Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+64 oy
5.8k okuma
sonsuz Bilgi kategorisinde Rüya Bilgesi (118k puan)  
Rüya yorum ve tabir sitemizde kişiye özel rüya yorumları yapılmaktadır. Bir çok yorumcumuzun olduğu rüya yorum sitemizde rüyalarınız birden fazla yorum alabilir. Bunların içinden kendi rüyanıza ve bilinçaltınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Rüya yazmak için üye olmanıza gerek yok. Elbette üye olmanın avantajlarından da yararlanabilirsiniz. Örneğin kendi rüyalarınızın takibi ve kolaylığı, reklamlardan kurtulmak bunun en geçerli sebeplerinden bazıları.

Sitemizde yorumcu olmak isterseniz bu konuda yardım linkine, bilgi kategorisindeki bu konu başlıklı yazılara bakabilirsiniz.

Rüyada Rüya yorum ve analiz sitemize hoşgeldiniz. Hemen bir rüyanızı yazarak başlayabilirsiniz.
https://www.ruyadaruya.com/ruya-yaz

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

126 Yorum

+9 oy
sonsuz Rüya Bilgesi (118k puan)  
Bu başlık altında rüya yorumcularımız kendilerini tanıtabilir. Böylece rüya yazan kişiler yorumcu da seçebilir.
+33 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (10.3m puan)  
rüyalara islami açıdan yaklaşır elimden geldiğince yorumlamaya gayret ederim
Rüya Tabircisi Rüya Bilgesi (221k puan)  
Sizin yorumlarınızı oldukça güzel buluyorum mustafa bey.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (10.3m puan)  
Tesekkur ederim.
Yaren123 Karabasan (208 puan)  
Lütfen rüyamı yorumlar mısınız ne anlam içeriyor ne anlatmaya çalışıyor hiç anlamadım lütfen
Yaren123 Karabasan (208 puan)  
@Erkek polis görmek rüyamın başlığı lütfen yorumla lütfeen
+38 oy
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
Eğer rüya mistik unsurlar içeriyorsa şamanik açıdan yaklaşırım. Benim için bunlar büyücü rüyasıdır. Buradaki büyücü klasik anlamda kullanılan büyücülük değil elbette.

İçermiyorsa, psikolojik yorum yaparım. Zihin ve bilinçaltı etkili rüyalardır. Bilimsel yaklaşırım kısacası.

Ne olursa olsun kesinlikle islami yorum yapmam çünkü islami yorumların uydurma olduğunu düşünüyorum. Rüyada görülen şeylerin hepsi kişiden kişiye farklılık gösterir. Oysa tabir sitelerinde hep aynı şeyler yazar.

Benden rüyanızı yorumlamamı isterseniz etiket bölümüne #karga  veya @karga şeklinde ekleyebilirsiniz.
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
Düzeltme yapayım artık sadece @karga şeklinde yazmalısınız.
Rüya Tabircisi Rüya Bilgesi (221k puan)  
Büyük islam alimlerinin yıllarca tecrübeleri varken uyduruk demek yakışmamış.
eyyup.22 Rüyakar (4.1k puan)  
Aynen yakismadi
Yaren123 Karabasan (208 puan)  
Lütfen rüyamı yorumlar mısınız gerçekten çok merak ediyorum ne anlatmak istiyor @Erkek polis görmek
+31 oy
Kahin Rüya Ustası (55.0k puan)  
Sadece geleceğe yönelik hissettiklerimi yazarım.

Bazıları gibi kesinlikle kopyala yapıştır yapmam internetten.
 
Rüyamı yorumlarsanız çok seviniriz vapur ve kocaman dalgalarla ilgili olan rüya
Yaren123 Karabasan (208 puan)  
Lütfen rüyamı yorumlar mısın gerçekten çok merak ediyorum lütfeen  @Erkek polis görmek
+27 oy
 
Rüyamda bir arkadaşım(eskiden çalışdıgım yerden arkadaşim) bana mesaj atıyorki geçen sana mesaj yazdım neden cevaplamadin. Bende universitedeyken smsi okuyup derslerden vakit bulamadim diyorum(bu arada men universiteyi bitireli cok oldu)Sonra bir üniverteden arkadaşim(henuz daha universiteyi bitiremedi)bana instagramdan yazıyoki bana yazıyorki sen neden Nermin gibi(kim tanimiyorum)öğretmen olmuyorsunki? Sonrada uyandim galiba ruyadan
+8 oy
Wolverine Rüyakar (3.3k puan)  
Hocam rüya paylaştım yorumunuzu merak ediyorum. Yorumlarsanız beni mutlu edersiniz. Öğretmen eski sevgili ve ilkokul diye etiketledim
+26 oy
Büşra Şahin Rüyazede (820 puan)  
Rüyamda havuzun üstünde koşuyordum. Yavaşlarsam düşerim diye düşünüp daha hızlı koşmaya çalışıyordum ve benimle birlikte bi erkek de koşuyordu sadece 2 miz vardık . Sonra ben kuzenimin yanına gittim sudan çıkıp. Tekrar suya girdik o hemen yüzüp gitti ama su yoktu havuzda önce. Sonradan su geldi ve ben geldikçe yukarı çıkmaya çalıştım. Yüzmeye çalıştım ama olduğum yerde kaldım ayaklarımı ellerimi çırptıkça yüzemiyordum. Bu kadar
 
Rüyamı yorumlar mısınız lütfen
sonsuz Rüya Bilgesi (118k puan)  
Üye olup yazarsanız rüyanızı yorumlanma olasılığı artar.
Büşra Şahin Rüyazede (820 puan)  
Üye oldum ama tekrar mı yazmam gerekiyor baştan
+28 oy
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
Baştan çok gelişimi hızlı ve güzel bir şekilde başlayan bir işiniz veya ilişkiniz zamanla zorlaşacak, etrafınızdaki desteği kaybedeceksiniz ve boşuna çırpınır hale geleceksiniz.

Elbette bunların hepsi olmuş da olabilir.
+26 oy
 
Rüyamda ilk başta karadayız ve büyük dalgalar olduğunu görüyoruz ve yüksek bi yere çıkıyoruz denizde dalgaları engellemek için siyah kocaman ince uzun bi şey çıkıyo buna sonra nedense biz vapura biniyoruz vapur çok kalabalık ve herkes güvertede kocaman dalgalar olmaya devam ediyo ama herkes izliyo ve ben geminin içindeki kameraların birine saklanıyorum yanımda tanımadığım dört kişi var kapının altına içeri su girmesin diye yastıklar koyuyoruz bu arada biz ailecek annem babam ben gemideyiz daha sonra kaptan içeri geliyo ve 400 kişilik gemide 100 ölü olduğunu söylüyo ve ölenler aptallar cahilliklerinden öldü diyo ölenleri sorduğumda babamın öldüğünü söylüyo dışarı güverteye çıkıyorum ve dışarda ölenleri pankartlamışlar ve babamın kocaman bir resmi var yanında da başka ölenler annemi görüyorum ve bana bak böyle mi olmasını istiyosun küs ayrıldınız diyo ve ben ağlayarak uyanıyorum
+25 oy
Fatih k Rüyazede (790 puan)  
Ruyada akrabamdan birini sari abiye giymis dugunde karsilikli oynuyodu sirti bana donuktu ben camdan bakiyodum dugun kalabaligi vardi
+21 oy
 
rüyamda tanıyamadigim 2 kadın beni banyoya götürdü ve baştan sona vücuduma yeşil kına sürdüler sonra surekli salavat getirdim gözümü araladigimda eşimi aniden görünce irkildim.. sonra uyandım
+22 oy
 
