Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+40 oy
2.9k okuma
Bilgi kategorisinde Astral Gezgini (105k puan)  
Rüya yorum ve tabir sitemizde kişiye özel rüya yorumları yapılmaktadır. Bir çok yorumcumuzun olduğu rüya yorum sitemizde rüyalarınız birden fazla yorum alabilir. Bunların içinden kendi rüyanıza ve bilinçaltınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Rüya yazmak için üye olmanıza gerek yok. Elbette üye olmanın avantajlarından da yararlanabilirsiniz. Örneğin kendi rüyalarınızın takibi ve kolaylığı, reklamlardan kurtulmak bunun en geçerli sebeplerinden bazıları.

Sitemizde yorumcu olmak isterseniz bu konuda yardım linkine, bilgi kategorisindeki bu konu başlıklı yazılara bakabilirsiniz.

Rüyada Rüya yorum ve analiz sitemize hoşgeldiniz. Hemen bir rüyanızı yazarak başlayabilirsiniz.
https://www.ruyadaruya.com/ruya-yaz
Astral Gezgini (105k puan)  
Bu başlık altında rüya yorumcularımız kendilerini tanıtabilir. Böylece rüya yazan kişiler yorumcu da seçebilir.
Karabasan (413 puan)  
Merhaba mustafa bey. Rüyamda lüks kırmızı bir araba kullandım.  Gerçek de kullanmasını bilmiyorum anlami nedir acaba yazar msnz?
Rüya Bilgesi (4.5m puan)  
ilginç olan simay bu yazıyı yeni gördüm. araba genelde hayatın akışı ile alakalıdır maddi olacağı gibi duygusal daolabilir.  kırmızı zaten bilirsin aşk yada kızgınlık kavga gibi işaret veren bir  renktir. duygusal anlmada da yoğunluğu belrtir. araba kırmızı ve lüks yani şartların oldukça iyi imkanlarında iyi olacak gibi. kontrolünü eline almışsın olumlu yönde kendini ve hayatını değiştirmeye çalışacaksın. sonucun arabanın düxgün gitmesi ve gittiğin yere ulaşıp ulaşmaman belirleyecektir. daha sonra bu rüyalardan görebilirsin.
 
Selamın aleyküm,  rüyamda parlak sarı giden bir araba gordum, biz üç arkadaştık yürüyoduk, sonra araba dönüp geldi bize silahla ateş etmeye basladi ben vuruldum karnımdan ama hiç hissetmiyorum, ama diğer arkadaşlarımdan biride vuruldu ve öldü. Bu arkadaşlarım gerçek hayattada arkadaşlarım. Sonra o sarı arabada bize ateş eden adamla biraz arkadaşlık ediyorum, sonra duygulanıyorum üzülüyorum kendime yediremeyip ben de onu öldürüyor arkadaşımın intikamını alıyorum. Sonra uyandim zaten. Saygilar
Rüya Bilgesi (4.5m puan)  
sarı araba aktif hareketli ama hastalıklı muhtemelen sinirli yada ruhsal sorunlu birinin sözlü sataşmasını işaret eder. arkadaşlık kurman nedenlerini araştırman onu öldürmende onunla olan bağlarını bitirmen sonlandırman demektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
yedi artı iki? (küçük harflerle)
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

52 Yorum

+19 oy
Rüya Bilgesi (4.5m puan)  
rüyalara islami açıdan yaklaşır elimden geldiğince yorumlamaya gayret ederim
Rüya Yorumcusu (12k puan)  
Sizin yorumlarınızı oldukça güzel buluyorum mustafa bey.
Rüya Bilgesi (4.5m puan)  
Tesekkur ederim.
+25 oy
Rüya Bilgesi (416k puan)  
Eğer rüya mistik unsurlar içeriyorsa şamanik açıdan yaklaşırım. Benim için bunlar büyücü rüyasıdır. Buradaki büyücü klasik anlamda kullanılan büyücülük değil elbette.

İçermiyorsa, psikolojik yorum yaparım. Zihin ve bilinçaltı etkili rüyalardır. Bilimsel yaklaşırım kısacası.

Ne olursa olsun kesinlikle islami yorum yapmam çünkü islami yorumların uydurma olduğunu düşünüyorum. Rüyada görülen şeylerin hepsi kişiden kişiye farklılık gösterir. Oysa tabir sitelerinde hep aynı şeyler yazar.

Benden rüyanızı yorumlamamı isterseniz etiket bölümüne #karga  veya @karga şeklinde ekleyebilirsiniz.
Rüya Bilgesi (416k puan)  
Düzeltme yapayım artık sadece @karga şeklinde yazmalısınız.
Rüya Yorumcusu (12k puan)  
Büyük islam alimlerinin yıllarca tecrübeleri varken uyduruk demek yakışmamış.
Rüyakar (2.4k puan)  
Aynen yakismadi
Rüyakar (4.1k puan)  
Hocam haylı günler.
Rüyamda sevdiğim kızın whatsapp profil fotoğrafını görüyorum fotoğraf çok güzel di ve parlaktı biraz ama şuan ki profil resminden farklı bir resimdi
+20 oy
Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Sadece geleceğe yönelik hissettiklerimi yazarım.

