Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+21 oy
173 okuma
Şifacı Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (22.0k puan)  
yeniden etikenlendirildi
İşyerindeyim ama farklı bir mekan burası. Büyük ahşap tarıhı çift kanatlı ikişer kapı var, aynı izada ama aralıklı. Soldaki kapıdan girenler var ama ben onlarla ilgilenmeden sağ kapıdan giriyorum. Girdiğim mekandan sol kapının içini görebiliyorum. Manzara korkunc!! Karşılıklı kadın ve erkek iki kişinin kendini astığını görüyorum. Ben bu iki insanı tanıyorum rüyada. Ve hasta yatağına benzer karşılıklı yataklarda insanlar katledilmiş bir halde yataklarda kimi gögsünden bıcaklanmış, sarkmış haldeler. Ve ölenlerin yakınları dövünüyor ve feryat figan ediyor.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+1 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (85.9k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Ben bu ruyayi buyuk bir kazadan yada buyuk bir hezimetten  son anda kurtulacaginiza yoruyorum. Kapilarin ahşap olmasi ve iki tane olmasi sizin disari sosyal hayatinizda iş yada arkadasliklar olsun şecimlerinizde ikilemde kaldiginizi ve kararlariniza dikkat etmeniz gerektigini ögütluyor. Doğrulari seçiyorsunuz fakat yanlisada bir adim yakinsiniz gibi..Ayni zamanda bir yerden ceza-ikaz  uyarisi alabilirsiniz. Bu bir trafik cezasi gibi birseyde olabilir. Kendi asan iki insanin farkli cinsiyetler olmasi kadin ve erkek gibi, ilişkiler ve karsi cinsle aranizda gececek bir munakaşayada işaret edebilir. Karsi cinste gordugunuz bir yanlisi son anda fark edebilirsiniz ve bunun icin uzulebilirsiniz.  Ruyaniza genel olarak baktigim zaman basiniza gelebilecek herhangi bir musubetin size zarar veremeden ortadan kalkacagidir. Sag kapidan girip sol kapida olanlari gormeniz gozundeki perdenin kalkacagina ve cevrenizdeki olaylari, yanlis iliskileri ve yanlis insanlari daha ciplak gozle gorup degerlendirebileceginize de yorumlanir. Yani kisacasi son anda donulen bir yanlis ta olabilir. Bu donemde sizzden saklanan bir sir bir gizem varsa su ustune cikmasi olasidir. Hayir olsun insallah..
Sevgilerimle
+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
İki kapı rüyaları genellikle seçim ve karar anlarını veya  cennet - cehennem gibi ödül - ceza ikilemini yansıtır. Senin bu rüyanda gittiğin kapı doğru veya iyi bir seçim. Eğer farklı bir karar verseydin düşeceğin durumları görüyorsun veya şöyle de diyebiliriz yanlış karar verenlerin düşeceği durumları görüyorsun.

Bu rüya ilişkisel açıdan da değerlendirilebilir. Belki arkadaşlarının tavırlarını ya da yaptıkları yanlışları sonucu ne kadar enerji kaybettiklerini görüyor olabilirsin.

Daha da önemlisi henüz olmamış ama olması yakın bir karara da işaret ediyor olabilir. Bu açıdan da dikkat etmeni öneririm.
+1 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada kapı fırsat ya da değişimdir. Bir kapı eşiği adeta kişinin hayatında bir milat devri kadar önemli değişimlerin habercisi olabilir. Bazen de kişiye sunulan önemli bir fırsatın temsilcisidir. Rüyada bir kapıdan geçerek başka bir odaya giren kişi hayatında ya mekan ya da iş değişimi yapar. Kapıdan geçmek bir dönemin sonu aynı zamanda başka bir dönemin başlangıcıdır.

Geçit
Fırsat
Milat
Giriş
Teklif
Davet
Çözüm
Değişim
Sürecin sonu
Geçiş noktası
Mekan değişimi
Yeni başlangıçlar
Çözümün varması
Sınırların ortadan kalkması
Farklı bir bakış açısına sahip olmak
Bir sayfanın kapanıp yenisinin açılması

Rüyada kapı kişinin hayatında kurduğu her yeni bağlantı ve her tanıştığı yeni kişiye ve dolayısıyla bir geçit noktasına işaret ederler. Bu geçit bazen bir mekandan başka bir mekana, bazen bir işten başka bir işe hatta bir düşünce sisteminden başka bir düşünce sistemine geçişe de işaret ediyor olabilir. Bazıları için bu rüya bir kariyer değişimi bazıları için sadece farklı bir düşünce tarzına sahip olmaktan dolayı kişinin hayatında köklü değişimlerin olacağı anlamına gelebilir.

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 207 okuma
Zübeyde101 17 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Zübeyde101 Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 211 okuma
Tuntunellay 15 Temmuz 2019 İstihare kategorisinde Tuntunellay Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
4 yorum 338 okuma
+5 oy
4 yorum 329 okuma
Battalhun 12 Aralık 2021 Rüya kategorisinde Battalhun Karabasan (636 puan)   yazdı
+18 oy
16 yorum 11.1k okuma
+3 oy
1 yorum 202 okuma
Yaren1989 28 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 135 okuma
17 Nisan 2018 Rüya kategorisinde kimliksizzz03   yazdı
+7 oy
1 yorum 181 okuma
24 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Demet   1 1 yazdı
+8 oy
2 yorum 236 okuma
24 Temmuz 2018 Rüya kategorisinde Nur   yazdı
+17 oy
3 yorum 172 okuma
Cerenna 29 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Cerenna Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 199 okuma
yok 7 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 184 okuma
+9 oy
2 yorum 188 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

322 Aktif
0 Üye ve 322 misafir
Bugün : 6682
Dün : 13860
Toplam : 47847099
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...