İki Buçuk sene önce babamı kaybettik. Kanser tedavisi görüyordu ve yenik düştü.
 03.01.2020 tamda babamın doğum günü gecesi kendisini rüyamda gördüm.
Kendisi son zamanlarda yattığı yataktaydı yanına çağırdı ve oğlum istersen balık yiyelim bugün dedi bende o zaman sizi dışarda balık yemeye götüreyim dedim. Sonra şu an işletmekte olduğum işyerimin güzergahında bi yolda yerde oturup yol şeritlerini düzeltiyorduk (siyah keçeli kalem) tamam bitti artık gidelim dediğimde yolda silinmiş yön oklarını da boyamaya başladım. Oğlum dur buraya kalp çiz dedi ve çizdim .
Rüyam burada bitti ne anlama geldiğini bi türlü anlayamadım . Şimdiden teşekkürler
@karga
+22 oy
 
Ruyamda eski sevgilim Bı Baska kızla nısanlanacak oluyo kızla aynı evde yasıyoruz faln eskı sevgilim eve gelıyo kızla oturuyo sonra ben hıc konusmuyorum onunla bana laf atıyor bende ona atıyorum boyle ydı bunun anlamı nedır
asiya Uzman Yorumcu (29.4k puan)  
eski sevgiliniz bilinçaltınızda halen
+21 oy
 
16.01.20 tarihinde saat 01.30/02.00 arasında rüyamda nişanlımın bir araç içerisinde kaza geçirerek ezildiğini ve sonra hastaneye kaldırılarak ben iyiyim diye beni aradığını gördüm ve uykumdan uyandım. Hemen arkasından nişanlımı aradım napıyosun diye sorduğumda uyumuşum rüya gördüm dedi ve ne gördüğünü sordum üvey annesinin ayağıyla yerde kendisini ezdiğini gördüğünü söyledi. Bende kendi rüyamı anlattım. Çok şaşkınız aynı anda benzer içerik aynı konuyu ikimiz aynı saatte nasıl görebiliriz?
+21 oy
 
Istihare duam kabul oldu diye ses duydum ama cok zorluk cektim karanlıktı ilk duan kabul oldu dedi bi ses 2 duanı zamanı var söyledi ama sonra yattım tekrar dualarıma devam edim mi diye niyetlendim kuran ayeti sayfası gordum okuma diye ses geldi.....
+21 oy
 
Benim tek takıntım su rüyadır internette de pek bilgi bulamıyorum lütfen en kısa zamanda cevap verirsiniz rüyada erkeğin cinsel organını görüyorum hep yaklaşık 5 seneden fazladır görüyorum ve bunlarda rüyada hep aynı şey ama farklı yerlerde farklı şekillerde görüyorum bazen karı koca olarak görüyorum bazen sadece çıplak adam ve ben oluyorum en son gördüğüm rüyadan sonra araştırmak istedim bakındım internette ama pek bilgi bulamadım babam ile bir yere gitmiştik orada da duş alabilecekleri bir yer vardı herşey normaldi ne olduysa ben o duşları n yanından geçtikten sonra oldu birden içeriden çıplak birkaç adam çıktı çimlere uzandılar sonra insanlar toplanıp onlara bakıyorlardı sonra hepsinin yanlarında 4 tane 14 15 yaşlarında çocuk belirdi adamları oksuyorlardi  açıkçası tüm rüyalarımda çıplak erkek görüyordum ve onlarla beraber olmak istiyordum ama yapamiyordum söylemek istiyordum ama soyliyemiyordum işte
+21 oy
 
Ben rüyamda bahçemizde bir üzüm bağı gördüm üzerinde dolu dolu beyaz üzümler vardı kimisi iri ve çekirdekli çekirdekleri de belli oluyordu sanki üzerine tabak tabak üzüm dökülmüş gibiydi tanımadığım birileri bu üzümleri yiyordu çok tatlı diyerek  ben de onlar acı değil mi diyordum hayır çok tatlı diyerek  yemeye devam ettiler. O sırada ablam beni aldı başka bir işimiz vardı ve oraya götürmeye başladı dedim o üzümler acı değil miydi. O da sabahtan öyleydi şimdi tatlılar dedi. Fakat üzümlerden yedim mi yemedim mi hatırlamıyorum.
+21 oy
 
Rüyamda tertemiz bi havuz var kalabalığız herkes havuza giriyo ben girmek istemiyorum sonra bi kadın beni ikna ediyo tam havuza giriyorum yüzerken su bi anda yok oluyo havuzda su kalmıyo ‍♀️
+17 oy
Zeynel45 Uzman Yorumcu (22.8k puan)  
Hocam hayırlı günler dilerim. Rüyamda havuz başındayım suyun rengi yeşilimsi kahverengi renkte köpek geliyor havuza giriyor yüzüyor sonra çıkıyor , bir tane yavru köpek geliyor kahverengi renkte oda havuza giriyor yüzüyor büyük köpek patisi ile havuzun içindeki yavru köpeğe uzanmaya çalışıyor.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (10.3m puan)  
köpek dost ve düşman olarak tabir edileceği gibi ailesini koruyan ve özellikle de dişi birini temsil eder. koruma içgüdüleriyle alakalıdır bu rüya aile bağlarının kuvvetli olduğunu yada olması gerektiğine işaret edebilir.
+17 oy
 
Merhaba Hocam iyi Günler.  Bugün  rüyamda  Erkek kuzenimi gördüm hamileydi. Kız bebek. Kendisi 20 yaşında bekar okuyor. Bende bekarım ne anlama geliyor çok merak ediyorum acaba bilgilendirirseniz.
+8 oy
Cansuuüu Rüyazede (1.0k puan)  
Merhaba mustafa bey. Bugün  rüyamda eve gidiyordum anahtarı bulamadım evinde merdivenleri cok yüksek arkadslarla çıktık anahtar yoktu diğerleri atladı geri. Ben indim merdivenlerden indiğimde bozk paralar vardı bide o ara köpek ısırdı cok merak ediyorum anlami nedir yorumlarsnz
+17 oy
Cansuuüu Rüyazede (1.0k puan)  
Bugün  rüyamda eve gidiyordum anahtarı bulamadım evinde merdivenleri cok yüksek arkadslarla çıktık anahtar yoktu diğerleri atladı geri. Ben indim merdivenlerden indiğimde bozk paralar vardı bide o ara köpek ısırdı cok merak ediyorum anlami nedir yorumlarsnz
+18 oy
Cansuuüu Rüyazede (1.0k puan)  
Bugün  rüyamda eve gidiyordum anahtarımi bulamadım evin merdivenleri cok yuksekdi yukari ciktik arkadslarla anahtari bulamadik arkadslarm atlayarak asagya indiler ben yuruyerek indim. Indigimde bozuk paralar vardı o ara köpek isirdi beni. Anlami nedir en kısa zamanda yorumlarsaaniz mutlu olurum
+17 oy
 
Rüyada 4 çocuk evlatlık ediniyordum sonra farklı seyler oluyordu birden kendımı karanlık bir catİda cocuklarımı ararken buluyordm  evlatlık aldıgım cocuklar kuş olmuş 3 cok guze bırı cok cırkın kocaman ve cırkın kus olmus 3 kucuk kus bana veda edip kayboluyordu çirkin ve kocaman olan bana birseyler söylüyordu Sonra ona yaklasıyordum çirkin tüp elime deyince geri adım atıyordm kuş gökyüzüne uçuyordu bende arkasından girmemesi için Sesleniyrdm ama yinede gidiyordu.
Lutfen yorumlarmısınız ve ben bekar biriyim 4 cocuk evlat edıyrdm
+16 oy
 
