Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
1.4k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Maydanoz rüyalarda görülen olumlu durumlardan bir tanesidir. Bu sebeple kişiler için güzel rüyalardan biri olarak tabir edilebilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada maydanoz görmek, genellikle hayırlı olarak tabir edilen rüyalardandır. Rüyada maydanoz görmek, rüya sahibi için hayırlı bir servete kavuşmaya tabir edilir. Ancak yine de rüyada görülen detaylar yorumda farklılıklara sebep olabilir. İşte "rüyada maydanoz görmek" ile ilgili tüm merak edilenler...
Rüyada Maydanoz Görmek

Rüyada maydanoz görmek, rüya sahibinin hayatını düşlediği gibi yaşayabilmesi için güzel gelişmelerle karşılaşmasına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin eskiden olduğundan daha mutlu ve huzurlu bir hayat sürmesi şeklinde yorumlanan bir rüyadır. Rüya sahibinin yaptığı her işte büyük bir başarı yakalamasına ve saygınlığının gün geçtikçe artmasına işaret eder.

Rüyada maydanoz görmek, rüya sahibinin temiz yürekli bir insan olduğuna ve bu yüzden de hep iyiliklerle karşılaşmasına delalet eder. Rüyayı gören kişinin sorunlardan ve art niyetli insanlardan uzak durmasına ve huzur dolu bir yaşama sahip olmasına tabir edilir. Rüyada maydanoz görmek, rüya sahibini yüksek yaşam standartlarıyla dolu bir hayatın beklediğine işaret eder.
Rüyada Maydanoz Demeti Görmek

Kişinin rüyasında maydanoz demeti görmesi, sabırlı bir insan olması gerektiğine ve sevdiği, değer verdiği bir insana kavuşmasına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin isteklerinin gerçekleşmesine ve hayatının güzelleşmesine delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin sorunlarının sona ermesine ve sosyal hayatında çok sevineceği, güzel bir sürprizle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada maydanoz demeti görmek, mutluluğa kavuşmaya yorulan bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin, mutlu olmasına, hayırlı bir yaşam sürmesine ve hayata sıkı sıkı tutunarak ömrünü dolu dolu yaşamasına tabir edilir. Rüya sahibinin hayattaki amacına kısa süre içerisinde ulaşmasına ve tüm sıkıntıları ardında bırakarak temiz ve hayırlı bir yaşam sürmesine delalet eder.
Rüyada Maydanoz Fidesi Görmek

Rüyada maydanoz fidesi görmek, rüyayı gören kişi için yüksek bir makama erişmeye ve kendisinden söz ettirecek çalışmalar üstlenmesine yorulan bir rüyadır. Rüya sahibinin uzun süredir hayalini kurduğu yaşama kavuşmasına ve ferahlığa çıkmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin hanesinin bereketle dolacağı yeni bir döneme girmesine ve derin, rahat bir nefes almasına tabir edilir.

Diğer bir tabire göre; rüyada maydanoz fidesi görmek, rüya sahibinin ilgi alanlarına ve hobilerine daha fazla yoğunlaşmasına rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin tüm dertlerinden ve sorunlarından sıyrılarak hafifleyeceğine işaret eder. Rüyasında maydanoz demeti gören kişinin şansının açılacağına ve kendisine uğur getirecek insanlarla tanışacağına delalet eder.
Rüyada Maydanoz Ektiğini Görmek

Rüyada maydanoz ektiğini görmek, rüya sahibine büyük bir miras kalmasına ancak bununla birlikte ilerleyen süreçte bazı sorunlar yaşamasına tabir edilir. Rüya sahibinin bazı tatsızlıklar ve tartışmalar yaşamasına işaret eder. Rüyasında maydanoz ektiğini gören kişinin kendini çok yorgun ve bitkin hissetmesine yorulur.

Rüyada maydanoz ektiğini görmek, rüyayı gören kişinin kendini düzgün bir şekilde ifade edememesine ve çevresindeki insanlar tarafından yanlış anlaşılmasına delalet eder. Ancak bu durumun ardından rüya sahibinin tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayata kavuşmasına tabir edilir. Rüyada maydanoz ekmek, uzun ve mutlu bir hayat yaşamaya yorulan bir rüyadır.
Rüyada Maydanoz Bahçesi Görmek

Kişinin rüyasında maydanoz bahçesi görmesi, rüyayı gören kişinin yaptığı işlerden sonra eline büyük miktarlarda geçecek olan paraya tabir edilir. Rüya sahibinin kısa süre içerisinde hayatında karşısına çıkan sorunlardan kurtulacağına ve rahat yaşayacağı bir dönem yaşayacağına delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin aile ve özel hayatında da mutluluk yaşamasına rivayet edilir.

Rüyada maydanoz bahçesi görmek, rüyayı gören kişinin kendine yarar sağlayacak yeni insanlarla tanışacağına ve bu kişilerle yeni çalışmalar yürütmek için ortaklık kuracağına tabir edilir. Rüya sahibinin yeni bir işe başlayacağına ve yeni bir hayata erişeceğine işaret eder.
Rüyada Maydanoz ve Yeşil Soğan Görmek

Rüyada maydanoz ve yeşil soğan görmek, iş hayatında alınacak bir terfiye veya rütbe atlamaya işaret eden bir rüyadır. Rüya sahibinin karşısına çıkan engelleri pes etmeyip dik durarak atlatmasına rivayet edilir. Aynı zamanda rüya sahibinin işlerinin rast gitmesi ve helal para kazanması şeklinde de tabir edilen bir rüyadır.

Bir başka rüya yorumcusuna göre; rüyada maydanoz ve yeşil soğan görmek, rüya sahibinin hayırlı bir kısmetle tanışarak hayatını birleştireceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin içinde bulunduğu buhrandan kurtulacağına, yeniden güleceğine ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.
Rüyada Maydanoz Tarlası Görmek Ne Demek?

Rüyada maydanoz tarlası görmek, rüya sahibinin ümidini kestiği anda çok büyük fırsatlarla karşılaşacağına ve bu fırsatları en güzel şekilde değerlendireceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin sakin bir hayat yaşayacağına delalet eder. Rüyada maydanoz tarlası gören kişinin hayatının bolluk, bereket ve zenginlikle dolacağına işarettir.

Kişinin rüyasında maydanoz tarlası görmesi, rahat ve kaliteli bir hayat yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve en kısa sürede refaha kavuşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin işlerinin yolunda gideceğine, mutlu bir insan olacağına ve çevresindeki sevdiği insanlara daha fazla vakit geçireceğine rivayet edilir.
Rüyada Peynir ve Maydanoz Görmek

Rüyada peynir ve maydanoz görmek, kısmetlerin artmasına yorulan bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin mevki atlamasına ve hayatını çok büyük başarı ve ödüllerle dolduracağına delalet eder. Rüya sahibinin deneyimli biriyle birlikte önemli bir ortaklığa imza atacağına ve bu ortaklık sayesinde iş hayatında takdir edilen ve örnek gösterilen bir kişi olacağına işarettir.

Diğer bir tabire göre ise rüyada peynir ve maydanoz görmek, rüyayı gören kişinin mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir edilir. Rüya sahibinin bazı sorunlarla karşılaşacağına ancak atacağı doğru adımlar sayesinde bu sorunları kendi lehine çevireceğine yorulur. Rüyayı gören kişinin göstereceği sabır ve azim sonrasında hak ettiği mutluluğu yakalamasına işarettir.
Rüyada Kuru Maydanoz Görmek

Kişinin rüyasında kuru maydanoz görmesi, kendine yeni bir yol çizmesi gerektiğine delalet eder. Rüya sahibinin kendisini kötü hissettiren tüm kötü olaylardan kurtulmasına tabir edilir. Rüya sahibinin maddi anlamda bir zarar göreceğine ve yaşadığı maddi kayıplardan sonra zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kuru maydanoz görmek, rüyayı gören kişinin çevresindeki güçlü bir insanın destek vermesiyle olumlu gelişmeler yaşamasına işaret eder. Rüya sahibinin geleceğini sağlam temeller üstüne atabileceği fırsatlar elde edeceğine, akıllıca ve sabırla hareket ederse yüklü miktarda maddi kazanç elde edeceğine tabir edilir.
Rüyada Maydanoz Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada yeşil maydanoz görmek, fikirlerine göre yaşamın sunacağı güzel şeylere yorulur. Rüyasında maydanoz gören kimseyi eskisinden daha huzurlu, saadet dolu ve her konuda standartları yüksek bir yaşamın beklediğine delalet eder.
Rüyada Maydanoz Topladığını Görmek

Rüya tabircileri rüyasında maydanoz topladığını gören bireylerin yarınlara dönük hedeflerine işaret eder. Bu rüyayı gören kişinin geleceğine yönelik yatırımlar yaparak ihtiyarlığında da kendi ayakları üzerinde duracağı ve maddi sorun yaşamadan ömrünü tamamlayacağına delalet eder.

rüyada maydanoz görmek

Rüyasında maydanoz görmenin anlamı, insanların saf yürekli olduğunu, bu yüzden iki cihanda fesattan uzak ve huzur dolu olacaklarını belirtmektecek demektir. Rüyada görülen maydanoz rüya sahibinin giriştiği her işte başarı elde edeceğine ve her geçen gün saygınlığını artıracağına anlamına gelmektedir.
Rüyada Maydanoz Yediğini Görmek

Rüyada maydanoz yediğini gören kişiyi basit, aynı zamanda zorlu süreçlerin beklediği rivayet olunur. Rüyasında maydanoz yediğini gören kimsenin arzuladıklarına erebilmesi için elinden gelenin en iyisini yapması için gece gündüz çalışması gerektiğine yorulur.
Rüyada Maydanoz Doğradığını Görmek

Rüyada maydanoz doğradığını görmek rüyayı gören kimsenin vefat etmeden evvel servetini evlatlarına bölüştürdüğü, dünyalık işlerden yavaş yavaş el çektiği şeklinde yorumlanır. Rüyasında maydanoz doğrayan kişinin çocukları arasında bir sürtüşme yaşanmasını önlemek ve onların birliğini korumak için bu görevi en doğru zamanda yapacağına delalet eder.
Rüyada Maydanoz Ayıkladığını Görmek

Rüyasında maydanoz ayıkladığını gören birinin mutlu olacağı, alın teriyle para kazanacağı, güzel haberler alacağı ve hayallerinin gerçeğe dönüşeceği rivayet olunur.
Rüyada Maydanoz Verdiğini Görmek

Rüyada birine maydanoz verdiğini görmek helal rızka, güç sahibi olmaya, hayırlı kazanca ve iş yaşamındaki muvaffakiyetlere işarettir.
Rüyada Maydanoz Aldığını Görmek

Rüya sözlüğü yazarlarına göre rüyasında bir yerden maydanoz satın aldığını gören kimse hiçbir zaman sağlık problemi yaşamayacaktır. Bu kişinin hayatı boyunca mutlu ve dingin bir yaşam süreceği rivayet edilir.
Rüyada Maydanoz Ektiğini Görmek

Rüyasında maydanoz ektiğini gören rüya sahibinin eğer bir hastalığa sahipse şifa bulacağına, borçlarından kurtulacağına, kazancının artacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, rahat ve huzurlu bir hayatının olacağına rivayet etmektedir.
Rüyada Maydanoz Sapı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında maydanoz sapı görmesi ciddi anlamda önem taşıyan bir fırsatı veya sınavı kaçıracağınıza işaret etmektedir.
Rüyada Bahçede Maydanoz Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bahçede maydanoz görmesi tatile çıkmaya veya ani bir kararla çıkılan bir seyahate delalet etmektedir.
Diyanet: Rüyada maydanoz görülmesi görülüş şekli ve biçimi nasıl olursa olsun hayra yorumlanır. Bir başka yoruma göre o kimsenin zengin bir aileden nişan yüzüğü alacağına delalet eder.

