Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
784 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
rüyada kereviz görmek, görülen diğer yemek rüyalarına göre biraz farklılık göstermektedir. Kereviz görmek oldukça olumlu ve hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaktadır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

38 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Malı cömertçe harcayan zengine, sırları açığa çıkarmaya, ibadetlerde gösteriş yapmaya ya da inanç zayıflığına delalet eder. ( Tabir, kişinin durumuna göre değişmektedir.)

Rüyada kereviz görmek, mutluluğun ve zenginliğin belirtisidir. Kereviz yemek, etrafınızdaki insanlar tarafından çok sevildiğinizi anlamındadır.

Rüyada kereviz görmek, helal bir maldir ki iyi bir zenginlikle yad edilir. Bazen kereviz, küfre, bazen de sirlarin meydana çikmasina ve ameller de riyaya isarettir.

Ödül sayılır. Rengi sarı ise sindirim sistemi ile ilgili bir rahatsızlıktır. Kereviz kokusu ise para ile ilgili dedikodudur.

Taze ve yeşil kereviz, mutluluğun ve zenginliğin habercisidir. Kereviz yemek, çevrenizdeki insanlar tarafından çok sevildiğiniz anlamındadır.

Rüyada kereviz tohumu görmek. mala delalet eder. ilaç için kereviz tohumu yedigini görmekte zarar yoktur. Bu rüya hayirli malla tabir olunur, ilaç için olmadigi halde yedigini görmek, kedere ve sikintiya isarettir. Kereviz tohumu dövmek, hele havanda olursa, nikaha isarettir.
 rüyada kereviz görmek, görülen diğer yemek rüyalarına göre biraz farklılık göstermektedir. Kereviz görmek oldukça olumlu ve hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Aynı zamanda da mutluluğa ve zenginliğe işaret eden bir rüya olma özelliği taşımaktadır. Güzel ve hayırlı bir rüya olan kereviz görmek, bazı kişilerce de olumsuz olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada Kereviz Görmek

Rüyasında kereviz gören kişinin etrafında bulunan insanlar tarafından çok fazla sevildiği anlamına gelmektedir. Aynı zamanda rüyada kereviz görmek helal bir şekilde kazanç elde etmek olarak ifade edilebilmektedir.

Rüyada Kereviz Soyduğunu Görmek

Rüyasında kereviz soyduğunu gören bir kişinin kafasını kurcalayan sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağı yönünde bir anlama çıkmaktadır. Hem de rüya sahibinin kafasındaki kötü düşüncelere işaret edilmektedir.

Rüyada Yeşil ve Taze Kereviz Görmek

Rüyasında yeşil kereviz gören kişinin hayatında mutluluğu yakalayacağı hamleler yapacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Böylece zenginliğe ve rahatlığa da ulaşacağı anlamlarına gelmektedir.

Rüyada Kereviz Yemeği Yaptığını Görmek

Rüyasında kereviz yemeği yaptığını gören kişinin kafasında bazı kötü düşüncelerin bulunduğuna işaret eder. Kereviz yemeği yapan kişi bu düşüncelerden en kısa zaman içerisinde kurtulacağı durumlarla karşılaşır.

Rüyada Beyaz Kereviz Görmek

Rüyada beyaz kereviz görmek rüya sahibinin hiç beklemedi anlarda üst üste sürekli olarak müjdeli haberler ile karşılaşacağı anlamına gelmekte olan bir rüya olarak dikkat çekmektedir.

Rüyada Kereviz Satın Aldığını Görmek

Rüyasında kereviz satın aldığını gören bir kişinin çevresinde bulunan ve yakın sandığı kişilerle sebepsiz yere bir tartışma içerisine gireceği bir ortamda bulunacağına işaret eder. Rüyasında pazardan kereviz satın alan bir kişinin hedeflediği amaçlarına ulaşması için ilerlediği yoldan asla geri dönmemesi gerektiği şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada Kereviz Yemeği Yediğini Görmek

Rüyasında kendini kereviz yemeği yerken gören bir kişinin arkasından dedikodu yapmakta olan kişilerin varlığına işaret etmektedir. Ancak rüya sahibinin bu durumdan haberdar olması ve rahatsızlık duyması da rüya yorumları arasında bulunmaktadır. Kereviz yediğini gören kişiler çevresindeki insanlara güvenme konusunda dikkatli davranmalıdır.

