Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada maç yapmak, sosyal hayatın geri planda kalmasına ve kendini iş hayatına vermeye, tempolu bir sürecin sizi beklediğine yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

82 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada bir futbol maçı görmek ne anlama gelir?

Rüyada gördüğümüz futbol maçı bilinçaltımız tarafından oluşturulan bir gruplandırma metaforudur. Rüya sahibi aslında “benim takımımdaki oyuncular” ve “karşı takımın oyuncuları” olmak üzere yaşam yolculuğunda karşılaştığı insanları kategorilere ayırır. Bir futbol maçında kendini oyuncu olarak gören kişi bir mücadeleye aktif olarak katılır. Bu rüyada kendi takım oyuncularımız aynı amaç uğruna bizimle birlikte hareket eden kişileri, karşı takım oyuncuları bazen yolumuza taş koyanları, yaşamımızdaki engelleri ya da rakiplerimizi temsil eder.
Rüyada futbol maçı görmek aynı zamanda çatışmaların, fikir ayrılıklarının, mücadelenin hatırlatıcısı olabilir. Her maçta ortak bir amaç vardır: “yenmek”. Dolayısıyla bilinçaltımız yaşamımızı da bir maç gibi bize göstererek aslında iç dünyamızdaki yenme arzusunun altını çizer. Bu durumda anlamamız gereken bir başarının 2 taraftan sadece birine aile olacağıdır. Ortada sahibini bekleyen bir ödül vardır fakat bu ödül sadece daha iyi oynayanın olacaktır. Doğal olarak futbol maçı gördüğümüz rüyalar, yaşam yolculuğumuz boyunca önümüze çıkan tüm mücadeleleri ve başarıya ulaşmak için elememiz gereken tüm rakipleri bize gösterirler.

Rüyada futbol maçı olduğunu görmek

Kendimizi oyuncu olarak gördüğümüz futbol maçı rüyasında aslında topu ayağımızdan almaya çalışan ve bize karşı skor elde etmeye çalışan her figür yaşam yolculuğumuzda işimizi zorlaştıran kişileri, bazen önümüze çıkan engelleri ve mücadele ettiğimiz bireyleri temsil eder. Bilinçaltımız hayatımızın gidişatına zıt düşen ve hızımızı azaltan her kişi ya da engeli aslında rüyamızda “karşı takım oyuncusu” kılığına sokar. Bu durumda bir maçta karşı takımın bize karşı bir skor elde etmesi rakiplerin avantajlı duruma geçmeleri ya da büyük bir engelle karşılaşmamız anlamına gelebilir.

 

Futbol maçı gördüğümüz rüyalarda her ne kadar bilinçaltımız yaşamımızdaki kişileri, olayları ve durumları iki takım oyuncuları kılığına sokarak bize gösterse de maçın hakemi ve seyircilerini de rüya yorumu yaparken dikkate almalıyız. Bir futbol maçının hakemi genellikle tüm bu süreci yöneten kişi ya da oluşumu temsil eder. Bazen hakem üst otorite ve elinde yetki tutan yönlendirici kişinin temsilcisidir. Yine bu durumda maçın seyircileri tüm yaşananlara bir katkısı olmamasına rağmen olaylardan etkilenen kitlenin temsilcisidir.

 

Rüyada futbol maçı görmek ve takım oyuncularının belirgin olması günlük yaşamımızdaki gruplaşma ya da bir grup içinde birbiriyle uyumsuz insanların varlığına da işaret edebilir. Bazen sağlıksız bir iş ortamı ya da birbirinin kuyusunu kazan ve koltuk kavgası yapan bireylerin bulunduğu mekanlardan bize haber verir. Bu rüyayı gördüğümüzde bulunulan bir ortamda harmoni ya da huzur yoktur tam tersine huzursuzluk ve kargaşa vardır.

 

Futbol maçı gördüğümüz rüyalar genellikle gruplaşma ve kendini bir grubun parçası görmekle alakalıdır. Bu rüyayı gören kişi aslında “kendi takımımın oyuncuları” olarak içinde bulunduğu grubu, “rakip takım oyuncuları” olarak da rekabet ettiği grubu algılamaktadır. Bu rüyanın en güzel yorumunu yine kişi kendini hangi gruba dahil ve hangi grubun karşısında gördüğünü anlayarak yapmalıdır. Rüyada bir maçı kazanan kişi bir grup kişiyle birlikte bir mükafat alır.

 

Rüyada futbol maçı tam anlamıyla rekabetin artmasına delalettir. Bu rüyayı gören için bir şeye rağbet çok kadar fazladır fakat o sadece bir kişinin ya da bir grup insanın eline geçecektir. Bu rekabet bazen iş ortamında ya da aşk hayatında olabilir. Kaderde ilerleyiş tam anlamıyla durma noktasına gelmiştir ve maçta galip olan istediğini alan taraftır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç yapmak, darlıktan sonra bolluğa, kafa karışıklığından sonra aydınlığa, ilime irfana ve kitaplar dolu bir eve sahip olmaya işarettir. Cafer-i Sadık (r.a) buyurmuştur ki: Rüyada maç oynayıp gol atmak ise; karşılıklı anlaşmaya, tartışmaların tatlıya bağlanmasına işaret eder. Rüyada maç yapanları görmek, kontrollü bir şekilde zengin olmaya ve bol bol malından dağıtarak, zekat vererek hayır duası almaya işarettir.

Rüyada maç sonunda üzüntüye düşen kimse gerçek hayatında müjdeli bir haber alarak sevinenler safına katılacak demektir. Maç sonunda terlediğini gören kimse alnının teriyle işten zaferle ayrılacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç Skoru Görmek

Rüyada maç skoru görmek birikmiş borca, faturalara, fiyat hesaplamalarına ve ölçülü alışverişe delalettir. İbn-i Şirin (r.a) Buyurmuştur’ki; Rüyasında tuttuğun takımın kaybettiğini gören kimse gerçek hayatında üzüntülü bir haber ile sarsılacak demektir. Maç skorunu bulanık gören kimse için birtakım sürprizler kapıda demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maça Gitmek

Rüyada maça gitmek toplu halde şehir değişikliğine, yolculuk yapmaya, başka şehirler görmeye delalettir. İbni Kesir (r.a) Buyurmuştur’ki; kişi maça gittiğinde yalnız başına ise çok kısa bir süre içerisinde dünya evine girer. Rüyasında eşi ile maça gittiğini gören kimsenin evinde bir kavga patlak verebilir. Bu kavganın tatlıya bağlanması için iki tarafın da mutedil ve ılımlı olması gerekir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç Oynamak

