Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+15 oy
4.2k okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
Yurt dışında olmayı rüyada gördüğünüzde, yaşamınızda mücadele etmemenizin bir sorun olduğu anlamına gelir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

11 Yorum

+6 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Görevlerinden kaçıyorsunuz büyük olasılık ve sorumluluk almıyorsunuz. Günlük yaşamınızdan sıkılmış ve monoton bir şekilde ilerliyor olmanız muhtemel. Zaman zaman biraz gergin hissedebilirsiniz. Eğer aynı günü yaşıyor gibi hissediyorsanız, yurt dışında olmayı hayal edebilirsiniz, bu biraz iyi gelecektir. Sıkışmış günlük rutinden kurtulmanız gerekebilir.

Alternatif olarak, rüya ufkunuzu genişletmeniz veya yeni bir maneviyat duygusu yaşamanız gerektiğini önerebilir.
+4 oy
yorumcubilge Rüyakar (4.9k puan)  
taşındı
uzaklaşmak, uzaklara gitmek istemek yaşadığınız yerden sıkıldığınızı kaçıp kurtulmak istediğinizin göstergesidir. biz yaratıcıdan hep bir işaret bekleriz işte geldi o an şimdi hayallerinin isteğinin peşinden koşma vakti. topla tasını tarağını gönlün nereye isterse sende oraya git.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bunu bende kendimce yorumlayayım insanı kendi ni geliştirme isteği olarakta görüyorum. eksik kalan noktalarını tamamlamaya da delalet eder.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada yurtdışı görmek:
Rüyada yurt dışını görmek özgürleşmek, engellerin ortadan kalkması ve alışılmışın dışına çıkmayla tabir edilir. Bu rüyayı gören kişi bir süreliğine de olsa farklı olanı dener ya da farklı bir ortamda bulunur. Yurt dışı bize ait olmayan bir mekanın temsilcisidir ve rüya sahibi ertesi gün kendine ait olmayan bir mekana ziyarette bulunur. Rüyada yurt dışına çıkmak aynı zamanda hareket ya da faaliyet alanının genişlemesi, işleri bir aşama ilerletmek ya da kendi sularının dışına çıkarak farklı bir şeyleri denemekle ilgilidir.



Rüyada yurt dışı aynı zamanda bize ait olan konfor alanının dışını temsil eder. Yurt dışında olduğunu gören kendi otoritesi ya da mıntıkasının dışında ya da kendine ait olmayan bir yere ziyarette bulunur. Mesela, bu rüyayı gören kişinin ertesi gün başka bir şirkette çalışan bir arkadaşına ziyarette bulunması olasıdır. Bu rüyayı daha iyi yorumlamak için yurt dışında tam anlamıyla ne olduğunu hesaba katmak gerekir.



Rüyada yurt dışı bazen daha büyük düşünmeye başlamak, faaliyet alanını genişletmek ya da daha farklı sektörlere el atmakla alakalıdır. Rüya sahibi yurt dışında turist ise belki de gerçek hayatta bir fizibilite çalışması yapmakta ya da daha önce alışık olmadığı ya da denemediği bir sektöre bir göz atmaktadır. Rüya sahibi yurt dışında ne yaptığına ve tam olarak nasıl insanlarla neler yaşadığına bakarak bu rüyayı yorumlamalıdır.

 

Rüyada yurt dışı aynı zamanda bir üst otoritenin hakimiyetinin ya da denetiminin olmadığı ve kişinin kendini daha özgür hissettiği bir alanı temsil eder. Bu yüzden bu rüyayı gören kişinin ailesinden uzak bir mekana gitmesi ya da hayatında karar vermesinde etkili olan herkesten bir süreliğine uzaklaşması mümkündür. Rüyasında yurt dışında olduğunu görenin üzerindeki baskı ve otorite bir süreliğine zayıflar.



Rüyada yurt dışı her zaman fiziksel olarak seyahat etmek anlamına gelmeyebilir. Bu rüya bazen içsel yolculuklar, kendi kendini keşfetmek, kendini aşmak ya da yeteneklerin farkına varmakla alakalı olabilir. Rüya sahibi belki de kendisi ile ilgili yepyeni bir şey keşfeder ve bu keşiften sonra hayatı değişir. Fakat yine de daha iyi yorum için yurt dışında ne olduğuna bakılır. Yurt dışında kaybolan ya da karanlıkta kalan kişi bu yeni içsel yolculuğunda çok fazla bilinmezlikle mücadele etmek zorunda kalacaktır.

Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

Yenilik

Değişim

Özgürlük

Uzaklaşmak

Yeni kurallar

Misafir olmak

Gurbete gitmek

Mekan değişikliği

Radikal değişimler

Kabuğundan çıkmak

Farklı olanı denemek

Farklı bir mekana gitmek

Alışılmışın dışına çıkmak

Kendini yabancı hissetmek

Engellerin ortadan kalkması

İş ya da sektör değiştirmek

Başka bir şirkette işe girmek

Konfor alanının dışına çıkmak

Kendi sularının dışına çıkmak

Yeni yeteneklerin farkına varmak
SelimRuya Rüyakar (2.6k puan)  
Dün akşam gördüğüm bir rüya. Söylenilen bütün nitelikler doğru.Çok teşekkürler.
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rica ederim
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada yurt dışına çıkmak:
Bazıları için rüyada yurt dışına çıkmak yeni bir karar vermektir. Fakat bu karar daha önce yapılan hiçbir şeyle aynı olmayan, farklı kuralların ve farklı bir sistemin işlemesini gerektiren bir karardır. Rüya sahibi kararı verip seçimini yaptıktan sonra kendini bambaşka bir gerçeklikte, farklı bir mekanda ya da yeni bir sektörde başka bir şey yaparken bulur. Bu sektörde kurallar ve işleyiş rüya sahibi için bir önceki sektöründen çok farklı olacaktır.

 

Rüyada yurt dışına yapılan ziyaretler gerçek hayatta da farklı mekanlara yapılan ziyaretlerdir. Bazen yurt dışına giden kişi komşusuna ya da başka bir eve ziyarete gidebilir. Hatta bu rüyayı görenin gerçekten yurt dışına gitmesi ya da başka bir memlekete gitmesi ihtimali de bulunur. Yurt dışına giden kişi rüyasında kendini nasıl hissettiğine ve ortamın nasıl olduğuna da bakarak bu rüyayı yorumlamalıdır. Rüyasında yurt dışında kendini huzur ve güvende hisseden kişi geçici süreliğine tatile gider ya da iş stresinden ve sorunlardan bir süre uzaklaşır. Yurt dışında kötü durumda ya da karanlıkta kaldığını gören kişi bilmediği bir sistem ya da sorunun çözümüyle uğraşır ve bocalar. Bazen bu tip bir rüya daha önce hiç deneyim edilmeyen ve tecrübesiz olunan bir alanda bir soruna takılıp kalmaya delalet eder.



