Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+22 oy
3.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kıl görmek, rüya sahibinin aile baskısı altında kalacağına, parasal sıkıntılar yaşayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

104 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Kıl Görmek

Rüyada kıl görmek, hem iyiye hem kötüye yorumlanır. Elinize para geçeceğinin veya dünya evine girebileceğinizin habercisidir. Aynı zamanda birtakım sorunlar baş gösterebileceğinin ve etrafınızdaki insanlarla tartışabileceğinizin habercidir.

Rüyada insan vücudunda görülen kıllar uzun ömre, mal ve dünyalığa; anormal şekilde kıllanmak borçlanmaya; kıl satmak dünyayı ahirete tercih etmeye, dine önem vermemeye işarettir. Hayvan kılları, rızık ve mala delalet eder. Bol para kazanmaya ve paranın getireceği mutluluk ve rahata işaret eder. Dedikodu, sıkıntı, iftira, sinir bozukluğu, acı sözdür.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yün, Bacakta Kıl, Tüy

Rüyada kıl görmek mal ile yorumlanır. Biraz kıl bulduğunu görenin eline buldugu kadar mal geçer. Kıl yediğini gören, haram mal kazanır. Bir kadın kıl yediğini görse, hamile olur. Yıkanmak için vücuduna kıl sürdüğünü görmek, iki şekilde tabir olunur: Borcunu ödemek ve gereksiz para harcamak.
Rüyada Kıl Almak

Rüyada kıl almak, bir miktar para sahibi olacağınıza yorulur. Rüyanızda ne kadar çok kıl alırsanız o kadar çok para geçecektir elinize. Hem maddi hem manevi yönden çok rahat dönemler sizi beklemektedir. Ayrıca var olan sıkıntılarınıza en kısa zamanda çare bulacağınızı da müjdeler. Bu rüyayı gören her kimse, onun başına en yakın zamanda çok hayırlı şeyler gelecektir. (Bkz. Cımbız)
Rüyada Kıl Koparmak

Rüyada kıl koparmak görmek, rüyayı gören kişinin bolluk ve berekete kavuşacağını delalet eder. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin sağlık açısından uzun bir süre hiç problem yaşamayacağına delalet eder. Önünüzdeki engellerin kalkacağının da habercisidir.
Rüyada Vajinada Kıl Görmek

Rüyada vajinada kıl görmek, kişinin insanlar arasında saygınlık kazanacağına işaret eder. Aynı zamanda kişinin problemlerini ve sorunlarını aşıp refah seviyesine ulaşacağını bildirir. Rüyayı gören kişi yakın zamanda çabalayarak yaptığı işlerinin meyvesini yiyecektir.
Rüyada Yemekte Kıl Görmek

Rüyada yemekte kıl görmek, beklenmedik bir darbe alabileceğinizin habercisidir. Bu darbe bir düşmanınızdan da olabilir bir dostunuzdan da gelebilir. Bu nedenle her türlü kötülüğe karşı önlem alın, manasına gelir. Bu rüya bazı durumlarda da tam tersi şeylere haberci olabilir, mesela kişinin dünya evine girebileceği şeklinde de tabir edilir.
Rüyada Kıl Temizlemek

Rüyada kıl temizlemek, rüyanın konumuna göre değişkenlik gösterir. Rüyayı gören kişi kendi vücudundan kıl temizliyorsa bu onun maddi kayıp yaşayacağına yorumlanır. Kişi evindeki kılları temizliyorsa hayatında gereksiz gördüğü ya da ona zarar verdiğini düşündüğü kişilere yol verecek demektir. Rüyada genel olarak kıl temizlemek görmek geçmişe karşı duyulan pişmanlık anlamına gelir. Rüyayı gören kişi geçmişte birine karşı yaptığı bir tavırdan pişmanlık duyuyor olabilir.
Rüyada Vücudunda Kıl Görmek

Rüyada vücudunda kıl görmek (kendi), yakın zamanda üzülebileceğinizi haber eder. Bu üzüntünün sebebi elinizdeki fırsatları değerlendirememek olabilir. Ama uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir şeyin meyve vereceğini de haber eder.
Rüyada Vücutta Kıl Görmek

Rüyada vücutta kıl görmek, kişiye yüklü bir miktar para geleceğine habercidir. Ayrıca kişinin uzunca bir süre sağlık problemi yaşamayacağını da haber eder. Bu rüyayı gören kişi bazı insanlara borçlanabilir.
Rüyada Kıl Kesmek

Rüyada kıl kesmek, emeklerinizin karşılığını çok iyi bir şekilde alacağınıza delalet eder. Rüyada kıl kestiğini gören kişinin eline para geçecektir ve yaptığı işler uzun bir süre olumlu yönde sonuç verecektir. Rüyayı gören kişinin yakın zamanda bir güven problemi yaşayabileceğini de bildirir. (Bkz. Ağda Yapmak)
Rüyada Kıl Yolmak

Rüyada kıl yolmak, içinizi sıkan, sizi daraltan olayların artık son bulacağına habercidir. Yakın zaman içerisinde sizi rahatsız ya da huzursuz eden her şey son bulacaktır. Aynı şekilde size kötülük yapmak isteyen bir düşmanınızdan da kurtulacaksınız. Bu rüyayı gören kişinin hayatı yakın zaman içerisinde kötü olan birçok şeyden kurtulacaktır.
Rüyada Kıl Çekmek

Rüyada kıl çekmek, bereketin habercisidir. Bu rüyayı gören kişinin eline para gelecektir, kişi maddi açıdan işlerinde iyi olacaktır. Bir süre hayatını sağlık problemi yaşamadan geçirecektir ve sıkıntılarından kurtulacaktır.
Rüyada Kıl Yemek

Rüyada kıl yemek, bir süre sıkıntı çekeceğinize yorumlanır. Ama bu süre çok uzun bir süre değildir. Bir konu hakkında bir kişiyle yaşadığınız tartışma tekrar gündeme gelebilir, bu tartışma sizin adınıza kötü sonuçlanabilir bu konuda dikkatli olun. Bu rüyayı gören kişiler sıkıntı içinde olacak ama yakın zaman içerisinde rahata erecektir.
Rüyada Ekmekten Kıl Çıkması

Rüyada ekmekten kıl çıkması, yakın zaman içerisinde hayırlı haberler alacağınızı haber eder. Bu haber maddiyatla ilgili olabilir. Kafanızda olan kötü düşüncelerin temize çıkacağını da haber eder.
Rüyada Jiletle Kıl Kesmek

Rüyada jiletle kıl kesmek, maddi zarara uğrayacağınızın habercisidir. Maddi zararla birlikte iş yerinizde problemler yaşayacağınızı da bildirir. Bu rüyaya göre bu olaylardan dolayı yakın zaman içerisinde ruhsal bunalıma girebilirsiniz ama yakınlarınızın desteği her zaman üzerinizde olacaktır.
Rüyada Jiletle Kıl Temizlemek

Rüyada jiletle kıl temizlemek, problemleri kısa yoldan halledeceğinizin habercisidir. Aynı şekilde hayatınızda sizi dara sokan şeylerin son bulacağını da haber eder. Bir süre huzurlu bir yaşam süreceğinizi de haber etmektedir.
Rüyada Vajinadan Kıl Koparmak

Rüyada vajinadan kıl koparmak, hayırlı bir haber alacağınızı delalet eder. Çok uzun uğraşlar sonucu elde edilecek olan başarıya da yorumlanabilir. Bu başarı sonucu elinize iyi bir para geçecektir.
Rüyada Makasla Kıl Kesmek

Rüyada makasla kıl kesmek, yakın zaman içerisinde bütün sıkıntılarınızdan kurtulacağınızı müjdeler. Maddi açıdan bolluk yaşayacağınız günler sizi beklemektedir. Ailenizden gelecek olan hayırlı bir haberle yakın zaman içerisinde çok mutlu olacaksınız.
Rüyada Memede Kıl Görmek

Rüyada memede kıl görmek, yakın zamanda üzüleceğinizin habercisidir. Bu rüya kişinin iş hayatında karşısına engeller çıkacağının da habercisidir. Aynı şekilde bu olaylarla birlikte birinin dedikodunuzu çıkaracağını da haber eder.
Rüyada Vücuttan Kıl Koparmak

Rüyada vücuttan kıl koparmak, size zarar verecek kişileri hayatınızdan çıkaracağınızı delalet eder. Bu kişileri hayatınızdan çıkartmanızla birlikte aileniz huzurlu bir hale gelecektir. Yakın zaman içerisinde evlenme söz konusu olabilir ve yeni bir ev alabilirsiniz.
Rüyada Kıl Yumağı Görmek