Rüyada maç oynamak ile ilgili olarak, Ünlü rüya yorumcusu, Mehmet Emin Kırgil yorumu ise kişinin alnının teri sonucu helal bir kazanç kapısını kendisine doğru araladığına delalettir. Rüyada maçı kaybettiğini gören kimse gerçek hayatta kazanır ve ödüllendirilir. Rüyada yabancı kişiler arasında maç oynadığını gören kimse yeni tanışacağı insanların arasında aklı ve fikirleri ile sivrilecek, yükselecek ve çok kısa bir süre içerisinde o topluluğun başkanı olacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç Görmek

Rüyada maç yapmak yeni arkadaşlar tanımaya, o arkadaşlıklardan dostluklar kazanmaya, yeni şehirlerde yeni iş planlarına delalettir. İmâm-ı Nablusi (r.a) Hazretleri Buyurmuştur’ki; Rüyada maç yaparken gol attığını gören kimse o rüyasındaki sevincinin mislini gerçek hayatında hakkı ve hayırlısı ile görecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maça Gitmek

Bir süredir görüşmediğiniz ve sizi kıskanan kişiler ile görüşülebilir. Eğer aranızda rekabet olan ve hep birbirinizi kıyasladığınız kişiler varsa yeniden bir araya gelmeniz gerekebilir, aranızdaki çekişme artabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maç skoru görmek, eğitim hayatı devam edenlerin sınavlarından yüksek not almalarına yorumlanır. Sınavlarınızda daha başarılı olabilirsiniz. İş hayatında da mesleğe yönelik bir kursa yazılmanız söz konusu olabilir. Rüyada maç sonucu görmek, tembellik ve boş işlerden uzak durmak artık çalışmaya mecbur kalmaya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Maçı Görmek

Özel hayatınızda yaşanan ayrılık ya da kalp kırgınlıklarının biteceğine ve sevdiğiniz insanın sizin gönlünüzü alacağına yorumlanır. Eğer sevdiğiniz kişiyi kıskandığınız biri varsa aradan çekilir ve ona karşı güveniniz artar. Yaşanan güven sorunları geride kalır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Basketbol Maçı Görmek

Yeni hedefler belirleyebilir ve arkadaşlarınızla ortak plan projeleriniz varsa hayata geçirebilirsiniz. Ekip işi ile yaptığınız işlerde başarı elde edilir. Aynı zamanda birlikte bir yardım etkinliği de düzenlenebilir, hayırlı işler için dostlarınızla toplanabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tenis Maçı Görmek

Çalışmalarınızda herkesin takdirini kazanmaya ve iş ortamında dostların artacağına, düşmanların azalacağına yorumlanır. Size karşı ön yargılı olan kişiler varsa bu durum ortadan kalkar, sizi yakından tanıyıp ön yargılarından kurtulan kişiler olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maç görmek, mesleki alanda sizi hırslandıran bir şeyler yaşamak anlamına gelir. Eğer çalışma arkadaşlarınız ile aranızda rekabet varsa bu rekabet daha da kızışabilir, kendinizi ispat etme mecburiyeti hissedebilirsiniz. Eğer bir süre önce size sunulan ancak kabul etmediğiniz teklifler vara bu teklifleri geç de olsa kabul edebilirsiniz. Zamanında sıcak bakmadığınız teklifler şimdi size makul gelebilir, mesleki alanda kendinizi zorlamak ve yapacağınızın üzerinde bir performans sergilemeye kalkabilirsiniz. Özellikle de sizi birileri kızdırdıktan sonra bunlar yaşanabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maç yapmak, başarılı olmak için çok çalışmanız gerektiğine ve emek harcamadan bir yerlere gelemeyeceğinize işarettir. Rüyasında büyük bir sahada maç Yaptığını gören kişi, iş hayatında önemli adımlar atar ve çok yüksek seviyede bulunan kişilerle iş anlaşmasına girer. Bazen de bu rüya üzerinize binecek büyük sorumluluk anlamına gelmektedir. Rüyada maç yaparken gol atmak, başarıya, kişinin çalışma hayatında büyük kazançlar elde etmesine, uzun süredir beklediğiniz güzel bir haberi alacağınıza işarettir. Rüyada takım halinde maç yapmak ortaklık anlamına gelir. Bu rüya maddi açıdan büyük bir zenginlik elde edeceğinize ve azimle çalışırsanız istediğiniz sonuçlara ulaşacağınıza yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Maçı Yapmak Veya İzlemek

Rüyada futbol maçı izlemek, önünüze çıkan fırsatları kaçıracağınızın ve kibriniz yüzünden iş beğenmeyip işsiz kalacağınızın göstergesidir. Rüyasında televizyonda futbol maçı izleyen kimse, bazı girişimlerde bulunmaya cesaret edemez ve bu nedenle de hep başarısız olur. Tribünde futbol maçı izlemek ise, bazı çalışmalar yapacağınız ama bu çalışmalarınızdan istediğiniz sonuçları alamayacağınız anlamına gelir. Rüyada futbol maçı yapmak ise, iş hayatınızda yapacağınız girişimler ve çalışmalardır. Çalışma yaşamınızdaki başarınızı, rüya
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç Yapmanın Psikolojik Tabiri

Rüyada maç yapan kişi spor yapmayı seven, daima zinde ve güzel bir hayat süren, tembellikten hoşlanmayan ve her zaman çalışarak bir yerlere gelmeyi amaçlayan bir karaktere sahiptir. Maç yapmak kişinin başarılı olma isteğini de yansıtmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maç yapmak, iş ve sosyal yaşamda kişinin rekabet içersinde olduğu bir takım kişilere ticari yaşamdaki rakipleri ile giriştiği mücadeleye işaret eder. Görülen bu rüya kişinin atacağı bir adım için hazırlık içersinde olmasına, yapılan plan ve projelere delalet eder. Rüyada maç yapmak, bazı alimlere göre, rüya sahibinin başarı ve kazanç sağlamak için çaba gösterip, emek vermesi gerektiğine tabir edilmiştir. Bu rüyayı görenlerin kolay yollardan kazanımlar sağlayamayacağına, kazanmak için çok çalışıp, azim göstermesi gerektiğine rivayet edilir. Rüyada maç yaptığını görmek, kişinin hedeflerine ulaşmak adına, tüm zorluklara göğüs germeye, önüne çıkan engeller ile mücadele etmeye yorulur. Rüyada maç yapmak, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç Yapmak Ne Demek