Bazıları gibi kesinlikle kopyala yapıştır yapmam internetten.
Rüyazede (1.1k puan)  
Hocam rüya paylaştım yorumunuzu merak ediyorum. Yorumlarsanız beni mutlu edersiniz. Öğretmen eski sevgili ve ilkokul diye etiketledim
 
Rüyamı yorumlarsanız çok seviniriz vapur ve kocaman dalgalarla ilgili olan rüya
+15 oy
 
Rüyamda bir arkadaşım(eskiden çalışdıgım yerden arkadaşim) bana mesaj atıyorki geçen sana mesaj yazdım neden cevaplamadin. Bende universitedeyken smsi okuyup derslerden vakit bulamadim diyorum(bu arada men universiteyi bitireli cok oldu)Sonra bir üniverteden arkadaşim(henuz daha universiteyi bitiremedi)bana instagramdan yazıyoki bana yazıyorki sen neden Nermin gibi(kim tanimiyorum)öğretmen olmuyorsunki? Sonrada uyandim galiba ruyadan
+14 oy
Rüyazede (716 puan)  
Rüyamda havuzun üstünde koşuyordum. Yavaşlarsam düşerim diye düşünüp daha hızlı koşmaya çalışıyordum ve benimle birlikte bi erkek de koşuyordu sadece 2 miz vardık . Sonra ben kuzenimin yanına gittim sudan çıkıp. Tekrar suya girdik o hemen yüzüp gitti ama su yoktu havuzda önce. Sonradan su geldi ve ben geldikçe yukarı çıkmaya çalıştım. Yüzmeye çalıştım ama olduğum yerde kaldım ayaklarımı ellerimi çırptıkça yüzemiyordum. Bu kadar
 
Rüyamı yorumlar mısınız lütfen
Astral Gezgini (105k puan)  
Üye olup yazarsanız rüyanızı yorumlanma olasılığı artar.
Rüyazede (716 puan)  
Üye oldum ama tekrar mı yazmam gerekiyor baştan
+16 oy
Rüya Bilgesi (416k puan)  
Baştan çok gelişimi hızlı ve güzel bir şekilde başlayan bir işiniz veya ilişkiniz zamanla zorlaşacak, etrafınızdaki desteği kaybedeceksiniz ve boşuna çırpınır hale geleceksiniz.

Elbette bunların hepsi olmuş da olabilir.
+15 oy
 
Rüyamda ilk başta karadayız ve büyük dalgalar olduğunu görüyoruz ve yüksek bi yere çıkıyoruz denizde dalgaları engellemek için siyah kocaman ince uzun bi şey çıkıyo buna sonra nedense biz vapura biniyoruz vapur çok kalabalık ve herkes güvertede kocaman dalgalar olmaya devam ediyo ama herkes izliyo ve ben geminin içindeki kameraların birine saklanıyorum yanımda tanımadığım dört kişi var kapının altına içeri su girmesin diye yastıklar koyuyoruz bu arada biz ailecek annem babam ben gemideyiz daha sonra kaptan içeri geliyo ve 400 kişilik gemide 100 ölü olduğunu söylüyo ve ölenler aptallar cahilliklerinden öldü diyo ölenleri sorduğumda babamın öldüğünü söylüyo dışarı güverteye çıkıyorum ve dışarda ölenleri pankartlamışlar ve babamın kocaman bir resmi var yanında da başka ölenler annemi görüyorum ve bana bak böyle mi olmasını istiyosun küs ayrıldınız diyo ve ben ağlayarak uyanıyorum
+13 oy
Rüyazede (688 puan)  
Ruyada akrabamdan birini sari abiye giymis dugunde karsilikli oynuyodu sirti bana donuktu ben camdan bakiyodum dugun kalabaligi vardi
+12 oy
 
rüyamda tanıyamadigim 2 kadın beni banyoya götürdü ve baştan sona vücuduma yeşil kına sürdüler sonra surekli salavat getirdim gözümü araladigimda eşimi aniden görünce irkildim.. sonra uyandım
+11 oy
 
İki Buçuk sene önce babamı kaybettik. Kanser tedavisi görüyordu ve yenik düştü.
 03.01.2020 tamda babamın doğum günü gecesi kendisini rüyamda gördüm.
Kendisi son zamanlarda yattığı yataktaydı yanına çağırdı ve oğlum istersen balık yiyelim bugün dedi bende o zaman sizi dışarda balık yemeye götüreyim dedim. Sonra şu an işletmekte olduğum işyerimin güzergahında bi yolda yerde oturup yol şeritlerini düzeltiyorduk (siyah keçeli kalem) tamam bitti artık gidelim dediğimde yolda silinmiş yön oklarını da boyamaya başladım. Oğlum dur buraya kalp çiz dedi ve çizdim .
Rüyam burada bitti ne anlama geldiğini bi türlü anlayamadım . Şimdiden teşekkürler
@karga
+10 oy
 