Seyyid Süleyman: Maydanoz, her şekilde ve her mevsimde hayır ve menfaate delalet eder. Sararmış solmuş maydanoz hafif bir hastalıktır. Yemekte pişmiş maydanoz; şifaya, sağlıklı bir bedene işarettir. Çiğ maydanoz yiyen, bir kadından hayır görür. Fakat, nankörlükle mukabele eder dolayısıyla bu hayır devamlı olmaz.
Maydanoz her mevsimde ve her şekliyle hayırlı bir rüyadır ve menfaat olarak tabir olunur. Bazı tabirciler maydanozu nişanlanma veya evlenme olarak yorumlamışlardır.
Pişmiş maydanoz helal mala, sıhhat ve şifaya, çiğ maydanoz ise bir kadından yardım göreceğinize işaret eder. Sararmış ve solmuş bir maydanoz geçici ve kısa süreli bir hastalığa yakalanılacağına işaret eder
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Rüyada Maydanoz Görmek

Genel olarak olumlu yorumlanan ve hayırlı rüyalardan biri olan rüyada maydanoz görmek yine maydanozun yenmesi, ayıklanması, sulanması gibi durumlara göre farklı yorumlara sahiptir. Rüyada maydanoz gören kişi için daha mutlu bir hayat süreceğine dair ipuçları vardır. Rüya sahibi tehlike ve beladan uzak duracak, bu sebeple daha mutlu bir yaşam sürecektir.

Rüyada maydanoz görmek ile ilgili yapılan diğer bir yorum ise; maydanoz gören kişinin temiz kalpli olduğu bu sebeple kimseye zararı dokunmayan biri olacağı şeklinde yorumlanır. Rüyasında maydanoz gören kişiler için yaptıkları her işte muvaffak olacakları ve işleri alınlarının akıyla başaracaklarına da işaretti. Maydanoz hayattaki başarıyı ve mutluluğu temsil eder.

Rüyada Maydanoz Yemek

Rüyada maydanoz yemek ile ilgili görülen rüyalar kişiler için meşguliyet ve kolaylık olarak iki farklı yoruma sahiptir. Rüya sahibinin hedeflerinin yüksek olduğu bunun için gece gündüz çalışması gerektiği şeklinde yorumlanır. Rüyada maydanoz görmek bu hedeflere ulaşabilmek için kişinin zihinsel olarak her zaman aktif olduğu ve çalışmalarını azimle yaptığı şeklinde de yorumlar mevcuttur. Bu kişi uğraşlarının sonucunda hedeflerine ulaşacak ve hedeflerinde başarılı olacaktır.

Rüyada Maydanoz Ayıklamak

Rüya sahibi rüyasında maydanoz ayıkladığını görüyorsa ayrıntılara dikkat edeceği ve bu ayrıntılar üzerinde yoğunlaşması gerektiği şeklinde yorumlanır. Kişi yaşamın güzelleşmesi ve detaylara dikkat etmesi gerektiğini vurgular. Bu rüyanın olumsuz bir yorumu da vardır. Bu rüyanın olumsuz yorumu ise rüyada maydanoz ayıklamanın kişinin kendine üzüntü verecek durumlarla karşı karşıya kalabileceği, bununla baş etmesi gerektiği şeklinde yorumlanır. Ancak kişi karşılaştığı olumsuz durumlara rağmen başarıya ulaşacak ve rızkını helal yoldan kazanacaktır.

Rüyada Maydanoz Satın Almak

Rüyasında maydanoz satın aldığını gören rüya sahibi için oldukça güzel bir rüyadır. Bu rüya sayesinde kişi her daim zinde ve güçlü kalacak, yüreği de ferah ve huzur dolu olacaktır. Bu rüya sahibi için oldukça olumlu olan ve her anlamda başarıyı, iyiliği ifade eden bir rüyadır.

Rüyada Maydanoz Toplamak

Rüyasında maydanoz topladığını görmek kişinin geleceğe dair planlar yapmasına yorumlanır. Rüya sahibi geleceğini düşünerek kimseye muhtaç olmadan bir hayat planı yapar. Kişinin geleceği ile ilgili yatırımlar yaptığı ve ailesinin de kendi hayatını garanti altına alacağı şeklinde de yorumlanır.


Rüyada Maydanoz Görmek ile ilgili diğer yorumlar

Rüyada maydanoz görmek genel anlamda hayırla yorumlanan rüyalar arasındadır. Bu sebeple rüyada maydanoz görmek, maydanoz yemek, maydanoz yıkamak, maydanoz sulamak gibi farklı versiyonları görülen maydanoz kişi için başarı, mutluluk, huzur, sağlık anlamlarına gelmektedir. Yani kişilerin rüyalarında görecekleri maydanoz kişilerin hayatları ile ilgili güzel haberler vermektedir.

Rüyada maydanoz görmek, hayırla yorumlanır. Yani, maydanoz rüyası görmek iyidir. Rüyasında çiğ may­danoz yediğini gören kimse, eşinden hayır ve bereket gö­rür veya göreceğine işaretle tabir olunur. Bazı kere de, yemek içinde pişmiş maydanoz görmek, sıh­hat ve sağlığa işaret olup, hasta olan bir kimse görürse, rüyası hastalığından kurtulacağına ve iyileşeceğine işarettir şeklinde tabir olunur. Rüyada maydanoz görmek, her zaman ve her şekilde hayır ve menfaate işaret eder. Pişmiş maydanoz gör­mek, helal mala, sağlığa ve şifaya işarettir. Çiğ maydanoz görmek, bir kadın için yardım göreceğinize, ama sürekli olmayacağına işa­rettir. Sararmış ve solmuş maydanoz görmek, geçici ve basit bir hastalığa tutulacağınıza işaret eder.
Rüyada Maydanoz Görmek

Rüyada maydanoz görmek mutlu ve daha yaşanılabilir bir hayata uzanmak anlamına gelmektedir. Tehlike ya da beladan ve kazadan uzak durulacak, yüreğinde sevgi ve evinden nimetlerin bol olacağı üzerine yorumlanmaktadır. Rüyada maydanoz gören kişinin temiz kalpli olduğu ve ebediyete göçtüğü zaman huzur içinde olacağına tabir edilir. Bu rüyayı gören kişiler girdiği her işte muvaffak olur ve alnının akıyla çıkar.

 Rüyada Maydanoz Yemek

 Rüyada maydanoz yemek hem meşakkat hem de kolaylık şeklinde ele alınmaktadır. Özellikle rüya sahibinin gözünün yükseklerde olması ile beraber, ulaşabilmesi için gece gündüz çalışması gerektiğine işaret eder. Aynı zamanda rüyada maydanoz görmek çok çalışmak ile beraber zihnin her daim dinç olacağını anlatmaktadır. Kişinin yaptığı işte büyük uğraş vereceği ve neticesinde alın teri ile başarılı şekilde çıkacağı üzerine yorumlanır.

 Rüyada Maydanoz Ayıklamak

 Rüyada maydanoz ayıklamak rüya sahibinin ayrıntılara dikkat çektiği ve bunların üzerinde yoğunlaştığına delalet eder. Özellikle yaşamının güzelleşmesine ve detaylara dikkat ederek daha mutlu bir hayat elde edeceğini anlatır. Bir başka rüya tabirine göre üzüntü verecek bazı olaylarla yüz yüze karşılaşabileceği üzerine yorumlanır. Ancak yenilginin ardından başarıya ve helal bir rızka işaret etmektedir.

 Rüyada Maydanoz Satın Almak

 Rüyada maydanoz satın almak rüya sahibinin hastalıkları hiç yakalanmayacağına yorulur. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak her daim zinde ve güçlü kalacağına işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin yüreğinin ferah ve huzur dolu geçeceğine dair de anlatılır. Diğer yandan rüya sahibinin temiz bir kalbin olduğunu ve bununla beraber iyiliklerin onu bulacağı üzerine de yorum yapılmaktadır.

 Rüyada Maydanoz Yıkamak

 Rüyada maydanoz yıkamak rüya sahibinin işleri layığı ile yerine getireceği anlamına gelmektedir. Hem iş hem de sosyal yaşamında vereceği emeklerin karşılığını en iyi şekilde alacağı üzerine yorum yapılır. Hayatının sürekli olarak daha fazla düzene gireceği ve mutlu bir yaşama kavuşacağına delalet eder. Aynı zamanda parasal yükü bulunan arkadaştan kurtulmaya ve bir bir zorlukların aşılarak arzu edilen refaha kavuşma durumuna yorulur.

 Rüyada Maydanoz Sulamak

 Rüyada maydanoz toplamak anlaşmazlıkların ve tartışmalar ile düşmanlıkların son bulacağına işaret eder. Aynı zamanda hayırlı bir kısmet ile rüya sahibinin birlikte yaşanacağı kişiyi bulacağına delalet eder. Aile içinde yaşanabilecek olası sorunların, aile büyükleri tarafından bertaraf edileceğini anlatır. Kişinin kısmeti ve şansının açılacağı, aynı zamanda iş açısından yardım isteyen birine destek verici üzerine yorumlanır. Bununla beraber rüya sahibinin kazancının artacağına üzerine de tabir edilir.

