Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
1.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
olumlu yorumlanan bu rüya, kişinin doğal ve huzurlu bir yaşam sürmesine  yorumlanmaktadır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

42 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada hatim görmek, rüya sahibinin uzun zamandır istediği ve hakettiği hayatın gerçekleşeceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işlerinin açılacağına, aile büyükleri tarafından desteklendiğine, sıkıntıdan ve kederden uzak mutlu bir hayat süreceğine, varsa hastalığının şifa bulacağına, bolluk bereket içinde huzurla yaşayacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin çevre tarafından sevilen ve saygı duyulan bir kişi olduğu şeklinde de yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüyada hatim görmek; Hak yolunda ilerlemeye, doğru ve saygın bir insan olmaya işaret eder.
Rüyada Hatim İndirdiğini Görmek

Rüyasında hatim indirdiğini gören kişinin hayır dualarıyla yaşadığı, etrafında her zaman onu destekleyen insanların bulunduğu ve seveninin çok olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin hatrı sayılır iyiliklerde bulunduğuna ve beklemese de bu iyiliklerin karşılığını fazlasıyla geri aldığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin etrafında iyi kişilerin olacağına, mutlu bir evliliğe ve hayırlı evlatlara sahip olacağı şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüyada hatim indirmek, gizli düşmana işaret eder. Ancak kısa sürede bu düşmanların farkedileceği ve onları yok edeceği şeklinde de yorumlanır.
Rüyada Kur’an-ı Kerim’i Hatim Ettiğini Görmek

Rüyasında Kur’an-ı Kerim’i hatim eden kişi için rüya oldukça hayırlıdır. Rüya sahibinin istediği her şeye kavuşmasına işaret eder. Rüya sahibinin yaptığı iyilikler ve fedakarlıklar sayesinde asla yalnız kalmayacağına, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde istediği hayatı yaşayacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyayı gören kişinin hastalığının şifaya kavuşacağına işaret eder. Rüya sahibi rüyasında Kur’an-ı Kerim’in yarısını hatim etmiş olarak görmüşse, kişinin ömrünün yarısına geldiği şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüyayı gören kişinin her işini yarım bırakan, hayırsız bir kişi olduğuna işaret eder. Bir başkasının Kur’an-ı Kerim’i hatim ettiğini görmek, hayırlı insanlarla tanışıp onlarla iş yapmaya ya da dostluk kurma şeklinde yorumlanır.
Rüyada Hatim Duası Okuduğunu Görmek

Rüya sahibinin küs olduğu ya da tartışma yaşadığı kimselerle anlaşma yoluna gireceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin yeni işlere girip başarılı olacağına, kazancının artacağına ve hanesinde bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret eder. Bazı rüya yorumcularına göre ise rüyada hatim duası okumak, rüya sahibi bekar ise hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, evli ise hayırlı bir evlat sahibi olacağı şeklinde yorumlanır.
Rüyada Hatim Halkasına Oturmak

Rüya sahibi için işlerinin açılacağına, iş yerinde terfi alacağına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyada hatim halkasına oturmak; para kaybı yaşanacağına, maddi anlamda sıkıntılı bir döneme girmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuran’ı Hatmettiğini Görmek

Rüyasında Kuran’ı hatmeden kişi, çok büyük ve üstün bir makama gelir bu rüya aynı zamanda hayatı boyunca helal yollardan geçimini kazanan, tüm yasaklara uyan, ahlaklı ve Allah’tan korkan bir adamdır. Bu rüyayı gören kimse, eğer çok büyük bir dileği varsa tez zamanda bu arzusuna kavuşur. Eğer sıkıntısı varsa kısa sürede tüm sıkıntılarından kurtulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim İndirmek

Rüyasında hatim indirdiğini gören kimse­nin, bu rüyası, artık bundan böyle din yoluna daha da sağ­lam adımlarla basacağınız ve inançlarınıza daha sağlam bağlanacağınıza işarettir.Rüyasında hatim indirdiğini gören kimse, Kur'an-ı Kerim okumasını bilmiyorsa, Kur'an öğreneceğine işaret eder.Rüyada hatim okuduğunu görmek; dini inançlarının sağlamlaşacağına, kötü alışkanlık­larından kurtulacağına, Kur'ân okumayı bilmi­yorsa. Kuran öğrenmeye işârettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim İndirmek Görmek

Rüyada kendinizi hatim indirmiş olarak görmek, günahlarınızdan sıyrıldığınıza, bir kere daha tövbe ve istiğfar etmeniz gerekeceğine, ibadete devam ederek sünnetleri de kaçırmamanıza yorumlanır.

