Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
158 okuma
Rüya kategorisinde  
yeniden gösterildi
Merhaba iyi günler bugün görmüş olduğum rüya bana biraz sıkıntı verdi ve anlamını merak ettim .

Rüyamda okuldayım ama içimde bir huzursuzluk var çünkü teyzemin düğünü varmış (teyzem normalde evli bir kızı var) ama giyecek bir şeyim yokmuş en yakın arkadaşıma bundan bahsediyorum. Sonra okuldan çıkıp metroya biniyoruz, metroda otururken çantamı karıştırıyorum içinde bir sürü eşya var cüzdanımı alıp paramı sayıyorum ama çok olduğu için saymayı bırakıyorum. Yine arkadaşıma dönüyorum teyzem benim için çok önemli nasıl elbisem olmaz, düğün hediyesi de almadım diyorum. Arkadaşım benden önce metrodan iniyor. Okuldan benden 1 yaş küçük olan ama baya küçük gösteren kızlarla muhabbet ediyorum. Ben metroda uyuyaklıyorum uyandığımda ayaklarımda terlik görüyorum açık pembe tonlarında üstümle uyumlu. Bunlarla mı okula gitmişim diyorum kendime sonra çantamı bulamıyorum. Karşı koltuktaki siyah çantayı alıyorum sahibi benim yaşlarımda bir kız pardon bırakmışım bomba sandınız galiba diyor. Evet diyorum ve kendi koltuğuma dönüyorum çantam oradaymış. İneceğim durakta iniyorum evime giden yokuşta aşağı doğru tekerlekli bir scooter  sürüyorum o da pembe.  İçim huzur buluyor sanki ama arkamda annem var ondan beni tutmasını istiyorum gülüyor tutmuyor ben de üzülerek bırakıyorum kaymayı. Eve geliyorum erkek arkadaşıma mesaj atıyorum düğünden bahsediyorum. Teyzemin eski kocasının da şu an sevgilisi var diyorum. Sonra kendimi düğün için hazırlanmak için bir mahallede buluyorum. Bir apartmanın önündeyiz teyzemin bir sürü kız arkadaşı var. Teyzem kuaför ilk katta diyor ama sanki duymuyorum. Binaya ilk ben giriyorum ve o sarmal merdivenleri (biraz eski bir bina) katlarca katlarca tek başıma çıkıyorum. Tüm kadınlar da arkamdaymış meğer onlara önderlik ediyormuşum. O kadınların da önündeki esmer kadın bana "Kuaför first kattaymış." diyor yani İngilizce olarak 1. diyor. Ben o merdivenleri ineceğim için daralıyorum tekrardan ama kadın asansöre binelim gel diyor. İşin tuhaf yanı neredeyse bir senedir rüyalarımda sürekli asansör görüyorum. İşin içine girmese olmuyor. Asansöre binip ilk kata iniyoruz. Kuaförde bıir arkadaşım var bana gelip "Iyy kırmızı elbise mi giyeceksin" diyor. Ben de hala almadım ki ne kırmızısı diyorum ve hatırladığım kadarıyla rüyam bu kadardı. Hayırlara vesile olur umarım. Teşekkürler .

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+4 oy
Daphne Lusid Rüyacı (75.9k puan)  
Merhabalar,
Aslında içinizin sıkılmasına gerek yok. Karışık, yorucu ama verdiği mesajlar bakımından olumlu bir rüya bu.
Son dönemde ihmal ettiğiniz biri varsa bilinçaltınız size bunu hatırlatıyor. Bu bir akraba da olabilir, arkadaş da. Öncelikle bunu bir düşünün ve gereğini yapın.
Hayal kırıklığına uğradığınız bir durum olmuş. Pek önemli olmasa da kafanızda konuyu epey büyütmüşsünüz. Bu sorunu da odaklanıp halledebilirsiniz.
Karakter olarak bir anı bir anına uymayan birisiniz sanırım. Ani duygusal iniş-çıkışlar yaşıyorsunuz. Bunun farkında olun ve olaylara farklı pencerelerden bakma alışkanlığı kazanın.
Bunun dışında gördüğünüz semboller olumlu mesajlar veriyor. İçinizi ferah tutun.
Sevgiler.

İlgili rüyalar

+14 oy
2 yorum 273 okuma
+4 oy
2 yorum 148 okuma
Karga 2 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 200 okuma
geekone3388 11 Aralık 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 265 okuma
2 Mayıs 2016 Rüya kategorisinde Yusuf mutlu   yazdı
+4 oy
1 yorum 147 okuma
Blackcat 10 Mart 2020 Rüya kategorisinde Blackcat Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 130 okuma
27 Ağustos 2016 Rüya kategorisinde Papatyam   1 2 yazdı
+21 oy
1 yorum 217 okuma
+4 oy
2 yorum 148 okuma
+12 oy
1 yorum 265 okuma
coyote 5 Eylül 2017 Rüya kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 136 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

419 Aktif
0 Üye ve 419 misafir
Bugün : 9224
Dün : 23857
Toplam : 48067567
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...