Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+16 oy
2.0k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Kendisini beğenen, fiziksel özellikleri ile gurur duyan ancak düşünsel olarak gelişimini çok fazla önemsemeyen, çevresinin kendisi hakkındaki düşüncelerinden yalnızca iyi olanlara değer veren, büyük bir ego sorunu yaşayan kişilerin psikolojilerini ifade eden rüya, aşırı bencilliğin ve para kaygısının da bir göstergesidir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

101 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Rüyada spor yapma işlemi tabirciler tarafından hayırlı olarak görülmektedir. Peki, rüyada spor yapmak ne demek? Spor salonunda spor yaptığını görmek nedir? İşte, tüm detaylar.

Rüyada spor yaptığını görme olayı hayra, iyiliğe, şifaya, kolaylığa, başarıya, ferahlığa ve refaha kavuşmaya dalalet eder.

Rüyada Spor Yapmak

Rüyada spor yaptığını gören bireyin sağlığının iyi olacağına, hastalık oluşmayacağına ve uzun bir ömür süreceğine dalalet edilir. Rüyayı gören bireyin keyfinin, enerjisinin, mutluluğunun ve huzurunun kıvamında olacağına, eylemlerinin yolunda gideceğine ve gücüyle, inancıyla pek çok şeyin üstesinden gelebileceğine dalalet eder. Rüya görenin başarıya ulaşmak için ve isteklerini gerçekleştirmek için uğraş vereceğine, zorluklar hususunda pes etmeyeceğine, hedeflerine varma metodunda emin adımlarla ilerleyeceğine dalalet edilir.

Rüyada Spor Yaptığını ve Terlediğini Görmek

Rüyada spor yapma işlemi olurken terlediğini görmek çalışmaya, gayrete, sabır ve dayanıklılığa dalalet eder. Rüyada spor eylediğini ve o sırada terlediğini gören bireyin amaçları doğrultusunda kararlı bir biçimde yol alacağına, çok çalışacağına ve emek vereceğine dalalet edilir. Rüyayı gören bireyin çalışmalarının karşılığını alacağına, imkanlarının boşa çıkmayacağına, hal ettiği yere yaşayacaklarına ve istediği başarıyı elde edeceğine dalalet eder. Rüya görenin iyi bir ilerleme sağlayacağına, artışa geçeceğine ve hayatının yolunda gideceğine dalalet eder.

Rüyada Spor Yaparken yorulduğunu Görmek

Rüyada spor yaparken yorulmakta olduğunu ve nefes nefese kaldığını görmek, sosyal kişiler ile konulara, iletişime ve arkadaşlık konularına dalalet eder. Rüyada spor yaptığını ve yorulmuş olduğunu gören bireyin yakın bir arkadaşı ile zaman geçireceğine, arkadaşı ile sohbet etme olayından memnun olmayacağına ve sıkılacağına alamet edilir.

Rüyada Başka Kişiler ile Spor Yapmak

Rüyada başka kişiler ile beraber spor yaptığını görmek maddi hususlar ile ilgili konulara işaret eder. Rüyada bazı kişiler ile beraber spor yaptığını gören kişinin maddi bakımdan zor bir zaman geçireceğine, bir bireyden borç alacağına ve aldığı borcu ödemek durumunda kalmayacağına alamet edilir.

Rüyada Spor Müsabakasına Katılmak

Rüyada bir spor mücadelesine katıldığını görmek iş ya da sosyal anlamda öne çıkmaya alamet eder. Rüyada bir spor mücadelesine katıldığını gören bireyin bulunduğu ortamda diğer insanlar içerisinde göze çarpacağına ve göz önünde olacağına alamet edilir.

Rüyada Spor Yaparken Sakatlanmak

Rüyada spor yaptığını ve sakatlandığını ve yahut da yaralandığını görmek hayırlı işlere, iyiliğe, başarıya ve menfaate alamet eder. Rüyada spor yapmakta iken sakatlandığını gören bireyin çeşitli sorunlar çekeceğine, zahmetli eylemler yapacağına fakat daha ardından başarıya ve arzularına kavuşacağına tabir edilir. Rüya sahibi kişinin emeğinin karşılığını göreceğine, sorunlar sonucunda menfaat oluşacağına ve çalışmalarının hayrını göreceğine alamet eder.

Rüyada Spor Salonu Görmek

Rüyada spor salonu görme olayı hayra, başarıya, kısmete ve olumlu gelişmelere alamet eder. Rüyada spor salonu görmekte olan kişinin eylemlerinin yolunda gideceğine, karşısına iyi imkanlar çıkacağına, iş hayatında takım biçiminde çalışılacak bir işte görev yapacağına dalalet edilir. Rüyayı gören bireyin hayatında güzel değişiklikler ve yenilikler olacağına, rüya görenin enerjisinin yerinde olacağına, becerilerini gösterebileceğine ve karşılaştığı problemleri kolay bir biçimde çözebileceğine alamet eder.

Rüyada Spor Salonunda Spor Yapmak

Rüyada bir spor alanında spor yaptığını görmek başarıya, imkanlara ve güzel gelişmelere alamet eder. Rüyada spor alanında spor yaptığını gören bireyin bulunacağı bir takım aşamasında başarı sağlanacağına, eylemlerin olumlu sonuçlar ile bitme ihtimalinin yaşanması olası oluşuna dahil olduğu tabir edilir. Rüyayı gören bireyin takdir ve beğeni toplamakta olacağına, yeni iş teklifleri alacağına ve eylemlerinin gelişeceğine alamet eder. Rüya gören kişinin olumlu bir zaman içine gireceğine, hayatında güzel değişimler olacağına, mutluluk verici gelişmeler olacağına ve başarılı olacağına alamet eder.

 
Rüyada spor yapmak, o kimsenin sağlığının iyi olduğuna ve uzun ömre işarettir. Her türlü spor etkinliği müsabaka türünden olursa dargınlık ve kırgınlığa, döğüş ve kavgaya işarettir. Tek başına ya da toplu halde, beden eğitimi ve eğlence amacıyla yapılan spor sulh ve barışa, hastalıktan kurtulmaya delalet eder.

Rüyasında spor yapan kişinin sağlık durumunun iyi olduğuna ve uzun ömürlü olacağına yorumlanır. Rüyada spor yapmak çevreyi ilgilendiren bir olaydır. Kişi kendisi spor yaparsa hayatı kolaylaşacak demektir. Rüyada her çeşit spor yapan bir kimseyi görmek, çok çalışarak parlak is teklifleri aldığınıza delalet eder. Sizin kendinizin spor yaptığını görmek, bir müessese ile ortak olarak para kazanacağınıza işarettir.

Rüyada spor yapmak, rüyayı gören kimsenin, yediğine içtiğine dikkat eden bir kimse olduğunun, huzuruna, mutluluğuna, keyfine düşkün bir kimse olduğunun işaretçisidir. Spor yapmak aynı zamanda rüya sahibinin hayallerine kavuşmak için çok çabaladığı ve isteklerine bu çabalar sayesinde kavuşacağı rivayet edilmektedir.

Rüyada spor yaparken terlemek, rüyayı gören kişinin gerçek hayatta istediği mertebeye gelebilmek için çok çabaladığını gösterir. Rüyayı görenin azimle, hırsla çalıştığı, tüm bu çabalarının sonucunda da hak ettiği makama ulaşacağı demektir. Çalışmalarının meyvesini yiyeceği rivayet edilmektedir.

Rüyada spor yapmak, uzun ömürlü olmaya ve hiçbir zamana yatağa düşmemeye delalet eder. Rüya sahibinin keyfinin, ağız tadının, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, işlerini kolaylıkla halledebilecek güce sahip olacağına tabir edilir.Kişinin işleri için ne kadar büyük efor sarf ettiğine ve sahip olmak istedikleri için ne denli can hıraş çalıştığına yorulur. Rüyada spor yapmak, başarı, mutluluk, kazanç, rızık ve zafer için koşturmak anlamına gelir.
Rüyada Spor Ayakkabı Görmek

Rüyasında spor ayakkabı gören kişinin hayattan yana çok şanslı olacağına, istediklerine kolaylıkla ulaşacağına, gönlünün huzur ve esenlikle dolacağına tabir edilir. Rüya sahibinin yemesine, içmesine dikkat edeceği için hiçbir önemli sağlık sorunu da olmayacak demektir.
Rüyada Spor Salonu Görmek

Rüyada spor salonu görmek de benzer anlamlara gelir. Rüya sahibinin ağız tadının bozulmayacağına, evindeki bereket sayesinde rahat ve kolay bir yaşam süreceğine işaret eder. Kişi, kendisini çok seviyor, bu nedenle de kendi kıymetini biliyor, kendisi için zararlı olan şeylerden kaçınıyor demektir.
Rüyada Spor Yaparken Terlemek

Rüya sahibinin kendisini spor yaparken terliyor görmesi, azimle, kararlılıkla ve hırsla çalıştığı anlamına gelir. Kişi, çalışkanlığı sayesinde ileride mutlaka hak ettiği yerlere gelecek, alın terinin hakkını da alacaktır.
Rüyada Bisikletle Yarış Yapmak

Rüyasında bisikletle yarış yaptığını gören kişi, çok zor bir işe atılacak ve ne kadar zahmet çekerse çeksin o işi tamamlamadan vazgeçmeyecektir diye yorumlanır. Kişi sabrının sonunda muvaffakiyete ulaşacaktır.
Rüyada Koşu Bandı Görmek