Rüyamda karımla ve oğlumla eve doğru gelirken sokakta bir poşet gördüm ama bakmadım sonra ilerledim eşime siz devam edin dedim ben geri döndüm poşete baktım içinde yabancı paralar ve bir tane çamaşır mandalı vardı paralarla mandalı cebime koydum yürümeye devam ettim karşıdan bir adam geldi bana para buldunuz mu diye sordu benim agzimdan bir anda hayır kelimesi çıktı sonra biraz düşününce pişman oldum adama bana telefon numaranı ver bulursam sana haber veririm dedim bir yandan da cebime bakıyordum cebimdeki mandal belli oluyorsa o yüzden mi bana sordu diye düşündüm  sonrasını hatırlamıyorum
+17 oy
Cansuuüu Rüyazede (1.0k puan)  
İyi günler. Bugün  rüyamda deniz kenarındaydık ama kumlu sahil deil uçurumluydu neyse dışarda yüz  üstü gunesleniyordum saçlarım  ıslak snra arabaya geçtim babam da girdi arka koltukda oturuyordum iyice uçurumun kenarına yanastirmis biraz geri cekmek icin sürdü ve aşağıya düştük düşerken irkilerek uyandım anlamı nedir acaba
+16 oy
 
Merhaba. Rüyamda bir arkadaşımla yolda yürüyoruz. Yol kenarında bir kadın masanın üzerinde bağdaş kurmuş oturuyordu. Kadının sağ elinde bir Kur'an vardı. Kur'an kadının sağ elinin bileğinden itibaren saydam cam küre içerisindeydi.(kadının eli de küre içindeydi ) Kadının yanına gidiyoruz. Kadın oraya bağlıymış. Kadının bize anlatmaya çalıştıklarından ve orada okuduklarımdan şunları öğreniyorum:Kadının kocası dindarmış. Kadın o kadar dindar değil.Sanırım kocası bu yüzden kadını orada tutuyormuş. Ben de dinimizde zorlama yok, kadını burada tutamaz diyorum ve kadının sol bileğinden oraya bağlı olduğu ipi çözüyorum. Yorumlarsanız çok memnun kalırım, şimdiden teşekkür ederim(17 yaşımdayım)
+8 oy
Zeynel45 Uzman Yorumcu (22.8k puan)  
Hocam haylı günler.
Rüyamda sevdiğim kızın whatsapp profil fotoğrafını görüyorum fotoğraf çok güzel di ve parlaktı biraz ama şuan ki profil resminden farklı bir resimdi
+16 oy
 
Hocam merhaba. Ben rüyamda beni tanımayan ama tanıdığım birini üç harfli olarak gördüm. Biraz yüksek bir şeyin üzerine yolun kenarında yüz üstü uzanmıştı. Onu biraz geçtikten sonra dönüp gel buraya dedim. Ve benden uzaklaşmaya başladı. Ben kovaladıkça o kaçtı. Sonra arkamdan birisi bağırdı ve kovaladığım kişinin üç harfli olduğunu söyledi. Sonra kovalamaya devam ettim ve kayboldu bende geri döndüm. Lütfen yorumlar mısınız. Kaç gündür uyku girmiyor gözüme..
+17 oy
 
Merhaba hocam ilginç bir rüya gördüm, rüyamda bir yumurta kırıyorum içinden 5 sarı çıkıyor ve bu sarıların ikisini ayırıp onları civciv cıkacak diye okşayıp canlandırmaya çalışırken civciv yerine iki tane tatlı bebek oluyor.  Bu rüyanın yorumunu yapabilir misiniz?
+8 oy
Simay Rüyazede (822 puan)  
Merhaba mustafa bey. Rüyamda lüks kırmızı bir araba kullandım.  Gerçek de kullanmasını bilmiyorum anlami nedir acaba yazar msnz?
vetre Rüya Bilgesi (415k puan)  
Bilmedigin bir konuda yada tecruben olmayan vir konuda gorev yada yetki alacaksın belki bilmediğin bir iş yapacaksin
+17 oy
 
Rüyamda eski sevgilimin ve hala sevdiğim adamın  beni sevmediği başkasıyla evleneceği o kişiyi nasil sevdiğini söylediği rüyalar görüyorum sürekli kafayı yiycem artik. Gerçekten de baskasiyla nişanli suan.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (10.3m puan)  
ilginç olan simay bu yazıyı yeni gördüm. araba genelde hayatın akışı ile alakalıdır maddi olacağı gibi duygusal daolabilir.  kırmızı zaten bilirsin aşk yada kızgınlık kavga gibi işaret veren bir  renktir. duygusal anlmada da yoğunluğu belrtir. araba kırmızı ve lüks yani şartların oldukça iyi imkanlarında iyi olacak gibi. kontrolünü eline almışsın olumlu yönde kendini ve hayatını değiştirmeye çalışacaksın. sonucun arabanın düxgün gitmesi ve gittiğin yere ulaşıp ulaşmaman belirleyecektir. daha sonra bu rüyalardan görebilirsin.
+17 oy
 
Rüyada evde kendi odamda oturuyorum telefonda video izliyordum videoda kara kuşlar sürüsü saldırıya geçiyordu ben videoyu kapattım ve ayağı kalkmakta zorlanıyorum kalktım ayağı kapıyı zorla açıyorum başım dönüyordu anneme sesleniyordum annemi arıyordum bu şekilde uyandım
Aşağı numaramı bırakıyorum ordan rüyamı yorumlarmısınız
+16 oy
 
Biriyle telefonda konusup onun yanina gideecem bi  anda asansor oluyor yesil oturacak kadar yuksekligi var oturaraktan bir binanin en yuksek teras gibi bi yere iniyorum ama bina cok yuksek o anda uyaniyorum
+15 oy
 
Merhaba
Rüyamda odamda uyuduğumu  aniden uyandığımsa  işe odamın içerisine  aniden çok şiddetli inanılmaz bir yağmur yağdığını gördüm.Hemen kalkıp diğer odalara gittiğimde oralarda da evin içine yağmur yağıyordu.Kıyafetlerimin  hepsinin  ıslak olduğunu düşündüğüm için  işe gidemeyeceğimi düşündüğüm
için  telefonu arıyordum. Bu sırada yağmurun geçtiğini ve annemin yeni tabaklara  çok güzel bir kahvaltı hazırlamaya başladığını  gördüm. Şaşırıp odadan cıktıgımda ise  amcamın geldiğini görüyorum.Ardından rüyam değişiyor ve kendimi bir kiraz bahçesinde buluyorum . Çalıştığım ortamdaki tüm iş arkadaşlarımla birlikte kiraz topladığımızı  gördüm. Bir ağaçta kiraz toplarken hemen yan ağacımda  iş yerindeki şefim  olan erkeği  görüyorum  ve o bana birşey söylüyor .Seni üzücem  ya da seninle  Konuşmucam  gibisinden tam hatırlamıyorum.ama içimden kalbimin çok kırıldığını  hissediyorum.  Anlamı nedir ?
+8 oy
Cansu Balta Rüyazede (502 puan)  
Merhaba. Rüyamda küçük erkek bir çocuğa köpek ısırdı yüzünden ve kurtulamadı doktor geldi bir seye ihtiyacınız var mı dedim o da kendinle ilgilen dedi şuan ekside olduğun için yazamıyorum burdan düşünce olarak yazdım lütfen yorumlayın
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (10.3m puan)  
köpek ısırması genelde düşmanın zararıdır ama burada çocuk söz konusudur.yani masumluğu yada masumca duyguları ifade edebilir. birinin duygularına yönelik bir saldırıya şahit olabilirsiniz. yada dostunun ihanet ettiği birini görebilirsiniz.yada  sizin hayata baktığınız yada hayatta çizdiğiniz yöne doğru bir müdahale edilmek isteniyor olabilir. doktor yardımcı yada bilgili insanları temsil ederler muhtemelen kendi yolunu yönünü bozma demiş olabilir. ayrıca hayvanların ısırması aşırı sevginin kıskançlığa dönüşmesi sonucu o sevginin artık zarar vermesinede işaret edebilir.
+15 oy
 
