Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+18 oy
1.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kayısı görmek, rüya sahibinin bol kazançlı işlere gireceği demektir. Rüya sahibinin rüyasında kayısı görmesi, kişinin sağlık sorunlarının ortadan kalkacağı anlamına da gelmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

101 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada kayısı görmek; aşk, sevgi, bolluk ve bereket, sevinç, mutluluk, müjdeli bir haber, rızık ve yaşamsal kaynakların çoğalarak, maddi sıkıntıların biteceğini sembolize eder. Üzüntü ve kederden kurtulmaya, kişinin hayatını olumlu yönde etkileyecek güzel gelişmelere delalet eder.

Kayısı tek çekirdekli bir meyvedir ve tasavvuf ve vahdet inancında Allah’ın birliğini temsil eder. Bundan dolayı rüyada kayısı görmek, kişinin hayırlı bir rızka sahip olacağı, bir niyetinin gerçekleşeceğine yorumlanır.

Maddi sıkıntılardan kurtulup, refah seviyesinin artacağı anlamına gelir. Bu meyvenin tazesi de kurusu da makbuldür. Her ikisini de rüyada görmek hayırlıdır. Rüyada taze kayısıyı mevsiminde görmek, hızlı bir değişimle birlikte, kısmet elde etmeye işaret eder.

Rüyada kayısı görmek kişinin beklentisinin yaşamda karşılık bulacağı anlamına geldiği gibi, maddi ve manevi hayatında kendisini mutlu edecek gelişmelerin yaşanacağı günlerin içinde olduğuna yorumlanır.
Rüyada Kayısı Görmek Ne Anlama Gelir

Mevsimin de rüyada kayısı görmek, menfaat elde etmeye ve kişinin yaşamında hayırlı gelişmeler olacağına delalet eder. Kısa sürede gerçekleşecek yeniliklerin gündemi olumlu yönde değiştireceğine yorumlanır.

Rüyada kayısı görmek evlilik yapmak, çocuk sahibi olmak, iş kurmak, yeni bir işe başlamak gibi kişinin yaşamını önemli ölçüde değiştirecek temel gelişmeleri temsil eder.

Güzel bir habere, başlanacak her hangi bir işte şans faktörünün kişiden yana olduğuna, zenginliğe, yaşanacak saadet ve kazancın bereketli ve uzun ömürlü olacağına delalet eder.

Kış mevsiminde rüyada kayısı görmeyi bir çok rüya tabircisi hayra yorumlamıyor ancak bu bir yanılgıdan ibarettir.

Rüyanın vermek istediği mesaj kişinin yapmak istediği her hangi bir başlangıç için, yaz mevsiminde başlamanın kendisi için daha uygun bir zaman olduğunu hatırlatır. Bir başka yorumu ise kişinin yapmak istediği şey için bir süre daha sabırla beklemesi gerektiğine delalet eder.

Rüyada olgun bir kayısı yediğini gören kişi, hayırlı bir kısmete, yeni fırsatlarla karşılaşmaya, sıkıntı ve kederden kurtulup, huzurlu günlerin gelmekte olduğuna yorumlanır.
Rüyada Kayısı Ağacı Görmek

Ağaç kökleriyle toprağa, yerden beslenerek göğe doğru yükselişi ile ululuk, tanrısallık ve ruhsallığı temsil eder. Özellikle de meyve ağacını rüyada görmek, kişinin maddi ve manevi anlamda derinleşerek her konuda yeterli zenginliğe ulaşacağı anlamına gelir.

Rüyada kayısı ağacı görmek, kişinin kendi ile birlikte çevresine de yararlı bir kimse olacağına veya bilge, güçlü ve güvenilir bir kişiden yardım alacağına yorumlanır.

Kayısı ağacı kişinin yaşam da köklenerek geniş bir aileye sahip olacağına veya gücünü her zaman hissettiği ailesine layık bir birey olmak için çaba gösterdiğine ve bu konuda başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada ağaçta kayısılar görmek, zenginliğe, geniş ve sürekliliği olan bir işe, bereketli kazanca, kendi işinin patronu olmaya, aile mirasından pay almaya veya piyasalarda bolluk yaşanacağı anlamına gelir.

Kayısı ağacının altında oturup dinlendiğini gören kimse için ruhsal aydınlanma ile birlikte yüksek farkındalık sahibi olacağı anlamına gelir. Kişiye maddi veya manevi sıkıntılarının geçmişte kalacağına ve huzura ereceğini hatırlatır.

Bazen de rüyada görülen kayısı ağacı, kişiye artık kendi ailesini kurması gerektiğine, evliliğe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet eder.
rüyada kayısı görmek ne anlama gelir?
Rüyada Kayısı Görmek
Rüyada Kayısı Yediğini Görmek

Olgun ve tatlı kayısı yediğini görmek, bolluk ve berekete kavuşmak, saadete ermek anlamına gelir. Rüya sahibinin şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi kaygılardan kurtulmaya, sıkıntılı geçen günlerin sona ereceğine tabir edilir.

Rüyada olgunlaşmamış veya tadı ekşi olan kayısıyı yemeye çalıştığını görmek, kişinin bazı konularda acele ettiği için yaşadığı ufak sorunların varlığına delalet eder. Bu rüyanın vermek istediği mesaj kişiye, sabırlı olması gerektiğini hatırlatır. Aceleci veya fevri davranışlar göstermekte ısrarcı olmanın kendisine bir fayda getirmeyeceği gibi, işlerini de zorluklar çıkaracağına dikkat çeker.
Rüyada Kayısı Çekirdeği Görmek

Rüyada kayısı çekirdeği görmek, kişinin hayatında yeni bir adım atacağı anlamına gelir. Kişinin hayatında olmasını istediği şeyler için harekete geçme vaktinin geldiğini hatırlatır. Evlenmek, aile kurmak, çocuk sahibi olma isteği, iş kurmak gibi bir çok konuya dair bilgiler içerir.

Kişinin kayısı çekirdeğini nerede gördüğü ise gelişmeler hakkında ipuçları verir. Çekirdeği birine vermek veya almak, kişiler arasında bir bağ kurmayı temsil eder ve görülen kişinin kimliği yorumu etkiler.

Aşık olmak, yeni bir ilişkiye başlamak veya sevdiği kişi ile evlenmek anlamına gelebilir. Çok sayıda kayısı çekirdeği görmek, kişinin iş hayatında elde edeceği başarıya, pek çok farklı iş fikirlerine sahip olmaya ve bu konudaki kararsızlığa da yorumlanır.

Ayrıca birbirinden ayrı inançlara duyulan ilgiye ve bu konuda araştırmalar yapmaya, gelecekle ilgili planlara delalet eder. Hayra yorumlanan bir rüyadır.
Rüyada Kayısı Bahçesi Görmek

Kişinin rüyada kayısı bahçesi görmesi, sevinç, mutluluk, huzur ve sağlığı temsil eder. Maddi ve manevi zenginliğe ulaşacağı anlamına gelir. Bahçedeki kayısı ağaçlarını yeşil yapraklı ve meyveli görmek, kişinin muradına ereceğine ve bütün isteklerinin tek tek gerçek olacağına delalet eder.

Bahçenin bir başkasına ait olduğunu ve sahibini görmek, zengin, bilgili ve güvenilir, dostluğu daim olan bir kimseden yardım ve rehberlik almaya işaret eder.

Bu rüyayı yorumlarken kişi içinde bulunduğu durumu ve önceliklerini gözden geçirerek, kendine uygun olan çıkarımı yapmalıdır.
Rüyada Kayısı Ağacı Görmek

Rüyada kayısı ağacı görmek, fırsat elde etmek anlamına gelir. Rüya sahibi, pek çok olanağa sahip olacak, eli bolluk içinde rahat ve huzurlu bir hayat geçirecek demektir. Sağlık, güzellik ve iyilik anlamına gelir. Rüyada kayısı ağacı görmek, birkaç yerden birden gelecek olan iş olanaklarına delalet eder. Kişinin çok parlak, renkli ve güzel günler geçireceği bir dönem olarak tabir edilir. Rüya sahibinin şansı bu dönemde çok açıktır.
Rüyada Kayısı Ağacından Kayısı Toplamak

Maddi olanaklar elde etmek şeklinde açıklanır. Rüyasında kayısı ağacından kayısı topladığını gören kişi pek çok iş teklifi alacak demektir. İşleri açılacak, kazancında kara geçip, tüm maddi sıkıntılarından da kurtulacak diye tabir edilir.
Rüyada Kayısı Yemek

Rüyada kayısı yemek, geleceğin parlak, kaderin de güzel olmasına delalet eder. Rüya sahibi hayatta güzel şeyler yaşayacak, iyi insanlarla karşılaşacak, belalardan ve kazalardan korunacaktır. Allah rüya sahibi için hayırlı yazılar yazmıştır diye tabir edilir.
Rüyada Kayısı Toplamak

Birikim yapmaya işaret eder. Rüyasında kayısı topladığını gören kişi gerek iyi günlerini, gerek kötü günlerini düşünerek kıyıya köşeye üç beş kuruş para atıyor, yaşlandığı zaman iyi şartlarda yaşamak için de mülkiyet edinmeye çalışıyordur.
Rüyada Kayısı Görmek

Rüyada kayısı görmek çok hayırlıdır, büyük kısmet ve mutluluk anlamına gelir. Rüya sahibi maddi anlamda değeri olan eşyalara sahip olacak, sıhhati, mutluluğu ve huzuru da yerinde olacak demektir.
Rüyada Kayısı Çiçeği Görmek

Rüyada kayısı çiçeği görmek, rüya sahibinin yüzünü güldürecek olan güzel ve olumlu gelişmeler yaşanacağına delalet eder. Rüya sahibinin hayatında bazı sürpriz gelişmeler yaşanacaktır.
Rüyada Kayısı Çekirdeği Görmek

Rüyada kayısı çekirdeği görmek, şans anlamına gelir. Ferahlık bulmaya, huzura kavuşmaya, sakin ve güzel bir hayat sürmeye işaret eder.


Rüyada kayısı görmek mutlu olmayı temsil eder. Kayısı rüyalarda sıkça görüldüğüne rastlanan meyvelerdendir. Tabi kayısı da diğer meyvelerde de olduğu gibi görüldüğü mevsime göre farklı şekillerde yorumlanır. Kayısı bir yaz meyvesi olduğu için kayısıyı kış mevsiminde görmek olumsuz anlamlara gelebilmektedir. Anlam olaraksa kışın görülen kayısı maddi yokluk ve işlerin iyi gitmemesi gibi anlamlara gelmektedir. Fakat aksine yazın görülen kayısı meyvesinin bolluk, bereket ve maddi kazanç gibi güzel anlamları vardır. Yorumcular tarafından hem olumlu hem de olumsuz şekilde yorumlanan kayısı meyvesi birçok şekilde rüyalara konu olmaktadır.
Rüyada Kayısı Yemek

Rüya sahibi rüyasında kayısıyı yediğini gördüyse bunun anlamı kişinin çok mutlu olacağı gelişmeler yaşayacak olmasıdır. Rüyayı gören kişinin kısmeti açılır ve elini attığı her şey güzel sonuçlanır. Rüya sahibinin gönülden istediği her şeyin gerçekleşeceğine dair yorumlar da yapılmaktadır.