Rüyada koşu bandı görmek iyi değildir, uğursuzluk olarak yorumlanır. Rüya sahibinin sıkıntıya, zorluğa ve meşakkate düşeceğine işaret eder. Olumsuz olayların yaşanması ve musibetlerle karşılaşılması şeklinde değerlendirilir. Rüyayı gören kişinin hayatının zorlaşacağı ve yükünün artacağı anlamına gelir.
üyada Sporcu Görmek

Rüyada sporcu görmek, kişinin zekasıyla herkesi etkilediğine işarettir. Yaşamsal faaliyetlerinde hız kesmeden hayatına devam eden rüya sahibinin hastalıklardan uzak bir yaşam sürmesine ve ilerleyen yaşlarda dahi çevik, dinç birisi olacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamettir. Rüya sahibinin amaçları uğruna hiçbir engeli kafasına takmadan tam anlamıyla çalışıp didinerek yaşayacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına tabir edilir. Zafere emin adımlarla koşmak, girilen bir yarışmada ya da mülakatta en iyi dereceyi alıp başarıyla ayrılmak, iş alanında isim yapacak şekilde bir kariyere imza atmak anlamına da gelir.
Rüyada Sporcu Olduğunu Görmek

Analitik zekası sayesinde kişinin pek çok sıkıntıdan en az hasarla ayrılacağını ve sorunları anında çözmek için girişimlerde bulunarak hiçbir sorunu ertelemeyeceğini bildirir. Rüya sahibi kendisine de özel hayatına ve iş hayatına dikkat ettiği gibi özen gösterir ve hastalanmayacak şekilde hareket eder. Düzenli bir hayat sürdürüldüğüne, belli bir program dahilinde hareket edilerek, her türlü riski en aza indirmeye çalışıldığına da yorumlanır. Sporcu olduğunu gören kimselerin ömrü de uzun olur. Keyifli geçen bir hayatın da işaretidir.
Rüyada Sevilen Bir Sporcu Görmek

Gerçek hayata sevilen bir sporcuyu rüyada görmek iyi şansa işarettir ve kişinin ayağına gelen güzel bir fırsata alamet eder.  Mesleki başarılara ve yenilenen eşyalara ya da mülklere de alamet olan rüya, kişinin ideallerinden vazgeçmeden yaşayacağına, şartlar ne olursa olsun doğru bildiği yoldan asla şaşmadan ilerleyeceğine de yorumlanır.
Rüyada Sporcu Görmenin Psikolojik Yorumu

Başarıya şartlanmış ve yapılan işte bir numara olmak için uğraş veren kişileri simgeler. Genellikle hırslı ve azimli kişilerin çalışkanlıklarına, kendilerini disipline edebilme özelliklerine ve tuttuklarını koparacak kadar güçlü kimseler olacaklarına da tabir edilir.
Rüyada Spora Gitmek

Rüyada spora gitmek azme, çalışkanlığa, ter dökmeye, haklı zafere işaret eder. Rüyada spora giderken bileğinin burkulduğunu gören kişinin işleri yarıda kalır. Rüyada spora giderken kaybolduğunu gören kimsenin evine davetsiz bir misafir gelir.
Rüyada Okul Spor Salonu Görmek

Rüyada okul spor salonu görmek atılan bir iftira sonucu kendini küçük duruma düşürecek işlerin altında ezilmek demektir. Okulun spor salonunda basketbol oynadığını gören kimsenin büyük bir tanıdığından tavsiye alır ve işlerini yoluna girer.
Rüyada Spor Salonunda Olmak

Rüyada spor salonunda olmak beklenen bir işin ama iyi ama kötü bir şekilde nihayete ermesi demektir. Spor salonunda koşu bandında terleyerek koştuğunu gören kimse büyük bir mücadelenin ardından kazanacağı zaferler ile birlikte mutlu ve mesut olacak demektir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor yaptığını görmek hayra, iyiliğe, şifaya, kolaylığa, başarıya, rahatlığa ve ferahlığa kavuşmaya işaret eder. Rüyada spor yaptığını gören kişinin sağlığının iyi olacağına, hastalık çekmeyeceğine ve uzun bir ömür süreceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin keyfinin, enerjisinin, mutluluğunun ve huzurunun yerinde olacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve gücüyle, inancıyla birçok şeyin üstesinden gelebileceğine işaret eder. Rüya sahibinin başarıya ulaşmak için ve isteklerini gerçekleştirmek için çaba vereceğine, zorluklar karşısında pes etmeyeceğine, hedeflerine varma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğine tabir edilir.

Rüyada Spor Yaptığını ve Terlediğini Görmek

Rüyada spor yaparken terlediğini görmek çalışmaya, gayrete, sabır ve dayanıklılığa işaret eder. Rüyada spor yaptığını ve o sırada terlediğini gören kişinin amaçları doğrultusunda kararlı bir şekilde yol alacağına, çok çalışacağına ve emek vereceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin çalışmalarının karşılığını alacağına, beklentilerinin boşa çıkmayacağına, hal ettiği yere geleceğine ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin iyi bir ilerleme sağlayacağına, yükseleceğine ve hayatının yolunda gideceğine işaret eder.
Rüyada Spor Yaparken yorulduğunu Görmek

Rüyada spor yaparken yorulduğunu ve nefes nefese kaldığını görmek, sosyal ilişkiler ile konulara, iletişime ve arkadaşlık konularına işaret eder. Rüyada spor yaptığını ve yorulduğunu gören kişinin yakın bir arkadaşı ile vakit geçireceğine, arkadaşı ile sohbet etmekten memnun olmayacağına ve sıkılacağına tabir edilir.
Rüyada Başka Kişiler ile Spor Yapmak

Rüyada başka birileri ile beraber spor yaptığını görmek maddi konular ile ilgili durumlara işaret eder. Rüyada bazı insanlar ile birlikte spor yaptığını gören kişinin maddi açıdan zor bir zaman geçireceğine, bir kişiden borç alacağına ve aldığı borcu ödemek zorunda kalmayacağına tabir edilir.
Rüyada Spor Müsabakasına Katılmak

Rüyada bir spor müsabakasına katıldığını görmek iş ya da sosyal hayatta öne çıkmaya işaret eder. Rüyada bir spor müsabakasına katıldığını gören kişinin bulunduğu ortamda diğer insanlar arasında göze çarpacağına ve göz önünde olacağına tabir edilir.
Rüyada Spor Yaparken Sakatlanmak

Rüyada spor yaptığını ve sakatlandığını ya da yaralandığını görmek hayra, iyiliğe, başarıya ve menfaate işaret eder. Rüyada spor yaparken sakatlandığını gören kişinin çeşitli zorluklar çekeceğine, zahmetli işler yapacağına ancak daha sonrasında başarıya ve isteklerine kavuşacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin emeğinin karşılığını göreceğine, zorluklar sonucunda menfaat sağlayacağına ve çalışmalarının hayrını göreceğine işaret eder.
Rüyada Spor Salonu Görmek

Rüyada spor salonu görmek hayra, başarıya, kısmete ve olumlu gelişmelere işaret eder. Rüyada spor salonu gören kişinin işlerinin yolunda gideceğine, karşısına iyi fırsatlar çıkacağına, iş hayatında takım olarak çalışılacak bir işte görev yapacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin hayatında güzel değişimler ve yenilikler olacağına, rüya sahibinin enerjisinin yerinde olacağına, yeteneklerini gösterebileceğine ve karşılaştığı sorunları kolay bir şekilde çözebileceğine işaret eder.
Rüyada Spor Salonunda Spor Yapmak

Rüyada bir spor salonunda spor yaptığını görmek başarıya, fırsatlara ve güzel gelişmelere işaret eder. Rüyada spor salonunda spor yaptığını gören kişinin bulunacağı bir takım çalışmasında başarı sağlanacağına, işlerin olumlu sonuçlar ile biteceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin takdir ve beğeni toplayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ve işlerinin gelişeceğine işaret eder. Rüya sahibinin olumlu bir dönem içine gireceğine, hayatında güzel değişiklikler olacağına, mutluluk verici gelişmeler yaşayacağına ve başarılı olacağına işaret eder.
Rüyada spor salonu görmek, fiziksel olarak güç harcanacak bir iş sahibi olunacağına veya kişinin fiziksel özellikleri üzerinden para kazanacağına alamettir. Aynı zamanda görsel olarak kişinin çok güzel bir bayan ya da herkesin yakışıklı olarak nitelediği bir erkek olduğuna, kısmetlerinin fazlalığına da delalettir.  Kendisiyle fazlaca uğraşan, başkalarının dikkatini çekmek, sürekli olarak iltifat almak, ilgi görmek üzerine kurulu bir hayata da tabir edilen rüya, maddiyata düşkünlüğe, açgözlü davranıldığına ve azla yetinilmediğine de yorumlanır. Spor salonu görenlerin hayatlarında ani değişimler ve gelişmeler söz konusu olurken, ilgisini odaklayamayan rüya sahibinin iş konusunda zaman zaman sıkıntıya düşeceğini de ifade eder.
Rüyada Spor Salonu Açmak

Pek çok kişi ile beraber çalışacak olan rüya sahibinin birden fazla ortakla iş kuracağına da yorumlanır. Ticarete atılmak için arkadaşlarıyla konuşmak, aile üyelerinin de açılacak işte yer almaları için ısrar etmek, hedefleri çok yüksek koymak anlamına gelir. Yüksek bir maddi gelir elde etmek için kişinin yapacağı yatırıma da yüklüce para kaynağı bulması gerektiğinin altını çizen rüya, fırsatlar karşısında acele karar vermek yerine durum tespit çalışması yapmak ve eldeki tüm imkanları bir anda tüketmemek gerektiği konusunda ikaz da verir.
Rüyada Spor Salonunda Antrenman Yapmak

Spor salonunda antrenman yapmak takım halinde elde edilecek başarıya veya bir ödül kazanmaya alamettir. Özellikle işinde profesyonelliği ile herkesin takdirini kazanan kişinin uyumlu davranışları sonucunda başka firmalardan veya kuruluşlardan önemli bir teklif alıp transfer olacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine de yorumlanır.
Rüyada Spor Salonu Görmenin Psikolojik Yorumu

Kendisini beğenen, fiziksel özellikleri ile gurur duyan ancak düşünsel olarak gelişimini çok fazla önemsemeyen, çevresinin kendisi hakkındaki düşüncelerinden yalnızca iyi olanlara değer veren, büyük bir ego sorunu yaşayan kişilerin psikolojilerini ifade eden rüya, aşırı bencilliğin ve para kaygısının da bir göstergesidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yapmak Görmek

Rüyada spor yapmak görmek, rüya sahibinin hayatında yaşayacağı bereketin habercidir. Hanesinde yaşayacağı bereket sayesinde aile hayatında olumlu gelişmeler yaşayacağı anlamına gelmektedir. Hane içerisinde para ve ekmek getirerek, anne ve babasının hayır duasını alacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi daha konforlu ve daha büyük bir eve taşınacağına işarettir. Taşınacağı bu yeni evde yeni komşuları tarafından hayırlı haberler alacağına delalettir.

