Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
2.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada lif görmek, kişinin hoşuna giden hobiler edineceğine, bu hobilerden yana bir maddi kazanç elde etmeyeceğine işarettir. Rüya sözlüğü yazarları bu rüyayı rüyanın görülme şekline ve niteliğine göre farklı yorumlamaktadırlar. İşte, rüyada lif görmenin anlamı;

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Rüyada Lif Görmek

Rüyada lif görmek, küçük paralar kazandıracak bir iş için, büyük emek harcamak anlamına gelir. Kişi, yorgunluğuna asla değmeyecek miktardaki bu parayı, gereksiz şeyler için harcayacaktır. Bu rüyanın neticesinde rüya sahibine gereksiz şeyler için vaktini ve parasını harcamaması tavsiye edilir.
Rüyada Lif İşlemek

    Rüyada lif işlemek, iş hayatı ile ilgili güzel şeylerin habercisidir. Kişinin, zorlukları aşmak için çok çalışacağına, işiyle ilgili birçok şey öğrenip ustalık kazanacağına, kendisine olan güveninin artacağına ve başarılı olacağına işaret eder. Şayet rüya sahibi bu dönem içerisinde artırırsa başarısı da aynı şekilde artacaktır.

Rüyada Başkasının Lif Ördüğünü Görmek

    Rüyada başkasının lif ördüğünü görmek, iş hayatı ile ilgili sıkıntılı günlerin, güzel bir ortaklık sayesinde aşılacağını gösterir. Rüyayı sahibi bu sayede çektiği sıkıntılardan kurtulacak ve hayal ettiği rahata kavuşacaktır.
    Bu rüyanın diğer bir anlamı ise, kişinin gerçek sevgiyi bulacağı ve evleneceği şeklindedir. Yani her türlü hayırlı ortaklık manasına gelir.

Rüyada Lif Hediye Etmek

    Rüyada lif hediye etmek, kişinin boş işlerle oyalanıp geleceği için hiçbir şey yapmadığı bir sürecin içerisine gireceğini gösterir. Rüya sahibinin etrafı iyi gün dostları ile doludur. Eldeki imkanları yanlış şekilde harcayarak dara düştükçe çevresindeki insanlar da azalacaktır. Bu sebeple boşa vakit harcamak yerine çok çalışmakta fayda olacaktır.

Rüyada Lif Satmak

    Rüyada lif satmak, iş hayatında sıkıntılı günlerin habercisidir. Bu rüyayı gören kişinin iş hayatında sözler vermeden önce tüm koşulları etraflıca değerlendirmesi gerekir. Tutamayacağı sözler vermemesi gereken rüya sahibinin atacağı adımlarda tecrübeli yakınlarına danışmasında fayda olacaktır.

Rüyada Lif Ören Birini Görmek

    Rüyada lif ören birini görmek, kişinin iş hayatında büyük yardımlar göreceği insanlarla tanışacağı anlamına gelir. Büyük sıkıntıların, ancak doğru insanların yardımı ile aşılabileceğini anlatır. Deneyimli kişilerin tavsiyelerine kulak vermek ve eleştirilere açık olmak, yapılabilecek en doğru şeydir.

Rüyada Lif İpi Görmek

    Rüyada lif ipi görmek, umutların yitirildiği anda kazanılan zafere, erişilen başarıya ve yüksek mertebeye işaret eder. Gerekli olan tek şey sabırdır.

Rüyada Liflenmek

Rüyada liflenmek, bolluğa ve berekete işarettir. Rüyayı gören kişi, saygın bir mertebeye erişecektir. Hayırlı kazancın, huzur ve mutluluğun sembolüdür.
Hasta Olan Kişinin Rüyada Liflendiğini Görmesi

    Hasta olan kişinin rüyada liflendiğini görmesi, hastalıktan kurtulması şeklinde yorumlanır. Sağlıklı ve mutlu günler çok yakındır.

Rüyada Sabunlanmak

    Rüyada sabunlanmak, tüm sıkıntı ve zorluklara veda edileceğinin müjdecisidir. Kişi, çok çalışmanın karşılığında büyük kazanç elde edecek ve ailesi ile bozulan ilişkilerini tekrar düzeltecektir.

Rüyada Örgü Lif Görmek

    Rüyada örgü lif görmek, kişinin sıkıntılı durumları teker teker çözeceğine, ilişkilerini düzelteceğine ve büyük kazanç sağlayacağına işarettir. Yapması gereken tek şey farklı bir yol izlemektir. Aynı şeyleri yaparak farklı bir sonuç beklemek büyük hatadır.

Rüyada Beyaz Lif Görmek

    Rüyada beyaz lif görmek, bolluk ve bereketin rüya sahibini bulacağı anlamına gelir. Tek şart, rüyayı gören kimsenin iyi bir insan olmasıdır. Şartlar ne olursa olsun kişinin doğruluktan şaşmaması gerekir.

Rüyada Sarı Lif Görmek

    Rüyada sarı lif görmek, rüya sahibinin hayatının güzelleşeceğine, sevdikleri ile birlikte bir ömür mutlu yaşayacağına işarettir.

Rüyada Mavi Lif Görmek

    Rüyada mavi lif görmek, iş hayatında başarı olarak yorumlanır. Fakat ilişkiler için tam tersi bir durum söz konusudur. Bu rüya, eşler arasında uyumsuzluğu ve sorunları gösterir. Kişinin kendisine gerçekte ne istediğini sorması ve bu cevaba göre hareket etmesi tavsiye edilir.