Rüyada Kuru Kayısı Görmek

Taze kayısı görmenin yanında kuru kayısı da çok kez görülür ve anlam olarak bizlere sağlığı simgeler. Sağlık ve huzur anlamına gelen kuru kayısı gören kişiye şifa olacağı düşünülür. Rüya sahibinin yakın çevresinde hasta birisi varsa bu rüyan kişinin sağlığının iyiye gideceğinin habercisi olarak yorumlanır.
Rüyada Kayısı Ağacı

Rüyada kayısı ağacı görmek yakın zamanda kişiye gelecek bir iş teklifinin habercisi olabilir. Kayısı zaten bereket anlamına geldiğinden, kayısı ağacı da kişinin kariyeri ile alakalı olacak güzel gelişmeler olduğu anlamına gelmektedir. Aynı zamanda kayısı ağacı görmenin huzurlu ve bolluk içinde geçirilecek bir yaşam anlamına geldiği söylenmektedir.
Rüyada Kayısı Toplamak

Rüyada kayısı topladığını görmek ise istenilen bir şey için gösterilen çabayı simgeler. Rüya sahibi çok istediği bir şeye sahip olmak için bolca gayret ve emek harcayacaktır demektir. Bunların sonunda kişinin istediği şeye ulaşması beklenir. Aynı zamanda kayısı toplamak birikim anlamına da gelir. Rüya sahibinin bir mülk sahip olmak için para biriktirdiği veya biriktireceği şeklinde yorumlar yapılır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kayısı görmek; kazancın artması anlamına gelir. Bunun yanı sıra bu rüya, rüya sahibinin sevdiği insana kavuşmasına işaret etmektedir. Sorunların ve problemlerin bitmesine delalet eden bu rüyanın, alimler ile olumlu biçimde yorumlandığını belirtmek mümkündür. Birçok insan bu rüya ile karşılaştığı zaman, anlamının ne olduğunu merak etmektedirler. Peki, rüyada kayısı görmenin anlamı nedir? Rüyada kayısı toplamak, yemek nasıl yorumlanır? İşte, detaylar.

Rüyada kayısı görmek; rüya sahibinin gerçek hayatta vermiş olduğu uğraşların karşılığının alınması şeklinde yorumlanmaktadır. Hayırlı bir şekilde tabir edilen bu rüya; sağlık, güç, maddiyat, para ve çocuklar anlamına da gelir. Rüyada kayısı gören kişinin sağlığı ve afiyeti yerinde olacaktır. Bununla beraber bu şekilde yaşamaya devam edecektir. Rüyada kayısı görmek; rüya sahibinin elini uzattığı her çalışma konusunda emeğin karşılığının alınacağına delalet eder. Bunun yanı sıra kayısı kurusunu görmek, mutluluğun habercisidir. Kayısı görmenin birden fazla anlamı bulunur. Rüyanın nasıl göründüğüne bağlı olarak rüyanın anlamı farklılaşmaktadır.

Rüyada Kayısı Görmek

Rüyada kayısı görmek; kar getirecek işlere adım atılacağına delalet eder. Özellikle rüya sahibi ticaret alanında iyi bir kazanç sağlayacaktır. Parasal anlamda bir güce kavuşacaktır. Bir başka yönden rüya sahibinin sevdiğine kavuşacağının habercisi olan bu rüya, sağlıklı bir hayat anlamına da gelir.

Rüyada Kayısı Toplamak

Rüyada kayısı toplamak; zenginliğin habercisidir. Bunun dışında bu rüyayı gören kişi bekar ise; zengin ve varlıklı biri ile yuva kuracaktır. Kişilik konusunda bu rüyayı gören birey; cesaret gerektiren işlere adım atacaktır.

Rüyada Kayısı Yemek

Rüyada kayısı yemek; görülme tarzına bağlı şekilde değişir. Rüyada tatlı kayısı yemek; dileklerin gerçekleşmesi olarak yorumlanır. Rüyada tatlı kayısı yediğini gören rüya sahibinin, şansı artacaktır. Tatlı kayısı yemek; sevinç, huzur ve mutluluk şeklinde yorumlanır. Rüyada ekşi kayısı yemenin hayırlı yorumlanmadığını belirtmek mümkündür.

Rüyada Kayısı Almak

Rüyada kayısı çok fazla kayısı almanın anlamı; zenginliktir. Önemli bir rahatsızlığı bulunan birinin bu rüyayı görmesi; şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada Olgunlaşmamış Kayısı Görmek

Rüyada olgunlaşmamış kayısı görmek; rüya sahibinin yakın gelecekte bazı problemleri yaşayacağının habercisi olarak yorumlanır. Bununla beraber rüyada olgunlaşmamış kayısı görmek; hastalık getirebilir.

Rüyada Kayısı Reçeli Görmek

Rüyada kayısı reçelinin görülmesi; hayırlı bir şekilde yorumlanır. Rüyada kayısı reçeli yediğini gören rüya sahibi, işi konusunda çok büyük bir kar sağlayacaktır. Evde kayısı reçelinin yapılması; mutlu bir haber almaya delalet eder. Rüyada kayısı reçelinin yenmesiyle beraber mutluluk veren bir haber alınması olasıdır.

Rüyada Kayısı Ağacını Görmek

Rüyada kayısı ağacını görülmesi; rüya sahibinin insanlara destek olan ve iyi niyetinin olduğuna delalet eder. Kimi rüya alimlerine göre rüyada kayısı görmek; dürüst birine işarettir.

Rüyada Olgunlaşmış Kayısı Görmek

Rüyada olgunlaşmış ya da mevsiminde görülen kayısı görmek; hayra işarettir. Bununla beraber olgunlaşmış kayısı görmek, rüya sahibinin sağlığının yerinde olmasını ifade eder. Rüyada olgunlaşmış kayısının yenmesi; şansın artması şeklinde yorumlanır.

Rüyada Kuru Kayısı Görmek

Rüyada kuru kayısı görmek; yakın bir zamanda hayırlı bir haber almak şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişi hasta ise, bu kişi şifa bulacaktır. Rüyayı gören kişi, sıkıntıdaysa bu durumdan kurtulacaktır.

Rüyada Kayısı Görmek ile ilgili diğer yorumlar

Rüyada kayısı görmek, ümitsizliğe işarettir. Yeşil kayısı topladığınızı, aldığınızı, yediğinizi görmek, sadaka yolu ile elinize para geçeceğine, hasta iseniz şifa bulacağınıza işarettir. Sa­rı kayısı görmek, paranızı hastalıkta sarf edeceğinize, rüyada kayı­sı ağacını görmek,parası çok, dini yok, menfaati az, kötü ruhlu bir adamla yorumlanır. Bir kimsenin rüyada mevsiminde kayısı görmesi, hay­ra ve selamete işaretle yorumlanır. Mevsim dışında kayısı görmek ise, iyi değildir. Keder ve üzüntüye, zorlukla ve meşakkatle karşılaşmaya işarettir denilmiştir. Rüyada kayısı ağacı görmek, insanların faydalandığı ve kendisinden menfaat gördükleri bir adama işarettir. Bir kimsenin rüyada yeşil kayısı yediğini görmesi, sadaka için para vermeye ve hasta biri görürse, şifa bulup iyileş­meye işarettir şeklinde yorumlanmıştır. Rüyanızda kayısı görmeniz, muradınıza ereceğinize işa­retle yorumlanır demişlerdir yorumcular. Bazen de kayısı görmek, hizmetçi ve menfaatli mala işaret eder. Bazen rüyada kayısı ağacı görmek, mal ve hüzün ile tabir edilir.
"Rüyada kayısı görmek iyi bir ticarete ve kazanca işaret eder. Aynı zamanda kişinin sevdiğine kavuşma yolu olarak da tabir edilebilmektedir. Genelde zorluk ve sıkıntıları biteceğine dair uzman rüya yorumcuları tarafından olumlu şekilde yorumlanır. Pek çok insan rüyasında kayısı gördüğü zaman farklı anlamlarını merak etmektedir. Peki, rüyada kayısı görmek ne anlama gelir? Rüyada kayısı yemek ve toplamak gibi rüyalar için bilmesi gerekenler."

Rüyada kayısı görmek ne olursa olsun mutlaka gerçek yaşamda emeğin karşılığının alınacağı anlamını taşımaktadır. Hayırlı evlada, paraya, sağlık ve kuvvete yorumlanır. Sağlık ve afiyet içerisinde iyi bir yaşamı anlatan rüyalardan biridir. Rüyada kayısı görmek elinizi uzattığınız her çalışma için emeğinizi alacağınız, hakkınızı en iyi şekilde elde edeceğiniz anlamına yorumlanır. Ayrıca kayısı kurusu mutluluk anlamına gelir. Kayısıda rüya görmek bu gibi daha pek çok farklı anlama, rüyada göründüğü şekle bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

 Rüyada Kayısı Görmek

 Rüyada kayısı görmek karlı işler yapılacağı anlamına gelmektedir. Özellikle ticarette iyi kazanç elde edileceği, paraya ve kuvvete kavuşacağı anlamı taşır. Diğer yandan kişinin sevdiğine kavuşması ya da sağlıklı bir yaşam sürmesine de işaret eder. Tüm sıkıntı ve zorluklardan kısa süre içerisinde kişinin kurtulacağı tabirine yorumlanır. Aynı zamanda rüyada kayısı görmek hayırlı bir evlada ve farklı sebeplerden dolayı sevilmeye işaret eder.

 Rüyada Kayısı Yemek

 Eğer bir kişi rüyasında tatlı bir kayısı yediğini görürse, arzu ve isteklerine kısa zamanda kavuşacaktır. Rüyada kayısı yemek kişinin şansının artacağı ve bahtının açılacağı anlamına gelmektedir. Tatlı kayısı mutluluk ve sevince hayır olurken rüyada ekşi kayısı yemek ise sıkıntıya işaret edebilir. Aynı zamanda mevsimi dışında sarı kayısı yediğini görmek, şifa bulmayı ve altın para sadaka etmeyi gösterir. Rüyada olgun, tatlı ve sulu bir kayısı yediğini görürse; mal mülke, para ve altına işaret edeceğini söylemek mümkündür.

 Rüyada Kayısı Toplamak

 Rüyada kayısı ağacından kayısı toplamak zenginliğe işaret eder. Ayrıca bekar bir kişinin rüyasında kayısı topladığını görmesi, varlıklı ve zengin biriyle evleneceğini anlatır. Kişilik olarak ise rüyasında kayısı toplayan insanlar mert, ailesine bağlı, cesur ve güzel yüzlü kimselerdir. Rüyasında kayısı toplayıp yediğini gören kişiler ise, zengin olan ancak inancı bulunmayan kişilerle tanışarak onun varlığından faydalanacağı anlamı çıkar. Ağaçtan kayısı toplamak ise kazancı, meşakkat ve zorluktan kurtulmaya işarettir. Eğer olgunlaşmadan kayısı yediği rüyada görürse gelecekte mutlu gelişmeler yaşanacağını gösterir.

 Rüyada Kayısı Almak

 Eğer kişi rüyasında bolca kayısı satın alırsa gelecekte zengin olacağını anlamı çıkar. Eğer önemli bir hastalığı olan kişi böyle bir rüya görürse hastalığının sona ereceği ya da azalacağı anlamı taşımaktadır. Rüyada kayısı almak para biriktirmeye, mal ve mülk sahibi olmaya yorumlanır.

 Rüyada Kayısı Ağacı Görmek

 Rüyada kayısı ağacı görmek insanlara yardım eden iyi niyetli kişileri anlatır. Bazı yorumculara göre ise rüyada kayısı görmek dürüst olan ancak kendisinden faydalanılamayan insanları niteler. Rüyada kayısı ağacı görmek aynı zamanda kısmettir. Özellikle kayısı ağacından kayısı topladığını gören kişiler varlıklı ve zengin kimseyle evlenecektir. Eğer kayısı ağacının yeşil bir meyveye sahip olduğu görürse, gümüş paraya işaret eder. Eğer sarı kayısı görünürse altına işaret ettiği söylenebilir.