Rüyada maç yapmak, rüya sahibinin hayalleri adına savaşlar vermesine, hedefleri uğruna gayret içersinde olmaya yorumlanır. Görülen bu rüya kişinin iş yaşamında rakipleri ile girdiği mücadeleye, disiplinli ve kararlı bir iş yaşantısına sahip olmaya yorulur. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin kendilerini geliştirme ve yenileme adına sürekli atılım içinde olmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşlar İle Maç Yapmak

Rüyada arkadaşlar ile maç yapmak,  kafa dinlemeye, sevilen kişiler ile stres atılıp dostluk meclislerinde bulunmaya işaret eder. Rüyada arkadaşlar ile maç yaptığını görmek, kişinin kendisine vakit ayırmasına, stres ve sıkıntıdan arınacak faliyetlerde bulunmaya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç Yapmak Ve Gol Atmak

Rüyada maç yapmak ve gol atmak, rüya sahibinin iş yaşamında rakiplerine karşı üstün olmasına işaret eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin düşmanlarına karşı mutlak bir zafer elde etmesine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takım Halinde Maç Yapmak

Rüyada takım halinde maç yapmak, kişinin kuracağı iş ortaklıkları sayesinde varlık sahibi olacağına, kazanımları sayesinde rahat bir ömür süreceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Oynamak

Rüyada rüya sahibinin futbol oynadığını görmesi hayırla yorumlanan rüyalar arasında yer alır. Rüyayı gören kişinin şansı ve kısmetinin açık olacağı şeklinde yorumlanan bu rüya; rüya sahibinin başarılarının da her geçen gün artacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin mesleğinde oldukça iyi olacağı ve hızlı bir şekilde ilerleyerek mutlu bir döneme gireceği şeklinde ifadeler de yer alır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin rüyasında futbol oynayarak gol atması kötü ve zor günleri geride bırakacağı şeklinde yorumlanır. Bu sebeple hayırlı rüyalar arasında görülen rüyada futbol oynayarak gol atmak kişinin doğru kararlar alacağı ve bunun sonucunda hayırlı ve güzel günlere erişeceği, maddi anlamada ciddi kazanç elde edeceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin doğru işlere imza atacağı şeklinde de farklı bir yorumu bulunan rüyada gol attığını görmek oldukça önemli rüyalar arasında karşımıza çıkar.

Rüyada futbol oynamak, futbolcu görmek, top görmek, top oynamak gibi farklı detayları bulunan bu rüyada rüya sahibi için genel anlamda olumlu olan rüyalar arasında yer alır. Bu sebepten dolayı rüyasında futbol oynamak ve türevlerini gören kişi için bu rüya başarılara, mutluluğa ve huzura kapı açan bir rüya olarak yorumlanır. Rüya sahibinin gördüğü rüya sonucunda huzurlu ve mutlu bir sürece gireceği şeklinde yorumları bulunan rüyada genel olarak maddi bir genişlemenin de olacağına işaret eder. Rüya sahibi için önemli bir rüya olarak rüyada futbol oynamak müjde niteliğinde bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Oynamak

 Rüyada futbol oynamak rüya sahibinin işinde en iyi mevkiye geleceği üzerine rivayet edilir. Maddi açıdan da iyi bir maaş elde edeceğini ve hayatı boyunca sorunsuz biçimde yaşamını sürdüreceğine delalet eder. Ayrıca eğer rüya sahibinin borçları varsa kısa zaman içerisinde bunlardan kurtulacağına işarettir. Ailesiyle beraber bir yaşam süreceğine, hayatındaki sıkıntıların son bulacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Maçına Gitmek

Rüyada futbol maçına gitmek, rüya sahibinin olmayacak heveslere kapıldığına, boşa ümitlendiğine ve bu uğurda boşa koşuşturup yorulduğuna delalet eder. Kişi, kendisine kar getireceğinden emin olmadan bir işe varını yoğunu harcamak için bir an bile gözünü kırpmayacaktır diye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada futbol oynamak, atacağınız her adımın size ekstra gelir ve kazanç olarak geri döneceğine delalet etmektedir. Ömrünüz boyunca yetecek kadar birikimi yapacağınıza işaret eder. Yalnız kalmayacağınız ve sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz uzun ve sağlıklı bir ömrün bilgisini vermektedir. Yeni kararlar alarak girişimlerde bulunacağınıza ve pişman olmayacağınız gelişmelerin içerisinde yer alacağınıza delalet eder. Her geçen gün artacak olan başarıların sizi bulacağına tabir edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Oynamak Gol Atmak

Hayatınızla ilgili alacağınız kararların sizlere kazandıracağı fırsatları simgelemektedir. Şans getirecek olan adımları atmayı başaracağınıza delalet etmektedir. Kazançlarınızın artacağını simgeler ve böylelikle kötü ve zor süreçleri geride bırakacağınızı müjdelemektedir. Rüyada futbol oynadığını ve gol attığını görmek, kâr getirecek olan işlerle uğraşacağınıza yorumlanmaktadır. Hayırlı rüyalar arasında yer alacaktır ve çok sevineceğinizin bilgisini verecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Topu Oynamak

Hayırsız bir şekilde tabir edilecek olan bu rüya, şanssız olacağınıza yorumlanacaktır. Tatsızlıkların bitmek bilmeyeceğini haber veren rüyalardan birisi olacaktır. Rüyada futbol topu oynadığını görmek, problemlerinizin giderek çoğalacak olmasına delalet eder. Sürekli kaybedeceğinizden dolayı ağız tadınızın bozulacak olmasına delalet etmektedir. Sizler için hüzünlü ve umutsuzlukla geçecek olan dönemlerin haberini verecektir. Hayallerinize ulaşmanızı engelleyecek olan engellerin ve pürüzlerin sürekli karşınıza çıkacak olmasına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Oynamak Kazanmak

Yakın çevrenizde bulunan bazı arkadaşlarınızla ortak işlere gireceğinizin ve verimli sonuçları elde edeceğinizin bilgisini vermektedir. İnanarak gireceğiniz işlerden mükemmel sonuçları elde edeceğinize tabir edilir. Rüyada futbol oynayıp kazandığını görmek, gelirlerinizin artacak olmasına delalet etmektedir. Sancılı süreçlerinizin ortadan kaldırılacak olmasına tabir edilen rüyalardan birisi şeklinde aktarılacaktır. Neşeli süreçlerin sizi beklemekte olduğuna tabir edilir ve keyif alarak ilerleyeceğiniz işleri simgelemektedir. Hemen sizde kazançta görüyorsanız 1xbet sitesi ile para kazanmaya başlayabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Oynayan Birini Görmek