Bkz: Atlet (Koşucu), Antrenör, Antrenman, Güreş, Galip Gelmek
Rüyada Spor Yaptığını Görmek

Rüyada spor yaptığını görmek, rüyayı gören kişiye hiç beklemediği bir yerden yüklü bir miktarda para veya mal geleceği anlamına gelmektedir. Ayrıca rüya sahibi iş hayatında atacağı adımlar sayesinde kısa zamanda prestij kazanacağı şekilde yorumlanmaktadır.
Rüyada Birinin Spor Yaptığını Görmek

Rüyada birinin spor yaptığını görmek, rüya sahibi için birden fazla şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi iş hayatında verdiği yanlış kararlar doğrultusunda maddi olarak yetersizlikler yaşayacağı anlamındadır. Bu yanlış kararlar veya yanlış zamanda attığı adımlar doğrultusunda kariyerini de zedeleyeceğine alamet edilmektedir. Prestijini tekrardan sağlayabilmek için büyük işlerde çalışmalar yapmak zorunda kalacağı şekilde yorumlanmaktadır.

Rüyada birinin spor yaptığını görmek tabiri, kişinin sevdiklerinin hep yanında olacağı şekilde tabir edilmektedir. Rüya sahibinin aile hayatında sorunu varsa, kısa sürede bu sorunları aşacağına alamet edilmektedir.
Rüyada Eşini Spor Yaparken Görmek

Rüyada eşini spor yaparken görmek, rüya sahibinin arkadaş çevresi ile ciddi sorunlar yaşayacağına işarettir. Rüya sahibi eğer çalışıyorsa iş arkadaşları ile hoş olmayan tartışmalar yaşayacağına alamet edilmektedir. Ayrıca sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa duyulacak özlemi dile getirmektedir. Rüyayı gören kişi eğer öğrenci ise, eğitim hayatında başarılarının artacağı anlamına gelmektedir. Bu başarı sonucunca burs veya ödül alacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada eşini spor yaparken görmek ne demek, gereksiz harcama yapmaya da yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin yakın çevresi için gereğinden fazla harcamalar yapmasına işarettir. Sadece harcamaya veya hediyeler değil kişinin kendisinden ödün vereceğine de delalettir. Maddi durumlarda çektiği sıkıntıları rahatlığa kavuşturabilmek için eş dosttan medet umacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
Rüyada Sevgilini Spor Yaparken Görmek

Rüyada sevgilini spor yaparken görmek, rüya sahibinin hayatı boyunca hiçbir geçim sıkıntısı yaşamayacağı anlamına gelmektedir. Yakın çevresine el açmayacağını ve onlara muhtaç olmadan maddi sıkıntılarının üzerinden geleceği anlamına gelmektedir. Rüya sahibi eğer çalışıyor ise kendisini çekemeyen iş arkadaşlarına karşı galip geleceği anlamını taşımaktadır. Eskiden bulunduğu zarar ve kriz ortamın gün geçtikçe küçüleceğine delalet edilmektedir.

Rüyada sevgiliyi spor yaparken görmek nedir, sıkıntılı günlerini geride bırakarak moralinin ve keyfinin yerine geleceği anlamına gelmektedir. Rüya sahibi aşk ve sosyal hayatında mutlu ve huzurlu olacağına karşı yorumlanmaktadır.
Rüyada Spor Salonu Görmek

Rüyada spor salonu görmek, rüya sahibinin bazı durumlardan ruhsal bunalıma gireceği şekilde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin ilişki hayatında süregelen durumdan dolayı kişiyi tatmin etmemesine işarettir. Ayrıca rüyada birinin spor salonu görmesi, iş veya ev değişikliği yapacağı şekilde de yorumlanmaktadır.

Bkz: Sakatlık
Rüyada Spor Yaparken Sakatlanmak

Rüyada spor yaparken sakatlanmak, rüya sahibinin kariyeri hakkında yükselişe geçeceğine işarettir. Rüya sahibinin iş yerinde karşısına çıkacağı imkanlar ve fırsatlar sayesinde sıkıntılarından kısa bir sürede sona ereceği şeklinde yorumlanmaktadır. İşine dört elle sarılmasının mükafatını oldukça büyük bir şekilde alacağına işarettir. Bu tutumu sayesinde herkese örnek bir vatandaş olacağına tabir edilmektedir. Arkadaş çevresi ile birkaç pürüz çıksa da bu sorunların üstesinden geleceği şekilde yorumlanmaktadır.

Rüyada spor yaparken sakatlanmak ne demek, aşk hayatında kötü olaylar yaşayacağı anlamına gelmektedir. Eşinin veya erkek arkadaşının bir hatasından dolayı sinir küpüne dönüşeceğine delalet edilmektedir.
Rüyada Spor Yaparken Yorulduğunu Görmek

Rüyada spor yaparken yorulduğunu görmek, rüya sahibinin bekar veya evli olmasına göre farklı bir şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi eğer evli ise bebek sahibi olunacağına alamettir. Hayırlı bir evlat sahibinin olacağına ve evinin içerisindeki bereketin artacağına delalettir.

Rüyada spor yaparken yorulduğunu görmek tabiri, rüya sahibinin ciddi sağlık sorunları yaşayacağına da işarettir. Bekar olan rüya sahibi sağlık sorunları karşısında ciddi mücadele vermektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Görmek

Rüyada spor görmek, kişinin sağlığına dair bilgiler verir ve genellikle hastalık sorunlarının kısa sürede yok olacağını, kişinin bundan sonraki süreci kendisini çok zinde hissederek geçireceğini, akıl sağlığının da bedensel sağlığı kadar iyi olacağını, herhangi bir sorun yaşamayacağını tabir eder. Spor görmek aynı zamanda yoğun ve verimli bir iş yaşantısına sahip olmak demektir ve kişinin zekasını kullanarak pek çok fırsatı altına çevireceğini, mesleğini en iyi şekilde icra etmesi nedeniyle her zaman aranan biri haline geleceğini de bildirir. Mutlu bir evliliğin, ilişkilerde sağlıklı iletişim kurmanın, doğru kararlar vererek geleceğini en iyi şekilde inşa etmenin habercisi olan rüya, kişinin bir konuda hırs yapacağını ve kendisini ispatlamak için her türlü şansı lehine kullanacağını da delalet eder. Başarıya giden yolda kendine güvenerek hareket eden rüya sahibinin rızkını elde ederken asla hileye başvurmayacağını, elde ettiği maddi imkanları da en doğru şekilde kullanacağını, geleceğini de düşünerek yatırım yapmaya başlayacağını tabir eder.
Rüyada Spor Salonu Görmek

Büyük ve kalabalık bir spor salonu görmek takım çalışması yapılacak bir işte görev almak, kendini gösterebilmek için fırsat bulmak demektir. Kişisel yeteneklerin zirve yapacağını, kişinin yeni başlangıçlar için mental ve ruhsal açıdan kendisini hazır hissettiğini, önündeki engelleri de hiç zorlanmadan aşacağını alamet eder.
Rüyada Spor Yaptığını Görmek

Sıkıntılı günleri geride bırakacak olan rüya sahibinin yakın zamanda kendisini zor duruma düşüren birinden veya durumdan kurtulacak olmasını, aklını kullanarak hayat koşullarını arzu ettiği noktaya getireceğini, sağlığını ve geleceğini her şeyin üstünde tutarak hareket edeceğini işaret eder.
Rüyada Spor Görmenin Psikolojik Yorumu

Hırsın, başarı konusunda odaklanıldığının, gelecekle ilgili yapılan planların kişi için saplantıya dönüştüğünün ifadesidir. Gözü pek olmanın, amaca giden yolda engel tanımayan bir kişiliğin de tabiridir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Görmek

Rüyada spor görmek, rüya sahibinin çeşitli sağlık sorunları yaşayacağına ve kısa süre içerisinde eski sağlığına kavuşacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında spor görmesi, kişinin mesleğini en iyi şekilde yapmak için çok uğraşacağına delalet eder.