Rüyada Renkli Lif Görmek

    Rüyada renkli lif görmek, rüya sahibinin aşkı yakalayacağı ve mutlu olacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Keselenmek

    Rüyada keselenmek, rüya sahibinin hayatının güzelleşeceğine, korku ve sıkıntılarından kurtulacağına, üzerindeki yükleri atacağına, hastalık sahibi ise iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada Banyo Kesesi Görmek

    Rüyada banyo kesesi görmek, rüya sahibinin hayatını zorlaştıracak kişi veya durumlarla karşılaşacağına işaret eder. Uzun ve zorlu bir sürecin ardından sabırla kazanılacak büyük bir zaferin ve mutluluğun habercisidir. Bu rüyayı gören kişiler, hayatın içindeki zor insanlarla günün birinde tekrar karşılaşabileceğini asla unutmamalıdır. Onlarla baş etmeyi öğrenmeleri gerekir.
Rüyada banyo lifi aldığını görmek
Rüyada banyo lifi aldığını görmek bazı gıdaların alınmayışı nedeniyle hasta olunacağına ama, doktor tedavisi görmek ve bununla beraber uykusuzluktan kurtulmak suretiyle rahatsızlığın sona ereceğine çıkabilecek bir rüyadır.
Rüyada banyo lifi satın almak
Rüyada banyo lifi satın almak pahalı bir araba almak yönündeki ortaya konulan mücadelenin, ekonomik açıdan zenginliğe sahip birinden alınan destekle kalkınarak elde edilen önemli mali imkanların sayesinde olumlu neticelerinin alınmasına işaret eden bir rüyadır.
Rüyada banyo lifi almak
Rüyada banyo lifi almak sağlıklı yaşamın gereği olması amacıyla, spor yapılması ve stresten uzak durulmasına olan zorunluluğa vurgu yapan bir işaret olarak tabirlenir. Rüyada banyo kesesi almak bekar olan bir kadının rüyasıysa, oldukça anlayışlı, maddi olanakları geniş olan ve kendisiyle evlenmek isteyen bir kişiyle sözleneceğine tabirlenmesi muhtemel bir rüyadır. Rüyada hamamda keselenmek diyet programına sadık kalınmadıkça tedaviye olumlu cevap alınamayacağına kesinlikle uzman bir hekime başvurulmasıyla beraber tıbbi olarak ta tedbirlerin alınmasının zorunlu olduğuna yorumlanır. Rüyada kendini liflemek çabucak hastalanmamak bakımından, düzenli olarak spor yapılmasının yanı sıra, zihni meşgul eden şeylerden uzaklaşılmasının önemli olduğuna işaret eden bir rüya olarak tabir edilir.
Kese ya da lif görmek ve bunları kullanarak banyo yapmak, duş almak kişinin üzerine birilerinin iftira atacağına ve söyledikleri sözlere dikkat ederse kendisini aklamanın kolay olacağına delalet eder. Bu nedenle zihni açık ve dikkatli davranması dahilinde üzerine sürülen kara lekeden rahatça kurtulacak kendisini aklayacaktır. Kese görmek zaten kişinin dedikodu ve gıybete karşı sakin, sabırlı olması gerektiğine ve kendini haklıyken haksız durumuna düşürecek şeyler yapmamasına delalet eder.

Rüyada Kese/Lif ile Yıkanmak Görmek

Keselenmek ve lifle sürtünerek yıkanmak kişinin arkasından konuşanların çok olduğuna ve onlardan kurtulmak için de sabırlı, sakin ve kendini bilerek hareket etmesi gerektiğine delalet eder. Kıskanan pek çok insan vardır çevresinde ve iftiralara, dedikodulara maruz kalacaktır. Fakat kendini güzelce ifade eder ve biraz güçlü olursa içerisine düştüğü bu durumdan karşı tarafın da suçunu ortaya sererek kurtulacaktır. Üzerine gelen kötü sözlerden, tavırlardan, olaylardan kurtulup temizlenmeye, zor durumların ardından daha da güçlenerek çıkmaya, toplumun sevgi ve saygısını yine eskisi gibi kazanmaya delalet eder.
Rüyada banyo kesesi görmek, kendini rahatlatmaya, sevdikleriyle kaliteli zaman geçirmeye yorumlanır. Banyo kesesi gören kimsenin aynı zamanda sağlıklı bir hayat yaşayacağını, bahtının açık olduğunu da söyleyebiliriz. Kişinin kaliteli zaman geçireceğine ve muradına ermeye, dileklerinin, dualarının halis olmasına da tabir edilir. Rüyada banyo kesesi almak, kendine önem verdiğine ve rahatlamaya ihtiyaç duyduğuna yorumlanır. Huzurlu ve mutlu bir hayatının olmasına da alamet eder.
 Rüyada Keselenmek Görmek

Kendisine dert olan şeylerden, kafaya taktığı ve mutluluğunu alan şeylerden kurtulacak, hastalıklardan kurtularak şifa bulacak, işinde eski başarısına kavuşacak, maddi sıkıntılarından borcundan harcından kurtulacak, ailevi sıkıntılarını ve küslüklerini, dargınlıklarını aşarak sosyal ortamında da huzuruna mutluluğuna kavuşacaktır. Eski neşesini ve eski yaşamını özleyen bir kişinin hayatını ifade eder ve bu sorunları çözeceğine, kendisini huzura ve refaha erdirerek bol kazanç sağlayacağı ve severek yapacağı işinde çok çalışıp başarılı olacaktır. Elde ettiği mesleki ödüllerle adını duyurup kendisi için dilediği gibi lüks bir yaşam kurarak mutlu olacak, ailesine de her yönden yardım ederek onların yanında yer alacaktır. Mutluluğunu ve huzurunu, sağlığını, dostlarını geri kazanacak neşeli bir yaşam sürecektir.

Rüyada Tellak Görmek

Resmi bir dairede işi olacağına ve bunun hayır işi olacağına delalet eder. Toplumun yararına ve ihtiyacı olanlara yardım eli uzatmaya haber veren bu rüya takım elbiseli, üniformalı bir ortama girmeye, resmi kağıtlara imza atmaya haber verir.

Rüyada Birini Keselemek

Kişinin maddi durumu iyi olsa da kötü olsa da kendisinden yardım isteyen bir kişiyi geri çevirmeyeceğine, ona yardım eli uzatacağına ve o kişiye hem maddi hem manevi yarar sağlayacağına işaret eder. Bu tanıdığı birine iş bulmaya ya da borcunu kapamaya delalet olabilir.

