşamdan hayranlık duyan biri var kafanızı karıştıran yerleri sora bilirsiniz çünkü rüyada sürekli şekilde ilişkiye girmek de pek olumlu değil.
 
Üstat merak ettiğim bazı düşüncelerimi belirttim vaktin varsa bakabilir misin? :)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bu rüyanın altında kiler mi .
 
Evet :)
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
site içinde bir çok rüya için hepimiz şaşırdık bazılarına harika dedik ama ben rüyan için bilgilendirici olsun dedim yorumdan ziyade aklında rüyaların için bir fikir oluşsun.
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
tabi bu konuda karganın düşüncesi ne olur bilmiyorum ama benim düşüncem bu ,rüyadan ziyade enerji alışverişi tatmin olma boşluk yani duyguları doldurma ,yeni duygular keşfetme bir tür alışveriş çevredeki enerjilerle.
+6 oy
 
Öncelikle teşekkür ederim ben cinsel rüyaları pek görmüyorum böyle bir şey görünce kendimi çok huzursuz hissederim geçen rüyamda da zaten ilk kez öyle bir duygu yaşamıştım o da uzaktan hiçbir temas yoktu hayatımda ilk kez rüyamda birini öptüğümü gördüm aslında bu konudan rahatsızım çünkü ben gerçek hayatta böyle şeyler de yapmam. Böyle rüya görmek kötü mü ilk kez gördüm hep dua okuyarak yatarım aslında hayretler içindeyim herhangi bir varlık bana nasıl ilişebilir onu anlamadım yanlış bir şey yapmış olmaktan korkuyorum.
+7 oy
 
Birinin bana hayranlık duyabileceğini sanmıyorum çevremde o kadar insan yok daha doğrusu konuştuğum insan bile yok bir de gerçek hayatta sevgilim falan da olmadı (olmasın da) kusura bakmayın bunlari açıklamak zorunda kaldım yani genel olarak öyle bir şey yok eger varsa da cok eskiden hayranlık duyabilir yani böyleyse de o zaman niye simdi rüya görüyorum sonuçta sacma o kişiler artık beni görmüyor, benim sesimi duymuyorlar... Hiçbir seyimden haberdar değiller ama kafamı kurcalıyor düşünüyorum yok öyle biri... Bu enerji varlıkları olabilir ancak inanılmaz hayal kuran bir insanım bu durumun bununla bir ilgisi olamaz mı ne bileyim belki bilinçaltı ile ilgisi vardır.
+7 oy
 
Aklıma bir zamanlar platonik olduğum kişi geliyor ama onu zaten başka rüyalarımda görüyorum (üstelik onu neden değişik bir bedende göreyim)ve haliyle bana bir şeyler anlatmak ister gibi ama susuyor ya da gülümsüyor ve ona platonik olduğumdan haberi yoktu önemsemiyordu aslında geriye pek seçenek kalmadı anlık göz göze temas kurduğum bir insan olabilir mi peki daha önce (bu sene) aklıma gelip rahatsiz etmişti hic düşünmediğim halde (bu arada not geçeyim o kişiyi de hic tanımıyorum ve hayatımda bir kez görmüştüm sadece gozlerini hatırlıyorum saçlarını falan) 3 sene oldu hatta ve rüya gördüğüm kişinin gözleri ile nerdeyse aynı o bakışmadan sonra gözlerini unutmadım onun enerjisi olabilir mi bunu kargaya sordum önemseme demişti cok olur böyle şeyler diye ama ben o anlık göz temasında sonra hiç o bakışı unutamadım aklımda yokken geldi buldu beni... Kendimi çok kötü hissediyorum her şey gözüme garip geliyor şu an her şey de bir gariplik varmış gibi huzurum kaçtı
+6 oy
 
Bu arada bir şey daha var sizinle ilk başta konuşurken bir kaç saat öncesi aklıma rüyamda gördüğüm kişi geldi onu düşünürken bir anda bir isim geldi durup dururken (bu sadece bana mı garip geliyor üstelik hiç duymadığım bir isim şaka değil) ve sesli bir şekilde söyledim hemen araştırmak istedim baktım bu isim bir erkek ismiymis bilmiyordum ve nadir kullanılan tamamen turkce bir kelime numeroljisine baktığımda 9 rakamı çıkıyor karşıma benim doğduğum gün ve aya tekabul ediyor neyse benim bu rakam ile bağım cooook farklı hep önemli olayların bu rakam ile bir ilgisi vardi hayatımda ölüm-doğum herhangi verilen bir rakam bir tarih gibi bu benim rakamim ve her nerde görürsem göreyim içim bir değişik oluyor peki bu aklıma birden gelen isimi herhangi bir şeye bağlamak doğru olur mu ne bileyim sasirdim doğrusu... İsmin özellikleri benimkine de benziyor anlam olarak karakterimi yansıtıyor. İsmi meral ederseniz yazarım şimdilik gerek duymadım:)
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
farkındayım kafa karışıtırıcı cümleler kurdum , aslında şöyle yapalım ben sana dönüş yapacağım ama @gmz adlı üyeye bu konuda konuşmuştuk https://www.ruyadaruya.com/202902/beni-neden-surekli-ruyasinda-goruyor-olabilir    burada yazdığım konuşmalara bir bak yine aynı şekilde ben sana geri döneceğim . enerji ve enerji kannaları ile ilgili olabilir hisetiklerin .

https://www.ruyadaruya.com/202902/beni-neden-surekli-ruyasinda-goruyor-olabilir
 
Olur, sağ ol;)

İlgili rüyalar

+23 oy
3 yorum 339 okuma
+18 oy
7 yorum 571 okuma
+2 oy
1 yorum 195 okuma
+9 oy
1 yorum 220 okuma
+11 oy
1 yorum 164 okuma
Canangungoren 26 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde Canangungoren Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 213 okuma
+3 oy
2 yorum 145 okuma
+1 oy
1 yorum 61 okuma
+1 oy
1 yorum 134 okuma
qw1934 20 Ağustos 2022 Rüya kategorisinde qw1934 Rüya Ustası (59.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

380 Aktif
0 Üye ve 380 misafir
Bugün : 1561
Dün : 21898
Toplam : 48081754
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...