Rüyada Spor Salonu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında spor salonu görmesi, kişinin takım çalışması yapılacak bir işte görev alacağına alamet eder. Kişinin rüyasında spor salonu görmesi, rüya sahibinin hayatına yeni başlangıçlar yapacağına tabir edilir.
Rüyada Spor Yaptığını Görmek

Kişinin rüyasında spor yaptığını görmesi, rüya sahibinin kısa süre içerisinde bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında spor yaptığını görmesi, kişinin kendisini zor bir duruma düşüren kimseden kurtulacağına rivayet eder.
Rüyada Spor Yapıp Terlediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında spor yapıp terlediğini görmesi, kişinin çalışmaya, gayrete ve sabra yorumlanır. Kişinin rüyasında spor yapıp terlediğini görmesi, rüya sahibinin amaçlarına karşı kararlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.
Rüyada Spor Yapan Birini Görmek

Kişinin rüyasında spor yapan birini görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşamayacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında spor yapan birini görmesi, kişinin bir kimseden borç alacağına alamet eder.

Rüyada Spor Görmek

Rüyada spor görmek, rüya sahibinin ferahlığa kavuşacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında spor görmesi, kişinin sağlığının daima iyi olacağı ve uzun ömürlü olacağı anlamına gelir.
Rüyada Spor Yapan Adam Görmek

Rüyada spor yapan adam görmek, rüya sahibinin uzun zamandan beri yaptığı hazırlıkların boşa olacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında spor yapan adam görmesi, kişinin çeşitli sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.
Rüyada Spor Yapan İnsanlar Görmek

Rüya sahibinin rüyasında spor yapan insanlar görmesi, kişinin başarılı ve bol kazançlı günler geçireceğine alamet eder. Kişinin rüyasında spor yapan insanlar görmesi, rüya sahibinin sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalet eder.
Rüyada Spor Yapan Kadın Görmek

Kişinin rüyasında spor yapan kadın görmesi, rüya sahibinin cesaret ve özgüven sahibi olacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında spor yapan kadın görmesi, kişinin iş hayatında önemli yerlere geleceğine işaret eder.
Rüyada Spor Yaparken Yorulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında spor yaparken yorulduğunu görmesi, kişinin çevresindeki insanlardan destek göreceğine alamet eder. Kişinin rüyasında spor yaparken yorulduğunu görmesi, rüya sahibinin arkadaşlarından daima memnun olacağına tabir edilir.
Rüyada Başkalarıyla Spor Yaptığını Görmek

Kişinin rüyasında başkalarıyla spor yaptığını görmesi, rüya sahibinin art niyetli kimselere rastlayacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında başkalarıyla spor yaptığını görmesi, kişinin maddi gelirinin artacağı anlamına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yapmak

Rüyada spor yaptığını gören kimsenin hayatı kolaylaşır. Rüyada spor yapan bir kimseyi görmek, çok güzel iş teklifleri alacağınızın habercisidir.

Kişi rüyasında kendisini spor yaparken görürse, bir müessese ile ortak olup, çok para kazanacak demektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yapmak

Rüyada spor yapmak, rüyayı gören kimsenin sağlığının yerinde olduğunun, yediğine içtiğine dikkat eden bir kimse olduğunun, huzuruna, mutluluğuna, keyfine düşkün bir kimse olduğunun işaretçisidir. Rüyada spor yapmak aynı zamanda rüya sahibinin hayallerine kavuşmak için çok çabaladığı ve isteklerine bu çabalar sayesinde kavuşacağı rivayet edilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yaparken Terlemek

Rüyada spor yaparken terlemek, rüyayı gören kişinin gerçek hayatta istediği mertebeye gelebilmek için çok çabaladığını, azimle, hırsla çalıştığı, tüm bu çabalarının sonucunda da hak ettiği makama ulaşacağı ve çalışmalarının meyvesini yiyeceği rivayet edilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Ayakkabısı Görmek

Rüyada spor ayakkabısı görmek, rüyayı gören kişinin çok şanslı bir döneme gireceğine, hayallerine fazla emek harcamadan ulaşacağına, maddi durumunun çok iyi olacağına, huzurlu ve mutlu bir ömür yaşayacağına, rüya sahibinin sağlığına çok dikkat eden bir kimse olduğuna bu sebeple de ömür boyu ciddi bir sağlık problemi yaşamayacağına delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Salonu Görmek

Rüyada spor salonu görmek, rüyayı gören kimsenin sıkıntılı günlerinin geride kalacağına, huzurunu kaçıracak şeylerden uzaklaşacağına, mutlu ve sağlıklı bir ömür süreceğine, hanedeki rızkın artacağına işaret etmektedir. Rüyada spor salonu gören kimsenin gerçek hayatta sağlığına çok dikkat eden bir kimse olduğu rivayet edilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Koşu Bandı Görmek

Rüyada koşu bandı görmek, rüyayı gören kişinin sıkıntılı günler geçireceğine, emeklerinin boşa çıkacağına, ne kadar çabalarsa çabalasın istediği makama bir türlü ulaşamayacağına, bazı şanssızlıklar yaşayacağına ve mutsuz günler geçireceğine delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor yapmak, rüya sahibinin ömrünün uzun olacağına ve hiçbir zaman kötü bir hastalık ile karşılaşıp yataklara düşmeyeceğine delalet eder. Rüyada spor yapan birini görmek, bu rüyayı gören kişinin keyfinin, huzurunun ve mutluluğunun hep daim olacağına işaret eder. Rüyada spor yapanları görmek, iş hayatında karşılaşacağı bütün zorlukların üstesinden kolaylıkla geleceğine tabir edilir. Rüyada spor yaparak koşmak, rüya sahibinin işlerinde başarıya ulaşabilmek için çok çaba sarf ettiğine ve hayalini kurduğu hayata ve istediklerine sahip olmak için hırsla çalıştığına da yorumlanabilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yapmak İslami Anlamı

Rüyada Spor yapmak, mutlu bir hayat, başarılar içerisinde geçen bir ömür için yapılan koşuşturma anlamına gelmektedir. İbni Sirin (r.a) şöyle buyurmuştur ki; her kim rüyada spor yapmak ile ilgili bir şey görmüşse, bu rüya kişinin işlerinde zorlu dönemlerin olacağına ve bu zorlukların üstesinden gelebilmek için hazırlıklı olmasına ve olabildiğince sabırlı davranması gerektiğine işaret etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Aleti Görmek

Rüyada spor aleti görmek, kişinin karşısına bir takım aksiliklerin ve engellerin çıkacağına fakat üstesinden geleceğine ve yoluna kaldığı yerden devam edeceğine yorumlanmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yaptırmak

Rüyada spor yaptırmak, rüya sahibinin maddi anlamda zor bir döneme gireceğine ve bu zor dönemlerde başka insanlardan borç alacağına, borç aldığı kişilerin desteğini göreceğine ve zorlukların üstesinden geleceğine tabir edilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Kulübü Görmek

Rüyada spor kulübü görmek, rüya gören kişinin hayatı boyunca bir takım zorluklar yaşayacağına fakat sonrasında zengin olacağına, sosyal anlamda çevre edineceğine delalet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Okulda Spor Yapmak

Rüyada okulda spor yapmak, kişinin meslek hayatı boyunca bir çok başarılı işler yapacağı ve bu sayede bir çok kişi tarafından tanınıp sevileceği ve herkes tarafından takdir göreceği anlamlarına da gelmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Koşu Bandı Görmek

Rüyada koşu bandı görmek, iyiye yorumlanmayan hatta uğursuzluk olarak da yorumlanabilmektedir. Rüya sahibinin sıkıntılı bir döneme gireceğine ve zor zamanlar geçireceğine de işaret etmektedir. Ayrıca olumsuz olayların da yaşanabileceği bir dönem ile de karşılaşabilecektir. Kişinin omuzlarındaki yükün daha da artacağına ve hayatının eskisine göre daha da zor olacağı anlamına da gelebilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Egzersiz Yapmak

Rüyada egzersiz yapmak, hayırlara yorumlanan bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişi çevresi tarafından sevilip sayılan biri olur. Çok genç yaşta evlat sahibi olabilir. Rüya sahibinin iş hayatında atmayı düşündüğü yeni adımlar varsa bunlarda başarılı olacağına da delalet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Malzemeleri Görmek

Rüyada spor malzemeleri görmek, sağlıklı bir hayata işaret etmektedir. Bu rüya sahibinin hayatında daha aktif bir rol alacağına ve yeni kararlar alarak hayatına çeki düzen vereceğine de yorumlanabilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Salonu Açmak