Rüyada Kereviz Tohumu Görmek

Korkularından kurtulacağına ve evliliğe bir adım atacağı şeklinde yorumlanır.
Rüyada kereviz görmek, batıl olarak yapılan ibadete yorulur. Rüyayı gören kişinin, sahte dindarlık yaptığına, kıldığı namazın ve tuttuğu orucun göstermelik olduğuna ve kar ağlamak için yapıldığına delalet eder. Aynı zamanda, emek veren insanlar üzerinden kazandığı parayı istediği gibi savuran zengin kişiye ve kendisine verilen sırları başka insanlara yayan ağzı gevşek ve geveze birine işaret eder.
Rüyada Kereviz Yemek

Rüyada kereviz yemek, komşular ve ahbaplar arasında çok sevilen, sayılan ve söylediklerine itibar edilen biri olunduğuna ve böylece insanların güvenlerinin kazanıldığına yorumlanır.
Rüyada Taze Kereviz Görmek

Rüyada taze kereviz görmek, mutlu bir yaşama sürüleceğine ve hayırlı bir kısmetle çoluk çocuğa karışılacağına delalet eder. Rüya sahibinin, yakın bir zamanda yüklü miktarda para kazanacağına ve işlerinde ferahlık sağlayacağına yorulur. Aynı zamanda, sağlığında yaşanacak küçük bir problemin çabucak tedavi edileceğine işaret eder.
Rüyada Dolmalık Biber Görmek

Rüyada dolmalık biber görmek, rüyayı gören kişinin beklemediği bir anda beklemediği hoş şeylerle karşılaşacağına ve çok mutlu olup karşılık vereceğine delalet eder. Ayrıca, gelecek sevinçli ve hayırlı haberlerin olduğuna yorulur.
Rüyada Dolmalık Biber Yemek

Rüyada dolmalık biber yemek, çeşitli zorluklarla karşılaşmaya, iş için gerekli izinlerin çıkmamasına ve yapılan planların suya düşmesine yorumlanır. Aynı zamanda, yıllar önce yapılmış bir hata için vicdan muhasebesi yapılarak durumun çeşitli şekillerde telafi edilmek istenmesine delalet eder.
Rüyada Dolmalık Biber Doldurmak

Rüyada dolmalık biber doldurmak, yapılan işte ulaşılmak istenen amaçların gerçekleştirilmesi için adım atılmasına ve artık ümit kesilmiş bir kişiden sevindirici bir haber gelmesine işarettir.
Rüyada Dolmalık Biber Toplamak

Rüyada dolmalık biber topladığını gören kişinin, hayatındaki insanların yararlı taraflarını kendisine örnek aldığına ve amaçları için kullanacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kereviz görmek , Rüya sahibinin yapmış olduğu ibadetlerinin hepsi sadece gösteriş olduğuna , sahte dindarlık yaparak insanları kandırdığına ve sadece kar elde etmek için ibadet yaptığına delalet eder.

Rüyayı gören kişi ibadet konusunda yapmış olduklarının aynısını iş konusunda da yapacağına , insanlara farklı vaatler vererek insanları kandırdığınıza ve o kişilerin rızıklarıyla oynayacağınıza işaret eder.

Bunların yanı sıra emek harcayarak bir takım işler yaparak insanların üstünden para harcayacağınıza ve çok gizli olan sırları ağızdan ağza yayacağınıza alamet eder.

