Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+15 oy
742 okuma
GmzKnr Durugörü kategorisinde Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
yeniden kategorilendirildi
Merhaba arkadaslar.. Yaklasik 1,5 senedir kuzenim beni hergun ruyasinda goruyor. Hatta gündüz uykularinda bile görüyor. Başta onemsememistim ama ruyalar boyut atlamaya basladi ve benim çevremdeki insanlari da gormeye başladı. Bazi kotu ruyalarinda bile onun ruyasina girip onu kurtariyormuşum.  bazi ruyalari anlamli mesaj icerikli,ama bu neye göre o verilen mesaj gercek mi yoksa kandirmaca mi bilemiyorum.. Bazi ruyalari da cok sacma ve seytani oluyor ama burda bana verilen msjlar olabilir mi? Yani benim gelecegimi görüyor olabilir mi? Her gozunu kapattiginda bas rol oyuncusu ben olmak uzere ve cevremi olaylar zincirinde ve bir dizi şeklinde mesaj icerikli görmesi neye isaret olabilir? Bir oneriniz olabilir mi ona veya bana ? Ben onu hic gormuyorum 1,5 senede sadece 2 sefer gordum. Ve Çoğu ruyasinda beni ve kendisini görüyor.
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
taşındı
Bazi ruyalari ise cok gercek ustu seytani ve sacma olabiliyor. Lutfen bir bilgisi olan varsa yazabilir mi? Hic şaşmadan surekli her gozunu kapadığında ruyasina girmem neden olabilir?
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bu kuzen orhanmı :) aranızda güçlü bir bağ var deme ki
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Evet Orhan. Ama aile bağı herseyden önce gelir öyle degil mi? Onlari neden görmüyor surekli.Gece gündüz beni görmesi tuhafima gidiyor. Acaba gelecegimi mi goruyor?
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
baştan keşke bu şekilde danışsaydınız bana bak şimdi anladım meseleyi geleceği görmek belki biraz mümkün ama ben sizi bağlayan enerjinin dış taraftan birinin yaptığı fikrindeyim ya enerjiniz birbirinize bağlşanmış yada siz ikiniz bir birinizi çok seviyorsunuz sana zaten anlatmıştım belkide seninle ilgisi yok sadece seni görmesi rol model sadece seni görüyor da olabilir bunu zaman belirler olasılık çok .
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Guzel cvp :))
Orhanx17 Rüyazede (2.2k puan)  
Bu düşüncenizi görmemişdim

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
bu konular için sitede hiç başlık açmıyorum rüyalara kısa kısa bilgilendirici yazılarla kişiye özel yorumlar yapıyorum  ama size dalgalardan bahsedeceğim ; Esas olarak 4 tür beyin dalgası var. Bunlar alfa, delta, teta ve beta ilk bulunan beyin dalgasına, Yunan alfabesinin ilk harfi olan alfa deniyor. Bu dalgalar, bir voltun milyonda biri kadar düşük bir voltaja sahip.   Alfa Frekansı: (8-13 Hz) Beyin dalgalarının çalışan zihin durumundan yavaşlamaya geçişi bu. Rahatlığın, farkındalığın, uykunun ilk evrelerinin dalga boyu olarak tanımlanıyor. Alfa dalga boyu derin uykuda ya da endişe ve korku halinde hiç görülmüyor.