Rüyada kıl yumağı görmek, dualarınızın kabul olacağını ve hayallerinizin gerçek olacağını haber eder. Önümüzdeki günlerde işleriniz bereketlenecektir. Bu rüyayı gören kişiler yakın zamanda onları mutlu edecek olaylar yaşayacaktır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kıl görmek, mala ve uzun ömre işaret eder.Rüyasında kendi vücudunda kıllar (tüyler) bittiğini görse, zenginleşeceğine ve mevkice yükseleceğine işaret eder.Rüyada kıl görmek, çok mal ve uzun ömürle, bol rızık ve bol kazanca işaretle yorumlanır.Yorumcuların çoğunluğu, vücut kıllarını genellikle mala işaret olarak yorumlamışlardır. Burun deliklerinde ve kulaklarda görülen kıllar, fazla (aşırı) derecede uzun olmaması şartıyla iyiye ve hayra işaret eder demişlerdir. Yok edilme­si uygun olmayan kılları, tıraşlayarak veya yolarak kopar­mak iyi sayılmamıştır yorumcular tarafından.Kişinin rüyada kıl çıkması adet olmayan bir yerinde kıl çıktığını görmesi, iyi değildir. Bu rüya, işten çıkarılmak ve­ya itibardan düşmek, saygınlığını yitirmek gibi şeylere yo­rumlanmıştır.Bazı yorumculara göre, vücudun kıl bitmeyen yerlerinde kıl çıktığını görmek, rüya sahibinin, borçlanacağına fakat, Cenab-ı Allah'ın yardımıyla borcunu ödeyeceğine de işarettir.Kişinin rüyada koltuk altlarındaki ve kasıktaki kılları (tüy­leri)'ni tıraş ettiğini (giderdiğini) görmesi, onun dindarlığına işarettir denilmiştir. Başka bir yoruma göre, koltuk altını tıraş ettiğini görmek, muradına ermeye, arzusuna kavuş­maya işarettir. Koltuk altı kıllarını yolduğunu görmek ise, daha iyi bir yoruma işaret eder. Bu kılların uzadığını gör­mek, iyi değildir. Dinin çirkin (mekruh) gördüğü bir işi yap­maya işaret eder denilmiştir. Kasık tüylerinin uzamış ol­duğunu görmek ise, musibete, gelecek bir zarar ziyana işaret eder. Rüyasında kasık tüylerini yolduğunu görmek, iyi değildir. Bu rüya, para cezası vermeye veya malını israf ederek gereksiz yere sarf eder şeklinde yorumlanmıştır.Bir kimsenin rüyada gövdesinde veya herhangi bir yerinde kıl bittiğini görmesi, malın artmasına, rızkın genişliğine, mevki ve itibarın yüksekliğine işaret eder.Göğsünde ve arkasında kıllar bulunduğunu görmek, itibarını düşürecek bir harekette bulunmaya işarettir.Vücut kıllarının örülecek kadar uzadığını görmek, ticaretten ve kazançtan mal edineceğine işaret eder.Rüyada sakalının kılını uzamış görmek, halk arasında mevkiinin ve itibarının artmasına işaret eder.Yine rüyada sakalındaki tüylerin bembeyaz hale geldiğini görmek, dinde kuvvete, sözünde doğruluğa ve amellerde devama işarettir.Rüyada, vücudun kıl bitmeyen bir yerinde kıl bitmiş görülmesi, makam ve mevkiin yüceliğine ve rızka işaret eder.Bazen de vücudun kıl bitmeyen bir yerinde kıl bitmiş görülmesi, borca girmeye ve sonra bu borçlarını ödeyeceğine işaret eder.Rüyada görülen hayvan kılları, rızık ve mala işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Görmek

 Rüyada kıl görmek rüya sahibinin atacağı her adım için mutlaka bir kere daha düşünmesi anlamı üzerinden ele alınmaktadır. Özellikle kişinin zor günler geçireceği ve maddi olarak sıkıntıya düşeceği üzerine yorumlanır. Mutsuz ve huzursuz bir yaşamın yakın zamanda onu beklediğini ve aile arasında sürtüşmelerin yaşanacağına delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin sorumluluklarının farkında olacağını da işaret etmektedir.

 Rüyada Kıl Kesmek

 Rüyada kıl kesmek iyi ve güvenilir bir insanla tanışmak anlamına gelir. Aynı zamanda bu kişiden doğru öneriler almak ve bu öneriyi hayata entegre etmek üzerine yorumlanır. Geçmişte yapılan hatalar üzerine düşünmek ve bu hatalardan geri dönerek, daha dürüst ve ahlaklı bir yaşam sürmek şeklinde anlatılır. İyi bir yaşam sürebilmek için gelecekte kişinin çaba göstereceğine dair işarettir.

 Rüyada Kıl Koparmak

 Rüyada kıl koparmak rüya sahibinin çevresindeki kişilerin varlıklı olduğuna işaret eder. Aynı zamanda memuriyet açısından yüksek bir makama erişeceği anlamı da çıkmaktadır. Ayrıca varlıklı ve bolluk içinde bir yaşam süreceğine dair de ifade edilir. Becerikli ve yetenekli kişiye yorumlanan rüyada kıl koparmak, yapılmak istenen herhangi bir iş konusunda bireyin başarılı olacağını gösterir.

 Rüyada Kıl Almak

 Rüyada kıl almak büyük bir mücadele ile beraber emeğin karşılığının alınacağı üzerine yorumlanır. Özellikte yapılan iş ya da eğitim ve benzeri farklı durumlar karşısında alın terinin yüksek bir maddi gelir olarak döneceğini işaret eder. Eğer rüyada kıl tek tek alınıyorsa başarıya ulaşmak biraz daha zaman alır. Ancak toplu şekilde rüyada alınıyor ise kısa zaman içerisinde iş ve sosyal yaşamda başarı elde edileceğini göstermektedir.

 Rüyada Kıl Yemek

 Rüyada kıl yemek rüya sahibinin çevresindeki kişilerden istemediği bir zarar alabileceği üzerine işarettir. Sinir bozucu davranışlara ve sözlere maruz kalmak üzerinden ele alınır. Rüya sahibinin bu tür durumlara karşı çevresini daha dikkatli incelemesi ve önlem alınmasına dair yorumlanır. Özellikle aile arasında üçüncü bir kişi nedeniyle kavga çıkacağı ve sürtüşme yaşanacağını delalet eder. Planların bozulabileceği ve işlerde aksilik yaşanabileceğini gösterir.

 Rüyada Kıl Yutmak

 Rüyada kıl yutmak kişinin hayatındaki bazı olumsuz durumlara yorumlanır. Özellikle karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirme konusunda geç kalacağını anlatır. Aynı zamanda mutluluk ve huzur konusunda ailesi ile tartışma yaşayacağı üzerine yorumlanır. Yakın bir zamanda bir hastalık ile karşı karşıya kalabileceği üzerine de işaret etmektedir.

 Rüyada Kıl Temizlemek

 Rüyada kıl temizlemek hayırlı işlere yorumlanır. Özellikle rüyada jilet ile kıl temizlemek aile yaşamında ve iş dünyasında başarılı bir süreç yaşanacağını anlatır. Ancak makine ya da cımbızla rüyada kıl temizlemek rüya sahibinin ailesi ile arasının açılacağına işaret eder. Aynı zamanda çok yakın bir dostu ile iş kuracağı üzerine de yorumlanmaktadır. Hem olumlu hem de olumsuz şekilde rüyada kılın temizlendiğine bağlı olarak farklı yorumlar oluşabilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kıl görmek Rüyayı gören kişinin bol para kazanacağına ve rüya sahibine paranın getireceği mutluluk ve rahata erişmeye işaret eder.

İnsan vücudunda görülen kıllar uzun ömre, mal ve dünyalığa, anormal şekilde kıllanmak borçlanmaya, Kıl satmak dünyayı ahirete tercih etmeye, dine önem vermemeye, Hayvan kılları rızık ve mala delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Yün.)

Rüyada kıl görmek bol para kazanmak ve paranın getireceği mutluluk ve rahata ulaşmak anlamındadır.

Bazen görülme şekline göre rüyada kıl dedikodu, sıkıntı, iftira, sinir bozukluğu, acı sözdür.

Kıl görmek mal ile yorumlanır. Biraz kıl bulduğunu görenin eline bulduğu kadar mal geçer. Kıl yediğini gören, haram mal kazanır.