Mutluluğu ve huzuru yakalamanız için yardımcı olacak kişilere delalet etmektedir. Zor zamanlarınızda yardımcı olacak ve size el uzatacak olan kişilerle karşılaşacağınıza delalet olur. Rüyada birinin futbol oynadığını görmek, rahat edeceğiniz fırsatları yakalayacağınıza işaret olacaktır. Keyfinizin yerine geleceğini simgeler ve umudunuzun hiç bitmeyecek olmasına delalet eder. Sizler için kötülüklerden sıyrılmaya ve karamsarlığı bir kenara bırakacak olmaya delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç Yapmak

Futbol maçı yapmak takım işinde çalışmak, bir organizasyonda veya önemli bir projede görev almak yeteneklerini başka insanların yardımlarıyla ortaya çıkarmak demektir. Kalabalık bir işte çalışmak, kazancı yüksek bir işe girmek, kar getiren atılımlarda bulunmak demektir. Tenis maçı yaptığını görmek iki kişilik bir ortaklık manasına gelir ve tanıdık biriyle kurulacak bir şirketten hayırlı sonuçlar almak, işi kurar kurmaz yüksek gelirli işler siparişler almak, kısa sürede sermayeyi katlamak anlamındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maça Gitmek

Tek başına maça gitmek hayatında bazı değişiklikler yapacak olan rüya sahibinin bazı kararlarında tek başına kalacağını ve destek görmeyeceğini ifade eder. Seçimlerinin sorumluluğunu almak, girişilen işte zorluklarla tek başına mücadele etmek ve neticesine katlanmak demektir. Kalabalık şekilde maça girmek ise, çevrenin etkisinde fazlasıyla kalındığına, herkesin önerilerine açık olmaktan dolayı doğru karar vermekte bazı sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç yapmak, rüya sahibinin kendisine rakip gördüğü kimseler ile fikir çatışmasına girmeye ve iyi oldukları işlerde yarışması olarak yorumlanır. Rüyada maç yaptığını görmek, hedeflerin peşinden gider iken, yaralanmak ve kaza geçirmek ile de tabir edilir. Rüyada maç yapmak ile ilgili alimlerin İslami açıklamaları şöyledir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında maç yapan kişi, inatlaşmayı tehlikeli olsa dahi kazanmak için her şeyi yapmayı göze alan kişidir demiştir. İbni Sirin (r.a) Rüyada maç yapmayı, sınav ve iş görüşmesi olarak tabir etmiştir. Rüyada basketbol maçı yapan birilerini görmek, para ile uğraşan ve paylaşmayı sevmeyen akrabalar ile yorumlanır
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Maçı Yapmak

Rüyada futbol maçı yapmak, aile ve akrabalar arasında bir konu sebebi ile çekişme yaşanması ve tartışmalar olması ile tabir edilmektedir. Rüyasında futbol maçı yaptığını gören kişi, işinden her an kovulma korkusu taşıyan ve bu korku yüzünden sürekli hata yapan kişidir. Rüyada birilerini futbol maçı yapar iken görmek, mücadele etmek ve iş hayatında yükselmek ile yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Basketbol Maçı Yapmak

Rüyada basketbol maçı yapmak, yüksek makam ve mevki arzusu ile yorumlanır. Rüyasında basketbol maçı yaptığını gören kişi, iş hayatında ki bütün rakiplerinden sıyrılarak zirveye tek başına ulaşır. Basketbol maçı yapılması, elden ele dolaşan para ile de tabir edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç Yapmak Kazanmak

Rüyada maç yapmak kazanmak, sınavda başarılı olmak ve iş hayatında yükselmek ile yorumlanır. Rüyasında az sayıda kişi ile maç yaptığını ve kazandığını gören kişi, aile içinde yaşadığı tartışmalarda haklı görülür. Rüyasında kalabalık kişiler ile maç yaptığını gören kişi, iş hayatında başarılı olur. Rüyada maç yapıp kazanmak, mahkeme ve dava kazanmak ile de tabir edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç Yapmak Gol Atmak

Rüyada maç yapmak gol atmak, başarı ile tabir edilir. Rüyasında maç yaptığını ve gol attığını gören kişi, büyük emeklerinin sonucunda yakınlarının da desteği ile başarılı olacaktır. Rüyada maç yapar iken gol atmak, beklenmeyen bir yerden yardım ve para gelmesi ile de tabir edilir. Rüyasında maç yapar iken gol atan birini gören kişi, işlerinde yardım ve destek almaz ise başarısız olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Voleybol Maçı Yapmak

Rüyada voleybol maçı yapmak, gözü yükseklerde olan ve her daim kendine çıkış yolları bulabilen kişiler ile yorumlanır. Rüyada voleybol maçı yapılması, çekilen zahmetlerin ve aşılan engellerin sonunda mükafatlandırılmak ile tabir edilir. Rüyada başka birilerini voleybol maçı yapar iken görmek, başkaları üzerinden menfaat elde etmek ve kolay yollardan zengin olmak ile tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç Yapanları Görmek

Rüyada maç yapanları görmek, kıskanç ve tembel kişiler ile yorumlanır. Rüya sahibi bir yerde oturuyor ve maç yapan kişileri izliyor ise, tembelliği yüzünden hayatı boyunca yaptığı her işte başarısız olacaktır. Rüyada maç yapan insanları görmek, istenilen şeylere başkalarının sahip olacağını görmek ile tabir edilir. Rüyasında maç yapan kişileri gören ve onlara katılan kişi, ümidini yitirdiği bir şey ile alakalı tekrar kararlar alacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maç kazanmak, başarılarınız ile anılmaya, çevrenizdeki insanların size olan desteğinin artmasına, moralin yüksek olmasına, kişinin sıkıntısız güzel bir hayat sürmesine ve mücadeleci bir insan olmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maç yapmak rüya sahibinin istediği başarıyı ve hayatı yakalamak için çok çaba sarf etmesi gerektiğine, çalışmalarını arttırması ve disiplinli olması gerektiğine dair uyarı niteliğindeki bir rüyadır. Rüya sahibinin vereceği yoğun emek ve çabaların sonunda iş hayatında atacağı olumlu gelişmelere, büyük kişilerle çalışma imkânı bulacağına ve büyük bir sorumluluk alacağına işarettir.