Ayrıca bkz: Kur’an Okumak

Bir başka rivayete göre de: Rüyada hatim okuduğunu gören kimsenin dini inançları sağlamlaşır. Kur’an okumayı bilmiyorsa, Kur’an öğrenmeye işaret eder. Bazı tabirciler, rüyada hatim okuduğunu gören bir insanın, kötü alışkanlıklarından kurtulacağını söylerler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim Görmek

Rüyada hatim etmek, rüyayı gören kimsenin tekrar mağfiret dilemesine, güzel amel işlemesine ve sünnetleri aksatmamasına delalet eder.

Ayrıca bkz: Hatim İndirmek

Rüyasında hatim okuyan kimsenin din yönünden kuvvetlenir. Kur’an okumayı bilmiyorsa en kısa sürede öğrenir. Bu rüyayı gören kişinin kötü alışkanlıkları var ise artık onları tekrar etmez.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hatim görmek, uzun zamandan beri iş hayatında çok istenen hedeflerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim Yapmak

Kişinin, çok büyük sıkıntılar ve zahmetler çekerek gerçekleştireceği projeler sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, işlerinin artacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, büyük başarılar kazanacağına ve sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim Halkası Görmek

İlk kez gerçekleştirilecek bir çalışma sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine ve yaşanacak güzel günler sayesinde mutlu olunacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim Etmek

İş hayatında çok zahmet çekmeden ve sıkıntıya girmeden büyük başarılara ve yüklü miktarda kazanca kavuşulacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine ve insanlara ve insanlığa katkı sağlayacak çalışmalara girileceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim İndirmek

Alınacak olan hayır duaları sayesinde işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir aile hayatı yaşanacağına ve gidilen yolda hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada hatim görmek, hayırlara yorumlanır. Rüya sahibinin iş hayatında yaşanacak gelişmelere rivayet eder. Maddi ve maneyi açıdan rahatlamaya işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin iş hayatında başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hatim görmenin anlamı, feraha kavuşmak olarak tabir edilir. Rüya sahibinin hayatında oluşan tüm olumsuzlukların biteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ferah ve düzenli bir hayata kavuşacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim Ettiğini Görmek

İş hayatına yorumlanır. İş hayatında kişinin zahmet ve sıkıntı çekmeden başarıya ulaşacağına rivayet eder.
Rüyada Hatim Okuduğunu Görmek

Yapılan hatalardan ders çıkarmaya, doğru yolda ilerlemeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim İndirdiğini Görmek

Rüya sahibinin tüm sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder. Başka bir yoruma göre ise mutlu bir aile hayatını ifade eder. Rüya sahibinin mutlu bir evlilik yapacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hatim görmek, uzun zamandan beri iş hayatında çok istenen hedeflerin kısa süre içinde gerçekleştirileceği demektir. Rüya sahibinin maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma geleceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim Duası Görmek

Rüyada hatim duası görmek, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim Duası Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hatim duası yaptığını görmesi, kişinin bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim Dağıttığını Görmek

Kişinin rüyasında hatim dağıttığını görmesi, rüya sahibinin mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatime Oturduğunu Görmek

Rüyada hatime oturmak, kişinin büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında büyük bir maddi zarara uğrayacağına rivayettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim Eden Birini Görmek

Rüyada hatim eden Birini Görmek, kişinin sanatla ilgili olarak bazı çalışmalar yapacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim halkası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hatim halkası görmesi, kişinin aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleşeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatime Başladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hatime başladığını görmesi, kişinin iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hatim okudugunu gören kimsenin dini inanclari saglamlasir. kur'an-i okumayi, bilmiyorsa kur'an ögrenmeye isaret eder. bazi tabircile rüyada hatim okudugunu gören bir insanin, kötü aliskanliklarindan kurtulacagini söylerler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendinizi hatim indirmis olarak görmek, günahlarinizdan siyrildiginiza, bir kere daha tövbe ve istigfar etmeniz gerekecegine, ibadete devam ederek sünnetleri de kaçirmamaniza yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada hatim okudugunu gören kimsenin dini inançlari saglamlasir. Kur ani okumayi, bilmiyorsa Kur an ögrenmeye isaret eder. Bazi tabircile rüyada hatim okudugunu gören bir insanin, kötü aliskanliklanndan kurtulacagini söylerler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim Görmek