Bir kadın kıl yediğini görse, hamile olur. Bazen de kıl görmek, iki şekilde tabir olunur: Borcunu ödemek ve gereksiz para harcamak.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Vücut kılları mal ve mülk olarak yorumlanır. Vücudun kıl bulunmayan yerinden kıl çıktığını gören, ödeyebileceği borç altına girer.
Kasık ve vücut kıllarının uzadığını gören, çokça haram mal edinir. Tıraş ettiğini gören, malını kaybeder, dinde kemal sahibi olur.
Eğer kadın koltuk altı kıllarının uzadığını görmüşse ve çocuğu olmaya uygunsa, oğlu olur. Koltuk ve eteğini tıraş ettiğini gören kadın, kocasının sevgisini kazanır.
Bu rüyayı gören kız ise, temiz; dindar bir kimse ile evlenir. Göğsünden kıl bittiğini gören, kadın veya erkek, dile düşecek çirkin bir hareket yapar.
Kısaca söylersek kıllar, maldır. Fazla uzaması gam ve keder; tıraş edilmesi, mal kaybı ve zarardır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIL GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kıl görmek, görülen kılın niteliğine göre çok farklı şekillerde yorumlanır. Eğer, rüyada görülen kıl insan kılı ise, kişi maddi sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalır. Rüyada görülen hayvan kılı ise, tam tersi şekilde kişinin zenginleşeceğine, servetinin artacağına ve iyi hayat süreceğine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
YERDE KIL GÖRMEK

Rüyada kıl görmek, rüyayı gören kişinin işlerinin yolunda gideceği, yaşam boyu rahatlık içinde olacağı anlamını taşır. Aynı zamanda rüyada yerde kıl görmek, rüya sahibinin şans oyunu kazanacağı ve buradan elde ettiği gelir ile de yatırım yapacağı şeklinde yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
GÖĞSÜNDE KIL GÖRMEK

Rüyada göğsünde kıl görmek, kişinin çok büyük keder duyacağı bir haber alacağına, çok sevdiği bir kişinin hayatını kaybedeceğine ve hayatının tepetaklak olacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
UZUN KIL GÖRMEK

Rüyada uzun kıl görmek, rüyayı gören kişinin çok hayırlı bir eşi olacağı şeklinde yorumlanır. Farklı bir yorumda ise, rüyada uzun kıl görmek, kişinin çok büyük olmayan kayıplar yaşayacağı ve bu nedenle huzursuz günler geçireceği anlamını taşır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
YÜZDE KIL GÖRMEK

Rüyada yüzde kıl görmek, rüyayı gören kişinin bahtının ve şansının açık olacağına ve maddi anlamda hiç sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
BAŞKASININ VÜCUDUNDA KIL GÖRMEK

Rüyada vücudunda kıl görmek, rüya sahibinin edepsiz tavırları nedeniyle toplum dışına itileceğine işaret eder. Aynı zamanda, rüyada başkasının vücudunda kıl gören kişi, çok kötü davranışlarda bulunur ancak sonrasında pişman olur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KIL YOLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada kıl yolduğunu görmek, rüyayı gören kişinin canını sıkacak olayların yaşanacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Görmek

Rüyada kıl görmek, kişinin atacağı her adımdan önce bir kez daha düşünmesi gerekeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin zor günler geçireceğine, maddi sıkıntılar yaşayacağına bu nedenle mutsuz ve huzursuz olacağına, sorumluluklarının farkında olacağına, aile baskısına uğrayacağına delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bacakta Kıl Görmek

Rüya sahibinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet eder. Rüyada bacakta kıl görmek aynı zamanda kazanılacak olan bir zafer anlamına da gelir. Rüya sahibi özellikle hayatında var olan sorunlardan kurtulacaktır. Çekilen zahmetin boşa olmayacağını herkese gösterecektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Koltuk Altında Kıl Görmek

Rüya sahibi çok dikkat etmesi gerekeceğine rivayet eder. Bu bir ihanet veya kindar kadın anlamına gelir. Kişi yaptıklarının bedelini zaman içerisinde ödeyecektir fakat çokta büyük bir bedel olmayacaktır. Rüya sahibi daima yardıma muhtaç olan insanlara elinden geldiği kadarıyla yardım etmelidir. Rüyada koltuk altında kıl görmek, işlenecek olan bir günahın da habercisidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtta Kıl Görmek

Kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine rivayet eder. Aile hayatında bağlarını güçlü tutmalı ve empati kurmayı bilmelidir. Rüyada sırtta kıl görmek aynı zamanda kazanılacak olan güç olarak da nitelendirilir. Rüya sahibi özellikle akrabalarıyla yaşayacağı tatsız olaylara hazırlı olmalıdır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerde Kıl Görmek

Rüyasında yerde kıl gören rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceğine, hayatı boyunca sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder. Kişinin şans oyunundan büyük bir maddi kazanç elde edeceğine bu kazancı işine yatıracağına alamet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göğsünde Kıl Görmek

Rüya sahibinin rüyasında göğsünde kıl görmesi, çok üzücü bir haber alacağına, çok sevdiği bir yakınının vefat edeceğine, hayatının alt üst olacağına alamet eder. Kişinin boşluğa düşeceğine, işinde başarılı olamayacağına, ailesiyle arasının bozulacağına rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uzun Kıl Görmek

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada uzun kıl gören kişinin, hayırlı bir eşe sahip olacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin küçük bir zarara uğrayacağına, bu zararından dolayı kendisini mutsuz ve huzursuz hissedeceğine alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organda Kıl Görmek

Rüyada cinsel organda kıl görmek, hayra yorulur. Kişinin iş hayatında başarılı birisi olacağına, el üstünde tutulacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, evinden mutluluğun ve huzurun eksik olmayacağına delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzde Kıl Görmek

Rüyada yüzde kıl gören rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceğine, maddi açıdan sıkıntı yaşamayacağına alamet eder. Kişinin rüyasında yüzde kıl görmesi, rüya sahibinin yanlış insanlarla birlikte olacağına, yüzünün hiç gülmeyeceğine rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Vücudunda Kıl Görmek

Rüyada başkasının vücudunda kıl gören kişinin saygısız bir insan olacağına, toplumlardan dışlanacağına rivayet etmektedir. Ayrıca rüya sahibinin kendisine yakışmayacak kötü bir iş yapacağına, daha sonra yaptığı bu işten pişman olacağına alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Yolduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kıllarını yolduğunu görmesi, iyiye yorulmaz. Kişinin rüyasında kıl yolduğunu görmesi, rüya sahibinin canını sıkacak, moralini bozacak olayların gerçekleşmesine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Temizlediğini Görmek

Rüyada kıllarını jilet kullanarak temizlemek çok hayırlıdır. Makineyle veya cımbızla temizlemek ise kişinin ailesiyle arasının bozulmayacağına, çok yakın bir dostuyla iş kuracağına işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kıl görmek, kişinin ne kılı gördüğüne göre değişmektedir. İnsan kılı gören kişinin maddi sıkıntılara düşeceğine yoksullaşacağı demektir. Rüya sahibi eğer hayvan kılı görmüş ise tam tersine yani zenginliğe kavuşacağına huzurlu bir hayat geçireceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Dönmesi Görmek

Rüyada kıl dönmesi görmek, rüya sahibinin elde ettiği bir başarının tersine döneceğine işarettir. Kişinin çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan Kılı Görmek

Bazı tabircilere göre rüya sahibinin rüyasında hayvan kılı görmesi iyiye yorulur. Rüya sahibinin rüyasında hayvan kılı görmesi, kişinin zenginliğe, mülkiyete ve bolluğa kavuşacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sakalın Uzadığını Görmek

Rüyasında sakalının uzadığını gören rüya sahibi için çok hayırlıdır. Kişinin rüyasında sakalın uzadığını görmesi, kişinin iş hayatında başarılı projeler yapacağına ve hiçbir sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bıyığın Uzadığını Görmek

Rüyada bıyığın uzadığını görmek, rüya sahibinin genellikle hayra yorulmaz. Rüya sahibinin rüyasında bıyığın uzadığını görmesi, kişinin yaşayacağı sıkıntılı ve zorlu günleri göstermektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçın Uzadığını Görmek

