Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
309 okuma
Aynur Altay Tabir kategorisinde Rüya Tabircisi (7.2k puan)  
düzenledi
Ben gerçek hayatta yıllar önce hostes olarak çalıştım . Dün gece rüyamda tekrar hostes olduğumu gördüm . Uçağa bindim her zaman ki gibi ekip arkadaşları ile beraber uçağı uçuşa hazırlıyoruz uçak dolu bir sürü yolcu var . Sonra ekipten bir arkadaş geliyor ve bana Aynur uçağın kanadından su gibi bir şeyler akıyor diyor . Ben gidip bakıyorum gerçekten uçağın sağ kanadından fokur fokur su kaynar gibi su çıkıyor ve akıyor. Eyvah yakıt olmasın bu diyorum . ( Çünkü uçak yakıtı kanatlarda olur ) . Bir telaslaniyorum hemen kaptanı arayayım diyorum koşuyorum uçak içi telsiz telefona ama bir türlü telefona ulaşamıyorum ilk etapta sonra telefon buluyorum herhalde orası net değil ama kaptan haberdar olup geliyor birlikte kanada bakıyoruz . Yanlız daha önce kanat üstünde gördüğüm o fokurdama yok idi ama kanadın gövde ile birleştiği yerde sızıntı vardı ve gözüküyordu . Kaptan sağolun ama bu çok önemli değil diyor . Ve birlikte kaptanla uçak içinde yanyana bitişik bir şekilde yürümeye başlıyoruz ben çok mutluyum. Yanlız uçak birden kocaman otaban gibi geniş bir halde görüyorum biz kaptanla rahat rahat yolda yürür gibi gidiyoruz öyle . Bu birlikte yürüyüşten ben çok büyük bir zevk alıyorum. Sonra eskiden birlikte hosteslik yaptım bir arkadaşımı görüyorum. Bir kız bebek var kucağında ( 1 yaşında sanki ) çok güzel bir bebekti . Ben ayyy ikinci çocuğun mu oldu diyorum. Sonra ben o arkadaşı bize davet ediyorum hadi bize gidelim diyorum oda geliyor . Sonra kendimi sokakta buluyorum birden bir köpek geldinini görüyorum hemen yeşil boyalı bir evin kapısına gizlenip aman köpek beni görmesin diyorum ve o kapının zilini bir kaç defa çalıyorum . Kapıyı tanımadığım bir adam açıyor kusura bakmayın diyorum . Sonra kendimi çarşıda görüyorum emitasyon takılar satan bir dükkanın önünde duruyor ve bakıyorum . Tıpkı altın bileziklere benzeyen gerçek altından zor ayırt edilen bilezikler görüyorum . Aman bunlardan bende alayım takayım tıpkı gerçek altın bilezik gibi duruyor . O arada tel çaldı uyandım.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyanı görmek için kendimi etiketledim akşam bakacağım şu an yoğun olduğumdan anlayamabilirim akşam detaylı okurum.
Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)  
Mustafa hocam nasılsınız . Rica etsem benim en son yazmış olduğum rüyamı yorumlar mısınız