Rüya sahibinin iş hayatında önüne çıkan fırsatları kaçırdığına, kendini beğenmişliği yüzünden yaptığı işi beğenmediğine ve işsiz kalacağına delalettir. Aynı zamanda bu rüya görülen maçtaki başarıya ya da başarısızlığa göre de yorumlanmıştır. Kişinin rüyasında maçı kazandığını görmesi iş hayatında yakalayacağı başarılara, maçı kaybettiğini görmesi ise iş hayatında yaşayacağı başarısız ve zor günlere işaret etmektedir.

Rüya sahibinin iş hayatında elde edeceği kazanca, iş konusunda uzun süredir beklenen güzel haberlerin alınacağına, zenginliğe erişmeye, berekete ve bolluğa işarettir. Rüya sahibinin istediği ve azimle çalıştığı vakit elde edemeyeceği başarının olmadığına da yorulur.

Rüya sahibinin sıkıntı günlerden, üzücü olaylardan kısa zamanda kurtulacağına, mutlu günlere kavuşacağına, neşeli ve sevinçli bir ruh haline bürüneceğine, hayatınızda yaşayacağınız olumlu ve önemli gelişmelere ve yeni arkadaşlıklar ve yeni çevreye yorulur.

Rüya sahibinin iş stresinden ve sosyal yaşantısındaki telaştan kurtulmak adına, yapmaktan keyif aldığı, kafasının ve gönlünün rahatladığı, huzura kavuştuğu ve ferahladığı bir takım uğraşlara ağırlık vereceğine işarettir. Rüya sahibi bu aktivitelerle hem ruhen hem bedenen yenilenecek ve kendisini daha mutlu hissedecek şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç Görmek

Futbol maçında seyirci olduğunu görmek tek başına iş başarma iradesinin bulunmamasına, boş ve anlamsız heyecanlara işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç Yapmak

Maçta bizzat oynadığını görmek bir iş için emek ve gayret sarfetmeye, gol attığını görmek başarı ve rakibe galip gelmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç Seyretmek

Rüyada özellikle futbol maçı seyretmek, vaktinizi boşa harcamakta olduğunuzun işareti sayılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Oynamak

Rüyada futbol oynamak; sporla ilişkili olsa da genellikle gerçek dünyadaki duygularınızı ve faaliyetlerinizi ifade eder. Örneğin, rüyanızda agresif bir şekilde futbol oynadığınızı görür iseniz bu, kişiliğinizin agresif, negatif bir yönünü ve gerçek hayatınız için olumsuz tutumlarınızı belirtir, dikkatli ve sakin bir futbol oyuncusu olduğunuzu görmeniz, kişiliğinizin eksik yönlerini işaret ediyor olabilir.
Rüyada futbol oynamak; ​​organize bir spor paralelinde tutku seviyenize atıfta bulunabilir. İş hayatınızda veya sosyal çevrenizde çok yoğun tartışmalar ve başkalarının bir taraf tutacağı durumlar anlamına gelebilir. Rüyanın gidişatına ve bağlamına göre futbol oynamak; sizi gelecekte güzel günler ve başarıların beklediğine yorumlanabilir. Bazen de (futbol maçında sakatlanmalar görmek) beklenmedik kayıplara tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Maçı Yapmak

Rüyadaki bir futbol maçı, hayatında yapacak çok şey vaat eden bir karaktere sahip olduğunuzu gösterir ya da (bir kadın için) size egemen olmaya çalışan bir erkek figürüne imgedir. Rüya aynı zamanda sizin bir grup içerisinde yer alma fonksiyonlarınıza, önemli ve hızlı bir kararla uğraşmak zorunda kalacağınıza yorumlanır. Rüya, ilginç çekişmeler için sizi uyarıyor olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada  Futbol Takımında Oynamak

Rüyada bir futbol oyunu ​​ekip çalışmasını, kazanmayı, toplu hedefleri hesaba katmayı, rekabet ve hırsı temsil eder. Aynı zamanda arkadaşlarınızı seçerken dikkatli olmanıza da dikkat çeker. Rüyada futbol oynamak, beklenmedik bir şekilde yakın gelecekte para ve şöhrete kavuşacağınızı da öngörür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maç yapmak, tertemiz ziynete, rızkın verimli olmasına, getirisi yüksek uğraşlar ile meşgul olacağına, zenginliğe, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, duygusal yükü bulunan akrabadan uzak durmaya, eli açık yabancıya, bol kısmete, vefakar eşe, toplum yaşamında tatmine, verdiği sözü tutacağına delalet eder. Nadiren de ticari sıkıntıya, kedere düşmeye, üzücü bir durumla yüzleşileceğine, sağlığın bozulacağına, üzülmeye delalet eder. Kimi zaman da rüya uzmanları şöyle yorumlarlar ki: Görülen rüya uğraş vererek istediği varlığa, zahmetle birlikte hayalini kurduğu berekete, zahmetlerinin meyvesini alarak hak edilen varlığa, yardım alarak hak ettiği haysiyete delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir stadyumda futbol oynadığınızı veya maçı seyretmekte olduğunuzu görmeniz, tanımadığınız bazı işadamları ile dost olarak aranızda ticari bir anlaşmanın meydana geleceğine delâlet eder.

