Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+21 oy
2.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
sitededeki son derlememi de yazıp veda etmeyi planlıyorum. Rüyada vedalaşmak; birçok şekilde yorumlanır. Rüya sahibi için kimi zaman hayırlı kimi zamanda kötü değişikliklere tabir edilmektedir. Rüyayı gören kişi hem sevinecek hem de gözyaşı dökecektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Rüyada vedalasmak, rütbenin gitmesine, hanimim bosamaya, hastanin ölümüne, yahut bir vatandan diger vatana göç etmeye, yahut bir sanattan diger bir sanata geçmeye isarettir. Rüyada hanimindan vedalastigini gören kimse hanimim bosar.Bazilari da demislerdir ki, rüyada vedalasmak, veda edenin ölmesi veya herhangi bir sebeple ayrilmasina isarettir. Vedalasmak, iki ortagin ayrilmasina, valinin azline ve tüccarin zarara ugramasina isarettir. Bazi tabirciler ise vedalasmanin güzel oldugunu söylemislerdir. Buna göre vedalasmak, bosadigi kadina tekrar dönmeye, ortaklarin anlasmasina, tüccarin kazancina, valinin vazifesine dönmesine ve hastanin iyilesmesine isarettir. Bazi tabirciler de, rüyada veda selami vermek, isiten ve söyleyen için çok iyi degildir. Yine vedalasmak, evlenmek isteyen kimsenin evlenememesine, ortaklarin ayrilmasina ve hasta kimsenin ölümüne isarettir. Rüyada vedalasmak, hasta için onun ölümüne isarettir.Vedalasmak hanimim bosamaya, yolculuga ve vedalastigi yerin kiymetince hayir ve serden veya zenginlik ve fakirlik gibi insanin bulundugu durumundan ayrilmasina isarettir. Veda, bosadigi hanimina yeniden dönmeye, tüccarin ticaretine ve memuriyetten alinmis bir kimsenin tekrar vazifesine alinmasina isarettir. Vedalasmak, yolcunun gelmesine de isarettir. Bazen vedalasmak, sevgi ve dostluga veya aglamak ve ayriliga, bazen de vedalasmak hastanin sifa bulmasina isarettir. Rüyada bir yere gitmek için bir yakininiza veda ettiginizi görmek, isinizi kaybedeceginize ve isinizden ayrilacaginiza, hastaniz varsa agirlasacagina ve benzeri felaketlere ugrayacaginiza delalet eder. Ebu Sait El Vaiz e göre; rüyasinda esiyle vedalastigini gören esinden bosanir. Arkadaslarindan birine veda ettigini gören ya ölür veya ondan ayrilir. Kirmani ye göre; rüyasinda bir toplumla veda ederek ayrildigini veya onlarin kendisine veda ettiklerini görenin bulundugu durumunda bir degisiklik olur. Ve bir daha eski haline dönemez. Es Salimi ye göre rüyada veda ettigini görmek bes sekilde tabir olunur: Ayrildigi esiyle yeniden evlenmek, bir is hakkinda ortaklarla anlasmak, ticaret, bir iste vekil ise vekaleti sahibine iade etmek, hastaliktan iyilesmek.

Rüyasında biriyle vedalaşan, gerçekten ayrılır. Vedalaşırken gözyaşı döktüğünü gören, tatsız bir olayı geride bırakır.

Rüyada birisiyle vedalaşan, gerçekten birilerinden ayrılır. Vedalaşırken ağlamak kötü olayların sona erdiğini bildirir.

Veda rüyaları aynen çıkar. Vedalaşırken gözyaşı dökmek ise çok iyidir.

Hastanın şifa bulmasına, sevgi ve dostluğa; Vedalaşmak kendine ait olan şeyden ayrılmaya, yolculuğa, ağlamaya, iş ve meslek değiştirmeye, Veda etmek bazen ölmeye, ortaktan ve eşten ayrımaya, bazen de ayrıldığı dost ve işene dönmeye delalet eder.
Rüyada eski sevgiliye veda etmek, yeni bir ilişkiye yelken açmaya ve hayatınızın aşkını bulmaya yorumlanır. Eski sevgiliniz ile ayrıldıktan sonra yaşadığınız üzüntüler son bulur ve sizin için hayırlı olacak biri hayatınıza girer. İyi ki de ayrılmışım diyebilirsiniz. Sizi gerçekten mutlu edecek ve ortak pek çok yönünüz olan adeta ruh ikiziniz ile tanışabilirsiniz. Bu ilişki evlilik ile tamamına erebilir. Rüyada eski sevgilinin veda etmesi, artık eski sevgiliden ümidi kesmek demektir. Eğer uzun zamandır eski sevgilinizin geri dönmesini bekliyorsanız bundan sonra bu bekleyiş sona erer. Artık kendi hayatınız kendi mutluluğunuz için yeni bir sayfa açabilirsiniz. Sizi bu konuda destekleyen ve mutluluğunuz için çabalayanlar insanlar olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle vedalaşmak, evlilik yolunda bir ilişkiye başlamaya ve mutlu olmaya, evinizde de huzura yorumlanır. Uzun zamandan beri yaşanan mutsuzluk ve üzüntüler yakında biter. Hayatınıza iyi insanlar girer ve enerjiniz yükselir. Yapılan vedaların ardından hayırlısı olmuş diyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye veda etmek İslami rüya tabiri, bir daha yolların kesişmemesine ve ikinizin de kendi yolunuza gideceğinize yorumlanır. Eski sevgiliniz de siz de başka yönlere savrulabilirsiniz. Hayat ikinize de farklı kısmetler sunar ve daha mutlu olabilirsiniz.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vedalaşmak

Rüyada vedalaşmak; aynı şekilde rüyayı gören bireyin yaşamındaki kötü konulardan, kendisini huzursuz eden durumlardan ve düşüncelerden, kişilerden uzaklaşmasına işaret eder. Bu rüya kimi zaman gerçek anlamda veda etmeye, kimi zaman da hiç ayrılmamak üzere bir arada olmaya delalettir. Rüyaya göre anlamı değişebilir.

Rüyada Biriyle Vedalaşmak

Rüyada biriyle vedalaşmak; kimi zaman mutluluktan ağlamak şeklinde yorumlanırken, kimi zaman üzüntüden ağlamak olarak tabir edilir. Rüyada biriyle vedalaşmak; rahata ermeye, mutlu ve huzurlu olmaya işaret eder.

Rüyada Arkadaşlara Veda Etmek

Rüyada arkadaşlara veda etmek; rüyayı gören kişinin yaşayacağı önemli bir probleme ve bu problemle bir türlü başa çıkmamak olarak yorumlanır. Önemli bir üzüntü yaşamak şeklinde tabir edilen bu rüya, rüya sahibinin önemli bir üzüntüye sebep olmasına işarettir.

Rüyada Eş ile Vedalaşmak

Rüyada eş ile vedalaşmak; rüyayı gören kişinin o kişiyle önemli bir anlaşmazlık yaşamasına, sorunu bir türlü halledemeyip, ortak bir yerde buluşmamasına bu yüzden gerçekten ayrılmaya işaret eder.

Rüyada Uzaktaki Biriyle Vedalaşmak

Rüyada uzakta olan biri ile vedalaşmak; rüyayı gören kişinin, uzak bir yerde yaşamayan bir tanıdığı ile yakın zamanda görüşmesi olarak tanımlanır. Rüya sahibi için olumlu sayılan rüyalar içerisinde bulunmaktadır.