Rüyada saçın uzadığını görmek, farklı şekillerde yorumlanabilmektedir. Rüyada saçı uzayan erkekler için sıkıntı verecek şeyler yaşanacağına, kadınlar için ise mutluluk verici şeylerin yaşanacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Vücudun kıl bitmeyen yerlerinde kıl görmek; borçlanmaya fakat, Allah'ın yardımıyla bunu ödemeye delalettir. Koltuk altı ve kasık tüylerini traş etmek dindarlıktır. Bir rivayete göre, koltuk altını traş etmek arzuya kavuşmaktır. Bu kılları yolmak, daha iyidir. Koltuk kıllarının uzaması, dinin mekruh saydığı, çirkin gördüğü bir fiili işlemektir. Kasık tüylerinin uzaması ise musibettir veya şehvete mağlup olmaktır. Kasık tüylerini yolan; ya para cezası verir yahutta malını israf eder. Hamam otu kullandığını gören, zenginse; malı gider veya parasını bir emlaka yatırır. Fakirse; feraha çıkar. Şayet kıllardan bir kısmını temizlerse, malının bir parçası elinden gider. Başka bir kavle göre şerefini kaybeder, zenginliği devam eder.
Kasığı usturayla traş etmek iyidir. Rüya sahibi kadınsa, kocasından hayır görür. Koltuk altı kıllarının haddinden fazla uzaması, evlat ile yorumlanır.
Bazı tabirciler demişlerdir ki: Kasık kıllarını görmek; zarardır. Ancak, rüyayı gören kadınsa, iyidir. Bir rivayete göre, kadının kasık tüylerini kesmesi; üzüntüdür.
Göbeğinde yahut arkasında kıllar gören, itibardan düşmesine sebep olacak bir harekette bulunur. Vücut kıllarının örülecek derecede uzaması, ticaret yoluyla büyük servet elde etmektir. Bu kılların dökülmesi, mal kaybıdır.
İbn-i Kesir diyor ki: Dili üzerinde kıl bittiğini gören; ilim, hikmet, şairlik, güzel konuşma gibi kabiliyetler kazanır.
Bu kılların çok uzun olması, üzüntü ve sıkıntıdır. Tabirciler vücut kıllarını umumiyetle mal olarak yorumlamışlardır. Bunun deliklerinde ve kulaklarda kıllar görmek; fazla uzun olmaması kaydıyle iyidir. Yok edilmesi uygun olmayan kılları traşlamak yahut koparmak hayır sayılmaz.
Hayvan kıllarına gelince, eti yenen hayvanların kılları helal mal; eti yenmeyenlerinki haram maldır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kıl görmek

İnsan vücudunda görülen kıllar uzun ömre, mal ve dünyalığa, anrmal şekilde kılanmak borçlanmaya, Kıl satmak dünyayı ahirite tercih etmeye, dine önem vermemeye, Hayvan kılları rızık ve mala delalet eder.

Bol para kazanmaya ve paranın getireceği mutluluk ve rahata işaret eder.

Dedikodu, sıkıntı, iftira, sinir bozukluğu, acı sözdür.

Rüyada kil görmek mal ile yorumlanir. Kıl yedigini gören, haram mal kazanir. Bir kadin kil yedigini görse, Hamile olur. Yikanmak için vücuduna kil sürdügünü görmek, iki sekilde tabir olunur: Borcunu ödemek ve gereksiz para harcamak.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yemekten Kıl Çıkması

Bu rüya uyarıcı bir rüyadır, beklenmedik kötü olaylara karşı hazırlıklı olunması gerektiğini işaret eder. Kötülük beklenmeyen kimselerden görülebilecek bir kötülüğe, kötü sözler ve davranışlar sebebi ile oluşacak sinir bozukluğuna ve kişinin huzurunun bozulmasına delalet eder. Yemekten kıl çıktığını gören kimse, evliyse eşi ile arasında başkaları yüzünden çıkabilecek kavgaya, aile içinde tartışmaya ya da can sıkıcı sözler duyacağına işaret eder. Ayrıca dini açıdan kişinin iyi niyetli olmadığı ve bu sebeple imanının zayıf olduğunu gösterir. Bu rüyayı gören kişinin planları bozulur ve işlerinde yaşadığı bir takım sorunlar neticesinde gelir dengesi bozulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Temizlemek

Rüyanın tamamına bakılarak anlamı değişiklik gösterir. Kişinin tüyleri kendine aitse maddi sıkıntılara işaret eder. Temizlediği kıllar evine aitse, rüya sahibinin hayatındaki gereksiz insanları çevresinden ve evinden uzaklaştırmak istediğini gösterir. Rüya sahibi, rüyasında tıraş oluyorsa, masa başı çalışacağı bir yerde ya da resmi dairede bir işe girecek demektir. Bu rüya aynı zamanda, kötü bir haber almaya ve aldığı bu haber neticesinde rüya sahibinin canının sıkılmasıyla birlikte yakın bir arkadaşı ile arasının bozulmasına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan Kılı Görmek

Yakın zamanda hayırlı bir iş yapılacağı anlamına gelir. Kişinin, çaresiz birine yardım edeceği ve büyük bir sevap işleyeceğine delalet eder. Eğer hayvan kılı evde ise, rüyayı gören kişi namazlarını düzgün kılmamış ya da diğer ibadetlerini eksik yapmıştır. Bu rüya ayrıca, kişinin rahat tavırları yüzünden ailesi ile fikir ayrılığı yaşayacağına işaret eder. Kıyafetlerinden hayvan kılı temizlediğini görmek, evli olanlar için eşiyle gireceği tatsız bir tartışmaya işarettir. Bekarlar içinse, ilişkisi varsa bitmesine ya da aşırı kavgacı birisi ile arkadaş olmasına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vücudunda Kıl Görmek

İnsan vücudunda görülen kıllar genellikle uzun bir hayata işaret eder, ancak vücudun kıl bitmeyen yerlerinde kıl çıktığı görüldü ise borçlanmaya işaret eder. Rüyada görülen kıl, kulaklarda ise hayra alamettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Kıllı Görmek

Rüyada kendini kıllı gören kişi, hayırlı işler yapıyordur ve zenginliği artacak demektir. Hayatı değişecek, maddi ve manevi başarıları artacaktır. Maddi anlamda elde ettiği kazançlar sayesinde iş anlamında yeni girişimlere yelken açacaktır. Kendini kıllı görmek, çok kazançlı bir rüyadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göğsünde Kıl Görmek

Rüyada göğsünde kıl gören kişi için bu rüya, maddi anlamda bol kazançlı günler yaşayacağına, zor günler yaşasa dahi kolaylıkla atlatacağına, anne ve babasından hayır duası alacağına işaret eder. Aynı zamanda bu rüyayı gören kişi yalnız kalabilir. Göğüste görünen kıl azsa hikmete, güzel söze ve zekaya; fazla ise kedere ve hüzne yorumlanır. Aynı zamanda rüyasında normalde kıl bitmeyen bir yerden kıl çıktığını gören biri çok kıllanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Koltuk Altı Kılı Görmek

Rüyada koltuk altında kıl görmek pek çok iyi anlama işaret edebilir. Yeni imkanlar, maddi sıkıntılardan çıkma ve kazancın artmasına işarettir. Bununla birlikte çok özlenilen ve üzerinde emek verilen bir ilişkinin yeniden başlamasına işaret eder. Olumsuz anlamı ise, yaşanılan bir hadise sonucunda rüya sahibinin bir yakınından düşmanlık göreceği şeklindedir. Dini yorumcular ise bu rüyayı, yapılan bir hatanın düzeltilmesi uğruna çaba gösterilmesi gerektiği şeklinde yorumlar. Eğer görülen kılların rengi siyah ya da siyaha yakın kapalı renkler ise sağlığınızla ilgili kötü bir gelişmenin habercisi olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kolda Kıl Görmek

Eğer kıl ellere doğru uzanıyorsa kişinin ticaretten bol kazanç elde edeceğine işaret eder. Aynı zamanda şansın ve kısmetin açık olacağına, sorunlardan sıyrılacağına ve hayal ettiği gibi bir hayatının olacağına delalet eder. Ancak bu rüya bazen boş emeklere, yıkılan hayallere ve başarısızlığa da işaret eder. Rüyanın geneline bakılarak doğru yorum yapılabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Avret Kılı Görmek

Rüyada cinsel organda kıl görmek pek çok anlamlara bakidir. İyi anlamı, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, hayatına yeni insanları alıp onlarla eğlenceli zaman geçireceğine ve bekarsa sevdiği kişi ile hayırlı bir evlilik yoluna gireceğine delalet olur. Olumsuz olarak ise, özel hayatında geri çekilmek zorunda kalacağına, zararlı işlere gireceğine ve iyilik yaptığı kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Vücudunda Kıl Görmek

Yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, düşmanlarına galip geleceğine, karlı yatırımlar yapacağına işaret ederken aynı zamanda iş hayatındaki büyük zararlara, sıkıntılı aile hayatına ve bozulan huzura da yorulur ancak bozulan düzenin çaresinin Allah tarafından nasip edileceğini işaret eder. Böylece tartışmalar tatlıya bağlanır, bozulan işler düzelir ve aile düzeni ferahlığa kavuşur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzde Kıl Görmek

