Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
395 okuma
Misafir Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
düzenledi
rüyamda bir spor salonundayım herkes kırmızı elbise ve papuçlar giymiş basket,voleybol oynuyor.iriyarı korkunç bir kadın hakem var.salon elinde silahlı biri ile basılıyor ölenler oluyor.küçük bir çocuk elindeki bıcağı bana veriyor.bıcakla bir kepengi kesip dışarı çıkıyorum dışarda yeşillik ve yagmur var yagmurdan kaçıp büyük bir ağacın gölgesine giriyorum.bi arkadaşım kırmızı bi araba ile geliyor bende biniyorum ve ordan uzaklaşıyoruz eve girip sigara içiyoruz.ardından yemek yiyiyoruz.rüya işte yorumlarsanınz sevinirim:)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

23 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmur Yağması
Rüyada yağmur yağması hayırlara alamet eder ve rüya sahibi için kurtuluş ve şifa olarak kabul edilir. Kişinin içinde bulunduğu kötü ruh halinden sıyrılacağı, iç dünyasının hafifleyeceği, bedenin de ruhunun da hafifleteceği ve esenlik bulacağı anlamına gelir. Rüyada yağmur yağması öte yandan da kıtlığın son bulması, düşmanlıkların bitmesi, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun artık geride kalması şeklinde tabir edilir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmur Yağdığını Görmek
Rüyada yağmur yağdığını görmek, çok büyük ve hayırlı kısmetlerin geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına rivayet edilir. Rüya sahibinin, işlerinde yaşanan durgunluğun yavaş yavaş düzeleceğine ve uğranılan zararın fazlasıyla geri kazanılacağına alamet eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmurda Yürümek
Rüyada yağmurda yürümek, endişe dolu günlerin Allah tarafından gelecek kısmetler ile son bulacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına tabir eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmurda Islanmak
Rüyada yağmurda ıslanmak, iş hayatında uzun zamandan beri devam eden kısmetsizliğin sona ereceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına ve rüya sahibinin evine ve iş yerine bereket yağacağına işaret eder. Belirtileri epey bir zamandır görüldüğü halde doktorların yeni farkettiği bir hastalığın iyileşeceğine de yorumlanır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sağanak Yağmur Yağması
Rüyada sağanak yağmur yağması iyi değildir ve hayırlara yorulmaz. Rüyayı gören kişi için bu rüya hem maddi hem de manevi anlamda zarar ziyan görmeye, malından ve sağlığından olmaya rivayet edilir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmurun Üstüne Yağması
Bir kişi rüyasında yağmurun kendi üstüne yağdığını görürse eğer o kişinin dünya hayatında ihya olacağı yorumu yapılır. Bu rüya sahibinin hayatı boyunca artık bir daha sırtının yere gelmeyeceği, her dileğinin gerçekleşeceği, sağlığının ve neşesinin yerinde olacağı ile yorumlanır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Her Yere Yağmur Yağması
Rüyada her yere yağmur yağıp bir yerin bile boş kalmadığını görmeniz, o beldeye Allah tarafından verilecek ve herkese ulaşacak rahmete, berekete ve mağfirete işarettir. Bu rüya kişinin yaşadığı toplumda bulunan iyi insanlara ve onların yüzü suyu hürmetine herkese ulaşacak iyiliklere yorulabilmektedir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmur Yağarken Yağmur Görmek
Dışarıda yağmur varken eğer siz rüyanızda yağmur yağdığını görmüşseniz bu rüya oldukça hayırlı ve güzel olarak yorulmaktadır. Gördüğünüz rüya sizin için her anlamda bereketli ve güzel günlerin habercisidir. Kısa süre içerisinde isteklerinize kavuşup, mutlu olacağınızın ve tüm sıkıntılarınızdan kurtulacağınızın göstergesidir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmur Duası Görmek