 Rüyada Maydanoz Toplamak

 Rüyada maydanoz toplamak geleceğe yönelik planlar yapmaya yorulur. Rüya sahibinin emeklilik ve yaşlılığını düşünerek, kimseye muhtaç olmadan ve sıkıntı yaşamadan mutlu bir hayat süreci üzerine plan yapmasına işaret eder. Aynı zamanda bankada emeklilik hesabı tuttuğu ya da açacağı üzerine yorumlanır. Hem kendi geleceğini hem de ailesinin geleceğini garanti altına alacağına delalet eder.
Rüyada Maydanoz Görmek İslami Anlamı

İslami yorumlar ise; gören kişinin tüm kalbinin temizce olduğu, bu neden ile de hayatı boyunca bir bakıma yani yaşarken de rüyada maydanoz görmek ebediyet kısmına göçtüğünde de huzurlar içinde olacağının tabiri yapılır. Bu tarz kişiler her iki cihanda tam da Allah’ın sevdiği kullarının arasında olacaktır demektir.

İbni Sirin (r.a) buyurmuştur ki; bu rüyayı gören kişi hiçbir hastalığa yakalanmaz, her daim vücudu da kafası için de zinde olur. Rüyanın sahibinin hayatı boyu yüreği ferah ile huzur dolu geçecektir demektir. Rüyada maydanozu gören kişi her türlü işte muvaffak olur ve de her işin altından evveli Allah alnının akı ile çıkarır.
Rüyada Maydanoz Yemek

Rüyada maydanoz yemek, rüya sahipleri için hem kolaylıklar hem de meşakkatli olarak tabir edilir. Rüyanın sahibinin gözleri yüksekte olduğu için de gecesini gündüzüne hem katarak mesai harcamasının gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin çokça çalışması kendisi için de hayırlıdır, kafasının hem her daim dinamikçe de olacağına işaret eder.
Rüyada Maydanoz Almak

Rüyada maydanoz almak, geleceğe yönelik olan planlar anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin yaşlılığında ve de emekliliğinde rahat yaşamak gibi kimseye muhtaç olmamak gibi ve geçimlik sıkıntısı olmadan da ihtiyarlığının tadını çıkarma için bazı planları yapıyor ve de bankada bir emekliliğin hesabı tutuluyor demektir.
Rüyada Maydanoz Toplamak

Rüyada maydanoz toplamak, Rüya sahibinin başını toprak kesimine koymadan önce hem malını çocuklarının arasında paylaştırıp hem de kafasını hem de tüm yüreğini susturup, bütünü ile rahat etmek isteyeceğinin yönünde yorum yapılır.
Rüyada Maydanoz Doğramak

Rüyada maydanoz doğramak, rüya sahibinin kendisinden sonra evlatlarının arasında nifakta olmaması için bunu hem kendine vazifeleri görmüştür ve vicdanının rahat ettirmesi için de mal paylaşımı yapacaktır diyerek tabir edilir.
Rüyada Maydanoz Temizlemek

Rüyada maydanoz temizlemek, ne suret ile olur ise olsun, hayırlara delalet eder.
Rüyada Maydanoz Yemek

Rüyada maydanoz yemek, sağlığa; hastalar için şifaya, çiğce maydanozu yemek, esinden hayırlar göreceğine işarettir.
Rüyada Maydanoz Dikmek

Rüyada maydanoz dikmek, sağlıklı olacak, başarılı ve mutluca bir hayatınız olacak denilmektedir. Eğer bir maydanoz diktiğinizi gördüyseniz, sağlıklı şekilde olacağınız, ancak ailenizi geçindirmek için de çok çalışmanız gerekeceğinin anlamına gelir.
Rüyada Maydanoz Bahçesi Görmek

Rüyada maydanoz bahçesi görmek, eğer bu bahçedeki maydanozlar sararmış ve solmuş ise, bu sonu iyiliklere dönüşecek hafifçe bir hastalığa işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Rüyada Maydanoz Görmek

Rüyada maydanoz görmek, uzun süreden beri çekmekte olduğunuz mide hastalığından kurtulacağınızın işaretidir. Sağlıklı, başarılı ve güzel bir yaşamınız olacak demektir. Maydanoz yediğini görmek sağlıklı olacağınızı ve iş hayatında çok çalışmanız gerektiğini belirtir.

Bkz: Dereotu

Rüyada maydanoz görmek, çok hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Hem bu dünyada hem de ahirette huzur ve refah içinde olacağınızı işaret eder. Hayatın size daima güzellik getireceğini gösterir. Ömrünüzün sonuna kadar gam ve keder görmeyeceğinizi ifade eder. Allah katında sevilen bir kul olduğunuza delalet eder. Ayrıca günahı ve haramı bilen bir kul olduğunuza ve tüm adımlarınızı dininizin inanç esaslarına göre atacağınıza alamet eder. Rüyada maydanoz görmek, bunu gören kişiye hayatın getireceği tüm güzellikler olarak da tabir edilir. Rüyada maydanoz gören kimse, hem mutlu hem de daha yaşanılabilir günlerin beklendiğine işaret eder. Rüyada maydanoz görmek, kişi Allah’ın katında en makbul olan kullardandır ki yaratanın tüm hayırlarından hayatı boyunca faydalanabilecek, hiç tehlikelere, belalara, kazaya bulaşmayacak şekilde cebi parasız, evi nimetiz, yüreği sevgisiz kalmayacak.

Rüyada maydanoz görmenin bir diğer anlamı ise hastalıklardan kurtulmak ve şifa bulmak olarak tabir edilir. Yakın bir dostunuzun şifa bulduğunu öğrenince çok sevineceğinizi ifade eder. Bu kişinin bundan böyle hastalıklar ile uğraşmayacağını temsil eder.

Rüyada maydanoz görmenin İslami tabiri ise Allah’a yaptığınız kulluk vazifelerinin mükâfatlandırılacağını işaret eder. İslam dininin emir ve yasaklarına uyduğunuz için çokça sevilen bir Müslüman olacağınıza rivayet eder.
Rüyada Maydanoz Yemek

Rüyada maydanoz yemek görmek, zorluğu arkasından gelecek kolaylık olarak tabir edilir. Hırslı bir kişiliğiniz olduğu için gözünüzü hep yükseklere dikeceğinizi işaret eder. Üst konumda bulunmak için çok çalışacağını ancak çok yorulacağınızı ifade eder. Ancak bütün bu yorucu çalışmanın sonunda istediğiniz makama ulaşacağınızı rivayet eder.
Rüyada Maydanoz Toplamak

Rüyada maydanoz toplamak görmek, geleceğinizi şekillendirecek planlar yapacağınızı işaret eder. Emeklilik zamanlarınızda rahat yaşamak için para biriktirmeye başlayacağınızı ifade eder. Ailenizin ömürlerinin sonuna kadar kimseye muhtaç olmadan bir hayat sürebilmeleri için sigorta yaptıracağını gösterir. Bu rüyanın diğer bir yorumu ise emeklerinin karşılığını almak olarak tabir edilir. Gece gündüz çalıştığınız işin hakkını fazlasıyla alacağınıza delalet eder.
Rüyada Maydanoz Demeti Görmek

Rüyada maydanoz demeti (ot) görmek, tüm aileyi bir araya getirmek anlamını taşır. Uzun süredir birbirini görmeyen akrabalarınızı yeniden kavuşturacağınıza alamet eder. Küsleri barıştıracağınıza ve dargın olanların arasında tekrar sevgi bağı kuracağınıza delalet eder.

Rüyada maydanoz demeti görmek tabiri, sağlıklı bir dönem geçireceğinizi ifade eder. Kendinizi her zaman olduğunuzdan daha sağlıklı hissedeceğinize alamet eder. Ayrıca sağlık konusunun yanında para konusunda da elinizin bollaşacağınızı da gösterir.
Rüyada Maydanoz Almak

Rüyada maydanoz almak, zafer kazanmak ve başarılı olmak şeklinde yorumlanır. Elinizi attığınız her işten alnınızın akıyla çıkacağınıza delalet eder. Yaratıcı zekânız ve pratik düşünceleriniz sayesinde iş yerinizde aranılan bir personel olacağınızı işaret eder. Böyle bir rüya evlilik hayatında da mutlu olacağınıza delalet eder. Eşinizle bir ömür boyu huzurlu yuvanızda sağlıklı çocuklar yetiştireceğinizi gösterir.
Rüyada Maydanoz Ekmek

Rüyada maydanoz ekmek, hayırlı ve güzel işler şeklinde yorumlanır. Buğum yaptığınız yatırımların gelecekte size fayda getireceğine delalet eder. Sabırlı ve akıllı davranmanın neticesini ilerde göreceğinize alamet eder.

Rüyada maydanoz tohumu ektiğini görmek, düşmanlarınıza karşı galip geleceğinizi gösterir. Arkanızdan sinsice yaklaşan kişileri alt edeceğinizi işaret eder. Sizin her daim kötülüğünü düşünen kimselerin planlarını boşa çıkaracağınızı ifade eder. Rüyasında maydanoz eken bir kimsenin vatanına ve milletine faydalı olacak evlatlar yetiştireceği anlamına gelir.
Rüyada Maydanoz Tarlası Görmek

Rüyada maydanoz tarlası görmek, karşınıza büyük fırsatlar çıkacağını gösterir. Çok kazançlı iş kapılarından size kazancı yüksek teklifler geleceğini işaret eder. Ömür boyunca para sıkıntısı çekmeden rahat bir hayat süreceğinizi ifade eder. İşinizde büyük kâr elde edeceğinize delalet eder. Yıl sonuna kadar satış rakamlarında olumlu değişimler meydana geleceğini rivayet eder. Bu rüya hayat standartlarınızın yükseleceğini haber veren bir rüya olarak tabir edilir.
Rüyada Maydanoz Fidesi Görmek

Rüyada maydanoz fidesi görmek, büyük ve başarılı çalışmalar yürüteceğinize işaret eder. Bu çalışmalar sayesinde gelecekte çok iyi bir kariyere sahip olacağınızı ifade eder. Ayrıca yıllar geçtikçe kariyerinizde en üst noktaya geleceğinizi gösterir.
Rüyada Maydanoz Satın Almak

Rüyada maydanoz satın almak, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayacağınıza delalet eder. Ailenizle önce sıkıntı yaşadıktan sonra olayların tatlıya bağlanacağını işaret eder. Rüyada maydanoz satın almak, çocuklarınız arasında mal paylaşımı yapacağınızı işaret eder. Çocuklarınıza malınızı eşit ve adaletli bir şekilde bölüştüreceğinizi gösterir. Kimsenin kalbini kırmadan ve araya nifak sokmadan mirasınızı paylaştıracağınızı ifade eder.
Rüyada Maydanoz Tohumu Ekmek

Rüyada maydanoz tohumu ekmek, dünyada sizin arkanızda kalacak bir miras bırakacağınızı işaret eder. Adınızı taşıyan bir hayır yapacağınıza delalet eder. İnsanların hayır duasını alacağınızın eserler bırakacağınızı gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmek hayatın getireceği güzellikler olarak tabir edilir. Rüya sahibini mutlu ve daha yaşanılabilir günler bekliyor demektir. Rüyada maydanoz gören kişi Allah katında en makbul kullardandır ki yaradanın hayırlarından hayatı boyunca faydalanacak, hiç tehlikeye, belaya, kazaya bulaşmayacak, cebi parasız, evi nimetsiz, yüreği sevgisiz kalmayacak demektir.