Bazı tabircilere göre; rüyada futbol oynadığınızı görmek, veya futbol maçında olduğunuzu görmek, çok zor bir sınava gireceğinize veya iş hayatınızda çetin rakiplerinizle mücadele etmek zorunda kalacağınıza; iş ortaklarınızla aranızda aşılmaz fikir ayrılıkları bulunduğuna ve bunları nasıl çözebileceğiniz hususunda
üzüntülü günler geçirerek, düşüncelerinizi hep bu işe bağladığınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maça hazırlandığını görmek bir an bile ikilem yaşamadan ve tamamen iyi niyetle maddi yardımda bulunarak büyük bir hayır işi yapmaya işaret ettiği düşünülen bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada halı sahada top oynamak yakını olan bir kimseyle alakalı bazı sırları açıklayamamak yüzünden sıkıntı duymaya ve aynı zamanda bu sırların ortaya dökülmemesi için gereğinden fazla çaba sarf etmeye yönelik işaretler barındıran bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maça hazırlanmak korktuğu şeyden ve özellikle de kendi kuruntularından selamet bulmaya yönelik çözüm aramaya ve bu sayede yakında korkularını yeneceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maça gitmek dernek, vakıf gibi kuruluşlarda hayırlı işler yapmaya önemli hizmetlerde bulunup çevresindekilerin saygısını kazanmaya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maç hazırlığı yapmak haftalardır rüya sahibinin huzursuz olmasına neden olan bir sıkıntının istenen sonuca bağlanacağına ve artık bundan sonra karşısına bu tür bir sorun çıkmayacağına işaret olarak tabir edilen bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada futbol maçı için hazırlık yapmak rüyayı gören kişi orta yaşlı bir kadınsa ve rüya olumlu işaretler taşıyorsa, çocuk yapmakla ilişkili kurmuş olduğu hayalin gerçeğe dönüşeceğine yorumlanır. Rüyada futbol oynamak rüya sahibinin zorlukları kolayca aşabilen, oldukça çalışkan ve monotonluğu hiç sevmeyen, araştırmayı ve geliştirmeyi başarının tek anahtarı olarak gören bir mantık yapısının olduğuna tabirlenmesi gereken bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maça Hazırlandığını Görmek

Rüyada maça hazırlandığını görmek silkinip kendine gelmeye, eskiden kalan yükleri atmaya ve bununla beraber mecburen kabullendiği kısmetsizliği geride bırakmaya yorulması mümkün olan bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maça Hazırlanmak

Rüyada maça hazırlanmak evlilik beklentisi olan kişi için güven veren, ticari anlamda son derece iyi koşullara sahip olmasıyla bilinen bir gençle evlenmeye işaret eden bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maça Gitmek

Rüyada maça gitmek bir sürü sorunlu işin çok emek vererek te olsa aşılacağına ve kişinin sağlığıyla ilgili problemlerini sona erdirecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maç Hazırlığı Yapmak

Rüyada maç hazırlığı yapmak rüyayı görene zarar vermek kastıyla türlü oyunlar oynayan ve sürekli düşmanlık eden birinin bütün oyunlarını alt üst etmeye ve artık zarar veremeyecek hale getirmeye tabirlenmesi muhtemel bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Maçı İçin Hazırlık Yapmak

Rüyada futbol maçı için hazırlık yapmak beyin yorgunluğundan ve huzursuzluğa sebep olan bütün sorunlardan nihayet uzaklaşmaya tabirlenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Oynamak

Rüyada futbol oynamak çocuklarının geleceğine ilişkin planları olan erkekler için bu büyük amaçlarına erişmek manasında çevresinin desteğini almaya ve böylece muratlarına ermeye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maç görmek; kişinin boş heveslere kapıldığına, olmayacak işlere yatırım yapılmasına ve hayallerini en olmayacak şeyler üzerine kurmasına delalet eder. Kişinin boş işlere zaman öldürmesine işarettir. Ayrıca hazırlıksız olarak yaşanacak olaylara tabir edilir.

Rüyada maç yapmak, birden fazla kişi ile ortak bir yola çıkmaya ve ortak bir sermaye toplayarak karlı bir işe girmeye alamet eder. Rüya sahibinin yeni iş anlaşmaları yapacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına ve geleceği adına iyi bir şeyler yapmanın telaşında olacağı anlamına gelir.

Rüyada gol atmak, çok hayırlıdır. Rüya sahibinin amaçlarını gerçekleştirmek için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet edilir. Dileklerin ve duaların kabul olacağı, rüya sahibinin işlerinden yana başarı göstereceği anlamına gelir.

Rüyada saha görmek, işlerin hafiflemesi, hayatın kolaylaşması, maddi imkânların çoğalması ve bu sayede hayatın güllük gülistanlık geçmesi şeklinde değerlendirilir. Saha yeşilse, o halde hem sağlıklı, hem zengin hem de huzurlu bir hayat geçirmeye rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maç görmek, rüya sahibinin boş heveslere kapıldığına, olmayacak işlere para yatıracağına ve hayallerini en olmayacak şeyler üzerine kuracağına rivayet eder. Kişi, kendine hayır getirmeyecek birtakım konular üzerinde kafa yoruyor ve sadece zaman öldürüyor demektir. Rüyada maç görmek, hazırlıksız olarak yaşanacak bazı olaylara yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maç yapmak, başarılı olmak için çok çalışmanız gerektiğine ve emek harcamadan bir yerlere gelemeyeceğinize alamettir. Rüyasında büyük bir sahada maç Yaptığını gören kişi, iş hayatında önemli adımlar atar ve çok yüksek seviyede bulunan kişilerle iş anlaşmasına girer. Bazen de bu rüya üzerinize binecek büyük sorumluluk manasına gelmektedir. Rüyada maç yaparken gol atmak, başarıya, kişinin çalışma hayatında büyük kazançlar elde etmesine, uzun süredir beklediğiniz güzel bir haberi alacağınıza rivayettir. Rüyada takım halinde maç yapmak ortaklık manasına gelir. Bu rüya maddi açıdan büyük bir zenginlik elde edeceğinize ve azimle çalışırsanız istediğiniz sonuçlara ulaşacağınıza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada top oynadığını görmek, dargınlık ve düşmanlığa; yumuşak bir topla oyun oynadığını görmek, düşmanlık ve kırgınlıkların sulh ile sonuçlanmasına ya da hasta olan kimsenin iyi olmasına delalet eder. Rüyayı gören kişinin futbol ile ilgisi yoksa bir hile ile karşılaşacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada futbol oynadığını görmek veya futbol maçında olduğunuzu görmek, çok zor bir sınava gireceğinize veya iş hayatınızda çetin rakiplerinizle mücadele etmek zorunda kalacağınıza, iş ortaklarınızla aranızda aşılmaz fikir ayrılıkları bulunduğuna ve bunları nasıl çözebileceğiniz hususunda üzüntülü günler geçirerek, düşüncelerinizi hep bu işe bağladığınıza işarettir. Ayrıca Bakınız; Futbol Topu
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Oynamak Görmek

Rüyanızda bir stadyumda futbol oynadığınızı veya maçı seyretmekte olduğunuzu görmeniz, tanımadığınız bazı iş adamları ile arkadaş olacağınıza ve iş için anlaşma yapacağınıza işaret eder.