Ruyamda eski sevgilim Bı Baska kızla nısanlanacak oluyo kızla aynı evde yasıyoruz faln eskı sevgilim eve gelıyo kızla oturuyo sonra ben hıc konusmuyorum onunla bana laf atıyor bende ona atıyorum boyle ydı bunun anlamı nedır
Uzman Yorumcu (24.9k puan)  
eski sevgiliniz bilinçaltınızda halen
+8 oy
 
16.01.20 tarihinde saat 01.30/02.00 arasında rüyamda nişanlımın bir araç içerisinde kaza geçirerek ezildiğini ve sonra hastaneye kaldırılarak ben iyiyim diye beni aradığını gördüm ve uykumdan uyandım. Hemen arkasından nişanlımı aradım napıyosun diye sorduğumda uyumuşum rüya gördüm dedi ve ne gördüğünü sordum üvey annesinin ayağıyla yerde kendisini ezdiğini gördüğünü söyledi. Bende kendi rüyamı anlattım. Çok şaşkınız aynı anda benzer içerik aynı konuyu ikimiz aynı saatte nasıl görebiliriz?
+8 oy
 
Istihare duam kabul oldu diye ses duydum ama cok zorluk cektim karanlıktı ilk duan kabul oldu dedi bi ses 2 duanı zamanı var söyledi ama sonra yattım tekrar dualarıma devam edim mi diye niyetlendim kuran ayeti sayfası gordum okuma diye ses geldi.....
+7 oy
 
Benim tek takıntım su rüyadır internette de pek bilgi bulamıyorum lütfen en kısa zamanda cevap verirsiniz rüyada erkeğin cinsel organını görüyorum hep yaklaşık 5 seneden fazladır görüyorum ve bunlarda rüyada hep aynı şey ama farklı yerlerde farklı şekillerde görüyorum bazen karı koca olarak görüyorum bazen sadece çıplak adam ve ben oluyorum en son gördüğüm rüyadan sonra araştırmak istedim bakındım internette ama pek bilgi bulamadım babam ile bir yere gitmiştik orada da duş alabilecekleri bir yer vardı herşey normaldi ne olduysa ben o duşları n yanından geçtikten sonra oldu birden içeriden çıplak birkaç adam çıktı çimlere uzandılar sonra insanlar toplanıp onlara bakıyorlardı sonra hepsinin yanlarında 4 tane 14 15 yaşlarında çocuk belirdi adamları oksuyorlardi  açıkçası tüm rüyalarımda çıplak erkek görüyordum ve onlarla beraber olmak istiyordum ama yapamiyordum söylemek istiyordum ama soyliyemiyordum işte
+7 oy
 
Ben rüyamda bahçemizde bir üzüm bağı gördüm üzerinde dolu dolu beyaz üzümler vardı kimisi iri ve çekirdekli çekirdekleri de belli oluyordu sanki üzerine tabak tabak üzüm dökülmüş gibiydi tanımadığım birileri bu üzümleri yiyordu çok tatlı diyerek  ben de onlar acı değil mi diyordum hayır çok tatlı diyerek  yemeye devam ettiler. O sırada ablam beni aldı başka bir işimiz vardı ve oraya götürmeye başladı dedim o üzümler acı değil miydi. O da sabahtan öyleydi şimdi tatlılar dedi. Fakat üzümlerden yedim mi yemedim mi hatırlamıyorum.
+7 oy
 