Merhabalar
Rüyamda eve gitmek için otobüse biniyorum hareket halinde iken gökyüzünde 7 veya 8 adet uçak görüyorum koyu renkli birden bunlar ateş topu hakine dönüyor ve bir tanesi patlıyor her yer duman oluyor. Rica etsem yorumlayabilir misiniz?
+14 oy
 
IMrb Rüyada hızla brandalı tır sürüyordum ilerde Kaygan yol farkketim Yavaşladım derken tır kayarak elektrik tellerine Değdi  ben dışardan seyrediyorum  Hayır hayır diye Başımı arkaya çevirirken Büyük bir patlama sesi duydum Sonra millet geliyor Bazıları tanıdık  Elektriği kesip tırı çıkarıyorlar tır Sağlam. biri binip sürüyor denize Girip çıkartıyor  Kendi kendime Seviniyorum bişey olmamış vs diye  itfaiye çağırayım mı diyorum 3  4 kişi gülüyor gerek yok dercesine .... Tşkrler
+13 oy
Gülnar Rüyazede (582 puan)  
Rüyamda bana görücü geldiğini görüyorum ama benim sevgilim olduğunu ve görücü istemediğimi aileme söyleyemiyorum.Ailem çocuğun iyi biri olduğuna, yakışıklı ve iyi bir işi olduğuna, beni sevdiğine beni ikna etmeye çalışıyorlar.Benim itiraz etmeme ve evlenmek istememe rağmen aynı görücülerin 2ci defa gelişinde o çocukla istemeyerek evlendiğimi ve hatta ağladığımı görüyorum üstelik çabalamama rağmen tüm bu olanları sevgilime söyleyemiyorum
+13 oy
Cansu Balta Rüyazede (502 puan)  
Merhabalar mustafa bey. Rüyamda kendi evimizdeyiz. Babam delirmiş yani aklını yitirmiş kendi kendine gülüyor saçma sapan hareketler yapıyor. Çok üzülüyorum... sonra gerçek silahla annemle ikimizi vurmaya çalışıyor biz kaçıyoruz bi tane fişek atyor ama bize denk gelmiyor. Ilginc bir seklde ayni ruyadaym ve babam eskiye donms normal davranıyo bende sevglmle bulsmak icin hazrlanyorm ama bir turlu hazrlanp o evden çıkamadm
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (10.3m puan)  
öncelikle delilik genelde hayırlıdır bazen kontrolsüz davranışları işaret edebilir genelde o kişi için zenginliğe yada sizizin için bekelemdiğiniz bilmediğiniz yeni gelişmelere işaret edebilir ama bu rüyada saldırıda var acaba babanızın bazı kararları sizi zor durumdamı bırakıyor yada babanız bazı kararları alırken biraz kontrolsüzmü yapıyor diye düşünebilirz.
+13 oy
 
Ben rüyamda amr bin as ı gördüm ilkin bana sesleniyordu beni gör diyordu sesimi duyman yetmez beni görmen gerek dedi rüyanın sonunda traktörün üstünde onu gördüm ve ses kesildi sonrada uyandım (rüyayı ramazan ayında sahura kalkmadan önce gördüm) uyandığımda babam traktör üstünde uyuduğum yerin yakınından geçiyordu traktörü bu yüzden görmüş olabilirim ama sahabinin beni görmen gerek sadece sesimi duysan olmaz demesi ve gördükten sonra sesin kesilmesi uzun zamandır kafamı kurcalıyor zaten onu görünce de traktör sesinden rahatsız olduğum için uyandım adını kendisi bana söylediği için biliyorum ben amr bin as diyordu yorumunuzu merakla bekliyorum
+12 oy
 
Rüyamda üç harfliler musallat olmuştu ama tek kişi değilde bir çoğu bi komşumuzun kapısının önünde dururken etrafımı sardılar gelip içeri gir seninle konuşacak dedi içeri girince ates vardi etrafta ve sıcaktı benimle konuşmaya çalışıyordu etraftaki diger cinler bizi izliyordu
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
Bu konuda çok yazı var sitemizde takip edin.
+13 oy
 
Çok güzel şık bir hafif topuklu bilege kadar bir ayakkabı görüyorum. Deniyorum o sırada iş yerinden bir kız arkadasım ne oyalandın hadi diye kızıyor. Ben de ona sen  git diye cıkısıyorum. Acele ettirdigi için ayakkabının küçüçük bir yeri küçük bir yırtık oluyor. Ama ben bir sey olmaz diyerek ayakkabıyı almaya karar veriyorum. Saygılar..
+11 oy
 
Merhaba
Rüyamda bi evin içindeyken yağmur sesi ile dışarı bakıyorum
Yağmur yağıyor ağacın gövdesinin çevresinde bi çember var büyük tabak gibi ağacın dibinde beyaz taşlar var ve yağmur yağdıkça ağacın dibindeki su yükseliyor su ile beraber de taşlar su üzerine çıkıyor
+12 oy
 
Annem ile köyümüzün tarla olarak bilinen yolda yürüyoruz teyzemin evinin önünden geçtiğimiz esna da bir tane beyaz yavru köpek bir tanede beyaz büyük köpek görüyoruz yürümeye devam ettiğimiz esna da tarla içerisinden siyah bir köpek havlayarak hiddetli bir şekilde yanımızdan yavru köpeğe s saldırıyor o esna da büyük beyaz köpek yavru köpeği kurtarıyor ve ardından bu siyah köpek annem ile bana saldırmaya çalışıyor bizde bu beyaz köpekten bir yandan yardım bekliyoruz ve uyanıyorum.
+13 oy
 
Hayirli gunler hocam ben rüyamda sözlümün öldüğünü biliyom arkadaslarida onun adina ozel.bi günümüzde bana hep hediye getireceklerine soz vermisler ona ilk arkadasi bana hediye getiriyo aşkim kelimesini soylememi istiyo soyluyorum bana hediye veriyo gidiyo ikinci arkadaşida geliyo oda ayni sekilde aşkim dememi istiyo hediyeyi veriyo bide bi not veriyo gidiyo ben agliyorum.. oyle uyandim bana yorumlarmisiniz lutfen
+13 oy
 
Rüyamda beyendiğim   kişiyle   eskiden  gitmis olduğum yerdeydik  yürüyordum eski  ahşaptan olan  bi mahalle gördük  bana sarılıp  beni oraya  doğru götürdü gel benimle diye  ben şaşırdım  neden sarıldığını anlamadim  kâğıt atölyesine  gittik    adam sevdiğin kişiyide getirmişsin dedi bende sevgili değiliz dedim   kapattı sevgili olduğumuzu söyledi  kaç çeşit kağıt olduğunu  sordum 9 dedi sarı ve beyaz kağıt renkleri vardı sadece üstünde de onun ismi yaziyordu
+7 oy
 
Selamın aleyküm,  rüyamda parlak sarı giden bir araba gordum, biz üç arkadaştık yürüyoduk, sonra araba dönüp geldi bize silahla ateş etmeye basladi ben vuruldum karnımdan ama hiç hissetmiyorum, ama diğer arkadaşlarımdan biride vuruldu ve öldü. Bu arkadaşlarım gerçek hayattada arkadaşlarım. Sonra o sarı arabada bize ateş eden adamla biraz arkadaşlık ediyorum, sonra duygulanıyorum üzülüyorum kendime yediremeyip ben de onu öldürüyor arkadaşımın intikamını alıyorum. Sonra uyandim zaten. Saygilar
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (10.3m puan)  
sarı araba aktif hareketli ama hastalıklı muhtemelen sinirli yada ruhsal sorunlu birinin sözlü sataşmasını işaret eder. arkadaşlık kurman nedenlerini araştırman onu öldürmende onunla olan bağlarını bitirmen sonlandırman demektir.
+12 oy
 