Bu rüya değişik şekillerde yorumlanır, özellikle erkekler için hayırlı olan bu rüyada kıllar; kaş, kirpik ve sakalda ise kişinin peygamberimizin emirlerine uyduğuna ve sünnetlerine uygun şekilde yaşadığına alamettir. Ancak bu bölgeler dışında çıkan kısa tüyler bekar erkekler için geveze, her şeye burnunu sokan ve huzur vermeyen biri ile evlenmek anlamına gelir. Bu rüyayı gören kişinin evinde ve işinde sorunlu bir hayatı olduğuna işarettir. Eğer rüyayı gören kişi bekar bir kadınsa çenede kıl görmesi aslı olmayan dedikodulara isminin karışacağına, bıyık bölgesinde görmesi evleneceği kişinin düzgün itibarlı, sözüne sağdık ve yaşça büyük biri olduğunu gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sakalın Uzaması

Rüyada sakal görmek erkekler için bol kazanca, berekete, saygınlığa ve hürmete işaret eder. Rüyada sakalının karnına kadar uzadığını gören kişi, para ve şöhret sahibi olur ancak bu aşamaya gelen kişi, sakallarının miktarı kadar zorluk çeker. Eğer kişi sakalının olması gerekenden fazla uzadığını görürse borç içinde, üzüntülü ve zor bir hayat yaşayacağına delalet eder. Bazı yorumculara göre ise sakalını uzun ve kıllı gören kişinin ömrü uzamakta ve malı artmaktadır. Bu rüya da bütününe bakılarak tabir edilecek rüyalardandır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bıyığın Uzaması

Rüyada bıyık görmek rızka işaretken, aşırı uzun bıyık haram mala, kedere ve sapkınlığa işaret eder. Bıyığın uzaması ise sünnet-seniyyeye karşı bir hareketinin bulunduğuna işaret eder. Ancak bıyığını normal şekilde kısaltmak ve düzeltmek sünnetlere uymaya işaret eder. Rüyada görülen bıyık kılları kısa ise güzel, uzun ise kötüdür. Bazen uzun bıyık kılları içki içmeye, zekat vermemeye ve emanete hıyanet etmeye işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçın Uzaması

Bu rüyayı gören kişinin ömrü uzar ve bereket dolu bir hayatı olur. Saçlarının beline kadar uzadığını gören kişi yakın zamanda bazı fırsatlar elde eder. Çok miktarda mal ve para eline geçer. Topuklarına kadar uzadığını gören kişi ise bir takım sorunlarla uğraştıktan sonra çözüm yoluna ulaşır. Rüyada saçlarını olduğundan uzun gören kişi beklemediği bir yerden sevindirici bir haber alır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Koparmak

Rüyayı gören kişi devlet işinde çalışıyor ise mevki anlamında daha da yükselir. Bu kişinin akraba çevresinde zengin kişiler vardır. Aynı zamanda rüyada kıl yolmak kişinin şöhret sahibi olacağına işarettir. Bazı yorumculara göre böyle bir rüyayı gören kişi sağlıklı ve uzun ömürlü olur. Bazen de bu rüyayı gören kişinin toplumda saygınlığı azalabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerde Kıl Görmek

Bu rüya, kişinin ticari anlamda faydalı ortaklıklar yaparak saygın ve iyi bir konuma gelerek helal kazançlı ve sevap dolu bir hayat yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibinin sıkıntıları ve borçları ortadan kalkar. Kendisini çekemeyen insanlar kötü durumlara düşer. Bu rüyayı gören kişi emeği sayesinde sahip olduklarının keyfini yaşar. Çevresindeki hastalar şifa bulur, beklenen miras alınır ve zor zamanlar geride kalır. Rüyada yerde kıl görmek, keyifli ve mutlu günlerin çok yakında geleceğinin işaretidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kıl Görmek

Bu rüya, rüyayı gören kişinin sıkıntılarının çaresini bulacağına, başarılı günler yaşayacağına, sözlerini tutabileceğine, kendi işinin patronu olacağına, bol paralı bir döneme gireceğine ve böylece düzenli bir hayata sahip olacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kıl Görmek

İş hayatında saygınlığa, şansa, sağlığa işaret eder. Bu rüyayı gören kişinin tövbeleri kabul olur. Aynı zamanda bu rüyanın bir de kötü anlamı vardır. Rüya sahibinin, kötü biri ile karşılaşarak başarısız bir işe gireceğini, adını kirleteceğini ve büyük sıkıntılara düşeceğini rivayet etmektedir. Rüyada uzun kıl görmek, kişinin canını ve malını hiçe sayacağı anlamını taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kıl görmek sağlıklı ve huzurlu yaşamaya, zenginliğe işaret ederken aynı zamanda gıybet, sorun, sıkıntı, zorluk, can sıkıntısı ve huzursuzluk anlamına da gelmektedir. Bir kişinin rüyasında çok fazla kıllanmış olduğunu görmesi maddi zorluğa düşmesine ve bundan dolayı zor günler geçireceğine delalet eder.

Bir kişinin rüyasında vücudunda makul oranda kıl görmesi kazanacağı bir miktar para olarak tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında kıllarla yıkandığını görmesi o kişinin müsrif olduğuna işaret ederken maddi yükümlülüklerinden kısa sürede kurtularak rahatlayacağına delalet eder. Rüyada kıl yemek hile ve fitne ile elde edilen kazanca ve mala işaret eder. Evli bir kadının rüyasında kıl yediğini görmesi gebe kalacağı ve bir evlat sahibi olacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Yolmak

Rüyada kıllarını yolduğunu görmek iyi değildir, can sıkıntısına ve moral bozukluğuna işaret eder. Rüya sahibinin yakınları tarafından kendisini hayal kırıklığına uğratacak ve üzüntüye düşürecek bir takım şeyler yapılacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Temizlemek

Rüyada kıllarını jilet kullanarak temizlemek çok hayırlıdır. Kişinin sıkıntılarından ve zorluklarından kurtularak esenliğe kavuşacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sakalın Uzaması

Rüyada sakalın uzaması çok hayırlıdır. Kişinin iş hayatında gösterdiği başarılı ve özverili çalışmaları sebebiyle makam sahibi olacağına ayrıca saygınlık göreceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bıyığın Uzaması

Rüyada bıyığın uzadığını görmek hayırlı değildir, sıkıntılı ve zorlu günlerin geleceğine ve kişiyi üzüntüye sürükleyecek şeyler yaşanacağına delalet eder. Rüyada bıyığın kesildiğini görmek de yine rüya sahibini üzecek, kıracak ve huzursuz edecek olaylar yaşanacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan Kılı Görmek

Rüyada hayvan kılı görmek iyidir. Zenginliğe, mülkiyete ve bolluğa delalet eder.Rüyada Bıyığın Uzaması

Rüyada bıyığın uzadığını görmek hayırlı değildir, sıkıntılı ve zorlu günlerin geleceğine ve kişiyi üzüntüye sürükleyecek şeyler yaşanacağına delalet eder. Rüyada bıyığın kesildiğini görmek de yine rüya sahibini üzecek, kıracak ve huzursuz edecek olaylar yaşanacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Görmek: Uzun Kıl, Vücudunda Kıl Görmek

Rüyada kıl görmek, mala ve uzun ömre işaret eder.

Rüyasında kendi vücudunda kıllar (tüyler) bittiğini görse, zenginleşeceğine ve mevkice yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kıl görmek, çok mal ve uzun ömürle, bol rızık ve bol kazanca işaretle yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göğsünde Kıl Görmek

Rüyayı gören kişinin uzun bir süre yalnız kalacağına, çok istediği bir hayalinin gerçekleşeceğine, eğitim sektöründe iyi bir iş bulacağına, anne babasının hayır duasını alacağına, kendi maddi gücünü elde ederek kimseye muhtaç yaşamayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ancak bu zor günleri atlatarak  güzel günler göreceğine, sağlıklı ve mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vücudunda Kıl Görmek

Rüyada vücudunda kıl gören kişinin uzun bir ömür yaşayacağına, dünyalığa ve büyük bir mal varlığına kavuşacağına delalet eder. Ayrıca rahat ve mutlu bir yaşam süreceğine ve iyi bir iş teklifi alacağına da işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Koltuk Altı Kılı Görmek

Rüyada koltuk altı kılı görmek hayra yorulur. Rüya sahibi için oluşacak olan iş fırsatlarına, maddi olarak büyük bir rahatlığa kavuşarak statüsünün yükseleceğine ve daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder. Diğer yandan uzun bir süredir beklenilen ve özlemi çekilen bir aşkın dolu dizgin yaşanacağına ve şanslı bir döneme girileceğine de işaret eder. Bu rüyanın olumsuz yorumlanması ise rüya sahibinin karşılaşılan bazı durumlar yüzünden yakın çevresindeki biri tarafından düşman olarak görüleceği şeklindedir. Rüya sahibinin yaptığı hatayı düzeltmesi için yapılan bir uyarıdır. Rüyayı gören kişi gönül almayı bilmelidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Avret Kılı Görmek

