Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+22 oy
2.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada dondurma yemek, kısmetin açıldığına, kişinin bu kısmetler sayesinde büyük fırsatlar yakalayacağına hikmettir. Rüyada dondurma yemenin en önemli işaretlerinden birisi, hayırlı olanın görülmesi olarak hikmettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

101 Yorum

+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Dondurma Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada dondurma görmek, farklı şekillerle yorumlanır. Rüyada dondurma görmek, nasıl görüldüğüne bağlı olarak yorumlanır. Rüyada dondurma görmek hem hayır hem şer olarak ifade edilir. Rüyada dondurma görmek kişinin aile hayatında yaşanacak sıkıntı, üzüntü ve kötü olaylara delalet etmektedir.
Rüyada Dondurma Yediğini Görmek

Kısmet olarak tabir edilir. Rüya sahibinin büyük kısmetler yakalayacağına rivayet eder. Sağlığının düzeleceğine ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.



Eğer rüyada görülen dondurma erimiş ise kişinin hayallerinin, isteklerinin ve arzularının gerçekleşmeyecek demektir. Rüya tabiri yorumlarına göre rüyada dondurma görmek hayırlı işlerin olacağına, mutluluk yaşanacağına anlamına gelmektedir.
Rüyada Dondurma Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dondurma aldığını görmesi, mutluluk ve hayır yakalayacağına işaret etmektedir.
Rüyada Dondurma Sattığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dondurma sattığını görmesi iş hayatında bazı olumsuz olayların olacağına bu nedenle keyfinin kaçacağına delalet eder.
Rüyada Dondurma Külahı Görmek

Rüyada sadece dondurmanın külahını görmek kişinin ideallerine ve hedeflerine ulaşacağına ama daha vakti gelmediğine yani bir süre daha alacağına işaret eder.
Rüyada Dondurma Almak

Kişinin geleceğe yönelik olan planlarını gerçekleştirmek için karşısına çıkan fırsatları değerlendirmesi gerektiği de rüyada dondurmak almak eyleminin tabiridir. Rüya sahibi direkt olarak kariyer hayatını etkileyecek dondurma imgesi ile, hayatında büyük değişimler yaşar. Ticaret hayatı, iş hayatı ya da öğrenci hayatı, her ne yaşıyorsa o konuda başarılı olur. Rüyalarımız bizlere gerekli mesajları verir. Bizler bu mesajları yorumlamak için gerekli olan bilgiye sahip olmayabiliriz. Bu nedenle de çeşitli araştırmalar yapmamız gerekebilir. Rüyamızda gördüklerimiz direkt olarak bizim hayatımızı etkiler. Rüya alimleri bu konuda bilimsel çalışmalar da yapmıştır. Yapılan çalışmaların rüyaların kişi enerjisi ile direkt bağlantısı olduğunu gösterdiği dikkat çekmiştir. Rüyada dondurma almak, kişinin eline geçen fırsatları değerlendirmesi gerektiği ile alakalı bir rüyadır. Kişi emek harcamadan çok büyük başarı elde edemez. Bu açıdan emeğin ne kadar değerli olduğunu bilmesi gerekiyor.
Rüyada Dondurma Dolabı Görmek

Kişi eğer rüyasında dondurma dolabı görüyorsa, bu onun hayat düzeni ile alakalı bir rüyadır. Rüyada dondurma dolabı görmek, belli bir düzen içine girecek olan bir hayatı temsil eder. Kişinin yüzü gülmeye başlar, bunun yanında daha mütevazi bir hayatı benimser. Olumlu gelişmeler bir anda çoğalmaya başlar. Rüyada dondurma görmek, kişinin sevgilisi ile barışacağı yönünde de yorumlanır. Bunun nedeni, kişi hayatını düzene soktuğu zaman onu sevgilisinin de ona bir şans daha vermek istediğidir. Eğer evli ise eşi ile daha güzel günler geçirir. Mutlu bir yuva kurmak için gerçek bir fırsatı olur. Evlatları ile geçimi daha iyi olur. Artık onlara daha çok zaman ayıracak bir hale gelir. Bu da olumlu gelişmeler olarak yorumlanır.

Rüyada dondurma yemek hakkında geniş bir rüya tabirleri bilgisini sizlere sunduk. Rüyalarınız sizlerin o anki psikolojik durumunuz hakkında da bilgi verir. Rüyada dondurma yemek psikolojik yorum açısından kişinin sadeliği ve doğallığı tercih eden bir yapısı olduğunu gösterir. Bu da onun sorunlara daha soğukkanlı yaklaştığını, hayata karşı daha dik duruşu nedeniyle ketum tavrı olduğundan dem vurulur. Kısacası içine çok şey atar ve bu da zamanı gelince bazı sorunlara neden olabilir. İnsanlar her ne kadar dertlerini ifade etmek istemese de bazı durumlarda bunu dile getirmek sizleri de rahatlatır. Her rüyanın psikolojik bir yansıması da vardır. Bunu da rüya alimleri sizlere aktarır.
üyada dondurma yemek, çok hayırlıdır. Rüya sahibi için iyilik ve güzellik dolu bir yaşam süreceği anlamına gelir. Kişinin mutlu olacağı, uzun yaşayacağı, arzularını gerçekleştirmek için karşısına harika fırsatlar çıkacağı şeklinde tabir edilir. Herkesi kıskandıracak kadar şanslı olmaya delalet ederken rüya sahibinin Allah’ın izniyle kafasına koyduğu her işi tamamlayacağına ve hiç bir isteğinin yarım kalmayacağına rivayet edilir.
Rüyada Çikolatalı Dondurma Yemek

Rüyada çikolatalı dondurma yemek uğur olarak kabul edilir ve rüyayı gören kişinin takdire layık görüleceği işler yapacağına bu sayede işinde istediği noktaya geleceğine alamet eder. Gönül hoşluğu içinde, her gün şükredilmesi gereken bir hayat sürmeye ve mutlu olamaya yorulur. Allah’ın kendisine güzel yazılar yazıldığına inanılan bir kimsenin varlığı ile açıklanır.
Rüyada Dondurma Yediğini Görmek

Rüyada dondurma yediğini görmek, dertlerden ve sıkıntılardan kurtulmaya, ferahlığa ve rahatlığa kavuşmaya, kişinin içini rahatlatacak haberler alacak olmasına ve böylece keyfinin de ağız tadının da yerine gelmesine tabir edilir.
Rüyada Dondurma Aldığını Görmek

Rüyada dondurma aldığını görmek, rüyayı gören kişinin hayatının en parlak, en güzel, en karlı dönemini yaşayacağına ve bu dönemde daha önce hiç olmadığı kadar kazançlı ve huzurlu olacağına işaret eder.
Rüyada Dondurma Yapmak

Rüyada dondurma yapmak, rüya sahibinin hayatıyla ilgili değişiklikler yapmaya karar vereceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına ve bu konuda sonucun istediği gibi olacağına rivayet edilir.
Rüyada Dondurma Vermek

Bir kişi rüyasında birine dondurma verdiğini görürse eğer, dondurma verdiğini gördüğü kişi memnun olursa bu o kişiye karşı güzel tavırlar içerisinde olacağına delalet ederken eğer dondurma verdiği kişi dondurmayı kabul etmez geri çevirirse de o kişi ile yaşanacak tatsızlığa tabir edilir
Rüyada dondurma almak, gelecek güzel ve neşeli bir habere işaret eder. Rüya sahibinin yaşadığı önemli bir olayı başkaları ile paylaşması ve mutluluğunu yakın çevresine haber vermesi anlamlarına da gelir. Rüyada dondurma alan kişi başvurduğu bir işten olumlu haber alır, çocuğu yoksa ve evli ise eşi gebe kalır, bekar ise mutlu olacağı ve güzel bir yuva kuracağı bir kimse ile tanışır. Dondurma almak aynı zamanda feraha kavuşmak ve sıkıntılardan uzak bir hayat sürmek anlamına da gelir. Rüyada bir başkasının sunduğu dondurmayı aldığını gören kimse, rüyasında gördüğü kişi tarafından çok büyük bir yardım görür. Kendisini başkasına dondurma verirken gören kimse ise borç verir ya da bir kimsenin sorununa çare bulur.
Rüyada Dondurma Satmak

Kendisini rüyasında dondurma satarken gören kimse, çevresindeki herkese yardım eli uzatan, geniş gönüllü ve eli bol bir kimsedir. İyilik yapıldığına ve sevabın da çok olduğuna işaret eden rüya aynı zamanda rüya sahibinin anne babası nazarında iyi ve hayırlı bir evlat olduğuna da delalettir. Dondurma sattığını gören kimse yeni bir işe girer veya iş yeri açar. Gelirin kişiyi sıkıntıya düşürmeyecek seviyede olacağına ve bereketinin her daim süreceğine de işaret eder.
Rüyada Dondurma Görmek

Rüyasında dondurma gören kimsenin uzun süredir hayal ettiği bir isteği gerçekleşir veya çok sevdiği bir kimseden müjdeli bir haber alır. Bekar kimseler için sevdiği kimse ile beraber bir yolculuğa çıkma anlamına da geldiği gibi, yapılacak küçük bir yatırımı da işaret eder. Dondurma görmek kişinin sıkıntılarından uzak ve sevdikleri ile neşeli günler geçireceği anlamlarına da gelir.
Rüyada Dondurma Almak Psikolojik Yorumu

Kişinin gönül maceralarına, havai isteklerine ve eğlenceye düşkün olduğuna işaret eden rüya aynı zamanda uzun süredir beklenen iyi bir habere duyulan özleme de işaret eder. Rüyada dondurma almak psikolojik olarak keyifli bir süreç geçirildiğine ve kişinin mutlu olduğuna tabir edilir.
Rüyada dondurma görmek ne yazık ki hayırlı şeylere delalet etmez. Kişinin büyük zorluklar, sıkıntılar ve üzüntüler yaşayacağı günlerin geldiğine işaret eder. Rüyasında dondurma gören kişinin evliliği ve ailesi ile olan ilişkileri de kötüye gidecek hatta neredeyse kopma noktasına gelecek demektir. Rüyada dondurma görmek kişinin düzeninin ve işlerinin bozularak hayatının kötü yöne doğru gitmesine ve ağız tadının kaçmasına yorulur.