Rüyada Kese Yapmak

Hayatında oluşacak refaha, huzura ve ferahlığa, mutluluğa işaret eder. Rüyayı gören kişinin yaşamında mutluluk ve neşenin, sağlık ve paranın eksik olmayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lif görmek, angarya işlere, üç kuruş kazanmak için çok ağır işler yapmak zorunda kalmaya, kişinin emeğinin karşılığında çok cüzi bir gelir elde edeceğine ve geleceği için birikim yapacağı yerde, çul, çaput, tablo, biblo toplayacağına delalet eder. Rüyada lif görmek, rüya sahibinin daha ziyade kendisine keyif getirecek hobilerle ilgilenmesine ve bunlardan yana hiçbir maddi kazanç elde edemeyecek oluşuna işaret eder.
Rüyada Liflenmek

Rüyada liflenmek, üstün başarılar ve zaferler elde etmeye, sıkıntılarından, dertlerinden, hastalığından ve borcundan kurtulmaya işaret eder. Mutluluk anlamına gelir ve rüyayı gören kişinin ferahlığa kavuşacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına yorulur.
Rüyada Sabunlanmak

Rüyasında sabunlandığını gören kişi, kısa sürede rahatlığa kavuşacak demektir. Kişini işleri ve hayatı kolaylaşacak, keyfi ve neşesi yerine gelecek, hayatında sürpriz gelişmeler yaşanacaktır diye tabir edilir.
Rüyada Keselenmek

Bir kimse rüyasında keselendiğini görürse o kişinin şansı ve kısmeti açılır. Rüya sahibi darlık, yokluk, üzüntü ve sağlık sorunları ile geçen günlerinden kurtulur, kötü günlerini gerisinde bırakır, hep ileriye bakar ve gelecek için kurduğu hayallerine her geçen gün bir adım daha fazla yaklaşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lif görmek, size gelecek bir mala dalalet eder. Erkek ve kadın için elbise anlamına da gelmektedir. Sabır ve gayret ile sahip olacağınız büyük bir nasip ve kısmet olarak ifade edilir.

Lif ile yıkandığını gören kimsenin sıkıntıları gider.

Eğer lif sarı ise hastalık, beyaz ise ferahlık ve sağlık olarak ifade edilir.

Rüyada lif görmek, hakkınızda çıkacak bazı dedikodulara işaret eder. Aslında bu rüya bir ikaz niteliği taşımaktadır. Bu dedikodular karşısında sabırlı olmanızın sizin için daha hayırlı olacağı ifade edilmektedir. Sabır ile önemli şahsiyetlerin desteğini alacağınızı ve kazanacağınızı gösterir.

Rüyada lif ile yıkandığınızı görmek, bir takım düşmanlarınız olduğuna işaret eder. Düşmanınızın sizin hakkınızda delil aradığını gösterir.

Lif, maddi olarak kıymetli ancak manevi olarak ucuz olan mal ve elbise olarak tabir edilir. Bu elbise hem erkek hem de kadın için pahalı ama kıymetsiz olarak ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada keselenmek, temizliğe ve borcu ödemeye, insanların işlerini bitirmek için devlet başkanı kapısında duran kimseye, günahlardan tövbeye ve iyi halli olmaya işarettir.

Rüyada keselenmek, insanların işini görmek için devlet ve hükümet erkanı nezdinde aracılık yapan kimseye; gardiyana, borçlardan kurtulmaya, temizliğe, tövbe etmeye yorumlanır. Keselenmek erkek veya kadın için elbiseye delalet eder.

Rüyada keselenmek kir çıkması, üzerinizdeki ağırlığı atarak mutlu ve huzurlu bir hayata başlayacağınıza, mütedeyyin olmaya, üzüntü ve kederden kurtulmaya işarettir.Ryüada temiz bir yerde keselendiğini gören sıkıntıdan kurtulur, borçlu ise borcundan kurtulmaya, hasta ise iyileşmeye tabi edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yükte ağır, değerde hafif olan mala yahut elbiseye delalet eder.

Molla Cami: Rüyada lif görmek, erkek veya kadın için elbiseye işarettir. Bazen de lif görmek. ağır bir mala işarettir.

Diyanet: Rüyada lif görülmesi; erkek olsun kadın olsun elbise ile yorumlanır.

Nablusi: Rüyada lif görmek, erkek veya kadın için elbiseye delalet eder. Bazan da lif görmek, ağır bir mala delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada banyo kesesi görmek, kendini rahatlatmaya, sevdikleriyle kaliteli zaman geçirmeye yorumlanır. Banyo kesesi gören kimsenin aynı zamanda sağlıklı bir hayat yaşayacağını, bahtının açık olduğunu da söyleyebiliriz. Kişinin kaliteli zaman geçireceğine ve muradına ermeye, dileklerinin, dualarının halis olmasına da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lif görmek, rüya sahibinin gelir getirmeyen işlerle uğraşacağını anlamına gelir. Yani rüya sahibinin üç kuruş kazanmak için çok ağır işler yapmak zorunda kalacağına, emeğinin karşılığını çok az bir gelirle elde edeceğine yorulur. Rüya sahibi bir kenara attığı para ile geleceği için birikim yapacağına delalet eder.

Rüyada lif görmek, kişinin hoşuna giden hobiler edineceğine, bu hobilerden yana bir maddi kazanç elde etmeyeceğine işarettir. Rüya sözlüğü yazarları bu rüyayı rüyanın görülme şekline ve niteliğine göre farklı yorumlamaktadırlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada liflendiğini gören kişi, üstün başarıları sayesinde büyük kazanımlar edineceğine böylelikle dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına demektir. Ayrıca hasta olan kişinin bu rüyayı görmesi, hastalığının şifa bulmasına yorulur.  Bu rüyayı gören kişi derin bir nefes alacağına ve mutluluk gözyaşları dökeceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örgü Lif Görmek

Rüya sahibinin rüyasında örgü lif görmesi kişinin iş hayatında çok çalışacağına, rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lif görmek, kişinin zaman geçirmek için çeşitli hobiler edineceği demektir. Rüya sahibinin iş hayatında fazla zaman ayırdığı için ailesine karşı ilgisiz bir tavır sergileyeceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Lif Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında beyaz lif görmesi kişinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına rivayet etmektedir. Rüyada beyaz lif görmek kişinin hayatında yapacağı yeniliklere ve iş hayatında atacağı büyük adımlarda başarılı olacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Lif Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sarı lif görmesi kişinin zenginleşeceğine, ailesi ile birlikte bir ömür geçireceğine, iş hayatında olumlu olaylar yaşayacağı anlamına gelir. Rüyada sarı lif görmek rüya sahibinin iş hayatında ortaklarıyla büyük bir işe imza atacağı ve çok büyük maddi güç kazanacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabunlamak

Rüyada sabunladığını gören kişi, kısa bir süre içinde rahatlığa kavuşacak demektir. Kişinin hayatının kolaylaşacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine ve hayatında sürprizlerle karşılaşacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Keselenmek

Rüyada keselendiğini gören kişinin kısmetinin ve şansının açılacağı anlamına gelir. Rüya sahibi, yokluk, üzüntü ve sağlık sorunlarından kurtulur. Rüyada keselenmek rüya sahibinin kısmetinin açılacağına yeni birisini bulup aşk hayatına devam edeceğine ve hayatına yeni bir sayfa açılacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif Görmek

Rüyada lif görmek, elbiseye, bazen de ağır bir mala işarettir.Bir rüyayı gören kadın olsun, erkek olsun aynı şekilde yo­rumlanmıştır.Bazen rüyada lif görmek, yükte ağır, değerde hafif olan mala da işâret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada banyo lifi görmek temizliğe önem vermeye ve hayırlı bir hayat yaşamaya, emeklerin karşılığını fazlası ile almaya ve hayırlı bir hayata delalet eder. Rüyada banyo lifi görmek ve sabunlanmak ise temiz bir insan olarak yaşamaya ve günahtan kaçınmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif Görmek

Rüyada lif görmek, küçük paralar kazandıracak bir iş için, büyük emek harcamak anlamına gelir. Kişi, yorgunluğuna asla değmeyecek miktardaki bu parayı, gereksiz şeyler için harcayacaktır. Bu rüyanın neticesinde rüya sahibine gereksiz şeyler için vaktini ve parasını harcamaması tavsiye edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif İşlemek

    Rüyada lif işlemek, iş hayatı ile ilgili güzel şeylerin habercisidir. Kişinin, zorlukları aşmak için çok çalışacağına, işiyle ilgili birçok şey öğrenip ustalık kazanacağına, kendisine olan güveninin artacağına ve başarılı olacağına işaret eder. Şayet rüya sahibi bu dönem içerisinde artırırsa başarısı da aynı şekilde artacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Lif Ördüğünü Görmek

    Rüyada başkasının lif ördüğünü görmek, iş hayatı ile ilgili sıkıntılı günlerin, güzel bir ortaklık sayesinde aşılacağını gösterir. Rüyayı sahibi bu sayede çektiği sıkıntılardan kurtulacak ve hayal ettiği rahata kavuşacaktır.
    Bu rüyanın diğer bir anlamı ise, kişinin gerçek sevgiyi bulacağı ve evleneceği şeklindedir. Yani her türlü hayırlı ortaklık manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif Hediye Etmek

    Rüyada lif hediye etmek, kişinin boş işlerle oyalanıp geleceği için hiçbir şey yapmadığı bir sürecin içerisine gireceğini gösterir. Rüya sahibinin etrafı iyi gün dostları ile doludur. Eldeki imkanları yanlış şekilde harcayarak dara düştükçe çevresindeki insanlar da azalacaktır. Bu sebeple boşa vakit harcamak yerine çok çalışmakta fayda olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif Satmak

    Rüyada lif satmak, iş hayatında sıkıntılı günlerin habercisidir. Bu rüyayı gören kişinin iş hayatında sözler vermeden önce tüm koşulları etraflıca değerlendirmesi gerekir. Tutamayacağı sözler vermemesi gereken rüya sahibinin atacağı adımlarda tecrübeli yakınlarına danışmasında fayda olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif Ören Birini Görmek

    Rüyada lif ören birini görmek, kişinin iş hayatında büyük yardımlar göreceği insanlarla tanışacağı anlamına gelir. Büyük sıkıntıların, ancak doğru insanların yardımı ile aşılabileceğini anlatır. Deneyimli kişilerin tavsiyelerine kulak vermek ve eleştirilere açık olmak, yapılabilecek en doğru şeydir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif İpi Görmek

    Rüyada lif ipi görmek, umutların yitirildiği anda kazanılan zafere, erişilen başarıya ve yüksek mertebeye işaret eder. Gerekli olan tek şey sabırdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Liflenmek

Rüyada liflenmek, bolluğa ve berekete işarettir. Rüyayı gören kişi, saygın bir mertebeye erişecektir. Hayırlı kazancın, huzur ve mutluluğun sembolüdür.
Hasta Olan Kişinin Rüyada Liflendiğini Görmesi

    Hasta olan kişinin rüyada liflendiğini görmesi, hastalıktan kurtulması şeklinde yorumlanır. Sağlıklı ve mutlu günler çok yakındır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabunlanmak

    Rüyada sabunlanmak, tüm sıkıntı ve zorluklara veda edileceğinin müjdecisidir. Kişi, çok çalışmanın karşılığında büyük kazanç elde edecek ve ailesi ile bozulan ilişkilerini tekrar düzeltecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örgü Lif Görmek

    Rüyada örgü lif görmek, kişinin sıkıntılı durumları teker teker çözeceğine, ilişkilerini düzelteceğine ve büyük kazanç sağlayacağına işarettir. Yapması gereken tek şey farklı bir yol izlemektir. Aynı şeyleri yaparak farklı bir sonuç beklemek büyük hatadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Lif Görmek

    Rüyada beyaz lif görmek, bolluk ve bereketin rüya sahibini bulacağı anlamına gelir. Tek şart, rüyayı gören kimsenin iyi bir insan olmasıdır. Şartlar ne olursa olsun kişinin doğruluktan şaşmaması gerekir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Lif Görmek

    Rüyada sarı lif görmek, rüya sahibinin hayatının güzelleşeceğine, sevdikleri ile birlikte bir ömür mutlu yaşayacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Lif Görmek

    Rüyada mavi lif görmek, iş hayatında başarı olarak yorumlanır. Fakat ilişkiler için tam tersi bir durum söz konusudur. Bu rüya, eşler arasında uyumsuzluğu ve sorunları gösterir. Kişinin kendisine gerçekte ne istediğini sorması ve bu cevaba göre hareket etmesi tavsiye edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Lif Görmek

    Rüyada renkli lif görmek, rüya sahibinin aşkı yakalayacağı ve mutlu olacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Keselenmek