Bazılarına göre; rüyada futbol oynadığını görmek veya futbol maçında olduğunu görmek; çetin bir imtihana gireceğinize veya iş yaşantınızda zorlu rakiplerinizle mücadele içinde olduğunuza, iş yaptığınız kimseler ile aranızda anlaşmazlık çıkacağına ve olayların nasıl çözüme kavuşacağını düşünürken kötü günlerden geçeceğinize, aklınızın sürekli bu olayda kalacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada futbol oynamak, gerçek hayatta zorlu yarışlardan geçeceğinize işaret eder. Rüya sahibi, iş hayatında yükselmek için bazı rakip meslektaşlarının önüne geçmesi lazım. Bunun için de gereken adımları atması gerekmektedir. Ayrıca yakın zamanda sizi test edecek, sınayacak birtakım olaylarla karşılaşacaksınız. Sevginizi, bağlılığınızı deneyecek kişiler sizi sınayacak. Bunlardan başarıyla geçmeniz hayatınızın geri kalanında biri daha bu tarz problemlerle karşılaşmanızı engeller.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Top Oynamak

Rüyada top oynamak, öncelikle bir yolculuğa işaret eder. Rüya sahibi yakın zamanda uzun bir yola gidecektir. Ayrıca bazı arkadaşlarla tartışma yaşayacak. Tartışmanın önemli olması ilişkilerine zarar verecek ve o arkadaş kaybedilecektir. Bazı rüya tabircilerine göre, rüyada top oynamak, kaybedilen mala delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Kaos

    Savaş

    Kavga

    Gürültü

    Düşman

    Rakip

    Çekişme

    Çatışma

    Rekabet

    İt dalaşı

    Boşanma

    Uyuşmazlık

    Laf dalaşı

    Fikir ayrılıkları

    Koltuk kavgası

    Ortaklığın bozulması

    Tansiyonun yükselmesi
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada futbol maçı olduğunu görmek

Kendimizi oyuncu olarak gördüğümüz futbol maçı rüyasında aslında topu ayağımızdan almaya çalışan ve bize karşı skor elde etmeye çalışan her figür yaşam yolculuğumuzda işimizi zorlaştıran kişileri, bazen önümüze çıkan engelleri ve mücadele ettiğimiz bireyleri temsil eder. Bilinçaltımız hayatımızın gidişatına zıt düşen ve hızımızı azaltan her kişi ya da engeli aslında rüyamızda “karşı takım oyuncusu” kılığına sokar. Bu durumda bir maçta karşı takımın bize karşı bir skor elde etmesi rakiplerin avantajlı duruma geçmeleri ya da büyük bir engelle karşılaşmamız anlamına gelebilir.
Futbol maçı gördüğümüz rüyalarda her ne kadar bilinçaltımız yaşamımızdaki kişileri, olayları ve durumları iki takım oyuncuları kılığına sokarak bize gösterse de maçın hakemi ve seyircilerini de rüya yorumu yaparken dikkate almalıyız. Bir futbol maçının hakemi genellikle tüm bu süreci yöneten kişi ya da oluşumu temsil eder. Bazen hakem üst otorite ve elinde yetki tutan yönlendirici kişinin temsilcisidir. Yine bu durumda maçın seyircileri tüm yaşananlara bir katkısı olmamasına rağmen olaylardan etkilenen kitlenin temsilcisidir.

 

Rüyada futbol maçı görmek ve takım oyuncularının belirgin olması günlük yaşamımızdaki gruplaşma ya da bir grup içinde birbiriyle uyumsuz insanların varlığına da işaret edebilir. Bazen sağlıksız bir iş ortamı ya da birbirinin kuyusunu kazan ve koltuk kavgası yapan bireylerin bulunduğu mekanlardan bize haber verir. Bu rüyayı gördüğümüzde bulunulan bir ortamda harmoni ya da huzur yoktur tam tersine huzursuzluk ve kargaşa vardır.
Futbol maçı gördüğümüz rüyalar genellikle gruplaşma ve kendini bir grubun parçası görmekle alakalıdır. Bu rüyayı gören kişi aslında “kendi takımımın oyuncuları” olarak içinde bulunduğu grubu, “rakip takım oyuncuları” olarak da rekabet ettiği grubu algılamaktadır. Bu rüyanın en güzel yorumunu yine kişi kendini hangi gruba dahil ve hangi grubun karşısında gördüğünü anlayarak yapmalıdır. Rüyada bir maçı kazanan kişi bir grup kişiyle birlikte bir mükafat alır.
Rüyada futbol maçı tam anlamıyla rekabetin artmasına delalettir. Bu rüyayı gören için bir şeye rağbet çok kadar fazladır fakat o sadece bir kişinin ya da bir grup insanın eline geçecektir. Bu rekabet bazen iş ortamında ya da aşk hayatında olabilir. Kaderde ilerleyiş tam anlamıyla durma noktasına gelmiştir ve maçta galip olan istediğini alan taraftır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir futbol maçı görmek ne anlama gelir?

Rüyada gördüğümüz futbol maçı bilinçaltımız tarafından oluşturulan bir gruplandırma metaforudur. Rüya sahibi aslında “benim takımımdaki oyuncular” ve “karşı takımın oyuncuları” olmak üzere yaşam yolculuğunda karşılaştığı insanları kategorilere ayırır. Bir futbol maçında kendini oyuncu olarak gören kişi bir mücadeleye aktif olarak katılır. Bu rüyada kendi takım oyuncularımız aynı amaç uğruna bizimle birlikte hareket eden kişileri, karşı takım oyuncuları bazen yolumuza taş koyanları, yaşamımızdaki engelleri ya da rakiplerimizi temsil eder.