şimdi üstat neden bu dalgalardan bahsetti diyeceksiniz ,@üye:gmzknr bana bahsettiği olaylar örgüsünde bu neticeye ulaştım, şamanlar ve bir takım şifacı ve ritüel yapan kişiler hatta ve hatta ben zen sanatıyla çok ilgilenen biriyimdir ,rüyalarımda ejderhaların rehberliğine bile vakıf olmuştum :) bu gibi konularla ilgilenen kişiler frekans yükseltmeye özen göstertir sevgili okurlarım , frekans yükseldikçe beyin dalgalarımızın boyutu yükselir ve genişler , dalga genişledikçe rüyalarımıza yansır bu dalgalar genişledikçe rehber ve öğretici rüyalar görmemizin olanağı yükselir buzist ve keşişler frekansları için oruç tutar ve genelde prinç yemeği tercih ederler ,ve bazı budist ve keşişler cinsel ilişkiyi yasaklar kendilerine bu mevcut frekansı korumak içindir, sizlere demem o ki sevgili okurlarım hobi, sanat, yada kuzeninle bir araya geldiğinde iyi anlaşıyor ve kendi aranızda birbirinize sevecen iseniz aynı dalgada buluşmuş olabilirsiniz , aynı dalgada birbirinize kenetlenmiş olabilirsiniz . Biriniz ruhen sezgileri yüksektir ve o an da birbirinize düşünce dalgası olarak kenetlenmiş olma olasılığınız çok yüksek ,ve diğer rüyalarınızdan anladığım kadarı ile doğum yılınz da uygun ise ruhsalığa sizler rehber rüya görüyorsunuz yedikleriniz içtikleriniz inaçlarınız evde yaptıklarınız bu frekans ve dalgayı etkiler yükseltir yada alçaltır, frekansın seviyesi çok yükselirse şeytani ve karabasan dediğimiz kötü enerjiler musallat olur enerji yükseldikçe onları kendimize çekeriz ,onlar enerjiden beslenir ve en çokta güzel enerjiden , insanoğlu kendini korumaya almayınca da korkutulur hem rüyada hem de gerçekte , bazı işlere başlamadan önce ehli olan kişilere danışılmalı, siz bilerek enerjinizi yükseltmemiş olabilirsiniz ama yüksek bir voltoj elbette sizin için var.
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Çok teşekkürler:)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rica ederim ne demek :)
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Soyledigin şeyi nasil yapabiliriz yani enerjimizi nasıl korumaya alabiliriz?
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ben elimden geldiğince konuya açıklık getirdim , sizde gördüğüm ve sezinlediklerim bu şeklide idi , bu konuya böylece nokta koymak istiyorum ,sorularınız var ise alayım çünkü daha bu konu hakkında yazı yazmayacağım diğer rüyalarınızda gördüğüm objelerle yine bu şekilde sohbetlerimiz zaten olur yardımcı olmuşumdur umarım :)
+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Herkesin belirli bir oranda sezgisi var bu sevdiklerine karşı daha güçlü olabilir. Bu yüzden evet rüyaları geleceğini de gösteriyor olabilir en azından kimi rüyalarında bunu yakalıyor olabilir. Bazıları ise bilinçaltı olabilir. Aranızdaki etkileşim ne kadar çoksa -tabi burada enerjisel etkileşimden bahsediyorum - o kadar sık rüyalarda görülebilir.

Önemli olan rüyaları , rüyayı görenin çözmesi. Bu açıdan neyin neyi simgelediğini bulduğu an çözümler daha kolay gelecektir. Bizler sadece bu konular hakkında fikir verebiliriz.
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Neyi neden gordugunu oda bilmiyor ve anlamiyor maalesef...
0 oy
 
Bu aralar çok pirinç yedim sanırım ondan frekansım yükseldi:)) Rüyamda aynı kişiyi iki kez gördüm işin garip yanı onu tekrar görmek istiyorum ben baya merak ettim uykuya dalmadan önce ins onu görürüm diyorum ondan olabilir mi pekii sonuçta istediğim bir şey??
+1 oy
kukuliyimkukuli Rüyakar (2.4k puan)  
Demekki istemeden de olsa ya da isteyerek bunu bilemiyorum ona enerji gönderiyorsun.Her ne kadar çoğu insan inanmasa da evren gerçekten hissettiğin şeyleri ve zihninden geçen gercekten hissettigin düşüncelerin olusmasini sagliyor
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Son ruyama da yorum yapabilir misin??
kukuliyimkukuli Rüyakar (2.4k puan)  
Yaptim yorumu.)))
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Bu istemeden enerji gonderme olayi nasil oluyor ya:/

İlgili rüyalar

+31 oy
46 yorum 1.5k okuma
GmzKnr 7 Nisan 2021 Rüya kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+13 oy
2 yorum 296 okuma
+5 oy
1 yorum 205 okuma
11 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+8 oy
1 yorum 145 okuma
Meliss121 28 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Meliss121 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 222 okuma
Sedid66 4 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Sedid66 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 374 okuma
13 Mart 2018 Rüya kategorisinde Gulay   yazdı
+5 oy
1 yorum 124 okuma
25 Şubat 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
3 yorum 164 okuma
+7 oy
1 yorum 161 okuma
Hacı Hüseyin Kalemci 14 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Hacı Hüseyin Kalemci Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 116 okuma
Busroes 22 Ocak 2020 Tabir kategorisinde Busroes Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+20 oy
11 yorum 420 okuma
Hicaz 3 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+7 oy
8 yorum 508 okuma
Yaren1989 11 Şubat 2020 Analiz kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 191 okuma
Ayaz 23 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Ayaz Rüyakar (3.2k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

596 Aktif
0 Üye ve 596 misafir
Bugün : 6818
Dün : 21898
Toplam : 48086997
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...