Rüyamda tertemiz bi havuz var kalabalığız herkes havuza giriyo ben girmek istemiyorum sonra bi kadın beni ikna ediyo tam havuza giriyorum yüzerken su bi anda yok oluyo havuzda su kalmıyo ‍♀️
+1 oy
Rüyakar (4.1k puan)  
Hocam hayırlı günler dilerim. Rüyamda havuz başındayım suyun rengi yeşilimsi kahverengi renkte köpek geliyor havuza giriyor yüzüyor sonra çıkıyor , bir tane yavru köpek geliyor kahverengi renkte oda havuza giriyor yüzüyor büyük köpek patisi ile havuzun içindeki yavru köpeğe uzanmaya çalışıyor.
Rüya Bilgesi (4.5m puan)  
köpek dost ve düşman olarak tabir edileceği gibi ailesini koruyan ve özellikle de dişi birini temsil eder. koruma içgüdüleriyle alakalıdır bu rüya aile bağlarının kuvvetli olduğunu yada olması gerektiğine işaret edebilir.
Karabasan (409 puan)  
Merhaba mustafa bey. Bugün  rüyamda eve gidiyordum anahtarı bulamadım evinde merdivenleri cok yüksek arkadslarla çıktık anahtar yoktu diğerleri atladı geri. Ben indim merdivenlerden indiğimde bozk paralar vardı bide o ara köpek ısırdı cok merak ediyorum anlami nedir yorumlarsnz
Karabasan (405 puan)  
Merhaba. Rüyamda küçük erkek bir çocuğa köpek ısırdı yüzünden ve kurtulamadı doktor geldi bir seye ihtiyacınız var mı dedim o da kendinle ilgilen dedi şuan ekside olduğun için yazamıyorum burdan düşünce olarak yazdım lütfen yorumlayın
Rüya Bilgesi (4.5m puan)  
köpek ısırması genelde düşmanın zararıdır ama burada çocuk söz konusudur.yani masumluğu yada masumca duyguları ifade edebilir. birinin duygularına yönelik bir saldırıya şahit olabilirsiniz. yada dostunun ihanet ettiği birini görebilirsiniz.yada  sizin hayata baktığınız yada hayatta çizdiğiniz yöne doğru bir müdahale edilmek isteniyor olabilir. doktor yardımcı yada bilgili insanları temsil ederler muhtemelen kendi yolunu yönünü bozma demiş olabilir. ayrıca hayvanların ısırması aşırı sevginin kıskançlığa dönüşmesi sonucu o sevginin artık zarar vermesinede işaret edebilir.
+5 oy
 
Merhaba Hocam iyi Günler.  Bugün  rüyamda  Erkek kuzenimi gördüm hamileydi. Kız bebek. Kendisi 20 yaşında bekar okuyor. Bende bekarım ne anlama geliyor çok merak ediyorum acaba bilgilendirirseniz.
+5 oy
Karabasan (409 puan)  
Bugün  rüyamda eve gidiyordum anahtarı bulamadım evinde merdivenleri cok yüksek arkadslarla çıktık anahtar yoktu diğerleri atladı geri. Ben indim merdivenlerden indiğimde bozk paralar vardı bide o ara köpek ısırdı cok merak ediyorum anlami nedir yorumlarsnz
+5 oy
Karabasan (409 puan)  
Bugün  rüyamda eve gidiyordum anahtarımi bulamadım evin merdivenleri cok yuksekdi yukari ciktik arkadslarla anahtari bulamadik arkadslarm atlayarak asagya indiler ben yuruyerek indim. Indigimde bozuk paralar vardı o ara köpek isirdi beni. Anlami nedir en kısa zamanda yorumlarsaaniz mutlu olurum
+4 oy
 
Rüyada 4 çocuk evlatlık ediniyordum sonra farklı seyler oluyordu birden kendımı karanlık bir catİda cocuklarımı ararken buluyordm  evlatlık aldıgım cocuklar kuş olmuş 3 cok guze bırı cok cırkın kocaman ve cırkın kus olmus 3 kucuk kus bana veda edip kayboluyordu çirkin ve kocaman olan bana birseyler söylüyordu Sonra ona yaklasıyordum çirkin tüp elime deyince geri adım atıyordm kuş gökyüzüne uçuyordu bende arkasından girmemesi için Sesleniyrdm ama yinede gidiyordu.
Lutfen yorumlarmısınız ve ben bekar biriyim 4 cocuk evlat edıyrdm
+3 oy
 
Rüyamda karımla ve oğlumla eve doğru gelirken sokakta bir poşet gördüm ama bakmadım sonra ilerledim eşime siz devam edin dedim ben geri döndüm poşete baktım içinde yabancı paralar ve bir tane çamaşır mandalı vardı paralarla mandalı cebime koydum yürümeye devam ettim karşıdan bir adam geldi bana para buldunuz mu diye sordu benim agzimdan bir anda hayır kelimesi çıktı sonra biraz düşününce pişman oldum adama bana telefon numaranı ver bulursam sana haber veririm dedim bir yandan da cebime bakıyordum cebimdeki mandal belli oluyorsa o yüzden mi bana sordu diye düşündüm  sonrasını hatırlamıyorum
+2 oy
Karabasan (409 puan)  
İyi günler. Bugün  rüyamda deniz kenarındaydık ama kumlu sahil deil uçurumluydu neyse dışarda yüz  üstü gunesleniyordum saçlarım  ıslak snra arabaya geçtim babam da girdi arka koltukda oturuyordum iyice uçurumun kenarına yanastirmis biraz geri cekmek icin sürdü ve aşağıya düştük düşerken irkilerek uyandım anlamı nedir acaba
+3 oy
 
Merhaba. Rüyamda bir arkadaşımla yolda yürüyoruz. Yol kenarında bir kadın masanın üzerinde bağdaş kurmuş oturuyordu. Kadının sağ elinde bir Kur'an vardı. Kur'an kadının sağ elinin bileğinden itibaren saydam cam küre içerisindeydi.(kadının eli de küre içindeydi ) Kadının yanına gidiyoruz. Kadın oraya bağlıymış. Kadının bize anlatmaya çalıştıklarından ve orada okuduklarımdan şunları öğreniyorum:Kadının kocası dindarmış. Kadın o kadar dindar değil.Sanırım kocası bu yüzden kadını orada tutuyormuş. Ben de dinimizde zorlama yok, kadını burada tutamaz diyorum ve kadının sol bileğinden oraya bağlı olduğu ipi çözüyorum. Yorumlarsanız çok memnun kalırım, şimdiden teşekkür ederim(17 yaşımdayım)
+3 oy
 