    Rüyada keselenmek, rüya sahibinin hayatının güzelleşeceğine, korku ve sıkıntılarından kurtulacağına, üzerindeki yükleri atacağına, hastalık sahibi ise iyileşeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyo Kesesi Görmek

    Rüyada banyo kesesi görmek, rüya sahibinin hayatını zorlaştıracak kişi veya durumlarla karşılaşacağına işaret eder. Uzun ve zorlu bir sürecin ardından sabırla kazanılacak büyük bir zaferin ve mutluluğun habercisidir. Bu rüyayı gören kişiler, hayatın içindeki zor insanlarla günün birinde tekrar karşılaşabileceğini asla unutmamalıdır. Onlarla baş etmeyi öğrenmeleri gerekir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lif görmek, angarya işlere, üç kuruş kazanmak için çok ağır işler yapmak zorunda kalmaya, kişinin emeğinin karşılığında çok cüzi bir gelir elde edeceğine ve geleceği için birikim yapacağı yerde, çul, çaput, tablo, biblo toplayacağına delalet eder. Rüyada lif görmek, rüya sahibinin daha ziyade kendisine keyif getirecek hobilerle ilgilenmesine ve bunlardan yana hiçbir maddi kazanç elde edemeyecek oluşuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Liflenmek

Rüyada liflenmek, üstün başarılar ve zaferler elde etmeye, sıkıntılarından, dertlerinden, hastalığından ve borcundan kurtulmaya işaret eder. Mutluluk anlamına gelir ve rüyayı gören kişinin ferahlığa kavuşacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabunlanmak

Rüyasında sabunlandığını gören kişi, kısa sürede rahatlığa kavuşacak demektir. Kişini işleri ve hayatı kolaylaşacak, keyfi ve neşesi yerine gelecek, hayatında sürpriz gelişmeler yaşanacaktır diye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Keselenmek

Bir kimse rüyasında keselendiğini görürse o kişinin şansı ve kısmeti açılır. Rüya sahibi darlık, yokluk, üzüntü ve sağlık sorunları ile geçen günlerinden kurtulur, kötü günlerini gerisinde bırakır, hep ileriye bakar ve gelecek için kurduğu hayallerine her geçen gün bir adım daha fazla yaklaşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Keselenmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada keselenmek, rüya sahibinin dertlerinden, hayatın kederinden, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacak olmasına yorulmaktadır. Aynı zamanda hasta olanların şifa, huzur ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada keselenmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre benzer anlamlar taşımaktadır. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı hayatın olumlu yönde ilerleyeceğine, işlerin açılacağına yormaktadır. Rüyayı gören kişinin hayatını kabusa çeviren kötü ve tatsız olayların sona ermesine ve eski neşesine kavuşmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamamda Keselenmek

Rüya sahibinin rüyasında hamamda keselendiğini görmesi kişinin günahlarından arınacağına, harama el uzatmayacağına, vatana millete hayırlı işler yapacağına, ailesine bağlı bir evlat olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Keselenmek Kir Görmek

Rüya sahibinin rüyasında keselenerek kirinin çıktığını görmesi kişinin kötü alışkanlıklarını bırakacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin rüyasında keselenmek görmenin, kişi için günahlarından arınacağı demektir. Rüya sahibinin doğru yola yöneleceğine, kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakacağına, sağlıklı besleneceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabunla Keselenmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında sabunla keselendiğini görmesi kişinin zor bir süreç içerisinde çıkacağına, dostlarının yanında olacağına, kötü niyetli insanları hayatında çıkaracağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sokakta Keselenmek

Rüyasında sokakta keselendiğini gören kişinin işinde sıkıntı çekeceğine, fakat daha sonradan rahata kavuşacağına, çektiği sıkıntıların sonunun iyi olacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birisi Tarafından Keselenmek

Rüya tabircilerine göre rüyasında birisi tarafından keselendiğini gören kişinin akrabası tarafından kendisine büyük bir miras kalacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birini Keselemek

Rüyasında birini keselediğini görmek, rüya sahibinin ihtiyacı olan bir kişiye yardımda bulunacağını göstermektedir.
Rüyada Kese Yapmak

Rüyada kese yapmak, temizliğe, rahatlığa, sakinliğe ve huzura işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kese ya da lif görmek ve bunları kullanarak banyo yapmak, duş almak kişinin üzerine birilerinin iftira atacağına ve söyledikleri sözlere dikkat ederse kendisini aklamanın kolay olacağına delalet eder. Bu nedenle zihni açık ve dikkatli davranması dahilinde üzerine sürülen kara lekeden rahatça kurtulacak kendisini aklayacaktır. Kese görmek zaten kişinin dedikodu ve gıybete karşı sakin, sabırlı olması gerektiğine ve kendini haklıyken haksız durumuna düşürecek şeyler yapmamasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kese/Lif ile Yıkanmak Görmek