Bu rüya pek çok farklı şekilde yorumlanır. Hem mutluluk, bolluk, bereket, sağlık, güzellik, zenginlik nimet ve hayır anlamlarına gelir hem de şanssızlık, uğursuzluk ve melanet olarak tabir edilir. Rüyasında avret kılı gören kişinin başına çok büyük bir bela açılacağına, maddi darlığa düşeceğine, çaresi olmayan hastalıklara yakalanacağına ve yataklara düşeceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kolda Kıl Görmek

Rüya sahibinin yaşadığı sıkıntılı günleri atlatacağına ve mutlu ve uzun bir ömür süreceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, ruhsal bir hastalık ile boğuşacağına ve yanında kimsenin olmayacağına, içindeki iyi ve güzel duyguları yok ederek kötü bir insan haline geleceğine, emek verdiği işlerin hep boşa bir çaba olduğuna, üst üste bir çok yenilgi yaşayıp başarısızlık korkusuna yakalanacağına ancak pes etmeyeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kıl Görmek

Bu rüya hayırlı anlamda yorumlanır. Rüya sahibi rüyasında beyaz kıl görürse bu onun kendi işinin başına geçeceğine, kazancının çoğalarak mal varlığının artacağına, içinde bulunduğu çıkmazsan sorunsuz bir şekilde çıkacağına ve tüm sıkıntılarının son bulacağına, mutlu eden olaylar yaşayacağına, peş peşe bir çok başarı elde edeceğine ve elinin bollaşacağına delalet eder. Ancak diğer yandan attığı her adımı dikkatli atması gerektiği, zor dönemler geçirerek büyük kayıplar ve üzüntüler yaşayacağı, ve iş bulmak için uzun süre mücadele edeceği gibi anlamlara da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerde Kıl Görmek

Bu rüya olumsuz anlamlara gelir. Hayra yorulmaz. Rüyasında yerde kıl gören kişinin hayatını kötü anlamda etkileyecek kötü bir haber ile sarsılacağına, sorunların giderek daha da artacağına ve mutsuzluğun yakasını bırakmayacağına delalet eder. Bu sorunlar yüzünden ruhsal  bir bunalım yaşayacağına ve kendini çok çaresiz yalnız ve karamsar hissedeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzde Kıl Görmek

Bu rüya farklı şekillerde yorumlanır. Eğer rüya sahibinin yüzde gördüğü kıl kaş, bıyık, kirpik ya da sakal bölgesindeyse bu rüya erkekler için hayra yorulacak bir rüyadır. Çünkü rüya sahibinin peygamber efendimizin yolunu takip ettiğine ve hareketlerini de iyi huylu olmak adına yaptığına delalet eder. Eğer görülen kıl sadece bıyık ise rüya sahibinin itibar sahibi yüksek mevkiden biri ile evleneceğine ve bu kişinin yaşı büyük olgun biri olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Koparmak

Rüya sahibi eğer devlet işinde çalışıyorsa yüksek bir makama atanacağına, çevresinde varlıklı ve zengin kişiler olduğuna, delalet eder. Ayrıca rüyasında kıl kopardığını gören kişi ünlü olur. Bu rüyayı ören kişinin bir ömür sağlığı yerinde olacağına ve hiç bir kötü hastalığa yakalanmayacağına işarettir. Bu rüya farklı şekillerde yorumlansa da genel olarak bolluk,  bereket ve mutlu bir yaşamı simgelediği için hayra yorulur. Bu rüya ile ilgili yapılabilecek tek olumsuz yorum ise rüyasında kıl koparan kişinin itibarını ve saygınlığını yitirerek toplum nezdinde aşağılanacağı şeklindedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kıl Görmek

Rüyasında siyah kıl gören kişinin sansının açılacağına, isminin saygınlık kazanacağına ancak sağlığının giderek bozulacağına, çıkarcı kişilerle ortak iş yapacağına, yapılan tövbelerin yerini bulacağına, adının lekelenerek herkes tarafından hor görüleceğine yani rüya sahibinin zor ve sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalettir.

Yorumcuların çoğunluğu, vücut kıllarını genellikle mala işaret olarak yorumlamışlardır. Burun deliklerinde ve kulaklarda görülen kıllar, fazla (aşırı) derecede uzun olmaması şartıyla iyiye ve hayra işaret eder demişlerdir. Yok edilme­si uygun olmayan kılları, tıraşlayarak veya yolarak kopar­mak iyi sayılmamıştır yorumcular tarafından.

Kişinin rüyada kıl çıkması adet olmayan bir yerinde kıl çıktığını görmesi, iyi değildir. Bu rüya, işten çıkarılmak ve­ya itibardan düşmek, saygınlığını yitirmek gibi şeylere yo­rumlanmıştır.

Bazı yorumculara göre, vücudun kıl bitmeyen yerlerinde kıl çıktığını görmek, rüya sahibinin, borçlanacağına fakat, Cenab-ı Allah’ın yardımıyla borcunu ödeyeceğine de işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin rüyada koltuk altlarındaki ve kasıktaki kılları (tüy­leri)’ni tıraş ettiğini (giderdiğini) görmesi, onun dindarlığına işarettir denilmiştir. Başka bir yoruma göre, koltuk altını tıraş ettiğini görmek, muradına ermeye, arzusuna kavuş­maya işarettir. Koltuk altı kıllarını yolduğunu görmek ise, daha iyi bir yoruma işaret eder. Bu kılların uzadığını gör­mek, iyi değildir. Dinin çirkin (mekruh) gördüğü bir işi yap­maya işaret eder denilmiştir. Kasık tüylerinin uzamış ol­duğunu görmek ise, musibete, gelecek bir zarar ziyana işaret eder. Rüyasında kasık tüylerini yolduğunu görmek, iyi değildir. Bu rüya, para cezası vermeye veya malını israf ederek gereksiz yere sarf eder şeklinde yorumlanmıştır.

Bir kimsenin rüyada gövdesinde veya herhangi bir yerinde kıl bittiğini görmesi, malın artmasına, rızkın genişliğine, mevki ve itibarın yüksekliğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Göğsünde ve arkasında kıllar bulunduğunu görmek, itibarını düşürecek bir harekette bulunmaya işarettir.

Vücut kıllarının örülecek kadar uzadığını görmek, ticaretten ve kazançtan mal edineceğine işaret eder.

Rüyada sakalının kılını uzamış görmek, halk arasında mevkiinin ve itibarının artmasına işaret eder.

Yine rüyada sakalındaki tüylerin bembeyaz hale geldiğini görmek, dinde kuvvete, sözünde doğruluğa ve amellerde devama işarettir.

Rüyada, vücudun kıl bitmeyen bir yerinde kıl bitmiş görülmesi, makam ve mevkiin yüceliğine ve rızka işaret eder.

Bazen de vücudun kıl bitmeyen bir yerinde kıl bitmiş görülmesi, borca girmeye ve sonra bu borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada görülen hayvan kılları, rızık ve mala işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İnsan vücudunda görülen kıllar uzun ömre, mal ve dünyalığa, anrmal şekilde kılanmak borçlanmaya, Kıl satmak dünyayı ahirite tercih etmeye, dine önem vermemeye, Hayvan kılları rızık ve mala delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Yün.)Bol para kazanmaya ve paranın getireceği mutluluk ve rahata işaret eder. Bol para kazanmaya ve paranın getireceği mutluluk ve rahata işaret eder. Dedikodu, sıkıntı, iftira, sinir bozukluğu, acı sözdür.Rüyada kil görmek mal ile yorumlanir. Biraz kil bulugunu görenin eline buldugu kadar mal geçer. Kil yedigini gören, haram mal kazanir. Bir kadin kil yedigini görse, hamile olur. Yikanmak için vücuduna kil sürdügünü görmek, iki sekilde tabir olunur: Borcunu ödemek ve gereksiz para harcamak.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Görmek

Vücudunun kıl bitmeyen yerlerinde kıl çıktığını görmek, borca girmeye ve sonra bu borçları ödeyeceği bulunduğunuz şehre indiğini görmek, büyük bir mirasa konacağınıza delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada gövdesinde veya herhangi bir yerinde kıl bittiğini görmesi, malın artmasına, rızkın genişliğine, mevki ve itibarın yüksekliğine delâlet eder. Rüyada sakalının kılını uzamış görmek, halk arasında mevkiinin ve itibarının artmasına delâlet eder. Yine rüyada sakalındaki tüylerin bembeyaz hale geldiğini görmek, dinde kuvvete, sözünde doğruluğa ve amellerde devama işarettir. Rüyada, vücudun kıl bitmeyen bir yerinde kıl bitmiş görülmesi, makam ve mevkiin yüceliğine ve rızka delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Allame Meclisi: Vücudunuzun kıllarla kaplı olduğunu görmek; bir belayla karşılaşacağınıza…