Merhaba
Ruyamda sag elimde acik bir yara var ve yaranin icinden kurtcuklar cikiyor hastaneye gitmeye calisiyorum o arada akrebe benzer tuhaf yaratiklar cikmaya basliyor yaranin icinde etrafimdakilere saldiriyor uzatan elleri var akrebe benzer yaratigin o ellerini kesiyoruz oldurebildigimi olduruyorum sonra uyaniyorum ve ruyamda yara gordugum elim kaskati kesilmis lutfen yorumlayabilirmisiniz
+12 oy
 
Rüyamda büyük dedemi gördüm (annemle babamın dedesi, anne babam amca çocukları) hayatta iken beni çok çok seviyordu. Bütün torunlarının(torunlarının çocukları) içinde en çok beni seviyordu.(yaklaşık 100 yaşlarında vefat etti) rüyamda onun ölmediğini başka bir yere gitmiş olduğunu gördüm, sonra bizimkiler onu bulup getiriyordu ben çok sevinmiştim çok heyecanlıydım. Ama bayağı uzun yıl olduğu için (o 2005'te vefat etti) beni tanımaz diye düşünüyordum. geldi yanıma hemen bana sarıldı bizimkiler sordu "tanıyor musun?" diye Fethullah değil mi dedi(benim iki ismim var, İbrahim ve Fetullah, Fetullah adımı o takmış bana öyle seslenirdi. Ama ben İbrahim adımı kullanıyorum, bazı sebeplerden dolayı Fetullah ismini sevmiyorum). Evet dedim. Elini öptüm. Sonra anlattı: "ben evlendim, eşim normal biri değil" dedi "ciddi bir hastalığı var" dedi. Üzüldüm "o nerede?" diye sordum. İzin vermemişler onun gelmesine bakım evine almışlar onu. Sonra rüyam değişti dedemi bir bebek olarak gördüm. Yani dedem dünyaya bebek olarak yeniden gelmişti ve ben onu çok seviyordum. Sürekli onun beni nasıl sevdiğini hatırlayıp ben de onu(bebek halini) çok seviyordum.
+13 oy
 
Merhaba rüyamda cami içerisinde namaza duracağım vakit cami icerisindeki cemaat in yarisinin kıblesi farklı yönde ve diğer yarısının kıblesi farklı yönde olduğunu fark ettim o sırada tam namaza duracağım vakit kıyametin koptuğunu hissedip caminin penceresinden dışarı bakıp kara bulutlar ve gök gürlemesi oldu ve çok tedirgin birhalde korkarak uyandım .yapacağınız yorum benim için çok önemli lütfen cvp larsaniz sevinirim
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (10.3m puan)  
hangisi kıbleye dönüktü cemaatlerin yada kıble iki grubunda farklı yönündemiydi bide namaz farz namazımıydı.
+12 oy
 
Merhaba ben yaklaşık bir ay sonra yks sınavına girecem. Rüyamda yks sonucum 22 bine girmiş olarak gördüm. Babamgil benden daha yüksek bekledikleri için onlar bu durumdan pek memnun olmadılar ama ben uzulmemiştim. Nolcak diş hekimliği yazarım giderim diyordum bunun anlamı sizce nedir
+12 oy
 
Merhaba. Rüyamda çok açıkmış bir haldeyim ve bir yere oturuyorum sol tarafımda üç tane beyaz haşlamış yumurta var bunları yemek istiyorum sırayla soyuyorum ve hepsinin içi küflü ve simsiyah çıkıyor biraz şaşırıyor ve üzülüyorum ve yumurtaları sağ tarafıma bırakıyorum sırayla. Bunların hiç biri yenmez diyorum. Yorumlarsanız inş. Teşekkürler. Benim gerçek hayatta yaptığım üç dua vardı bilmiyorum alakası varmı bununla ama.
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
Yumurta ektiğin niyetleri yani dualarını temsil ediyor olabilir evet.
+12 oy
 
Merhaba. Ben rüyamda uzaydaydım. Daha önce hiç uzaya çıkmadım ama uzay merakım vardır . Araştırır, izler, okurum ...
Uzaydaydım ve 12 gezegen gördüm ben büyüğüm ama onlar küçük ve hepsi de dağınık haldeler ve hepsinin de çevresinde halkaları var . İlginç tarafı halkalar boş içinde gezegenler yok hepsi avucumda  . Ben gezegenlerin renklerine ve halkaların renklerine bakarak doğru yerlerine yerleştirmeye çalışıyordum.  Rüya beni çok etkiledi . Yorumunuz için şimdiden çok ama çok teşekkür ederim. .. Sağlıcakla kalın ♡
+12 oy
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
Fatma bence rüyanda için genişlemiş. Yani iç daralmasının tersi. Bir güç gelmiş içine ve bütün evreni sığdırmışsın. Yükselen enerjiye işarettir bu tür rüyalar. Merakın varsa bunu ilerlet derim. Hoş bir rüya görmüşsün.
+7 oy
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
Topuklu ayakkabı dişi cinselliği ifade eder. Biraz zorlama ve aceleye getirme kısımlarını bu şekilde düşün.
+12 oy
 
Merhabalar rüyamda 3 ay önce ayrılmış olduğum kız arkadaşımı gördüm el ele bir yar arıyorduk hiç bilmediğimiz yerde ve bir iş hanı gibi bir yere girip içinde hiç dolaşmadan diğer kapısından çıkış yaptık kız arkadaşımın üstünde beyaz bir tül elbise vardı ve telefonla konuşuyordu o sırada arkamızda tanımadığım üniformalı (pilot) adının Aykut olduğunu duyduğum bir insan belirdi ve telefonla bir yer tarif ediyordu o sıra biz binanın köşesini döndük ve kız arkadaşım beşinci kat mı tamam dedi ve benim önümden yürümeye başladı uyandım o sıra
+11 oy
 
Merhabalar , benim bir sultan papağanım var , rüyamda onu şu şekilde gördüm . Papağan abimin parmağında duruyor evimizin camının önünde , sonra birden uçuyor , uçuyor fakat ben de dışarıdayım geri dönüyor benim parmağıma konuyor yani kaçmıyor beraber eve dönüyoruz sonra , ne demek acaba şimdiden teşekkürler
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
Sana durmadan dönen bir hayranın olabilir.
+10 oy
 
Rüyamda Bahçeli bir evdeydim bahçesine kendi elimle mezar kazdım benden bir küçük olan kardeşime dedemi gömmesini söyledim kardeşim dedemi gömdü ama mumyaların içine koyulduğu şekilde gömmüş dışarıdan dikkat çekebilecek bir şekilde yoldan geçen bir adam da mezara baktı kardeşime dedim bu böyle mi gömülür gittik beraber ellerimizle tekrar Toprak attık bu sefer dikdörtgen bir şekilde gömdük annem dedi böyle olmaz dedi normal gömün dedi biz de normal bir şekilde gömdükşöyle bir şey de anımsar gibiyim yılanbaşı eziyordum evin içinde ayağımla dedem şu an hayatta
+11 oy
 
merhaba ben akın 17 yasındayım rüyamda 4 yıllık uykumdan uyandım ve kimse beni takmıyordu ailem bana ne olduğunu sorduğumda gülüyorlardı bende ağlıyordum bu neye işarettedir acaba ögrenebilir miyim
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
Algını açman gerekiyor, uyuyor olduğunu düşünüyorsun. Bazı şeylere ayık olman lazım.
+10 oy
 
