Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
214 okuma
Eyja Tabir kategorisinde Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
düzenledi
Rüyalarım birbirleri ile bağlantılı mi bilmiyorum ama farklı rüyalar gördüm. Bilinçaltı da olabilir bazı kısımları.
-Rüyamda uygulama sınavım varmış (bu yakın zamanda da var) ama ben geç uyandığım için sınava az bir süre kalmış. Hızlı hızlı hazırlanmaya başladım. Aynaya baktım ve dudağımın üstündeki tüyleri almadığım gördüm. Odamdan hazır, pembe renkte olan yüz ağdasından bir çift aldım. Başta sprey yağından alacaktım ama mendilini almayı tercih ettim. Hızlıca devam ettim ve beyaz uygulama önlüğüm ile siyah  deri montumu çıkarıp koltuğa koydum. Beyaz önlüğüm kırışıktı. "Ütülemem gerekiyor yoksa hocanın karşısına nasıl çıkarım?" dedim ve ütüyü taktım fişe. O esnada koltuğun kenarında kırmızı bir elbise gördüm. Önce komşu için onun ütülenmesi gerekiyormuş. Ben de itiraz ettim.
Evden çıktım ve okulun laboratuvar kısmına geldim. Oraya doğru giderken önlüğümle deri montumu almadığımı fark ettim. Sınav da başlamış zaten. Sınava daha alınmamış arkadaşlarımın üzerinde beyaz önlükleri vardı. "onlar girmedilerse sıra bana gelmemiş demektir" dedim ve kendimi rahatlattım. Sınıftan bir kıza sordum "sıra bana geldi mi? Önlüğümü unutmuşum " dedim. "Hayır, daha sıra sana gelmedi" dedi ama bunu derken çenesinde bir anormallik olduğunu fark ettim. Rahat konuşabildi ama o anormallik vardı. "Bari taksiyle gideyim de hemen alayım" dedim ama sonra, önlüğüm ile deri montumun yakın arkadaşımda kaldığını fark ettim. Oysa ki benim evimdeydi. (o arkadaşım gece benim kalbimi kırdı biraz o yüzden rüyama girmiş olabilir.) evime geldiğimde ona önlüğüm için mesaj attım, saat 09:52 idi. Hemen gördü mesajımı.
Uygulama sınavından sonra hocamız bizi sınav esnasında videoya almış aslında ve bunu YouTube'da paylaşmış. Video 11 saatmiş. "Sınav bu kadar mı sürdü cidden?" dedim.
-Sağ elime beyaz hastane eldiveni taktım.
-Lise zamanlarındaymışım rüyamda (şu anda üniversite öğrencisiyim) lisedeyken büyük çoğunlukla sabahın karanlığında yola çıkıyordum. Rüyamda da öyleydi. Üzerimde kırmızı montum vardı. Lisede okula giderken başka yoldan gidiyordum ama rüyamdaki farklı bir yoldu. Otobüs biraz ilerledi sonra indim ve yürümeye başladım. (kırmızı montu gördüğüm için size şu detayı vereyim. Lise zamanında başka bir erkek vardı ama olmadı aramızda bir şeyler)
-Üniversite zamanındayım şimdi ve bir masada arkadaşımla oturuyorum. Okula fazlasıyla güneş ışınları giriyordu bu yüzden okulun içi aydınlıktı baya. (okulun için değişikti yani gerçek hayattaki okuluma alakasızdı ama daha iyiydi. Mesela okulun kapısı dönen kapıydı rüyamda.) Önümüzde kırmızı kaplı bir defter vardı ve o arkadaşımındı. Arkadaşım yanımdan kalktı ve masada tek kaldım. O esnada, şu anda hoşlandığım çocuğun yakın arkadaşı okula girdi. Üzerinde beyaz gömlek, altında da siyah kumaş pantolon vardı. Normalde kilolu ama rüyamda biraz zayıftı bu yüzden fiziken daha iyi görünüyordu. Beni gördü kendisi. Ben de onunla göz teması kurmak istemediğim için elime kırmızı kaplı defteri aldım. İnceliyordum. Kafamı kaldırınca, o arkadaşının yanıma kadar geldiğini gördüm. Benimle konuşmak istediğini ama çekindiğini anladım. O esnada yanına onun bölümünden bir kız arkadaşı geldi. Benimle konuşamadı bu yüzden. (aramızda birkaç aksilik oldu ilgi duyduğum kişiyle ve ben bunu beklemiyordum. Bana karşı ilgisi var ama artık bundan da emin değilim.)
Rüya uzun oldu kusura bakmayın. Benim rüyalarım hep uzun oluyor. Ve yorumlarınızı beğeniyorum :) teşekkürler şimdiden