Rüyada Birinin Veda Ettiğini Görmek

Rüyada birinin veda ettiğini görmek; yaşamı dolu dolu yaşamak, umutların kaybedilmemesi, yaşama dört el ile sarılmak ve mutlu olmaya işaret eder. Rüyada birinin veda ettiğini gören rüya sahibi, hayatında önemli bir gelişme ile karşı karşıya kalacaktır.

Rüyada Sevgili ile Vedalaşmak

Rüyada sevgili ile vedalaşmak; rüya sahibinin hayallerini gerçekleştirmesine, berekete ve bolluğa kavuşmasına işaret eder. Rüya sahibi rahatlık içerisinde yaşayacaktır. Parasal olarak problemleri birkaç adım ile çözmeye delalet eden bu rüya oldukça olumlu yorumlanır. Rüya sahibi başarıları sayesinde adından söz ettirecektir. Aile yaşamında oldukça güzel gelişmelerin yaşanmasına, rızkının ardının arkasının geleceğine tabir edilir. Rüya sahibi için olumlu bir rüyadır.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vedalaşmak; rütbenin gitmesine, hanımını boşamaya, hastanın ölümüne yahut bir vatandan diğer vatana göç etmeye ya da bir sanattan diğer bir sanata geçmeye işarettir.

Rüyada hanımıyla vedalaştığını gören kimse hanımını boşar. Bazıları da demişlerdir ki, rüyada vedalaşmak, veda edenin ölmesi veya herhangi bir sebeple ayrılmasına işarettir. Vedalaşmak, iki ortağın ayrılmasına, valinin azline ve tüccarın zarara uğramasına işarettir. Bazı tabirciler ise vedalaşmanın güzel olduğunu söylemişlerdir. Buna göre vedalaşmak, boşadığı kadınla tekrar dönmeye, ortakların anlaşmasına, tüccarın kazancına, valinin vazifesine dönmesine ve hastanın iyileşmesine işarettir.

Rüyada veda selamı vermek, işiten ve söyleyen için çok iyi değildir. Yine vedalaşmak, evlenmek isteyen kimsenin evlenememesine, ortakların ayrılmasına ve hasta kimsenin ölümüne işarettir.

Rüyada vedalaşmak ne demek, hasta için onun ölümüne işarettir. Vedalaşmak hanımını boşamaya, yolculuğa ve vedalaştığı yerin kıymetince hayır ve şerden veya zenginlik ve fakirlik gibi insanın bulunduğu durumundan ayrılmasına işarettir. Veda, boşadığı hanımına yeniden dönmeye, tüccarın ticaretine ve memuriyetten alınmış bir kimsenin tekrar vazifesine alınmasına işarettir.

Rüyada vedalaştığını görmek, yolcunun gelmesine de işarettir. Bazen vedalaşmak, ağlamak ve ayrılığa; bazen de vedalaşmak hastanın şifa bulmasına işarettir.

Rüyada bir yere gitmek için bir yakınınıza veda ettiğinizi görmek, işinizi kaybedeceğinize ve işinizden ayrılacağınıza; hastanız varsa ağırlaşacağına ve benzeri felaketlere uğrayacağınıza delalet eder.

Ebu Sait El-Vaiz’e göre; rüyasında eşiyle vedalaştığını gören eşinden boşanır. Arkadaşlarından birine veda ettiğini gören ya ölür veya ondan ayrılır.

Kirmani’ye göre; rüyasında bir topluma veda ederek ayrıldığını gören veya onların kendisine veda ettiklerini görenin bulunduğu durumunda bir değişiklik olur ve bir daha eski haline dönemez.

Es Salimi’ye göre; rüyada veda ettiğini görmek, 5 şekilde tabir olunur: Ayrıldığı eşiyle yeniden evlenmek, bir iş hakkında ortaklarla anlaşmak, ticaret, bir işte vekil ise vekaleti sahibine iade etmek, hastalıktan iyileşmek.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vedalaşmak, pek çok şekilde tabir edilir. Bazen hayırlı bazen de kötü değişiklilere tabir edilir. Rüya sahibinin hem gözyaşı dökeceğine hem de sevineceğine işaret eder.Terfi etmeye, ticaret ehli olmaya, iş kurup başına geçmeye ya da daha fazla kazanç elde etmeye yorulur. Rüyada vedalaşmak, aynı zamanda rüya sahibinin hayatındaki kötü şeylerden, kendisini mutsuz eden olaylardan, düşüncelerden ve kişilerden uzaklaşmasına delalet eder. Bu rüya bazen gerçekten vedalaşmaya bazen de hiç ayrılmamak üzere bir araya gelmeye yorulabilir, bu rüyanın niteliğine bağlıdır.
Rüyada Vedalaştığını Görmek

Rüyada vedalaştığını görmek, zaman zaman mutluluktan ağlanması anlamına gelirken zaman zaman da üzüntüden ağlamak şeklinde değerlendirilir. Kurtuluşa ermeye, feraha kavuşmaya, esenlik bulmaya ve mutlu olmaya delalet eder.
Rüyada Veda Etmek

Rüyada veda etmek hiç iyi değildir. Büyük musibetler yaşamaya, illet hastalıklara yakalanmaya, kurtuluşa erememeye, hayallerine ve arzularına kavuşamamaya işaret eder. Uğursuzluk olarak yorumlanır.
Rüyada Eşiyle Vedalaşmak

Rüya sahibinin eşi ile vedalaştığını görmesi, onunla büyük bir anlaşmazlığa düşeceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına bu nedenle de gerçekten ayrılacağına delalet eder.
Rüyada Arkadaşlarla Vedalaşmak

Rüyada arkadaşlarla yani birden fazla arkadaşla da, bir tek arkadaşla da vedalaşmak aynı anlama gelir. Rüya sahibinin yaşayacağı çok büyük bir soruna ve bu soruna bir türlü çözüm bulamayacağına yorulur. Büyük bir üzüntü yaşamaya ya da rüyayı gören kişinin büyük bir üzüntüye neden olmasına tabir edilir.
Rüyada Ayrılmak

Rüyada ayrılmak hayra alamet değildir. Sıkıntı, zorluk ve zahmet çekmeye işaret eder. Rüya sahibinin şanssız ve kısmetsiz olduğu bir dönemim geldiği anlamına gelir. Kişi, bazı kötü olayların merkezinde olacak ve bu durumdan uzun süre kurtulamayacaktır denir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vedalaşmak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada vedalaşmak şeyler görmek, mutsuz olacağına, depresyona gireceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin yaşadığı psikolojik sorunları atlatması için çevresindeki insanlardan yardım alacağına, gün geçtikçe iyi olacağına delalet etmektedir.
Rüyada Veda Görmek

Rüyada veda sahnesi görmek gerçek hayatta da aynı anlamda yorumlanır. Ayrılık ve hüzün yaşanacağını gösterir. Eğer hastası varsa ölüme işaret edilir.
Rüyada Vedalaşmak

Rüyada vedalaşmak demek kimilerince ayrılık ve ölüme yorumlanırken kimi alimler tarafından karşılıklı vedalaşırken ağlamak kötü olayların atlatılacağını ve mutluluk geleceğini müjdeler.