Keselenmek ve lifle sürtünerek yıkanmak kişinin arkasından konuşanların çok olduğuna ve onlardan kurtulmak için de sabırlı, sakin ve kendini bilerek hareket etmesi gerektiğine delalet eder. Kıskanan pek çok insan vardır çevresinde ve iftiralara, dedikodulara maruz kalacaktır. Fakat kendini güzelce ifade eder ve biraz güçlü olursa içerisine düştüğü bu durumdan karşı tarafın da suçunu ortaya sererek kurtulacaktır. Üzerine gelen kötü sözlerden, tavırlardan, olaylardan kurtulup temizlenmeye, zor durumların ardından daha da güçlenerek çıkmaya, toplumun sevgi ve saygısını yine eskisi gibi kazanmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada banyo lifi almak
Rüyada banyo lifi almak sağlıklı yaşamın gereği olması amacıyla, spor yapılması ve stresten uzak durulmasına olan zorunluluğa vurgu yapan bir işaret olarak tabirlenir. Rüyada banyo kesesi almak bekar olan bir kadının rüyasıysa, oldukça anlayışlı, maddi olanakları geniş olan ve kendisiyle evlenmek isteyen bir kişiyle sözleneceğine tabirlenmesi muhtemel bir rüyadır. Rüyada hamamda keselenmek diyet programına sadık kalınmadıkça tedaviye olumlu cevap alınamayacağına kesinlikle uzman bir hekime başvurulmasıyla beraber tıbbi olarak ta tedbirlerin alınmasının zorunlu olduğuna yorumlanır. Rüyada kendini liflemek çabucak hastalanmamak bakımından, düzenli olarak spor yapılmasının yanı sıra, zihni meşgul eden şeylerden uzaklaşılmasının önemli olduğuna işaret eden bir rüya olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada banyo lifi aldığını görmek
Rüyada banyo lifi aldığını görmek bazı gıdaların alınmayışı nedeniyle hasta olunacağına ama, doktor tedavisi görmek ve bununla beraber uykusuzluktan kurtulmak suretiyle rahatsızlığın sona ereceğine çıkabilecek bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada banyo lifi satın almak
Rüyada banyo lifi satın almak pahalı bir araba almak yönündeki ortaya konulan mücadelenin, ekonomik açıdan zenginliğe sahip birinden alınan destekle kalkınarak elde edilen önemli mali imkanların sayesinde olumlu neticelerinin alınmasına işaret eden bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada keselenmek, rüyayı gören bireyin dertlerinden, sıkıntı ve sorunlarından, güçlüklerinden kurtulacağına işaret eder. Rüyada keselendiğini gören kimse, birey yaşamını kabusa çevirecek olan kötü olay ve gelişmelerden kurtulacaktır. Rüyada keselenmek, birlikte, birey eski mutluluğuna, huzuruna, kavuşup, yaşamı olumlu biçimde ilerleyecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Keselenmek İslami Anlamı

Kirmani (r.a) yorumu; rüya içerisinde kese yapmak hayırlı ve olumludur. Bireyin yaşamında güzel şeylerin olacağı bilinmelidir. Rüyada keselenmek, genel manası ile iyi ve güzeldir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kese Yapmak

Rüyada kese yapmak, sakinlik, esenlik, mutluluk ve huzur manasına gelir. Rüya sahibi endişelerinden, tedirginliklerinden, korkularında, yaşam ile alakalı olan gereksiz telaştan, keder ve kuruntularından, keyfe kavuşacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamamda Keselenmek

Rüyada hamamda keselenmek, kötü olan alışkanlıklardan, karamsarlık içeren düşünce ve duygulardan, kararsızlıktan, maddi sorumluluklardan, manevi sıkıntılardan kurtulmak manasına gelir. Rüyayı gören kimsenin, dua ve dileklerinin makbul olması sayesinde bireyin mutluluğa, huzura kavuşacağına, kafa karışıklığından kurtulmaya, bireyin adına hayırlısı olan ne ise ona karar vereceği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birini Keselemek

Rüyasında birini keselemek, bireyin keselediği kişinin malından veya parasında vermekle destek olacağı manasına gelir. Rüyayı gören birey zengin olsun ya da olmasın kendisine ihtiyacı olan bireye sırtını dönmeyecek demektir. Bireye elinde olduğu kadarı ile yardım edecektir şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabunla Keselenmek

Rüyada sabunla keselenmek, rüyayı gören bireyler adına oldukça güzel ve olumlu bir rüya çeşididir. Çünkü sabun ile yıkanmak, ferah, refah ve güzel günlerin gelmesi anlamına gelir. Bununla beraber kötü günlerin geri zamanda kalması ile şanslı zamanların geleceğine işarettir. Sabun ile yıkanmak şans anlamını da taşımaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyoda Keselenmek

Rüyada banyoda keselenmek, rüyayı gören kişinin dış etkenlerden ırak, kendi huzurunu ve mutluluğunu daim kılacak biçimdeki güçte olunacağına, yapacağı hayırlı hamleler ve vermiş olacağı kararların sayesinde oldukça mutlu ve güzel günler göreceğine, aile yaşamı ve evlilikte önemli mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir. Bu rüyayı gören herkes hayır görür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tellak Görmek

Rüyada tellak görmek, resmi görevleri sorumluluk alan, resmi daire içerisinde çalışan ve toplumun hizmeti içerisinde olan birinin varlığı şeklinde yorumlanır. Bu birey, yüksek bir ihtimal ile resmi üniforma giyen biri olarak ele alınmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtına Kese Yaptırmak

Rüyada sırtına kese yaptırmak, manevi ve maddi manada önemli zararlar edileceğine fakat üzüntülerin yakınca bir zaman içerisinde sona erip, rüyayı gören bireyin istediği işe kavuşacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif Görmek

Rüyada lif görmek, üç kuruş kazanabilmek için oldukça ağır işler yapmak zorunda olmaya, bireyin emeği karşısında, çok az bir gelir elde etmesine, bununla beraber geleceği adına birikim yapmasının yerine saçma işler ile ilgilenilmesine delalet eder. Rüya içerisinde lif görmek, rüyayı gören bireyin daha ziyade kendisine zevk katacak hobiler ile zaman geçirmesine ve bunlardan yana maddi kazanç elde etmeyişine işaret eden bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Keselenmek

Rüyada keselenmek kişinin tüm sıkıntılarından kurtulacağına, rahat bir nefes alacağı, güzel bir döneme gireceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sağlığının da her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret eder. Birçok âlime göre bu rüya olumlu şeylere ve hayırlara delalettir. Kişinin küs olduğu kişilerle barışacağına, herkes ile ortak bir payda da buluşacağına, dertsiz ve tasasız, refah bir hayatının olacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birini Keselemek

Rüyada birini keselemek rüya sahibinin keselediği kişiye bu günlerde bir konuda yardımının dokunacağına, sıkıntı yaşadığı bir durumda elinden tutacağına işaret eder. Kişinin gönlü bol, iyi kalpli, insanlara yardım etmeyi seven biri olduğuna bu nedenle elinde olmasa dahi çevresindekilere her daim yardım edeceğine, hayır duası alacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kese Yapmak

Rüyada kese yapmak temizliğe, huzura kavuşmaya, rahat bir nefes almaya, sakin bir hayata işaret eder. Rüyayı göre kişinin bu günlerde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kuruntu yaptığı, endişe duyduğu her konunun olumlu sonuçlanacağına, stres dolu günlerinin geride kalacağına ve iş hayatında da zorlukları geride bırakıp daha iyi bir pozisyon için terfi alacağına, endişe ve korku duyduğu zamanları unutacağına, hayatındaki her şeyi yoluna koyacağına ve çok mutlu olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Keselenmek Görmek