Rüyasında maydanoz gören kişinin kalbinin temiz olduğu, bu nedenle de hayatı boyunca yani yaşarken de ebediyete göçtüğünde de huzur içinde olacağı tabiri yapılır. Bu kişi her iki cihanda da Allah’ın sevdiği kulları arasında olacak demektir. Rüyada maydanoz gören kişi her işte muvaffak olur ve her işin altından evvel Allah alnın akı ile çıkar.
Rüyada Maydanoz Almak

Rüyada maydanoz aldığını gören kişi hiç hastalığa yakalanmaz, her zaman vücudu da kafası da zinde olur. Rüya sahibinin hayatı boyunca yüreği ferah ve huzur dolu geçecek demektir.
Rüyada Maydanoz Yemek

Rüyada maydanoz yemek rüya sahibi için hem kolaylık hem de meşakkat olarak tabir edilir. Rüya sahibinin gözü yüksekte olduğu için gecesini gündüzüne katarak mesai harcaması gerektiği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin çok çalışması kendisi için hayırlıdır, kafasının her daim dinamik olacağına işaret eder.
Rüyada Maydanoz Toplamak

Geleceğe yönelik planlar anlamına gelir. Rüya sahibi yaşlılığında ve emekliliğinde rahat yaşamak, kimseye muhtaç olmamak ve geçim sıkıntısı olmadan ihtiyarlığının tadını çıkarmak için bazı planlar yapıyor ve bankada bir emeklilik hesabı tutuyor demektir.
Rüyada Maydanoz Doğramak

Rüya sahibinin başını toprağa koymadan önce malını çocukları arasında paylaştırıp, hem kafasını hem de yüreğini susturup, rahat etmek isteyeceği yönünde yorum yapılır. Rüya sahibi kendisinden sonra evlatları arasında nifak olmaması için bunu kendine vazife görmüştür ve vicdanını rahat ettirmesi için mal paylaşımı yapacaktır diye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Görmek


1- Rüyada maydanoz görmek servet, hayırlı, bereketli ve bol para demektir. Maydanoz görülmesi her ne suretle olursa olsun hayra çıkar. Yeşil maydanoz demeti görülmesi ise o yıl bolluk ve bereket olacağına delalet eder. Yeşil renginden dolayı maydanoz inancınızın güzelliği anlamına gelmektedir.

2- Rüyada Maydanoz Yemek: Ailenizi geçindirmek ve malınızın bereketini arttırmak için çok çalışmanız gerekeceğine yorumlanır.

3- Pişmiş maydanoz yediğini görmek, sıhhat ve bedenin afiyetine, hasta için şifa bulmaya delalet eder.

4- Rüyada Maydanoz fidesi : Servet, hayırlı ve bol paradır.

5- Elinde maydanoz görmek: Roka, aş otu, soğan, marul yada limon ile birlikte maydanoz görmek, hayra delalet eder.

6- Sararmış ve solmuş maydanoz, sonu iyiliğe dönüşecek hafif bir hastalığa işarettir.

7- Rüyada maydanoz bahçesi görmek: sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayat anlamına gelmektedir.

8- Diğer sebzelerle Maydanoz Görülmesi: Bir rivayete göre yemek içinde pişmiş maydanoz görmek, sağlığa; hasta için şifaya; çiğ maydanoz yemek, eşinden hayır göreceğine işarettir.

9- Hamileyken Maydanoz Görmek: Sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayatınız olacak. Çocuğunu sağlıklı bir şekilde doğuracağınıza işaret eder.

10- Pazarda maydanoz görmek: her zamanda ve her suretle hayra delalettir. Sararmış ve solmuş maydanoz görmek, hafif bir hastalık ile tabir olunur.

11- Rüyada Maydanoz Toplamak: endişelerden kurtulacağınıza, şeref ve büyüklük kazanacağınız delaletle tabir edilir.

12- Rüyada Maydanoz Almak: Herhangi bir şeye rıza göstereceğinize yada herhangi bir hedefinize ulaşacağınıza yorulmaktadır.

13- Rüyada Maydanoz Sapı: Sağlığa bir çok faydası bulunan maydoz sapı görülmesi rahatlık, genişlik, sıhhat, bereket, doğru haber ve bolluk manalarına gelmektedir.

14- Rüyada Maydanoz Yetiştirmek: hayır işler yapacağınıza ve ömrünüzün uzun olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmek, rüyayı gören kişinin istediği gibi bir hayat yaşadığı ve mutlu olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işlerinde başarılı olduğu ve geçim sıkıntısı yaşamadığına işaret eder. Rüya sahibinin rızkının bol olduğuna ve hanesinden bereketin hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyayı gören kişinin ailesiyle birlikte sağlıkla ve huzurla geçireceği uzun bir ömre de işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin şansının açık olduğuna ve kısmetlerin kendisini bulacağına da işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Yediğini Görmek

Rüyasında maydanoz yediğini gören kişinin sağlıkla yaşayacağı uzun bir ömre işaret eder. Rüyayı gören kişinin bahtının açık olacağına işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin çalışmayı seven, azimli ve başarılı bir insan olduğu şeklinde de yorumlanır. Rüya sahibinin iş hayatında ard arda elde edeceği başarılara ve artacağı kazancına işaret eder. Rüyayı gören kişinin bolluk ve bereket içinde rahat bir hayat yaşayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Ektiğini Görmek

Rüyasında saksıya ya da bahçeye maydanoz ektiğini gören kişinin hastalığının şifa bulmasına ya da borçlardan kurtulmasına işaret eder. Rüya sahibi için görülen rüya hayırlara işaret eder. Rüyayı gören kişinin kazancının artmasına, bolluk ve bereket içinde rahat bir yaşam sürmesine işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyayı gören kişinin hayırlı bir evlat sahibi olması şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Topladığını Görmek

Rüyada maydanoz toplamak, rüyayı gören kişinin geleceğinin çok parlak olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin hayatı boyunca elde edeceği başarılara işaret eder. Rüyayı gören kişinin her istediğine sahip olacağı bir hayat yaşayacağı şeklinde de yorumlanır.

Bazı yorumculara göre ise rüyada maydanoz toplamak, rüyayı gören kişinin kısa süreli bir yolculuk yapacağına ve yolculuğun sonunda hayırlı haberlerle karşılaşacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Satın Aldığını Görmek

Rüyasında maydanoz satın aldığını gören kişinin sağlıklı ve uzun bir ömrü olacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin hayatı boyunca hiçbir sıkıntı ve zorlukla karşılaşmayacağına, rahat bir hayatı olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Doğradığını Görmek

Rüyada maydanoz doğramak; rüyayı gören kişinin vicdan sahibi, yardımlaşmayı seven ve paylaşımcı bir insan olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin ihtiyaç duyan kimselere yardım eli uzattığına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyayı gören kişinin mal varlığında yaşayacağı artışa işaret eder. Rüya sahibinin bir aile büyüğünden kalacak mirasa ya da şans oyunlarından kazanacağı ikramiyeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmek hayra, iyiliğe, sıknıtılardan uzak olmaya ve gönül ferahlığına işaret eder. Rüyada maydanoz gören kişinin iyi niyetli ve temiz kalpli bir kişi olduğuna, dünya hayatını olduğu gibi ahiret hayatını da huzur içinde geçireceğine tabir edilir. Rüya sahibinin Allah katında iyi bir kul olduğuna, hayatının her zaman yolda gideceğine, tehlikelerden, sorunlardan, dertlerden uzak olacağına, maddi açıdan herhangi bir darlığa düşmeyeceğine ve huzurunun yerinde olacağına işaret eder. Rüyada maydanoz gören kişinin girişimde bulunduğu işlerde başarılı olacağına, yapmak istediği şeyleri güzel bir şekilde yapabileceğine, birçok şeyin üstesinden gelecek güçte olacağına işaret eder. Rüya sahibinin güzel günler göreceğine, hayatının iyi gideceğine ve kısmetinin açık olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Demeti Görmek

Rüyada bir demet maydanoz görmek hayra, iyiliğe, olumlu gelişmelere, bolluk ve berekete, şifaya, rahata kavuşmaya işaret eder. Rüyada maydanoz demeti gören kişinin olumlu bir dönem içine gireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, hayır ve menfaat sağlayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin eğer sağlık sorunları var ise şifa bulacağına, maddi olarak da kazancının artacağına ve rahatlayacağına işaret eder. Rüyada bir demet maydanoz gören kişinin hayatının yoluna gireceğine, güzel fırsatlarla karşılaşacağına, şartlarının daha iyi olacağına ve olumlu değişikliklerle beraber güzel bir hayat süreceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Yemek

Rüyada maydanoz yediğini görmek zahmete ve zorluk ile birlikte hayra, menfaate işaret eder. Rüyada maydanoz yediğini gören kişinin bazı hedefleri olduğuna ve istediği yere gelebilmek için çok çalışması gerektiğine tabir edilir. Rüya sahibinin çok çalışarak zihninin açık ve verimli olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Toplamak

Rüyada maydanoz topladığını görmek uzun vadeli düşüncelere, değerlendirmelere ve ileriye yönelik atılan bazı adımlara işaret eder. Rüyada maydanoz topladığını gören kişinin yaşlılık zamanlarında maddi açıdan zorluk çekmemek, rahat ve güvende olabilmek için birikim yapmak ya da çeşitli yatırımlarda bulunma yolunda olduğuna tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Satın Almak