Rüyada vedalaşmak görmek

Rüyada vedalaşmak görmek, kişinin zor günler geçireceğine, mutsuz ve huzursuz olacağı demektir. Rüya sahibinin yaptığı hatalardan büyük vicdan azabı çekeceği anlamına gelmektedir.
Rüyada Eş İle Vedalaşmak

Karı-koca arasında yapılan vedalaşma boşanma manasına gelir. Bu tür vedalaşma rüyaları gerçek olma ihtimali yüksektir.
Rüyada Vedalaşırken Ağlamak

İyiye, olumlu olaylara ve aradaki bağların kuvvetleneceğine dair yorumlanır.
Rüyada Uzakta Olan Biriyle Vedalaşmak

Zaten sizden uzakta yaşayan bir tanıdığınız ile vedalaşmak ise tam tersine yakın zamanda görüşeceğiniz manasına gelir.
Rüyada Hasta Kimsenin Vedalaşması

Hasta olan kişi rüyada sizle vedalaşıyor ise ölüme işaret eder. Kimi alimler tarafından ise hasta kişi gelip vedalaşıyor ise sağlığına kavuşacak demektir derler.
Rüyada Kalabalık İnsan Topluluğuyla Vedalaşmak

Toplum içinde sıkıntı yaşayacağınız bir duruma düşeceğiniz manasına gelir. Yaptığınız bir hareket sonucu itibar kaybı yaşayacağınıza ve çok zor durumda kalacağınıza yorumlanır.
Rüyada Arkadaşa Veda Etmek

Vedalaştığınız arkadaşınızın başına bir iş geleceği, iş sebebiyle yahut ölüm sebebiyle ayrı düşeceğiniz şeklinde yorumlanır.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada vedalaşmak, rütbenin gitmesine, hanımını boşamaya, hastanın ölümüne, yahut bir vatandan diğer vatana göç etmeye, yahut bir sanattan diğer bir sanata geçmeye delalet eder. Rüyayı görenin birisine veda etmesiyle başka birinin rüyayı görene veda etmesi, tabirce aynıdır.
Rüyada hanımından vedalaştığmı gören kimse hammmı boşar. Bazıları da demişlerdir ki, rüyada vedalaşmak, veda edenin ölmesi veya herhangi bir sebeple ayrılmasına delalet eder.
Vedalaşmak, iki ortağın ayrılmasına, valinin azline ve tüccarın zarara uğramasına delalet eder. Bazı tabirciler ise vedalaşmanın güzel olduğunu söylemişlerdir. Buna göre vedalaşmak, boşadığı kadına tekrar dönmeye, ortakların anlaşmasına, tüccann kazancına, valinin vazifesine dönmesine ve hastanın iyileşmesine delalet eder. Çünkü «tevdi» yani «vedalaşmak» kelimesi «veda» lafzından gelmedir. Bu kelime ters döndürüldüğü vakit «ade» olur ki bu da «dönmek» demektir.Bazı tabirciler de, rüyada veda selamı vermek, işiten ve söyleyen için çok iyi değildir. Çünkü insanların vedalaşması ayrıldıkları ve uyku vaktindedir, demişlerdir.
Yine vedalaşmak, evlenmek isteyen kimsenin evlenmesinin batıl olacağma, ortakların ayrılmasına ve hasta kimsenin ölümüne delalet eder.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüyasında karısına veda ettiğini gören, ondan boşanır. Arkadaşlarından birine veda ettiğini gören, o şahıstan ya ölümle veya başka bir sebeple ayrılır.
Kirmani'ye göre rüyasında bir topluluğa veda ettiğini yahut onların kendisiyle vedalaştığını görenin durumu değişir. Bir daha eski haline dönemez.
El Salimi bu rüya hakkında şunları söylüyor: Boşanılan eşle tekrar nikahlanmak, netice alınacak bir iş hakkında ortaklarla ittifak, ticaret, velayeti sahibine iade ve şifa.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada vedalaşmak hasta için onun ölümüne, hanımını boşamaya, yolculuğa ve vedalaştığı yerin kıymetince hayır ve şerden veya zenginlik ve fakirlik gibi insanın bulunduğu durumundan ayrılmasına delalet eder.
Veda, boşandığın hanımına yeniden dönmeye, tüccarın ticaretine, memuriyetten alınmış bir kimsenin yeniden vazifesine alınmasına delalet eder. Vedalaşmak, yolcunun gelmesinede delalet eder.
Bazen vedalaşmak, sevgi ve dostluğa veya ağlamak ve ayrılığa, hastanın şifa bulmasına delalet eder.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birinin veda ettiğini görmek hayatı dolu dolu yaşamaya ve umutlarını kaybetmemeye, hayata dört elle sarılmaya ve mutlu olmaya alamet eder. Rüyayı gören devlet memuru ise uzun süre acı içinde kalmaya, kişinin kesin olmayan bir iş için önceden sevineceğine tekabül etmektedir. Caferiye göre ise duaların yerini bulmasına ve hayatın yolunda gitmesine, bekar kimsenin görmesi izdivacının gerçekleşeceğine delalettir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birisiyle vedalaşan, gerçekten birilerinden ayrılır. Vedalaşırken ağlamak kötü olayların sona erdiğini bildirir.

Rüyada birisiyle vedalaşan, gerçekten birilerinden ayrılır. Vedalaşırken ağlamak kötü olayların sona erdiğini bildirir.

Veda rüyaları aynen çıkar. Vedalaşırken gözyaşı dökmek ise çok iyidir.

Rüyasında biriyle vedalaşan, gerçekten ayrılır. Vedalaşırken gözyaşı döktüğünü gören, tatsız bir olayı geride bırakır.

Rüyasında biriyle vedalaşan, gerçekten ayrılır. Vedalaşırken gözyaşı döktüğünü gören, tatsız bir olayı geride bırakır.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada veda görmek : Veda, kelime anlamı olarak ayrılmak anlamına gelir. Rüyada veda etmek veya rüyada vedalaşmak aşağıdaki anlamlara gelir:

Rüyada birisiyle vedalaşan, gerçekten birilerinden ayrılır. vedalaşırken ağlamak kötü olayların sona erdiğini bildirir.

Türkçeleştirilmiş rüya tabirleri kitabına göre rüyada birisine veda ettiğinizi görmek, sevdiğiniz kimselerden ayrı düşeceğinize ve uzun müddet dost hasreti çekip üzüleceğinize delalet eder.

Mercek yayınlarının rüya tabiri kitabına göre; dost veya arkadaş kimselerin arasındaki dargınlık veya kırgınlıkların biteceğine işarettir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir Yere Gitmek İçin Yakınlarınıza Veda Ettiğini Görmek
Bir kimsenin rüyasında bir yere gitmek için yakınlarına veda ettiğini görmesi; o kimsenin görevine son verildiğine, eğer hastası varsa ağırlaşacağına ve benzeri birtakım felâketlere maruz kalacağına yorumlanır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eşinize Veda Ettiğini Görmek
Ebu Saîd el-Vâiz’in yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında eşiyle vedalaştığını görmesi; o kimsenin eşini boşayacağına delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Arkadaşına Veda Ettiğini Görmek
Bir kimse­nin rüyasında arkadaşlarından birine veda ettiğini görmesi; o kişi­nin ya öleceğine veya o arkadaşından ayrılacağına işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vedalaşmak , derdine derman bulmaya , hastalıktan kurtulmaya , alışkanlıklarını değiştirmeye delalettir.