Hocam merhaba. Ben rüyamda beni tanımayan ama tanıdığım birini üç harfli olarak gördüm. Biraz yüksek bir şeyin üzerine yolun kenarında yüz üstü uzanmıştı. Onu biraz geçtikten sonra dönüp gel buraya dedim. Ve benden uzaklaşmaya başladı. Ben kovaladıkça o kaçtı. Sonra arkamdan birisi bağırdı ve kovaladığım kişinin üç harfli olduğunu söyledi. Sonra kovalamaya devam ettim ve kayboldu bende geri döndüm. Lütfen yorumlar mısınız. Kaç gündür uyku girmiyor gözüme..
+3 oy
 
Merhaba hocam ilginç bir rüya gördüm, rüyamda bir yumurta kırıyorum içinden 5 sarı çıkıyor ve bu sarıların ikisini ayırıp onları civciv cıkacak diye okşayıp canlandırmaya çalışırken civciv yerine iki tane tatlı bebek oluyor.  Bu rüyanın yorumunu yapabilir misiniz?
+3 oy
 
Rüyamda eski sevgilimin ve hala sevdiğim adamın  beni sevmediği başkasıyla evleneceği o kişiyi nasil sevdiğini söylediği rüyalar görüyorum sürekli kafayı yiycem artik. Gerçekten de baskasiyla nişanli suan.
+3 oy
 
Rüyada evde kendi odamda oturuyorum telefonda video izliyordum videoda kara kuşlar sürüsü saldırıya geçiyordu ben videoyu kapattım ve ayağı kalkmakta zorlanıyorum kalktım ayağı kapıyı zorla açıyorum başım dönüyordu anneme sesleniyordum annemi arıyordum bu şekilde uyandım
Aşağı numaramı bırakıyorum ordan rüyamı yorumlarmısınız
+2 oy
 
Biriyle telefonda konusup onun yanina gideecem bi  anda asansor oluyor yesil oturacak kadar yuksekligi var oturaraktan bir binanin en yuksek teras gibi bi yere iniyorum ama bina cok yuksek o anda uyaniyorum
+1 oy
 
Merhaba
Rüyamda odamda uyuduğumu  aniden uyandığımsa  işe odamın içerisine  aniden çok şiddetli inanılmaz bir yağmur yağdığını gördüm.Hemen kalkıp diğer odalara gittiğimde oralarda da evin içine yağmur yağıyordu.Kıyafetlerimin  hepsinin  ıslak olduğunu düşündüğüm için  işe gidemeyeceğimi düşündüğüm
için  telefonu arıyordum. Bu sırada yağmurun geçtiğini ve annemin yeni tabaklara  çok güzel bir kahvaltı hazırlamaya başladığını  gördüm. Şaşırıp odadan cıktıgımda ise  amcamın geldiğini görüyorum.Ardından rüyam değişiyor ve kendimi bir kiraz bahçesinde buluyorum . Çalıştığım ortamdaki tüm iş arkadaşlarımla birlikte kiraz topladığımızı  gördüm. Bir ağaçta kiraz toplarken hemen yan ağacımda  iş yerindeki şefim  olan erkeği  görüyorum  ve o bana birşey söylüyor .Seni üzücem  ya da seninle  Konuşmucam  gibisinden tam hatırlamıyorum.ama içimden kalbimin çok kırıldığını  hissediyorum.  Anlamı nedir ?
+1 oy
 
Merhabalar
Rüyamda eve gitmek için otobüse biniyorum hareket halinde iken gökyüzünde 7 veya 8 adet uçak görüyorum koyu renkli birden bunlar ateş topu hakine dönüyor ve bir tanesi patlıyor her yer duman oluyor. Rica etsem yorumlayabilir misiniz?
+1 oy
 