Bazıları için rüyada yurt dışına çıkmak yeni bir bakış açısı kazanmak ya da olaylara içeriden değil dışarıdan bakmakla alakalıdır. Ya da bu rüyayı gören bir olaydan dolayı bir şeyin hiç de göründüğü gibi olmadığını anlar ve yepyeni bir bakış açısı kazanır. Bu rüyadan sonra rüya sahibinin duruma dair yeni bir karar alması ve bazı radikal değişimler yapması mümkündür.
+1 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada yurt dışında kaybolmak:
Rüyada yurt dışı kişinin kendini ait olmadığı bir ortamda hissetmesidir. Yurt dışında kaybolmak ise yine buna bağlı olarak kendi konfor alanının dışında ya da bilmediği bir sektöre bazı bilinmezlikler ya da sorunlarla uğraşmaya delalettir. Bu rüyayı gören kişi bir konuda çıkış yolu aramaktadır fakat bu konu acemi olduğu ya da henüz yeni girdiği bir sektörle alakalı olabilir. Rüyanın sonunda yolunu bulan ya da gitmek istediği adrese ulaşan çözümü bulur fakat adrese ulaşamayan bir süre daha bu soru işaretleriyle yaşamak zorunda kalır.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada yurt dışında turist olmak:
Rüyada yurt dışında turist olmak kendi konfor alanımızın dışına geçici süreliğine yapılan ziyaretlerin simgesidir. Bu ziyaretler bazen fiziksel olarak yapılan yolculuklar bazen içsel yolculuklardır. Rüya sahibi geçici bir süreliğine de olsa konfor alanının dışına çıkabilir, kendi mekanının haricinde bir mekana ziyarette bulunabilir. Fakat bu yolculuklar bazen sadece içsel yolculuklardır ve rüya sahibinin kendi kendini keşfetmesi, bazı yeteneklerinin farkına varması ve bu yetenekleri kullanmakla ilgili bazı kararlar vermesi olasılığı vardır. Fakat rüyasında turist olup evine dönen sadece bir fizibilite çalışması yapar ve verdiği karardan vazgeçer.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada yurt dışına tatile gitmek:
Rüyada yurt dışına tatile gitmek bir süreliğine sorunlardan uzaklaşmak, kendini özgür hissetmek ya da inzivaya çekilmeye delalettir. Bu rüya bazıları için farklı olanı denemek ya da kendi sularının dışına çıkmakla alakalı olabilir. Rüyasında yurt dışında tatile gittiğini gören belki de gerçek hayatta kendi çalıştığı sektörün dışında bir sektöre el atar. Yurt dışından geri dönüyor ise bu kararı kalıcı değildir. Bazıları için yurt dışında tatil değişim ve farklı olanı denemektir
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada yurt dışından gelmek:
Rüyada yurt dışından gelmek öze dönmek, anormal olanın normalleşmesi, kontrolden çıkanın tekrar rüya sahibinin kontrolü altına girmesi ya da kişinin tekrar konfor alanına dönmesiyle alakalıdır. Bu rüyayı gören bulunduğu mekandan ya da sektörden uzaklaşmışsa tekrar geri döner, anormal durumlar yaşamışsa rüya sahibi için her şey tekrar normale döner. Bu rüya eve gelecek bir eşya ya da para bekleyenler için beklenenin tez zamanda varmasına delalettir. Rüyayı gören kişi birine borç vermiş ise o borç yakın zamanda ödenecektir.
+2 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada yurt dışından misafir ya da hediye gelmesi:
Rüyada yurt dışından evimize gelen her insan, hayvan ya da obje aslında hayatımıza ya da evimize gelen yeniliklerin simgesidir. Bazen bu haneye bir bebek ya da gelin gelmesine işarettir. Aslında rüyada yurt dışından gelenler hayatımıza kattıklarımız, yurt dışına gidenler ise hayatımızdan uzaklaştırdıklarımızın simgesidir. Bazen yurt dışından gelen kişiler haneye eşya ya da para girişini de temsil edebilirler. Fakat rüya sahibi yurt dışından gelenin kendinde bıraktığı izlenime de dikkat ederek bu yorumu yapmalıdır. Yurt dışından gelen kişi ya da obje rüya sahibini mutlu ediyor ise eve giren hayırlıdır. Yurt dışından rüya sahibinin sevmediği biri ya da kötü bir obje eve girerse kişinin hayatına yeni bir dert ya da sorun girer.
0 oy
SelimRuya Rüyakar (2.6k puan)  
Rüyada Moldova ya da Ukrayna gibi bir ülkede ev partisi gibi bir yerdeydim. Evin balkonunun ön kısmında uzun ve geniş tarla vardı ve çiçeklerle bitkilerle doluydu. Hava akşam 17.00 veya 18.00 gibiydi. Dışarda bir çocuk vardı yere uzanmıstı ben onu havaya kaldırmaya calısıyordum.

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 106 okuma
+8 oy
2 yorum 340 okuma
Simge 13 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
8 yorum 253 okuma
Simge 25 Nisan 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 142 okuma
SelimRuya 22 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde SelimRuya Rüyakar (2.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 126 okuma
alcn 22 Mart 2020 Rüya kategorisinde alcn Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+12 oy
9 yorum 510 okuma
Simge 2 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+14 oy
4 yorum 253 okuma
Simge 14 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 181 okuma
coyote 15 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 214 okuma
Leyla192 27 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Leyla192 Karabasan (757 puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 333 okuma
Rüyazede 30 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 107 okuma
Kaya 31 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Kaya Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 112 okuma
Ramazanjsj 24 Mart 2020 Rüya kategorisinde Ramazanjsj Rüyazede (1.7k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

421 Aktif
2 Üye ve 419 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13508
Dün : 23857
Toplam : 48071841
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...