Bir kaç ay önce rüyamda tam hatırlayamadığım değişik kazalar oluyordu ve tanımadığım bi ses bana 2020nin ikinci yarısı kimse görmek dahi istemeyecek dedi bunun anlamı nedir
+9 oy
 
Merhabalar ben rüyamda bir okuldaydim sınıfın içinde sevdiğim çocuk ve iki üç tane yakın arkadasim vardı ben arkadaşımla on sırada birlikte oturuyorduk ve öğretmenimizde bizim sıranın yanında birşeyler anlatıyordu zil çaldı ve biz toparlanmaya başladık ve sevdiğim çocuk beni izliyordu sonra arkadaşımla birlikte eve giderken yolda annemi ve arkadaşını gördüm biraz konuştuktan sonra yolumuza davam ettik biraz yürüdükten sonra arkadaşım bir yere oturdu aynaya baktı aynaya baktıktan sonra yolda bir erkek gördük sonra yola tek başıma devam ettim ben sonra yolumu değiştirip bir tuhafiye'ye girdim bu tuhafiye'yi halamlar yeni açmıştı elime birkaç makyaj malzemesi aldıktan sonra parama baktım param onları almaya yetmiyordu geri bıraktım sonra yine elimi cebime koydum bir sürü para çıktı sonra elindeki malzemeleri alıp kasaya gittim kasanın olduğu yer bir odaydi bu odada gelinlik taç rimel vardı ben elime bir rimel alıp sürdüm ve uyandım
+10 oy
Goncali Rüyazede (547 puan)  
Merhaba. Bir hafta içerisinde 3 defa 3 sene önce ayrıldığımız eski sevgilimi rüyamda gördüm. İlk görüşümde asla aklımda bile değildi. İlkinde bir servis aracı gibi bir yerdi yan koltuğumda oturuyordu. Yüzü bembeyazdı ve üzerinde de beyaz bir gömlek vardı. İkinci de ise bir sıradaydık arkama döndüğüm de oda sıradaydı. Üçüncü de ise yemyeşil bir alan yine üzerinde veyaz bir gömlek bana doğru gülümseyerek yürüyordu. Bu rüyaların hiçbirinde bir konuşma falan geçmedi sadece kendisini gördüm. Bir anlamı var mıdır sizce? Yorumlarsanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden :)
+7 oy
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
Sanki onunla olan enerji hattında bir canlanma olmuş. Bu senin tarafından değil, onun tarafından da olmuş olabilir. Yani bu kişi son zamanlarda seni düşünüp bir pişmanlık yaşamış olabilir. Belki de yolları ayırdığınız için üzgünlük duymuştur. Sana karşı hisleri yoğunlaşmış olaiblir şu sıralarda.
+7 oy
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
Güzel olumlu bir rüya genel anlamda. Cebinden para çıkması, rimel sürmek olumlu şeyler hep. Bu sıralar şansın açık gibi duruyor ve bakış açını değiştirecek bazı olaylar olacak.
+7 oy
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
2020 zaten bir tuhaf başladı ve öyle de devam ediyor. Sanki ikinci yarısı daha da kötü olacak gibi sezmişsin. Umarım öyle değildir.
+10 oy
 
Merhaba, rüyamda okulları açılıyordu 12.sinif olmuştum artık. Sevdiğim oğlanı göreceğim için çok heyecanlıydım.Herkes sınıfa gelmişti bir tek o gelmemişti. Biraz süre geçtikten sonra sınıfa takım elbiseli bir şekilde girdi. Arkasında da kız arkadaşı vardi (sevgili değil arkadaşlar) . Kalbim çok hızlı atmaya başlamıştı. Atışını duyuyordum sanki.
Daha sonra çok garip bir şekilde üstümde eşarp altımda etek vardı.(4 yıldır aile zoru ile kapalıyım ve açılmak istiyorum sanirim o yüzden.
+7 oy
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
Evet son kısımda haklısın. Bu baskı yüzünden kendini kötü hissediyorsun, beğenilmeyeceğini, onu kaybedeceğini düşünüyorsun. bu da rüyalarına yansıyor ve farklı kişileri rakip olarak görüyorsun.
+9 oy
 
Merhaba çok ilginç bir rüya gördüm rüyanın ortasındayken uyandim ama hayla uyuyordum fakat çevremdeki sesleri duyabiliyordum biraz zaman geçtikten sonra çevremdeki sesleri rüyamda ki özel karakterlere aktardım yani odadaki kardeşimin sesini başka birine aktardım konuşma aynı kişiler farklı ve uyanıkken rüyada  olduğumun farkındaydım
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
Biraz astral girişimi olmuş
+10 oy
 
Merhaba rüyamda kendi yastığımın 2 yüzününde aynı tarafına küçük küçük sarı lekeler vardı. Bu lekeler rüyamda sanki kaka sürülmüş sandım nerden sürülmüş ya diyip diğer yüzünü çeviriyorum ordada yine aynı tarafında lekeler var . Acaba yorumu nedir garip bir rüya gibi geldi bana
+7 oy
 
Merhaba ben istihare namazi kildim ve sevdiğim adamın hakkımda hayirli olup olmadığını ogrenmek için üstelik ayrıydık ruyamda beraber ev bakip bizim için hayırlı olan beyaz ev diyip beyaz bir ev seçiyorduk yeşil bahçesi olan rüyayı gordukten 3 ay sonra gercekten bir ev aldıklarını duydum fotoğrafı gorunce de biraz şaşırdım çünkü rüyamda gördüğüm evin aynısını almislar yalnız biz hala küsüz ve istihare de beyaz yesil gormek hayirli derler acaba rüyam neye ifade ediyor olabilir
+7 oy
 
Dört gün önce yazdığım rüyayı gördüyseniz rica ediyorum eğer bir bilginiz warsa lütfen yardımcı olabilir misiniz?
+10 oy
BüşraDoğan Rüyazede (640 puan)  
Senelerden beri arada aynı rüyayı görüyorum çok garip bir şekilde uyandığımda da sanki gerçekten yaşamışım o anı gibi hissediyorum. Rüyamda ellerimi kollarımı çırptıkça uçuyorum istediğim yere gidiyorum yanımdaki kişiler de deniyor uçmayı ama onlar uçamıyor sadece ben uçabiliyorum çok da keyif alıyorum uçmaktan. Yorumlarsanız çok sevinirim
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
Rüyada uçmak güzeldir. Kontrollü yapabilmen ise daha güzel
+11 oy
 
Merhaba ben 2 kere rüyamda çok büyük kahverengi taştan dağ gördüm ilk gördüğümde tek başıma dağı aştım ikincisinde ise yanımda tanımadığım bi erkek vardı o şekilde aştım ama dağı aşarken çok kötü yerlerden geçtik acaba yorumu nedir
RuyAra Uzman Yorumcu (27.2k puan)  
Büyük bir engel aşacaksın ve bir erkek sana yardım edecek.
+7 oy
 
Merhaba, Rüyamda Memleketteydim. Bir kaç kişiyle oturuyorduk. O arada yoldan kızgın ve küfürlü bir memeleketlim geçiyordu. Sonra geri dönüp Bir kahvehanenin önÜnde durdu. Sonra babam geldi, adamla kavga etmeye başladı. Babamın üstü çıplaktı ve sanki bandaj vardı ve bandaj hafif kanlıydı( bu bandaj tarafını tam hatırlayamıyorum) sonra ben koştum ve adamı dövmeye başladım. Babam elini beline koymuş benim adamı dövmemi izliyordu.
+7 oy
 