Rüyada spor salonu açmak, birden fazla insan ile iş yapmaya, ortaklık kurmaya, ticarete atılmaya yorumlanır. Maddi anlamda yüksek gelire sahip olmaya ve refaha ulaşmaya fakat bütün bunlara sahip olurken elindeki imkanlarını hemen tüketmemesi gerektiğinin farkında olmasına da işaret etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yapmak rüyayı gören kimsenin sağlığına önem vererek yaşadığına, mutlu huzurlu bir hayat yaşayarak yediğine içtiğine dikkat edeceğine ve bu sayede kolay kolay sağlık sorunu yaşamayacağına, yaşı ilerlese bile zinde olacağına, uzun yıllar sevdikleri ile güzel bir ömür geçireceğine tabir edilir. Rüyada spor yapmak, başarı, mutluluk, kazanç ve sağlık olarak tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor yapmak koşmak rüyayı gören kişinin güzel bir hayat yaşayacağına, keyfinin neşesinin yerinde olacağına ve yüzünün güleceğine, helal yoldan para kazanacağına ve kazancının yüzünü güldüreceğine delalet eder. Rüyada spor yapan ve koştuğunu gören insanın zorlukları kolayca aşacağına ve işinde yükseleceğine, makam sahibi olacağına yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir rüyasında, spor salonunda ağır bir halter kaldırıyor olsaydınız, gerçekte yetenekleri olan biriyle rekabet etmek zorunda kalacağınız anlamına gelir.
    Eğer bir rüyada çok çabuk kaçtınız, kararlı tavrınızı sembolize eder. Vazgeçme ve zafer senin olacak.
    Yandaki rüyanın içindeki bir kadın, erkekler spor oynarken izlerse, bu kısa sürede aynı anda birkaç ümit veren taraftarı olacağı anlamına gelir.
    Sizin için gerçek arkadaş olabilen ilginç insanlarla tanışmak - işte büyük bir takımda spor hakkında rüya.
    Eğer bir rüyada koç gibi davrandıysanız, gerçekte birinin mentorluğunuza ihtiyacı olduğu anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor yapmak rüya sahibinin çevresindeki insanlar ile iyi geçinmesine ve aralarında problemleri kolay bir şekilde çözümlemelerine, rüyada spor sağlık sorunları ile ilgili konularda düzelmeleri yaşamasına ve olumlu gelişmelere yorumlanabilir. Rüyada spor yapan birini görmek gelecek ile ilgili değişik planlar yapmaya, iş hayatında güzel yerlere gelmeye ve değişik fırsatlar ile karşılaşmaya, rüyada spor yapmak koşmak el atacağınız konularda başarılı olmaya, kendi çaba ve azminiz ile birçok konuda başarılar elde etmeye tabir edilebilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor yapmak görmek sevdiğiniz insanlar ile iyi ve güzel günler geçirmeye ve tam bir uyum içerisinde olmaya, rüyada spor yaptığını görmek sağlık konusunda dikkatli davranmaya ve sağlıklı bir yaşantıya işaret edebilir. Rüyada spor yapmak nedir ne demektir ne anlama gelir neye işarettir yorulur yorumlanır ne demek rüya tabiri yorumu yorumları tabirleri gibi konular hakkında bilgi için bu kısmı okuyabilirsiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor yapmak görmek, rüya sahibinin hayatında yaşayacağı bereketin habercidir. Hanesinde yaşayacağı bolluk yardımıyla aile hayatında pozitif yönde gelişmeler yaşayacağı anlamına gelmektedir. Hane içinde para ve ekmek getirerek, anne ve babasının hayır duasını alacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören şahıs daha konforlu ve daha büyük bir eve taşınacağına işarettir. Taşınacağı bu yeni evde yeni komşuları tarafınca hayırlı haberler alacağına delalettir.

Bkz: Atlet (Koşucu), Antrenör, Antrenman, Güreş, Galip Gelmek
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yaptığını Görmek

Rüyada spor yaptığını görmek, rüyayı gören kişiye asla beklemediği bir yerden yüklü bir oranda para yada mal geleceği anlamına gelmektedir. Ek olarak rüya sahibi iş hayatında atacağı adımlar yardımıyla kısa zamanda prestij kazanacağı şekilde yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Spor Yaptığını Görmek

Rüyada birinin spor yaptığını görmek, rüya sahibi için birden fazla şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi iş hayatında verdiği yanlış kararlar doğrultusunda maddi olarak yetersizlikler yaşayacağı anlamındadır. Bu yanlış kararlar yada yanlış zamanda attığı adımlar doğrultusunda kariyerini de zedeleyeceğine alamet edilmektedir. Prestijini tekrardan sağlayabilmek için büyük işlerde emekler yapmak zorunda kalacağı şekilde yorumlanmaktadır.

Rüyada birinin spor yaptığını görmek tabiri, kişinin sevdiklerinin hep yanında olacağı şekilde tabir edilmektedir. Rüya sahibinin aile hayatında problemi var ise, kısa sürede bu sorunları aşacağına alamet edilmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Spor Yaparken Görmek

Rüyada eşini spor yaparken görmek, rüya sahibinin dost çevresi ile ciddi problemler yaşayacağına işarettir. Rüya sahibi eğer çalışıyorsa iş arkadaşları ile hoş olmayan tartışmalar yaşayacağına alamet edilmektedir. Ek olarak sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa duyulacak özlemi dile getirmektedir. Rüyayı gören şahıs eğer talebe ise, eğitim hayatında başarılarının artacağı anlamına gelmektedir. Bu başarı sonucunca burs yada ödül alacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada eşini spor yaparken görmek ne demek, gereksiz harcama hayata geçirmeye da yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin yakın çevresi için gereğinden fazla harcamalar yapmasına işarettir. Yalnız harcamaya yada hediyeler değil kişinin kendisinden taviz vereceğine de delalettir. Maddi durumlarda çekmiş olduğu sıkıntıları rahatlığa kavuşturabilmek için eş dosttan medet umacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilini Spor Yaparken Görmek

Rüyada sevgilini spor yaparken görmek, rüya sahibinin yaşamı süresince hiçbir geçim sıkıntısı yaşamayacağı anlamına gelmektedir. Yakın çevresine el açmayacağını ve onlara muhtaç olmadan maddi sıkıntılarının üstünden geleceği anlamına gelmektedir. Rüya sahibi eğer çalışıyor ise kendisini çekemeyen iş arkadaşlarına karşı galip geleceği anlamını taşımaktadır. Eskiden bulunmuş olduğu zarar ve kriz ortamın her geçen gün küçüleceğine delalet edilmektedir.

Rüyada sevgiliyi spor yaparken görmek nedir, sıkıntılı günlerini geride bırakarak moralinin ve keyfinin yerine geleceği anlamına gelmektedir. Rüya sahibi aşk ve toplumsal hayatında mutlu ve rahat olacağına karşı yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Salonu Görmek

Rüyada spor salonu görmek, rüya sahibinin bazı durumlardan ruhsal bunalıma gireceği şekilde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin ilişki hayatında süregelen durumdan dolayı kişiyi doyum etmemesine işarettir. Ek olarak rüyada birinin spor salonu görmesi, iş yada ev değişikliği yapacağı şekilde de yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yaparken Sakatlanmak

Rüyada spor yaparken sakatlanmak, rüya sahibinin kariyeri hakkında yükselişe geçeceğine işarettir. Rüya sahibinin iş yerinde karşısına çıkacağı imkanlar ve fırsatlar yardımıyla sıkıntılarından kısa bir sürede sona ereceği şeklinde yorumlanmaktadır. İşine dört elle sarılmasının mükafatını oldukça büyük bir halde alacağına işarettir. Bu tutumu yardımıyla her insana örnek bir yurttaş olacağına tabir edilmektedir. Dost çevresi ile birkaç pürüz çıksa da bu sorunların üstesinden geleceği şekilde yorumlanmaktadır.

Rüyada spor yaparken sakatlanmak ne demek, aşk hayatında fena vakalar yaşayacağı anlamına gelmektedir. Eşinin yada adam arkadaşının bir hatasından dolayı sinir küpüne dönüşeceğine delalet edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yaparken Yorulduğunu Görmek

Rüyada spor yaparken yorulduğunu görmek, rüya sahibinin bekar yada evli olmasına bakılırsa değişik bir halde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi eğer evli ise bebek sahibi olunacağına alamettir. Hayırlı bir evlat sahibinin olacağına ve evinin içindeki bereketin artacağına delalettir.

Rüyada spor yaparken yorulduğunu görmek tabiri, rüya sahibinin ciddi sıhhat sorunları yaşayacağına da işarettir. Bekar olan rüya sahibi sıhhat sorunları karşısında ciddi savaşım vermektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor yapmak, o kimsenin sağlığının iyi olduğuna ve uzun ömre işarettir. Her türlü spor etkinliği müsabaka türünden olursa dargınlık ve kırgınlığa, döğüş ve kavgaya işarettir. Tek başına ya da toplu halde, beden eğitimi ve eğlence amacıyla yapılan spor sulh ve barışa, hastalıktan kurtulmaya delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında spor yapan kişinin sağlık durumunun iyi olduğuna ve uzun ömürlü olacağına yorumlanır. Rüyada spor yapmak çevreyi ilgilendiren bir olaydır. Kişi kendisi spor yaparsa hayatı kolaylaşacak demektir. Rüyada her çeşit spor yapan bir kimseyi görmek, çok çalışarak parlak is teklifleri aldığınıza delalet eder. Sizin kendinizin spor yaptığını görmek, bir müessese ile ortak olarak para kazanacağınıza işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor yapmak, rüyayı gören kimsenin, yediğine içtiğine dikkat eden bir kimse olduğunun, huzuruna, mutluluğuna, keyfine düşkün bir kimse olduğunun işaretçisidir. Spor yapmak aynı zamanda rüya sahibinin hayallerine kavuşmak için çok çabaladığı ve isteklerine bu çabalar sayesinde kavuşacağı rivayet edilmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor yaparken terlemek, rüyayı gören kişinin gerçek hayatta istediği mertebeye gelebilmek için çok çabaladığını gösterir. Rüyayı görenin azimle, hırsla çalıştığı, tüm bu çabalarının sonucunda da hak ettiği makama ulaşacağı demektir. Çalışmalarının meyvesini yiyeceği rivayet edilmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor yaptığını görmek hayra, iyiliğe, şifaya, kolaylığa, başarıya, rahatlığa ve ferahlığa kavuşmaya işaret eder. Rüyada spor yaptığını gören kişinin sağlığının iyi olacağına, hastalık çekmeyeceğine ve uzun bir ömür süreceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin keyfinin, enerjisinin, mutluluğunun ve huzurunun yerinde olacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve gücüyle, inancıyla birçok şeyin üstesinden gelebileceğine işaret eder. Rüya sahibinin başarıya ulaşmak için ve isteklerini gerçekleştirmek için çaba vereceğine, zorluklar karşısında pes etmeyeceğine, hedeflerine varma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğine tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yaptığını ve Terlediğini Görmek