Bir kişi rüyasında erimiş bir dondurma görürse eğer bu o kişinin hiçbir isteğinin olmayacağı ve ideallerine kavuşamayacağı anlamına gelir. Rüyasında kışın ortasında dondurma gören kişi onu hayal kırıklığına uğratacak ve çok büyük üzüntü yaşamasına neden olacak bir haber alacak ve sıkıntıya düşecek ve günlerce içine kapanacak demektir. Rüyada yazın yenilecek olan meyveli dondurma kişi için bir biri arkasına gelecek olan kısmet ve iş teklifi anlamına gelir.
Rüyada Dondurma Yemek

Rüyada dondurma yemek güzeldir. Kısmet anlamına gelir. Aynı zamanda kişinin bozulan sağlığının, moralinin ve işlerinin düzelmesi şeklinde tabir edilir. Rüyada karışık dondurma görmekse kişinin monoton olan hayatına eğlence katmak istediği yönünde yorumlanır.
Rüyada Dondurma Almak

Rüyada dondurma almak kişiye hayır ve mutluluk getirecek bir fırsat yakalaması şeklinde yorumlanır.
Rüyada dondurma yenmesi neşe, ağız tadının yerine gelmesi ve kısmet olarak yorumlanır. Genel olarak rüyada dondurma yemek iyiye ve neşeli günlere delalet eder. Dondurma rüya sahibinin kısmeti olarak görülür ve söz konusu kişinin istediği şeylere ulaşacağı, hedeflerini gerçekleştireceği şeklinde yorumlanır. Rüyada dondurma yemek yorumları birçok farklı duruma göre yorumlanır. Buna göre dondurma yemeyle ilgili birçok yorum bulunur. Rüyada dondurma yeme sıcak bir havada gerçekleşiyorsa, bu durum kişinin feraha, rahata ereceği, ev hayatında mutlu bir dönemin olacağını ifade eder. Bir dondurmacıdan her çeşit dondurma almak ise rüya sahibinin çocuğu olabileceği, bereket ve paranın yolda olduğunun habercisidir. Rüyada çilekli dondurma görmek ise ağız tadının yerine gelmesi, huzurlu bir ortamın olacağı ve ilerleyen günlerin çok keyifli geçeceği şeklinde yorumlanır. Çilekli dondurma güzel günlerin habercisidir. Külahta dondurma görmek barış ve adaleti simgeler. Kişinin durgun olan işlerinin açılacağı şeklinde yorumlanır. Beyaz dondurma yemek rüya sahibinin uzun süredir yaşadığı sıkıntıları biteceği, bir hasta var ise hastalığın geçeceğini ifade eder. Çikolatalı dondurma ise iş hayatında yeni bir düzenin yolda olduğunu ifade eder.

Rüyada dondurma görmek, genellikle rüyada dondurmanın görülmesi pek hayırlı olarak yorumlanmaz. Rüya sahibinin yaşayacağı büyük zorluklara, üzüntü ve sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir. Genel olarak rüyada görülen dondurma kişinin hem ailesi hem de evliliği
ile yaşayacağı olumsuzluklar sonucunda kötüye gideceğine, hatta nerede ise kopma noktasına geleceğini işaret etmektedir. Özellikle rüya sahibinin bütün düzeninin bozulacağına, iş yaşantısında meydana gelecek sıkıntılar sonrasında işinin bozulacağına delalet eder. İşlerin kötü gitmesinden dolayı rüya sahibinin ağzının tadının kaçacağını rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma görmek, eğer kişi rüyasında erimiş bir dondurma görür ise, ideallerine kavuşamayacağına ve planlayarak istediği hiç bir şeyin olmayacağı anlamına gelmektedir. Ayrıca kış mevsiminde dondurma yediğini gören kişi, büyük hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini derinden etkileyecek ve büyük bir üzüntü yaşamasına sebep olacak haber almasına delalet etmektedir. Hatta yaşadığı sıkıntı ve üzüntü sonrasında günlerce kendi içine kapanacağına işarettir. Genellikle rüyasında yaz mevsiminde meyveli dondurma yemesi, kişinin kısmetinin açılacağına ve birden çok talibi olacağına iş hayatında güzel teklifler alacağına rüya delalet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Rüyada Dondurma Yemek

Kişinin rüyasında dondurma yemesi her zaman için güzel şeylere rivayet etmez. Kimi alimler, rüyada dondurma yemenin, doğru olmayan kişiyle haşır neşir olma olarak ifade ederler. Bazı rüya yazarları, rüyada dondurma yemenin, kişinin beklemediği kazanç kapısının açılması olarak işaret ederler.

Rüyada Dondurma Görmek

Rüyada dondurma görmek, uzak yolculuk ve tartışmaya mukabil sayılır. Tabirciler, rüyasında dondurma gören kişinin hayatında vazgeçemediği bir şeyden ayrılmak zorunda kalabileceğini söylerler. Kısmi olarak alimler, rüyada dondurma yemenin aile tartışmalarının çıkacağına hikmet ettiğini belirtirler.

Rüyada beyaz dondurma görmek, iş hayatındaki gelişmeye delalettir. Siyah dondurma uzun bir yolcuğa işarettir. Renkli dondurma ise kişinin biraz daha çalışması gerektiğine yorumlanır. Rüyasında dondurma görüp canı çektiğini gören kişinin hayatı hep aynı gidebilir.

Rüyada Dondurma Almak

Rüyada dondurma almak, güzel günlerin geleceğine rivayet edilir. Kimi alimler, rüyasında dondurma aldığını gören kişinin işlerinin pekala büyüyeceğini rivayet etmişlerdir. Bazı kimseler, rüyada dondurma almanın değeri büyük imana işaret ederler.

Rüyada dondurma alıp onu sakladığını görmek, bencilliğin kişi için sorun çıkarması şeklinde yorumlanır. Başkaları için dondurma almak, zaruri ihtiyaçların karşılandığına delalet eder. Rüyada birinden dondurma almak, aza kanaat getirmekle açıklanmıştır.

Rüyada Dondurma Satmak

Rüyada dondurma satmak, iş hayatıyla değerlendirilmiştir. Rivayetçiler, rüyada dondurma sattığını gören kişi için işte sıkıntılar yaşayacağını işaret ederler. Rüyasında dondurma sattığını gören kimsenin, eli dara düşebilir. İş yapamaz hale gelebilir veya işini sürdürmesi için yüklü paralara ihtiyaç duyabilir. Rüyada dondurma sattığını gören kişinin hayatı da disiplinli yolda çıkar. Tepetaklak bir sosyal yaşamı olur. Evinde huzursuzluklar yaşanabilir. Kişi evliyse eşinden boşanma noktasına gelebilir.

Rüyada Dondurma Külahı Görmek

Rüyada dondurma külahı görmek, zaman sorununa rivayettir. Kişinin rüyasında dondurma külahı görmesi, ideallere olan uzaklık olarak rivayet edilir. Rüya sahibinin kurduğu hayaller için yeteri kadar çalışması gerektiğine hikmet edilir.

Kimi rüya tabircileri, rüyasında dondurma külahı görüp, çalışmaya başlayanların, emellerine yaklaşacaklarına delalet edilir. Kişi, dondurma külahını yediğini görüyorsa, onun için birtakım hayırlı durumlar yaşanabilir. Rüyada dondurma külahına dondurma koyduğunu görmek, kişinin el becerisiyle zengin olmasına hikmettir.

Rüyada Yere Dondurma Düşürmek

Rüyada yere dondurma düşürmek, elinde olan değerlere kıymet vermemek manasına gelir. Alimler, kişinin etrafında gördüklerinde anlam bulamadığına işaret ederler. Bu nedenler, kişinin hayatının çokta istediği gibi gitmediğine rivayette bulunurlar. Kişi yere düşen dondurmasını almaya çalışıyorsa, bu onun zorluktan çıkmasına delalettir.

Rüyada yere düşürülen dondurmanın hikmeti sadece bunlar değildir. Rivayetçiler, dondurma gibi nimetlerin yere düşürülmesinin tabirinin, hoş olmayan durumlarla karşılaşma olarak açıklarlar. Kişinin hayatındaki birtakım gelişmelere delalet ederler.

Rüyada Başkasına Dondurma İkram Etmek

Başkasına dondurma ikram etmek, karlı iş anlamına gelir. Rüya sahibinin sevmediği insanlarla çalışmasına işarettir. Tabirciler, rüyada başkasına dondurma ikram ettiğini gören kişinin, hayatının çok önemli noktaya geleceğini belirtirler. İş yapacağı insanlar, kişiye değer vermeye başlarlar. Ona saygı duydukları için görüşlerini önemserler. Rüyada başkasına dondurma ikram etmek, sakin kalmaya rivayet edilir. Kişi başkasına dondurma ikram edip geri çevriliyorsa, onun için hayırlı olanın meydana geleceğine yorumlanmıştır.Rüyada dondurma görmek, çoğunlukla küs olan kişiler ile barışmaya, yeni arkadaşlıklar kurmaya, hayırlı işler yapmaya, iş hayatında yeni anlaşmalar imzalamaya ve eski arkadaşları ile hareket etmesi anlamına gelmektedir. Rüyada başkasından dondurma istemek, yakın bir arkadaşınızın hayırlı işinin olmasında vesile olacağınıza, ayrıca hiç bir değeri olmayan malı sanki çok pahalı bir malmış gibi elinizden kolaylıkla çıkaracağınıza işaret etmektedir. Eğer rüyanızda başka birisine dondurma yedirirken görürseniz, kendi yapmış olduğunuz suçları başka masum birinin üzerine atarak kurtulduğunu delalet eder. Rüyada dondurma görmek, başka rivayetlere göre rüya sahibi açısından sevinmeye, mutlu olmaya, huzura ermeye, rahatlamaya, karşısına çıkan güzel fırsatları değerlendireceğine rivayet edilmektedir. Hatta dondurma görmek kişi için hayırlı kısmete, ailesi ve sevdikleri ile mutlu, huzurlu ve güzel zamanlar geçireceğini işaret etmektedir. Ayrıca hem iş hem de aşk hayatında yeni planlar yapmasına ve attığı adımların daha çok başarılı olacağına rüya delalet etmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dondurma görmek, uzun bir bağlılığa, dondurma yemek, işlerinizin düzeleceğine ve gönül ferahlığı­na kavuşmaya işarettir. Rüyada dondurma yediğini görmek, meşakkatle kazanılan mala işâret eder.Dondurma satmak ele geçen fırsatları ka­çırdığınıza işarettir. Dondurma ikram etmek istikbalinizi düşünme­diğinize, işlerinizde ihmalci olduğunuza işarettir. Dondurma dola­bı görmek, servet ve mirasa işaret eder. Dondurmayı bardakta görmek, kış ise kötü, yaz ise iyiye yorumlanır. Rüyada dondurma görmek, uzun bir bağlılığa, uzun bir dostluğa işarettir. Rüyada dondurma görmek, bazen de çok mal, çok rızık ve bol nimet ile tabir olunur. Bir kimsenin dondurma yaptığını görmesi, yeni bir işe atılmaya ve teşebbüse işârettir.

FARKLI BİR RÜYA YORUMCUSUNA GÖRE;

Rüyada Dondurma Görmek

Rüyada dondurma görmek genel olarak rüya sahibi için aile hayatında bazı sıkıntı ve sorunlar şeklinde ifade edilir. Aynı zamanda rüyadaki dondurmalar nasıl görünmüş olduğuna bağlı hayırlı ya da şer olarak yorumlanır. Rüyada sahibinin mücadele ile iş hayatında başarısını, yüksek kazancını ve borcunu kapatacağı üzerine de işaret eder.

Rüyada Külahta Dondurma Görmek

Rüyada külahta dondurma görmek rüya sahibinin hayallerine ve hedefine ulaşacağı anlamına gelir. Ancak bunun için bir süre daha beklemesi gerektiğine dair yorulur. Aynı zamanda sabretmesi ile beraber büyük bir emek vermesi gerektiğine dair delalet etmektedir.

Rüyada Beyaz Dondurma Görmek

Rüyada beyaz dondurma görmek rüya sahibi için iş hayatında yaşanacak bazı gelişmeler anlamına gelir. Özellikle çok daha kolay ve sorunsuz bir şekilde maddi kazanç elde edeceği üzerine yorumlanır. Üstelik maddi kazancın helal yoldan gerçekleşeceği, hayatı boyunca maddi açıdan sıkıntı yaşanmayacağına dair yorulur.

Rüyada Meyveli Dondurma Görmek

Rüyada meyveli dondurma görmek rüya sahibinin çevresindeki insanlar için devamlı iyilik yapmaya çalıştığını anlatır. Yaşanan bazı sıkıntıların ardından kısa bir süre içerisinde güzel olaylar yaşanacağını delalet eder.