Istihareye yattim ama belli bir niyetim yoktu. Rüyamda beni istemeye gelmistiler ama hiçbirini tanımıyordum. Daha sonra instagramda canlı yayın falan acıyordum istemeye gelen çocukta izliyordu ne kadar da rahat dedim hiçbir şeyime karışmıyor. Daha sonra böyle tepesine ışık vuruyor biri geliyor bana doğru bu kişi yine aynı kişi ama seçemiyorum. En son balkondayım ablam ismini söylüyor Muhammed Asrın diye. Çok şaşırdım çünkü hem öyle bi tanıdığımyok hem de ben Asrın ismini kız ismi biliyordum. Lütfen yorumlar mısınız çok merak ediyorum.
+8 oy
 
Bundan 3 ay önce bir rüya görmüştüm ailemle eyupsulatan gitigimi goruyordun orda ailemi kaybediyordum sonrasinda Eyüpsultanda deprem oldugunu goruyordum
+10 oy
 
Rüyamda eşimle yolda yürürken sarı siyah çizgili bir yılan tarafından ısırıldım yılan çok zehirli olacak ki sağ dirsegimin biraz aşağısı 3 cm açıldı sanki patladı gibi ve kan şu gibi akmaya devam etti durmuyordu eşime ambulansı aramasını söyledim eşim yabancı türkçe bilmiyor ve arayamadı bende bayılmışım. Gözlerimi açtığımda öldüğümü düşündüm ve eve doğru yürürken dua ediyorum bu bir rüya olsun diye eşim beni orada bırakmış eve gitmiş onu gördümde neden beni bıraktın dedim korktuğunu ne yapacağını bilmediğini söyledi bende öldugumu sandım ama uyandığımda hiçbirşey olmamış gibiydi
+7 oy
 
Merheba ilk olarak gördümki 2 yakınımı silahla öldürqyorum ama hapise girmiyorum polisler bilmiyo ama sadece ailem biliyo, ve öldürdüğüm yakınımın biri kadın olduğu için eşi seni öldürücem diyerek her gün her gördüğündü tehditler savuruyo sonunda bunda. Kurtulamayacağımı görüyorum intikam istiyodu ve birgün beni(ismim ali) aileme dediki aliyle biraz gezintiye çıkacaz deyib beni götürüyor eski evimize ve orda benim üzerime silah çekib öldürücem derken silahı alıyorum ve diyorumki ver ben kendimi öldürürüm silahı kafama dayayıb dank diyerek ateş ettiğimde uyanıyorum son... şimdiden teşekkürler
+7 oy
 
Rüyamda bir köye gitmişiz orda kocaman bir ev yağtırmışız çok fazla odası var ben evi çok beğeniyorum sabah uyandığımda balkona gidiyorum dışarıyı izliyorum sonra içeri girdiğimde büyük bir kuşun evin içine girdiğini görüyorum iki ayağının parmakları sarılı ben ilk başta kortum ama kuşun çok güzwl olduğunu fark ettim parmağımı uzatım parmağıma kondu biraz sevdim sonra evdeki ikinci dünden uyandığımda gene bole ona gittim sonra içeri girdim aynanın orda durum bu sefer de başka bir kuş geldi ama diğerinden biraz küçüktü ayakları diğer kuşki gibi iki ayağının parmakları sarılmıştı parmağımı uzattım kondu onu çok sevdim başını yan çevirdi öpmemi istedi öptüm sonra bende onun öpmesini istedim kuşa sıkı sıkı sarıldım .
+10 oy
 
Meraba 3gun üst üste bu rüyaları görüyorum ilk gün babamın namaz bilmediğini ve komsumuzla birlikte namaz kıldığını hordummm komşumuz namazı bitirdi ama hala babam kılıyordu 2inci gün kedi evimizde fare yiyordu 3uncu gün evimiz tozluyduuu
+9 oy
 
rüyamda ramazan ayındaydık, bir sınıfın içinde bir kızla beraber oturuyorduk. Okul veya benzeri bişiydi. Kız güzel bir kızdı, konuşuyorduk, birden beni öpmeye başladı ramazan ayında olduğumuz için ona karşılık veremiyordum. Ama benimde içimden aynı şey geçti. Sonra çıkışta bir yerlere gideceklermiş, beni de çağırdı, bende, olur ama üstümde resmi kıyafetler var, sivil kıyafetlerimi giyip öyle çıkayım dedim. Kızda çabuk ol çabuk ol diye beni telaşa soktu. Binaya girdim, asansöre bindim. Üstümdekilerin sivil olduğunu farkettim, asansörden hemen indim. Koşa koşa kızla birlikte grup halinde bir yere gittik. Gittiğimiz yer dışarıdaydı, böyle çardak gibi bir yer, kıza bakarken, kızın ilk gördüğüm gibi güzel olmadığını farkettim. Kızın ismini bilmiyor ve merak ediyordum. Sonra çantasına baktığımda bir kağıtta kızın ismini gördüm. İsmi Turunç' tu kıza böyle isim mi olur sana güzel bir isim bulalım diye bir iki isim saydım. Kız hiç bir ismi beğenmedi ve bana isim lazım değil, yaşayacağım yeri ve hayatı söyle yeter dedi. Bunu söylerken bira gibi bir şey içiyordu, rüya bununla ilgisi olmayan başka bir iki rüya sonra bitti, yorumlarsanız sevinirim.
+6 oy
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
zihnine bulaşan bazı ufak tefek düşünceler seni oldukça rahatsız ediyor ama düşünmeden de duramadığın bir durumda. biraz takıntı yapmışsın gibi.
+7 oy
Fatma emek Rüyazede (610 puan)  
Merhabalar ben rüyamda markete gidiyirum ve 7 tane siyah çarşaflı kadin var yanimda.sonra annem beni ariyor cabuk gel diye ve ben o kadinlarin yanindan kosuyorum.ve kadinlar beni yanlis anlayip dinsiz dine saygin yok gibi laflar ediyolar.sonra kasaya geliyorum odeme yapmak icin bir tane siyah carsafli kadin carsafini cikarip hem agliyor hem de beni orda kötülüyordu.sonra etrafimdan bir yerden kaba korkunc bir ses bana sunlari dedi: aferim o kadinlarin yanindan kosmakta cok iyi yaptin,sen iyi kızsın,aferim sana gibi seyler dedi bu ruyanin yorumu nedir?
+10 oy
 
Hayırlı günler. Rüyamda evimizde iki tane bebek var. Bebekler kötüleşiyor ve annem bana ambulansı aramamı söylüyor. Heyecan ve korkudan karıştırıp ambulansı arayamıyorum. Daha sonra iki bebek de kendi kendine iyileşiyor. Son 8-9 aydır ara ara farklı şekillerde rüyamda bebek görüyorum. Genelde mutlu ve güzel bebekler. Aynı gün rüyamda bir tanıdığımızın üzerime parfüm sıktığını da gördüm. Lütfen yorumlar mısınız
+7 oy
Hypnos Rüya Kurucu (92.9k puan)  
Bebekler yeni başlangıçlara işaret ediyor. Ama sürecin zorlu olacağı kesin. Parfüm sıkması da bir dostunun sana yardımını, özellikle manevi destek sağlayacağını gösterir
+9 oy
 
Rüyamda eski sevgilim bana arkasını dönmüş düşünceli ve birazda üzgün duruyordu karşısinda bir ayna vardı ama aynada o görünmüyordu sonra bi anda kayboldu onun olduğu odada benim eşyalarım vardı o kaybolduktan sonra ben esyalarimi yere vurarak ağlamaya basladim
Aries_libra_ Rüya Bilgesi (175k puan)  
Merhaba :)
Aslında siz eski sevgilinizin şu anda üzgün olmasını istiyor olabilrisiniz. Aynada onu görmüyorsunuz yani o aslında yok ama siz kendiniz var ediyorsunuz bu yüzden eskiye özlem ve belki yaşanılan, konuşulan anılara işaret ediyor olabilir. Hayırlısı olsun,
sevgiler :))
+9 oy
 