Vücudunuzdaki kılları tıraş ettiğinizi görmek; rahatlığa kavuşacağınıza ve sevineceğinize…

Bir başkasının vücudunda kıl görmek; iyiye…

Alışılagelmeyen herhangi bir yerinizde kıl görmek; iyiye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İbn-i Sirin: Bedeninizin her yerinde kıl olduğunu ve etrafında kan ve irin biriktiğini görmek; gördüğünüz irin ve kıl miktarınca mal elde edeceğinize, kan ve irin olmadığını görmek ise, malınızın azalacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir Mağribi: Bütün uzuvlarınızın kıllandığını ve bu yüzünden sıkıntı yaşadığınızı görmek; gördüğünüz kıl miktarınca sıkıntı yaşayacağınıza, bunun aksini görmek ise, malınızın azalacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bol para kazanmaya ve paranın getireceği mutluluk ve rahata işaret eder. Kaş, kirpik, kol, göğüs ve baldır kılı, erkek için zinet, kuvvet, elbise ve daimi bir maldır. Bıyık ve koltuk altı kıllarım tıraş etmek, borçları ödemeye, kederin gitmesine ve sünnet-i seniyyeye uymaya yorumlanır. Koltuk ve kasık kılı gibi kendisinde fayda olmayan kılın rüyada fazlalığı üzüntü, sıkıntı ve sünnetten aynımaya işarettir. Kulak kılı, ilim veya işitilecek bir ses, bir sözdür. Burun kılı, kendistnde mihnet ve sıkıntı, sezilen haber veya gizli maldır. Rüyada vücut kıllarının dört ayaklı hayvan veya arslan kılına dönüştüğünü görmesi, o kimsenin sıkıntıya düşmesine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada, vücudun kıl bitmeyen bir yerinde kıl bitmiş görülmesi, makam ve mevkin yüceliğine ve rızka delalet eder.
    Bol para kazanmaya ve paranın getireceği mutluluk ve rahata işaret eder.
    Kaş, kirpik, kol, göğüs ve baldır kılı, erkek için ziynet, kuvvet, elbise ve daimi bir maldır.
    Bıyık ve koltuk altı kıllarım tıraş etmek, borçları ödemeye, kederin gitmesine ve sünnet-i seniyyeye uymaya yorumlanır.
    Koltuk ve kasık kılı gibi kendisinde fayda olmayan kılın rüyada fazlalığı üzüntü, sıkıntı ve sünnetten aynımaya işarettir.
    Kulak kılı, ilim veya işitilecek bir ses, bir sözdür.
    Burun kılı, kendisinde mihnet ve sıkıntı, sezilen haber veya gizli maldır.
    Rüyada vücut kıllarının dört ayaklı hayvan veya arslan kılına dönüştüğünü görmesi, o kimsenin sıkıntıya düşmesine işaret eder.
    İnsan vücudunda görülen kıllar uzun ömre, mal ve dünyalığa, anormal şekilde kıllanmak borçlanmaya.
    Kıl satmak dünyayı ahirete tercih etmeye, dine önem vermemeye.
    Hayvan kılları rızık ve mala delalet eder.
    (Ayrıca Bakınız; Yün.).
    Bol para kazanmaya ve paranın getireceği mutluluk ve rahata işaret eder.
    Dedikodu, sıkıntı, iftira, sinir bozukluğu, acı sözdür.
    Rüyada kıl görmek mal ile yorumlanır.
    Biraz kıl bulduğunu görenin eline bulduğu kadar mal geçer.
    Kıl yediğini gören, haram mal kazanır.
    Bir kadın kıl yediğini görse, hamile olur.
    Yıkanmak için vücuduna kıl sürdüğünü görmek, iki şekilde tabir olunur.
    Borcunu ödemek ve gereksiz para harcamak.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vücuttan Kıl Koparmak

Rüyada vücuttan kıl koparmak, size zarar verecek kişileri hayatınızdan çıkaracağınızı delalet eder. Bu kişileri hayatınızdan çıkartmanızla birlikte aileniz huzurlu bir hale gelecektir. Yakın zaman içerisinde evlenme söz konusu olabilir ve yeni bir ev alabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Yumağı Görmek

Rüyada kıl yumağı görmek, dualarınızın kabul olacağını ve hayallerinizin gerçek olacağını haber eder. Önümüzdeki günlerde işleriniz bereketlenecektir. Bu rüyayı gören kişiler yakın zamanda onları mutlu edecek olaylar yaşayacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Makasla Kıl Kesmek

Rüyada makasla kıl kesmek, yakın zaman içerisinde bütün sıkıntılarınızdan kurtulacağınızı müjdeler. Maddi açıdan bolluk yaşayacağınız günler sizi beklemektedir. Ailenizden gelecek olan hayırlı bir haberle yakın zaman içerisinde çok mutlu olacaksınız.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Memede Kıl Görmek

Rüyada memede kıl görmek, yakın zamanda üzüleceğinizin habercisidir. Bu rüya kişinin iş hayatında karşısına engeller çıkacağının da habercisidir. Aynı şekilde bu olaylarla birlikte birinin dedikodunuzu çıkaracağını da haber eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Jiletle Kıl Temizlemek

Rüyada jiletle kıl temizlemek, problemleri kısa yoldan halledeceğinizin habercisidir. Aynı şekilde hayatınızda sizi dara sokan şeylerin son bulacağını da haber eder. Bir süre huzurlu bir yaşam süreceğinizi de haber etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vajinadan Kıl Koparmak

Rüyada vajinadan kıl koparmak, hayırlı bir haber alacağınızı delalet eder. Çok uzun uğraşlar sonucu elde edilecek olan başarıya da yorumlanabilir. Bu başarı sonucu elinize iyi bir para geçecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekmekten Kıl Çıkması

Rüyada ekmekten kıl çıkması, yakın zaman içerisinde hayırlı haberler alacağınızı haber eder. Bu haber maddiyatla ilgili olabilir. Kafanızda olan kötü düşüncelerin temize çıkacağını da haber eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Jiletle Kıl Kesmek

Rüyada jiletle kıl kesmek, maddi zarara uğrayacağınızın habercisidir. Maddi zararla birlikte iş yerinizde problemler yaşayacağınızı da bildirir. Bu rüyaya göre bu olaylardan dolayı yakın zaman içerisinde ruhsal bunalıma girebilirsiniz ama yakınlarınızın desteği her zaman üzerinizde olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Görmek

Rüyada kıl görmek, hem iyiye hem kötüye yorumlanır. Elinize para geçeceğinin veya dünya evine girebileceğinizin habercisidir. Aynı zamanda birtakım sorunlar baş gösterebileceğinin ve etrafınızdaki insanlarla tartışabileceğinizin habercidir.

Rüyada insan vücudunda görülen kıllar uzun ömre, mal ve dünyalığa; anormal şekilde kıllanmak borçlanmaya; kıl satmak dünyayı ahirete tercih etmeye, dine önem vermemeye işarettir. Hayvan kılları, rızık ve mala delalet eder. Bol para kazanmaya ve paranın getireceği mutluluk ve rahata işaret eder. Dedikodu, sıkıntı, iftira, sinir bozukluğu, acı sözdür.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yün, Bacakta Kıl, Tüy

Rüyada kıl görmek mal ile yorumlanır. Biraz kıl bulduğunu görenin eline buldugu kadar mal geçer. Kıl yediğini gören, haram mal kazanır. Bir kadın kıl yediğini görse, hamile olur. Yıkanmak için vücuduna kıl sürdüğünü görmek, iki şekilde tabir olunur: Borcunu ödemek ve gereksiz para harcamak.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Almak

Rüyada kıl almak, bir miktar para sahibi olacağınıza yorulur. Rüyanızda ne kadar çok kıl alırsanız o kadar çok para geçecektir elinize. Hem maddi hem manevi yönden çok rahat dönemler sizi beklemektedir. Ayrıca var olan sıkıntılarınıza en kısa zamanda çare bulacağınızı da müjdeler. Bu rüyayı gören her kimse, onun başına en yakın zamanda çok hayırlı şeyler gelecektir. (Bkz. Cımbız)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Koparmak

Rüyada kıl koparmak görmek, rüyayı gören kişinin bolluk ve berekete kavuşacağını delalet eder. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin sağlık açısından uzun bir süre hiç problem yaşamayacağına delalet eder. Önünüzdeki engellerin kalkacağının da habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vajinada Kıl Görmek