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
başınız sağolsun bu rüyadan şer yorum çıkarmadım ama anladığım kadarıyla yaşadıklarının yansıması oluyor rüyana muhtemelen oğlununda sağlık durumunu bilmenin etkisi ile o zaman öyle yansımış. bu rüyada kötü  hissetmedim sadece zorluk olabilir riskler olabilir rüya devamında atlatıyorsun zaten.
Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)  
Sağolun çok teşekkür ederim
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederimbende teşekkür ederim.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hostes olarak görev yaptığın dönemlerden bilinçaltında kalan durumlardan kaynaklanan bir rüya ise eğer yorumum boşa düşecektir. geçmişinle alakalı muhtemelen işyeri kaynaklı sorunların olabilir . henüz bilinçaltından atamamış olabilirsin.  
yoruma geçeyim. uçaklar yükselmenin başarının en önemlisi ise köklü yani hayat üzerinde bambaşka değişim planlarıdır yaşadığın toplum kurallarının dışına çıkma isteyerek hayatını değiştirme çabasını gösterir.uçak senin elindeki imkanlar olduğuna göre yapmayı planlıyorsan eğer değişimlerinde korkuların risklerin öne çıktığını gösterir. ve buda cesaretini kırmış.  telefonla aradığın bilgi yada yardım amaçlı iletişim kurduğun tecrübeli biridir.ancak kaptanın sorun yok demesi muhtemelen sana destek olacak belki referans olacak kişidir. muhtemelen de seni cesaretlendirip. hayatındaki risk ve korkuların yersiz olduğunu sana anlatacaklardır. çünki uçak genişlemiş.
eski arkadaşınla ilgili bir gelişme olabilir. bir başlangıç yaşayabilir kendi özgüvenini kazanacağı bir olay yaşayabilr. bu tür rüyalarda gelişmelere arkadaşınla bağlarının olumlumu yoksa olumsuzmu olduğuna bakarak karar verebilirsin  ben olumlu anladım.çocuğu yoksa yada olma ihtimali henüz yoksa o arkadaşının aile içini ilgilendiren güzel bir olay yaşayacağını söyleyebiliriz.arkadaşını eve davet etmen onu hayatındaki bazı konulara sırdaş etmendir ancak kendini sokakta bulman ise sanki şu an hayatından sıkıldığını ve daha çok yenililk yada yeni bir çevreye ihtiyacın olduğuna işaret edebilir. ancak burada köpeğim olması ve korkman da iç korkuların olabilir. gizlenmen kendini güvende hissetmediğini gösteriyor dış çevrene karşı.
alışveriş çarşı genelde değişim kazançlardır. mesleki başarıyıda gösterebilir.  ancak bileziğin gerçek olmaması ama genede seni tatmin etmesi mesleki yada maddi anlamda mutlu etmesede şartlara katlandığını gösteriyor.
+2 oy
Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)  
merhaba.nasilsiniz. yorumunuz için çok teşekkür ederim .ben uzun zamandır kayda değer bir rüya görmemiştim ancak geçen gece gördüğüm rüyayı yazdım. En son gördüğüm uçak rüyasında oğlumu kaybetmiştim . O zaman gördüğüm ilk rüyada eşim ben ve bir doktor arkadaş uçağa biniyoruz dolanıp duruyoruz ama uçak kalkıyordu. Bu rüya sonrası oğlumun hastalığı nuksetti. Sonrasında uçakta yine yolcu olarak uçtuğunu gördüm oğlum iyileşme gösterdi. En son rüyamda oğlumla ben yan yana oturmuş uçakta camdan dışarı bakıyorduk hava çok güneşli ve parlak bir hava vardı altımızda yemyeşil çimenler ve bu çimenlerin üstünde simsiyah manda ve manda yavruları otluyorlardi. Ben aklımdan ooo mandalara bak ne kadar bakımlı ve sağlıklı hayvanlar tüyleri pırıl pırıl parlıyor diye düşündüm . Öyle baktım kaldım. Hayran oldum mandalara . Sonra uçak onların üstünden geçip güm diye indi yere. Bu rüyadan sonra oğlum yoğun bakıma alındı ve ben onu kaybettim. O nedenle uçak ruyasi benim için önemli . Ama yorumunuz beni rahatlattı sağolun . Sağlıcakla kalın
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.

İlgili rüyalar

+12 oy
6 yorum 278 okuma
+17 oy
3 yorum 271 okuma
~}çu 8 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 211 okuma
Melisa Yazıcıoğlu 20 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Melisa Yazıcıoğlu Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+13 oy
1 yorum 248 okuma
+4 oy
2 yorum 95 okuma
tubiko81 31 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde tubiko81 Rüya Tabircisi (5.8k puan)   yazdı
+2 oy
13 yorum 386 okuma
saga 20 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 213 okuma
Önay Akın 21 Haziran 2022 Rüya kategorisinde Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 61 okuma
Fearless 30 Temmuz 2023 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 131 okuma
Dougless 2 Ağustos 2022 Rüya kategorisinde Dougless Karabasan (910 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 148 okuma
Fearless 23 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 350 okuma
Likya 27 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

396 Aktif
0 Üye ve 396 misafir
Bugün : 16727
Dün : 23857
Toplam : 48075050
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...