Kendisine dert olan şeylerden, kafaya taktığı ve mutluluğunu alan şeylerden kurtulacak, hastalıklardan kurtularak şifa bulacak, işinde eski başarısına kavuşacak, maddi sıkıntılarından borcundan harcından kurtulacak, ailevi sıkıntılarını ve küslüklerini, dargınlıklarını aşarak sosyal ortamında da huzuruna mutluluğuna kavuşacaktır. Eski neşesini ve eski yaşamını özleyen bir kişinin hayatını ifade eder ve bu sorunları çözeceğine, kendisini huzura ve refaha erdirerek bol kazanç sağlayacağı ve severek yapacağı işinde çok çalışıp başarılı olacaktır. Elde ettiği mesleki ödüllerle adını duyurup kendisi için dilediği gibi lüks bir yaşam kurarak mutlu olacak, ailesine de her yönden yardım ederek onların yanında yer alacaktır. Mutluluğunu ve huzurunu, sağlığını, dostlarını geri kazanacak neşeli bir yaşam sürecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birini Keselemek

Kişinin maddi durumu iyi olsa da kötü olsa da kendisinden yardım isteyen bir kişiyi geri çevirmeyeceğine, ona yardım eli uzatacağına ve o kişiye hem maddi hem manevi yarar sağlayacağına işaret eder. Bu tanıdığı birine iş bulmaya ya da borcunu kapamaya delalet olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kese Yapmak

Hayatında oluşacak refaha, huzura ve ferahlığa, mutluluğa işaret eder. Rüyayı gören kişinin yaşamında mutluluk ve neşenin, sağlık ve paranın eksik olmayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada banyo kesesi almak, kendine önem verdiğine ve rahatlamaya ihtiyaç duyduğuna yorumlanır. Huzurlu ve mutlu bir hayatının olmasına da alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif Görmek

Rüyada lif görmek; Rüyada lif görmek erkek veya kadın için elbiseye işarettir. Bazen de lif görmek, ağır bir mala işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kese / Lif Görmek

Bkz: Keselenmek

Çağdaş Ulema: Rüyada kese görmek, gıybet karşısında sabırlı olmanız gerektiğine, aksi halde saygın bir kimsenin manevî desteğini kaybedeceğinize işaret eder.

Rüyada keseyle yıkandığınızı görmek, size yöneltilen suçlamaları delil kabul edip, tarafların aleyhinde kullanacağınıza delaletti
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif Görmek

Rüyada lif görmek; yükte ağır, değerde hafif olan mala yahut elbiseye delalet eder.

Rüyada lif görmek tabiri, erkek veya kadın için elbiseye işarettir. Bazen de lif görmek, ağır bir mala işarettir.

Ayrıca bkz: Kese / Lif
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çağdaş Ulema: Kese görmek; dedikodular karşısında sabırlı olmanız gerektiğine, aksi takdirde önemli bir şahsiyetin manevî desteğini kaybedeceğinize… Keseyle yıkandığınızı görmek; size yöneltilen ithamları delil kabul edip, tarafların aleyhinde kullanacağınıza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz lif görmek değer verdiği insanlarla birlik içinde olmaya, kimsenin rahatınızı kaçırmasına izin vermemeye delalet etmektedir. Rüyayı gören sağlık çalışanı ise zahmet çekmeden mal ve mülk sahibi olacağına ve rahata kavuşacağına, ufak şeyleri dahi kafasına takacağına işaret eder. Rüyayı gören iyi bir insan ise işinde başarılı olacağına ve hem makamının yükseleceğine ve hemde kazancının artacağına, iş yaşamında verdiği emeklerin ve çabaların karşılığını alacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lif almak, örülmüş lif almak çevrendeki insanlara desteğinin dokunacağına ve kendi hayatında rahatlığın, konforun artacağı anlamına gelir. Yaşam kalitenin yükselmesine de işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lif görmek, para kazanmak için ağır işler yapılacağına işaret eder. Rüyada lif gören kimse, yapılan işlerin angarya işler olacağına yorumlanır. Rüyada lif görmek, emeklerinin karşılığında ise çok az ücretler alınacağına yorumlanır. Rüyada lif gören kişi, elde edilen küçük gelirlerin birikim yerine ufak tefek eşyalara harcanmak anlamına gelir. Rüyada görülen lif, zorunda kalınacağına, hobiler edilmesine ancak bu hobilerden bir gelir sağlanamayacağına alamet eden bir durumdur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif Görmek İslami Anlamı

Büyük İslam alimlerinden İmam Nablusi (r.a) bu rüyayı şu şekilde yorumlamıştır; rüyasında lif gören kimseler kazançlarını fuzuli ve keyif verici işlere harcayacak, bu sebeple geçim sıkıntısı yaşayacaklardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif Örmek

Rüyada lif örmek, hasretlik yaşayanların kavuşacağına, elin bollaşacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, zahmet veren işlerin sona ereceğine, sağlıklı ve doğru kararlar verileceğine, kendi işine kavuşulmasına, arzu edilen şeylere sahip olunacağına ve güzel haberler alınacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif Almak

Rüyada lif almak, bir malın geleceğine, güzel elbiselere sahip olunacağına, gayret ve sabır sahibi olunacağına yorumlanan bir durumdur. Bu kişiler yakın zaman içinde çok hayalini kurdukları bir mala kavuşacaklardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyo Lifi Görmek

Rüyada banyo lifi görmek, kişilerin arkasından konuşan olduğunun, çekemeyeninin ve sevmeyeninin çok fazla olduğunun, bu kişilere karşı sabırlı ve sakin bir tavır takınılması gerektiğinin, atılacak olan iftira ve arkadan yapılacak olan dedikodulara karşı dikkatli olunması gerektiğinin habercisidir. Güçlü olunduğu takdirde ve dik bir duruş sergilendiğinde tüm bu olumsuzlukların üstesinden gelineceği, üzerine atılan iftiraların altından alnının akı ile kalkılacağı ve bu sayede kötü söz, tavır ve davranışlardan sakınılacağı bu rüya için tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Liflenmek