Rüyada spor yaparken terlediğini görmek çalışmaya, gayrete, sabır ve dayanıklılığa işaret eder. Rüyada spor yaptığını ve o sırada terlediğini gören kişinin amaçları doğrultusunda kararlı bir şekilde yol alacağına, çok çalışacağına ve emek vereceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin çalışmalarının karşılığını alacağına, beklentilerinin boşa çıkmayacağına, hal ettiği yere geleceğine ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin iyi bir ilerleme sağlayacağına, yükseleceğine ve hayatının yolunda gideceğine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yaparken yorulduğunu Görmek

Rüyada spor yaparken yorulduğunu ve nefes nefese kaldığını görmek, sosyal ilişkiler ile konulara, iletişime ve arkadaşlık konularına işaret eder. Rüyada spor yaptığını ve yorulduğunu gören kişinin yakın bir arkadaşı ile vakit geçireceğine, arkadaşı ile sohbet etmekten memnun olmayacağına ve sıkılacağına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başka Kişiler ile Spor Yapmak

Rüyada başka birileri ile beraber spor yaptığını görmek maddi konular ile ilgili durumlara işaret eder. Rüyada bazı insanlar ile birlikte spor yaptığını gören kişinin maddi açıdan zor bir zaman geçireceğine, bir kişiden borç alacağına ve aldığı borcu ödemek zorunda kalmayacağına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Müsabakasına Katılmak

Rüyada bir spor müsabakasına katıldığını görmek iş ya da sosyal hayatta öne çıkmaya işaret eder. Rüyada bir spor müsabakasına katıldığını gören kişinin bulunduğu ortamda diğer insanlar arasında göze çarpacağına ve göz önünde olacağına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yaparken Sakatlanmak

Rüyada spor yaptığını ve sakatlandığını ya da yaralandığını görmek hayra, iyiliğe, başarıya ve menfaate işaret eder. Rüyada spor yaparken sakatlandığını gören kişinin çeşitli zorluklar çekeceğine, zahmetli işler yapacağına ancak daha sonrasında başarıya ve isteklerine kavuşacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin emeğinin karşılığını göreceğine, zorluklar sonucunda menfaat sağlayacağına ve çalışmalarının hayrını göreceğine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Salonu Görmek

Rüyada spor salonu görmek hayra, başarıya, kısmete ve olumlu gelişmelere işaret eder. Rüyada spor salonu gören kişinin işlerinin yolunda gideceğine, karşısına iyi fırsatlar çıkacağına, iş hayatında takım olarak çalışılacak bir işte görev yapacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin hayatında güzel değişimler ve yenilikler olacağına, rüya sahibinin enerjisinin yerinde olacağına, yeteneklerini gösterebileceğine ve karşılaştığı sorunları kolay bir şekilde çözebileceğine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Salonunda Spor Yapmak

Rüyada bir spor salonunda spor yaptığını görmek başarıya, fırsatlara ve güzel gelişmelere işaret eder. Rüyada spor salonunda spor yaptığını gören kişinin bulunacağı bir takım çalışmasında başarı sağlanacağına, işlerin olumlu sonuçlar ile biteceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin takdir ve beğeni toplayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ve işlerinin gelişeceğine işaret eder. Rüya sahibinin olumlu bir dönem içine gireceğine, hayatında güzel değişiklikler olacağına, mutluluk verici gelişmeler yaşayacağına ve başarılı olacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yaparken Terlemek

Rüya sahibinin kendisini spor yaparken terliyor görmesi, azimle, kararlılıkla ve hırsla çalıştığı anlamına gelir. Kişi, çalışkanlığı sayesinde ileride mutlaka hak ettiği yerlere gelecek, alın terinin hakkını da alacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Koşu Bandı Görmek

Rüyada koşu bandı görmek iyi değildir, uğursuzluk olarak yorumlanır. Rüya sahibinin sıkıntıya, zorluğa ve meşakkate düşeceğine işaret eder. Olumsuz olayların yaşanması ve musibetlerle karşılaşılması şeklinde değerlendirilir. Rüyayı gören kişinin hayatının zorlaşacağı ve yükünün artacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor yapmak, uzun ömürlü olmaya ve hiçbir zamana yatağa düşmemeye delalet eder. Rüya sahibinin keyfinin, ağız tadının, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, işlerini kolaylıkla halledebilecek güce sahip olacağına tabir edilir.Kişinin işleri için ne kadar büyük efor sarf ettiğine ve sahip olmak istedikleri için ne denli can hıraş çalıştığına yorulur. Rüyada spor yapmak, başarı, mutluluk, kazanç, rızık ve zafer için koşturmak anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Ayakkabı Görmek

Rüyasında spor ayakkabı gören kişinin hayattan yana çok şanslı olacağına, istediklerine kolaylıkla ulaşacağına, gönlünün huzur ve esenlikle dolacağına tabir edilir. Rüya sahibinin yemesine, içmesine dikkat edeceği için hiçbir önemli sağlık sorunu da olmayacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Salonu Görmek

Rüyada spor salonu görmek de benzer anlamlara gelir. Rüya sahibinin ağız tadının bozulmayacağına, evindeki bereket sayesinde rahat ve kolay bir yaşam süreceğine işaret eder. Kişi, kendisini çok seviyor, bu nedenle de kendi kıymetini biliyor, kendisi için zararlı olan şeylerden kaçınıyor demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yapmak Görmek

Rüyada spor yapmak görmek, rüya sahibinin hayatında yaşayacağı bereketin habercidir. Hanesinde yaşayacağı bereket sayesinde aile hayatında olumlu gelişmeler yaşayacağı anlamına gelmektedir. Hane içerisinde para ve ekmek getirerek, anne ve babasının hayır duasını alacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi daha konforlu ve daha büyük bir eve taşınacağına işarettir. Taşınacağı bu yeni evde yeni komşuları tarafından hayırlı haberler alacağına delalettir.

Bkz: Atlet (Koşucu), Antrenör, Antrenman, Güreş, Galip Gelmek
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yaptığını Görmek

Rüyada spor yaptığını görmek, rüyayı gören kişiye hiç beklemediği bir yerden yüklü bir miktarda para veya mal geleceği anlamına gelmektedir. Ayrıca rüya sahibi iş hayatında atacağı adımlar sayesinde kısa zamanda prestij kazanacağı şekilde yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Spor Yaptığını Görmek

Rüyada birinin spor yaptığını görmek, rüya sahibi için birden fazla şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi iş hayatında verdiği yanlış kararlar doğrultusunda maddi olarak yetersizlikler yaşayacağı anlamındadır. Bu yanlış kararlar veya yanlış zamanda attığı adımlar doğrultusunda kariyerini de zedeleyeceğine alamet edilmektedir. Prestijini tekrardan sağlayabilmek için büyük işlerde çalışmalar yapmak zorunda kalacağı şekilde yorumlanmaktadır.

Rüyada birinin spor yaptığını görmek tabiri, kişinin sevdiklerinin hep yanında olacağı şekilde tabir edilmektedir. Rüya sahibinin aile hayatında sorunu varsa, kısa sürede bu sorunları aşacağına alamet edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Spor Yaparken Görmek

Rüyada eşini spor yaparken görmek, rüya sahibinin arkadaş çevresi ile ciddi sorunlar yaşayacağına işarettir. Rüya sahibi eğer çalışıyorsa iş arkadaşları ile hoş olmayan tartışmalar yaşayacağına alamet edilmektedir. Ayrıca sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa duyulacak özlemi dile getirmektedir. Rüyayı gören kişi eğer öğrenci ise, eğitim hayatında başarılarının artacağı anlamına gelmektedir. Bu başarı sonucunca burs veya ödül alacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada eşini spor yaparken görmek ne demek, gereksiz harcama yapmaya da yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin yakın çevresi için gereğinden fazla harcamalar yapmasına işarettir. Sadece harcamaya veya hediyeler değil kişinin kendisinden ödün vereceğine de delalettir. Maddi durumlarda çektiği sıkıntıları rahatlığa kavuşturabilmek için eş dosttan medet umacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilini Spor Yaparken Görmek

Rüyada sevgilini spor yaparken görmek, rüya sahibinin hayatı boyunca hiçbir geçim sıkıntısı yaşamayacağı anlamına gelmektedir. Yakın çevresine el açmayacağını ve onlara muhtaç olmadan maddi sıkıntılarının üzerinden geleceği anlamına gelmektedir. Rüya sahibi eğer çalışıyor ise kendisini çekemeyen iş arkadaşlarına karşı galip geleceği anlamını taşımaktadır. Eskiden bulunduğu zarar ve kriz ortamın gün geçtikçe küçüleceğine delalet edilmektedir.

Rüyada sevgiliyi spor yaparken görmek nedir, sıkıntılı günlerini geride bırakarak moralinin ve keyfinin yerine geleceği anlamına gelmektedir. Rüya sahibi aşk ve sosyal hayatında mutlu ve huzurlu olacağına karşı yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yaparken Yorulduğunu Görmek

Rüyada spor yaparken yorulduğunu görmek, rüya sahibinin bekar veya evli olmasına göre farklı bir şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi eğer evli ise bebek sahibi olunacağına alamettir. Hayırlı bir evlat sahibinin olacağına ve evinin içerisindeki bereketin artacağına delalettir.