IMrb Rüyada hızla brandalı tır sürüyordum ilerde Kaygan yol farkketim Yavaşladım derken tır kayarak elektrik tellerine Değdi  ben dışardan seyrediyorum  Hayır hayır diye Başımı arkaya çevirirken Büyük bir patlama sesi duydum Sonra millet geliyor Bazıları tanıdık  Elektriği kesip tırı çıkarıyorlar tır Sağlam. biri binip sürüyor denize Girip çıkartıyor  Kendi kendime Seviniyorum bişey olmamış vs diye  itfaiye çağırayım mı diyorum 3  4 kişi gülüyor gerek yok dercesine .... Tşkrler
+1 oy
Karabasan (402 puan)  
Rüyamda bana görücü geldiğini görüyorum ama benim sevgilim olduğunu ve görücü istemediğimi aileme söyleyemiyorum.Ailem çocuğun iyi biri olduğuna, yakışıklı ve iyi bir işi olduğuna, beni sevdiğine beni ikna etmeye çalışıyorlar.Benim itiraz etmeme ve evlenmek istememe rağmen aynı görücülerin 2ci defa gelişinde o çocukla istemeyerek evlendiğimi ve hatta ağladığımı görüyorum üstelik çabalamama rağmen tüm bu olanları sevgilime söyleyemiyorum
+1 oy
Karabasan (405 puan)  
Merhabalar mustafa bey. Rüyamda kendi evimizdeyiz. Babam delirmiş yani aklını yitirmiş kendi kendine gülüyor saçma sapan hareketler yapıyor. Çok üzülüyorum... sonra gerçek silahla annemle ikimizi vurmaya çalışıyor biz kaçıyoruz bi tane fişek atyor ama bize denk gelmiyor. Ilginc bir seklde ayni ruyadaym ve babam eskiye donms normal davranıyo bende sevglmle bulsmak icin hazrlanyorm ama bir turlu hazrlanp o evden çıkamadm
Rüya Bilgesi (4.5m puan)  
öncelikle delilik genelde hayırlıdır bazen kontrolsüz davranışları işaret edebilir genelde o kişi için zenginliğe yada sizizin için bekelemdiğiniz bilmediğiniz yeni gelişmelere işaret edebilir ama bu rüyada saldırıda var acaba babanızın bazı kararları sizi zor durumdamı bırakıyor yada babanız bazı kararları alırken biraz kontrolsüzmü yapıyor diye düşünebilirz.
+1 oy
 
Ben rüyamda amr bin as ı gördüm ilkin bana sesleniyordu beni gör diyordu sesimi duyman yetmez beni görmen gerek dedi rüyanın sonunda traktörün üstünde onu gördüm ve ses kesildi sonrada uyandım (rüyayı ramazan ayında sahura kalkmadan önce gördüm) uyandığımda babam traktör üstünde uyuduğum yerin yakınından geçiyordu traktörü bu yüzden görmüş olabilirim ama sahabinin beni görmen gerek sadece sesimi duysan olmaz demesi ve gördükten sonra sesin kesilmesi uzun zamandır kafamı kurcalıyor zaten onu görünce de traktör sesinden rahatsız olduğum için uyandım adını kendisi bana söylediği için biliyorum ben amr bin as diyordu yorumunuzu merakla bekliyorum
+1 oy
 
Rüyamda üç harfliler musallat olmuştu ama tek kişi değilde bir çoğu bi komşumuzun kapısının önünde dururken etrafımı sardılar gelip içeri gir seninle konuşacak dedi içeri girince ates vardi etrafta ve sıcaktı benimle konuşmaya çalışıyordu etraftaki diger cinler bizi izliyordu
Rüya Bilgesi (416k puan)  
Bu konuda çok yazı var sitemizde takip edin.
+1 oy
 
Çok güzel şık bir hafif topuklu bilege kadar bir ayakkabı görüyorum. Deniyorum o sırada iş yerinden bir kız arkadasım ne oyalandın hadi diye kızıyor. Ben de ona sen  git diye cıkısıyorum. Acele ettirdigi için ayakkabının küçüçük bir yeri küçük bir yırtık oluyor. Ama ben bir sey olmaz diyerek ayakkabıyı almaya karar veriyorum. Saygılar..
Rüya Bilgesi (416k puan)  
Topuklu ayakkabı dişi cinselliği ifade eder. Biraz zorlama ve aceleye getirme kısımlarını bu şekilde düşün.
+1 oy
 
Merhaba
Rüyamda bi evin içindeyken yağmur sesi ile dışarı bakıyorum
Yağmur yağıyor ağacın gövdesinin çevresinde bi çember var büyük tabak gibi ağacın dibinde beyaz taşlar var ve yağmur yağdıkça ağacın dibindeki su yükseliyor su ile beraber de taşlar su üzerine çıkıyor
+1 oy
 
Annem ile köyümüzün tarla olarak bilinen yolda yürüyoruz teyzemin evinin önünden geçtiğimiz esna da bir tane beyaz yavru köpek bir tanede beyaz büyük köpek görüyoruz yürümeye devam ettiğimiz esna da tarla içerisinden siyah bir köpek havlayarak hiddetli bir şekilde yanımızdan yavru köpeğe s saldırıyor o esna da büyük beyaz köpek yavru köpeği kurtarıyor ve ardından bu siyah köpek annem ile bana saldırmaya çalışıyor bizde bu beyaz köpekten bir yandan yardım bekliyoruz ve uyanıyorum.
+2 oy
 