 Rüyada Kayısı Ağacının Dalını Kırmak

 Rüyada kişi kayısı ağacından kayısı toplarken dalını kırarsa, işyerinde arkadaşlarıyla kavga edeceği anlamına gelir. Nişanlı biri böyle bir rüya görürse evleneceği kişiyle aralarında sorun çıkacağına işaret eder. Eğer evli ise eşiyle belli bir sebepten dolayı ciddi kavga edeceği anlamı çıkmaktadır. Ayrıca meyveli ya da meyve siz kayısı ağacının dalını kırmak, çevredeki yakınlardan biriyle tartışma yaşayacağını gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kayısı görmek, kazançlı işe, karlı ticarete, sevdiğine kavuşmaya yorulur. Kayısı sevinmeye, paraya, evlada, sağlık ve kuvvette yorumlanır. Rüyasında kayısı görenin her ne şekilde olursa olsun çalışmanın karşılığını alacağını ifade eder. Elma rüyası afiyetin, muhabbetin, sağlık ve sevincin işaretidir. Sağlık ve afiyet içinde bir hayat süreceğinizi ifade eder. Zorluk ve sıkıntıların biteceği anlamındadır.

Rüyada kayısı görmek demek elinizi attığınız her çalışmada mutlu ve başarılı olacaksınız demektir. Kayısı kurusu mutluluktur.

Bekar kişiler için paralı biriyle evliliktir. Sarı ve tatlı kayısı çok hayırlı mal ve paradır. Bazı kere de kayısı görmek, akrabaya, samimi dosta ve hayırlı evlada delâlet eder.
Rüyada Kayısı Yemek

Bir kimsenin rüyada tatlı bir kayısı yediğini görmesi, istek ve arzusuna kavuşmaya işarettir. Kayısı yemeniz şansınızın artacağı ve bahtınızın açılacağını ifade eder. Rüyada kayısı yemek sizin şanslı biri olduğunuzu gösterir.

Tatlı kayısı yemek sevgi ve arsusunundan isteğine kavuşmaya, tadı ekşi kayısı yemek sıkıntıya; kayısı ağacı zengin ve cömert insana, bu ağacın dibinden kayısı toplamak hasta bir kişiden mala sahip olmaya; kayısı bazen erkek kardeşe ve iyi dosta delalet eder. Rüyada kayısı görmek , çok iyi haberlere işarettir.

Bir kimsenin rüyasında mevsimi dışında sarı kayısı yediğini görmesi, altın para sadaka etmeye ve hastalıktan şifa bulmaya işaret eder.

Rüyada olgun, tatlı ve lezzetli kayısı yemek, mala, altına, paraya, mal ve mülke işaret etmektedir.

Mevsiminde tatlı kayısı yemek, varlıklı bir kimseden mal ve menfaat sağlamaya delildir.

Yeşil kayısı yemek, ele geçecek paraya ve hastalıktan kurtulmaya işaret etmektedir.

Sarı renkli kayısı yemek, kazancını arttırmak için yeni gelişmelere işarettir.

Rüyada mevsiminde yaş kayısı görmek hayırlıdır, menfaate, afiyete ve muhabbete işaret eder.

Kayısının mevsimi dışında görülmesi ise, zorluk, sıkıntı, üzüntü ve kedere işarettir. İmam Nablusi'ye göre, mevsiminde görülen taze yaş kayısı hayra ve afiyete, mevsimsizi üzüntü ve meşakkate delalet eder.
Rüyada Kayısı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada ve mevsiminde taze kayısı görmek, altınlara delalet eder. Yeşil kayısı, ele geçecek para ile tabir olunur.

Bazen de dalında taze yeşil kayısı, hane halkı için sevinç ve mutluluk demektir. Bazı yorumculara göre de rüyada yeşil kayısı çalışmadan, zehmetsizce ve kolaylıkla ele geçecek rızk anlamına gelir.

Derler ki mevsiminde olgun kayısı görülmesi, mala, altın veya altın paraya işarettir.
Rüyada Kayısı Toplamak

Kayısı ağacından meyve topladığını görmek, zenginlik demektir. Bekar bir kimsenin rüyasında kayısı ağacından meyveler topladığını görmesi, zengin ve varlıklı bir kimseyle evlenmeye delalet eder.

Rüyada kayısı toplamak güler yüzlü, cesur, Ailesine ve diğer insanlara karşı mert davranan bir kimseye işarettir.

Rüyasında ağaçtan kayısı toplayıp yediğini gören kimse, zengin fakat inançsız bir adamla arkadaş olur ve onun kazancından yer.

Rüyada ağaçtan kayısı toplamak, lezzet ve kazanca, zorluk ve meşakkatten kurtulmaya delalet eder.

Kayısının olgunlaşmakta olduğunu görmek, gelecekte birtakım mutlu gelişmeler yaşayacağınızın işaretidir.

Devlet idarecilerinin rüyalarında ağaçtan dalından taze kayısı toplayıp yediklerini görmesi, hükümetin halktan vergi toplayacağına işarettir.
Rüyada Kayısı Ağacı Görmek

İslami rüya tabirlerinde kayısı ağacı, insanların faydalandığı bir adama delalet eder. Rüyada kayısı ağacı görmek, insanlara yardımı ve faydası dokunan kimselere işaret eder.

Bazı yorumcular, kayısı ağacının görülmesini, dürüst fakat kendisinden faydalanılamayan bir adama işaret eder, demişlerdir.

Rüyada kayısı ağacı görmek, bütün insanlara faydalı bir adamdır, diyen yorumcular da vardır. Bazı tabircilere göre kayısı ağacı, şen; bazıları münafık bir adam, bazıları da zengin bir kadındır, dediler.

Rüyada kayısı ağacı kısmettir. Bekar olan birinin rüyasında kayısı ağacından meyve topladığını görmesi, zengin bir kimseyle evlenmesine delalettir.

Eğer kayısı ağacının meyvesinin yeşil olduğunu görse, gümüş paraya, sarı görse, altın paraya delalet eder.

Rüyada kayısı ağacının meyvelerinin yeşil olduğunu görmek, gümüş paraya, kayısının sarı renkte olması ise, altına delalet eder.
Rüyada Kayısı Ağacının Dalını Kırmak

Bir kimse rüyasında kayısı toplarken ağacın dalını kırdığını görse, rüya sahibinin iş yerinde arkadaşıyla kavga edeceğine işaret eder. Eğer nişanlı bir kimse bu tür bir rüya görürse, rüyayı görenin nişanlısıyla küseceğine hükmedilir. Şayet evli bir kimse aynı rüyayı görürse, rüya sahibinin eşiyle tartışacağına işaret sayılır.

Meyveli veya meyvesiz bir kayısı ağacının dalını kırdığının görülmesi, yakını ve dostu olan bir kimseyle sıkıntı yaşayacağına alamettir. Fakat, kayısı yemek şansınızın artacağı anlamına gelir.
Rüyada kuru kayısı görmek

Kurutulmuş kayısı, güzel bir haber alınacağına yorumlanır. Rüyada kuru kayısı görmek, hastalık, hüzün, düşmanlık ve meşakkatin biteceğine rivayet edilir.

Aynı zamanda rüyada kuru kayısı görmek gümüş paraya tabir edilir. Kuru kayısı ayırca güler yüzlü, cesur, fakat ailesine ve diğer insanlara karşı bonkör davranan kimse olarak ta tabir edilir.
Rüyada yeşil kayısı görmek

Yeşil kayısı, gümüş paraya işarettir. Rüyada görülen yeşil kayısılar, mevsimine, rengine ve tadına göre çeşitli çağrışım yapar. Bazı tabircilere göre yeşil kayısı hastalıktan şifaya yorumlanır. Bazen zengin ve varlıklı kimseyi ifade eder. Kimi zaman altın paraya; kimi zamanda gümüş paraya işaret sayılır.
Rüyada kayısı almak

Bir kimse rüyasında bolca kayısı saltın aldığını görürse, rüya sahibinin çok zengin olacağına işaret eder. Eğer bu tür bir rüyayı hasta olan bir kimse görürse, rüyayı görenin hastalığının azalacağına hükmedilir. Rüyada kayısı almak aynı zamanda para biriktirmeye, ev, araba, mal ve mülk sahibi olacağına işaret sayılır.
Rüyada kayısı bahçesi görmek

Bir kimse rüyasında kayısı bahçesi görürse, rüya sahibinin işlerinin yolunda gittiği ve altın biriktireceğine işaret eder. Yaprakları sararmış ve meyveleri bozulmuş kayısı bahçesi ise , rüya sahibinin işlerinde biraz düzelme olacağı ve gümüş biriktireceğine hükmedilir. Şayet bekar bir kimse kayısı bahçesini görürse, rüyayı görenin zengin biriyle evleneceğine işaret sayılır.

Rüyada görülen kayısıya ait ağacı, bazı yorumcular hastalıkla bir adam olarak tanımlamışlardır. Kimileri de münafık bir adama işaret saymışlardır.

Ekşi kayısı, hastalık, hüzün, düşmanlık ve meşakkate işarettir.

Rüyada kayısı çekirdeği görmek kolaylıkla erişilecek rızka delalet eder. Kayısı çekirdeği birikim anlamında gelmektedir. Bazı tabirciler de kayısı çekirdeği elinde miras malı bulunan zengin bir kimsedir, dediler.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Görmek

Bkz: Hoşaf  

Rüyada mevsiminde görülen kayısı, menfaat ve hayra, afiyet ve muhabbete; mevsimsiz görülmesi zorluk ve sıkıntıya, üzüntü ve kedere işarettir. Kayısı ağacı, insanlara faydalı bir kimseye delalet eder.

Rüyada kayısı görmek, güzel bir haber alınacağına yorumlanır. Kayısı yemek şanslı olacaksınız demektir. Bununla birlikte uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alarak, çok mutlu olacağınıza da delildir.

Rüyada kayısının olgunlaşmakta olduğunu görmek, gelecekte birtakım sorunlar yaşayacağınızın işaretidir. Fakat, kayısı yemek şansınızın artacağı anlamına gelir. Hastalıktır. Kayısı ağacı ise kısmettir.

Rüyada mevsiminde görülen kayısı, hayra ve afiyete; mevsimsizi üzüntü ve meşakkate işarettir. Kayısı ağacı, insanların faydalandığı bir adama işarettir. Kayısı yemek şansınızın artacağı anlamına gelir.
Rüyada Kayısı Ağacı Görmek

Rüyada kayısı ağacı görmek maddi anlamda rahata çıkacağına, eline para geçeceğine delalet eder. Başka bir rivayete göre, halka yararı olmayan, karaktersiz ve hasta bir erkekle kıyaslanır.
Rüyada Zerdali ve Kayısı Ağaçları Görmek

Seyyid Süleyman: Bu rüya; parası çok, dinsiz, faydasız, rengi değişik ve hasta mizaçlı bir şahısla tevil olunur.

Rüyada kayısı ağaçlarını budadığını görmek güzel bir ekin için elinizden geleni yaptığınıza işaret eder.

Rüyada kayısı ağaçlarının çok meyve verdiğini görmek bereketli günler olsa da bunlardan bir miktar para artırıp zor günler için saklamanız gerekir şeklinde yorumlanır.