Rüyada vajinada kıl görmek, kişinin insanlar arasında saygınlık kazanacağına işaret eder. Aynı zamanda kişinin problemlerini ve sorunlarını aşıp refah seviyesine ulaşacağını bildirir. Rüyayı gören kişi yakın zamanda çabalayarak yaptığı işlerinin meyvesini yiyecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yemekte Kıl Görmek

Rüyada yemekte kıl görmek, beklenmedik bir darbe alabileceğinizin habercisidir. Bu darbe bir düşmanınızdan da olabilir bir dostunuzdan da gelebilir. Bu nedenle her türlü kötülüğe karşı önlem alın, manasına gelir. Bu rüya bazı durumlarda da tam tersi şeylere haberci olabilir, mesela kişinin dünya evine girebileceği şeklinde de tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Temizlemek

Rüyada kıl temizlemek, rüyanın konumuna göre değişkenlik gösterir. Rüyayı gören kişi kendi vücudundan kıl temizliyorsa bu onun maddi kayıp yaşayacağına yorumlanır. Kişi evindeki kılları temizliyorsa hayatında gereksiz gördüğü ya da ona zarar verdiğini düşündüğü kişilere yol verecek demektir. Rüyada genel olarak kıl temizlemek görmek geçmişe karşı duyulan pişmanlık anlamına gelir. Rüyayı gören kişi geçmişte birine karşı yaptığı bir tavırdan pişmanlık duyuyor olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vücudunda Kıl Görmek

Rüyada vücudunda kıl görmek (kendi), yakın zamanda üzülebileceğinizi haber eder. Bu üzüntünün sebebi elinizdeki fırsatları değerlendirememek olabilir. Ama uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir şeyin meyve vereceğini de haber eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vücutta Kıl Görmek

Rüyada vücutta kıl görmek, kişiye yüklü bir miktar para geleceğine habercidir. Ayrıca kişinin uzunca bir süre sağlık problemi yaşamayacağını da haber eder. Bu rüyayı gören kişi bazı insanlara borçlanabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Kesmek

Rüyada kıl kesmek, emeklerinizin karşılığını çok iyi bir şekilde alacağınıza delalet eder. Rüyada kıl kestiğini gören kişinin eline para geçecektir ve yaptığı işler uzun bir süre olumlu yönde sonuç verecektir. Rüyayı gören kişinin yakın zamanda bir güven problemi yaşayabileceğini de bildirir. (Bkz. Ağda Yapmak)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Yolmak

Rüyada kıl yolmak, içinizi sıkan, sizi daraltan olayların artık son bulacağına habercidir. Yakın zaman içerisinde sizi rahatsız ya da huzursuz eden her şey son bulacaktır. Aynı şekilde size kötülük yapmak isteyen bir düşmanınızdan da kurtulacaksınız. Bu rüyayı gören kişinin hayatı yakın zaman içerisinde kötü olan birçok şeyden kurtulacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Çekmek

Rüyada kıl çekmek, bereketin habercisidir. Bu rüyayı gören kişinin eline para gelecektir, kişi maddi açıdan işlerinde iyi olacaktır. Bir süre hayatını sağlık problemi yaşamadan geçirecektir ve sıkıntılarından kurtulacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıl Yemek

Rüyada kıl yemek, bir süre sıkıntı çekeceğinize yorumlanır. Ama bu süre çok uzun bir süre değildir. Bir konu hakkında bir kişiyle yaşadığınız tartışma tekrar gündeme gelebilir, bu tartışma sizin adınıza kötü sonuçlanabilir bu konuda dikkatli olun. Bu rüyayı gören kişiler sıkıntı içinde olacak ama yakın zaman içerisinde rahata erecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kadının yüzünde kıl çıktığını görmek özellikle sakladığınız bir sırrın ortaya çıkarılacağına ve bu sırrın sizi toplum gözünde küçük düşüreceğine işaret ediyor olabilir. Diğer yandan rüyada kadının yüzünde kıl çıktığını görmek birçok rüya tabiri kaynaklarında size atılacak bir dedikodu bir iftira yüzünden maddi manevi kayıplarınız olacağına da işaret ediyor olabilir. Rüyada kadının yüzünde kıl çıktığını görmek eğer o kıllar hiç durmadan uzamaktaysa bir hastalığa kapılacağınız manasına da gelebilir. bir kişi rüyada kadının yüzünde kıl çıktığını görmek gibi bir rüya görürse kendisine bir kadın tarafından büyü yapıldığına da işaret ediyor olabilir demektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kolda kıl görmek  bazı kötü kimselerin değişik büyüler yaptırma ihtimalinin de olduğunu bu sebepten ötürü rüyada kolda kıl görmek ağır psikolojik sorunlar yaşayacağınızı da haber veriyor olabilir demektedir. Diğer yandan da eğer bu sıkıntıları atlatmayı başarırsanız rüya tabiri bakımından bir kimsenin size yardımcı olacağı ve onun sayesinde bir iş kurarak çok para kazanacağınız şeklinde de yorumlanmaktadır.  Rüyada kolda kıl görmek de güzel bir hayatı müjdelerken bunun zor süreçler sonunda olacağını bizlere haber veriyor. Bu durum da göz önüne alındığında rüyada kolda kıl görmek sabır edildiğinde feraha kavuşulacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada insan vücudunda görülen kıl, insan kılı görmek uzun ömre, mal ve dünyalığa delalet eder. Rüyada kıllı kadın görmek, bacağında, kolunda yüzünde veya vücudunda fazla tüy olan bir kadın görmek, haramı işaret eder. Aklınızdan harama el uzatmak veya haram bir şey yapmak düşüncesi geçtiğini simgeler. Anormal şekilde kıllı olduğunu görmek borca girileceğine işaret eder. Dilinde kıl çıktığını görmek rüyayı gören kişinin bilerek veya bilmeden birine karşı kötü bir söz söylediğini ya da birini incitecek bir laf ettiğini ifade eder. Vücudunda olmaması gereken bir yerinde kıl çıktığını görmek rüyayı gören kişinin yaptığı bir davranış ya da işten dolayı pişmanlık duyduğunu veya duyacağını gösterir.Rüyada kıl satmak dünyayı ahirete tercih etmeye, dine önem vermemeye delalet eder. Hayvan kılı görmek rızk ve mala delalet eder. Bol para kazanmaya ve paranın getireceği mutluluk ve rahata işaret eder. Çok kıllı birini görmek dedikodu, sıkıntı, iftira, sinir bozukluğu, acı sözdür.
+1 oy
Bircankrk Rüyakar (2.3k puan)  
Rüyada kıl, vücudun neresinde görüldüğüne gore değişiklik gösterir yorumu. Mesela mahrem yerlerinde görülen kıllar, maddi kismetlerin cogalacagini gösterebilir. Rüyada ne hissettiğimizde önemlidir. Ornegin vücudu kıllardan temizlerken rahatlık hissediyorsak, herhangi bi sıkıntıdan kurtulmak olabilir yorumu
+1 oy
Fearless (-52,011 puan)  
Rüyada kıl görmek, mala ve uzun ömre delalet eder. Bu kılları kendi vücudunda gören kimse, zenginleşecek ve mevki olarak yükselecektir. Bol rızık ve bol kazanç gibi anlamları olan rüyada kıl görmek genel olarak iyiye yorulur. Rüyada görülen kılın, normalde kıl çıkmayan bir yerde çıkmış olması iyi yorumlanmaz.
+1 oy
Fearless (-52,011 puan)  
Rüyada Yemekten Kıl Çıkması

Bu rüya uyarıcı bir rüyadır, beklenmedik kötü olaylara karşı hazırlıklı olunması gerektiğini işaret eder. Kötülük beklenmeyen kimselerden görülebilecek bir kötülüğe, kötü sözler ve davranışlar sebebi ile oluşacak sinir bozukluğuna ve kişinin huzurunun bozulmasına delalet eder. Yemekten kıl çıktığını gören kimse, evliyse eşi ile arasında başkaları yüzünden çıkabilecek kavgaya, aile içinde tartışmaya ya da can sıkıcı sözler duyacağına işaret eder. Ayrıca dini açıdan kişinin iyi niyetli olmadığı ve bu sebeple
+1 oy
Fearless (-52,011 puan)  
Rüyada kıl kesmek iyi ve güvenilir bir insanla tanışmak anlamına gelir. Aynı zamanda bu kişiden doğru öneriler almak ve bu öneriyi hayata entegre etmek üzerine yorumlanır. Geçmişte yapılan hatalar üzerine düşünmek ve bu hatalardan geri dönerek, daha dürüst ve ahlaklı bir yaşam sürmek şeklinde anlatılır. İyi bir yaşam sürebil

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

428 Aktif
0 Üye ve 428 misafir
Bugün : 17703
Dün : 23857
Toplam : 48076024
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...