Rüyada maydanoz satın aldığını görmek hayra, iyiliğe, şifaya, rahatlığa ve huzura işaret eder. Rüyada maydanoz satın aldığını gören kişinin hayatının yolunda gideceğine, sıkıntılardan uzak olacağına, huzurunun ve keyfinin bozulmayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin aynı zamanda sağlıklı bir ömür geçireceğine, hem fiziksel hem de ruhsal olarak iyi olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Kesmek

Rüyada maydanoz kestiğini görmek miras ile ilgili meselelere işaret eder. Rüyada maydanoz kestiğini gören kişinin çocukları arasında mal paylaşımı yapacağına, gelecekte herhangi bir sorun yaşanmaması için miras konusuna yönelik girişimlerde bulunacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Maydanoz
Rüyada maydanoz görmek, uzun süreden beri çekmekte olduğunuz mide hastalığından kurtulacağınızın işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bahçede maydanoz görmek, hayra yorumlanır. Ferahlığı ve rahat bir hayatı, imkanlarının genişlemesini, bolluk içinde yaşamayı ve huzuru, sakinliği de yansıtır. İsteklerine ve hayallerine nail olmaya da yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmek , uzun süreden beri çekmekte olduğunuz mide hastalığından kurtulacağınızın işaretidir. Rüyada maydanoz görmek, uzun zamandır rahatsız olduğunuz mide hastalığının iyileşeceğine yorumlanır. Sağlıklı, başarılı ve güzel bir yaşamınız olacak demektir. Maydanoz yediğini görmek sağlıklı olacağınızı, iş hayatında çok çalışmanız gerektiğini belirtir. Sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayatınız olacak. Eğer maydanoz yediğinizi gördüyseniz ailenizi geçindirmek için çok çalışmanız gerekeceği anlamına da gelir. Servet, hayırlı ve bol paradır.Maydanoz ne suretle olursa olsun, hayra delalet eder. Eger sararmis ve solmus ise, sonu iyilige dönüsecek hafif bir hastaliga isarettir. Bir rivayete göre yemek içinde pismis maydanoz görmek, sagliga; hasta için sifaya; çig maydanoz yemek, esinden hayir görecegine isarettir.Sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayatınız olacak. Eğer maydanoz yediğinizi gördüyseniz, sağlıklı olacağınız, fakat ailenizi geçindirmek için çok çalışmanız gerekeceği anlamına gelir.Sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayatınız olacak. Eğer maydanoz yediğinizi gördüyseniz, sağlıklı olacağınız, fakat ailenizi geçindirmek için çok çalışmanız gerekeceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Yemek

Maydanoz yediğini görmek sağlıklı olacağınızı, iş hayatında çok çalışmanız gerektiğini belirtir. Rüyada çiğ maydanoz yemek, eşinden hayır göreceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Görmek

Rüyada maydanoz görmek hayatın getireceği güzellikler olarak tabir edilir. Rüya sahibini mutlu ve daha yaşanılabilir günler bekliyor demektir. Rüyada maydanoz gören kişi Allah katında en makbul kullardandır ki yaradanın hayırlarından hayatı boyunca faydalanacak, hiç tehlikeye, belaya, kazaya bulaşmayacak, cebi parasız, evi nimetsiz, yüreği sevgisiz kalmayacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında maydanoz gören kişinin kalbinin temiz olduğu, bu nedenle de hayatı boyunca yani yaşarken de ebediyete göçtüğünde de huzur içinde olacağı tabiri yapılır. Bu kişi her iki cihanda da Allah’ın sevdiği kulları arasında olacak demektir. Rüyada maydanoz gören kişi her işte muvaffak olur ve her işin altından evvel Allah alnın akı ile çıkar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Almak

Rüyada maydanoz aldığını gören kişi hiç hastalığa yakalanmaz, her zaman vücudu da kafası da zinde olur. Rüya sahibinin hayatı boyunca yüreği ferah ve huzur dolu geçecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Yemek

Rüyada maydanoz yemek rüya sahibi için hem kolaylık hem de meşakkat olarak tabir edilir. Rüya sahibinin gözü yüksekte olduğu için gecesini gündüzüne katarak mesai harcaması gerektiği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin çok çalışması kendisi için hayırlıdır, kafasının her daim dinamik olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Toplamak

Geleceğe yönelik planlar anlamına gelir. Rüya sahibi yaşlılığında ve emekliliğinde rahat yaşamak, kimseye muhtaç olmamak ve geçim sıkıntısı olmadan ihtiyarlığının tadını çıkarmak için bazı planlar yapıyor ve bankada bir emeklilik hesabı tutuyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Doğramak

Rüya sahibinin başını toprağa koymadan önce malını çocukları arasında paylaştırıp, hem kafasını hem de yüreğini susturup, rahat etmek isteyeceği yönünde yorum yapılır. Rüya sahibi kendisinden sonra evlatları arasında nifak olmaması için bunu kendine vazife görmüştür ve vicdanını rahat ettirmesi için mal paylaşımı yapacaktır diye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmek her zaman için ne şekilde görürseniz görün iyiye işaret olarak yorumlanmaktadır. Görülen maydanoz, huzurlu, başarılı bir hayatı temsil etmektedir. Eğer rüyada maydanozu yerken görüyorsanız hayatınızı devam ettirebilmek için emek harcayacaksınız anlamına gelir. Görülen maydanoz solgun ve sararmış ise son zamanlarda geçirmiş olabileceğiniz rahatsızlıklardan kurtulacaksınız demektir. Yemek içinde pişmiş olarak görülmüş olan maydanoz hastalar için iyileşmeye, çiğ maydanoz ise görülenin eşi tarafından bir hayır göreceğini işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz almak;

Rüyasında maydanoz aldığını gören bir kimse hiç hastalığı yakalanmayacağına delalet edilir. Rüyasında maydanoz aldığını gören bir kimse her zaman kafasıda vücududa dinç kalacağına delalet edilir. Her hangi bir zorluk karşısında ise kolay kolay mücadele’den kaçmayacağına delalet edilir. Bu kimsenin her hangi bir hastalık karşısında kafasında ki inancıyla yene bileceği yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmek;

Hayatın rüya sahibine getireceği güzellikler ve oyunlar karşısında rüya sahibinin çok fazla sevinmemesi yorumlanır. Karşısına çıkacak zorlukları görmezden gelip bunları zorluk olarak kabul etmeyip bunları karşı olumlu tepkiler vermesi yorumlanır. Rüya sahibinin çok fazla zorlukla karşılaşmasına karşılık iyilikler ve şanslar rüya sahibinin yanında olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz toplamak;

Rüya sahibinin rahatlamaya ve sevince ilerleyeceğine delalet eder. Rüya sahibinin geleceğe yönelik düşüncelerinin doğru yolda ilerleme şartıyla gerçekleşeceği ve bu kimsenin emekliliğinden sonra kimseye muhtaç olmadan. Huzur,para ve ailesiyle birlikte mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin fikirlerinin kolay kolay yanlış çıkmayacağı yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz doğradığını görmek;

Rüya sahibini vefat etmeden önce, çocukları arasında mirasını eşit bir şekilde paylaşması ve onları sağlam bir geleceğe yöneltmesi gerektiği delalet edilir. Rüya sahibinin vefat etmeden önce yanlışları varsa onları düzeltmeli ve günahlarından arınması gerektiği yorumlanır. Rüya sahibinin töve etmesi ve herkezce sevilmesi gerekir bu sayede vefat eden kimsenin herkezce sevilmesi yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz yemek;

Rüya sahibinin hayatında kolaylık sıkıntısız ve sağlıklı bir yaşam sürdüreceği yorumlanır. Rüya sahibinin iş hayatında herkezce takdir toplayacağı ve bu takdirleri terfi olarak kullanıp, yep yeni bir çalışma alanı ve çok güzel bir iş yerine sahip olacağı yorumlanır. Ancak karşısına çıkan zorluklar karşısında çok çabuk pes etmemeli ve bu zorluklar karşısında pes etmemelidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmek, zorlukla kazanılmış başarıyı işaret eder. Aynı zamanda hayır işlerine de yorulur.

Rüyada Maydanoz Yemek: Bir kadından içinde bulunulan durum için yardım isteneceğine işarettir. Bir başka yorum, büyük bir ailenin sorumluluğunu sizin alacağınız anlamındadır.

Rüyada Maydanoz Almak: Hayatınızı sağlık sorunu olmadan yaşayacağınıza yorumlanır.

Rüyada Maydanoz Toplamak: Planlarınızı daima ileriye yönelik yapacağınıza yorumlanır.

Rüyada Maydanoz Doğramak: Evlatlarınızı düşünerek mal dağılımı yapacağınıza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Görmek - Nablusi Yorumu

Rüyada maydanoz görmek, rüya sahibinin rüyayı gördüğü günden itibaren hayatı değişecek demektir. Rüya sahibi daima mutlu olacak ve sıkıntılardan uzakta bir hayat sürecek demektir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Görmek - Genel Yorum

Rüyada maydanoz görmek, güzel günlerin rüya sahibini beklediğine yorumlanır. Tehlikelerden uzak olacak, cebinde her zaman para olacak, belaya bulaşmayacak ve daima mutlu olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Görmek

Genel olarak olumlu yorumlanan ve hayırlı rüyalardan biri olan rüyada maydanoz görmek yine maydanozun yenmesi, ayıklanması, sulanması gibi durumlara göre farklı yorumlara sahiptir. Rüyada maydanoz gören kişi için daha mutlu bir hayat süreceğine dair ipuçları vardır. Rüya sahibi tehlike ve beladan uzak duracak, bu sebeple daha mutlu bir yaşam sürecektir.