Rüyada Dondurma Yediğini Görmek

Rüyada dondurma yediğini görmek rüya sahibinin kısmetli bir döneme gireceği üzerine yorumlanır. Özellikle yaşanan sağlık konusundaki sorunları kısa süre içerisinde atlatacağına ve mutlu bir yaşam sürecini rivayet edilir. Bazı sürprizli gelişmeler yaşanabileceğini, hayırlı bir kısmet ile evlilik dünyasına adım atacağına ve maddi açıdan sorunlarını düzelteceği üzerine yorulur.

Rüyada Dondurma Aldığını Görmek

Rüyada dondurma aldığını görmek rüya sahibinin mutluluk anlamına gelir. Aynı zamanda huzurlu ve güzel bir aile yaşamı elde edeceğine işaret etmektedir. Yakın bir zamanda hayırlı olaylar ile karşılaşacağı ve güzel gelişmeler meydana geleceğine yorulur. Bu gelişmeler sayesinde hem maddi hem de manevi yönden sorunlarının üstesinden geleceği üzerine rivayet edilmektedir.

 Rüyada Dondurma Sattığını Görmek

Rüyada dondurma sattığını görmek rüya sahibinin iş hayatında bazı olumsuz durumlar meydana geleceği üzerine yorumlanır. Bu sebepten dolayı keyfinin kaçacağına aynı zamanda bazı hastalık sorunları ile karşı karşıya kalabileceği üzerine işaret eder. Maddi olarak meydana gelen kayıpların mal ve mülk üzerinden de ortaya çıkabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada Boş Dondurma Külahı Görmek

Rüyada boş dondurma külahı görmek rüya sahibinin iş hayatındaki bazı projelerini gerçeğe dönüştürücüye üzerine yorumlanır. Bu projeler sayesinde elde edeceği başarı ile beraber iş hayatında önemli mevki bir makam sahibi olacağına rivayet edilmektedir. Aynı zamanda çevresi tarafından takdir göreceği ve saygın bir noktaya ulaşacağına yorulur. Ancak bunun için mutlaka çok çaba sarf etmesi ve mücadele göstermesi gerektiğini anlatan rüyalardan biridir.

Rüyada Siyah Dondurma Görmek

Rüyada siyah dondurma görmek uzun bir yolculuğa anlatmaktadır. Bu yolculuk gelecek olan bir habere bağlı olarak hem seyahat hem de iş amaçlı gerçekleşebilir. Uçakla uzun bir yolculuk olarak nitelendirilen bu rüya için, rüya sahibini güzel şeyleri beklediğine dair yorumlanır. Özellikle iş hayatında iyi yerlere geleceği ve maddi açıdan da hayatını çok daha rahat olacağı yönünde yorum yapılır.

Rüyada Top Şeklinde Renkli Dondurmalar Görmek

Rüyada top şeklinde renkli dondurmalar görmek rüya sahibinin hayallerini ve hedeflerini anlatır. Ancak çok hızlı ve düşünmeden hareket ederse ciddi zararlar verebileceğini delalet eder. Gerçekleştirmek istediğini hedefleri için çevresindeki insanları dinlemesi gerektiğini anlatan bir rüyadır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dondurma görmek, aile içerisinde can sıkan olayların yaşanabileceğine yorumlanır. Yakın çevrenizde birtakım sorunlar ile uğraşmak zorunda kalabileceğiniz şekilde  tabir edilen bir rüyadır. Bir süre sıkıntı çekeceğiniz anlamına gelir.

Ayrıca bkz: Tatlı

Rüyada dondurma görmek ev hayatındaki mutluluğun kaybına ve bu olayların sizi çok üzeceğine yorulur.

Rüyada dondurma yemek başarının işaretidir. Dondurmanın erimesi hayalleriniz gerçekleşmeyecek anlamındadır.

Rüyada dondurma yediğinizi görmek, işlerinizin bir müddettir durgunlaştığına yorumlanır. Dondurma yaptığınızı görmek, iş ortağınız veya meslek arkadaşlarınızla konuşarak yeni bir düzen kurmak arzusunda olduğunuza delalet eder.
Rüyada Dondurma Yemek

Rüyada dondurmak yemek görmek, doğru olmayan kişilere ve işlere delalettir. Eğer rüyanızda dondurma yediğinizi gördüyseniz, bu çevrenizde doğru karakterde olmayan kişiler var anlamına gelir. Bu kişilerin size zararı dokunacağına işarettir.
Rüyada Dondurma Almak

Rüyada dondurma almak görmek, sıkıntılı dönemlerin geride kalması ve güzel günlerin yaşanacağı şeklinde rivayet edilir. Kısa süre içerisinde işlerinizin büyümesi şeklinde de tabir edilebilen bir rüyadır.
Rüyada Beyaz Dondurma Görmek

Rüyada beyaz dondurma görmek, kısa süre içerisinde çok yüksek kazançlar elde edeceğiniz şeklinde tabir edilir. Aynı zamanda sıkıntılı haberlere de delalettir. (Bkz. Beyaz)
Rüyada Beyaz Dondurma Yemek

Rüyada beyaz dondurma yemek, hayallerinizden uzaklaşacağınız şeklinde yorumlanır. Etrafınızda bulunan kişilerden beklendiğiniz yardımların gelmeyeceği ve işlerinizin yolunda gitmeyeceği şeklinde tabir edilir.
Rüyada Dondurma Yediğini Görmek

Rüyada dondurma yediğini görmek, size hiçbir faydası olmayan kişilerle çok zaman kaybedeceğiniz şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda hayatınızda beklenmeyen bir fırsat olarak da tabir edilebilen bir rüyadır.
Rüyada Dondurma Yapmak

Rüyada dondurma yapmak, duyacağınız kötü sözlerden dolayı kendinizi kötü hissedebileceğiniz şeklinde yorumlanır. Kar beklentinizin zarar ile sonuçlanacağına işarettir. (Bkz. Kek Yapmak)
Rüyada Dondurmacı Görmek

Rüyada dondurmacı görmek, yakın çevrenizden birinin canınızı sıkacak sözler sarf edeceğine ve hiç beklenmedik bir anda sizi zarara uğratacağı anlamına gelir.
Rüyada Meyveli Dondurma Görmek

Rüyada meyveli dondurma görmek, çevrenizdekiler için sürekli olarak iyi şeyler yapmaya çalıştığınıza işaret eden bir rüyadır. Rüyayı gördüğünüzde canınızı sıkan bir durum varsa kısa süre içerisinde güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir. (Bkz. Meyve)
Rüyada Dondurma Satmak

Rüyada dondurma satmak görmek, iş hayatınıza yorulan bir rüyadır. Bu rüya iş yaşamında birtakım sıkıntılar yaşayacağınıza ve elinizin dara düşebileceğine rivayet olunur.
Rüyada Çilekli Dondurma Yemek

Rüyada çilekli dondurma yemek, ağız tadının yerinde olduğuna işarettir. Bu rüya ile yaşamanızda son derece güzel gelişmelerin yaşanacağı şeklinde yorumlanır. Sınava giren öğrenciyseniz, başarı olarak tabir edilir. Servet olarak da yorumlanabilen rüyalardandır. (Bkz. Çilek)
Rüyada Dondurma İkram Etmek

Rüyada dondurma ikram etmek, kârlı işlerin yapılacağı anlamına gelir. Beklediğiniz bir işin size çok yüksek bir kazanç getireceği şeklinde yorumlanabilir. Projelerinizin ve iş başvurularınızın olumlu gerçekleşeceğine işarettir.
Rüyada Dondurma Dolabı Görmek

Rüyada dondurma dolabı görmek, kısa sürede edineceğiniz servet olarak tabir edilir. Mal, zenginlik ve miras habercisi bir rüyadır. Rüyanızda dondurma dolabının kapağını açık gördüyseniz çok kısa süre içerisinde çok büyük bir zenginlik elde edeceğiniz şeklinde yorumlanır. (Bkz. Yemek Dolabı, Buzdolabı)
Rüyada Dondurma Dağıtmak

Rüyada dondurma dağıtmak, çevrenizdekilere çok hayrı dokunan işler yapacağınız şeklinde yorumlanır. Ailenize ve dostlarınıza mutlu eden haberler vereceğiniz şeklinde de tabir edilir. Çok büyük kazanca ve bu kazançtan sizin dışınızda kişilerin de faydalanacağı şeklinde yorulur.
Rüyada Dondurma Külahı Görmek

Rüyada dondurma külahı görmek, hayallere uzak kalmak ve onları gerçekleştirememek olarak yorumlanır. Olmasını istedikleriniz için uzun bir süre daha bekleyeceğiniz şeklinde tabir edilebilen bir rüyadır.
Rüyada Erimiş Dondurma Görmek

Rüyada erimiş dondurma görmek, size fayda getirmeyen işler için uğraştığınız anlamına gelir. Böyle bir rüya çok büyük çabalar gösterdiğiniz bir iş konusunda büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağınız şeklinde tabir edilir.
Rüyada Renkli Dondurma Görmek

Rüyada renkli dondurma görmek, iş hayatında beklediğiniz yere gelebilmek için daha fazla çalışacağınız şeklinde yorumlanır. Hayallerinizi gerçekleştirmek için zamana ihtiyacınız olduğunu haber veren bir rüyadır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Görmek

Rüyada dondurma görmek ne yazık ki hayırlı şeylere delalet etmez. Kişinin büyük zorluklar, sıkıntılar ve üzüntüler yaşayacağı günlerin geldiğine işaret eder. Rüyasında dondurma gören kişinin evliliği ve ailesi ile olan ilişkileri de kötüye gidecek hatta neredeyse kopma noktasına gelecek demektir. Rüyada dondurma görmek kişinin düzeninin ve işlerinin bozularak hayatının kötü yöne doğru gitmesine ve ağız tadının kaçmasına yorulur.

Bir kişi rüyasında erimiş bir dondurma görürse eğer bu o kişinin hiçbir isteğinin olmayacağı ve ideallerine kavuşamayacağı anlamına gelir. Rüyasında kışın ortasında dondurma gören kişi onu hayal kırıklığına uğratacak ve çok büyük üzüntü yaşamasına neden olacak bir haber alacak ve sıkıntıya düşecek ve günlerce içine kapanacak demektir. Rüyada yazın yenilecek olan meyveli dondurma kişi için bir biri arkasına gelecek olan kısmet ve iş teklifi anlamına gelir.
Rüyada Dondurma Yemek

Rüyada dondurma yemek güzeldir. Kısmet anlamına gelir. Aynı zamanda kişinin bozulan sağlığının, moralinin ve işlerinin düzelmesi şeklinde tabir edilir. Rüyada karışık dondurma görmekse kişinin monoton olan hayatına eğlence katmak istediği yönünde yorumlanır.
Rüyada Dondurma Almak

Rüyada dondurma almak kişiye hayır ve mutluluk getirecek bir fırsat yakalaması şeklinde yorumlanır.
Rüyada Dondurma Yapmak

Bir kişi eğer rüyasında dondurma yaptığını görürse bu o kişinin iş ve ev değiştirmek istediği anlamına gelir. Bu kişi her gün aynı işi yapmaktan ve her gün aynı manzarayı görmekten bir hayli bunalmıştır.
Rüyada Dondurma Külahı Görmek

Rüyada sadece dondurmanın külahını görmek kişinin ideallerine ve hedeflerine ulaşacağına ama daha vakti gelmediğine yani bir süre daha alacağına işaret eder.
Rüyada Dondurma Satmak

Rüyada dondurma satmak kişinin düzenin, işlerinin ve keyfinin bozulmasına delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dondurma yemek neşe, ağız tadı ve kısmettir ve iyiye işarettir. Kısmet almaya, şans elde etmeye, fırsatlara ve hedeflere yakınlaşmaya yorumlanır. Rüya sahibinin kısmeti olarak görülür ve çok karlı bir iş yapacağı, ihtiyacı olan kazancı elde edeceği ve rahata kavuşacağı anlamına gelir. Dondurma yemek, helal ve makbul olan ekmeğe tabir edilirken, bolluk, bereket ve zenginlik olarak da kabul edilir.
Rüyada Çilekli Dondurma Yemenin Anlamı ve Yorumu

Yenilen dondurma rüyası yorulurken; onun kokusu, tadı, kokusu ve şekli dikkate alınır. Rüyada çilekli dondurma yemek, ağız tadının yerine gelmesine tekabül eder. Sağlıklı ve huzurlu bir hayat yaşamaya, keyifli günler geçirmeye ve halinden hoşnut olmaya da yorumlanır. Rüyada çilekli dondurmadan yemek, mutluluğa, fayda sağlamaya, hayır ve menfaate, nimet ve servete işarettir.