    Rüyada Taze Kereviz Görmek

Rüyada taze olan bir kereviz gördüyseniz , geçmiş zaman da yaşamış olduğunuz sıkıntılardan , dertlerden ve problemlerden kurtulup rahat bir nefes alacağınıza ,

moralinizi bozan sıkıntı , dert ve kederlerden kurtulacağınıza , mutlu bir hayat yaşayacağınıza , soysal hayatınızda yeni bir işe gireceğinize , çoluk çocuk sahibi olacağınıza alamet eder.

Rüyayı gören kişi sosyal hayatında yaşamış olduğu hem güzel hem de olumlu gelişmeler ile kendisini çok iyi hissedeceğine ,

yakın zaman içerisinde planlamış olduğunuz proje ile yüksek miktarda para kazanacağınıza ve büyük işlere imza atacağınıza işaret eder.

Bunların yanı sıra yakın çevreniz tarafından parmakla gösterilen birisi olacağınıza yorulur.

Bazı rüya yorumcularına göre , küçük sıkıntılar yaşacağınıza ve bu sıkıntılardan dolayı büyük bir zarar göreceğinize , sıkıntılarınıza çözüm ararken çok yıpranacağınıza ve sağlık problemleri ile karşılaşacağınıza alamet eder.
Rüyada kereviz görmek, helal bir maldir ki iyi bir zenginlikle yad edilir. Bazen kereviz, küfre, bazen de sırların meydana çıkmasına ve ameller de riyaya işarettir.

Malı cömertçe harcayan zenğine, sırları açığa çıkarmaya, ibadetlerde gösteriş yapmaya ya da inanç zayıflığına delalet eder. (Tabir, kişinin durumuna göre değişmektedir.)

Rüyada kereviz görmek, mutluluğun ve zenginliğin belirtisidir. Kereviz yemek, etrafınızdaki insanlar tarafından çok sevildığınızı anlamındadır.

Rüyada kereviz görmek, mutluluğun ve zenginliğin belirtisidir. Kereviz yemek, etrafınızdaki insanlar tarafından çok sevildığınızı anlamındadır.

Ödül sayılır. Rengi sarı ise sindirim sistemi ile ilgili bir rahatsızlıktır. Kereviz kokusu ise para ile ilgili dedikodudur.

Taze ve yeşil kereviz, mutluluğun ve zenginliğin habercisidir. Kereviz yemek, çevrenizdeki insanlar tarafından çok sevildığınız anlamındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Kök
  Bağ
 Güç
 Jest
 Rızk
İyilik
Şans
 Temel
   Sağlık
Sürpriz
  Hediye
 İstikrar
  Büyüme
Güzellik
Mutluluk
Beslenme
Kazanımlar
Faydalı işler
 Çekirdek aile
 Haneye girenler
 İhtiyaçların giderilmesi