Ben sürekli olarak eşimin patronunu görüyorum onlarla birlikte çalıştığımi ama normalde hıc calismiyorm ve patronla bizim arkadaşlığımız var sizce ne anlama geliyor
+8 oy
 
Rüyada annem ben ve üvey ablam sahilin içinde bi evdeydik kapının bi odası bi anda sahile açılıyordu rüyamda annem oraya çamaşır asmak için çıktı bende annemle çıktım sahilin tam kenarında kumların içinde uzanan ve kafası muhtemmel içmekten veya başka bi madde kulanmaktan gidikti biraz annem orda çamaşır astıktan sonra o adamı gördün mü diye sordum annem evet korktum hadi içeri geçelim dedi içeri geçerken annemle benim peşime verdi adam ben ablamın yanına kaçtım adam annemin peşine verdi ablama her şeyi anlattım onunla birlikte içeri girdik adam mutfak gibi karanlık bi yerden bi anda üstümüze çıktı ben iyi değilim falan diyodu annem aradı sonra ablamı evden çıkın ben çıktım diye orda uyandım ve yanlış hatırlamıyorsam annem telefonda o adamın bizi öldüreceğini söyledi
+9 oy
Katerima Rüyazede (760 puan)  
Rüyamda Sattığımız yazlıktaydık ben sevgilim annem kardeşim babam hep beraberdik akşam üstü havuza gitmiştik sevgilimle ben uyumuşuz kalkar kalkmaz denize koştuk güzelce yüzdük eve geri geldik sevgilim uyuyordu odasında ben de sürpriz yapayım dedim yanına gittim sabaha kadar öpüştük  ama ertesi gün benim önceden aldığım bir etek vardı ama babam da sevgilim de olmaz dedi çünkü etek küçük geliyordu sitenin önünde deniz var gibiydi komşular sandalye atıp suyun üstünde duruyordu biz de yüzmek istedik giyinmek için çekmeceyi açtım mavi bir bikini var sonra pembe alt var tam giydik çıkacağız babam eteğimi çıkarttırdı ben de o sıra elbise var mı diye bakınıyordum ki öyle suya atlama kararı aldım .
+9 oy
Katerima Rüyazede (760 puan)  
Rüyamda Sevgilimin eski sevgilisini gördüm .Büyük ahşap bir binadaydık tek katlı başta gayet sakindim ama sevgilime herkesin içinde şunu koyar mısın hayatım diye seslenince ben de çileden çıktım .Boğuşmaya bağırışmaya başladık sonra sinirimizi alamadık etrafa zarar verdik beni de kendini de yakmaya çalıştı ama içerideki telefonlar yandı onların sadece iç aksanları kaldı ben de bunun bacaklarını söktüm yerinden o an oyuncak bebek gibi geldi kız bana koştura koştura yan binaya koştuk sevgilimle sonra orada bundan kaçarken sevgilim sen burada bekle benim içeride işim var dedi ama ben o an farketmedim tiyatro çalışılan bir yere daldım arkadan özür dileyip çıktım normalde böyle bir şey yapmazdım dedimSonra arabaya atlayıp gittik tekrar karşılaşmamak için eski sevgilisiyle
Aries_libra_ Rüya Bilgesi (175k puan)  
Merhaba :)
Rüyanız bilinç altıdır. Sevgiliniz olan kişinin eski sevgilisini görmüş,bulmuş ya da konuşmuş bile olabilrisin. Sosyal medya ve telefonlarla şimdi her şey mümkün. Sevgilin olan kişiyi de kıskandığın için ben bu rüyayı normal karşılıyorum. Sevgiler :))
+7 oy
 
Merhaba ben istihare namazı kıldım sevdiğim bir adamın hakkımda hayırlı olup olmadığını öğrenmek için rüyamda beraber ev bakıyorduk ve beyaz bir ev yeşil bahçesi olan bir ev seçip hakkımızda hayırlı olan bu ev diyorduk rüyamdan 3 ay sonra onların bir ev aldığını duydum üstelik ayrıydık konuşmuyorduk aldıkları evin fotoğrafını gördüm rüyamda gördüğüm evin aynısı acaba rüyam ne anlama gelir tekrar barışıp beraber mi oluruz hakkımda hayırlı olan o mu?
Aries_libra_ Rüya Bilgesi (175k puan)  
Merhaba :)
Öncelikle şunu söylemeliyim ki istihare namazı sevdiğiniz kişi hayırlı mi diye değil evlenme aşamasında olduğunuz hatta nişanlı olup işlerim ciddiye bindiği zamanda bu kişiyle evlenmenin hayırlı olup olmadığını öğrenmek için yapılır. Çoğunluk böyle biliyor,bazı siteler de bunu belirtmiyor açıkçası. O yüzden bilinç altın da karışmış olabilir. Olumlu, hayırlı ya da hayırsız demem doğru olmaz. Sitemizde bu konular hakkında istediğin kadar bilgi bulabilirsin. Hayırlısı olsun. Sevgiler :))
Unutma ki istihareden sonra uyanınca hayırlı olup olmadığını senin anlaman lazım. Bunu hissedersin doğru yaptığın sürece. Eğer biriyle o aşamaya gelirsen bunu öğrenebilirsin :))
+8 oy
 
Ben ruyamda iguanami desem semendermi ismini bilemedgm hayvan gordum. Uykudan uyaniyorum bir bakiyorum o hayvan yorganin uzerinde. yorganin altina saklanyorum beni yine buluyor cığlik atamiyorum hatta hic sesim çıkmıyor yorumu nedir
Karga Rüya Bilgesi (705k puan)  
O gördüğün hayvan eril enerji simgesi. Yani seni rahatsız eden bir erkeği temsil ediyor
+7 oy
 
Rüyamda çay bardağı alıyordum elime  mutfaktaydım ve üstüne küçük bir böcek gelmişti bir türlü çıkmıyordu ben onu mutfak lavabo Suna vurarak çıkarmaya çalışıyordum bardak kuruluyordu büyük parçayı alıp çöpe atıyordum kucuklerini suyu aciyordum lavabodan gönderiyorsun sonra içinden tam 5 tane arı çıkıyordu onları suyu açarak tekrar göndermeye çalışıyordum çok suyu aciyordum ancak en son 4 tanesi gittiysede 1 tanesi gitmiyordu içine giriyor tekrar tekrar suyun içinden firliyordu çok çok su dokuyordum ama tekrar çıkıyordu en son tekrar girdi su açık olmasına rağmen lavabo dan firlayara bana doğru uçuyordu etrafımda uçuyordu böylece uyandım teşekkürler

İlgili rüyalar

+16 oy
12 yorum 374 okuma
+9 oy
8 yorum 129 okuma
Karga 27 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (705k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 67 okuma
sonsuz 18 Mayıs 2019 Bilgi kategorisinde sonsuz Rüya Bilgesi (118k puan)   yazdı
+10 oy
5 yorum 60 okuma
+14 oy
13 yorum 43 okuma
+7 oy
18 yorum 69 okuma
+12 oy
7 yorum 53 okuma
Simge 24 Temmuz 2020 Bilgi kategorisinde Simge Rüya Bilgesi (167k puan)   yazdı
+20 oy
5 yorum 65 okuma
+9 oy
3 yorum 51 okuma
+11 oy
10 yorum 65 okuma
Hypnos 29 Haziran 2020 Bilgi kategorisinde Hypnos Rüya Kurucu (92.9k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 98 okuma
+150 oy
65 yorum 1.3k okuma
Karga 8 Kasım 2019 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (705k puan)   yazdı
+17 oy
21 yorum 683 okuma
Karga 3 Ekim 2019 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (705k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.
Rüya tabiri sözlüğü

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -500
Yorum yazmak: +80
Düşünce yazmak: +16
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +80
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +300
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...