Rüyada Dondurma Yemek Rüya Tabirleri
Rüyada Dondurma Yediğini Görmek

Rüyada sıcak havada dondurma yediğini görmek, sevinç ve feraha işarettir. Rüyada dondurma yemek aynı zamanda kişinin ev hayatındaki mutluluğuna ve sizi mutlu edecek güzel gelişme ile haberlere yorulur. Dondurma yemek başarının işaretidir. Dondurmanın erimesi hayalleriniz gerçekleşmeyecek anlamındadır.

Dondurmacıdan lezzetli her çeşitten bir dondurma alıp yediğini görmek bir kız ya da erkek evladı olacağına delalet eder. Dondurma yenmesi barışın, bolluğun, bereketin ve paranın habercisidir. Yine Rüyada elma yediğini görmek, insanların hoşuna gitti bir malı yemekle tabir olunur.
Beyaz Dondurma Yemek

Yenilen beyaz dondurma rüyası, rüyayı görenin uzun süredir yaşanan sıkıntı ve sorunların biteceğine ve hastanın şifa bulacağına yorulur. Aynı zamanda beyaz dondurma yemek iş hayatında terfi almaya da delalettir. Rüyanızda beyaz dondurma yemeniz, bazı rüya yorumcularına göre kısmet anlamına da gelir.
Rüyada Külahta Dondurma Yemek

Külahta yenilen dondurma, başarının işaretidir. Külahta yediğiniz dondurmanın eridiğini gördüyseniz, hayallerinizi gerçekleştiremeyeceğiniz anlamına gelir. Külahta dondurma yemek, bir müddettir durgun olan işlerinizin yeniden hareketleneceğine yorumlanır.
Rüyada Çikolatalı Dondurma Yemek

Çikolatalı dondurma yemek mutluluktur. İŞ ortağınız veya meslek arkadaşlarınızla konuşarak yeni bir düzen kurmak arzusunda olduğunuza delalet eder. Aynı zamanda çikolatalı dondurma yemek, işlerinize yeni yeni çeşitler katacağınıza ve yeni bir düzen peşinde olduğunuza işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Görmek

Rüyada dondurma görmek rüya sahibinin ailevi sıkıntılar ve kötü olaylar yaşayabileceği, yakın çevresinde bazı sorunlarla uğraşacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin bir süre sıkıntı çekeceğine delalet eder. Rüya sahibinin yardım ettiği insanlardan hayır duası alacağına ve iyi yerlere geleceğine işaret eder. Rızkın geniş, kazancın bol olacağı anlamına da gelir. Aynı zamanda rüya sahibinin aile ilişkilerinin bitme noktasına geleceğine yorulur. Rüya sahibinin üzüleceği günlerin geldiğine delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Dondurma Görmek

Rüyada beyaz dondurma görmek rüya sahibinin kısa sürede büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinde manevi huzur hissedeceğine delalet eder. Sıkıntılı haberler gelmesine de yorulan bir rüyadır. Rüya sahibinin ailesi tarafından sevileceğine, hayırlı çalışmalarda bulunacağına ve bu vesile ile sorunlarının sona ereceğine işaret eder. Rüyada beyaz dondurma yemek ise rüya sahibinin hayallerinden uzaklaşacağı anlamına gelir ve beklediği yardımın gelmeyeceğine, işlerinin yolunda devam etmeyeceğine işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yediğini Görmek

Rüyada dondurma yediğini görmek, kısmete yorulur. Rüya sahibinin sağlığının düzeleceği ve önüne büyük kısmetler çıkacağı anlamına gelir. Rüyada dondurma yemek başarıyı simgeler. Rüya sahibinin dertlerinin azalacağı ve biteceği, sıkıntılı zamanlarının sona ereceği anlamına gelir. Rüya sahibi için mutlu günler yakındadır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyveli Dondurma Görmek

Rüyada meyveli dondurma görmek rüya sahibinin etrafındaki insanlar için devamlı iyi şeyler yapmaya çalıştığına delalet eder. Sıkıntılı bir zaman yaşarken rüyada meyveli dondurma görmek, bu sıkıntılarla ilgili kısa sürede güzel gelişmeler olacağına işaret eder. Rüya sahibinin kazancının kıskanılacak kadar artacağına ve çok iyi adımlar atacağına tabir edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Külahı Görmek

Rüyada dondurma külahı görmek rüya sahibinin hayallerine uzak kalacağına ve hayallerini gerçekleştiremediğine delalet eder. Rüya sahibinin isteklerinin gerçekleşebilmesi için bir süre daha bekleyeceği anlamına gelir. Rüyada dondurma külahı görmek rüya sahibinin kısmetinin hiç kapanmayacağına, hayatı boyunca huzurlu olacağına, zengin olacağına işaret eder. Hayatın güzelleşmesine, rahat bir döneme girileceğine delalet eden bir rüyadır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erimiş Dondurma Görmek

Rüyada erimiş dondurma görmek, rüya sahibinin kendisine faydalı olmayan işlerle uğraştığına tabir edilir. Çaba gösterilen bir işin hayal kırıklığı ile sonuçlanacağına delalet eder. Rüyada dondurmanın eridiğini görmek, rüya sahibinin hayallerinin gerçekleşmediği, dost olarak bildiği insanın aslında ikiyüzlü olduğu anlamına gelir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Dondurma Görmek

Rüyada renkli dondurma görmek, rüya sahibinin iş yaşantısında istediği noktaya gelebilmek için daha fazla çalışacağı anlamına gelir. Hayallerinin gerçek olması için zamana ihtiyaç olduğunu simgeleyen bir rüyadır. Rüyada rengarenk dondurma görmek emeklerin karşılığının güzel bir şekilde alınacağına, bolluk ve bereket yaşanacağına, sorunların çözüleceğine delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Paketi Görmek

Rüyada dondurma paketi görmek rüya sahibinin iş hayatını kötü etkileyecek, yüklü miktarda zarar etmesine neden olacak sorunlar yaşayacağına işaret eder. Rüyada dondurma paketi görmek, kırgınlıkların son bulacağına ve sorunların biteceğine tabir edilir. Rüyada paket dondurma görmek rüya sahibinin dostları ve sevdikleriyle bir araya geleceğine ve ailesine fayda sağlayacak işler yapacağına delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Dondurma Görmek

Rüyada mor dondurma görmek rüya sahibinin endişeli olduğu konuların birer birer çözüleceğine, kısa sürede iyi bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder. Rüya sahibinin yaşadığı ayrılığı bir türlü kabullenemediği anlamına gelen bir rüyadır. Bir kadın rüyasında mor dondurma görürse, geleceğe güzel bakacağına ve hayırlı bir hayat yaşayacağına işaret eder. Rüyada mor dondurma, mutlu ve huzurlu bir aile hayatına da tabir edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Dondurma Görmek

Rüyada kırmızı dondurma görmek rüya sahibinin kendisini zorda bırakan insanlarla iletişimini sonlandıracağına, hayırlı bir kazancı olacağına ve büyük başarılar elde edeceğine delalet eder. Rüyada kırmızı dondurma, mutlu günlere erişileceğine, şansın açılacağına ve kötü günlerin geride kalacağına işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Dondurma Görmek

Rüyada pembe dondurma görmek rüya sahibinin maddi sıkıntılardan uzak ve güzel bir hayatı olacağına, isminden övgüyle bahsedilen biri haline geleceğine ve dualarının kabul olacağına işaret eder. Kısmetin açılacağı, aile hayatının güzel olacağı ve yaşanan huzursuzlukların tatlıya bağlanacağı anlamına da gelen bir rüyadır. Aynı zamanda borçların artacağı ve mutluluğun biteceği şeklinde de yorumlar mevcuttur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilekli Dondurma Görmek

Rüyada çilekli dondurma görmek rüya sahibinin huzurlu bir hayatı olacağına ve yakın zamanda büyük sevinçler yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin işlerinin kısa süre içinde yoluna gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işaret eder. Rüyasında çilekli dondurma yediğini gören kişi sınava giren bir öğrenci ise, bu rüya öğrencinin başarılı olacağı anlamına gelir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Böğürtlenli Dondurma Görmek

Rüyada böğürtlenli dondurma görmek, rüya sahibinin sevdiği insanla arasına bir daha mesafelerin girmeyeceği ve huzursuz günlerinin sona ereceği anlamına gelir. Rüyada böğürtlenli dondurma görmek, rüya sahibinin ailevi sorunlarının biteceğin ve hasta bir yakınının kısa sürede şifa bulacağına delalet eder. Rüya sahibinin hayırlı bir kimse ile evleneceğine, zor bir döneme girmek üzereyken bir dostunun yardımıyla bu durumdan kurtulacağına ve çalışmalarıyla isminden çok söz ettireceğine işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Limonlu Dondurma Görmek

Rüyada limonlu dondurma görmek rüya sahibinin üzüntülerinin ve sorunlarının biteceğine, yeterli bir kazanç elde etmesinin ardından kendi işini kurmaya çalışacağına delalet eder. Rüya sahibinin mutluluğunun daim olacağına, kendini değerli hissedeceğine ve imkanlarını güzel bir şekilde kullanacağına işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yapmak

Rüyada dondurma yapmak, rüya sahibinin işittiği kötü sözler nedeniyle kendini kötü hissedebileceği anlamına gelir. Kar beklediği bir işte zarar edeceğine tabir edilir. Rüyada dondurma yapmak rüya sahibinin hayatının gidişatını değiştirecek kararlar alacağına ve bu kararların hayırla sonuçlanacağına delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Almak

Rüyada dondurma almak, rüya sahibinin yaşadığı sıkıntılı zamanların geride kalacağı ve güzel günler yaşayacağı anlamına gelir. Kısa zamanda işlerin büyüyeceğine de yorulur. Rüyada dondurma aldığını gören kimse için bu rüya, hayatını güzelleştirecek ve mutlu edecek bir fırsat yakalayacağına delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DONDURMA YEMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada dondurma yemek neşe, ağız tadı ve iyiye delalettir. Kısmet almaya, şans elde etmeye, yeni fırsatlara ve hedeflere yakınlaşmak anlamına gelir. Rüya sahibinin kısmeti olarak görülür ve çok karlı bir iş yapacağı, ihtiyacı olan kazancı elde edeceği ve rahata kavuşacağı anlamına gelir. Dondurma yemek, helal ve makbul olan ekmeğe tabir edilirken, bolluk, bereket ve zenginlik olarak da kabul edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yediğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sıcak havada dondurma yediğini görmek, sevinç ve feraha delalettir. Rüyada dondurma yemek aynı zamanda kişinin ev hayatındaki mutluluğuna ve sizi mutlu edecek güzel gelişme ile haberlere yorulur. Dondurma yemek başarının delalettir. Dondurmanın erimesi hayalleriniz gerçekleşmeyecek anlamına gelir.