Rüyada kayısı ağaçlarında mevsiminde hiç kayısı olmadığını görmeniz zor günler için hazırlıklı olmanız gerektiği konusunda bir uyarı niteliğindedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kayısı görmek rüya sahibinin güzel bir haber alacağına yorulur. Kayısının görünümü ve rüyada yer alan diğer detaylar rüyanın yorumunda farklılıklara neden olabilir. Mevsiminde görülen kayısı hayra yorulur. "Rüyada kayısı görmek ne demek, ne anlama gelir?" gibi soruların cevaplarını sizler için derledik.
Rüyada Kayısı Görmek

Rüyada kayısı görmek rüya sahibinin hayatında mutluluk verici ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur. Maddi sıkıntılardan kurtulmaya ve berekete işaret eden bir rüyadır. Mevsiminde görülen kayısı hayra yorulur ve rüya sahibinin üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder. Rüyada kış mevsiminde kayısı görmek rüya sahibinin üzüntü ve sıkıntı yaşayacağına, işlerinin azalacağına ya da duracağına ve bu nedenle geçim sıkıntısı yaşanacağına, manevi anlamda üzülüp yıpranacağına işarettir.
Rüyada Kayısı Ağacı Görmek

Rüyada kayısı ağacı görmek rüya sahibinin pek çok fırsat elde edeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayatının düzene gireceği ve şansının açık olduğu bir dönem anlamına gelir. Rüyada kayısı ağacı görmek rüya sahibinin yeni insanlarla tanışacağına delalet eder. Rüya sahibinin maddi anlamda rahata ereceğine, eline para geçeceğine işaret eder.
Rüyada Kayısı Çekirdeği Görmek

Rüyada kayısı çekirdeği görmek rüya sahibinin hayırlı ve kar elde edeceği işlere gireceğine, müjdeli haberler alacağına delalet eder. Huzurlu bir evlilik hayatı anlamına gelir. Güzel bir hayat sürmeye ve huzura kavuşmaya işarettir.
Rüyada Kayısı Kurusu Görmek

Rüyada kayısı kurusu görmek hayırlı anlamlar taşır. Rüya sahibinin kısmetine ve güzel bir haber alacağına yorulur. Rüyada kuru kayısı görmek düşmanlık ve hastalığın biteceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin çaresiz dertleri bulunmayan ve geçim derdi çekmeyen biri olacağına delalet eder. Şans, şifa ve uzun ömür anlamlarına da gelir. Rüyasında kuru kayısı yediğini gören kişinin hayırlı olaylar yaşayacağı ve yeniden doğmuş gibi olacağı rivayet edilir. Rüyada kuru kayısı almak rüya sahibinin gelirinin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, huzurlu ve kaygısız günler yaşayacağına işaret eder. Rüyada kuru kayısı vermek ise rüya sahibinin paylaşmayı çok sevdiğine ve çevresindeki kişilere yardım ettiğine delalet eder.
Rüyada Kayısı Bahçesi Görmek

Rüyada kayısı bahçesi görmek rüya sahibinin işlerinin yolunda gideceğine ve birikim yapacağına işaret eder. Rüyasında kayısı bahçesi gören kişi bekarsa eğer, zengin biriyle evleneceğine yorulur.
Rüyada Kayısı Vermek

Rüyasında birine kayısı verdiğini gören kişinin yardımsever olduğuna ve hayatıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder. Şükretmeye ve huzurlu günlere delalettir. Aile içinde hayırlı olaylar yaşamaya, şanslı bir insan olmaya yorulur. Rüyada birisine kayısı vermek rüya sahibinin bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kazancının artacağına, başarılarının çoğalacağına işarettir.
Rüyada Kayısı Yemek Nedir?

Rüyada kayısı yemek rüya sahibinin kısmetinin ve şansının açılacağına yorulur. Rüyayı gören kişinin iyi insanlarla karşılaşacağına, kaza ve belalardan korunacağına işarettir. Mevsimi dışında sarı kayısı yediğini gören kişinin şifa bulacağına delalettir.
Rüyada Kayısı Almak

Rüyada kayısı satın almak rüya sahibinin rakiplerinden ve düşmanlarından kurtulacağına delalet eder. Yeni gelir kaynaklarına ulaşmaya, baht açıklığına, sorunların daha çabuk çözüleceğine işaret eder. Rüyayı gören kişi hastaysa, hastalığının azalacağına yorulur. Rüyada kayısı almak mal mülk sahibi olmaya, para biriktirmeye de işarettir.
Rüyada Kayısı Toplamak

Rüyada kayısı toplamak rüya sahibinin birikim yapacağına, istediği mevkiye ulaşacağına işaret eder. Rüyasında kayısı ağacından kayısı topladığını gören kişinin işlerinin açılacağı, maddi sıkıntılarının sona ereceği anlamına gelir.
Rüyada Kayısı Satmak

Rüyada kayısı satmak rüya sahibinin kısmetinin ömür boyu açık olacağına, toplumun önde gelen kişilerinden olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına delalet eder. Bazı tabircilere göre ise rüya sahibinin hatalı çalışmalara gireceği, borçlarını ödemekte sıkıntı çekeceği, yolunda giden hayatının bozulacağı anlamlarına da gelen bir rüyadır.
Rüyada Kayısı Çiçeği Görmek

Rüyada kayısı çiçeği görmek çok güzel anlamlar taşır. Rüya sahibinin dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder. Rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına işarettir.
Rüyada Yeşil Kayısı Görmek

Rüyada yeşil kayısı görmek rüya sahibinin yoksulluktan kurtulacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi erkekse, düşüncelerinin değişmesine ve hayata güzel bakmaya yorulur. Rüyada yeşil kayısı yediğini görmek ise rüya sahibinin çok çalışarak ve emek vererek bir yerlere geleceğine delalet eder. Yeşil kayısı yemek rüya sahibinin sağlığına dikkat etmesi gerektiğine ve sağlık sorunlarına işaret eder.
Rüyada Kurtlu Kayısı Görmek

Rüyada kurtlu kayısı görmek rüya sahibinin hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatındaki sıkıntıların üstesinden geleceğine, kardeşlerin birbirlerini desteklemeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret eder. Rüya sahibinin iş veya gündelik hayatında düşmanları olacağına, çok dikkatli olması gerektiğine delalet eder. Rüyada kurtlu kayısı yemek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, güzel zamanlar yaşamaya işaret eder.
Rüyada Kayısı Suyu İçmek

Rüyada kayısı suyu içmek rüya sahibinin hastalıklarından kurtulacağına, kötü alışkanlıklarına son vereceğine, şifa bulacağına delalet eder. Rüyasında kayısı suyu içtiğini gören kişinin gelecekte mutlu bir hayat süreceğine yorulur.
Rüyada Dilimlenmiş Kayısı Görmek

Rüyada dilimlenmiş kayısı görmek rüya sahibinin dertlerinin sona ereceğine, akrabalar arasındaki sorunların giderileceğine, kısmetinin açık olacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin yeni ortaklıklar kuracağına yorulur.
Rüyada Kayısı Ağacı Budamak

Rüyada kayısı ağacı budamak rüya sahibinin sevinçli haberler alacağına ve hayatında güzel gelişmeler olacağına işaret eder. Var olan sorunlarının artacağı, kazancın azalacağı anlamına gelir. Bu rüyanın bir başka anlamı da rüya sahibinin korkuları yüzünden pişmanlık duyacağı bir hata yapacağına, sorunlarının üstesinden geleceğine, yüzünün güleceğine yorulur.
Rüyada Kayısı Kurutmak

Rüyada kayısı kurutmak rüya sahibinin çektiği sıkıntıları yakın zamanda ortadan kaldıracağı, aksilik ve zorluk yaşayacağı bir çalışmaya girileceği anlamına gelir. Rüya sahibinin her zaman elindekiler için şükredeceğine, rızkının bol olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret eder.
Rüyada kayısı görmek

Mevsiminde görülen kayısı menfaat ve hayra, afiyet ve muhabbete; mevsimsiz görülmesi zorluk ve sıkıntıya, üzüntü ve kedere, Kayısı ağacı, insanlara faydalı bir kimseye delalet eder.

Kayısı görmek, güzel bir haber alınacağına yorumlanır. Kayısı yemek şanslı olacaksınız demektir.

Kayısının olgunlaşmakta olduğunu görmek, gelecekte birtakım sorunlar yaşayacağınızın işaretidir. Fakat, kayısı yemek şansınızın artacağı anlamına gelir.

Hastalıktır. Kayısı ağacı ise kısmettir.

Rüyada, mevsiminde görülen kayisi hayra ve afiyete, mevsimsizi üzüntü ve mesakkate isarettir. Kayisi agaci, insanlarin faydalandigi bir adama isarettir.

Kayısı yemek şansınızın artacağı anlamına gelir.
Rüyada kayısı görmek, kısmet, şans, bolluk ve mutluluğu temsil eder. Rüyada kayısı gören kişi sevinç gözyaşları dökeceği haberler alacak demektir. Görülme şeklinde göre farklı anlamlar taşıyan rüyada kayısı görmekle ilgili en iyi rüya tabirlerini karar.com’da bir araya getirdik…

 

Rüyada kayısı görmek, kimi rüya tabirlerine göre, rüya sahibinin karşısına çıkacak iyi niyetli, temiz ahlaklı, fedakâr ve mütevazı bir dostu işaret eder. Kayısı ağacı görmek, kayısı topladığını görmek ve kayısı yediğini görmek ise farklı anlamlar taşır. İşte, Rüyada kayısı görmekle ilgili bilmeniz gerekenler…
RÜYADA KAYISI GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kayısı görmek, rüya sahibinin hayatında gerçekleşecek olan sevindirici haberleri işaret eder. Kimi rüya tabirlerinde ise, rüyada kayısı görmek, kişinin hayatındaki bolluk ve bereket olarak yorumlanır.

Rüyada kayısı görmek, rüya sahibinin kısmetinin açılacağına, maddi anlamda kazancının artacağına özel yaşamında ise, iyi insanlarla dostluk kuracağına delalet eder.
KAYISI AĞACI GÖRMEK

Rüyada kayısı ağacı görmek, sağlık, şans ve bereket anlamlarını taşır. Rüya sahibinin kazancının sayılamayacak kadar çoğalacağına delalet eder.
KAYISI TOPLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada kayısı topladığını görmek, rüyayı gören kişinin artan serveti ile yeni mülkler alacağı şeklinde yorumlanır.
KAYISI YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada kayısı yediğini görmek, rüya sahibinin bahtının ve talihinin açık olacağına işaret eder.
KURU KAYISI GÖRMEK

Rüyada kuru kayısı görmek, esenlik ve ferahlık olarak yorumlanır. Rüyada kayısı görmekle aynı anlamları taşıyan kuru kayısı görmek, kişinin kısmetinin açıklığına vurgu yapar.
YEŞİL KAYISI GÖRMEK

Rüyada yeşil kayısı görmek, başarılar elde eden rüya sahibinin bu başarıları yalnız başına elde etmediğine ve başkalarının da emeği olduğuna işaret eder. Bununla birlikte rüyada görülen yeşil kayısı, rüya sahibinin uzun aradan sonra rahat bir nefes alacağı şeklinde yorumlanır.
KURTLU KAYISI GÖRMEK

Rüyada kurtlu kayısı görmek, rüyayı gören kişinin yaşayacağı olaylar nedeniyle elindekilerin kıymetini öğreneceği anlamını taşır. Aynı zamanda rüyada kurtlu kayısı görmek, rüya sahibinin çevresinde hem iş hem de özel hayatındaki mutlulukları çekemeyen insanların olduğuna delalet eder.
Rüyada kayısı görmek güzel ve mutluluk verici gelişmelerin olacağına işaret eder. Rüyada kışın ortasında kayısı görmek iyi değildir. İşlerin azalmasına ya da durmasına bu nedenle de kişinin rızkının ve kazancının düşmesine, geçim sıkıntısı ve yokluk yaşamasına işaret ederken aynı zamanda manevi olarak da üzülüp yıpranmasına delalet eder.