Rüyada maydanoz görmek ile ilgili yapılan diğer bir yorum ise; maydanoz gören kişinin temiz kalpli olduğu bu sebeple kimseye zararı dokunmayan biri olacağı şeklinde yorumlanır. Rüyasında maydanoz gören kişiler için yaptıkları her işte muvaffak olacakları ve işleri alınlarının akıyla başaracaklarına da işaretti. Maydanoz hayattaki başarıyı ve mutluluğu temsil eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Yemek

Rüyada maydanoz yemek ile ilgili görülen rüyalar kişiler için meşguliyet ve kolaylık olarak iki farklı yoruma sahiptir. Rüya sahibinin hedeflerinin yüksek olduğu bunun için gece gündüz çalışması gerektiği şeklinde yorumlanır. Rüyada maydanoz görmek bu hedeflere ulaşabilmek için kişinin zihinsel olarak her zaman aktif olduğu ve çalışmalarını azimle yaptığı şeklinde de yorumlar mevcuttur. Bu kişi uğraşlarının sonucunda hedeflerine ulaşacak ve hedeflerinde başarılı olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Ayıklamak

Rüya sahibi rüyasında maydanoz ayıkladığını görüyorsa ayrıntılara dikkat edeceği ve bu ayrıntılar üzerinde yoğunlaşması gerektiği şeklinde yorumlanır. Kişi yaşamın güzelleşmesi ve detaylara dikkat etmesi gerektiğini vurgular. Bu rüyanın olumsuz bir yorumu da vardır. Bu rüyanın olumsuz yorumu ise rüyada maydanoz ayıklamanın kişinin kendine üzüntü verecek durumlarla karşı karşıya kalabileceği, bununla baş etmesi gerektiği şeklinde yorumlanır. Ancak kişi karşılaştığı olumsuz durumlara rağmen başarıya ulaşacak ve rızkını helal yoldan kazanacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Satın Almak

Rüyasında maydanoz satın aldığını gören rüya sahibi için oldukça güzel bir rüyadır. Bu rüya sayesinde kişi her daim zinde ve güçlü kalacak, yüreği de ferah ve huzur dolu olacaktır. Bu rüya sahibi için oldukça olumlu olan ve her anlamda başarıyı, iyiliği ifade eden bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Toplamak

Rüyasında maydanoz topladığını görmek kişinin geleceğe dair planlar yapmasına yorumlanır. Rüya sahibi geleceğini düşünerek kimseye muhtaç olmadan bir hayat planı yapar. Kişinin geleceği ile ilgili yatırımlar yaptığı ve ailesinin de kendi hayatını garanti altına alacağı şeklinde de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmek genel anlamda hayırla yorumlanan rüyalar arasındadır. Bu sebeple rüyada maydanoz görmek, maydanoz yemek, maydanoz yıkamak, maydanoz sulamak gibi farklı versiyonları görülen maydanoz kişi için başarı, mutluluk, huzur, sağlık anlamlarına gelmektedir. Yani kişilerin rüyalarında görecekleri maydanoz kişilerin hayatları ile ilgili güzel haberler vermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmek, hayırla yorumlanır. Yani, maydanoz rüyası görmek iyidir. Rüyasında çiğ may­danoz yediğini gören kimse, eşinden hayır ve bereket gö­rür veya göreceğine işaretle tabir olunur. Bazı kere de, yemek içinde pişmiş maydanoz görmek, sıh­hat ve sağlığa işaret olup, hasta olan bir kimse görürse, rüyası hastalığından kurtulacağına ve iyileşeceğine işarettir şeklinde tabir olunur. Rüyada maydanoz görmek, her zaman ve her şekilde hayır ve menfaate işaret eder. Pişmiş maydanoz gör­mek, helal mala, sağlığa ve şifaya işarettir. Çiğ maydanoz görmek, bir kadın için yardım göreceğinize, ama sürekli olmayacağına işa­rettir. Sararmış ve solmuş maydanoz görmek, geçici ve basit bir hastalığa tutulacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmek

Sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayatınız olacak. Eğer maydanoz yediğinizi gördüyseniz ailenizi geçindirmek için çok çalışmanız gerekeceği anlamına da gelir. Servet, hayırlı ve bol paradır. Maydanoz ne suretle olursa olsun, hayra delalet eder. Eğer sararmis ve solmus ise, sonu iyilige dönüsecek hafif bir hastalığa işarettir. Bir rivayete göre yemek içinde pismis maydanoz görmek, sağlığa; hasta için şifaya; çig maydanoz yemek, esinden hayır göreceğine işarettir. Sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayatınız olacak. Eğer maydanoz yediğinizi gördüyseniz, sağlıklı olacağınız, fakat ailenizi geçindirmek için çok çalışmanız gerekeceği anlamına gelir. Sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayatınız olacak. Eğer maydanoz yediğinizi gördüyseniz, sağlıklı olacağınız, fakat ailenizi geçindirmek için çok çalışmanız gerekeceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Maydanoz her mevsimde ve her şekliyle hayırlı bir rüyadır ve menfaat olarak tabir olunur. Bazı tabirciler maydanozu nişanlanma veya evlenme olarak yorumlamışlardır.
Pişmiş maydanoz helal mala, sıhhat ve şifaya, çiğ maydanoz ise bir kadından yardım göreceğinize işaret eder. Sararmış ve solmuş bir maydanoz geçici ve kısa süreli bir hastalığa yakalanılacağına işaret eder
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada maydanoz görülmesi görülüş şekli ve biçimi nasıl olursa olsun hayra yorumlanır. Bir başka yoruma göre o kimsenin zengin bir aileden nişan yüzüğü alacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Maydanoz, her şekilde ve her mevsimde hayır ve menfaate delalet eder. Sararmış solmuş maydanoz hafif bir hastalıktır. Yemekte pişmiş maydanoz; şifaya, sağlıklı bir bedene işarettir. Çiğ maydanoz yiyen, bir kadından hayır görür. Fakat, nankörlükle mukabele eder dolayısıyla bu hayır devamlı olmaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA MAYDANOZ GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada maydanoz görmek, rüyayı gören kişinin, elini attığı her işte başarı elde edeceğine, itibarının günden güne artacağına ve ün kazanacağına işaret eder. Aynı zamanda rüyada maydanoz gören kişi temiz kalpli, fesatlıktan uzak biridir ve huzur dolu bir yaşam sürer.

Rüyada maydanoz görmek, rüyayı gören kişinin hayatının günden güne güzelleşeceğine, yaşam kalitesinin artacağına ve rahat bir yaşam süreceğine işaret eder. Aynı zamanda bu rüya, kişinin yaşamının hayallerindeki olacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
MAYDANOZ TOPLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada maydanoz topladığını görmek, rüya sahibinin geleceği dair planları olduğu şeklinde yorumlanır. Rüyada maydanoz topladığını gören kişi, ileriki zamanlarda rahat edebilmek için bugününde hazırlık yapar, yaşlılığında da bu hazırlıklarının faydasını görür ve hiçbir ekonomik sıkıntı görmeden rahat yaşar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
MAYDANOZ YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada maydanoz yediğini görmek, rüya sahibinin önündeki günlerde, çabuk atlatabileceği ancak zorlu zamanlar geçireceği anlamını taşır. Rüyada maydanoz yediğini gören kişi hayallerine kavuşabilmek için alın teri dökmeli ve dişini tırnağına takarak çalışmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
MAYDANOZ DOĞRADIĞINI GÖRMEK

Rüyada maydanoz doğradığını görmek, rüyayı gören kişinin ölmeden önce mirasını yakınlarına paylaştıracağı ve elini eteğini dünyalık işlerden çekeceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi ileriki zamanlarda mirasçılarının arasında bir tartışma yaşanmaması için vaktinden evvel bu işi yapacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
MAYDANOZ AYIKLADIĞINI GÖRMEK

Rüyasında maydanoz ayıkladığını gören birinin mutlu olacağı, alın teriyle para kazanacağı, güzel haberler alacağı ve hayallerinin gerçeğe dönüşeceği rivayet olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
MAYDANOZ VERDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada birine maydanoz verdiğini görmek helal rızka, güç sahibi olmaya, hayırlı kazanca ve iş yaşamındaki muvaffakiyetlere işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada yeşil maydanoz görmek, fikirlerine göre yaşamın sunacağı güzel şeylere yorulur. Rüyasında maydanoz gören kimseyi eskisinden daha huzurlu, saadet dolu ve her konuda standartları yüksek bir yaşamın beklediğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Topladığını Görmek

Rüya tabircileri rüyasında maydanoz topladığını gören bireylerin yarınlara dönük hedeflerine işaret eder. Bu rüyayı gören kişinin geleceğine yönelik yatırımlar yaparak ihtiyarlığında da kendi ayakları üzerinde duracağı ve maddi sorun yaşamadan ömrünü tamamlayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada maydanoz görmek

Rüyasında maydanoz görmenin anlamı, insanların saf yürekli olduğunu, bu yüzden iki cihanda fesattan uzak ve huzur dolu olacaklarını belirtmektecek demektir. Rüyada görülen maydanoz rüya sahibinin giriştiği her işte başarı elde edeceğine ve her geçen gün saygınlığını artıracağına anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Yediğini Görmek

Rüyada maydanoz yediğini gören kişiyi basit, aynı zamanda zorlu süreçlerin beklediği rivayet olunur. Rüyasında maydanoz yediğini gören kimsenin arzuladıklarına erebilmesi için elinden gelenin en iyisini yapması için gece gündüz çalışması gerektiğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Doğradığını Görmek

Rüyada maydanoz doğradığını görmek rüyayı gören kimsenin vefat etmeden evvel servetini evlatlarına bölüştürdüğü, dünyalık işlerden yavaş yavaş el çektiği şeklinde yorumlanır. Rüyasında maydanoz doğrayan kişinin çocukları arasında bir sürtüşme yaşanmasını önlemek ve onların birliğini korumak için bu görevi en doğru zamanda yapacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Ayıkladığını Görmek

Rüyasında maydanoz ayıkladığını gören birinin mutlu olacağı, alın teriyle para kazanacağı, güzel haberler alacağı ve hayallerinin gerçeğe dönüşeceği rivayet olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Verdiğini Görmek

Rüyada birine maydanoz verdiğini görmek helal rızka, güç sahibi olmaya, hayırlı kazanca ve iş yaşamındaki muvaffakiyetlere işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Aldığını Görmek

Rüya sözlüğü yazarlarına göre rüyasında bir yerden maydanoz satın aldığını gören kimse hiçbir zaman sağlık problemi yaşamayacaktır. Bu kişinin hayatı boyunca mutlu ve dingin bir yaşam süreceği rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Ektiğini Görmek

Rüyasında maydanoz ektiğini gören rüya sahibinin eğer bir hastalığa sahipse şifa bulacağına, borçlarından kurtulacağına, kazancının artacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, rahat ve huzurlu bir hayatının olacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Sapı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında maydanoz sapı görmesi ciddi anlamda önem taşıyan bir fırsatı veya sınavı kaçıracağınıza işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bahçede Maydanoz Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bahçede maydanoz görmesi tatile çıkmaya veya ani bir kararla çıkılan bir seyahate delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Görmek