Dondurmacıdan lezzetli her çeşitten bir dondurma alıp yediğini görmek bir kız ya da erkek evladı olacağına işaret eder. Dondurma yenmesi barışın, bolluğun, bereketin ve paranın habercisidir. Yine Rüyada elma yediğini görmek, insanların hoşuna gitti bir malı yemek anlamına gelir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilekli Dondurma YemekNe Anlama Gelir?

Yenilen dondurma rüyası yorulurken; onun kokusu, tadı, kokusu ve şekli dikkate alınır. Rüyada çilekli dondurma yemek, ağız tadının yerine gelmesine tekabül eder. Sağlıklı ve huzurlu bir hayat yaşamaya, keyifli günler geçirmeye ve halinden hoşnut olmaya da yorumlanır. Rüyada çilekli dondurmadan yemek, mutluluğa, fayda sağlamaya, hayır ve menfaate, nimet ve servete delalettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KÜLAHTA DONDURMA YEMEK NE ANLAMA GELİR?

Külahta yenilen dondurma, başarının delalettir. Külahta yediğiniz dondurmanın eridiğini gördüyseniz, hayallerinizi gerçekleştiremeyeceğiniz anlamına gelir. Külahta dondurma yemek, bir müddettir durgun olan işlerinizin yeniden hareketleneceği anlamına gelir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Beyaz Dondurma Yemek Ne Anlama Gelir?

Beyaz dondurma yemek, rüyayı görenin uzun süredir yaşanan sıkıntı ve hastanın şifa bulacağına yorulur. Aynı zamanda beyaz dondurma yemek iş yaşamında terfi almaya da delalettir. Rüyanızda beyaz dondurma yemeniz, bazı rüya yorumcularına göre kısmet anlamına da gelir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çikolatalı Dondurma Yemek Ne Anlama Gelir?

Çikolatalı dondurma yemek mutluluktur. Meslek arkadaşlarınızla yeni bir düzen kurmak arzusunda olduğunuza işaret eder. Çikolatalı dondurma yemek, işlerinize yeni çeşitler katacağınıza ve yeni düzen peşinde olduğunuza delalettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Haz

    Jest

    Şans

    Sevgi

    Teklif

    Müjde

    Tatmin

    Hediye

    Zevkler

    Kutlama

    Tatlı söz

    Armağan

    Rahatlama

    Hoş sohbet

    Yeni bir fikir

    Yeni bir proje

    Ekstra zevkler

    Güzel haberler

    İhtiyaç fazlası
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dondurma bilinçaltı tarafından oluşturulan “yaşamın sunduğu ekstra zevkler ve renkler” metaforudur. Dondurma aynı zamanda şans, haz, cinsellik, mutluluk ve tatmin duyguları ile ilişkilendirilir. Rüya tabirciliğinde tatlı olan her şey mutluluk, sevinç, güzel haberler ve rüya sahibinin hoşuna gidecek gelişmelerle tabir edilir.

 

Rüyada dondurma kişinin yaşamına güzel ve kendisine zevk verecek bir şeylerin girişine ve kişinin bundan hoşnut olacağına işaret eder ve dolayısıyla rüya tabirciliğinde olumlu bir rüya olarak görülür. Rüyada dondurma aynı zamanda güzel haberlere, jestlere ve beklemediğimiz zamanda yaşamın bize sunduğu hediyelere işaret eder. Rüyasında dondurmaların tadını çıkaran ve yediği dondurmaları beğenen kişi ertesi gün güzel bir haber alarak sevinebilir.

 

Rüyada dondurma aynı zamanda kişinin kendini şımartması, hediye alınması ya da alışverişe de işaret eder. Bu rüya ihtiyaç fazlası ürünlerin haneye girişine, zevkli alışverişlere ve kişinin bu alışverişten memnun kalmasına da işaret edebilir. Bazıları için rüyada dondurma tüm bu alışverişlerin haricinde güzel haberler almaya, kutlamalara ve sevince delalet eder. Kısacası, rüyasında dondurma yiyen ve bundan zevk alanın hanesine yine kendisine zevk ve mutluluk verecek bir şey girer. Bazıları için bu bir bebek müjdesi olabileceği gibi bazen haneden birinin iş bulması ya da bir sınavı kazanma müjdesi de olabilir.

 

Rüyada dondurma tüm bunların yanı sıra pozitif düşünce tohumları ve enerji sembolüdür. Bu rüyanın sahibi yaşamına bolluk bereket getirmek istiyorsa ihtiyaç duyduğu tüm materyaller ve enerji aslında elinin altındadır. Bu materyalleri kullanarak kazanç elde edebilir. Rüyasında dondurma gören kişiye büyük bir fırsat sunulur ve bu fırsatı kabul ederse nasiplenir. Fakat rüyada gördüğümüz ya da bize sunulan dondurmalar çürük ya da kötü görünümlü ise bu hayırsız bir işe ya da sonunda zarar göreceğimiz bir teklif almaya işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dondurmalar görmek:

Rüyada dondurmalar görmek ya da çok fazla dondurma olduğunu görmek yaşamımıza giren tüm rızık ve kazanımlar, ihtiyaçların karşılanması, eksiklerin giderilmesi ile ilgilidir. Bazıları için rüyada görülen dondurmalar ihtiyaç duyulan para ya da kaynakları elde etmeyle ilgilidir. Rüyasında çok güzel dondurmalar görene çok güzel bir teklif, fırsat ya da para sunulur. Dondurmaların fazla miktarda olması sunulan teklif ya da paranın fazla olması, az çok az ya da yetersiz olması kaynak ya da para eksikliğine işaret eder. Rüyada dondurmalar kendimize kattığımız, kazandıklarımız ve elde ettiklerimizi temsil eder.

 

Rüyada görülen dondurmalar bazen hasret duyduklarımız, istek ve arzularımız ya da giderilmesi gereken ihtiyaçları temsil eder. Çok güzel görülen dondurmalara bakmak fakat onlardan yiyememek hala amaçlarımıza ulaşacak seviyeye gelmediğimizi bize hatırlatır. Dondurmaların yakınında olup onlardan yiyemeyen fakat yemeyi isteyen kişi arzularına çok yakındır fakat bir sebepten dolayı arzusuna kavuşamamaktadır. Uzakta güzel dondurmalar gören kişinin hayallerinin gerçekleşmesine hala zaman vardır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dondurma ikram edilmesi genellikle olumlu anlamlar içerir ve aynı zamanda bolluk-bereket sembolüdür. Rüyasında çok fazla dondurma olduğunu gören kişi için aslında ortalıkta o kadar çok fırsat vardır. Özellikle, güzel paketlenmiş ya da nefis görünen dondurmaları rüyada görmek oldukça olumlu anlamlar içerir. Rüya sahibinin yaşamında çok fazla seçenek ve fırsat vardır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birinin bize dondurma vermesi ya da teklif etmesi güzel bir teklif almaya delalettir. Bu rüya bazen jest, iltifat ya da güzel söze de işaret edebilir. Kendisine dondurma ikram edilen rüya sahibi bu dondurmayı kimin ikram ettiğine ve ne hissettiğine odaklanmalıdır. Bize dondurma ikram edilen rüyalarda daima hoşumuza gidecek söz ya da teklifleri duyma teması yatar. Dolayısıyla rüya sahibi bu rüyayı gördükten sonra hoşuna gidecek bir jest, teklif ya da fırsatla karşılaşabilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dondurma yiyen kişi gerçek anlamda mutluluk ve huzura kavuşur ve aldığı bir habere sevinir. Dünyanın dört bir yanından hemen hemen herkesin zevk alarak yediği dondurma aynı zamanda duygusal tatmin ve beklenen müjdeye kavuşmanın da temsilcisidir. Rüyasında dondurma yiyen kendisini duygusal anlamda mutlu edecek bir amaca ulaşır ve muradına erer.

 

Rüyada dondurma yemek aynı zamanda hedeflere ulaşmak ve bundan dolayı mutlu olmak ile ilişkilendirilir. Rüya sahibi bazı engelleri aşarak kendisi için hedef olan bir noktaya bu rüyayı gördüyse varacaktır. Bir başka deyişle, dondurma sonuç ya da varmak istenilen noktanın temsilcisidir. Rüyasında dondurma yediğini gören kişi yaşam yolculuğunda varmak istediği bir noktaya varır ve bir ödül alır.

 

Dondurma rüyaları tüm bunların yanı sıra cinsellik ve hazla ilişkilendirilmiştir. Bu yüzden dondurma yiyen kişinin yakın zamanda cinsel ilişki yaşaması olasılığı vardır. Bazıları için dondurma aşkta başarı, erkekler için cinsel ilişkiye girmek istediği bir kadınla arzu ettiği ilişkiyi yaşamaya delalet edebilir. Dondurma rüyalarını aynı zamanda aşk ya da cinsel yaşamımızda güzel haberleri almadan ya da mutlu anlar yaşamadan önce de görebiliriz.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen ve yenilen dondurma, huzur, mutluluk ve gönül genişliğine, aynı zamanda işlerin iyi gideceğine işaret eder.
Dondurma satmak: Ticarette veya hayatta ele geçen değerli fırsatları değerlendiremektir.
Dondurma ikram etmek: İhmalciliğinize ve bu yüzden zorluklarla karşılaşacağınıza işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dondurma görmek, rüya sahibinin işlerinin bozulacağına, hayatında olumsuz olayların arka arkaya geleceğine, keyfinin kaçacağına ve ağzının tadının bozulacağına delalet eder.

Rüyada dondurma görmek aynı zamanda kişinin hem eşi ile hem de ailesi sorunlar yaşayacağı anlamını taşır. Rüyada dondurma gören kişi, pek çok dert ve sıkıntı ile uğraşır, deyim yerindeyse hayatı cehenneme döner.

Rüyada görülen dondurma eğer erimiş ise, rüya sahibinin hayallerinin suya düşeceği, işlerinin istediği gibi gitmeyeceği ve planlarının bozulacağı şeklinde yorumlanır. Kış mevsiminde rüyada dondurma görmek, rüya sahibinin yıkımına neden olacak bir haber alacağı, bu nedenle psikolojisinin bozulacağı ve kendini her şeyden uzak tutacağı günler geliyor demektir.

Bununla birlikte kişi eğer yaz gününde meyveli dondurma görmüş ise, bu, arka arkaya gelecek olan kısmetlere ve yeni iş tekliflerine delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
DONDURMA YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada dondurma yediğini görmek, kısmeti temsil eder. Rüyada dondurma yediğini gören kişinin morali yerine gelir, hastalıklardan kurtulur ve işleri düzene girer. Eğer kişi rüyada karışık bir dondurma görmüş ise, bu, hayatına eğlence ve keyif geleceği şeklinde yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
DONDURMA ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada dondurma aldığını görmek, rüyayı gören kişinin karşısına mutluluk ve hayır getirecek fırsatların çıkacağına işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
DONDURMA YAPTIĞINI GÖRMEK

Rüyada dondurma yaptığını görmek, rüya sahibinin yaşadığı yeri ya da çalıştığı işi değiştirme arzusunda olduğu anlamını taşır. Rüyada dondurma yaptığını gören kişi, hayatındaki rutinlerden sıkılmış ve değişiklik istiyor demektir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
DONDURMA SATTIĞINI GÖRMEK

Rüyada dondurma sattığını görmek, rüyayı gören kişinin ağzının tadının kaçacağı, işlerinin ve düzeninin bozulacağı şeklinde yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yemek / Rüyada Dondurma Almak Tabiri
Rüyada dondurma yemek, çok hayırlıdır. Rüya sahibi için iyilik ve güzellik dolu bir yaşam süreceği anlamına gelir. Kişinin mutlu olacağı, uzun yaşayacağı, arzularını gerçekleştirmek için karşısına harika fırsatlar çıkacağı şeklinde tabir edilir.