Rüyada spor yaparken yorulduğunu görmek tabiri, rüya sahibinin ciddi sağlık sorunları yaşayacağına da işarettir. Bekar olan rüya sahibi sağlık sorunları karşısında ciddi mücadele vermektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Salonu Görmek

Rüyada spor salonu görmek, rüya sahibinin bazı durumlardan ruhsal bunalıma gireceği şekilde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin ilişki hayatında süregelen durumdan dolayı kişiyi tatmin etmemesine işarettir. Ayrıca rüyada birinin spor salonu görmesi, iş veya ev değişikliği yapacağı şekilde de yorumlanmaktadır.

Bkz: Sakatlık
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yaparken Sakatlanmak

Rüyada spor yaparken sakatlanmak, rüya sahibinin kariyeri hakkında yükselişe geçeceğine işarettir. Rüya sahibinin iş yerinde karşısına çıkacağı imkanlar ve fırsatlar sayesinde sıkıntılarından kısa bir sürede sona ereceği şeklinde yorumlanmaktadır. İşine dört elle sarılmasının mükafatını oldukça büyük bir şekilde alacağına işarettir. Bu tutumu sayesinde herkese örnek bir vatandaş olacağına tabir edilmektedir. Arkadaş çevresi ile birkaç pürüz çıksa da bu sorunların üstesinden geleceği şekilde yorumlanmaktadır.

Rüyada spor yaparken sakatlanmak ne demek, aşk hayatında kötü olaylar yaşayacağı anlamına gelmektedir. Eşinin veya erkek arkadaşının bir hatasından dolayı sinir küpüne dönüşeceğine delalet edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Görmek

Rüyada spor görmek, kişinin sağlığına dair bilgiler verir ve genellikle hastalık sorunlarının kısa sürede yok olacağını, kişinin bundan sonraki süreci kendisini çok zinde hissederek geçireceğini, akıl sağlığının da bedensel sağlığı kadar iyi olacağını, herhangi bir sorun yaşamayacağını tabir eder. Spor görmek aynı zamanda yoğun ve verimli bir iş yaşantısına sahip olmak demektir ve kişinin zekasını kullanarak pek çok fırsatı altına çevireceğini, mesleğini en iyi şekilde icra etmesi nedeniyle her zaman aranan biri haline geleceğini de bildirir. Mutlu bir evliliğin, ilişkilerde sağlıklı iletişim kurmanın, doğru kararlar vererek geleceğini en iyi şekilde inşa etmenin habercisi olan rüya, kişinin bir konuda hırs yapacağını ve kendisini ispatlamak için her türlü şansı lehine kullanacağını da delalet eder. Başarıya giden yolda kendine güvenerek hareket eden rüya sahibinin rızkını elde ederken asla hileye başvurmayacağını, elde ettiği maddi imkanları da en doğru şekilde kullanacağını, geleceğini de düşünerek yatırım yapmaya başlayacağını tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Salonu Görmek

Büyük ve kalabalık bir spor salonu görmek takım çalışması yapılacak bir işte görev almak, kendini gösterebilmek için fırsat bulmak demektir. Kişisel yeteneklerin zirve yapacağını, kişinin yeni başlangıçlar için mental ve ruhsal açıdan kendisini hazır hissettiğini, önündeki engelleri de hiç zorlanmadan aşacağını alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yaptığını Görmek

Sıkıntılı günleri geride bırakacak olan rüya sahibinin yakın zamanda kendisini zor duruma düşüren birinden veya durumdan kurtulacak olmasını, aklını kullanarak hayat koşullarını arzu ettiği noktaya getireceğini, sağlığını ve geleceğini her şeyin üstünde tutarak hareket edeceğini işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Görmenin Psikolojik Yorumu

Hırsın, başarı konusunda odaklanıldığının, gelecekle ilgili yapılan planların kişi için saplantıya dönüştüğünün ifadesidir. Gözü pek olmanın, amaca giden yolda engel tanımayan bir kişiliğin de tabiridir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor salonu görmek, fiziksel olarak güç harcanacak bir iş sahibi olunacağına veya kişinin fiziksel özellikleri üzerinden para kazanacağına alamettir. Aynı zamanda görsel olarak kişinin çok güzel bir bayan ya da herkesin yakışıklı olarak nitelediği bir erkek olduğuna, kısmetlerinin fazlalığına da delalettir.  Kendisiyle fazlaca uğraşan, başkalarının dikkatini çekmek, sürekli olarak iltifat almak, ilgi görmek üzerine kurulu bir hayata da tabir edilen rüya, maddiyata düşkünlüğe, açgözlü davranıldığına ve azla yetinilmediğine de yorumlanır. Spor salonu görenlerin hayatlarında ani değişimler ve gelişmeler söz konusu olurken, ilgisini odaklayamayan rüya sahibinin iş konusunda zaman zaman sıkıntıya düşeceğini de ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Salonu Açmak

Pek çok kişi ile beraber çalışacak olan rüya sahibinin birden fazla ortakla iş kuracağına da yorumlanır. Ticarete atılmak için arkadaşlarıyla konuşmak, aile üyelerinin de açılacak işte yer almaları için ısrar etmek, hedefleri çok yüksek koymak anlamına gelir. Yüksek bir maddi gelir elde etmek için kişinin yapacağı yatırıma da yüklüce para kaynağı bulması gerektiğinin altını çizen rüya, fırsatlar karşısında acele karar vermek yerine durum tespit çalışması yapmak ve eldeki tüm imkanları bir anda tüketmemek gerektiği konusunda ikaz da verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Salonunda Antrenman Yapmak

Spor salonunda antrenman yapmak takım halinde elde edilecek başarıya veya bir ödül kazanmaya alamettir. Özellikle işinde profesyonelliği ile herkesin takdirini kazanan kişinin uyumlu davranışları sonucunda başka firmalardan veya kuruluşlardan önemli bir teklif alıp transfer olacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Salonu Görmenin Psikolojik Yorumu

Kendisini beğenen, fiziksel özellikleri ile gurur duyan ancak düşünsel olarak gelişimini çok fazla önemsemeyen, çevresinin kendisi hakkındaki düşüncelerinden yalnızca iyi olanlara değer veren, büyük bir ego sorunu yaşayan kişilerin psikolojilerini ifade eden rüya, aşırı bencilliğin ve para kaygısının da bir göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Görmek

Rüyada spor görmek, rüya sahibinin çeşitli sağlık sorunları yaşayacağına ve kısa süre içerisinde eski sağlığına kavuşacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında spor görmesi, kişinin mesleğini en iyi şekilde yapmak için çok uğraşacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Görmek
Rüyada Spor Salonu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında spor salonu görmesi, kişinin takım çalışması yapılacak bir işte görev alacağına alamet eder. Kişinin rüyasında spor salonu görmesi, rüya sahibinin hayatına yeni başlangıçlar yapacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yaptığını Görmek

Kişinin rüyasında spor yaptığını görmesi, rüya sahibinin kısa süre içerisinde bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında spor yaptığını görmesi, kişinin kendisini zor bir duruma düşüren kimseden kurtulacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yaparken Yorulduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında spor yaparken yorulduğunu görmesi, kişinin çevresindeki insanlardan destek göreceğine alamet eder. Kişinin rüyasında spor yaparken yorulduğunu görmesi, rüya sahibinin arkadaşlarından daima memnun olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkalarıyla Spor Yaptığını Görmek

Kişinin rüyasında başkalarıyla spor yaptığını görmesi, rüya sahibinin art niyetli kimselere rastlayacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında başkalarıyla spor yaptığını görmesi, kişinin maddi gelirinin artacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yapan İnsanlar Görmek

Rüya sahibinin rüyasında spor yapan insanlar görmesi, kişinin başarılı ve bol kazançlı günler geçireceğine alamet eder. Kişinin rüyasında spor yapan insanlar görmesi, rüya sahibinin sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yapan Kadın Görmek

Kişinin rüyasında spor yapan kadın görmesi, rüya sahibinin cesaret ve özgüven sahibi olacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında spor yapan kadın görmesi, kişinin iş hayatında önemli yerlere geleceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yapan Adam Görmek

Rüyada spor yapan adam görmek, rüya sahibinin uzun zamandan beri yaptığı hazırlıkların boşa olacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında spor yapan adam görmesi, kişinin çeşitli sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Görmek

Rüyada spor görmek, rüya sahibinin ferahlığa kavuşacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında spor görmesi, kişinin sağlığının daima iyi olacağı ve uzun ömürlü olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yapıp Terlediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında spor yapıp terlediğini görmesi, kişinin çalışmaya, gayrete ve sabra yorumlanır. Kişinin rüyasında spor yapıp terlediğini görmesi, rüya sahibinin amaçlarına karşı kararlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yapan Birini Görmek

Kişinin rüyasında spor yapan birini görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşamayacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında spor yapan birini görmesi, kişinin bir kimseden borç alacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Sporcu Görmek

Rüyada sporcu görmek, kişinin zekasıyla herkesi etkilediğine işarettir. Yaşamsal faaliyetlerinde hız kesmeden hayatına devam eden rüya sahibinin hastalıklardan uzak bir yaşam sürmesine ve ilerleyen yaşlarda dahi çevik, dinç birisi olacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamettir. Rüya sahibinin amaçları uğruna hiçbir engeli kafasına takmadan tam anlamıyla çalışıp didinerek yaşayacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına tabir edilir. Zafere emin adımlarla koşmak, girilen bir yarışmada ya da mülakatta en iyi dereceyi alıp başarıyla ayrılmak, iş alanında isim yapacak şekilde bir kariyere imza atmak anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sporcu Olduğunu Görmek

