Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
235 okuma
Eyja Tabir kategorisinde Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Önce size kendimle ilgili bilgileri vereyim. Üniversite öğrencisiyim. Kızım. İlişkim yok ama bir erkeğe karşı boş değilim. O da bana karşı boş değil ama ona adım atınca, o birden geri çekildi. Beni çok şaşırttı. Bu yüzden günlerdir düşünceli ve üzgünüm. "madem hoşlanıyor neden geri çekildi?" diyebilirsiniz ama birçok şey yaşandı. Arkadaşlarımız bile biliyor. Ben de şaşkınım zaten neden böyle oldu diye. O kişiyle alan dışı derste gördük birbirimizi ve rüyamda bahsedeceğim ders ve saati alan dışı derstir.
Rüyamda Üniversitedeki dersime gidecekmişim bu yüzden hazırlanmaya başlamışım. Saat 11:47 idi ve benim o günkü dersim normalde 11:50'de başlıyor. Ben yine de rahat bir şekilde üstümü giyinip banyoya gittim ve saçlarımı yıkayıp beyaz havluya sardım. Aynaya bakmaya başladım. Üzerime beyaz bluzumu giyinmişim. Makyaj yapmayı düşündüm ama yüzümdeki tüyleri almadığımı fark ettim. Çenemdeki tüyler kalın değildi ama belirgindi hafiften. Aynaya daha yakından bakıyorum. Sol kaşımın altında çizik şekilde yara vardı. "herhalde uyurken tırnağımla çizdim" dedim. Aynadan biraz uzaklaşınca boynumda da 2-3 tane etrafı kızarmış yaralardan olduğunu gördüm. Şaşırdım.
Üniversiteden arkadaşımla marketten çıkıp okula doğru gidiyordum. Onun elinde kornetto vardı ve dondurmasının üzerindeki sos kırmızıydı. Bir ısırık aldı ondan. Zaten ben bu rüyadan önceki gece yine kırmızı dondurma görmüştüm ve ısırmıştım ama belirgin değildi pek.
Yine alan dışı dersteydim rüyamda. Bu sefer yanımda ilkokul arkadaşım vardı. Arkadaşım ders sonra bana "ders boyunca hep seni izledi. Hiç kaçırmadı bakışlarını" dedi. Bu bakma olayı, benden geri çekildikten sonra olmuş.
İki kız arkadaşı rüyamda benimle konuşuyorlardı onunla konuşayım diye. Bu kısım bilinçaltımın rahatlatması olabilir ama.
Şimdiden teşekkürler ve geçmiş olsun.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+5 oy
Karis Rüya Kurucu (99.1k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,
Ne kadar kompleks bir rüya, her şeyden biraz var, her şey iç içe.
Bilinçaltı da var mesajlar da.. Genelde rüya negatif ise yorum yapmam ama sonucu sizin için hayırlı o sebeple uyarıcı olmak adına yorumlayacağım.
Hoşlandığınız çocuktan hiç güzel elektrik alamadım malesef. Pek sizin denginiz biri değil. Bi ilişkiniz olması halinde sizi üzecek ki rüyanız da öyle çıkmış.
Siz bilinçaltınızla o kişiye hazırsınız, zihniniz sürekli onunla meşgul, enerjinizi ona harcıyorsunuz sürekli bu sebeple evren sizi uyarma ihtiyacı duymuş.
Bu kişi sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor, ilginizin farkında, ilgilenmeniz hoşuna gidiyor, hatta sizin hakkınızda sağda solda konuşuyor bile olabilir.
Bir kadının çenesinde tüy görmesi asılsız dedikodularla uğraşacağı anlamına gelir.
Siz bunları duyacak hatta size değer vermediğini göreceksiniz. Hatta başka biriyle bile görebilirsiniz. Kaş altında ve boğazdaki yaralar da buna işarettir. Göreceğiniz ve söyleyeceğiniz bir şeyler olacak. Bunlar sizi üzecek. Dondurmayı da başka birine ilgisi olduğuna yorumladım. Derse geç kalmak, koşturmak vs de hem hayat koşturmacası içinde kendinizi unuttuğunuza hem de alacağınız bir hayat dersi olduğuna yorumlanır.
Ama duş ve beyaz havlu arınmayı bu hoşlantının üzüntüsünden kurtulacağınızı gösteriyor.
Temkinli olun, o kişiye pek güvenmeyin. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle..
Sevgiler

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 275 okuma
+12 oy
6 yorum 300 okuma
Karis 4 Haziran 2019 Bilgi kategorisinde Karis Rüya Kurucu (99.1k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 119 okuma
15 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde [email protected]   yazdı
+3 oy
1 yorum 90 okuma
Selammerhaba 22 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde Selammerhaba Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 116 okuma
Ass 18 Şubat 2022 Rüya kategorisinde Ass Karabasan (639 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 140 okuma
1 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Yusuf Ünal   yazdı
+17 oy
3 yorum 154 okuma
+9 oy
1 yorum 160 okuma
Ayvazesk26 4 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Ayvazesk26 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 158 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 177 okuma
10 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
5 yorum 215 okuma
şule 2 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde şule Rüyakar (3.0k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 375 okuma
mystique 24 Nisan 2019 Rüya kategorisinde mystique Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

415 Aktif
0 Üye ve 415 misafir
Bugün : 17499
Dün : 23857
Toplam : 48075821
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...