Herkesi kıskandıracak kadar şanslı olmaya delalet ederken rüya sahibinin Allah’ın izniyle kafasına koyduğu her işi tamamlayacağına ve hiç bir isteğinin yarım kalmayacağına rivayet edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çikolatalı Dondurma YemekRüyada çikolatalı dondurma yemek uğur olarak kabul edilir ve rüyayı gören kişinin takdire layık görüleceği işler yapacağına bu sayede işinde istediği noktaya geleceğine alamet eder. Gönül hoşluğu içinde, her gün şükredilmesi gereken bir hayat sürmeye ve mutlu olamaya yorulur. Allah’ın kendisine güzel yazılar yazıldığına inanılan bir kimsenin varlığı ile açıklanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yediğini GörmekRüyada dondurma yediğini görmek, dertlerden ve sıkıntılardan kurtulmaya, ferahlığa ve rahatlığa kavuşmaya, kişinin içini rahatlatacak haberler alacak olmasına ve böylece keyfinin de ağız tadının da yerine gelmesine tabir edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Aldığını Görmek

Rüyada dondurma aldığını görmek, rüyayı gören kişinin hayatının en parlak, en güzel, en karlı dönemini yaşayacağına ve bu dönemde daha önce hiç olmadığı kadar kazançlı ve huzurlu olacağına işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yapmak

Rüyada dondurma yapmak, rüya sahibinin hayatıyla ilgili değişiklikler yapmaya karar vereceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına ve bu konuda sonucun istediği gibi olacağına rivayet edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma VermekBir kişi rüyasında birine dondurma verdiğini görürse eğer, dondurma verdiğini gördüğü kişi memnun olursa bu o kişiye karşı güzel tavırlar içerisinde olacağına delalet ederken eğer dondurma verdiği kişi dondurmayı kabul etmez geri çevirirse de o kişi ile yaşanacak tatsızlığa tabir edilir.Rüyada Dondurma AlmakRüyada dondurma almak, gelecek güzel ve neşeli bir habere işaret eder. Rüya sahibinin yaşadığı önemli bir olayı başkaları ile paylaşması ve mutluluğunu yakın çevresine haber vermesi anlamlarına da gelir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dondurma alan kişi başvurduğu bir işten olumlu haber alır, çocuğu yoksa ve evli ise eşi gebe kalır, bekar ise mutlu olacağı ve güzel bir yuva kuracağı bir kimse ile tanışır. Dondurma almak aynı zamanda feraha kavuşmak ve sıkıntılardan uzak bir hayat sürmek anlamına da gelir. Rüyada bir başkasının sunduğu dondurmayı aldığını gören kimse, rüyasında gördüğü kişi tarafından çok büyük bir yardım görür. Kendisini başkasına dondurma verirken gören kimse ise borç verir ya da bir kimsenin sorununa çare bulur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma SatmakKendisini rüyasında dondurma satarken gören kimse, çevresindeki herkese yardım eli uzatan, geniş gönüllü ve eli bol bir kimsedir. İyilik yapıldığına ve sevabın da çok olduğuna işaret eden rüya aynı zamanda rüya sahibinin anne babası nazarında iyi ve hayırlı bir evlat olduğuna da delalettir. Dondurma sattığını gören kimse yeni bir işe girer veya iş yeri açar. Gelirin kişiyi sıkıntıya düşürmeyecek seviyede olacağına ve bereketinin her daim süreceğine de işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma GörmekRüyasında dondurma gören kimsenin uzun süredir hayal ettiği bir isteği gerçekleşir veya çok sevdiği bir kimseden müjdeli bir haber alır. Bekar kimseler için sevdiği kimse ile beraber bir yolculuğa çıkma anlamına da geldiği gibi, yapılacak küçük bir yatırımı da işaret eder. Dondurma görmek kişinin sıkıntılarından uzak ve sevdikleri ile neşeli günler geçireceği anlamlarına da gelir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Almak  YorumuKişinin gönül maceralarına, havai isteklerine ve eğlenceye düşkün olduğuna işaret eden rüya aynı zamanda uzun süredir beklenen iyi bir habere duyulan özleme de işaret eder. Rüyada dondurma almak  olarak keyifli bir süreç geçirildiğine ve kişinin mutlu olduğuna tabir edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma GörmekRüyada dondurma görmek ne yazık ki hayırlı şeylere delalet etmez. Kişinin büyük zorluklar, sıkıntılar ve üzüntüler yaşayacağı günlerin geldiğine işaret eder.Rüyasında dondurma gören kişinin evliliği ve ailesi ile olan ilişkileri de kötüye gidecek hatta neredeyse kopma noktasına gelecek demektir. Rüyada dondurma görmek kişinin düzeninin ve işlerinin bozularak hayatının kötü yöne doğru gitmesine ve ağız tadının kaçmasına yorulur.Bir kişi rüyasında erimiş bir dondurma görürse eğer bu o kişinin hiçbir isteğinin olmayacağı ve ideallerine kavuşamayacağı anlamına gelir. Rüyasında kışın ortasında dondurma gören kişi onu hayal kırıklığına uğratacak ve çok büyük üzüntü yaşamasına neden olacak bir haber alacak ve sıkıntıya düşecek ve günlerce içine kapanacak demektir. Rüyada yazın yenilecek olan meyveli dondurma kişi için bir biri arkasına gelecek olan kısmet ve iş teklifi anlamına gelir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Külahı GörmekRüyada sadece dondurmanın külahını görmek kişinin ideallerine ve hedeflerine ulaşacağına ama daha vakti gelmediğine yani bir süre daha alacağına işaret eder.Rüyada Dondurma SatmakRüyada dondurma satmak kişinin düzenin, işlerinin ve keyfinin bozulmasına delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma YemekRüyada dondurma yemek güzeldir. Kısmet anlamına gelir. Aynı zamanda kişinin bozulan sağlığının, moralinin ve işlerinin düzelmesi şeklinde tabir edilir. Rüyada karışık dondurma görmekse kişinin monoton olan hayatına eğlence katmak istediği yönünde yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma AlmakRüyada dondurma almak kişiye hayır ve mutluluk getirecek bir fırsat yakalaması şeklinde yorumlanır.Rüyada Dondurma YapmakBir kişi eğer rüyasında dondurma yaptığını görürse bu o kişinin iş ve ev değiştirmek istediği anlamına gelir. Bu kişi her gün aynı işi yapmaktan ve her gün aynı manzarayı görmekten bir hayli bunalmıştır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dondurma görmek, zahmete, zorluğa, sıkıntıya ve üzüntüye işaret eder. Rüyada dondurma gören kişinin kötü bir dönem içine gireceğine, birçok sorunla karşı karşıya geleceğine, sıkıntı ve dert çekeceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin aile içinde ve evlilik hayatında önemli sorunlar yaşayacağına ve ilişkilerin çok kötü bir boyuta doğru gideceğine işaret eder. Rüyada dondurma görmek rüya sahibinin işlerinin yolunda gitmeyeceğine, düzeninin bozulacağına ve hayatının olumsuz bir şekilde değişerek sıkıntı içine düşeceğine delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erimiş bir dondurma görmek, rüyayı gören kişinin isteklerinin gerçekleşmeyeceğine, hedeflerine ulaşamayacağına ve istediklerini elde edemeyeceğine işaret eder. Rüyada kış mevsimi içindeyken dondurma görmek kötü bir haber almaya ve sıkıntıya tabir edilir. Rüyada kışın dondurma gören kişinin üzüleceği bir haber alacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, umudunu kaybedeceğine ve ruhsal açıdan kötü etkilenerek problemler yaşayacağına delalet eder. Rüyada yaz mevsiminde meyveli dondurma yediğini görmek kısmete, güzel gelişmelere ve sevinmeye işaret eder. Rüyayı gören kişinin kısmetinin açık olacağına, iş hayatında güzel fırsatlarla karşılaşacağına, işlerinin açılacağına ve bereketli günler geçireceğine tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Görmek ve Dondurma Yemek

Rüyada dondurma yediğini görmek hayatta olacak güzel gelişmelere ve kısmete işaret eder. Rüyayı gören kişinin işlerinin iyi bir düzende ilerleyeceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sağlığın iyi olacağına ve rüya sahibinin keyfinin, moralinin yerine geleceğine tabir edilir. Rüyada karışık dondurma görmek ise rüyayı gören kişinin hayatın günlük temposundan sıkıldığına, değişiklik istediğine, eğlence ve heyecan aradığına delâlet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Almak

Rüyada dondurma aldığını görmek hayra, kısmete ve sevinç verecek olaylarla karşılaşmaya işaret eder. Rüyada dondurma aldığını gören kişinin karşısına hayırlı ve iyi bir fırsat çıkacağına, gelişmelerin mutlu edeceğine tabir edilir. Rüyada biri tarafından kendine sunulan dondurmayı aldığını görmek ise rüyada görülen kişiden büyük bir yardım almaya ve destek görmeye işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Satmak

Rüyada dondurma sattığını görmek iyiliğe ve hayra tabir edilir. Rüyayı gören kişinin etrafındaki insanlara yardım ettiğine, cömert ve düşünceli bir kişi olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin iyilik yapmayı sevdiğine, sevap kazandığına ve aynı zamanda ailesi tarafından da sevgi gördüğüne, hayırlı bir evlat olduğuna tabir edilir. Rüyada dondurma sattığını görmek ayrıca iş hayatında yeni yapılacak işlere ya da iş değişikliğine, berekete ve rüya sahibinin geçim sıkıntısına düşmeden hayatını sürdüreceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Vermek

Rüyada bir kişiye dondurma verdiğini görmek, rüya sahibinin birine borç vereceğine ya da bir kişinin sorununu çözmekte yardımcı olacağına, kişiye faydası dokunacağına işaret eder. Rüyada birine dondurma verdiğini fakat o kişinin dondurmayı almadığını görmek ise o kişiyle bir sorun yaşanacağına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yapmak

Rüyada dondurma yaptığını gören kişinin hayatının düzenini değiştirmek istediğine işaret eder. Rüya sahibinin hem işinden hem de yaşadığı evden sıkıldığına, başka bir iş yapmak ve yeni bir eve taşınmak istediğine tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yalamak

Rüyada dondurma yaladığını görmek bolluk ve berekete, rahatlığa, kazanca ve zenginliğe işaret eder. Rüyada dondurma yaladığını gören kişinin işlerinin güzel bir düzende ilerleyeceğine, maddi kazancının bol ve devamlı olacağına, lüks ve rahatlık içinde yaşayacağına, zenginliğe kavuşacağına ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Külahı Görmek

Rüyada sadece dondurmanın külah kısmını görmek istek ve kişinin hedefleri ile tabir edilir. Rüyayı gören kişinin hedeflerine ulaşacağına fakat sabırlı olması gerektiğine işaret eder. Rüya sahibinin vakti geldiğine isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Külahta Dondurma Yemek

Külahta yenilen dondurma, başarının işaretidir. Külahta yediğiniz dondurmanın eridiğini gördüyseniz, hayallerinizi gerçekleştiremeyeceğiniz anlamına gelir. Külahta dondurma yemek, bir müddettir durgun olan işlerinizin yeniden hareketleneceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çikolatalı Dondurma Yemek

Çikolatalı dondurma yemek mutluluktur. İŞ ortağınız veya meslek arkadaşlarınızla konuşarak yeni bir düzen kurmak arzusunda olduğunuza delalet eder. Aynı zamanda çikolatalı dondurma yemek, işlerinize yeni yeni çeşitler katacağınıza ve yeni bir düzen peşinde olduğunuza işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Beyaz Dondurma Yemek

Yenilen beyaz dondurma rüyası, rüyayı görenin uzun süredir yaşanan sıkıntı ve sorunların biteceğine ve hastanın şifa bulacağına yorulur. Aynı zamanda beyaz dondurma yemek iş hayatında terfi almaya da delalettir. Rüyanızda beyaz dondurma yemeniz, bazı rüya yorumcularına göre kısmet anlamına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yediğini Görmek

Rüyada sıcak havada dondurma yediğini görmek, sevinç ve feraha işarettir. Rüyada dondurma yemek aynı zamanda kişinin ev hayatındaki mutluluğuna ve sizi mutlu edecek güzel gelişme ile haberlere yorulur. Dondurma yemek başarının işaretidir. Dondurmanın erimesi hayalleriniz gerçekleşmeyecek anlamındadır.