Rüyada kereviz görmek ne anlama gelir?
Kereviz ya da diğer kök sebzeler bilinç dışı düşünceleri temsil edebilir. Bazen düşüncelerimizin farkına varmayız fakat onlar kök düşünceler olarak bilinçaltımızda var olmaya devam ederler. Bu kök düşünceler yaşamımızı güzelleştirenler ya da yaşanmaz hale getirenlerdir. Örneğin, “ben şanssızım” diye düşünen biri bu düşünceyi sürekli tekrarlayarak aslında kendisi için kehanet oluşturmakta ve kendi şansını kendi elleriyle kapatmaktadır. Rüyadaki kereviz ve kerevizin durumu da bize bu kök düşüncelerle ilgili mesajlar getirir. Elinizdeki kereviz siyah, çirkin ya da sizde negatif duygular uyandıracak kadar kötü müydü? O halde düşüncelerinizi değiştirin, hayatınızın değiştiğini göreceksiniz. Sağlıksız kökleri yok edip onların yerine sağlıklı kökler ekin.
Kereviz ve diğer sebzeleri gördüğümüz tüm rüyalar aslında beslenme ihtiyacımızın karşılanması metaforudur fakat kök sebzeler (kereviz, turp, vs) yaşamımızın merkezi, köklerimiz ve dünyevi bağlarımız aynı zamanda çekirdek aile (anne, baba, çocuk) hakkında bilgi getiren rüyalardır. Bu rüyalarda görülen kök sebzenin durumu aslında ailenin durumunu sembolize eder. Muazzam sağlıklı ve olgun bir kereviz ailenizde ve yaşamınızın merkezinde her şeyin yolunda olduğunun simgesi olurken çürük ya da kötü görülen bir kereviz yaşam merkezi ya da ailede sorunlara işaret eder.
Kereviz ve diğer kök sebzeler aynı zamanda köklerimiz, genlerimiz ve geçmişle bağlarımızı sembolize ederler. Elinde güzel bir kereviz olan geçmişinden, ebeveynlerinden ya da büyüklerinden güzel bir hediye alır ya da mirasa konar. Rüyasında güzel bir kereviz yiyen de yine buna benzer şekilde aile mirasından faydalanır ya da ebeveynlerinden aldığı parayla hanesine rızk sokar. Fakat yenilen kereviz siyah, çürük ya da kötü görünümlü ise bu bazen aileden menfaat değil rüya sahibine kalan borç ya da geçmişten gelen ödemeleri sembolize eder.
Kereviz ve diğer kök sebzelerde daima toprak elementinin kuru enerjisi yansıtılmaktadır. Bu sebzeler bizim toprak elementine, fiziksel aleme ve maddi meselelere olan bağlılığımızı da yansıtabilirler. Rüyada güzel bir kereviz maddi konularda temellerin sağlam atılmasının, dünyevi bağların güçlü olmasının ve para ile ilgili güzel gelişmelerin simgesidir. Kocaman bir kereviz yüklü miktarda para alınacağına işaret edebilir. Yine buna benzer şekilde küçük bir kereviz ufak para ya da ufak menfaattir.
Rüyada kereviz yemek
Kereviz ve diğer kök sebzeler sağlam zeminde olmayı, yaşamda istikrar sağlamayı ve gelecek korkusu olmayan bir yaşama adım atmayı sembolize ederler. Kök sebzeler yaşamınızdaki bilinç dışı zihinsel enerjiyi ve geleceğe dair bazı projelerin henüz zihinsel enerji alanında yer aldıklarına işaret ederler. Bu bazen rüya sahibini zengin edecek bir projenin henüz onun kafasında şekillendiği bir devrede olmasının işaretidir. Asla unutmayın, bugünkü bütün dev şirketler hatta dünyanın en büyük şirketleri de bir zamanlar bu zihinsel enerji boyutunda yer aldılar ve birilerinin harekete geçmesi sonucunda oluşturuldular. Bu yüzden kereviz ve diğer kök sebzeler özellikle rüyada çok güzel ve olgun duruyorlarsa rüya sahibinin aklındaki harika bir fikri temsil ediyor olabilirler. Bu rüyada kereviz nasıl duruyor buna dikkat etmelisiniz. Çok güzel ve olgun muydu? O halde bazı fikirler kafanızda olgunluk seviyesine ulaşmış, artık onlarla ilgili ilk somut adımı atma zamanına gelmişsiniz. Henüz olgunlaşmamış bir kereviz miydi? Biraz bekleyin, fikriniz kafanızda şekillensin ve tam olarak ne yapmak istediğinize karar verin ve ondan sonra ilk adımı atın.
Kereviz ve diğer kök sebzeler size çok pozitif gizli mesajlar getiriyor olabilirler. Tıpkı bir fidan dikmek gibi, bir şeylerin temeli kafanızda oluşmuş ve artık kök salmış. Bunlar sizin yaşamınızda oluşan sağlıklı köklerdir. Tabi rüyanızda gördüğünüz kereviz güzel ve olgunsa. Evrendeki her şeyin bir kökü ve oluşum süreci vardır. Bu tıpkı bir bebeğin ana rahminde geçirmesi gereken süre gibidir. Sizin de yaşamınızda bir şeyin kökleri oluşmaya ve şekillenmeye başlamış. Eğer onunla ilgilenirseniz büyüyecek, ihmal ederseniz size hiç bir faydası olmayacak.
Tüm bunların yanı sıra rüyada kereviz genellikle geçmişten bu güne gelen bilinçsiz bağlantılarımızı temsil eder. Diğer köklü sebzeler gibi kereviz de bize biyolojik potansiyelimiz, doğuştan sahip olduğumuz maddi-manevi değerler ve doğduğumuz anda bize sunulanları temsil eder. Bu bazen aileden kalan parasal değerler ve miras olsa da bazen yalnızca fiziksel özelliklerimizdir. Örneğin, ailesinden kalan maddi değerlerin kendisine yetmediğini düşünen biri rüyasında küçük ya da çürük bir kereviz görebilir. Yine buna benzer bir biçimde aileden zengin birinin rüyasında güzel ve dolgun bir kereviz görmesi mümkündür. Bilinçaltımız burada bize maddi gücün doğum anında bize ailemiz (köklerimiz) tarafından sunulan bir değer olduğunu anlatmaya çalışmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kereviz görmek, batıl olarak yapılan bir ibadete yorulmaktadır. Rüya sahibinin kıldığı namazın, tuttuğu orucun göstermelik olduğuna, sahte dindarlık yaptığına delalet eder. Bazı tabirciler tarafından bu rüya, ağzı gevşek ve geveze bir insana delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kereviz yemek, rüyayı gören kişinin çevresi ve komşuları tarafından çok sevilen, sayılan bir insan olduğunu göstermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kereviz görmek, batıl olarak yapılan ibadet demektir. Rüyayı gören kişinin, sahte dindarlık yaptığı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taze Kereviz Görmek