Rüyada birisi ile vedalaşmak  bu kişiden yarar görmeye , bu kişi sayesinde bir derdiden kurtulmaya yahut bu kişiden maddi destek görmeye delalettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Vedalaşırken ağlamak , cesaret edemediğiniz bir değişikliği istemeden yapacağınıza ancak bunun sizin için korkularınızın aksine çok hayırlı olacağına delalettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vedalaşmak , sorunları geride bırakmaktır , vedanın verdiği acı ve keder korkulan şeylerden kurtularak rahatlamanın işaretidir , vedanın verdiği sevinç ve mutluluk ise maddiyat ile elde edilecek sevinç ve mutluluğa işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vedalaşan insanları görmek , vedalaşan insanları seyretmek , elindeki bir imkanı başkasına kaptırıp bu imkanı kullanmak için başka bir kimseden teyit yada izin alacağınıza delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vedalaşmakRüyada vedalaşmak, mutsuz bir döneme gireceğinize ve bu dönemi atlatmak adına da çevrenizden yardım alacağınıza işarettir.Rüyada veda görmekRüyada veda görmek, yakın çevrenizden biriyle yollarınızın ayrılacağına delalettir. Etrafınızda hasta biri varsa da hayatını kaybedeceğine delalettir.Rüyada eş ile vedalaşmakRüyada eş ile vedalaşmak, boşanma anlamına gelmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vedalaşırken ağlamakRüyada vedalaşırken ağlamak, rüyada ayrılacağınız kişiyle daha sıkı bağlarınız olacağına delalettir.Rüyada uzakta olan biriyle vedalaşmakRüyada uzakta olan biriyle vedalaşmak, vedalaştığınız kişiyle yakın bir zaman içerisinde görüşme gerçekleştireceğiniz anlamına gelmektedir.Rüyada hasta kimsenin vedalaşmasıRüyada hasta kişinin vedalaşması, bu rüyada sizle vedalaşan hasta kişinin yakın zamanda hayatını kaybedeceğine delalettir. Öte yandan bu kişinin sağlığına kavuşacağı anlamı da çıkmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kalabalık insan topluluğuyla vedalaşmakRüyada kalabalık insan topluluğuyla vedalaşmak, toplum içerisinde sorun yaşamanıza neden olacak bir olay yaşayacağınıza ve toplumun saygısını kaybedeceğinize delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkadaşa veda etmekRüyada arkadaşa veda etmek, veda ettiğiniz kişinin başına bir bela geleceğine delalettir. Öte yandan arkadaşınızın vefat edeceğine de yorulmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada veda etmek, alimler tarafından farklı anlamlar yüklenmiş olan bu rüya bazen sevince bazen hüzün ve ağlamaya işaret eder. Gören kişinin veda ettiği varlık veya nesneye göre yorumlar içermektedir. Gördüğünüz bu rüya zengin kişinin fakirleşmesine, düşkün ve fakir birinin giderek zenginleşmesine delalet eder. Bu rüyayı görenlerin bazı durumlarda yaşadığı sıkıntılardan kurtulmasına, refah içinde birinin ise maddi sorunlar yaşamasına rivayet edilmiştir. Bazen de bu rüya kişinin üzüntü ve keder yaşayacağı zamanlar geçireceğine, gözyaşı dökeceği zamanlara yorulur. Alimlere göre bu rüya kişinin evli ise hanımını boşamasına, hasta olan birisini kaybını yaşamaya yorumlanmıştır. Bazı durumlarda ise hastanın şifa ve ihsana kavuşmasına, sağlık ve huzura kavuşmasına yorumlanır. Konu ile geniş çaplı yorumları görmek için makalemizin devamını okuyabilirsiniz. Rüyada veda etmek, ile alakalı rüyalarınızı da bizler ile paylaşabilirsiniz.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Veda Etmek Ne Demek

Rüyada veda etmek, hayra ve şerri durumlar içermek ile beraber, neşe ve sevince bazende dertler ile boğuşmaya işaret eder. Çalışan birinin görevine son verilmesine, evli birinin hanımı ile kavga ve kırgınlıklar yaşamasına rivayet olunur. Her halükarda gördüğünüz rüya tek başına yoruma açık olmayıp, kişinin neye ve nasıl veda ettiği de rüya tabirinde önemli unsur olarak görülmüştür. Aynı zamanda bu konu ile alakalı rüyalarınızı yorum bölümüne yazabilirsiniz.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşine Veda Etmek

Rüyada eşine veda etmek, hayırlı görülmemiş olup, ailevi sorunlara işaret eder. Kişinin hanımı yada kocası ile sorunlar yaşayacağına delalet eder. İslam alimlerinde Ebu Said’e göre, kişinin eşi ile ayrılık yaşamasına, gören kişi erkek ise hanımını boşamasına rivayet edilmiştir. Gördüğünüz bu rüya boşanan biri iseniz eşiniz ile tekrar barışmaya, nikahlamaya tabir edilmiştir. Rüyada eşine veda ettiğini görmek, sorun yaşayan çiftler arasında, sevgi ve muhabbetin hasıl olmasına yorulur. İslami yorumuna göre, kişinin bulunduğu konumdan zıt bir konuma geçmesine, fakirin zenginleşmesine, hastanın iyileşmesine, tüccarın zarara uğramasına yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşa Veda Etmek

Rüyada arkadaşa veda etmek, rüya sahibinin arkadaşı ile arasında sorunlar yaşamasına yahut arkadaşın kaybına işaret eder. Gördüğünüz bu rüya bu arkadaşınızın ölüm haberini almaya veya başka bir sebep ile araya soğukluk girmesine delalet eder. Rüyasında küs olunan bir arkadaşa veda ettiğini görmek, bu kişi ile muhabbetin tekrar hasıl olmasına, ayrı olunan biri ile barışmaya rivayet edilmiştir. Rüyada arkadaşlara veda ettiğini görmek, işten ayrılmaya, yapılan bir görevden el çektirilmeye yorulur. İslami yorumuna göre, kişinin bulunduğu vaziyeti terk etmesine, Bitti sanılan bir işte aksilikler yaşanmasına yorumlanmıştır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birisiyle vedalaşmak hakiki hayatta birilerinden ayrılacağınıza delalettir.

Rüyada vedalaşırken gözyaşı dökmek kötü olayların sona erdiğini bildirir. Veda rüyaları tıpkı çıkar. Vedalaşırken ağlamak ise fazla iyidir.

Rüyasında biriyle vedalaşan, sahiden ayrılır. Vedalaşırken gözyaşı döktüğünü gören, tatsız bir olayı geride bırakır.

Ayrıca bkz: Rüyada Elveda Görmek
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Veda ne ifade eder ?

Rüyasında biriyle vedalaşan, gerçekten ayrılır. Vedalaşırken gözyaşı döktüğünü gören, tatsız bir olayı geride bırakır anlamındadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Vedalaşma rüyası, ağlamak ve ayrılı­ğa, iki ortağın birbirinden ayrılmasına, görevden alınmaya, ticarette zarar et­meye, bir işten/sanattan başka bir işe/ sanata geçmeye, bir yerden başka bir yere göç ötmeye, evlenmek isteyen kimsenin evlenememesine ve hasta kimsenin vefat etmesine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşıyla vedalaştı-ğını gören kimse, ölümle veya başka bir sebeple ondan ayrılır.

Rüyasında karısına veda ettiğini gören kimse’, ondan boşanır.

Rüyada bir topluluğa veda ettiğini veya onların kendisiyle vedalaştığı-nı gören kimsenin, durumunda bir değişiklik meydana gelir ve bir daha eski haline dönemez.

