Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
1.5k okuma
GmzKnr İstihare kategorisinde Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Iyi geceler arkadaslar.. Istihare ruyasinda kırmızı renk görüpte sonucunu yaşayan oldu mu?? Sizce sadece savaş ve şiddet ve şer mi simgeliyor??

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+6 oy
Bircankrk Rüyakar (2.3k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Bildiğim kadarıyla kirmizi renk hayırlı olmayacağını gösterir. Ama doğrusunu Allah bilir tabi. İstihare rüyaları pek doğru çıkmaz diye düşünüyorum ben. İstihareden sonra kafamiz dusuncemiz en çok nereye ne istediğimize yoğunlaşırsa genelde onları götürür rüyada. Hayırlara çıksın inşallah
Bircankrk Rüyakar (2.3k puan)  
Teşekkürler
+7 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Kişi veya kurumlar ile ilgili hilekar kimseye ve işlere yorum olur ,meslek açısından hayır getirmez kişiler için içten pazarlık yapan arkadan iş çeviren size gerçek niyetini belli etmeyen kişilere yorulur kırmızı ikaz anlamları taşır , aşk yada tutku gibi duygular için değil kullanılmaz istihare dini bir ibadet olduğu için renklerin anlamları evrenseldir yani geçmişten günümüze aynıdır ama rüyanın oluşuna ve simgelere göre değişir yorumu .
+6 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Savaş şiddet şer , geçmişte konulmuş tabirler ve hala tabir olarak evet var olan yorumlar , ama tabirlere yenisi de ekleniyor zaman geçtikçe modern dünyaya uyarlanıyor

Kırmızı , şiddet ve şiddetli duygulara da işaret olur , kavga ,kötü sözlü kimselere ve bazende şeytani huylara ve işlere de tabi olur.

Bazı Türk gelenekleri vardır beyaz gelinlik üzerine kırmızı kurdele bağlamak burda gelinin ve evliliğine nazar değmesin diye yapılır birde aile bağları için önemli bir gelenektir , ama gerçek islam düğünleri bu şekilde olmuyor geçmişten günümüze kırmızının anlamı değişti güç Kudret hüküm ve asilik simgesi haline geldi bazen şehvet bazen tutku ve bazende istek arzu bu toplumsal anlamları ama islami anlamı şer uzak ol demektir bir kere kırmızı görmekle de olmaz bu istihareyi ne niyetle yapıyorsan peşine düşmek de yarar var bir kere gördüm kesin karar vereyim demek değildir istihare zaman ve gelecek göreceli yani değişken geleceğe yön veren de attığımız her adımdır .
Kırmızı renk için bir örnek vereyim bir hanfendinin içine derler ya kurt düştü yakın bir çevresi var dostları ve akrabaları dostları ile ortak bir iş yapmak istiyor çevresindeki kadın arkadaşlarına güveniyor istihareye yatıyor ben bu işi yapmalımıyım hayır mi şer mi hem kırmızı hem yeşil renk görüyor yakın arkadaşlarından biri zaman sonra kadının arkadaşlarından biri kadına büyük zarar veriyor renk bazen duyguyu bazen kişiyi bazen gidilecek yolda hayır mı var deriz kırmızı renk o an kişiler ben bu yola çıkıcam der kırmızı da görsem çıkar başına bir iş gelmez ve der ki bak az kalsın rüyaya uyacak gitmeyecktim oysa başına gelecek ve gelen belayı Allah ondan alır kişi bilmez , Yada kırmızı rengin anlamı bellki aylar sonrasında gizli bizler şimdiye yoruyoruz şimdi bişey olmadı ama ya sonra olursa bunun garantisi yok istiharede renkleri gör ama önlemini al gözün açık olsun benim için istihare önlem almak dır.
+6 oy
Rüyalandım Rüyazede (1.7k puan)  
istihareye yattığım bir gece bende kırmızı görmüştüm.
Ve o yapmakta olduğum işten döndüm.
Hayatımda verdiğim en iyi kararlardan birisiydi inan bana.
+2 oy
Betmelin0 Rüyazede (1.1k puan)  
Bende böyle kirmizi bir ruya gordum asiri meraktayim insallah hayirlisi olur sizin icin 8 martta atmissiniz hatta bir değişiklik oldumu

İlgili rüyalar

+11 oy
1 yorum 148 okuma
Kirkio 31 Mart 2020 İstihare kategorisinde Kirkio Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+12 oy
2 yorum 1.6k okuma
+15 oy
4 yorum 330 okuma
Ela 11 Haziran 2019 İstihare kategorisinde Ela Rüya Yorumcusu (18.9k puan)   yazdı
+14 oy
4 yorum 418 okuma
+19 oy
2 yorum 1.8k okuma
+15 oy
3 yorum 348 okuma
Simge 19 Ağustos 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 221 okuma
Misafir 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+15 oy
7 yorum 17.6k okuma
Ela 6 Eylül 2019 İstihare kategorisinde Ela Rüya Yorumcusu (18.9k puan)   yazdı
+8 oy
5 yorum 410 okuma
4 Ocak 2021 İstihare kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+16 oy
5 yorum 323 okuma
+11 oy
1 yorum 279 okuma
Ela 11 Haziran 2019 İstihare kategorisinde Ela Rüya Yorumcusu (18.9k puan)   yazdı
0 oy
2 yorum 198 okuma
Hamza budak 12 Ekim 2021 İstihare kategorisinde Hamza budak Karabasan (119 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

434 Aktif
2 Üye ve 432 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9844
Dün : 23857
Toplam : 48068185
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...