Rüyada hatim görmek kişinin dini inanç ve itikatlarını gözden geçirmesine işaret olan bir semboldür. Manevi hayat, din ve iman sorgulamasına neden olan düşünce ve davranışların bilinçaltında açığa çıkmasıdır. Hatim Kuran’ı baştan sona okuyup bitirmektir, dolayısı ile hatim gören, hatim indirdiğini gören kişi, kendisini İslami dünyada bir aydınlanma ihtiyacı içerisinde hisseder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hatim görmek dini inançların sağlamlaşmasına, iyi insan olmak adına doğru yolda olunduğuna yorumlanır. Rüyada hatim gören kişi; içinde Allah korkusu olan, Kuran’ın ışığında yürümek isteyen inançlarına doğru yön vermek isteyen Müslüman olarak yorumlanır. Bazen de vicdan azabı duyan, yaptığı fenalıklar için Allah’tan af dileyen insana tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim İndirdiğini Görmek

Rüyada kendisini hatim indirir iken, Kur’an-ı Kerim’i baştan sona kadar okuyup bitirir iken gören kişi hatalarından pişmanlık duymaya, sapmış olduğu karanlık yollardan dönmeye niyet etmiş demektir. Rüyada hatim indirdiğini görmek iyi bir insan olma yolunda adım atılacağını ve bu konuda büyük başarı kazanılacağını gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Hatim Görmek

Rüyada evde birinin hatim ettiğinin görülmesi hane içindeki uğursuzlukların fenalıkların, geçimsizliklerin yok olacağına, kötü alışkanlıkları olan kişilerin bu huylarından vazgeçeceklerine dair bir göstergedir. Rüyada evde birden fazla hatim görmek, sevap kazanılacak bir oluşumda yer almak olarak açıklanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kur’an-ı Kerimi Hatmettiğini Görmek

Rüya gören kişinin ruhen arınmaya, kafasındaki bazı sorulara yanıt bulmaya ihtiyacı olduğunu gösterir. Kişiye manevi huzur veren bilgiler edinmek, zihinde anlamlaştırılamayan sorulara cevap bulmak, umut tazelemek anlamlarına gelen hayırlı bir rüyadır. Kişinin inançlarındaki sorunların giderileceğine, aydınlanacağına ve aydınlatacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim Yapmak

Rüyasında hatim gören kişinin bir kez daha tövbe edip, ibadetlerine devam etmesi ve sünnetleri kaçırmaması gerekir. Rüyasında hatim okuyan kimsenin dini inançları sağlamlaşır. Kur’an okumayı bilmiyorsa en kısa zamanda öğrenir. Bu rüyayı gören kişi kötü alışkanlıklarından kurtulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatım indirmek görmek

Rüyada kendinizi hatim indirmis olarak görmek, günahlarinizdan siyrildiginiza, bir kere daha tövbe ve istigfar etmeniz gerekecegine, ibadete devam ederek sünnetleri de kaçirmamaniza yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada hatim okudugunu gören kimsenin dini inançlari saglamlasir. Kur'ani okumayi, bilmiyorsa Kur'an ögrenmeye isaret eder. Bazi tabircile rüyada hatim okudugunu gören bir insanin, kötü aliskanliklanndan kurtulacagini söylerler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hatim okunduğunu görmek, salih amel işlemeye, kendisine öncül olarak Kuran'ı ve peygamber efendimizi seçeceğine, onların izinden gitmek için çalışacağına delalet eder. Hayırlı işler yapacağına, günahtan ve haramdan sakınarak yaşayacağına, maneviyatının güçleneceğine, hak yolunda ilerleyeceğine ve huzur bulacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim Görmek

Rüyada hatim görmek, uzun zamandan beri iş hayatında çok istenen hedeflerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hatim görmek, rüya sahibinin uzun zamandır istediği ve hakettiği hayatın gerçekleşeceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işlerinin açılacağına, aile büyükleri tarafından desteklendiğine, sıkıntıdan ve kederden uzak mutlu bir hayat süreceğine, varsa hastalığının şifa bulacağına, bolluk bereket içinde huzurla yaşayacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin çevre tarafından sevilen ve saygı duyulan bir kişi olduğu şeklinde de yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüyada hatim görmek; Hak yolunda ilerlemeye, doğru ve saygın bir insan olmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim Duası Okuduğunu Görmek