Başka bir yoruma göre vedalaş­mak, sevgi ve dostluğa, el çektirildiği

görevine geri gelmeye, ayrıldığı eşiy­le yeniden bir araya gelmeye, ortakla­rın tekrar anlaşmasına, bir amaç için bir araya gelmeye, ticarette kazanca, hak sahibine hakkını vermeye veya hastanın iyileşmesine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Veda Görmek

Veda rüyaları aynen çıkar. Vedalaşırken gözyaşı dökmek ise çok iyidir, kötü olayların sona erdiğini bildirir.
Rüyada birisine veda ettiğinizi görmek, sevdiğiniz kimselerden ayrı düşeceğinize ve uzun müddet dost hasretiyle yanıp tutuşacağınıza işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir Yere Gitmek İçin Yakınlarınıza Veda Ettiğini Görmek

Bir kimsenin rüyasında bir yere gitmek için yakınlarına veda ettiğini görmesi; o kimsenin görevine son verildiğine, eğer hastası var ise ağırlaşacağına ve benzeri bazı felâketlere maruz kalacağına yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eşinize Veda Ettiğini Görmek

Ebu Saîd el-Vâiz’in yorumuna gore: Bir kimsenin rüyasında eşiyle vedalaştığını görmesi; o kimsenin eşini boşayacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Arkadaşına Veda Ettiğini Görmek

Bir kimse­nin rüyasında arkadaşlarından birine veda ettiğini görmesi; o şahıs­nin ya öleceğine yada o arkadaşından ayrılacağına işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vedalaşmak

Rüyada vedalaşmak; aynı şekilde rüyayı gören bireyin yaşamındaki kötü konulardan, kendisini huzursuz eden durumlardan ve düşüncelerden, kişilerden uzaklaşmasına işaret eder. Bu rüya kimi zaman gerçek anlamda veda etmeye, kimi zaman da hiç ayrılmamak üzere bir arada olmaya delalettir. Rüyaya göre anlamı değişebilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Biriyle Vedalaşmak

Rüyada biriyle vedalaşmak; kimi zaman mutluluktan ağlamak şeklinde yorumlanırken, kimi zaman üzüntüden ağlamak olarak tabir edilir. Rüyada biriyle vedalaşmak; rahata ermeye, mutlu ve huzurlu olmaya işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşlara Veda Etmek

Rüyada arkadaşlara veda etmek; rüyayı gören kişinin yaşayacağı önemli bir probleme ve bu problemle bir türlü başa çıkmamak olarak yorumlanır. Önemli bir üzüntü yaşamak şeklinde tabir edilen bu rüya, rüya sahibinin önemli bir üzüntüye sebep olmasına işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eş ile Vedalaşmak

Rüyada eş ile vedalaşmak; rüyayı gören kişinin o kişiyle önemli bir anlaşmazlık yaşamasına, sorunu bir türlü halledemeyip, ortak bir yerde buluşmamasına bu yüzden gerçekten ayrılmaya işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uzaktaki Biriyle Vedalaşmak

Rüyada uzakta olan biri ile vedalaşmak; rüyayı gören kişinin, uzak bir yerde yaşamayan bir tanıdığı ile yakın zamanda görüşmesi olarak tanımlanır. Rüya sahibi için olumlu sayılan rüyalar içerisinde bulunmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Veda Ettiğini Görmek

Rüyada birinin veda ettiğini görmek; yaşamı dolu dolu yaşamak, umutların kaybedilmemesi, yaşama dört el ile sarılmak ve mutlu olmaya işaret eder. Rüyada birinin veda ettiğini gören rüya sahibi, hayatında önemli bir gelişme ile karşı karşıya kalacaktır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili ile Vedalaşmak

Rüyada sevgili ile vedalaşmak; rüya sahibinin hayallerini gerçekleştirmesine, berekete ve bolluğa kavuşmasına işaret eder. Rüya sahibi rahatlık içerisinde yaşayacaktır. Parasal olarak problemleri birkaç adım ile çözmeye delalet eden bu rüya oldukça olumlu yorumlanır. Rüya sahibi başarıları sayesinde adından söz ettirecektir. Aile yaşamında oldukça güzel gelişmelerin yaşanmasına, rızkının ardının arkasının geleceğine tabir edilir. Rüya sahibi için olumlu bir rüyadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vedalaşmak; rütbenin gitmesine, hanımını boşamaya, hastanın ölümüne yahut bir vatandan diğer vatana göç etmeye ya da bir sanattan diğer bir sanata geçmeye işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hanımıyla vedalaştığını gören kimse hanımını boşar. Bazıları da demişlerdir ki, rüyada vedalaşmak, veda edenin ölmesi veya herhangi bir sebeple ayrılmasına işarettir. Vedalaşmak, iki ortağın ayrılmasına, valinin azline ve tüccarın zarara uğramasına işarettir. Bazı tabirciler ise vedalaşmanın güzel olduğunu söylemişlerdir. Buna göre vedalaşmak, boşadığı kadınla tekrar dönmeye, ortakların anlaşmasına, tüccarın kazancına, valinin vazifesine dönmesine ve hastanın iyileşmesine işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada veda selamı vermek, işiten ve söyleyen için çok iyi değildir. Yine vedalaşmak, evlenmek isteyen kimsenin evlenememesine, ortakların ayrılmasına ve hasta kimsenin ölümüne işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vedalaşmak ne demek, hasta için onun ölümüne işarettir. Vedalaşmak hanımını boşamaya, yolculuğa ve vedalaştığı yerin kıymetince hayır ve şerden veya zenginlik ve fakirlik gibi insanın bulunduğu durumundan ayrılmasına işarettir. Veda, boşadığı hanımına yeniden dönmeye, tüccarın ticaretine ve memuriyetten alınmış bir kimsenin tekrar vazifesine alınmasına işarettir.

.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vedalaştığını görmek, yolcunun gelmesine de işarettir. Bazen vedalaşmak, ağlamak ve ayrılığa; bazen de vedalaşmak hastanın şifa bulmasına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yere gitmek için bir yakınınıza veda ettiğinizi görmek, işinizi kaybedeceğinize ve işinizden ayrılacağınıza; hastanız varsa ağırlaşacağına ve benzeri felaketlere uğrayacağınıza delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Sait El-Vaiz’e göre; rüyasında eşiyle vedalaştığını gören eşinden boşanır. Arkadaşlarından birine veda ettiğini gören ya ölür veya ondan ayrılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani’ye göre; rüyasında bir topluma veda ederek ayrıldığını gören veya onların kendisine veda ettiklerini görenin bulunduğu durumunda bir değişiklik olur ve bir daha eski haline dönemez.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Es Salimi’ye göre; rüyada veda ettiğini görmek, 5 şekilde tabir olunur: Ayrıldığı eşiyle yeniden evlenmek, bir iş hakkında ortaklarla anlaşmak, ticaret, bir işte vekil ise vekaleti sahibine iade etmek, hastalıktan iyileşmek
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vedalaşmak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada vedalaşmak şeyler görmek, mutsuz olacağına, depresyona gireceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin yaşadığı psikolojik sorunları atlatması için çevresindeki insanlardan yardım alacağına, gün geçtikçe iyi olacağına delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Veda Görmek

Rüyada veda sahnesi görmek gerçek hayatta da aynı anlamda yorumlanır. Ayrılık ve hüzün yaşanacağını gösterir. Eğer hastası varsa ölüme işaret edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vedalaşmak