Rüyada taze kereviz görmek, rüya sahibinin mutlu bir yaşam süreceğine ve hayırlı bir kısmeti ile çocuk çocuğa karışacağına delalet eder. Bu rüya aynı zamanda, sağlığında yaşanacak küçük bir problemin çabucak tedavi edileceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kereviz Görmek

Rüyada beyaz kereviz görmek kişinin beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına işaret eder. Rüya sahibinin çok sıhhatli bir kişi olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kereviz Yemeği Görmek

Rüyada kereviz yemeği görmek, kişinin çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına rivayettir. Rüya sahibinin ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hale geleceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kereviz Soyduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kereviz soyduğunu görmesi, kişinin kafasından kötü düşünceleri atacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin dert ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kereviz Yemeği Yediğini Görmek

Rüyayı gören kişinin arkasından yapılan dedikodulara yorulur. Rüya sahibinin bu durumdan şikayetçi olduğuna ve gidip o kimselerle konuşacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pazardan Kereviz Aldığını Görmek

Kişinin rüyasında pazardan kereviz aldığını görmesi, rüya sahibinin çevresindeki insanlarla bir tartışma içine gireceği anlamına gelmektedir. Kişinin ne olursa olsun hedeflerinden vazgeçmeyeceğine alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kereviz görmek, devlet reisi tarafından erişecek helâl mala delâlet eder ve iyi bir zenginlikle yâd edilir. Bazı kere de kereviz görmek, sırların meydana çıkmasına ve amellerde riyaya, bazan da küfre delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kereviz görmek, helal bir maldir ki iyi bir zenginlikle yad edilir. Bazen kereviz, küfre, bazen de sırların meydana çıkmasına ve ameller de riyaya işarettir.

Malı cömertçe harcayan zenğine, sırları açığa çıkarmaya, ibadetlerde gösteriş yapmaya ya da inanç zayıflığına delalet eder. (Tabir, kişinin durumuna göre değişmektedir.)
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kereviz görmek, mutluluğun ve zenginliğin belirtisidir. Kereviz yemek, etrafınızdaki insanlar tarafından çok sevildığınızı anlamındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kereviz görmek, mutluluğun ve zenginliğin belirtisidir. Kereviz yemek, etrafınızdaki insanlar tarafından çok sevildığınızı anlamındadır.