Kayısıyı olması gereken zamanda görmekse çok iyidir. Maddi sıkıntıların yok olmasına kazancın artmasına, bolluk ve bereket olmasına, kişinin üzüntülerinden ve kederinden kurtulmasına delalet eder. Bir başka tabire göre kayısı kısmettir. Rüyada kayısı ağacı görmek herkese faydalı olmaya çalışan, iyi kalpli, fedakâr, merhametli ve alçak gönüllü birine işaret eder.
Rüyada Kayısı Yemek

Rüyada kayısı yediğini gören kişinin kısmeti açılır, her konuda şansı yaver gider ve karşısına pek çok fırsat kapısı çıkar.
Rüyada Kayısı Çekirdeği Görmek

Rüyada kayısı çekirdeği görmek çok hayırlıdır, kişinin hayırlı işlere gireceğine ve kar elde edeceğine işaret eder. Rüyasında kayısı çekirdeği gören kişinin hayatında güzel gelişmeler olacak ve müjdeli haberler duyacak demektir.
Rüyada Kayısı Toplamak

Rüyada kayısı toplamak kişinin rızkı olarak tabir edilir. Rüyasında kayısı toplayan kişi kazancının bir kısmını biriktirerek mal mülk sahibi olacak demektir.
Rüyada Kayısı Çiçeği Görmek

Rüyada kayısı çiçeği görmek çok güzeldir. Rüya sahibinin iyi ve güzel şeylerle karşılaşacağına, üzüntülerinden, dertlerinden ve parasal sorunlarından kurtularak rahat bir nefes alarak nihayet esenlik bulacağına işaret eder.
Rüyada Kayısı Suyu İçmek

Rüyada kayısı suyu içmek hastalıklardan kurtularak şifa bulmaya işaret eder.
Rüyada Kuru Kayısı Görmek

Rüyada kayısı kurusu görmek de yemek de çok hayırlıdır, Kısmet ve şans kapılarının açık olduğuna, kişini işlerinin yaver giderek bol kazanç elde edeceğine işaret eder. Kuru kayısı esenlik ve ferahlık anlamına gelir.

Benzer rüyalar: Rüyada kaysı görmek
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Görmek

Rüyada kayısı görmek, güzel ve mutluluk verici gelişmelerin habercisi olarak yorumlanır. Kayısı görmek, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, bolluk ve berekete delalet eder. Rüya sahibi gönlünü ferah tutmalıdır, gördüğü düş hayırlara vesile olacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kayısı görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı kısmete yormaktadır. Rüya sahibinin karşısına çıkacak olan iyi kalpli, fedakar, alçak gönüllü bir insana işaret eder.

Rüya tabirlerinde rüyada kayısı görmenin anlamı ayrıca şu şekillerdedir:
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Kayısı Görmek

Rüyada kayısı kurusu görmek, hayırlı anlamlar taşımaktadır. Rüya sahibinin şansına ve kısmetine yorulan bu rüya, aynı zamanda esenlik ve ferahlık anlamına da gelir. Rüyada kuru kayısı görmek, birikim, para ve huzur anlamlarına gelmektedir. Rüya sahibi yakın zamanda akrabalarından bir kişiyle yeniden karşılaşacaktır, bu karşılaşma çok ani ve güzel olacaktır.  Rüyada kuru kayısı görmek rüya sahibinin uzun süreli aşk hayatına sahip olacağına delalet eder. Hane içerisinde bolluk ve bereketin habercisi olan bu rüya iş hayatında elde edilecek olan başarıya da yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Ağacı Görmek

Rüyada kayısı ağacı görmek, sağlık, güzellik ve iyilik anlamına gelir. Rüya sahibinin şansının açık olacağı bu dönemde, iş olanaklarının artacağına, eline geçen paranın bollaşacağına delalet eder. Rüyada kayısı ağacı görmek, rüya sahibinin hayatına yeni insanların gireceğine delalet eder. Rüyayı gören kişi çevresinde yeni insanların olduğunu fark edecek fakat bu insanların her biri iyi niyetli olmayacaktır. Bu nedenle de çok dikkat etmelidir. Kindar ve kötü niyetli olanları tespit edip, hayatında çıkarması gerekmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Bahçesi Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada kayısı bahçesi gören kişi eğer bakımsız kötü bir bahçe görüyorsa fakirleşeceğine maddi durumunun kötü olacağına yorumlanmaktadır. Eğer durum tam tersiyse yani bahçe bakımlı ve güzel bir bahçeyse bolluk, bereket anlamına gelir. Görülen bu düşün anlamı tamamen rüya sahibinin bahçeyi nasıl gördüğüne göre değişmektedir. Rüya sahibinin kayısı bahçesi görmesi kişinin elde edeceği başarıda başkalarının gözü olabileceğine de delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Çekirdeği Görmek

Rüyada kayısı çekirdeği görmek, çok hayırlı şekillerde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin hayatında güzel ve müjdeli haberler olacağına işaret eder. Rüyada kayısı çekirdeği görmek, huzur dolu bir evlilik hayatı anlamına gelmektedir. Rüya sahibi, uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacaktır, hayatında var olan sıkıntı ve stresli günlerin son bulacağına delalet eder. Rüyada kayısı çekirdeği görmek kişinin eğitim hayatında başarılı olacağına yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çağla Kayısı Görmek

Kişinin rüyasında çağla kayısı görmesi, rüya sahibinin ters giden işlerinin yoluna gireceğine tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında çağla kayısı görmesi, kişinin kendisini üzen şeylerin son bulacağı anlamına gelir. Rüya sahibi mevcut sorun ve sıkıntılarından kurtulacaktır. Ailesinin desteğini arkasına alarak pek çok olayın üstesinden gelecektir. Bu rüya aynı zamanda eğitim hayatında rahatlık manasına da gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Kayısı Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada yeşil kayısı görmek, kişinin iş hayatında veya günlük yaşantısında elde edeceği başarıda başkalarının emeği olacağına delalet eder. Rüyada yeşil kayısı görmek, rüya sahibinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahat edebileceği manasına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurtlu Kayısı Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında kurtlu kayısı görmek, kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada kurtlu kayısı görmek, iş hayatında veya gündelik yaşantısında düşmanlara sahip olacağına, çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Kayısı Vermek

Rüya sahibinin rüyasında birine kayısı verdiğini görmek, kişinin yardıma muhtaç olan insanlara daima yardım edeceğine, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağına delalet eder. Rüyada birine kayısı vermek, rüya yorumcuları tarafından edilen yardım sonucu kazanılacak olan sevaplar anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağaçtan Kayısı Koparıp Yemek

Rüya sahibinin rüyada ağaçtan kayısı koparıp yediğini görmesi kişinin alacağı müjdeli bir haberin tüm aile bireylerinin sevindireceğine rivayet eder. Rüyada ağaçtan kayısı koparıp yemek, kişinin iş hayatında çok çalışması sonucu elde edeceği başarı anlamına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Yediğini Görmek

Rüyada kayısı yediğini görmek, rüya sahibinin şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir. Rüya sahibinin rüyasında kayısı yediğini görmesi, kişinin hayatında karşısına daima güzel şeyler çıkacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Topladığını Görmek

Rüyada kayısı toplamak, rüya sahibinin kazancının bir kısmını biriktirerek mal, mülk sahibi olacağına delalet eder. Rüya sahibinin rüyasında kayısı topladığını görmesi, kişinin istediği mevkiye ulaşacağına rivayet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Çiçeği Görmek

Rüyada kayısı çiçeği görmek, güzel şekillerde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında kayısı çiçeği görmesi, kişinin üzüntü ve dertlerinden kurtulacağına, rahat bir nefes alacağına alamet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Suyu İçtiğini Görmek

Rüyada kayısı suyu içmek, rüyayı gören kişinin hastalıktan kurtularak, kötü alışkanlıklarını bırakacağına, şifa bulacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında kayısı suyu içtiğini görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını mutlu bir şekilde geçireceğine yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Ağacından Kayısı Topladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kayısı ağacından kayısı topladığını görmesi kişinin birçok iş teklifleri alacağına, maddi gelirinin artacağına, ciddi paralar kazanacağına, maddi sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Kayısı Yediğini Görmek

Rüyasında yeşil kayısı yediğini gören rüya sahibinin çok çalışarak bir yerlere geleceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında yeşil kayısı yediğini görmesi, kişinin sağlığına çok dikkat etmesi gerektiğine, sağlık sorunları yaşayabileceğine yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bozuk Kayısı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bozuk kayısı görmesi, kişinin yakın zamanda uzun bir seyahate çıkacağına yorumlanır. Kişinin rüyasında bozuk kayısı görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada kayısı görmek

Rüyada kayısı görmek, rüya sahibinin bol kazançlı işlere gireceği demektir. Rüya sahibinin rüyasında kayısı görmesi, kişinin sağlık sorunlarının ortadan kalkacağı anlamına da gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çekirdeksiz Kayısı Görmek

Rüyada çekirdeksiz kayısı görmek, rüya sahibinin uzaktaki bir akrabadan güzel haber alacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında çekirdeksiz kayısı görmesi, kişinin kazancının bereketli olacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Kayısı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çok kayısı görmesi, kişinin çevresinde kırgın olduğu kimselerle arasını düzelteceğine yorumlanır. Kişinin rüyasında çok kayısı görmesi, rüya sahibinin huzur dolu bir hayat sürdüreceğine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çuvalla Kayısı Görmek

Kişinin rüyasında çuvalla kayısı görmesi, rüya sahibinin son zamanlarda yaptığı projelerden bol kazanç sağlayacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında çuvalla kayısı görmesi, kişinin maddi anlamda sorun yaşamayacağına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilimlenmiş Kayısı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dilimlenmiş kayısı görmesi, kişinin çok hayırlı işler peşinde koşacağına işarettir. Kişinin rüyasında dilimlenmiş kayısı görmesi, rüya sahibinin yeni ortaklıklar kuracağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elinde Kayısı Görmek

Kişinin rüyasında elinde kayısı görmesi, rüya sahibinin hayatında çok güzel gelişmeler olacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında elinde kayısı görmesi, kişinin psikolojik olarak ferahlayacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ezik Kayısı Görmek

Rüyada ezik kayısı görmek, rüya sahibinin çok rahat bir döneme gireceği anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında ezik kayısı görmesi, kişinin uzun zamandan beri çektiği hasretin son bulacağına rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kayısı toplamak görmek
Rüyada kayısı toplamak, büyük bir mevkiye ulaşılacağına, hoşgörülü bir kadına, sevilecek hayırlı ve güler yüzlü bir eşe, nimetlerin çokluğuna, elinize ulaşacak paraya, tez zamanda alınacak hayırlı bir habere işarettir.


Kayısı toplayan kişinin malı artar ve bir ganimete ulaşır. Bu rüya beklenilen haberlerin gelmesine, arzuların gerçekleşmesine, yapılacak yararlı işlere, insanlara ihsanda bulunmaya, yaşanılacak gönül ilişkisine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAYISI GÖRMEK

Bu rüya mevsime göre değişmektedir. Eğer kayısıyı kendi mevsiminde görürseniz rüya hayırlı olur. Mevsiminde görülen kayısı sağlık, başarı, mutluluk, hayır ve esenliktir. Rüya sahibinin ulaşacağı izzet ve ikramdır. Nimetlerin çokluğu, bereketin artmasıdır. Mevsimi dışında görülmesi ise üzüntü ve kederdir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YEŞİL YAPRAKLI KAYISI AĞACI GÖRMEK

Rüyada görülen yeşil rengi her zaman hayırdır ve mutluluktur. Yeşil yapraklı kayısı ağacı ele geçecek mal, tez zamanda gelecek kısmet, sevindirecek bir müjdeli haberdir. Eğer kayısı ağacının yaprakları solmaya başlamışsa bu ihtiyarlığa, çekilecek kısa bir üzüntüden sonra menfaate ve mutluluğa kavuşmaya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAYISI YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada yenilen kayısı kişinin şansıdır. Eğer kayısı lezzetli ve güzelse işleri yolunda gider, iyi şanslı olur. Buruk tadı olan ve acı kayısı ise rüya sahibi için yararsız bir mala veya faydasız amele işarettir. Kayısı yiyen kişinin şansı, bahtı açık olur. Hiç ummadığı yerlerden kendisine bir menfaat erişir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA OLGUNLAŞMIŞ KAYISI

Bu rüya kısa sürede alınacak güzel haberdir. Eğer rüyanızda olgunlaşmamış kayısılar görürseniz, bu uzun süre sonra gelecek ve sizi sevindirecek habere işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAYISI ÇEKİRDEĞİ GÖRMEK

Rüyada kayısı çekirdeği gören kişi mutlu bir haber alır. Kayısının açılarak içinden çekirdeğinin çıktığını gören bir bebek sahibi olur. Kayısı daima hayır ve mutluluğa işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mevsiminde görülen kayısı menfaat ve hayra, afiyet ve muhabbete; mevsimsiz görülmesi zorluk ve sıkıntıya, üzüntü ve kedere, Kayısı ağacı, insanlara faydalı bir kimseye delalet eder.