Hayirli gunler hocam ben rüyamda sözlümün öldüğünü biliyom arkadaslarida onun adina ozel.bi günümüzde bana hep hediye getireceklerine soz vermisler ona ilk arkadasi bana hediye getiriyo aşkim kelimesini soylememi istiyo soyluyorum bana hediye veriyo gidiyo ikinci arkadaşida geliyo oda ayni sekilde aşkim dememi istiyo hediyeyi veriyo bide bi not veriyo gidiyo ben agliyorum.. oyle uyandim bana yorumlarmisiniz lutfen
+2 oy
 
Rüyamda beyendiğim   kişiyle   eskiden  gitmis olduğum yerdeydik  yürüyordum eski  ahşaptan olan  bi mahalle gördük  bana sarılıp  beni oraya  doğru götürdü gel benimle diye  ben şaşırdım  neden sarıldığını anlamadim  kâğıt atölyesine  gittik    adam sevdiğin kişiyide getirmişsin dedi bende sevgili değiliz dedim   kapattı sevgili olduğumuzu söyledi  kaç çeşit kağıt olduğunu  sordum 9 dedi sarı ve beyaz kağıt renkleri vardı sadece üstünde de onun ismi yaziyordu
+1 oy
 
Merhaba
Ruyamda sag elimde acik bir yara var ve yaranin icinden kurtcuklar cikiyor hastaneye gitmeye calisiyorum o arada akrebe benzer tuhaf yaratiklar cikmaya basliyor yaranin icinde etrafimdakilere saldiriyor uzatan elleri var akrebe benzer yaratigin o ellerini kesiyoruz oldurebildigimi olduruyorum sonra uyaniyorum ve ruyamda yara gordugum elim kaskati kesilmis lutfen yorumlayabilirmisiniz
+2 oy
 
Rüyamda büyük dedemi gördüm (annemle babamın dedesi, anne babam amca çocukları) hayatta iken beni çok çok seviyordu. Bütün torunlarının(torunlarının çocukları) içinde en çok beni seviyordu.(yaklaşık 100 yaşlarında vefat etti) rüyamda onun ölmediğini başka bir yere gitmiş olduğunu gördüm, sonra bizimkiler onu bulup getiriyordu ben çok sevinmiştim çok heyecanlıydım. Ama bayağı uzun yıl olduğu için (o 2005'te vefat etti) beni tanımaz diye düşünüyordum. geldi yanıma hemen bana sarıldı bizimkiler sordu "tanıyor musun?" diye Fethullah değil mi dedi(benim iki ismim var, İbrahim ve Fetullah, Fetullah adımı o takmış bana öyle seslenirdi. Ama ben İbrahim adımı kullanıyorum, bazı sebeplerden dolayı Fetullah ismini sevmiyorum). Evet dedim. Elini öptüm. Sonra anlattı: "ben evlendim, eşim normal biri değil" dedi "ciddi bir hastalığı var" dedi. Üzüldüm "o nerede?" diye sordum. İzin vermemişler onun gelmesine bakım evine almışlar onu. Sonra rüyam değişti dedemi bir bebek olarak gördüm. Yani dedem dünyaya bebek olarak yeniden gelmişti ve ben onu çok seviyordum. Sürekli onun beni nasıl sevdiğini hatırlayıp ben de onu(bebek halini) çok seviyordum.
+2 oy
 
Merhaba rüyamda cami içerisinde namaza duracağım vakit cami icerisindeki cemaat in yarisinin kıblesi farklı yönde ve diğer yarısının kıblesi farklı yönde olduğunu fark ettim o sırada tam namaza duracağım vakit kıyametin koptuğunu hissedip caminin penceresinden dışarı bakıp kara bulutlar ve gök gürlemesi oldu ve çok tedirgin birhalde korkarak uyandım .yapacağınız yorum benim için çok önemli lütfen cvp larsaniz sevinirim
Rüya Bilgesi (4.5m puan)  
hangisi kıbleye dönüktü cemaatlerin yada kıble iki grubunda farklı yönündemiydi bide namaz farz namazımıydı.
+2 oy
 
Merhaba ben yaklaşık bir ay sonra yks sınavına girecem. Rüyamda yks sonucum 22 bine girmiş olarak gördüm. Babamgil benden daha yüksek bekledikleri için onlar bu durumdan pek memnun olmadılar ama ben uzulmemiştim. Nolcak diş hekimliği yazarım giderim diyordum bunun anlamı sizce nedir
+2 oy
 
Merhaba. Rüyamda çok açıkmış bir haldeyim ve bir yere oturuyorum sol tarafımda üç tane beyaz haşlamış yumurta var bunları yemek istiyorum sırayla soyuyorum ve hepsinin içi küflü ve simsiyah çıkıyor biraz şaşırıyor ve üzülüyorum ve yumurtaları sağ tarafıma bırakıyorum sırayla. Bunların hiç biri yenmez diyorum. Yorumlarsanız inş. Teşekkürler. Benim gerçek hayatta yaptığım üç dua vardı bilmiyorum alakası varmı bununla ama.
Rüya Bilgesi (416k puan)  
Yumurta ektiğin niyetleri yani dualarını temsil ediyor olabilir evet.
+2 oy
 