Analitik zekası sayesinde kişinin pek çok sıkıntıdan en az hasarla ayrılacağını ve sorunları anında çözmek için girişimlerde bulunarak hiçbir sorunu ertelemeyeceğini bildirir. Rüya sahibi kendisine de özel hayatına ve iş hayatına dikkat ettiği gibi özen gösterir ve hastalanmayacak şekilde hareket eder. Düzenli bir hayat sürdürüldüğüne, belli bir program dahilinde hareket edilerek, her türlü riski en aza indirmeye çalışıldığına da yorumlanır. Sporcu olduğunu gören kimselerin ömrü de uzun olur. Keyifli geçen bir hayatın da işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevilen Bir Sporcu Görmek

Gerçek hayata sevilen bir sporcuyu rüyada görmek iyi şansa işarettir ve kişinin ayağına gelen güzel bir fırsata alamet eder.  Mesleki başarılara ve yenilenen eşyalara ya da mülklere de alamet olan rüya, kişinin ideallerinden vazgeçmeden yaşayacağına, şartlar ne olursa olsun doğru bildiği yoldan asla şaşmadan ilerleyeceğine de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sporcu Görmenin Psikolojik Yorumu

Başarıya şartlanmış ve yapılan işte bir numara olmak için uğraş veren kişileri simgeler. Genellikle hırslı ve azimli kişilerin çalışkanlıklarına, kendilerini disipline edebilme özelliklerine ve tuttuklarını koparacak kadar güçlü kimseler olacaklarına da tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sporcu görmek, kişinin zekasıyla herkesi etkilediğine işarettir. Yaşamsal faaliyetlerinde hız kesmeden hayatına devam eden rüya sahibinin hastalıklardan uzak bir yaşam sürmesine ve ilerleyen yaşlarda dahi çevik, dinç birisi olacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamettir. Rüya sahibinin amaçları uğruna hiçbir engeli kafasına takmadan tam anlamıyla çalışıp didinerek yaşayacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına tabir edilir. Zafere emin adımlarla koşmak, girilen bir yarışmada ya da mülakatta en iyi dereceyi alıp başarıyla ayrılmak, iş alanında isim yapacak şekilde bir kariyere imza atmak anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sporcu Görmek

Rüyada sporcu görmek rüya sahibinin çok zeki bir insan olduğunu anlatır. Rüya sahibi bu zekası ile çevresindeki herkesi büyüleyecek anlamına gelir. Hayatında asla ciddi anlamda sağlıksal problemler yaşamayacak olan rüya sahibinin ömrü de uzun olacak anlamına gelir.
Ayrıca kişiyi yaşlandığında çevik, dinç ve sağlıklı bir insan olmaya devam edecek, kimseye muhtaç olmadan hayatını geçirecek anlamına gelir. Yine kişinin hayat gayeleri için çabaladığını, önüne çıkan engelleri asla gözünde büyütmeden, yıkılmadan çalışarak birer birer aştığını anlatan bu rüya kişinin hırsına ve azmine de delalettir. Kişi azmi ve çalışkanlığı ile etrafında takdir gören, itibar sağlayan bir insan olmuş demektir. Bu rüya başarı ve zafer olarak da yorumlanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sporcu Olduğunu Görmek

Rüyada sporcu olduğunu görmek rüyayı gören kişinin önüne çıkan sorunları ve problemleri zekası sayesinde mantıklı şekilde atlatacağını anlatır. Hızlı ve akıllıca sorun çözme kabiliyeti sayesinde kişi önüne çıkan engelleri zorlanmadan aşacak anlamına gelir. Hem aşk hayatında hem de sosyal yaşamında her daim disiplin ve düzeni bırakmayacak olan rüya sahibi kolay kolay rahatsızlık veya hastalık ile karşılaşmayacak anlamına gelir. Düzeninden asla ödün vermeyen kişinin hayatını programlı bir şekilde yürüttüğünü, zekasını kullanarak hayatını en iyi şekilde idame ettirdiğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevilen Bir Sporcu Görmek

Rüyada sevilen bir sporcu görmek kişinin şansının açılacağını anlatıyor. Çok güzel bir fırsat ayağına gelecek anlamına gelen bu rüya aynı zamanda kişinin meslek hayatında Büyük başarılar sağlayacak olmasına da delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Salonu Görmek

Rüyada spor salonu görmek, fiziksel olarak güç harcanacak bir iş sahibi olunacağına veya kişinin fiziksel özellikleri üzerinden para kazanacağına alamettir. Aynı zamanda görsel olarak kişinin çok güzel bir bayan ya da herkesin yakışıklı olarak nitelediği bir erkek olduğuna, kısmetlerinin fazlalığına da delalettir.  Kendisiyle fazlaca uğraşan, başkalarının dikkatini çekmek, sürekli olarak iltifat almak, ilgi görmek üzerine kurulu bir hayata da tabir edilen rüya, maddiyata düşkünlüğe, açgözlü davranıldığına ve azla yetinilmediğine de yorumlanır. Spor salonu görenlerin hayatlarında ani değişimler ve gelişmeler söz konusu olurken, ilgisini odaklayamayan rüya sahibinin iş konusunda zaman zaman sıkıntıya düşeceğini de ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sporcu Görmek, rüya sahibinin aklıyla ve zekasıyla çevresindekileri tesiri altına aldığına, hayatını tempolu bir şekilde yaşadığına ve sağlıklı bir yaşamının olduğuna, kişinin ileri ki yaşlarında bile sağlıklı ve dayanıklı olacağına işaret eder. Rüyada görülen sporcu, kişinin hedeflerinden şaşmadan, önüne çıkan engelleri de tek tek aşarak ulaşacağına, azim ve kararlılığıyla, çabalarıyla takdir toplanacağına ve örnek gösterilmeye delalet edilir. Kişinin emeklerinin karşılığını her koşulda alacağına işaret edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendini sporcu görmek güzel bir hayat yaşayacağına ve herkes tarafından sevileceğine, yaşadığı sıkıntıları kolay bir şekilde atlatacağına tekabül etmektedir. Rüyayı devlet memuru görmüşse duygu yoğunluğu yaşamaya ve ne yapacağını bilmemeye, güçlü imana delalet etmektedir. Rüyayı gören özel çalışan ise insanların takdirini kazanacağına ve övgü dolu sözler duyacağına, güçlenmeye ve hayatın anlam kazanmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor aleti görmek, aktif bir hayat sürdürmeye ve kişinin sağlıklı bir hayat yaşayacağına, hayatına çeki düzen vereceğine tekabül eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor aletleri görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor salonu görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor salonu gördüyseniz Ciddi konulardan uzak durun. Yararsız plan, program, ilişki veya anlaşmaları hayatınızdan çıkartabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Salonu görmek, hayattaki her şeyden umudunu yitirmiş insanlar için yeni bir döneme girileceğine ve hayırlı haberler alınacağını simgeler. Rüyada spor salonu gören kişinin iş hayatında mevki ve itibar kazanmasına yorumlanır. Rüyada Spor hocası tarafından çalıştırıldığını gören kimse işsiz ise iş sahibi olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Salonu Görmek İslami Anlamı

Rüyada Spor Salonu görmek, yüksek verimli ve kazançlı bir işte üretken bir memur olarak çalışmak manalarına da gelir. Rüyada spor salonunun içinde birini aradığını fakat bulamadığını gören kimse, gerçek hayatında yeni tanışacağı bir aday ile dünya evine girerek mutlu bir hayat sürer. Okul spor salonunda kendi çocukluğunu gören kimsenin ömrü hayırlı bir şekilde uzar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kapalı Spor Salonu Görmek

Rüyada kapalı spor salonu görmek, kişinin ilim ve irfan için münzevi hayatı yaşamaya karar vermesine işaret eder. Rüyada spor yaparken bayıldığını gören kimsenin evinden bir hastalık çıkar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Sahası Görmek

Rüyada spor sahası görmek anne ya da baba ile edilecek kavga sonrası evden ayrılmaya işaret eder. Görülen spor sahası bir deniz kıyısında ise göç etmek gibi anlamlar da çıkabilmektedir. Rüyada karanlık bir spor sahası görmek planların istenildiği gibi gitmeyeceği manasını taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Salonuna Gitmek

Rüyada spor salonuna gitmek tembellikten kurtulmaya, iyileşmeye, güç kazanmaya, sabrı öğrenerek daha verimli bir insan olmaya işaret eder. Rüyada bir arkadaşı ile spor salonuna gittiğini gören kimse hayatı boyunca azabını çektiği yalnızlıktan güç ve sabır ile kurtulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Hocası Görmek

Rüyada spor hocası görmek bir liderin varlığına, bir önderin emirleri ile birlikte görev almaya, iyi huylu kişilerin yaşadığı bir yere vekil olarak atandığına işaret eder. Rüyada spor hocası ile tartıştığını gören kimse aile reislerinden birinin kalbini haksız yere kırar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Yapmak

Rüyada spor yapmak ter ve emek sonucu yeni girilmiş bir işte başarı merdivenlerini ağır ağır çıkarak en yüksek mevkide bulunmaya işaret eder. Rüyada bisiklete binerek spor yaptığını gören kimse sürpriz bir şekilde başka bir şehre giderek orada yeni bir hayat kurar.
+3 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Hocam sizi etiketleyemiyorum ,neden?rüya yazdım ama etiketleyemedim. Benden kaynaklı mı olsu sistemden mi kaynaklı anlamadım.Rüyama bakabilir misiniz lütfen.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
puanını yükselt muhtemelen rüyada yazamıyorsundur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

464 Aktif
0 Üye ve 464 misafir
Bugün : 10393
Dün : 23857
Toplam : 48068731
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...