Ödül sayılır. Rengi sarı ise sindirim sistemi ile ilgili bir rahatsızlıktır. Kereviz kokusu ise para ile ilgili dedikodudur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Taze ve yeşil kereviz, mutluluğun ve zenginliğin habercisidir. Kereviz yemek, çevrenizdeki insanlar tarafından çok sevildığınız anlamındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Kök

    Bağ

    Güç

    Jest

    Rızk

    İyilik

    Şans

    Temel

    Sağlık

    Sürpriz

    Hediye

    İstikrar

    Büyüme

    Güzellik

    Mutluluk

    Beslenme

    Kazanımlar

    Faydalı işler

    Çekirdek aile

    Haneye girenler

    İhtiyaçların giderilmesi
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kereviz görmek ne anlama gelir?

Kereviz ya da diğer kök sebzeler bilinç dışı düşünceleri temsil edebilir. Bazen düşüncelerimizin farkına varmayız fakat onlar kök düşünceler olarak bilinçaltımızda var olmaya devam ederler. Bu kök düşünceler yaşamımızı güzelleştirenler ya da yaşanmaz hale getirenlerdir. Örneğin, “ben şanssızım” diye düşünen biri bu düşünceyi sürekli tekrarlayarak aslında kendisi için kehanet oluşturmakta ve kendi şansını kendi elleriyle kapatmaktadır. Rüyadaki kereviz ve kerevizin durumu da bize bu kök düşüncelerle ilgili mesajlar getirir. Elinizdeki kereviz siyah, çirkin ya da sizde negatif duygular uyandıracak kadar kötü müydü? O halde düşüncelerinizi değiştirin, hayatınızın değiştiğini göreceksiniz. Sağlıksız kökleri yok edip onların yerine sağlıklı kökler ekin.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kereviz ve diğer sebzeleri gördüğümüz tüm rüyalar aslında beslenme ihtiyacımızın karşılanması metaforudur fakat kök sebzeler (kereviz, turp, vs) yaşamımızın merkezi, köklerimiz ve dünyevi bağlarımız aynı zamanda çekirdek aile (anne, baba, çocuk) hakkında bilgi getiren rüyalardır. Bu rüyalarda görülen kök sebzenin durumu aslında ailenin durumunu sembolize eder. Muazzam sağlıklı ve olgun bir kereviz ailenizde ve yaşamınızın merkezinde her şeyin yolunda olduğunun simgesi olurken çürük ya da kötü görülen bir kereviz yaşam merkezi ya da ailede sorunlara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kereviz ve diğer kök sebzeler aynı zamanda köklerimiz, genlerimiz ve geçmişle bağlarımızı sembolize ederler. Elinde güzel bir kereviz olan geçmişinden, ebeveynlerinden ya da büyüklerinden güzel bir hediye alır ya da mirasa konar. Rüyasında güzel bir kereviz yiyen de yine buna benzer şekilde aile mirasından faydalanır ya da ebeveynlerinden aldığı parayla hanesine rızk sokar. Fakat yenilen kereviz siyah, çürük ya da kötü görünümlü ise bu bazen aileden menfaat değil rüya sahibine kalan borç ya da geçmişten gelen ödemeleri sembolize eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kereviz ve diğer kök sebzelerde daima toprak elementinin kuru enerjisi yansıtılmaktadır. Bu sebzeler bizim toprak elementine, fiziksel aleme ve maddi meselelere olan bağlılığımızı da yansıtabilirler. Rüyada güzel bir kereviz maddi konularda temellerin sağlam atılmasının, dünyevi bağların güçlü olmasının ve para ile ilgili güzel gelişmelerin simgesidir. Kocaman bir kereviz yüklü miktarda para alınacağına işaret edebilir. Yine buna benzer şekilde küçük bir kereviz ufak para ya da ufak menfaattir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kereviz yemek