Merhaba. Ben rüyamda uzaydaydım. Daha önce hiç uzaya çıkmadım ama uzay merakım vardır . Araştırır, izler, okurum ...
Uzaydaydım ve 12 gezegen gördüm ben büyüğüm ama onlar küçük ve hepsi de dağınık haldeler ve hepsinin de çevresinde halkaları var . İlginç tarafı halkalar boş içinde gezegenler yok hepsi avucumda  . Ben gezegenlerin renklerine ve halkaların renklerine bakarak doğru yerlerine yerleştirmeye çalışıyordum.  Rüya beni çok etkiledi . Yorumunuz için şimdiden çok ama çok teşekkür ederim. .. Sağlıcakla kalın ♡
+2 oy
Rüya Bilgesi (416k puan)  
Fatma bence rüyanda için genişlemiş. Yani iç daralmasının tersi. Bir güç gelmiş içine ve bütün evreni sığdırmışsın. Yükselen enerjiye işarettir bu tür rüyalar. Merakın varsa bunu ilerlet derim. Hoş bir rüya görmüşsün.
+1 oy
 
Merhabalar rüyamda 3 ay önce ayrılmış olduğum kız arkadaşımı gördüm el ele bir yar arıyorduk hiç bilmediğimiz yerde ve bir iş hanı gibi bir yere girip içinde hiç dolaşmadan diğer kapısından çıkış yaptık kız arkadaşımın üstünde beyaz bir tül elbise vardı ve telefonla konuşuyordu o sırada arkamızda tanımadığım üniformalı (pilot) adının Aykut olduğunu duyduğum bir insan belirdi ve telefonla bir yer tarif ediyordu o sıra biz binanın köşesini döndük ve kız arkadaşım beşinci kat mı tamam dedi ve benim önümden yürümeye başladı uyandım o sıra
+1 oy
 
Merhabalar , benim bir sultan papağanım var , rüyamda onu şu şekilde gördüm . Papağan abimin parmağında duruyor evimizin camının önünde , sonra birden uçuyor , uçuyor fakat ben de dışarıdayım geri dönüyor benim parmağıma konuyor yani kaçmıyor beraber eve dönüyoruz sonra , ne demek acaba şimdiden teşekkürler
+1 oy
 
Rüyamda Bahçeli bir evdeydim bahçesine kendi elimle mezar kazdım benden bir küçük olan kardeşime dedemi gömmesini söyledim kardeşim dedemi gömdü ama mumyaların içine koyulduğu şekilde gömmüş dışarıdan dikkat çekebilecek bir şekilde yoldan geçen bir adam da mezara baktı kardeşime dedim bu böyle mi gömülür gittik beraber ellerimizle tekrar Toprak attık bu sefer dikdörtgen bir şekilde gömdük annem dedi böyle olmaz dedi normal gömün dedi biz de normal bir şekilde gömdükşöyle bir şey de anımsar gibiyim yılanbaşı eziyordum evin içinde ayağımla dedem şu an hayatta
+1 oy
 
merhaba ben akın 17 yasındayım rüyamda 4 yıllık uykumdan uyandım ve kimse beni takmıyordu ailem bana ne olduğunu sorduğumda gülüyorlardı bende ağlıyordum bu neye işarettedir acaba ögrenebilir miyim

İlgili rüyalar

+13 oy
10 yorum 240 okuma
+4 oy
7 yorum 80 okuma
27 Nisan Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (416k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 55 okuma
18 Mayıs 2019 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (105k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 51 okuma
+5 oy
100 yorum 94 okuma
3 Eylül 2019 Paranormal kategorisinde mustafaharputi Rüya Bilgesi (4.5m puan)   yazdı
+2 oy
4 yorum 44 okuma
+8 oy
6 yorum 114 okuma
8 Kasım 2019 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (416k puan)   yazdı
+12 oy
8 yorum 267 okuma
3 Ekim 2019 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (416k puan)   yazdı
+28 oy
21 yorum 1.6k okuma
+9 oy
1 yorum 127 okuma
15 Mayıs 2019 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (105k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 110 okuma
11 Mayıs 2019 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (111k puan)   yazdı
Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Kategoriler

20.8k rüya

66.3k yorum

24.9k düş-ünce

4.1k üye

72 Aktif
2 Üye ve 70 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 32529
Dün : 25442
Toplam : 16182438
En Aktif Üyeler
Bu hafta:
  1. mustafaharputi - 3097 e
  2. Sonbahar - 467 e
  3. Rüya Tabircisi - 433 e
  4. Karga - 232 e
  5. magdalena - 128 e
  6. kuzgun - 74 e
  7. yirmiyedi - 65 e
Sayfamızı beğenip, takip ediniz.

Rüya tabiri sözlüğü
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler sadece size farklı bir bakış açısı sağlar.
...