Rüyada maydanoz görmek, rüya sahibinin hayatını düşlediği gibi yaşayabilmesi için güzel gelişmelerle karşılaşmasına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin eskiden olduğundan daha mutlu ve huzurlu bir hayat sürmesi şeklinde yorumlanan bir rüyadır. Rüya sahibinin yaptığı her işte büyük bir başarı yakalamasına ve saygınlığının gün geçtikçe artmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmek, rüya sahibinin temiz yürekli bir insan olduğuna ve bu yüzden de hep iyiliklerle karşılaşmasına delalet eder. Rüyayı gören kişinin sorunlardan ve art niyetli insanlardan uzak durmasına ve huzur dolu bir yaşama sahip olmasına tabir edilir. Rüyada maydanoz görmek, rüya sahibini yüksek yaşam standartlarıyla dolu bir hayatın beklediğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Demeti Görmek

Kişinin rüyasında maydanoz demeti görmesi, sabırlı bir insan olması gerektiğine ve sevdiği, değer verdiği bir insana kavuşmasına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin isteklerinin gerçekleşmesine ve hayatının güzelleşmesine delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin sorunlarının sona ermesine ve sosyal hayatında çok sevineceği, güzel bir sürprizle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada maydanoz demeti görmek, mutluluğa kavuşmaya yorulan bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin, mutlu olmasına, hayırlı bir yaşam sürmesine ve hayata sıkı sıkı tutunarak ömrünü dolu dolu yaşamasına tabir edilir. Rüya sahibinin hayattaki amacına kısa süre içerisinde ulaşmasına ve tüm sıkıntıları ardında bırakarak temiz ve hayırlı bir yaşam sürmesine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Fidesi Görmek

Rüyada maydanoz fidesi görmek, rüyayı gören kişi için yüksek bir makama erişmeye ve kendisinden söz ettirecek çalışmalar üstlenmesine yorulan bir rüyadır. Rüya sahibinin uzun süredir hayalini kurduğu yaşama kavuşmasına ve ferahlığa çıkmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin hanesinin bereketle dolacağı yeni bir döneme girmesine ve derin, rahat bir nefes almasına tabir edilir.

Diğer bir tabire göre; rüyada maydanoz fidesi görmek, rüya sahibinin ilgi alanlarına ve hobilerine daha fazla yoğunlaşmasına rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin tüm dertlerinden ve sorunlarından sıyrılarak hafifleyeceğine işaret eder. Rüyasında maydanoz demeti gören kişinin şansının açılacağına ve kendisine uğur getirecek insanlarla tanışacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Ektiğini Görmek

Rüyada maydanoz ektiğini görmek, rüya sahibine büyük bir miras kalmasına ancak bununla birlikte ilerleyen süreçte bazı sorunlar yaşamasına tabir edilir. Rüya sahibinin bazı tatsızlıklar ve tartışmalar yaşamasına işaret eder. Rüyasında maydanoz ektiğini gören kişinin kendini çok yorgun ve bitkin hissetmesine yorulur.

Rüyada maydanoz ektiğini görmek, rüyayı gören kişinin kendini düzgün bir şekilde ifade edememesine ve çevresindeki insanlar tarafından yanlış anlaşılmasına delalet eder. Ancak bu durumun ardından rüya sahibinin tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayata kavuşmasına tabir edilir. Rüyada maydanoz ekmek, uzun ve mutlu bir hayat yaşamaya yorulan bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Bahçesi Görmek

Kişinin rüyasında maydanoz bahçesi görmesi, rüyayı gören kişinin yaptığı işlerden sonra eline büyük miktarlarda geçecek olan paraya tabir edilir. Rüya sahibinin kısa süre içerisinde hayatında karşısına çıkan sorunlardan kurtulacağına ve rahat yaşayacağı bir dönem yaşayacağına delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin aile ve özel hayatında da mutluluk yaşamasına rivayet edilir.

Rüyada maydanoz bahçesi görmek, rüyayı gören kişinin kendine yarar sağlayacak yeni insanlarla tanışacağına ve bu kişilerle yeni çalışmalar yürütmek için ortaklık kuracağına tabir edilir. Rüya sahibinin yeni bir işe başlayacağına ve yeni bir hayata erişeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz ve Yeşil Soğan Görmek

Rüyada maydanoz ve yeşil soğan görmek, iş hayatında alınacak bir terfiye veya rütbe atlamaya işaret eden bir rüyadır. Rüya sahibinin karşısına çıkan engelleri pes etmeyip dik durarak atlatmasına rivayet edilir. Aynı zamanda rüya sahibinin işlerinin rast gitmesi ve helal para kazanması şeklinde de tabir edilen bir rüyadır.

Bir başka rüya yorumcusuna göre; rüyada maydanoz ve yeşil soğan görmek, rüya sahibinin hayırlı bir kısmetle tanışarak hayatını birleştireceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin içinde bulunduğu buhrandan kurtulacağına, yeniden güleceğine ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Tarlası Görmek Ne Demek?

Rüyada maydanoz tarlası görmek, rüya sahibinin ümidini kestiği anda çok büyük fırsatlarla karşılaşacağına ve bu fırsatları en güzel şekilde değerlendireceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin sakin bir hayat yaşayacağına delalet eder. Rüyada maydanoz tarlası gören kişinin hayatının bolluk, bereket ve zenginlikle dolacağına işarettir.

Kişinin rüyasında maydanoz tarlası görmesi, rahat ve kaliteli bir hayat yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve en kısa sürede refaha kavuşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin işlerinin yolunda gideceğine, mutlu bir insan olacağına ve çevresindeki sevdiği insanlara daha fazla vakit geçireceğine rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynir ve Maydanoz Görmek

Rüyada peynir ve maydanoz görmek, kısmetlerin artmasına yorulan bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin mevki atlamasına ve hayatını çok büyük başarı ve ödüllerle dolduracağına delalet eder. Rüya sahibinin deneyimli biriyle birlikte önemli bir ortaklığa imza atacağına ve bu ortaklık sayesinde iş hayatında takdir edilen ve örnek gösterilen bir kişi olacağına işarettir.

Diğer bir tabire göre ise rüyada peynir ve maydanoz görmek, rüyayı gören kişinin mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir edilir. Rüya sahibinin bazı sorunlarla karşılaşacağına ancak atacağı doğru adımlar sayesinde bu sorunları kendi lehine çevireceğine yorulur. Rüyayı gören kişinin göstereceği sabır ve azim sonrasında hak ettiği mutluluğu yakalamasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Maydanoz Görmek

Kişinin rüyasında kuru maydanoz görmesi, kendine yeni bir yol çizmesi gerektiğine delalet eder. Rüya sahibinin kendisini kötü hissettiren tüm kötü olaylardan kurtulmasına tabir edilir. Rüya sahibinin maddi anlamda bir zarar göreceğine ve yaşadığı maddi kayıplardan sonra zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kuru maydanoz görmek, rüyayı gören kişinin çevresindeki güçlü bir insanın destek vermesiyle olumlu gelişmeler yaşamasına işaret eder. Rüya sahibinin geleceğini sağlam temeller üstüne atabileceği fırsatlar elde edeceğine, akıllıca ve sabırla hareket ederse yüklü miktarda maddi kazanç elde edeceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmek hayatın getireceği güzellikler olarak tabir edilir. Rüya sahibini mutlu ve daha yaşanılabilir günler bekliyor demektir. Rüyada maydanoz gören kişi Allah katında en makbul kullardandır ki yaradanın hayırlarından hayatı boyunca faydalanacak, hiç tehlikeye, belaya, kazaya bulaşmayacak, cebi parasız, evi nimetsiz, yüreği sevgisiz kalmayacak demektir.

Rüyasında maydanoz gören kişinin kalbinin temiz olduğu, bu nedenle de hayatı boyunca yani yaşarken de ebediyete göçtüğünde de huzur içinde olacağı tabiri yapılır. Bu kişi her iki cihanda da Allah’ın sevdiği kulları arasında olacak demektir. Rüyada maydanoz gören kişi her işte muvaffak olur ve her işin altından evvel Allah alnın akı ile çıkar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Görmek

Rüyada maydanoz görmek, uzun süreden beri çekmekte olduğunuz mide hastalığından kurtulacağınızın işaretidir. Sağlıklı, başarılı ve güzel bir yaşamınız olacak demektir. Maydanoz yediğini görmek sağlıklı olacağınızı ve iş hayatında çok çalışmanız gerektiğini belirtir.

Bkz: Dereotu
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmek, çok hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Hem bu dünyada hem de ahirette huzur ve refah içinde olacağınızı işaret eder. Hayatın size daima güzellik getireceğini gösterir. Ömrünüzün sonuna kadar gam ve keder görmeyeceğinizi ifade eder. Allah katında sevilen bir kul olduğunuza delalet eder. Ayrıca günahı ve haramı bilen bir kul olduğunuza ve tüm adımlarınızı dininizin inanç esaslarına göre atacağınıza alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmenin bir diğer anlamı ise hastalıklardan kurtulmak ve şifa bulmak olarak tabir edilir. Yakın bir dostunuzun şifa bulduğunu öğrenince çok sevineceğinizi ifade eder. Bu kişinin bundan böyle hastalıklar ile uğraşmayacağını temsil eder.

Rüyada maydanoz görmenin İslami tabiri ise Allah’a yaptığınız kulluk vazifelerinin mükâfatlandırılacağını işaret eder. İslam dininin emir ve yasaklarına uyduğunuz için çokça sevilen bir Müslüman olacağınıza rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Yemek

Rüyada maydanoz yemek görmek, zorluğu arkasından gelecek kolaylık olarak tabir edilir. Hırslı bir kişiliğiniz olduğu için gözünüzü hep yükseklere dikeceğinizi işaret eder. Üst konumda bulunmak için çok çalışacağını ancak çok yorulacağınızı ifade eder. Ancak bütün bu yorucu çalışmanın sonunda istediğiniz makama ulaşacağınızı rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Toplamak

Rüyada maydanoz toplamak görmek, geleceğinizi şekillendirecek planlar yapacağınızı işaret eder. Emeklilik zamanlarınızda rahat yaşamak için para biriktirmeye başlayacağınızı ifade eder. Ailenizin ömürlerinin sonuna kadar kimseye muhtaç olmadan bir hayat sürebilmeleri için sigorta yaptıracağını gösterir. Bu rüyanın diğer bir yorumu ise emeklerinin karşılığını almak olarak tabir edilir. Gece gündüz çalıştığınız işin hakkını fazlasıyla alacağınıza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Demeti Görmek

Rüyada maydanoz demeti (ot) görmek, tüm aileyi bir araya getirmek anlamını taşır. Uzun süredir birbirini görmeyen akrabalarınızı yeniden kavuşturacağınıza alamet eder. Küsleri barıştıracağınıza ve dargın olanların arasında tekrar sevgi bağı kuracağınıza delalet eder.