Rüyada görülen yağmur duası, kişinin isteklerinin gerçekleşmesinin habercisidir. Eğer bu rüya dünya hayatında birtakım sıkıntılar çeken veya bazı imtihanlardan geçen bir kimse görmüşse, kısa zaman içerisinde bu sıkıntıları sona ererek ferahlar. Yağmur duası toplu bir şekilde tövbe eden ve bu sayede de Allah’ın merhametini kazanan bir grup insanın da göstergesidir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Yağmur Görmek
Rüyada görülen siyah yağmur bazen hastalık bazen de sıkıntıdır. Bu rüyayı gören kimse kısa süreli bir rahatsızlık geçirir ve belki de bu nedenle hastaneye yatar. Fakat bu hastalıktan kurtularak daha sonra şifa bulur. Bazen de bu rüya çekeceğiniz bazı üzüntülerin daha sonra dağılıp gönlünüzün mutlulukla dolmasına işarettir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sağanak Yağmur Görmek
Rüyada görülen sağanak yağmur o senenin bolluk, bereket ve ucuzlukla geçeceğinin göstergesidir. Bu rüya, gören kişi ve ailesi için büyük bir kısmete ve o sene için yaşayacakları mutluluk ve rahatlığa; rüya sahibinin her çalışmasında başarılı olmasına ve o yıl için her girişiminde kar elde etmesine yorulmaktadır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmurun Sadece Bir Yere Yağması
Rüyada yağmurun tüm her yere değil de sadece bir bölgeye yağdığını görmek, o yere bir kişinin gelip zulmetmesine ve orada bulunan kişilere kötülük düşünmesine işarettir. Eğer yağmur yapan bölge tanınıyorsa bazen de bu rüya o yörede yaşanacak güzel hadiselere, insanların bolluk ve bereket içinde bir dönem geçirmelerine veya o yerden çıkacak büyük bir zata da yorulabilmektedir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rüzgarla Birlikte Yağmur Görmek
Rüyada rüzgarla birlikte yağmur yağdığını gören kişi, geçimini helal yollardan ve güzel bir şekilde sağlar. Bu rüya, sizin için oldukça hayırlı ve güzeldir. Hayatınız boyunca sıkıntı çekmeden yaşayacağınıza, yaşadığınız problemlerden kurtulup ferah ve iyi bir yaşam süreceğinize, özellikle maddi konularda rahatlayacağınıza delalet eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmur Suyuna Dokunmak
Rüyasında yağmur suyuna dokunan kişi korktuğundan emin olur ve hangi konudan çekiniyorsa, hayırlı bir şekilde o konu ile ilgili feraha kavuşur. Rüyasında yağmur suyu içen kimse hastalıklarına şifa bulur. Rüyasında yağmur suyu ile yıkanan tüm sıkıntıları atar, hastalıklarından kurtulur ve maddi ferahlığa ulaşır. Rüyasında yağmur suyunu yüzüne süren, günahlara tövbe ederek daha güzel bir yaşam sürer.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmurun Sesini Duymak
Rüyasında yağmurun sesini duyan halk arasında sevilen ve sayılan bir kişi olur. Bu rüya genellikle güzel ve hayırlı bir rüyadır. Derecenizin, mevki ve makamınızın artarak insanlar arasında oldukça yüksek bir seviyeye çıkacağınıza, bir grup insana lider olup, yöneticilik vasfı kazanacağınıza da yorulabilmektedir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünden Bir Şeylerin Yağması
Bu rüya genellikle yağan şeyin cinsine göre yorumlanır. Eğer gökyüzünden bal yağıyorsa, o sene bolluk içinde geçer ve her şey ucuz olur. Gökyüzünden kötü bir şeylerin yağması kötülüğe, topluma ulaşacak azaba veya zarara, gökyüzünden nur yağması ise herkese isabet edecek merhamete, rahmete ve güzel şeylere yorulmaktadır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmur Altında Kalmak
Rüyasında yağmur altında kalan kimsenin başına oldukça güzel, talihli ve bereketli olaylar gelir. Bu rüya, sizin için güzel ve hayırlı bir şekilde yorumlanabilecek bir rüyadır. Gönül ferahlığına, mutluluğa, sıkıntılardan kurtulmaya ve her anlamda rahatlamaya yorulmaktadır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güneşle Beraber Yağmur Görmek