Rüya sahibinin küs olduğu ya da tartışma yaşadığı kimselerle anlaşma yoluna gireceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin yeni işlere girip başarılı olacağına, kazancının artacağına ve hanesinde bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret eder. Bazı rüya yorumcularına göre ise rüyada hatim duası okumak, rüya sahibi bekar ise hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, evli ise hayırlı bir evlat sahibi olacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim Halkasına Oturmak

Rüya sahibi için işlerinin açılacağına, iş yerinde terfi alacağına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyada hatim halkasına oturmak; para kaybı yaşanacağına, maddi anlamda sıkıntılı bir döneme girmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim İndirdiğini Görmek

Rüyasında hatim indirdiğini gören kişinin hayır dualarıyla yaşadığı, etrafında her zaman onu destekleyen insanların bulunduğu ve seveninin çok olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin hatrı sayılır iyiliklerde bulunduğuna ve beklemese de bu iyiliklerin karşılığını fazlasıyla geri aldığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin etrafında iyi kişilerin olacağına, mutlu bir evliliğe ve hayırlı evlatlara sahip olacağı şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüyada hatim indirmek, gizli düşmana işaret eder. Ancak kısa sürede bu düşmanların farkedileceği ve onları yok edeceği şeklinde de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kur’an-ı Kerim’i Hatim Ettiğini Görmek

Rüyasında Kur’an-ı Kerim’i hatim eden kişi için rüya oldukça hayırlıdır. Rüya sahibinin istediği her şeye kavuşmasına işaret eder. Rüya sahibinin yaptığı iyilikler ve fedakarlıklar sayesinde asla yalnız kalmayacağına, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde istediği hayatı yaşayacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyayı gören kişinin hastalığının şifaya kavuşacağına işaret eder. Rüya sahibi rüyasında Kur’an-ı Kerim’in yarısını hatim etmiş olarak görmüşse, kişinin ömrünün yarısına geldiği şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüyayı gören kişinin her işini yarım bırakan, hayırsız bir kişi olduğuna işaret eder. Bir başkasının Kur’an-ı Kerim’i hatim ettiğini görmek, hayırlı insanlarla tanışıp onlarla iş yapmaya ya da dostluk kurma şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hatim İndirdiğini Görmek

Rüyada hatim indirdiğini görmek, günahlardan arınma ve tövbe etmeye yorulur. Rüyada hatim eden kişi görmek ise inancın kuvvetlenmesi gerektiğine işaret eder. Rüyada hatim ettiğini ya da edildiğini gören kişinin dualara sığınması gerektiğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hatim görmek


Rüyada Kur’ân-ı Kerim’i okuyup hatmettiğini görmek günahlardan temizlenmeye, ibadette devama, rızkın genişliğine ve menfaate delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında kendisini hatim indirmiş olarak görmesi; o kimsenin tövbe ederek günahlarından temizleneceğine, bir kere daha tövbe ve istiğfar etmesi gerektiğine ve ibâdetlere devam ederek sünnetleri de kaçırmamasına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kur’ân-ı Kerim’i okuyup hatmettiğini görmek günahlardan temizlenmeye, ibadette devama rızkın genişliğine ve menfaate delâlet eder.

Bazi tabircile rüyada hatim okudugunu gören bir insanin, kötü aliskanliklarindan kurtulacagini söylerler.

Rüyada hatim okudugunu gören kimsenin dini inanclari saglamlasir.

Kur'an-i okumayi, bilmiyorsa kur'an ögrenmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendisiyle yorumlanır. Kendine dua etmek kendi menfaatinedir. Halka dua etmek halkın yararınadır. Zalim birine dua etmek onun şerrinden emin olmak demektir. Genel olarak dua iyi bir rüyadır. Dua, her ne maksatla yapılmışsa, o şekilde tabir edilir.
Bir kişi rüyasında halkı dua için toplanmış görürse, bu bereket, izzet ve yüksekliğe azgınlık ve şekavetin gitmesine işarettir. Eğer bir kişi rüyasında dua etmekten kaçındığını görürse, o kişi mahrum ve ümitsiz olur. Rüyada dua etmek ihtiyaçların karşılanmasına ve isteklerin meydana gelmesine işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

572 Aktif
0 Üye ve 572 misafir
Bugün : 5824
Dün : 21898
Toplam : 48086004
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...