Rüyada maydanoz demeti görmek tabiri, sağlıklı bir dönem geçireceğinizi ifade eder. Kendinizi her zaman olduğunuzdan daha sağlıklı hissedeceğinize alamet eder. Ayrıca sağlık konusunun yanında para konusunda da elinizin bollaşacağınızı da gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Almak

Rüyada maydanoz almak, zafer kazanmak ve başarılı olmak şeklinde yorumlanır. Elinizi attığınız her işten alnınızın akıyla çıkacağınıza delalet eder. Yaratıcı zekânız ve pratik düşünceleriniz sayesinde iş yerinizde aranılan bir personel olacağınızı işaret eder. Böyle bir rüya evlilik hayatında da mutlu olacağınıza delalet eder. Eşinizle bir ömür boyu huzurlu yuvanızda sağlıklı çocuklar yetiştireceğinizi gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Satın Almak

Rüyada maydanoz satın almak, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayacağınıza delalet eder. Ailenizle önce sıkıntı yaşadıktan sonra olayların tatlıya bağlanacağını işaret eder. Rüyada maydanoz satın almak, çocuklarınız arasında mal paylaşımı yapacağınızı işaret eder. Çocuklarınıza malınızı eşit ve adaletli bir şekilde bölüştüreceğinizi gösterir. Kimsenin kalbini kırmadan ve araya nifak sokmadan mirasınızı paylaştıracağınızı ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Tohumu Ekmek

Rüyada maydanoz tohumu ekmek, dünyada sizin arkanızda kalacak bir miras bırakacağınızı işaret eder. Adınızı taşıyan bir hayır yapacağınıza delalet eder. İnsanların hayır duasını alacağınızın eserler bırakacağınızı gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Ekmek

Rüyada maydanoz ekmek, hayırlı ve güzel işler şeklinde yorumlanır. Buğum yaptığınız yatırımların gelecekte size fayda getireceğine delalet eder. Sabırlı ve akıllı davranmanın neticesini ilerde göreceğinize alamet eder.

Rüyada maydanoz tohumu ektiğini görmek, düşmanlarınıza karşı galip geleceğinizi gösterir. Arkanızdan sinsice yaklaşan kişileri alt edeceğinizi işaret eder. Sizin her daim kötülüğünü düşünen kimselerin planlarını boşa çıkaracağınızı ifade eder. Rüyasında maydanoz eken bir kimsenin vatanına ve milletine faydalı olacak evlatlar yetiştireceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Tarlası Görmek

Rüyada maydanoz tarlası görmek, karşınıza büyük fırsatlar çıkacağını gösterir. Çok kazançlı iş kapılarından size kazancı yüksek teklifler geleceğini işaret eder. Ömür boyunca para sıkıntısı çekmeden rahat bir hayat süreceğinizi ifade eder. İşinizde büyük kâr elde edeceğinize delalet eder. Yıl sonuna kadar satış rakamlarında olumlu değişimler meydana geleceğini rivayet eder. Bu rüya hayat standartlarınızın yükseleceğini haber veren bir rüya olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Fidesi Görmek

Rüyada maydanoz fidesi görmek, büyük ve başarılı çalışmalar yürüteceğinize işaret eder. Bu çalışmalar sayesinde gelecekte çok iyi bir kariyere sahip olacağınızı ifade eder. Ayrıca yıllar geçtikçe kariyerinizde en üst noktaya geleceğinizi gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Görmek

Rüyada maydanoz görmek mutlu ve daha yaşanılabilir bir hayata uzanmak anlamına gelmektedir. Tehlike ya da beladan ve kazadan uzak durulacak, yüreğinde sevgi ve evinden nimetlerin bol olacağı üzerine yorumlanmaktadır. Rüyada maydanoz gören kişinin temiz kalpli olduğu ve ebediyete göçtüğü zaman huzur içinde olacağına tabir edilir. Bu rüyayı gören kişiler girdiği her işte muvaffak olur ve alnının akıyla çıkar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Yemek

 Rüyada maydanoz yemek hem meşakkat hem de kolaylık şeklinde ele alınmaktadır. Özellikle rüya sahibinin gözünün yükseklerde olması ile beraber, ulaşabilmesi için gece gündüz çalışması gerektiğine işaret eder. Aynı zamanda rüyada maydanoz görmek çok çalışmak ile beraber zihnin her daim dinç olacağını anlatmaktadır. Kişinin yaptığı işte büyük uğraş vereceği ve neticesinde alın teri ile başarılı şekilde çıkacağı üzerine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Ayıklamak

 Rüyada maydanoz ayıklamak rüya sahibinin ayrıntılara dikkat çektiği ve bunların üzerinde yoğunlaştığına delalet eder. Özellikle yaşamının güzelleşmesine ve detaylara dikkat ederek daha mutlu bir hayat elde edeceğini anlatır. Bir başka rüya tabirine göre üzüntü verecek bazı olaylarla yüz yüze karşılaşabileceği üzerine yorumlanır. Ancak yenilginin ardından başarıya ve helal bir rızka işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Satın Almak

 Rüyada maydanoz satın almak rüya sahibinin hastalıkları hiç yakalanmayacağına yorulur. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak her daim zinde ve güçlü kalacağına işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin yüreğinin ferah ve huzur dolu geçeceğine dair de anlatılır. Diğer yandan rüya sahibinin temiz bir kalbin olduğunu ve bununla beraber iyiliklerin onu bulacağı üzerine de yorum yapılmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Toplamak

 Rüyada maydanoz toplamak geleceğe yönelik planlar yapmaya yorulur. Rüya sahibinin emeklilik ve yaşlılığını düşünerek, kimseye muhtaç olmadan ve sıkıntı yaşamadan mutlu bir hayat süreci üzerine plan yapmasına işaret eder. Aynı zamanda bankada emeklilik hesabı tuttuğu ya da açacağı üzerine yorumlanır. Hem kendi geleceğini hem de ailesinin geleceğini garanti altına alacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Yıkamak

 Rüyada maydanoz yıkamak rüya sahibinin işleri layığı ile yerine getireceği anlamına gelmektedir. Hem iş hem de sosyal yaşamında vereceği emeklerin karşılığını en iyi şekilde alacağı üzerine yorum yapılır. Hayatının sürekli olarak daha fazla düzene gireceği ve mutlu bir yaşama kavuşacağına delalet eder. Aynı zamanda parasal yükü bulunan arkadaştan kurtulmaya ve bir bir zorlukların aşılarak arzu edilen refaha kavuşma durumuna yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maydanoz Sulamak

 Rüyada maydanoz toplamak anlaşmazlıkların ve tartışmalar ile düşmanlıkların son bulacağına işaret eder. Aynı zamanda hayırlı bir kısmet ile rüya sahibinin birlikte yaşanacağı kişiyi bulacağına delalet eder. Aile içinde yaşanabilecek olası sorunların, aile büyükleri tarafından bertaraf edileceğini anlatır. Kişinin kısmeti ve şansının açılacağı, aynı zamanda iş açısından yardım isteyen birine destek verici üzerine yorumlanır. Bununla beraber rüya sahibinin kazancının artacağına üzerine de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmek, her zamanda ve her suretle hayra delâlet  eder.  Sararmış ve solmuş maydanoz görmek, hafif bir hastalık ile tabir olunur.  Pişmiş maydanoz yediğini görmek, sıhhat ve bedenin afiyetine, hasta için şifa  bulmaya delâlet eder.  Rüyada çiğ maydanoz yediğini görmek, bir kadından hayır ve menfaat görmeğe  işarettir. Ancak küfran ile mukabele edeceğinden bu hayrın devamı az bir zaman  içindir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz görmek, gayret sarf ederek başarılı olmaya, çaba sonucu kazanç elde etmeye yahut sonunu görmek, tamamına ermekle delalet eder.

Rüyada maydanoz almak ya da maydanoz satın almak, gayesi doğrultusunda kendini yetiştiren ve sonunda başarılı olan kimseye delalet eder.

Rüyada maydanoz satmak, nişanın bozulmasına, ayrılığa delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz ekmek ya da maydanoz tohumu ekmek,başkalarını düşünerek haktan feragat etmekle ve kendi çıkarlarını ikinci plana atmakla delalet eder.

Rüyada maydanoz yemek ya da maydanoz yediğini görmek,farklı seviyede olmak, kendini soyutlamak, mertebesini yükseltmekle delalet eder.

Rüyada sararmış solmuş maydanoz görmek, geç kalmakla, kararsızlık sonucu emellere ulaşamamakla, ah çekmekle delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz temizlemek ya da maydanoz ayıklamak,huzurlu birlikteliğe, nişanın evliliğe dönmesine yahut çocuğun doğmasına delalettir.

Rüyada maydanoz toplamak, maydanoz biçmek, maydanoz kesmek veya maydanoz koparmak, ev, arsa, araba gibi mala, mülke veya sürpriz şekilde haneye giren paraya delalet eder.

Rüyada maydanoz tarlası görmek, akraba ziyaretine gitmeye ve uzun süredir görüşülmeyen aile büyükleriyle bir araya gelmeye delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz yıkamak, münakaşa etmeye, tartışma ortamında bulunmaya delalettir.

Rüyada maydanoz sapı görmek, önem verilen sınava geç kalmaya veya iş başvurusunda başarısızlığa delalettir.

Rüyada maydanoz doğramak, sevdiği ve kıymet verdiği eşyayı yakın arkadaşa hediye etmeye delalet eder.null
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maydanoz suyu görmek, her işe burnunu sokmaya, eleştirilmeye, alakası olmayan konularda bilmişlik yapmaya delalet eder.

Rüyada maydanoz istemek, yeni komşu edinmeye, yeni taşınan kimseye ve diyalog kurulan yabancı kimseye delalettir.

Rüyada bahçede maydanoz görmek, tatile çıkmakla, seyahat etmekle veya ani kararla çıkılan iş amaçlı seyahate delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

384 Aktif
0 Üye ve 384 misafir
Bugün : 14758
Dün : 23857
Toplam : 48073088
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...