 

Rüyada futbol maçı görmek aynı zamanda çatışmaların, fikir ayrılıklarının, mücadelenin hatırlatıcısı olabilir. Her maçta ortak bir amaç vardır: “yenmek”. Dolayısıyla bilinçaltımız yaşamımızı da bir maç gibi bize göstererek aslında iç dünyamızdaki yenme arzusunun altını çizer. Bu durumda anlamamız gereken bir başarının 2 taraftan sadece birine aile olacağıdır. Ortada sahibini bekleyen bir ödül vardır fakat bu ödül sadece daha iyi oynayanın olacaktır. Doğal olarak futbol maçı gördüğümüz rüyalar, yaşam yolculuğumuz boyunca önümüze çıkan tüm mücadeleleri ve başarıya ulaşmak için elememiz gereken tüm rakipleri bize gösterirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maç yapmak, başarılı olmak için çok çalışmanız gerektiğine ve emek harcamadan bir yerlere gelemeyeceğinize alamettir. Rüyasında büyük bir sahada maç Yaptığını gören kişi, iş hayatında önemli adımlar atar ve çok yüksek seviyede bulunan kişilerle iş anlaşmasına girer. Bazen de bu rüya üzerinize binecek büyük sorumluluk anlamına gelmektedir. Rüyada maç yaparken gol atmak, başarıya, bireyin çalışma hayatında büyük kazançlar elde etmesine, uzun süredir beklediğiniz güzel bir haberi alacağınıza alamettir. Rüyada takım halinde maç yapmak ortaklık anlamına gelir. Bu rüya maddi açıdan büyük bir zenginlik elde edeceğinize ve azimle çalışırsanız istediğiniz sonuçlara ulaşacağınıza yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Futbol Maçı Yapmak Veya İzlemek

Rüyada futbol maçı izlemek, önünüze çıkan fırsatları kaçıracağınızın ve kibriniz yüzünden iş beğenmeyip işsiz kalacağınızın göstergesidir. Rüyasında televizyonda futbol maçı izleyen kimse, bazı girişimlerde bulunmaya cesaret edemez ve bu nedenle de hep başarısız olur. Tribünde futbol maçı izlemek ise, bazı çalışmalar yapacağınız ama bu çalışmalarınızdan istediğiniz sonuçları alamayacağınız anlamına gelir. Rüyada futbol maçı yapmak ise, iş hayatınızda yapacağınız girişimler ve çalışmalardır. Çalışma yaşamınızdaki başarınızı, rüyanızda gördüğünüz maçtaki başarınız veya başarısızlığınızı etkilemektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hiçe sayması, bencilliği yüzünden başkalarının da zarar görmesi anlamlarına gelmektedir.
Rüyada Maç Yapmanın Psikolojik Tabiri

Rüyada maç yapan kişi spor yapmayı seven, daima zinde ve güzel bir hayat süren, tembellikten hoşlanmayan ve her zaman çalışarak bir yerlere gelmeyi amaçlayan bir karaktere sahiptir. Maç yapmak bireyin başarılı olma isteğini de yansıtmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maça gitmek futbol en popüler ve sevilen sporlardan biridir. Maça bir gitmek hakkında sıkça hayal rüya görürüz çünkü televizyonda izlediniz, başkalarının futbol oyunundan bahsettiklerini, ya da oyunlardan birine katılmayı veya oyun oynamalarını izlediniz. Futbol ile ilgili hayaller gerçek yaşam deneyimlerini yansıtır, ancak son zamanlarda deneyimleriniz olmadı ise, bu maç yönelimli rüyaların ek anlamları olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maça gitmek, tek başına bir futbol genellikle başarı, gurur ile amaç anlamına gelebilir. Futbol sonuna kadar taşımak ve tamamlamak istediğiniz bir şeydir. Çalıştığınız proje veya kişisel hedefleri temsil edebilir. Rüyada maça gitmek, futbol maçı izlemek, hayatınıza daha fazla heyecan katmanız gerektiğini hatırlatmaktır. Rüyada maça gitmek Kendinizi tezahürat yaptığınız ekipten biriyle ilişkilendirirseniz, kendinizi ait hissetmek, bir grup insana katılmak istediğiniz anlamına gelir. Belki de, iş arkadaşlarınızla her zamanki çalışma alanı dışında sosyal hayata sahip olmak istersiniz. Rüyada bir maça gitmek, hayatınızda önemli olan birinin ilişkinizde aba göstermeye çalıştığını, ancak aynı şekilde sizi bir şekilde zorlayıcı ve sinir bozucu hale getirdiğini düşündürür.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maça Gitmek ve Bahis Oynamak

Futbol oyununa bahis ya da herhangi bir bahse girmeyi görmek, önemli, hızlı kararla uğraşmak zorunda olduğunuzu gösterir. Rüyada, maça gitmek ve bahis oynamak, işleri derin bir şekilde düşünmenizi gerektirecektir. En iyi yargılama kararınızı vermeden önce tüm faktörleri ve ayrıntıları göz önünde bulundurun. Rüyada, maça gitmek ve bahis oynamak dikkatli olmanız gerektiğini gösterir. Veya işinizdeki insanları işe alma sürecinde olabilirsiniz. Rüyada maça gitmek ve bahis oynamak, karar sürecinizin yansıması olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Maça Gitmek ve Oynamak

Rüyada bir maça gitmek ve oynamak hakkında rüya görmüş iseniz, her zaman nasıl hissettiğinizi, oynadığınız kişileri ve oynadığınız pozisyonu düşünün. Rüyada bir maça gitmek ve oynamak, takım arkadaşlarınızın geri kalanıyla takım çalışması ve koordinasyon gerektiren çok takım odaklı spordur. Belki de birçok rol içeren büyük projede ekibin parçası olarak çalışıyorsunuz. Rüyada futbol oynamak, farklı görevleri aile üyelerinizle nasıl bir takım olarak ayırdığınızı temsil edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada maç görmek, rüyada maç yapmak yoğun bir rekabet şartları içinde olduğunuzu ve ancak bu şartlara uyum sağlamayı başararak hedeflerine ulaşabileceğini gösterir. Rüyada maç izlemek zamanınızı boşa geçirdiğinize işaret eder. Rüyada favorilik, favori olmak, favori olduğunu görmek geçmişte öğrenip şimdiye kadar hiç kullanmadığınız bir meslek veya bir beceriniz olduğunu , şimdi bu hünerini tekrardan kullanmanız gerektiğini size hatırlatır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gol Atmak

Rüyada gol atmak,  çok hayırlıdır. Rüya sahibinin amaçlarını gerçekleştirmek için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet edilir. Dileklerin ve duaların kabul olacağı, rüya sahibinin işlerinden yana başarı göstereceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seyircilerden Alkış Almak

Başarı ve zenginlik demek olan rüya, ailesini yaptığı işlerle gururlandıran bir evlat olmanın da işaretini verir. Gençler için çok parlak bir geleceğe, kendi işini kurmaya, verimli atılımlar ve girişimlerde bulunmaya delalet ettiği gibi, kişinin çıkarlarına uygun koşullar elde edeceğine ve çevresindeki kimselerin kıskanç bakışlarını üzerine çekeceğine de yorulur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

582 Aktif
2 Üye ve 580 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13373
Dün : 21898
Toplam : 48093527
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...