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+5 oy
Daphne Lusid Rüyacı (75.9k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar,
Bildiğim kadarıyla üniversitelilerin final dönemi (Fakülteden mezun olalı 14 sene oldu da :)
Böyle dönemlerde bu tarz karışık, detaylı ve bol problemli rüyalar gördüğümü hatırlıyorum. Ana sebep beynimizdeki kaygının böyle zamanlarda yüksek seviyelere ulaşması. Sınavlara, derslere yetişememe, başarılı olamama, geç kalma gibi endişeler. Şimdi gelelim sembollere;
Uygulama sınavı olarak bahsettiğiniz dersle ilgili epey kaygınız var. Beyaz, pembe, kırmızı ve siyah renklerle yorumlarsak bu sınav zorlu geçse de başarılı olacaksınız. Bununla ilgili kaygınızı azaltın.
Ağız şeklinin garip olduğunu gördüğünüz arkadaşınız sizin için uyarıcı. Özellikle son dönemlerde sizden laf almaya çalışanlar varsa dikkatli olun. Sizi engellemeye, kıskanarak enerjinizi düşürmeye çalışanlar var.
11 saat süren sınav da yine bitmek bilmez bir sınav kaygısını gösteriyor. Bunu hem eğitim hem de sosyal hayatımız için düşünebiliriz. Karakter olarak biraz tezcanlı olduğunuzu düşünüyorum. Çabuk heyecanlanan, çabuk üzülen, çabuk sevinen... Bu mizacınızın da olaylara bakışınıza etkisi var elbette.
Lise döneminde kırmızı, ünv döneminde siyah mont giymeniz beyninizin size "büyüyorsun" mesajı. Bunu da ciddiye alın.
Okulun fiziki yapısındaki olumlu değişimler, bundan sonrasında eğitim hayatında daha başarılı günler yaşayacağınıza işaret. Hoşlandığınız kişinin yakın arkadaşındaki fiziksel değişimler de aşk hayatınızdaki olumlu yeniliklerin habercisi.
Yorucu ama bol bol olumlu mesajlar veren bir rüya. Her şey gönlünüzce olsun.
Sevgiler :)
0 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
yeniden gösterildi
Erkek arkadaşı yanıma yavaş yavaş geldi ve benden çekiniyor gibiydi. Buna rağmen konuşmak istiyordu bunu anladım. Böyle görmenin sebebi nedir? Yorumunuz için de teşekkür ederim :)

İlgili rüyalar

+7 oy
7 yorum 235 okuma
Eyja 8 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+12 oy
3 yorum 218 okuma
Eyja 14 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+13 oy
3 yorum 282 okuma
Eyja 8 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 201 okuma
Eyja 18 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 250 okuma
Eyja 13 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 121 okuma
İlyas topci 30 Haziran 2021 Rüya kategorisinde İlyas topci Karabasan (93 puan)   yazdı
+7 oy
5 yorum 215 okuma
şule 2 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde şule Rüyakar (3.0k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 258 okuma
Kahin 20 Mayıs 2017 Tabir kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 472 okuma
19 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Cansu   yazdı
+6 oy
1 yorum 259 okuma
+7 oy
2 yorum 160 okuma
+7 oy
1 yorum 177 okuma
10 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+18 oy
1 yorum 300 okuma
Orhanx17 27 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Orhanx17 Rüyazede (2.2k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

387 Aktif
0 Üye ve 387 misafir
Bugün : 17113
Dün : 23857
Toplam : 48075435
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...