Rüyada vedalaşmak demek kimilerince ayrılık ve ölüme yorumlanırken kimi alimler tarafından karşılıklı vedalaşırken ağlamak kötü olayların atlatılacağını ve mutluluk geleceğini müjdeler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vedalaşmak görmek

Rüyada vedalaşmak görmek, kişinin zor günler geçireceğine, mutsuz ve huzursuz olacağı demektir. Rüya sahibinin yaptığı hatalardan büyük vicdan azabı çekeceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eş İle Vedalaşmak

Karı-koca arasında yapılan vedalaşma boşanma manasına gelir. Bu tür vedalaşma rüyaları gerçek olma ihtimali yüksektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hasta Kimsenin Vedalaşması

Hasta olan kişi rüyada sizle vedalaşıyor ise ölüme işaret eder. Kimi alimler tarafından ise hasta kişi gelip vedalaşıyor ise sağlığına kavuşacak demektir derler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık İnsan Topluluğuyla Vedalaşmak

Toplum içinde sıkıntı yaşayacağınız bir duruma düşeceğiniz manasına gelir. Yaptığınız bir hareket sonucu itibar kaybı yaşayacağınıza ve çok zor durumda kalacağınıza yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşa Veda Etmek

Vedalaştığınız arkadaşınızın başına bir iş geleceği, iş sebebiyle yahut ölüm sebebiyle ayrı düşeceğiniz şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vedalaşırken Ağlamak

İyiye, olumlu olaylara ve aradaki bağların kuvvetleneceğine dair yorumlanır.Rüyada Uzakta Olan Biriyle Vedalaşmak

Zaten sizden uzakta yaşayan bir tanıdığınız ile vedalaşmak ise tam tersine yakın zamanda görüşeceğiniz manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vedalaşmak, pek çok şekilde tabir edilir. Bazen hayırlı bazen de kötü değişiklilere tabir edilir. Rüya sahibinin hem gözyaşı dökeceğine hem de sevineceğine işaret eder.Terfi etmeye, ticaret ehli olmaya, iş kurup başına geçmeye ya da daha fazla kazanç elde etmeye yorulur. Rüyada vedalaşmak, aynı zamanda rüya sahibinin hayatındaki kötü şeylerden, kendisini mutsuz eden olaylardan, düşüncelerden ve kişilerden uzaklaşmasına delalet eder. Bu rüya bazen gerçekten vedalaşmaya bazen de hiç ayrılmamak üzere bir araya gelmeye yorulabilir, bu rüyanın niteliğine bağlıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vedalaştığını Görmek

Rüyada vedalaştığını görmek, zaman zaman mutluluktan ağlanması anlamına gelirken zaman zaman da üzüntüden ağlamak şeklinde değerlendirilir. Kurtuluşa ermeye, feraha kavuşmaya, esenlik bulmaya ve mutlu olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşlarla Vedalaşmak

Rüyada arkadaşlarla yani birden fazla arkadaşla da, bir tek arkadaşla da vedalaşmak aynı anlama gelir. Rüya sahibinin yaşayacağı çok büyük bir soruna ve bu soruna bir türlü çözüm bulamayacağına yorulur. Büyük bir üzüntü yaşamaya ya da rüyayı gören kişinin büyük bir üzüntüye neden olmasına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayrılmak

Rüyada ayrılmak hayra alamet değildir. Sıkıntı, zorluk ve zahmet çekmeye işaret eder. Rüya sahibinin şanssız ve kısmetsiz olduğu bir dönemim geldiği anlamına gelir. Kişi, bazı kötü olayların merkezinde olacak ve bu durumdan uzun süre kurtulamayacaktır denir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Veda Etmek

Rüyada veda etmek hiç iyi değildir. Büyük musibetler yaşamaya, illet hastalıklara yakalanmaya, kurtuluşa erememeye, hayallerine ve arzularına kavuşamamaya işaret eder. Uğursuzluk olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşiyle Vedalaşmak

Rüya sahibinin eşi ile vedalaştığını görmesi, onunla büyük bir anlaşmazlığa düşeceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına bu nedenle de gerçekten ayrılacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vedalaşmak, genel anlamı ile kişinin üzüntü ve sıkıntılarını arkada bırakmasına işaret eder. Görülen bu rüya her ne kadar hüzün içerse de kişiyi bunaltan olayların son bulmasına delalet eder. Rüya sahibi kendisine sorun teşkil eden, dert ve tasa içinde bırakan olayların yerini neşe ve sevince bırakacağına tabir edilmiştir. Kişinin iş yaşamında başarılara vakıf olmasına, kendisine yeni bir hayat seçmesine, hoş sohbetler içinde olmaya rivayet edilmiştir. Ticarette yüksek kazançlar içinde olmaya, yaşamın günden güne güzelleşmesine yorulur. Bazen de bu rüya uzun bir bekleyişin son bulmasına, özlem duyulan birine kavuşmak olarak da yorumlanır. Gördüğünüz bu rüya vefalı dostlar edinmeye, zor zamanlarda yanınızda bulunacak insanlara, dost meclislerinde bulunmaya yorumlanmıştır. Konu ile alakalı diğer yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz. Görmüş olduğunuz rüyaları bizimle yorumlanması için paylaşabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vedalaşmak Ne Demek

Rüyada vedalaşmak, hüzün ve üzüntü yaşamak gibi görünen bu rüya, aslında mutlu yarınların sizin olduğuna yorulur. Parlak bir gelecek sahibi olmaya, sağlam bir birlikteliğe nail olmaya işaret eder. Bazı tabircilere göre ise, bu rüya hasta için vefatın yakın olmasına, zengin için sıkıntılı dönemler yaşamasına yorumlanır. Aynı zamanda varlık içinde olan birinin maddi olarak zor bir süreçten geçmesine rivayet edilmiştir. Görülen bu rüya bahsettiğimiz gibi bazen hayra bazen ise, zor günlerin sizi beklediğine tabir edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vedalaştığını Görmek

Rüyada vedalaştığını görmek, zorluk ve meşakkatlerden kurtulmaya işaret eder. Aynı zamanda kötü günlerin sona ermesine, hatalardan vazgeçmeye yorulur. Görülen bu rüya nefse hoş gelen dünyevi zevklerden uzaklaşmaya, günahlardan kaçmaya yorumlanır. Aynı zamanda itikat sahibi olmaya, ferahlık ve esenliğe ulaşmaya rivayet edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşiyle Vedalaşmak

Rüyada eşiyle vedalaşmak, gerçek yaşamına benzer tabir edilir. Gören kişi için ailevi sorunlar yaşanacağına, kavga ve kırgınlıklara tabir olunur. Aynı zamanda dedikodulara maruz kalmaya, aile birlik ve dirliğinin zarar görmesine  delalet eder. Gördüğünüz bu rüya uyarı niteliğinde de olup, eşiniz ile olan sorunlarınız da bazen alttan almanız gerektiğine, yuvayı kurtarmak adına, sorumluluklarınızı geçiştirmemeniz gerektiğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşlar İle Vedalaşmak

Rüyada arkadaşlar ile vedalaşmak, kişinin yaptığı hataların telafisi olmayacağına işaret eder. Görülen bu rüya kişinin zor durumda kalmasına, itibarını kaybedeceği olaylar yaşayacağına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya yaşanılan toplumdan uzaklaşma isteğine yada arkadaşlar tarafından dışlanmasına rivayet edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayarak Vedalaşmak