Molla Cami: Rüyada, mevsiminde görülen kayısı hayra ve afiyete, mevsimsizi üzüntü ve meşakkata işarettir. Kayısı ağacı, insanlann faydalandığı bir adama işarettir.

Nablusi: Rüyada, mevsiminde görülen kayısı hayra ve afiyete, mevsimsizi üzüntü ve meşakkata delalet eder. Kayısı ağacı, insanların faydalandığı bir adama delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mevsiminde görülen kayısı menfaat ve hayra, afiyet ve muhabbete; mevsimsiz görülmesi zorluk ve sıkıntıya, üzüntü ve kedere, Kayısı ağacı, insanlara faydalı bir kimseye delalet eder.Kayısı görmek, güzel bir haber alınacağına yorumlanır. Kayısı yemek şanslı olacaksınız demektir. Kayısı görmek, güzel bir haber alınacağına yorumlanır. Kayısı yemek şanslı olacaksınız demektir. Kayısının olgunlaşmakta olduğunu görmek, gelecekte birtakım sorunlar yaşayacağınızın işaretidir. Fakat, kayısı yemek şansınızın artacağı anlamına gelir. Hastalıktır. Kayısı ağacı ise kısmettir.Rüyada, mevsiminde görülen kayisi hayra ve afiyete, mevsimsizi üzüntü ve mesakkate isarettir. Kayisi agaci, insanlarin faydalandigi bir adama isarettir.Kayısı yemek şansınızın artacağı anlamına gelir.Kayısı yemek şansınızın artacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kayısı görmek mutlu olmayı temsil eder. Kayısı rüyalarda sıkça görüldüğüne rastlanan meyvelerdendir. Tabi kayısı da diğer meyvelerde de olduğu gibi görüldüğü mevsime göre farklı şekillerde yorumlanır. Kayısı bir yaz meyvesi olduğu için kayısıyı kış mevsiminde görmek olumsuz anlamlara gelebilmektedir. Anlam olaraksa kışın görülen kayısı maddi yokluk ve işlerin iyi gitmemesi gibi anlamlara gelmektedir. Fakat aksine yazın görülen kayısı meyvesinin bolluk, bereket ve maddi kazanç gibi güzel anlamları vardır. Yorumcular tarafından hem olumlu hem de olumsuz şekilde yorumlanan kayısı meyvesi birçok şekilde rüyalara konu olmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Yemek

Rüya sahibi rüyasında kayısıyı yediğini gördüyse bunun anlamı kişinin çok mutlu olacağı gelişmeler yaşayacak olmasıdır. Rüyayı gören kişinin kısmeti açılır ve elini attığı her şey güzel sonuçlanır. Rüya sahibinin gönülden istediği her şeyin gerçekleşeceğine dair yorumlar da yapılmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Kayısı Görmek

Taze kayısı görmenin yanında kuru kayısı da çok kez görülür ve anlam olarak bizlere sağlığı simgeler. Sağlık ve huzur anlamına gelen kuru kayısı gören kişiye şifa olacağı düşünülür. Rüya sahibinin yakın çevresinde hasta birisi varsa bu rüyan kişinin sağlığının iyiye gideceğinin habercisi olarak yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Ağacı

Rüyada kayısı ağacı görmek yakın zamanda kişiye gelecek bir iş teklifinin habercisi olabilir. Kayısı zaten bereket anlamına geldiğinden, kayısı ağacı da kişinin kariyeri ile alakalı olacak güzel gelişmeler olduğu anlamına gelmektedir. Aynı zamanda kayısı ağacı görmenin huzurlu ve bolluk içinde geçirilecek bir yaşam anlamına geldiği söylenmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Toplamak

Rüyada kayısı topladığını görmek ise istenilen bir şey için gösterilen çabayı simgeler. Rüya sahibi çok istediği bir şeye sahip olmak için bolca gayret ve emek harcayacaktır demektir. Bunların sonunda kişinin istediği şeye ulaşması beklenir. Aynı zamanda kayısı toplamak birikim anlamına da gelir. Rüya sahibinin bir mülk sahip olmak için para biriktirdiği veya biriktireceği şeklinde yorumlar yapılır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Ağacı Görmek

Rüyada kayısı ağacı görmek, fırsat elde etmek anlamına gelir. Rüya sahibi, pek çok olanağa sahip olacak, eli bolluk içinde rahat ve huzurlu bir hayat geçirecek demektir. Sağlık, güzellik ve iyilik anlamına gelir. Rüyada kayısı ağacı görmek, birkaç yerden birden gelecek olan iş olanaklarına delalet eder. Kişinin çok parlak, renkli ve güzel günler geçireceği bir dönem olarak tabir edilir. Rüya sahibinin şansı bu dönemde çok açıktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Ağacından Kayısı Toplamak

Maddi olanaklar elde etmek şeklinde açıklanır. Rüyasında kayısı ağacından kayısı topladığını gören kişi pek çok iş teklifi alacak demektir. İşleri açılacak, kazancında kara geçip, tüm maddi sıkıntılarından da kurtulacak diye tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Yemek

Rüyada kayısı yemek, geleceğin parlak, kaderin de güzel olmasına delalet eder. Rüya sahibi hayatta güzel şeyler yaşayacak, iyi insanlarla karşılaşacak, belalardan ve kazalardan korunacaktır. Allah rüya sahibi için hayırlı yazılar yazmıştır diye tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Toplamak

Birikim yapmaya işaret eder. Rüyasında kayısı topladığını gören kişi gerek iyi günlerini, gerek kötü günlerini düşünerek kıyıya köşeye üç beş kuruş para atıyor, yaşlandığı zaman iyi şartlarda yaşamak için de mülkiyet edinmeye çalışıyordur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Görmek

Rüyada kayısı görmek çok hayırlıdır, büyük kısmet ve mutluluk anlamına gelir. Rüya sahibi maddi anlamda değeri olan eşyalara sahip olacak, sıhhati, mutluluğu ve huzuru da yerinde olacak demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Çiçeği Görmek

Rüyada kayısı çiçeği görmek, rüya sahibinin yüzünü güldürecek olan güzel ve olumlu gelişmeler yaşanacağına delalet eder. Rüya sahibinin hayatında bazı sürpriz gelişmeler yaşanacaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Çekirdeği Görmek

Rüyada kayısı çekirdeği görmek, şans anlamına gelir. Ferahlık bulmaya, huzura kavuşmaya, sakin ve güzel bir hayat sürmeye işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kayısı görmek; aşk, sevgi, bolluk ve bereket, sevinç, mutluluk, müjdeli bir haber, rızık ve yaşamsal kaynakların çoğalarak, maddi sıkıntıların biteceğini sembolize eder. Üzüntü ve kederden kurtulmaya, kişinin hayatını olumlu yönde etkileyecek güzel gelişmelere delalet eder.

Kayısı tek çekirdekli bir meyvedir ve tasavvuf ve vahdet inancında Allah’ın birliğini temsil eder. Bundan dolayı rüyada kayısı görmek, kişinin hayırlı bir rızka sahip olacağı, bir niyetinin gerçekleşeceğine yorumlanır.

Maddi sıkıntılardan kurtulup, refah seviyesinin artacağı anlamına gelir. Bu meyvenin tazesi de kurusu da makbuldür. Her ikisini de rüyada görmek hayırlıdır. Rüyada taze kayısıyı mevsiminde görmek, hızlı bir değişimle birlikte, kısmet elde etmeye işaret eder.

Rüyada kayısı görmek kişinin beklentisinin yaşamda karşılık bulacağı anlamına geldiği gibi, maddi ve manevi hayatında kendisini mutlu edecek gelişmelerin yaşanacağı günlerin içinde olduğuna yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Görmek Ne Anlama Gelir

Mevsimin de rüyada kayısı görmek, menfaat elde etmeye ve kişinin yaşamında hayırlı gelişmeler olacağına delalet eder. Kısa sürede gerçekleşecek yeniliklerin gündemi olumlu yönde değiştireceğine yorumlanır.

Rüyada kayısı görmek evlilik yapmak, çocuk sahibi olmak, iş kurmak, yeni bir işe başlamak gibi kişinin yaşamını önemli ölçüde değiştirecek temel gelişmeleri temsil eder.

Güzel bir habere, başlanacak her hangi bir işte şans faktörünün kişiden yana olduğuna, zenginliğe, yaşanacak saadet ve kazancın bereketli ve uzun ömürlü olacağına delalet eder.

Kış mevsiminde rüyada kayısı görmeyi bir çok rüya tabircisi hayra yorumlamıyor ancak bu bir yanılgıdan ibarettir.

Rüyanın vermek istediği mesaj kişinin yapmak istediği her hangi bir başlangıç için, yaz mevsiminde başlamanın kendisi için daha uygun bir zaman olduğunu hatırlatır. Bir başka yorumu ise kişinin yapmak istediği şey için bir süre daha sabırla beklemesi gerektiğine delalet eder.

Rüyada olgun bir kayısı yediğini gören kişi, hayırlı bir kısmete, yeni fırsatlarla karşılaşmaya, sıkıntı ve kederden kurtulup, huzurlu günlerin gelmekte olduğuna yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Ağacı Görmek

Ağaç kökleriyle toprağa, yerden beslenerek göğe doğru yükselişi ile ululuk, tanrısallık ve ruhsallığı temsil eder. Özellikle de meyve ağacını rüyada görmek, kişinin maddi ve manevi anlamda derinleşerek her konuda yeterli zenginliğe ulaşacağı anlamına gelir.

Rüyada kayısı ağacı görmek, kişinin kendi ile birlikte çevresine de yararlı bir kimse olacağına veya bilge, güçlü ve güvenilir bir kişiden yardım alacağına yorumlanır.

Kayısı ağacı kişinin yaşam da köklenerek geniş bir aileye sahip olacağına veya gücünü her zaman hissettiği ailesine layık bir birey olmak için çaba gösterdiğine ve bu konuda başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada ağaçta kayısılar görmek, zenginliğe, geniş ve sürekliliği olan bir işe, bereketli kazanca, kendi işinin patronu olmaya, aile mirasından pay almaya veya piyasalarda bolluk yaşanacağı anlamına gelir.

Kayısı ağacının altında oturup dinlendiğini gören kimse için ruhsal aydınlanma ile birlikte yüksek farkındalık sahibi olacağı anlamına gelir. Kişiye maddi veya manevi sıkıntılarının geçmişte kalacağına ve huzura ereceğini hatırlatır.

Bazen de rüyada görülen kayısı ağacı, kişiye artık kendi ailesini kurması gerektiğine, evliliğe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Yediğini Görmek

Olgun ve tatlı kayısı yediğini görmek, bolluk ve berekete kavuşmak, saadete ermek anlamına gelir. Rüya sahibinin şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi kaygılardan kurtulmaya, sıkıntılı geçen günlerin sona ereceğine tabir edilir.

Rüyada olgunlaşmamış veya tadı ekşi olan kayısıyı yemeye çalıştığını görmek, kişinin bazı konularda acele ettiği için yaşadığı ufak sorunların varlığına delalet eder. Bu rüyanın vermek istediği mesaj kişiye, sabırlı olması gerektiğini hatırlatır. Aceleci veya fevri davranışlar göstermekte ısrarcı olmanın kendisine bir fayda getirmeyeceği gibi, işlerini de zorluklar çıkaracağına dikkat çeker.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Çekirdeği Görmek

Rüyada kayısı çekirdeği görmek, kişinin hayatında yeni bir adım atacağı anlamına gelir. Kişinin hayatında olmasını istediği şeyler için harekete geçme vaktinin geldiğini hatırlatır. Evlenmek, aile kurmak, çocuk sahibi olma isteği, iş kurmak gibi bir çok konuya dair bilgiler içerir.