Dondurmacıdan lezzetli her çeşitten bir dondurma alıp yediğini görmek bir kız ya da erkek evladı olacağına delalet eder. Dondurma yenmesi barışın, bolluğun, bereketin ve paranın habercisidir. Yine Rüyada elma yediğini görmek, insanların hoşuna gitti bir malı yemekle tabir olunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çilekli Dondurma Yemenin Anlamı ve Yorumu

Yenilen dondurma rüyası yorulurken; onun kokusu, tadı, kokusu ve şekli dikkate alınır. Rüyada çilekli dondurma yemek, ağız tadının yerine gelmesine tekabül eder. Sağlıklı ve huzurlu bir hayat yaşamaya, keyifli günler geçirmeye ve halinden hoşnut olmaya da yorumlanır. Rüyada çilekli dondurmadan yemek, mutluluğa, fayda sağlamaya, hayır ve menfaate, nimet ve servete işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dondurma yemek neşe, ağız tadı ve kısmettir ve iyiye işarettir. Kısmet almaya, şans elde etmeye, fırsatlara ve hedeflere yakınlaşmaya yorumlanır. Rüya sahibinin kısmeti olarak görülür ve çok karlı bir iş yapacağı, ihtiyacı olan kazancı elde edeceği ve rahata kavuşacağı anlamına gelir. Dondurma yemek, helal ve makbul olan ekmeğe tabir edilirken, bolluk, bereket ve zenginlik olarak da kabul edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dondurma görmek, uzun bir bağlılığa, dondurma yemek, işlerinizin düzeleceğine ve gönül ferahlığı­na kavuşmaya işarettir. Rüyada dondurma yediğini görmek, meşakkatle kazanılan mala işâret eder.Dondurma satmak ele geçen fırsatları ka­çırdığınıza işarettir. Dondurma ikram etmek istikbalinizi düşünme­diğinize, işlerinizde ihmalci olduğunuza işarettir. Dondurma dola­bı görmek, servet ve mirasa işaret eder. Dondurmayı bardakta görmek, kış ise kötü, yaz ise iyiye yorumlanır. Rüyada dondurma görmek, uzun bir bağlılığa, uzun bir dostluğa işarettir. Rüyada dondurma görmek, bazen de çok mal, çok rızık ve bol nimet ile tabir olunur. Bir kimsenin dondurma yaptığını görmesi, yeni bir işe atılmaya ve teşebbüse işârettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Görmek

Rüyada dondurma görmek genel olarak rüya sahibi için aile hayatında bazı sıkıntı ve sorunlar şeklinde ifade edilir. Aynı zamanda rüyadaki dondurmalar nasıl görünmüş olduğuna bağlı hayırlı ya da şer olarak yorumlanır. Rüyada sahibinin mücadele ile iş hayatında başarısını, yüksek kazancını ve borcunu kapatacağı üzerine de işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Külahta Dondurma Görmek

Rüyada külahta dondurma görmek rüya sahibinin hayallerine ve hedefine ulaşacağı anlamına gelir. Ancak bunun için bir süre daha beklemesi gerektiğine dair yorulur. Aynı zamanda sabretmesi ile beraber büyük bir emek vermesi gerektiğine dair delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Dondurma Görmek

Rüyada beyaz dondurma görmek rüya sahibi için iş hayatında yaşanacak bazı gelişmeler anlamına gelir. Özellikle çok daha kolay ve sorunsuz bir şekilde maddi kazanç elde edeceği üzerine yorumlanır. Üstelik maddi kazancın helal yoldan gerçekleşeceği, hayatı boyunca maddi açıdan sıkıntı yaşanmayacağına dair yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyveli Dondurma Görmek

Rüyada meyveli dondurma görmek rüya sahibinin çevresindeki insanlar için devamlı iyilik yapmaya çalıştığını anlatır. Yaşanan bazı sıkıntıların ardından kısa bir süre içerisinde güzel olaylar yaşanacağını delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yediğini Görmek

Rüyada dondurma yediğini görmek rüya sahibinin kısmetli bir döneme gireceği üzerine yorumlanır. Özellikle yaşanan sağlık konusundaki sorunları kısa süre içerisinde atlatacağına ve mutlu bir yaşam sürecini rivayet edilir. Bazı sürprizli gelişmeler yaşanabileceğini, hayırlı bir kısmet ile evlilik dünyasına adım atacağına ve maddi açıdan sorunlarını düzelteceği üzerine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Aldığını Görmek

Rüyada dondurma aldığını görmek rüya sahibinin mutluluk anlamına gelir. Aynı zamanda huzurlu ve güzel bir aile yaşamı elde edeceğine işaret etmektedir. Yakın bir zamanda hayırlı olaylar ile karşılaşacağı ve güzel gelişmeler meydana geleceğine yorulur. Bu gelişmeler sayesinde hem maddi hem de manevi yönden sorunlarının üstesinden geleceği üzerine rivayet edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Sattığını Görmek

Rüyada dondurma sattığını görmek rüya sahibinin iş hayatında bazı olumsuz durumlar meydana geleceği üzerine yorumlanır. Bu sebepten dolayı keyfinin kaçacağına aynı zamanda bazı hastalık sorunları ile karşı karşıya kalabileceği üzerine işaret eder. Maddi olarak meydana gelen kayıpların mal ve mülk üzerinden de ortaya çıkabileceğine işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Dondurma Külahı Görmek

Rüyada boş dondurma külahı görmek rüya sahibinin iş hayatındaki bazı projelerini gerçeğe dönüştürücüye üzerine yorumlanır. Bu projeler sayesinde elde edeceği başarı ile beraber iş hayatında önemli mevki bir makam sahibi olacağına rivayet edilmektedir. Aynı zamanda çevresi tarafından takdir göreceği ve saygın bir noktaya ulaşacağına yorulur. Ancak bunun için mutlaka çok çaba sarf etmesi ve mücadele göstermesi gerektiğini anlatan rüyalardan biridir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Dondurma Görmek

Rüyada siyah dondurma görmek uzun bir yolculuğa anlatmaktadır. Bu yolculuk gelecek olan bir habere bağlı olarak hem seyahat hem de iş amaçlı gerçekleşebilir. Uçakla uzun bir yolculuk olarak nitelendirilen bu rüya için, rüya sahibini güzel şeyleri beklediğine dair yorumlanır. Özellikle iş hayatında iyi yerlere geleceği ve maddi açıdan da hayatını çok daha rahat olacağı yönünde yorum yapılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Top Şeklinde Renkli Dondurmalar Görmek

Rüyada top şeklinde renkli dondurmalar görmek rüya sahibinin hayallerini ve hedeflerini anlatır. Ancak çok hızlı ve düşünmeden hareket ederse ciddi zararlar verebileceğini delalet eder. Gerçekleştirmek istediğini hedefleri için çevresindeki insanları dinlemesi gerektiğini anlatan bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada dondurma görmek, farklı şekillerle yorumlanır. Rüyada dondurma görmek, nasıl görüldüğüne bağlı olarak yorumlanır. Rüyada dondurma görmek hem hayır hem şer olarak ifade edilir. Rüyada dondurma görmek kişinin aile hayatında yaşanacak sıkıntı, üzüntü ve kötü olaylara delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yediğini Görmek

Kısmet olarak tabir edilir. Rüya sahibinin büyük kısmetler yakalayacağına rivayet eder. Sağlığının düzeleceğine ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.



Eğer rüyada görülen dondurma erimiş ise kişinin hayallerinin, isteklerinin ve arzularının gerçekleşmeyecek demektir. Rüya tabiri yorumlarına göre rüyada dondurma görmek hayırlı işlerin olacağına, mutluluk yaşanacağına anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dondurma aldığını görmesi, mutluluk ve hayır yakalayacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Sattığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dondurma sattığını görmesi iş hayatında bazı olumsuz olayların olacağına bu nedenle keyfinin kaçacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Külahı Görmek

Rüyada sadece dondurmanın külahını görmek kişinin ideallerine ve hedeflerine ulaşacağına ama daha vakti gelmediğine yani bir süre daha alacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Görmek

Rüyada dondurma görmek ne yazık ki hayırlı şeylere delalet etmez. Kişinin büyük zorluklar, sıkıntılar ve üzüntüler yaşayacağı günlerin geldiğine işaret eder. Rüyasında dondurma gören kişinin evliliği ve ailesi ile olan ilişkileri de kötüye gidecek hatta neredeyse kopma noktasına gelecek demektir. Rüyada dondurma görmek kişinin düzeninin ve işlerinin bozularak hayatının kötü yöne doğru gitmesine ve ağız tadının kaçmasına yorulur.

