Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
421 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyasında kendisinin teravih namazı kıldığını gö­ren kimse, peygamber Efendimizin kendisinden (rüyayı gören kimseden) memnun olduğuna ve dolayısıyla peygam­berimizin şefaatine kavuşacağına işaretle tabir olunur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

12 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyamızda mübarek üç ayların hayırlısı ve merhamet ayı olan Ramazan ayında her akşam yatsı namazı ile birlikte kıldığımız teravih namazını kıldığını görmek yaşanacak çok güzel şeylere işarettir. Rüyada kişi kendisini herhangi bir camide cemaatle ile birlikte teravih namazı kılarken görmesi, o güne kadar işlemiş olduğu tüm günahlarının affedileceğini ve Peygamber (SAV) Efendimizin şefaatine nail olacağınıza işaret eder.
Rüyada teravih namazını kıldığını görmek Rüyayı kim görmüşse kendisinde varsa herhangi bir hastalık veya bir dert bu konuda şifa bulacağı yada bir borcu varsa o borçlarını ödeyebileği şeklinde de tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada teravih görmek, rüyayı gören kişinin hayatında yaşanacak güzel günlere işaret eder. Rüya sahibinin işlerinde başarı elde etmesine ve kazancının artmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin hanesinde bereketli günlerin yaşanacağı, eşi ve çocukları ile birlikte huzurlu bir hayata sahip olacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin kısmetlerinin açık olmasına ve beklemediği bir yerden gelecek olan maddi destekle birlikte feraha kavuşmasına işaret eder.

Ayrıca rüya sahibinin iyi niyetli ve alçak gönüllü bir insan olduğu şeklinde de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Teravih Namazına Hazırlandığını Görmek

Rüyasında teravih namazına hazırlandığını gören kişinin hanesinde bereketli günlerin yaşanacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işlerinde başarılı olmasına ve kazancının artmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin helal lokma yediğine ve rızkının artmasına işaret eder.

Ayrıca rüya sahibinin ailesiyle birlikte bir arada olacağı ve keyifli vakit geçireceği bir olay yaşamaları şeklinde de yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüyada teravih namazına hazırlanmak, rüyayı gören kişinin ya da bir yakınının hastalanmasına ve uzun sürecek bir tedaviye girmesine işaret eder. Bazı yorumculara göre de rüya sahibinin bir yolculuğa çıkacağı şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Teravih Namazı Kıldığını Görmek

Rüyasında bir başkasının teravih namazı kıldığını gören kişinin yakın zamanda alacağı bir haberle mutlu olması şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin yakın bir akrabasının ya da dostunun şifaya kavuşmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin ailesiyle birlikte bir arada olacağı ve keyifli vakit geçireceği şeklinde de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Teravih Namazı Kıldığını Görmek

Rüyasında teravih namazını kıldığını gören kişinin makamında yükseleceğine ve etrafındaki insanlar tarafından itibar göreceğine işaret eder. Rüya sahibinin işlerinin açılacağına ve gelirlerinin git gide artış göstereceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin varsa hastalıklarının şifa bulacağı ya da borçlarını kapatacağı şeklinde de yorumlanır.

Bazı yorumculara göre ise rüyada teravih namazı kılmak, rüyayı gören kişinin Hak yolunda ilerlediğine ve Allah katında yerinin hazır olduğuna işaret eden bir rüya olarak tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Camide Teravih Namazı Kıldığını Görmek

Rüyasında camide teravih namazı kıldığını gören kişinin uzun zamandır istediği bir şeye kavuşmasına, hayallerinin gerçekleşmesine işaret eder. Rüya sahibinin mal varlığının artacağına ve yatırım yapma planları olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin hanesinde bolluk ve bereket içinde rahat bir yaşam süreceği şeklinde yorumlanır.

Bazı yorumculara göre de rüyayı gören kişinin kısmetinin açılacağına işaret eder. Rüya sahibi bekar ise hayırlı biriyle tanışıp evleneceğine, şayet evli bir kimseyse tez vakitte evlat sahibi olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Teravıh Görmek


Rüyada kendinizi bir camide cemaatle birlikte teravih namazi kilarken görmeniz, günahlarinizin affedilecegine ve Peygamber (SAV) Efendimizin sefaatine nail olacaginiza delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada teravih namazı kılmak: Bir kimse rüyada bir takım insanlarla beraber teravih namazı kıldığını görse, o kimselerin akrabaları hakkında gereken iyiliği yaptıklarını görse, o kimselerin akrabaları hakkında gereken iyiliği yaptıklarına, onlardan vahşetin gittiğine ve kalplerinin ferahlamasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada namazda konuşmak, hibe ettiği veya sükût ya da tasdik ettiği şeyden dönmeye işarettir. Rüyada, namazda aşikâr okunacak yerde aşikâr okuduğunu gören kimse, eğer hâkimse, zulümle hükmeder, hâkim değilse, bildiği bir hakikati veya bir mali inkâr eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada imamdan önce rükû ve secde yaptığını gören kimse, ana ve babasına veya itaat etmesi icabetten kimseye muhalefet etmesine işarettir. Rüyada teravih namazı kılmak, meşakkate düşmeye, borç ödemeye ve hidayete ermeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Teravih Görmek

Rüyasında kendisinin teravih namazı kıldığını gö­ren kimse, peygamber Efendimizin kendisinden (rüyayı gören kimseden) memnun olduğuna ve dolayısıyla peygam­berimizin şefaatine kavuşacağına işaretle tabir olunur.
+2 oy
Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)  
Merhaba Mustafa bey iyiki varsınız hocam . Hocam kusura bakmayın yorum kısmından yazıyorum ama . Benim en son gördüğüm rüyama bir yorum yazarsanız çok sevinirim. Zira uzun zamandır kaydeger bir rüya görmüyordum. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı günleriniz olsun
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
akşama bakayım

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

610 Aktif
0 Üye ve 610 misafir
Bugün : 10324
Dün : 21898
Toplam : 48090490
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...