Kişinin kayısı çekirdeğini nerede gördüğü ise gelişmeler hakkında ipuçları verir. Çekirdeği birine vermek veya almak, kişiler arasında bir bağ kurmayı temsil eder ve görülen kişinin kimliği yorumu etkiler.

Aşık olmak, yeni bir ilişkiye başlamak veya sevdiği kişi ile evlenmek anlamına gelebilir. Çok sayıda kayısı çekirdeği görmek, kişinin iş hayatında elde edeceği başarıya, pek çok farklı iş fikirlerine sahip olmaya ve bu konudaki kararsızlığa da yorumlanır.

Ayrıca birbirinden ayrı inançlara duyulan ilgiye ve bu konuda araştırmalar yapmaya, gelecekle ilgili planlara delalet eder. Hayra yorumlanan bir rüyadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Bahçesi Görmek

Kişinin rüyada kayısı bahçesi görmesi, sevinç, mutluluk, huzur ve sağlığı temsil eder. Maddi ve manevi zenginliğe ulaşacağı anlamına gelir. Bahçedeki kayısı ağaçlarını yeşil yapraklı ve meyveli görmek, kişinin muradına ereceğine ve bütün isteklerinin tek tek gerçek olacağına delalet eder.

Bahçenin bir başkasına ait olduğunu ve sahibini görmek, zengin, bilgili ve güvenilir, dostluğu daim olan bir kimseden yardım ve rehberlik almaya işaret eder.

Bu rüyayı yorumlarken kişi içinde bulunduğu durumu ve önceliklerini gözden geçirerek, kendine uygun olan çıkarımı yapmalıdır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kayısı görmek güzel ve mutluluk verici gelişmelerin olacağına işaret eder. Rüyada kışın ortasında kayısı görmek iyi değildir. İşlerin azalmasına ya da durmasına bu nedenle de kişinin rızkının ve kazancının düşmesine, geçim sıkıntısı ve yokluk yaşamasına işaret ederken aynı zamanda manevi olarak da üzülüp yıpranmasına delalet eder.

Kayısıyı olması gereken zamanda görmekse çok iyidir. Maddi sıkıntıların yok olmasına kazancın artmasına, bolluk ve bereket olmasına, kişinin üzüntülerinden ve kederinden kurtulmasına delalet eder. Bir başka tabire göre kayısı kısmettir. Rüyada kayısı ağacı görmek herkese faydalı olmaya çalışan, iyi kalpli, fedakâr, merhametli ve alçak gönüllü birine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Yemek

Rüyada kayısı yediğini gören kişinin kısmeti açılır, her konuda şansı yaver gider ve karşısına pek çok fırsat kapısı çıkar.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Çekirdeği Görmek

Rüyada kayısı çekirdeği görmek çok hayırlıdır, kişinin hayırlı işlere gireceğine ve kar elde edeceğine işaret eder. Rüyasında kayısı çekirdeği gören kişinin hayatında güzel gelişmeler olacak ve müjdeli haberler duyacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Toplamak

Rüyada kayısı toplamak kişinin rızkı olarak tabir edilir. Rüyasında kayısı toplayan kişi kazancının bir kısmını biriktirerek mal mülk sahibi olacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Çiçeği Görmek

Rüyada kayısı çiçeği görmek çok güzeldir. Rüya sahibinin iyi ve güzel şeylerle karşılaşacağına, üzüntülerinden, dertlerinden ve parasal sorunlarından kurtularak rahat bir nefes alarak nihayet esenlik bulacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Suyu İçmek

Rüyada kayısı suyu içmek hastalıklardan kurtularak şifa bulmaya işaret eder.Rüyada Kuru Kayısı Görmek

Rüyada kayısı kurusu görmek de yemek de çok hayırlıdır, Kısmet ve şans kapılarının açık olduğuna, kişini işlerinin yaver giderek bol kazanç elde edeceğine işaret eder. Kuru kayısı esenlik ve ferahlık anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KURTLU KAYISI GÖRMEK

Rüyada kurtlu kayısı görmek, rüyayı gören kişinin yaşayacağı olaylar nedeniyle elindekilerin kıymetini öğreneceği anlamını taşır. Aynı zamanda rüyada kurtlu kayısı görmek, rüya sahibinin çevresinde hem iş hem de özel hayatındaki mutlulukları çekemeyen insanların olduğuna delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Görmek

Bkz: Hoşaf  

Rüyada mevsiminde görülen kayısı, menfaat ve hayra, afiyet ve muhabbete; mevsimsiz görülmesi zorluk ve sıkıntıya, üzüntü ve kedere işarettir. Kayısı ağacı, insanlara faydalı bir kimseye delalet eder.

Rüyada kayısı görmek, güzel bir haber alınacağına yorumlanır. Kayısı yemek şanslı olacaksınız demektir. Bununla birlikte uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alarak, çok mutlu olacağınıza da delildir.

Rüyada kayısının olgunlaşmakta olduğunu görmek, gelecekte birtakım sorunlar yaşayacağınızın işaretidir. Fakat, kayısı yemek şansınızın artacağı anlamına gelir. Hastalıktır. Kayısı ağacı ise kısmettir.

Rüyada mevsiminde görülen kayısı, hayra ve afiyete; mevsimsizi üzüntü ve meşakkate işarettir. Kayısı ağacı, insanların faydalandığı bir adama işarettir. Kayısı yemek şansınızın artacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zerdali ve Kayısı Ağaçları Görmek

Seyyid Süleyman: Bu rüya; parası çok, dinsiz, faydasız, rengi değişik ve hasta mizaçlı bir şahısla tevil olunur.

Rüyada kayısı ağaçlarını budadığını görmek güzel bir ekin için elinizden geleni yaptığınıza işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kayısı ağaçlarının çok meyve verdiğini görmek bereketli günler olsa da bunlardan bir miktar para artırıp zor günler için saklamanız gerekir şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kayısı ağaçlarında mevsiminde hiç kayısı olmadığını görmeniz zor günler için hazırlıklı olmanız gerektiği konusunda bir uyarı niteliğindedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kayısı görmek ne anlama gelir?


Ümitsizlik ve kederdemektir. Yeşil kayısı almak, toplamak veya yemek, hastalığınızın geçeceğine veya az miktarda para kazanmaya işaret eder.
Sarı kayısı görmek: Hastalık ve sıkıntılarınızdan dolayı para kaybedeceğinize,
Kayısı ağacı: Çok zengin ve dini zayıf, karakteri zayıf bir adama,
Ağaçtan kayısı toplamak: Güzel ve sarışın bir kadınla yaşanan aşk hayatına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Görmek

Rüyada kayısı görmek rüya sahibinin hayatında mutluluk verici ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur. Maddi sıkıntılardan kurtulmaya ve berekete işaret eden bir rüyadır. Mevsiminde görülen kayısı hayra yorulur ve rüya sahibinin üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder. Rüyada kış mevsiminde kayısı görmek rüya sahibinin üzüntü ve sıkıntı yaşayacağına, işlerinin azalacağına ya da duracağına ve bu nedenle geçim sıkıntısı yaşanacağına, manevi anlamda üzülüp yıpranacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Ağacı Görmek

Rüyada kayısı ağacı görmek rüya sahibinin pek çok fırsat elde edeceğine, huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayatının düzene gireceği ve şansının açık olduğu bir dönem anlamına gelir. Rüyada kayısı ağacı görmek rüya sahibinin yeni insanlarla tanışacağına delalet eder. Rüya sahibinin maddi anlamda rahata ereceğine, eline para geçeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Çekirdeği Görmek

Rüyada kayısı çekirdeği görmek rüya sahibinin hayırlı ve kar elde edeceği işlere gireceğine, müjdeli haberler alacağına delalet eder. Huzurlu bir evlilik hayatı anlamına gelir. Güzel bir hayat sürmeye ve huzura kavuşmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Kurusu Görmek

Rüyada kayısı kurusu görmek hayırlı anlamlar taşır. Rüya sahibinin kısmetine ve güzel bir haber alacağına yorulur. Rüyada kuru kayısı görmek düşmanlık ve hastalığın biteceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin çaresiz dertleri bulunmayan ve geçim derdi çekmeyen biri olacağına delalet eder. Şans, şifa ve uzun ömür anlamlarına da gelir. Rüyasında kuru kayısı yediğini gören kişinin hayırlı olaylar yaşayacağı ve yeniden doğmuş gibi olacağı rivayet edilir. Rüyada kuru kayısı almak rüya sahibinin gelirinin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, huzurlu ve kaygısız günler yaşayacağına işaret eder. Rüyada kuru kayısı vermek ise rüya sahibinin paylaşmayı çok sevdiğine ve çevresindeki kişilere yardım ettiğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Bahçesi Görmek

Rüyada kayısı bahçesi görmek rüya sahibinin işlerinin yolunda gideceğine ve birikim yapacağına işaret eder. Rüyasında kayısı bahçesi gören kişi bekarsa eğer, zengin biriyle evleneceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Vermek

Rüyasında birine kayısı verdiğini gören kişinin yardımsever olduğuna ve hayatıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder. Şükretmeye ve huzurlu günlere delalettir. Aile içinde hayırlı olaylar yaşamaya, şanslı bir insan olmaya yorulur. Rüyada birisine kayısı vermek rüya sahibinin bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kazancının artacağına, başarılarının çoğalacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Yemek Nedir?

Rüyada kayısı yemek rüya sahibinin kısmetinin ve şansının açılacağına yorulur. Rüyayı gören kişinin iyi insanlarla karşılaşacağına, kaza ve belalardan korunacağına işarettir. Mevsimi dışında sarı kayısı yediğini gören kişinin şifa bulacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Almak

Rüyada kayısı satın almak rüya sahibinin rakiplerinden ve düşmanlarından kurtulacağına delalet eder. Yeni gelir kaynaklarına ulaşmaya, baht açıklığına, sorunların daha çabuk çözüleceğine işaret eder. Rüyayı gören kişi hastaysa, hastalığının azalacağına yorulur. Rüyada kayısı almak mal mülk sahibi olmaya, para biriktirmeye de işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Toplamak

Rüyada kayısı toplamak rüya sahibinin birikim yapacağına, istediği mevkiye ulaşacağına işaret eder. Rüyasında kayısı ağacından kayısı topladığını gören kişinin işlerinin açılacağı, maddi sıkıntılarının sona ereceği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Satmak

Rüyada kayısı satmak rüya sahibinin kısmetinin ömür boyu açık olacağına, toplumun önde gelen kişilerinden olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına delalet eder. Bazı tabircilere göre ise rüya sahibinin hatalı çalışmalara gireceği, borçlarını ödemekte sıkıntı çekeceği, yolunda giden hayatının bozulacağı anlamlarına da gelen bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Çiçeği Görmek

Rüyada kayısı çiçeği görmek çok güzel anlamlar taşır. Rüya sahibinin dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder. Rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Kayısı Görmek

Rüyada yeşil kayısı görmek rüya sahibinin yoksulluktan kurtulacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi erkekse, düşüncelerinin değişmesine ve hayata güzel bakmaya yorulur. Rüyada yeşil kayısı yediğini görmek ise rüya sahibinin çok çalışarak ve emek vererek bir yerlere geleceğine delalet eder. Yeşil kayısı yemek rüya sahibinin sağlığına dikkat etmesi gerektiğine ve sağlık sorunlarına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurtlu Kayısı Görmek

Rüyada kurtlu kayısı görmek rüya sahibinin hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatındaki sıkıntıların üstesinden geleceğine, kardeşlerin birbirlerini desteklemeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret eder. Rüya sahibinin iş veya gündelik hayatında düşmanları olacağına, çok dikkatli olması gerektiğine delalet eder. Rüyada kurtlu kayısı yemek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, güzel zamanlar yaşamaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Suyu İçmek