Kereviz ve diğer kök sebzeler sağlam zeminde olmayı, yaşamda istikrar sağlamayı ve gelecek korkusu olmayan bir yaşama adım atmayı sembolize ederler. Kök sebzeler yaşamınızdaki bilinç dışı zihinsel enerjiyi ve geleceğe dair bazı projelerin henüz zihinsel enerji alanında yer aldıklarına işaret ederler. Bu bazen rüya sahibini zengin edecek bir projenin henüz onun kafasında şekillendiği bir devrede olmasının işaretidir. Asla unutmayın, bugünkü bütün dev şirketler hatta dünyanın en büyük şirketleri de bir zamanlar bu zihinsel enerji boyutunda yer aldılar ve birilerinin harekete geçmesi sonucunda oluşturuldular. Bu yüzden kereviz ve diğer kök sebzeler özellikle rüyada çok güzel ve olgun duruyorlarsa rüya sahibinin aklındaki harika bir fikri temsil ediyor olabilirler. Bu rüyada kereviz nasıl duruyor buna dikkat etmelisiniz. Çok güzel ve olgun muydu? O halde bazı fikirler kafanızda olgunluk seviyesine ulaşmış, artık onlarla ilgili ilk somut adımı atma zamanına gelmişsiniz. Henüz olgunlaşmamış bir kereviz miydi? Biraz bekleyin, fikriniz kafanızda şekillensin ve tam olarak ne yapmak istediğinize karar verin ve ondan sonra ilk adımı atın.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kereviz ve diğer kök sebzeler size çok pozitif gizli mesajlar getiriyor olabilirler. Tıpkı bir fidan dikmek gibi, bir şeylerin temeli kafanızda oluşmuş ve artık kök salmış. Bunlar sizin yaşamınızda oluşan sağlıklı köklerdir. Tabi rüyanızda gördüğünüz kereviz güzel ve olgunsa. Evrendeki her şeyin bir kökü ve oluşum süreci vardır. Bu tıpkı bir bebeğin ana rahminde geçirmesi gereken süre gibidir. Sizin de yaşamınızda bir şeyin kökleri oluşmaya ve şekillenmeye başlamış. Eğer onunla ilgilenirseniz büyüyecek, ihmal ederseniz size hiç bir faydası olmayacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada kereviz genellikle geçmişten bu güne gelen bilinçsiz bağlantılarımızı temsil eder. Diğer köklü sebzeler gibi kereviz de bize biyolojik potansiyelimiz, doğuştan sahip olduğumuz maddi-manevi değerler ve doğduğumuz anda bize sunulanları temsil eder. Bu bazen aileden kalan parasal değerler ve miras olsa da bazen yalnızca fiziksel özelliklerimizdir. Örneğin, ailesinden kalan maddi değerlerin kendisine yetmediğini düşünen biri rüyasında küçük ya da çürük bir kereviz görebilir. Yine buna benzer bir biçimde aileden zengin birinin rüyasında güzel ve dolgun bir kereviz görmesi mümkündür. Bilinçaltımız burada bize maddi gücün doğum anında bize ailemiz (köklerimiz) tarafından sunulan bir değer olduğunu anlatmaya çalışmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada kereviz görmek, görülen diğer yemek rüyalarına göre biraz farklılık göstermektedir. Kereviz görmek oldukça olumlu ve hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Aynı zamanda da mutluluğa ve zenginliğe işaret eden bir rüya olma özelliği taşımaktadır. Güzel ve hayırlı bir rüya olan kereviz görmek, bazı kişilerce de olumsuz olarak yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kereviz Görmek

Rüyasında kereviz gören kişinin etrafında bulunan insanlar tarafından çok fazla sevildiği anlamına gelmektedir. Aynı zamanda rüyada kereviz görmek helal bir şekilde kazanç elde etmek olarak ifade edilebilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kereviz Soyduğunu Görmek