Rüyada ağlayarak vedalaşmak, görülenin aksine mutlu günlere tabir edilmiştir. Sevilen ve saygı duyulan birinden müjdeli bir haber almak olarak da rivayet edilmiştir. Gördüğünüz bu rüya sevdiğine kavuşmaya, bir daha ayrılmamak üzere sevenlerin kavuşmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayrılmak, bazen yeni birlikteliklere, mutluluğa, aşka ve değişime tabir edilirken bazen de sevenlerin ayrılmasına, uzaklaşmasına ya da kırgın olmasına delalet eder. Hem güzel ve olumlu hem de kötü ve olumsuz olaylar yaşanmasına işaret eder. Bir yandan küslüklerin ve kırgınlıkların bitmesi, barış ve sevgi ortamının hâkim olması şeklinde değerlendirilir bir yandan da insanlar arasında yaşanacak husumete, düşmanlığa, kıskançlığa ve fesata delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinden Ayrılmak

Rüyasında eşinden ayrıldığını gören kişinin hayatının zorlaşacağı, işlerinin ve yükünün çok daha ağırlaşacağı, iyi giden şeylerin tersine gitmeye başlayacağı anlamına gelir. Zorlukların ve sıkıntıların baş göstermesi ile açıklanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocadan Ayrılmak

Rüya sahibinin başına pek çok kötü olay gelmesine ve tüm aksiliklerin sanki sıraya girmişçesine bir anda yaşanmasına işaret eder. Rüyasında kocasından ayrıldığını gören kişi geçim sıkıntısına düşer, borçlanır ve bu nedenle sağlığından olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Veda Görmek

Rüyada veda görmek, iş hayatında ve aile hayatında yaşanacak kötü olayların kişinin sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme gireceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine ve yapılan çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Veda Etmek

İş hayatında çok zor bir dönemece girildiğine, bu dönemeçten geçerken çok büyük zararlara girileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına ve tüm bu sorunların üstüste gelmesi yüzünden uzun bir süre boyunca ruhsal olarak kötü bir durumda olunacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Veda Ettiğini Görmek

Hayırlı çalışmalar yapılacağı sırada alınacak kötü bir haber alınacağına, bu yüzden zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, zorlukların günden güne artacağına ve aile hayatında huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Veda Mektubu Almak

Kişinin, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, bu yüzden uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına ve sıkıntıların sürekli artacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Veda Hutbesi Görmek                         

Maddi ve manevi olarak ferahlığa çıkılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin düzeleceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada vedalaşmak hasta için onun ölümüne, hanımını boşamaya, yolculuğa ve vedalaştığı yerin kıymetince hayır ve şerden veya zenginlik ve fakirlik gibi insanın bulunduğu durumundan ayrılmasına delalet eder. Veda, boşandığın hanımına yeniden dönmeye, tüccarın ticaretine, memuriyetten alınmış bir kimsenin yeniden vazifesine alınmasına delalet eder. Vedalaşmak, yolcunun gelmesinede delalet eder. Bazen vedalaşmak, sevgi ve dostluğa veya ağlamak ve ayrılığa, hastanın şifa bulmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlayarak vedalaşmak, bir çok anlamda ifade edilen bu rüya bazen sevince, mutluluğa işaret ederken bazen de ayrılığa, göz yaşı dökmeye yorumlanır. Rüyada vedalaştığını gören kimse iş hayatında mevki makam sahibi olup bulunduğu konumdan telif alma şansına sahip olur. Bu rüya aynı zaman da kurulan yanlış dostluklardan vazgeçmeye, tövbe etmeye, haramdan ve şeytani duygulardan uzak durmaya ifade edilir.Rüyada ağlayarak vedalaşmak, sembolü bazen de kişiyi manevi olarak huzursuzluğa sürükleyecek, mutsuz olmasına sebep olacak durumlarla karşı karşıya kalarak kişinin kendisini kötü hissetmesine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayarak Vedalaşmak Ne Anlam Gelir?

Rüyada ağlayarak vedalaşmak, vedalaşmak rüyası hayırlı olduğu kadar hayrı olmayan işlere de işaret edilip kişinin gördüğü rüyasına bağlı olarak anlamlar içerir. Rüyasında vedalaştığını gören kimse, bulunduğu ortamdan ve dostlarından ayrılarak iş hayatında kendisi için hayırlı olan farklı pozisyonlara yönelir. Vedalaşmak, rüyası bazen de eşiniz ve dostlarınızdan ayrı kalmaya, uzun yolculuğa çıkmaya, nasibinizin ve kısmetinizin peşinden koşmaya ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vedalaştığını Görmek

Rüyada vedalaştığını görmek, bu rüya zaman zaman mutlu olaylardan ötürü göz yaşı dökmeye işaret olunurken kimi zaman da ayrı kalınan yıllara, eşinize ve dostlarınıza karşı hissettiğiniz özlemlere ifade edilir. Rüyada vedalaştığını gören kimse, kısa süreli seyahatlere çıkarak sevdiklerini geride bırakırlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşlarla  Vedalaşmak

Rüyada arkadaşlarla vedalaşmak, kişinin sorumluluk getiren işte tek başına sonuca varamayarak  kendisine yakın gördüğü dostlarından yardım görmesine yorumlanır. Rüyada arkadaşlarıyla vedalaşmak gören kimse, sıcak samimi dostluklar kurarak içindeki sıkıntıları rahatça dökebileceği ortamlarda bulunma şansına sahip olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Veda Etmek

Rüyada veda etmek, uğursuzluk olarak ifade edilen bu rüya kişinin başının ağrımasına sebep verecek üzücü olayların içine düşerek hayatının alt üst olacağına yorumlanır. Rüyada veda etmek, bazen de elinize geçen imkanları görmezden gelmeye, beklentileriniz olmadan hayatta yaşamaya, geçirilen zor zamanlara ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşiyle Vedalaşmak

Rüyada eşiyle vedalaşmak, kişinin eşiyle arasında yaşadığı sorunların günden güne büyüyerek hayatın yaşanmaz hal alacağına yorumlanır. Bu rüyayı gören kişiler kendileri için güzel olan durumlardan uzak kalarak hayatlarını huzursuzluk içinde geçirirler. Rüyada eşiyle vedalaşmak, bazen de yola çıkmaya, kişinin bir ömür sevdiği kimseden uzak olmasına işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu, Rüyada ağlayarak vedalaşmak, vedalaşmak rüyası hayra işaret olduğu kadar şerri ve kötülüğü de simgeleyip kişinin hayatını değiştirecek kararların ortasında ikilemlere düşeceğine yorumlanır. Bu rüya kişi ya da kişiler için ele geçecek nasibe, zorluklarla kazanılan mallara, nasibe tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Yorumu, Rüyada ağlayarak vedalaşmak, doğru yolu bulmaya, hakka davete, nasiplerin hayırlı şekilde ifşa olunmasına, çıkılan hayırlı yolda ilim sahibi kimselerden ders görmeye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlayıp vedalaşmak hem olumlu hem olumsuz anlama gelebilmektedir. Genellikle istemeden birinden veya bir yerden ayrılma durumu söz konusu olmaktadır. Manevi açıdan kötü bir his yaratsa da rüyanın uzun vadede iyiye yorulması da mümkündür. Rüyada ağlayarak vedalaştığınızda önünüzde yeni kapılar açılabilir ve bunlar sizin için çok hayırlı olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayarak Vedalaşmak Kadın

Rüyada ağlayarak vedalaşmak kadın için alıştığı ilişkisinden, iş veya arkadaş ortamından ayrılacağına işarettir. Bu ayrılık sarsıcı olacaktır ancak çoğu yorumcu bunun kişinin kendisi için hayırlı olacağı kanısında birleşmektedir. Evli kadın için rüyanın anlamı eşinden istemeden de olsa uzakta kalmak zorunda kalacağının bir göstergesidir. Eşi kendi işi nedeniyle bir süreliğine uzaklara gidebilir ya da kendisi bir nedenden ötürü evden ayrılmak zorunda kalabilir. Yine de burada sevginin bitmesi söz konusu değildir; çift birbirini özlemle anacaktır. Geçici bir ayrılık sürecinden geçilecektir.