Bir kişi rüyasında erimiş bir dondurma görürse eğer bu o kişinin hiçbir isteğinin olmayacağı ve ideallerine kavuşamayacağı anlamına gelir. Rüyasında kışın ortasında dondurma gören kişi onu hayal kırıklığına uğratacak ve çok büyük üzüntü yaşamasına neden olacak bir haber alacak ve sıkıntıya düşecek ve günlerce içine kapanacak demektir. Rüyada yazın yenilecek olan meyveli dondurma kişi için bir biri arkasına gelecek olan kısmet ve iş teklifi anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yemek

Rüyada dondurma yemek güzeldir. Kısmet anlamına gelir. Aynı zamanda kişinin bozulan sağlığının, moralinin ve işlerinin düzelmesi şeklinde tabir edilir. Rüyada karışık dondurma görmekse kişinin monoton olan hayatına eğlence katmak istediği yönünde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Almak

Rüyada dondurma almak kişiye hayır ve mutluluk getirecek bir fırsat yakalaması şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yapmak

Bir kişi eğer rüyasında dondurma yaptığını görürse bu o kişinin iş ve ev değiştirmek istediği anlamına gelir. Bu kişi her gün aynı işi yapmaktan ve her gün aynı manzarayı görmekten bir hayli bunalmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Külahı Görmek

Rüyada sadece dondurmanın külahını görmek kişinin ideallerine ve hedeflerine ulaşacağına ama daha vakti gelmediğine yani bir süre daha alacağına işaret eder.
Rüyada Dondurma Satmak

Rüyada dondurma satmak kişinin düzenin, işlerinin ve keyfinin bozulmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çikolatalı Dondurma Yemek

Rüyada çikolatalı dondurma yemek uğur olarak kabul edilir ve rüyayı gören kişinin takdire layık görüleceği işler yapacağına bu sayede işinde istediği noktaya geleceğine alamet eder. Gönül hoşluğu içinde, her gün şükredilmesi gereken bir hayat sürmeye ve mutlu olamaya yorulur. Allah’ın kendisine güzel yazılar yazıldığına inanılan bir kimsenin varlığı ile açıklanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yediğini Görmek

Rüyada dondurma yediğini görmek, dertlerden ve sıkıntılardan kurtulmaya, ferahlığa ve rahatlığa kavuşmaya, kişinin içini rahatlatacak haberler alacak olmasına ve böylece keyfinin de ağız tadının da yerine gelmesine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dondurma yemek ne demek sorusu merak edilen önemli bir sorudur. Kişiler, rüyaları tek bir sembol üzerinden yorumlayabilir, fakat bu yeterli olmaz. Bunun yanında sembollerin çevreleri ile olan ilişkileri de önem taşıyor. Sizlere bu yazımızda rüyada dondurma yemek ile alakalı bilgileri aktaracağız. Genel olarak rüyalar yorumlanırken hayır ya da şer olarak ifade edilir. Rüyada dondurma yemek hayra yorulan bir rüyadır. Rüyasında dondurma yiyen kişi hayatının ilerleyen bölümlerinde rahat bir hayata sahip olacak ve bu sayede mutlu olacaktır. Aynı zamanda dondurmanın büyüklüğü de rüyanın yorumlanmasında önemlidir.  Eğer büyük bir dondurma yiyorsa, hayatının geri kalan kışında huzurlu olacağı ifade edilir. Kişi eğer küçük dondurma yiyor ise, kısa vadeli bir mutluluk tadacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yediğini Görmek

İnsan beyni son derece karmaşık bir yapıya sahiptir. Beynin karmaşık olduğunu gösteren durumlar arasında rüyalar da yer almaktadır. Herkesin hayatında unutamadığı onu çok etkileyen rüyalar vardır. Rüya tabirleri bu açıdan önemlidir. Kişilerin gelecekleri hakkında bilgiler verir. Aynı zamanda insanın o anki psikolojisini anlama konusunda da yardımcı olur. Kişiler, rüyalarında günlük olaylardan etkilendikleri anları, durumları görebilir. Bazen ise hiç aklına gelmeyen şeyler ile rüyalarımızda karşı karşıya kalabiliriz. Genel olarak kişiler rüyalarında günlük hayatta karşılaştıkları durumları rüyalarında görür. Rüyada dondurma yediğini görmek de bu açıdan değerlendirilmesi gerekir. Sizler için bu yazımızda ayrıntılı bilgi paylaşımı yapacağız. Özellikle yaz aylarında dondurma yemenin eğlenceli ve lezzetli olduğu biliniyor. Kişiler zaman zaman rüyalarında da bu eğlenceli durumla karşı karşıya kalabilir. Uzman rüya alimleri bu konuda derin araştırmalar yapmıştır. Birçok detay incelenerek gerekli olan rehber sizlere sunulmaktadır. Kişi, eğer rüyasında dondurma yiyorsa bu hayırlara vesile olur. Gelecek ile alakalı bilgi veren bir rüyadır. Rüya sahibi rahat bir hayat sürecektir. Başında dert ve sorunlar varsa bu illetlerden kısa süre içinde kurtulacaktır. Tüm bunların yanında rüyada dondurma yemeği etkileyen bazı faktörlerin de olduğunu bilmeniz gerekiyor.  Bu rüya tabirini değiştiren bir durumdur. Rüya tabirleri ifade edilirken genel olarak hayır ya da şer sıfatları tercih edilir. Yenilen dondurmanın büyüklüğü, cinsi ve birçok detay, yapılan yorumlarda değişiklere neden olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Dondurma Yemek

Çok farklı ve çeşitli dondurma türleri vardır. En fazla tercih edilen beyaz dondurmalardır. Bunlar sütlü dondurma olarak bilinir. Kişi eğer rüyada beyaz dondurma yediğini görüyorsa hayatında karmaşadan daha çok sadelik hüküm sürer. Kişinin zihni oldukça berraktır. Bu da alacağı kararları etkiler. Her zaman en akılcı kararları alır. Çevresi tarafından sevilen saygın bir kişiliği vardır. Fikrine önem verilen biridir. Bu nedenle toplum tarafından hoş görülü bir şekilde karşılanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz dondurma yemek, sadeliğin habercisidir. Kişi eğer sade olmayan renkli bir hayat sürüyorsa bundan sıkılarak sadeliği tercih edecektir. Kısa süre içinde yeni düzenine kavuşur ve bundan çok büyük keyif duymaya başlar. Bu da onu fazlasıyla mutlu eder. Hayatında yenilikler daha çok sadelik şeklinde olacaktır. Hatta arkadaş çevresini daraltacak, daha rahat olduğu kişiler ile mutlu bir hayat sürmek isteyecektir. Rüyalarımız, bizlere gelecek hakkında ipucu ve kimi zamanda nasihat verir. Önemli olan nokta doğru okuma yapmaktır. Bu anlamda rüya tabirleri uzmanlarına önemli görev düşer. Onların dediklerini dikkate almak, hayat akışımız bu minvalde incelemek gerekir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Külahta Dondurma Yemek

Rüyada külahta dondurma yemek de farklı şekillerde yorumlanabilir. Bu başarının işareti olarak görülür. Eğer dondurma külahta eriyor ise hayallerini gerçekleştiremeyeceğiniz olarak yorumlanır. Külahta dondurma yemek, bir süredir durgun olan iş hayatınızda hareketlenme meydana geleceğini gösterir. Genel olarak rüyada yediğiniz dondurmanın erimesi hayra yorulmaz. Daha çok kişinin hayallerinin gerçekleşmeyeceği şeklinde yorumlanır. İnsan hayatını hayalleri için yaşar. Bir hayal olmazsa başka bir hayal kurar ve ona yönelir. Bu hayalin büyük ya da küçük olması kişinin elindedir. Büyük hayaller büyük hayal kırıklıklarına, küçük hayaller de küçük hayal kırıklıklarına neden olabilir. Fakat kişi eğer isterse ve gerekli olan çalışmaları yaparsa tüm hayallerine kavuşabilir. Külahta dondurma yemek ile alakalı rüya alimleri çok sayıda araştırma yapmıştır. Bu yapılan araştırmalar sonrasında kişinin rüyasında külahta dondurma yemesi; hayırlı bir hayata ve çok büyük sorumluluklar almaya yorulur. Çok gezmek, araştırma yapmak ve kişinin sorunlarının azalması şekliden de ifade edilir. Kısacası hayra yorulan rüyalardan biridir. Kişi toplu bir para elde edebilir, saygınlığı yükselir. İnsanlar içinde daha çok sevilen biri haline gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sütlü Dondurma Yemek

Son derece hayırlı bir rüya olan sütlü dondurma yemek, rüya sahibinin bahtının birçok konuda açılacağı, kişinin hayata karşı bakış açısından olumlu olacağı şeklinde yorumlanır. Bunun yanında kişi artık hayata daha geniş bir çerçeveden bakacaktır.  Bu sayede sorunlar ile canını sıkmak yerine ona çözümler arayacaktır. Rüyada sütlü dondurma yemek aynı zamanda kişinin şükreden bir insan olacağını barışçı bir yapı ile hayatına devam edeceğini, göstermiş olduğu çabaların meyvesini alacağını gösterir. Kişi hayatında gösterdiği emeklerin sonucuna ulaşır. Bu da onun mutlu olmasına hayatında daha güzel günler geçirmesine vesile olur. Rüya sahibi iş hayatında olduğu evlilik hayatında da mutlu olur. Eğer evli değilse karşısına kısmet çıkar. Eşi ona sıcak bir sevgi hissettirir. Bu da mutlu yuva anlamına gelir. Mutlu yuvada sonsuza kadar güzel bir şekilde yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Rüyalarımızda gördüğümüz şeylerin bazı detayları vardır. Bunları iletmeniz halinde daha rahat yanıt vermek mümkün olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Dondurma Yemek

Kişinin rüyasında renkli dondurma yemesi, onun renkli bir hayatı olduğunu, bu hayatta mutlu olacağını ve güzel günler geçireceğini göstermektedir. İnsanlar hayatlarında zorlu süreçlerden geçebilir. Fakat bu süreçler insani duyguları da harekete geçirir. Renkli dünya kimi insan için zor gibi görülür. Özellikle değişime kapalı insanlar rutin hayatlarından memnun olur. Birçok insan da renkli hayatın anlamını dahi bilmez. Onlar için kötüdür ve bunu yapmak zulüm gibi gelecek sanrısı vardır. Kişi, hayatında değişikler yapmalı ve değişimlere açık olmalıdır. Renkli dünya sadece haram şeylerden meydana gelmez. Kişinin kendisini geliştirmesi, yeni insanlar tanıması, güzellikleri görmeyi öğrenmesi son derece önemlidir. Bu anlamda rüya tabirlerinin de sizlere kattıkları olacaktır. Rüyada renkli dondurma yemek, kişinin düzen dışına çıkmasından daha çok kendi düzenini değiştirmesi anlamına geliyor. Yeniliklere açık bir kişilik haline gelecektir.  Bu da onun dünyayı farklı bir bakış açısı ile görmesine yardımcı olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dondurma Yapmak

Eğer rüyanızda dondurma yaptığınızı görüyorsanız, bu hayat boyuna sahip olduğunuz şeyleri kendi emeğiniz ile elde ettiğiniz anlamına geliyor. Fakat bazı şeyler ne kadar emek harcanırsa harcansın sonunda hüsran olur. Rüyada dondurma yapmak, kişinin emeklerinin karşılığını tam olarak alacağına dalalet eder. Örnek olarak kişi, eğer evlatlarını büyütmüş onların bir yere gelmesini sağlamış ise, evlatları da zamanın gelince onlara bakacaktır. Rüyada herhangi bir şey yapmak verilen emeğin karşılığının alınması ile alakalı olarak yorumlanır. Dondurma birçok insan tarafından yapılmak yerine hazırı alınır. Bu nedenle kişiler normal hayatta çok fazla dondurma yapmazlar ve bunu da rüyalarında görmeleri zor olur. Kısacası zor görülen bir rüyadır. Bu da ne kadar değerli olduğunu gözler önüne serer. Rüyada dondurma yapmak, ticaret hayatında da başarı anlamına geliyor. Kişi o ana kadar ticaret hayatında büyük kazançlar elde edememiş olabilir. Fakat bu rüya sonrasında işleri açılır ve istediği yüksek kazançlı hayata önemli bir adım atar. Hayatının meyvesini alır. Kişi eğer rüyasında kendi yaptığı dondurmayı yiyorsa emeklerini kendi görür, eğer ikram ediyorsa bunu başkaları ile de paylaşır. Bu kişiler kimi zaman rüya sahibinin tanımadığı insanlar da olabilir.
+1 oy
Bircankrk Rüyakar (2.3k puan)  
Dondurma, şaşırtıcı ve güzel haberler demektir. Kismetin habercisidir. Yorumlarken diğer nesneleride göz önünde bulundurmak gerekir. Kısaca hayırlı kismettir
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Tekrar eden yorumlar yazmayınız.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

415 Aktif
1 Üye ve 414 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13329
Dün : 23857
Toplam : 48071662
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...