Rüyada kayısı suyu içmek rüya sahibinin hastalıklarından kurtulacağına, kötü alışkanlıklarına son vereceğine, şifa bulacağına delalet eder. Rüyasında kayısı suyu içtiğini gören kişinin gelecekte mutlu bir hayat süreceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilimlenmiş Kayısı Görmek

Rüyada dilimlenmiş kayısı görmek rüya sahibinin dertlerinin sona ereceğine, akrabalar arasındaki sorunların giderileceğine, kısmetinin açık olacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin yeni ortaklıklar kuracağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Ağacı Budamak

Rüyada kayısı ağacı budamak rüya sahibinin sevinçli haberler alacağına ve hayatında güzel gelişmeler olacağına işaret eder. Var olan sorunlarının artacağı, kazancın azalacağı anlamına gelir. Bu rüyanın bir başka anlamı da rüya sahibinin korkuları yüzünden pişmanlık duyacağı bir hata yapacağına, sorunlarının üstesinden geleceğine, yüzünün güleceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Kurutmak

Rüyada kayısı kurutmak rüya sahibinin çektiği sıkıntıları yakın zamanda ortadan kaldıracağı, aksilik ve zorluk yaşayacağı bir çalışmaya girileceği anlamına gelir. Rüya sahibinin her zaman elindekiler için şükredeceğine, rızkının bol olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kayısı görmek, ümitsizliğe işarettir. Yeşil kayısı topladığınızı, aldığınızı, yediğinizi görmek, sadaka yolu ile elinize para geçeceğine, hasta iseniz şifa bulacağınıza işarettir. Sa­rı kayısı görmek, paranızı hastalıkta sarf edeceğinize, rüyada kayı­sı ağacını görmek,parası çok, dini yok, menfaati az, kötü ruhlu bir adamla yorumlanır. Bir kimsenin rüyada mevsiminde kayısı görmesi, hay­ra ve selamete işaretle yorumlanır. Mevsim dışında kayısı görmek ise, iyi değildir. Keder ve üzüntüye, zorlukla ve meşakkatle karşılaşmaya işarettir denilmiştir. Rüyada kayısı ağacı görmek, insanların faydalandığı ve kendisinden menfaat gördükleri bir adama işarettir. Bir kimsenin rüyada yeşil kayısı yediğini görmesi, sadaka için para vermeye ve hasta biri görürse, şifa bulup iyileş­meye işarettir şeklinde yorumlanmıştır. Rüyanızda kayısı görmeniz, muradınıza ereceğinize işa­retle yorumlanır demişlerdir yorumcular. Bazen de kayısı görmek, hizmetçi ve menfaatli mala işaret eder. Bazen rüyada kayısı ağacı görmek, mal ve hüzün ile tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olgunlaşmış Kayısı Görmek

Rüyada olgunlaşmış ya da mevsiminde görülen kayısı görmek; hayra işarettir. Bununla beraber olgunlaşmış kayısı görmek, rüya sahibinin sağlığının yerinde olmasını ifade eder. Rüyada olgunlaşmış kayısının yenmesi; şansın artması şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Kayısı Görmek

Rüyada kuru kayısı görmek; yakın bir zamanda hayırlı bir haber almak şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişi hasta ise, bu kişi şifa bulacaktır. Rüyayı gören kişi, sıkıntıdaysa bu durumdan kurtulacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Reçeli Görmek

Rüyada kayısı reçelinin görülmesi; hayırlı bir şekilde yorumlanır. Rüyada kayısı reçeli yediğini gören rüya sahibi, işi konusunda çok büyük bir kar sağlayacaktır. Evde kayısı reçelinin yapılması; mutlu bir haber almaya delalet eder. Rüyada kayısı reçelinin yenmesiyle beraber mutluluk veren bir haber alınması olasıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Ağacını Görmek

Rüyada kayısı ağacını görülmesi; rüya sahibinin insanlara destek olan ve iyi niyetinin olduğuna delalet eder. Kimi rüya alimlerine göre rüyada kayısı görmek; dürüst birine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Toplamak

Rüyada kayısı toplamak; zenginliğin habercisidir. Bunun dışında bu rüyayı gören kişi bekar ise; zengin ve varlıklı biri ile yuva kuracaktır. Kişilik konusunda bu rüyayı gören birey; cesaret gerektiren işlere adım atacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Yemek

Rüyada kayısı yemek; görülme tarzına bağlı şekilde değişir. Rüyada tatlı kayısı yemek; dileklerin gerçekleşmesi olarak yorumlanır. Rüyada tatlı kayısı yediğini gören rüya sahibinin, şansı artacaktır. Tatlı kayısı yemek; sevinç, huzur ve mutluluk şeklinde yorumlanır. Rüyada ekşi kayısı yemenin hayırlı yorumlanmadığını belirtmek mümkündür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Almak

Rüyada kayısı çok fazla kayısı almanın anlamı; zenginliktir. Önemli bir rahatsızlığı bulunan birinin bu rüyayı görmesi; şifa bulacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olgunlaşmamış Kayısı Görmek

Rüyada olgunlaşmamış kayısı görmek; rüya sahibinin yakın gelecekte bazı problemleri yaşayacağının habercisi olarak yorumlanır. Bununla beraber rüyada olgunlaşmamış kayısı görmek; hastalık getirebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kayısı görmek; rüya sahibinin gerçek hayatta vermiş olduğu uğraşların karşılığının alınması şeklinde yorumlanmaktadır. Hayırlı bir şekilde tabir edilen bu rüya; sağlık, güç, maddiyat, para ve çocuklar anlamına da gelir. Rüyada kayısı gören kişinin sağlığı ve afiyeti yerinde olacaktır. Bununla beraber bu şekilde yaşamaya devam edecektir. Rüyada kayısı görmek; rüya sahibinin elini uzattığı her çalışma konusunda emeğin karşılığının alınacağına delalet eder. Bunun yanı sıra kayısı kurusunu görmek, mutluluğun habercisidir. Kayısı görmenin birden fazla anlamı bulunur. Rüyanın nasıl göründüğüne bağlı olarak rüyanın anlamı farklılaşmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Görmek

Rüyada kayısı görmek; kar getirecek işlere adım atılacağına delalet eder. Özellikle rüya sahibi ticaret alanında iyi bir kazanç sağlayacaktır. Parasal anlamda bir güce kavuşacaktır. Bir başka yönden rüya sahibinin sevdiğine kavuşacağının habercisi olan bu rüya, sağlıklı bir hayat anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
"Rüyada kayısı görmek iyi bir ticarete ve kazanca işaret eder. Aynı zamanda kişinin sevdiğine kavuşma yolu olarak da tabir edilebilmektedir. Genelde zorluk ve sıkıntıları biteceğine dair uzman rüya yorumcuları tarafından olumlu şekilde yorumlanır. Pek çok insan rüyasında kayısı gördüğü zaman farklı anlamlarını merak etmektedir. Peki, rüyada kayısı görmek ne anlama gelir? Rüyada kayısı yemek ve toplamak gibi rüyalar için bilmesi gerekenler."

Rüyada kayısı görmek ne olursa olsun mutlaka gerçek yaşamda emeğin karşılığının alınacağı anlamını taşımaktadır. Hayırlı evlada, paraya, sağlık ve kuvvete yorumlanır. Sağlık ve afiyet içerisinde iyi bir yaşamı anlatan rüyalardan biridir. Rüyada kayısı görmek elinizi uzattığınız her çalışma için emeğinizi alacağınız, hakkınızı en iyi şekilde elde edeceğiniz anlamına yorumlanır. Ayrıca kayısı kurusu mutluluk anlamına gelir. Kayısıda rüya görmek bu gibi daha pek çok farklı anlama, rüyada göründüğü şekle bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

 Rüyada Kayısı Görmek

 Rüyada kayısı görmek karlı işler yapılacağı anlamına gelmektedir. Özellikle ticarette iyi kazanç elde edileceği, paraya ve kuvvete kavuşacağı anlamı taşır. Diğer yandan kişinin sevdiğine kavuşması ya da sağlıklı bir yaşam sürmesine de işaret eder. Tüm sıkıntı ve zorluklardan kısa süre içerisinde kişinin kurtulacağı tabirine yorumlanır. Aynı zamanda rüyada kayısı görmek hayırlı bir evlada ve farklı sebeplerden dolayı sevilmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Yemek

 Eğer bir kişi rüyasında tatlı bir kayısı yediğini görürse, arzu ve isteklerine kısa zamanda kavuşacaktır. Rüyada kayısı yemek kişinin şansının artacağı ve bahtının açılacağı anlamına gelmektedir. Tatlı kayısı mutluluk ve sevince hayır olurken rüyada ekşi kayısı yemek ise sıkıntıya işaret edebilir. Aynı zamanda mevsimi dışında sarı kayısı yediğini görmek, şifa bulmayı ve altın para sadaka etmeyi gösterir. Rüyada olgun, tatlı ve sulu bir kayısı yediğini görürse; mal mülke, para ve altına işaret edeceğini söylemek mümkündür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Ağacının Dalını Kırmak

 Rüyada kişi kayısı ağacından kayısı toplarken dalını kırarsa, işyerinde arkadaşlarıyla kavga edeceği anlamına gelir. Nişanlı biri böyle bir rüya görürse evleneceği kişiyle aralarında sorun çıkacağına işaret eder. Eğer evli ise eşiyle belli bir sebepten dolayı ciddi kavga edeceği anlamı çıkmaktadır. Ayrıca meyveli ya da meyve siz kayısı ağacının dalını kırmak, çevredeki yakınlardan biriyle tartışma yaşayacağını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayısı Toplamak

 Rüyada kayısı ağacından kayısı toplamak zenginliğe işaret eder. Ayrıca bekar bir kişinin rüyasında kayısı topladığını görmesi, varlıklı ve zengin biriyle evleneceğini anlatır. Kişilik olarak ise rüyasında kayısı toplayan insanlar mert, ailesine bağlı, cesur ve güzel yüzlü kimselerdir. Rüyasında kayısı toplayıp yediğini gören kişiler ise, zengin olan ancak inancı bulunmayan kişilerle tanışarak onun varlığından faydalanacağı anlamı çıkar. Ağaçtan kayısı toplamak ise kazancı, meşakkat ve zorluktan kurtulmaya işarettir. Eğer olgunlaşmadan kayısı yediği rüyada görürse gelecekte mutlu gelişmeler yaşanacağını gösterir.

 Rüyada Kayısı Almak

 Eğer kişi rüyasında bolca kayısı satın alırsa gelecekte zengin olacağını anlamı çıkar. Eğer önemli bir hastalığı olan kişi böyle bir rüya görürse hastalığının sona ereceği ya da azalacağı anlamı taşımaktadır. Rüyada kayısı almak para biriktirmeye, mal ve mülk sahibi olmaya yorumlanır.

 Rüyada Kayısı Ağacı Görmek

 Rüyada kayısı ağacı görmek insanlara yardım eden iyi niyetli kişileri anlatır. Bazı yorumculara göre ise rüyada kayısı görmek dürüst olan ancak kendisinden faydalanılamayan insanları niteler. Rüyada kayısı ağacı görmek aynı zamanda kısmettir. Özellikle kayısı ağacından kayısı topladığını gören kişiler varlıklı ve zengin kimseyle evlenecektir. Eğer kayısı ağacının yeşil bir meyveye sahip olduğu görürse, gümüş paraya işaret eder. Eğer sarı kayısı görünürse altına işaret ettiği söylenebilir.
0 oy
Bircankrk Rüyakar (2.3k puan)  
Rüyada görülen meyveler hangisi olursa olsun genelde olumlu tabir edilir. Kişinin hayatında neler yaşadığına bağlı olarak yorumlanmalı genel olarak. Meyveler kısaca havadan gelen güzel kismetleri temsil edebilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

439 Aktif
0 Üye ve 439 misafir
Bugün : 1134
Dün : 21898
Toplam : 48081328
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...