Bekar kadın için ağlayarak vedalaşmak baba evinden evlenerek ya da şehir dışı/yurt dışı eğitim veya iş için ayrılabileceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayarak Vedalaşmak Erkek

Rüyada ağlayarak vedalaşmak erkek için daha çok olumlu anlamdadır. Rüya sahibi erkek ise çok sevineceği bir iş gezisine çıkacaktır. Bu gezide kazanacakları onun ileride kariyeri açısından oldukça yararlı olacaktır.

Evli erkek için ağlayarak sevdiği biri ile vedalaşmak kısa süreli ayrılığa katlanması gerektiği; sonunda eşiyle birbirlerini çok daha fazla severek kavuşacakları anlamına gelmektedir. Bu ayrılık sonunda genellikle çiftin maddi durumu daha iyiye gidecek ve birbirlerine karşı duyacakları özlem onları daha da yakınlaştıracaktır.

Bekar erkek içinse bu rüya, kişinin alıştığı ortamdan ayrılacağına ama gittiği yerde hayatının aşkı ile karşılaşacağına dair bir belirtidir. Ayrıca ileride çok büyük faydalar göreceği bir işe gireceğine de delalet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayarak Vedalaşmak İslami

Rüyada ağlayarak vedalaşmak İslami açıdan bakıldığında kişinin hayatı ile ilgili önemli kararlara vurgu yapar. Bu karar kişinin hayatını tümden değiştirecektir ancak rüya sahibi vereceği karar ile ilgili henüz tam emin değildir. İslam alimleri çoğunlukla bu rüyayı gören kişilerin dini açıdan doğru yolu bulduklarına, hayırlı işler başaracaklarına ve ilim sahibi insanlar tarafından rehberlik göreceklerine dair yorum yapmaktadırlar. Burada kişinin vereceği karar önemlidir çünkü kötülüğe ve şerre karşı bir yönelimden kaçınmak gerekir.

Aynı zamanda bu rüya kişinin zorluklarla da olsa büyük bir mal varlığına kavuşabileceğine dair işaret olarak da yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşlarla Ağlayarak Vedalaşmak

Rüyada arkadaşlarla ağlayarak vedalaşmak kişinin kendisini olumsuz etkileyen bir arkadaş ortamından ilk başta üzülerek ayrılacağını ifade etmektedir. Aslında olumsuz gibi görünen bu durum, rüya sahibinin bencil insanlar ile arasına mesafe koymasını sağlar ve daha olumlu, pozitif insanlarla karşılaşacağına dair bir işarettir.

Rüya aynı zamanda kişinin sevdiği bir arkadaş grubundan ayrı kalmak zorunda kalınacağına dair de bir işaret olabilir. Bu ayrılık hayat hedefleriyle ilgili olduğundan başta zor gelse de sonrasında yeni durumda kişi hedefleri uğruna tam bir biçimde konsantre olacak ve tüm isteklerine kavuşacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayarak Herkesle Vedalaşmak

Rüyada ağlayarak herkesle vedalaşmak hayattan bıkkınlık duymaya delalettir. Pek olumlu bir rüya olarak görülmez. Herkesle vedalaşan insan hayat enerjisini kaybetmiş ve bir süre uzaklara gitmek istemektedir. Üzüntüsü nedeniyle çevresinden uzaklaşmakta ve gittikçe içine kapanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayarak Vedalaşmak Psikolojik

Rüyada ağlayarak vedalaşmak psikolojik olarak kötü durumlardan kurtulmak anlamına gelmektedir. Rüya yorumcuları bu konuda ikiye ayrılmaktadır. Bir kısmı bu rüyayı uğursuzluk olarak tanımlasa da genellikle bu rüyanın, kötü etkilerden kurtulmak ve hayatta yeni bir sayfa açmak gibi pozitif bir anlamı bulunmaktadır. İnsanın alıştığı durumlardan kurtulması kolay olmayacaktır ancak nihayet bulunduğu koşulların ona zarar verdiğini fark edecek ve cesaretli adımlar atacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayarak İşine Veda Etmek

Rüyada ağlayarak işine veda etmek kişinin haksız yere sahip olduğu işi ile ilgili kötü olaylar yaşayabileceğine işarettir. Hem patronu hem de arkadaşları tarafından baskı altına alınan kişi sonunda istifasını vermeyi düşünebilir. Rüya yorumcuları burada sabırlı olunduğu takdirde olumsuzlukların aşılabileceği konusunda uyarı yapmaktadır ancak problemler çözülemeyecek gibiyse kişinin bulunduğu yerde fazla vakit kaybetmemesi gerekmektedir. Üzülerek ayrıldığı işinin yerine daha iyi bir fırsat karşısına çıkacaktır.

Rüyada ağlayarak vedalaşmak insanın hayatında önemli bir dönüm noktasında olduğunu gösterebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada veda, iş hayatında ve aile hayatında yaşanacak olan kötü olaylara, kişinin sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme gireceğine, güne daha kötü bir duruma gelineceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun azalacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara uğrayacağına ve yapılan çalışmaların rağbet görmeyeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vedanın Anlamları

Rüyada veda etmek, iş hayatında çok zorlu bir döneme girildiğine, bu dönemden geçerken çok büyük zararlara girileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, aile hayatının sorunlarla karşılaşılacağına ve tüm bu sorunların üstüste gelmesi yüzünden uzun bir süre boyunca ruhsal olarak kötü bir durumda olunacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada veda mektubu almak, gören kişinin haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, bu yüzden uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kötü insanlarla aynı ortamlarda bulunmak zorunda kalacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına ve sıkıntıların sürekli artacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vedalaşmak, gören kişinin hem gözyaşı dökeceğine hem de sevineceğine işaret eder. Terfi etmeye, ticaret ehli olmaya, iş kurup başına geçmeye ya da daha fazla kazanç elde etmeye yorumlanır. Rüyada vedalaşmak, aynı zamanda rüya sahibinin hayatındaki kötü şeylerden, kendisini mutsuz eden olaylardan, düşüncelerden ve kişilerden uzaklaşmasına işaret eder. Bu rüya bazen gerçekten vedalaşmaya bazen de hiç ayrılmamak üzere bir araya gelmeye yorulabilir, bu rüyanın niteliğine bağlıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vedalaşmak, birine veda etmek rüyayı gören kişi için kötü olayların sona erdiğini, güzel günlerin geleceğini bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada veda görmek, vedalaşan birilerini görmek yakın zamanda birilerinden ayrılacağınızı ifade eder. Bu ayrılık iş, arkadaşlık, sevgili gibi konularda olabilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

459 Aktif
0 Üye ve 459 misafir
Bugün : 10522
Dün : 23857
Toplam : 48068859
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...