Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
221 okuma
Tabir kategorisinde  
Rüyamda yine önceki rüyamda olduğu gibi normal şeylerle uğraşıyorken birden eski sevgilimi gördüm sokaktaydim onu takip ettim bi gelinlikciye girdi takım elbise vardı üstünde gercektede sürekli ya evlenmesinden korkuyodum ya evlenirse diye çünkü onu hala çok seviyorum. Sonra çalışan kadın bana onun damat olduğunu söyledi başımdan aşagi kaynar sular dökülmüştü sanki ağlıyordum tuttu kolumdan odaya çekti hersey o kadar gercekti ki sanki rüya falan değildi gerçekte içimde ne kadar öfke kırgınlık  varsa kustum ben hala seni bekliyorum hergün ağlıyorum ama sen evleniyosun Öylemi dedim sonra sarıldık birbirimize oda çok ağlıyordu ona dokundugumu kokusunu hissedebiliyordum sonra bi bi rüya olsada sana sarılmalıyım öpmeliyim o kadar çok özledim ki seni dedim ikimizde hhüngür hüngür ağlıyorduk gözlerinden dökülen yaşları hissedebiliyordum sonra uyandım gözümden yas gelmişti yine bu 2.kez gördüğüm benzer rüyaydı bundan 3hafta öncede buna benzerini görmüştüm beni terkedip gideli 3 ay oldu..

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+9 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Merhaba, rüyanız açık bir bilinçaltı aynası, siz de farketmişsiniz. Belki yüz yüzeyken ifade edemediğiniz kırgınlık ve öfkeden, rüya bedeninde arınmaya çalışıyorsunuz. Onu özlüyorsunuz, hatta belki sırf onu değil biriye ilişki durumunda olmayı özlüyorsunuz.
Rüya için detaylara indiğimizde, kavuşamadığımız, evlenip bir olamadığımız enerji, kendi içimizdeki eril ve dişil  yönlerimizi dengelememiz gerektiğini ifade ediyor. Şu an dişil yönünüz o kadar baskın ki, eril tarafınız güçsüz kalmış. Gücümüzü kullanabilmek, öz güvenimizi sabit tutmak, hayatın direksiyonunu ele almak, karar mekanizmamızı güçlü birşekilde kullanmak gibi özellikler için eril enerji dengesine ihtiyacımız var. Kendimize ve çevreye duyduğumuz güvenle istediğiniz herşeye kavuşabiliriz. Eğer o kişi sizin için hayırlıysa size ulaşacaktır. Değilse de sizin gönlünüze göre bu ilişkiyi de aşacak başka seçenekler (siz gördüğünüz ve görmek istediğiniz sürece) sizinledir.  Güzel rüyalar.
+8 oy
Umman Rüyazede (1.5k puan)  
Ağlayarak aranızdaki sorunu şifalandırmıssınız . 3 ay ve 3 hafta 3 rakamının katalizör etkisi vardır . Sevgilinizi arayın derim. Güzel gelişmeler olabilir.
Çalışan kadının söylediğini dinlediğiniz başka kişilerden etkilendiğinizi ve duyduğunuza inanıp yanlış karar verdiğinizi gösteriyor gibi.

İlgili rüyalar

+10 oy
3 yorum 159 okuma
Büşra1 11 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Büşra1 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 175 okuma
+2 oy
1 yorum 228 okuma
Nur6 3 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Nur6 Rüyakar (3.3k puan)   yazdı
+10 oy
6 yorum 402 okuma
Wolverine 6 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Wolverine Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 150 okuma
+2 oy
1 yorum 157 okuma
+10 oy
2 yorum 161 okuma
Rosaalba6 22 Eylül 2019 Tabir kategorisinde Rosaalba6 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 134 okuma
sena eylül 27 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde sena eylül Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 128 okuma
Esmer hatun 1 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde Esmer hatun Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 99 okuma
21 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde Aysel   2 2 yazdı
+2 oy
1 yorum 134 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

573 Aktif
0 Üye ve 573 misafir
Bugün : 6045
Dün : 21898
Toplam : 48086225
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...