Rüyasında kereviz soyduğunu gören bir kişinin kafasını kurcalayan sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağı yönünde bir anlama çıkmaktadır. Hem de rüya sahibinin kafasındaki kötü düşüncelere işaret edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil ve Taze Kereviz Görmek

Rüyasında yeşil kereviz gören kişinin hayatında mutluluğu yakalayacağı hamleler yapacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Böylece zenginliğe ve rahatlığa da ulaşacağı anlamlarına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kereviz Yemeği Yaptığını Görmek

Rüyasında kereviz yemeği yaptığını gören kişinin kafasında bazı kötü düşüncelerin bulunduğuna işaret eder. Kereviz yemeği yapan kişi bu düşüncelerden en kısa zaman içerisinde kurtulacağı durumlarla karşılaşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kereviz Görmek

Rüyada beyaz kereviz görmek rüya sahibinin hiç beklemedi anlarda üst üste sürekli olarak müjdeli haberler ile karşılaşacağı anlamına gelmekte olan bir rüya olarak dikkat çekmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kereviz Satın Aldığını Görmek

Rüyasında kereviz satın aldığını gören bir kişinin çevresinde bulunan ve yakın sandığı kişilerle sebepsiz yere bir tartışma içerisine gireceği bir ortamda bulunacağına işaret eder. Rüyasında pazardan kereviz satın alan bir kişinin hedeflediği amaçlarına ulaşması için ilerlediği yoldan asla geri dönmemesi gerektiği şeklinde de yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kereviz Yemeği Yediğini Görmek

Rüyasında kendini kereviz yemeği yerken gören bir kişinin arkasından dedikodu yapmakta olan kişilerin varlığına işaret etmektedir. Ancak rüya sahibinin bu durumdan haberdar olması ve rahatsızlık duyması da rüya yorumları arasında bulunmaktadır. Kereviz yediğini gören kişiler çevresindeki insanlara güvenme konusunda dikkatli davranmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kereviz Tohumu Görmek

Korkularından kurtulacağına ve evliliğe bir adım atacağı şeklinde yorumlanır.
Kereviz Tohumu

Rüyada kereviz tohumu görmek. mala delalet eder. ilaç için kereviz tohumu yediğini görmekte zarar yoktur. Bu rüya hayırlı malla tabir olunur, ilaç için olmadığı halde yediğini görmek, kedere ve sıkıntıya işarettir. Kereviz tohumu dövmek, hele havanda olursa, nikaha işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kereviz Görmek

Rüyada kereviz görmek, batıl olarak yapılan ibadete yorulur. Rüyayı gören kişinin, sahte dindarlık yaptığına, kıldığı namazın ve tuttuğu orucun göstermelik olduğuna ve kar ağlamak için yapıldığına delalet eder. Aynı zamanda, emek veren insanlar üzerinden kazandığı parayı istediği gibi savuran zengin kişiye ve kendisine verilen sırları başka insanlara yayan ağzı gevşek ve geveze birine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kereviz Yemek

Rüyada kereviz yemek, komşular ve ahbaplar arasında çok sevilen, sayılan ve söylediklerine itibar edilen biri olunduğuna ve böylece insanların güvenlerinin kazanıldığına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taze Kereviz Görmek

Rüyada taze kereviz görmek, mutlu bir yaşama sürüleceğine ve hayırlı bir kısmetle çoluk çocuğa karışılacağına delalet eder. Rüya sahibinin, yakın bir zamanda yüklü miktarda para kazanacağına ve işlerinde ferahlık sağlayacağına yorulur. Aynı zamanda, sağlığında yaşanacak küçük bir problemin çabucak tedavi edileceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kereviz Yemek, rüyayı gören kişinin çevresinde, komşuları, dostları arasında çok sevilen sayğı gören biri olduğuna, rüya sahibinin, çevresindekiler tarafından çok sevildiğine ve insanların güvenini kazandığına yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

412 Aktif
0 Üye ve 412 misafir
Bugün : 1403
Dün : 21898
Toplam : 48081596
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...