Rüyada güneşle beraber yağmurun yağdığını görmek, gerçek hayatta sevinç gözyaşları döküp çok mutlu olacağınıza işarettir. Bu rüyayı gören kimse uzun süredir beklediği güzel bir haber alır veya yine uzun zamandır istediği bir şeye kavuşur. Güneşle beraber yağan yağmur gerçekleşecek dilekler ve arzulardır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmurun Sadece Kendi Evine Yağdığını Görmek
Bu rüya o ev halkının çok hayırlı, talihli ve güzel bir sene geçireceğine ve her anlamda rahmetin ve bereketin kendilerini kuşatacağına işarettir. Böyle bir rüya gören kimse, ailesi ile birlikte güzel bir yaşam geçirir. Bazen de bu rüya o ev içinde yaşayanların hayırlı ve iyi insanlar olduğuna, Allah katında sevilen kişiler olup hem dünya hem de ahiret yaşamında birçok nimete kavuşacaklarına işarettir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Mahalleye Şiddetli Yağmurun Yağması
Rüyada bir mahalleye şiddetli yağmurun yağması o yöreye isabet edecek bir belaya, musibete işarettir. Bu rüya hangi bölgeye yağmur yağmışsa orada çıkacak olan fitnenin, bazı kötü insanların ve onların elinden ulaşacak zarar ve ziyanın habercisidir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmurun Çiselemesi
Rüyada yağmurun yavaş yavaş, çiseleyerek yağması, hastalıktan şifa bulmaya, sıkıntıların gitmesine işarettir. Bu rüya genellikle rahatsızlığı bulunan, çeşitli problemlerle yüzleşmek zorunda kalan insanlar için her türlü sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya ve rahata ermeye işarettir. Eğer yağmur kendi mahallesinde veya kendi evi üzerinde çiseliyorsa, o evde yaşayan veya o mahallede bulunan herkese toptan bir hayır ulaşır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bulanık Yağmur Yağması
Rüyada bulanık yağmur yağması bela, musibet gibi sıkıntılı işlere veya kişiye ulaşacak bir üzüntü haline işarettir. Bulanık yağmur bazen de bir toplumda çıkacak fitnelere, kötü niyetli insanların halk arasında çeşitli söylentiler çıkarıp insanları birbirlerine düşürmelerine bazen de günah işlemeye ve insanlara sıkıntı vermeye işarettir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmur Suyu İle Abdest Almak
Yağmur suyu ile abdest almak genellikle kişinin dünya ve ahiret hayatındaki durumu ile alakalıdır. Bu rüyayı gören kimse hem dini anlamda hem de dünyevi işlerinde daima doğru ve adil bir şekilde hareket eder. Yağmur suyu ile abdest alan kişi dünyada güzel bir isimle anılır ve güzel bir şöhret kazanır. Bu rüya kişinin ahlakına ve doğru bir kişiliğe sahip olmasına yorulmaktadır.

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 118 okuma
+4 oy
2 yorum 132 okuma
geekone3388 13 Mart 2022 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 162 okuma
+3 oy
1 yorum 122 okuma
+3 oy
2 yorum 147 okuma
Seymaf 10 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Seymaf Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 132 okuma
3 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Dilek   1 17 23 yazdı
+17 oy
1 yorum 90 okuma
+6 oy
5 yorum 262 okuma
+6 oy
2 yorum 164 okuma
Rüyazede 25 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)   yazdı
+8 oy
8 yorum 286 okuma
Yaren1989 2 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 195 okuma
Yaren1989 26 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 202 okuma
Eyja 3 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

417 Aktif
0 Üye ve 417 misafir
Bugün : 9245
Dün : 23857
Toplam : 48067588
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...