Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+17 oy
1.2k okuma
Hypnos Analiz kategorisinde Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada adam öldürmek bilinçaltımızdaki “yok etme” dürtüsünün temsilcisidir. Bu rüyadaki yok ediş teması bazen bir sorunun bertaraf edilmesi, bir düşmanı yenmek ya da bir süreci sonlandırmak gibi durumları temsil edebilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Bitirmek
Ayrılmak
Pişmanlık
Tüketmek
Vazgeçmek
Sonlandırmak
Enerji yitimi
Çıkmaz sokak
Tepilen fırsatlar
Haddini aşmak
Bir engeli aşmak
Sonun başlangıcı
Paranın tüketmek
Geçmişe set çekmek
Hayatından çıkarmak
Kaynakları tüketmek
Bir sürecin sonuna gelmek
Bir tehdidi ortadan kaldırmak
Rüyada adam öldürmek bilinçaltımızdaki “yok etme” dürtüsünün temsilcisidir. Bu rüyadaki yok ediş teması bazen bir sorunun bertaraf edilmesi, bir düşmanı yenmek ya da bir süreci sonlandırmak gibi durumları temsil edebilir. Öldürülen kişi, aslında rüya sahibi için bir daha karşılaşılmayacak, kesin ve net bir şekilde ortadan kaldırılmış bir tehdidin sembolüdür. Kısacası, rüyasında birini öldüren bir durumla ya da biriyle bir daha karşılaşmayacak olmanın bilincindedir.

Rüyada adam öldürmek aynı zamanda güç kullanmak ve bu gücü kullanarak başka birinin yaşamında bir sayfayı kapatma anlamı da içerir. Adam öldürdüğümüz rüyalarda daima rüya sahibi ve öldürülen adam olmak üzere iki farklı taraf bulunur. Dolayısıyla, rüya sahibi bir süreci ya da sayfayı kapattığını düşündüğü gibi aynı zamanda başka birinin hayatında da bir sürecin kapandığı yargısına varmıştır. Rüyadaki “öldürme” eylemi aslında bir daha geri dönüşü mümkün olmayacak şekilde bir süreci sonlandırmaktır.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Adam öldürme rüyaları ayrılık rüyalarının farklı bir versiyonu gibidir. Rüyadaki öldürme eylemi aslında bir nevi “boyut değiştirme” algısıdır. Öldürülen kişi rüya sahibinin bir daha asla karşısına çıkmayacak bir kişi ya da durumu sembolize eder. Dolayısıyla, bu rüyada bir ölen ve bir yaşayan olmak üzere birbirinden farklı boyutta iki kişi ya da iki olgu bulunmaktadır. Bu tip rüyaları bu yüzden hayatımızdan birini ya da bir sorunu çıkardığımız zamanlarda görürüz. Öldürdüğümüz kişi vedalaştığımız kişi ya da durumu temsil eder. Örneğin, rüyasında bir adamı öldürdüğünü gören kişi ertesi gün birini işten çıkarabilir ya da ilişkisine son verebilir. Çünkü, öldürme eylemi bilinçaltındaki “süreci sonlandırma” eylemi algısıdır.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada adam öldürmenin yorumu daha iyi yapabilmek için öncelikle öldürdüğümüz adamın kimi ya da neyi temsil ettiğini bilmeliyiz. Rüyada öldürülen kişi aslında günlük yaşamımızda bir arketiptir. Bu adamın özelliklerine, davranışlarına ya da görünümüne bakarak temsil ettiği kişi hakkında ipuçları bulabiliriz. Rüyada öldürdüğümüz şey eğer sevimli bir hayvan ise bu hayvanların genellikle yaşamımızdaki çocukları, önemsiz ya da zararsız kişileri temsil ettiğini düşünecek olursak öldürme eylemiyle yaptığımız aslında bu kişilerle ilgili bir duruma son vermek ya da bir tehdidi ortadan kaldırmak olabilir.
+1 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada adam öldürmenin aynı zamanda “yenmek” (öldürmek) ve “yenilmek” (öldürülmek) olmak üzere iki ana teması vardır. Bu rüyada bilinçaltımız aslında birini katil diğerini matlup olarak algılar ve bir etken bir de edilgenin bulunduğu bir durumun altı çizilir. Bu rüyalarda aynı zamanda bir uzlaşma teması da bulunmaz. Bir süreç her iki tarafın anlaşmasıyla değil sadece bir tarafın isteği doğrultusunda kapatılmıştır ve diğer taraf bu duruma zoraki olarak teslim olmuştur. Bazen öldürmek eskiyi tamamen yok etmek ve eskinin yerine yeni olanın hayatımıza girmesini beklemeye işarettir.
+1 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Bilinçaltımızdaki “ölüm” algısı günlük yaşamımızdaki ölüm algısıyla aynı değildir. Rüyadaki ölüm bir bitiş çizgisini sembolize eder. Bu yüzden rüyada adam öldürmek bazen bir şeyi sonuçlandırmak ya da bir engeli ortadan kaldırıp rahatlamaktır. Rüyadaki adam öldürme eylemi aslında bilinçaltı tarafından algılanan bir “temizlik” işidir. Bu rüyayı gören bir sorunu halleder ve ortadan kaldırır. Bu tip rüyaları bazen bir sınava girmeden önce ya da bir iş görüşmesi öncesi görebiliriz. Rüyasında bir muradına ermeden önce adam öldürdüğünü gören kimse muradına erer. Adam öldürmek bazıları için sıkıntı atmak ve büyük bir dertten ya da borçtan kurtulmaya delalet eder.
+1 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Tanıdığımız kişileri öldürdüğümüz rüyalar genelde bu kişilerle ya da onlarla aynı ismi taşıyan birileriyle ilgili bir sürecin sonuna gelmekle alakalıdır. Bu rüyayı gören kişi öldürdüğü kişiyle ilgili bir konuyu kafasında kapatır ya da bir süreci sonlandırır. Örneğin, rüyamızda Ahmet isimli birini öldürüyor isek uyandığımız gün öldürdüğümüz Ahmet ya da başka bir Ahmet ile ilgili bir meseleyi çözüme ulaştırırız. Tanıdığımız kişileri öldürdüğümüz rüyalar aynı zamanda bu kişilerle ilgili sorunları çözmek ve onların hayatlarında yepyeni bir sayfa açılmasına vesile olmakla ilgilidir.
0 oy
Kenji Karabasan (370 puan)  
Rüyamda 4 tane amcamı yatakta uyurken gördüm ve 2 tanesini tabancayla öldürdüm.Sonra bir pişmanlık hissi ile anneme sarıldım ve ağlamaya başladım.Ve uyandım.Bunun anlamını öğrenebilir miyim?

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 115 okuma
Tülay-Rabia 4 Ocak 2022 Tabir kategorisinde Tülay-Rabia Karabasan (60 puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 235 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+8 oy
5 yorum 574 okuma
Seymaf 14 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Seymaf Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+10 oy
6 yorum 339 okuma
Simge 3 Temmuz 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 147 okuma
maeglin 30 Aralık 2020 Rüya kategorisinde maeglin Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 150 okuma
Aylin Öztürk 4 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+5 oy
8 yorum 339 okuma
23 Ocak 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
1 yorum 179 okuma
Arkturus 18 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 163 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 128 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 149 okuma
Ykpadgzl 1 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Ykpadgzl Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 121 okuma
alper 6 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde alper Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 129 okuma
Kurtgöz 6 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Kurtgöz Rüyazede (1.6k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

618 Aktif
0 Üye ve 618 misafir
Bugün : 10642
Dün : 21898
Toplam : 48090808
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...