Rüyada liflenmek, üstün zafer ve başarılar elde edileceğini, dert ve sıkıntılardan kurtuluş sağlanacağını gösterir. Kişilerin mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulan bu rüya oldukça hayırlı ve güzeldir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif Sökmek

Rüyada lif sökmek, sorunlara, sıkıntılara, umutsuzluklara ve çaresizliklere hayırlı bir yol ile çözüm bulunacağına, hayırlı fırsatlara kapı aralanacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe yorulur. bu kişilerin önlerine çıkan fırsatları vakit kaybetmeden değerlendirmeleri ve sonuca bağlamaları hayırlara vesile olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif İşlemek

Rüyada lif işlemek, nefsi terbiye etmenin öğrenileceği, yalana ve harama, hileye ve hurdaya bulaşılmayacağına, karamsarlığa ve umutsuzluğa düşülmeyeceğine, kötülüklerin uzaklaştırılacağına, hayata karşı sergilen isteksiz tavırların son bulacağına, sıkıntıların büyük bir hız ile çözüme kavuşturulacağına ve ardı ardına zaferler elde edileceğine delalet eden bir durumdur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif Vermek

Rüyada lif vermek, daime hürmet ve saygı gösterilen biri olunacağına işaret eden bir durumdur. Rüyasında lif verdiğini gören birisi iş yaşamında çok başarılı olacak, saygı ve sevgi duyulan bir kimse olacak ve yüksek mertebelere ulaşacaktır
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif Beğenmek

Rüyada lif beğenmek, sevilen kişilerden destek alınacağına, baba ve annenin duaları ile hayırlı işler yapılacağına tabir edilir. Mutlu ve rahat bir döneme girileceğini belirten bu rüya oldukça hayırlıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örgü lif görmek yetenekli evden para kazanarak eşine yardım eden bir insana, birlik beraberlik içinde olan bir aileye özenmeye ve hayatınızla ilgili aldığınız kararlar sayesinde mal sahibi olmaya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lif ördüğünü görmek yetenekli bir insan olmaya, insanları küçük hediyeler ile mutlu etmeye ve sorunların üstesinden gelmeye, şana ve şöhrete, sevilen bir insan olmayı başarmaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Keselenmek Görmek

Bakınız; Tellak

Rüyada keselenmek, bu rüya onun yakın çevresinde bulunan bir dostu ya da akrabalarından birisi tarafından büyük bir kötülüğe uğrayacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamamda Keselenmek

Rüyada hamamda keselenmek; bu rüya bazı yorumculara göre de rüya sahibinin iş arkadaşlarıyla birtakım sorunlar yaşayacağı ve küçük düşürüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kese yaptığını görmek, stresten ve dertten uzak durmaya, bazı sorunları tez zamanda geride bırakmaya yorumlanır. Özgüveninizin düşük olduğu herhangi bir konuda cesaretiniz yerine gelebilir. Bu konuda sizi hırslandıran birileri olabilir. Ya da bazı olaylar sizin bir şeyler başarmaya olan inancınızı kuvvetlendirebilir. Aynı zamanda içinde bulunduğunuz zorlukları da aşmanızda yardımcı olur. Rüyada keselenmek, bazı yorumculara göre iç güzelliğe ve doğru ahlaka yorumlanır. Bu özellikleriniz ile insanların güvenini kolay bir şekilde kazanabilirsiniz. Başkalarının size karşı ön yargıları varsa bu ön yargıların kalkmasında önemli bir olay olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kese yaptırmak, iyi niyetli ve temiz kalpli bir insanın hayatınıza girmesine ve bu kişiden iyilik görmeye yorumlanır. Bekar olan kişiler için güvenilir ve güzel ahlaklı biri ile evlenmelerine yorumlanır. Rüyada kendine kese yapmak, kendi önceliklerini gerçekleştirmek ve kendinizi mutlu edeceğinize yorumlanır. Rüyada başka birine kese yapmak, başka birine yardımcı olmak ve bu kişiye yapacağınız iyiliğin hem siz hem de onun için çok önemli olacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşına Kese Yapmak

Bu arkadaşınızdan hayırlı bir haber almak anlamına gelir. Bir işe girmenizde vesile olabilir. Ya da başka konularda size bir faydası dokunabilir. Eğer arkadaşınız size yakın biriyse sizi yüz üstü bırakmaz, size güven verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliye Kese Yapmak

Sevgiliniz ile ilişkinizdeki problemleri aşmak ve daha güzel günlere erişmek anlamına gelir. Kıskançlık problemleri son bulur ve uzak mesafe ilişki yaşayan kişiler de artık birbirlerine kavuşurlar. Rüyada eski sevgiliye kese yapmak, yeni bir ilişki ve evlilik yolunda ilerlemek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kese Yapmak Kir Çıkması

İçinizde uzun süredir biriktirdiğiniz dert ve sıkıntıdan kurtulmaya, rahat nefes almaya yorumlanır. Sahip olduklarınız için minnettar olmanızı sağlayacak olaylar olabilir. Kendinizi bazı konularda çok şanslı hissedebilir ve iç sıkıntılardan kurtulursunuz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Sırtını Keselemek

Size kol kanat geren biri sayesinde kendinize güveninizin artmasına yorumlanır. Çok güvendiğiniz bir insan şu günlerde sizin zorlukları aşmanızda yardımcı olabilir, hatta size dert ortağı da olabilir. Bu sayede dertleri tez zamanda aşabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kese Yapmak Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, hayatınızdaki pürüzler ve sorunlardan kurtularak hayatınızın değerini anlamaya, sıkıntıları çözmek için yolundan şaşmamaya yorumlanır. Çevrenizdeki insanlar da sizinle gurur duyabilirler, geleceğinizin fırsatlar ile dolu olması umutlarınızı artırabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Keselenmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada keselenmek, rüya sahibinin dertlerinden, hayatın kederinden, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacak olmasına yorulmaktadır. Aynı zamanda hasta olanların şifa, huzur ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada keselenmenin bir başka yoruma göre benzer anlamlar taşımaktadır. Bir yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı hayatın olumlu yönde ilerleyeceğine, işlerin açılacağına yormaktadır. Rüyayı gören kişinin hayatını kabusa çeviren kötü ve tatsız olayların sona ermesine ve eski neşesine kavuşmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Keselenmek rüyayı gören kimsenin dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına ve çileli hayatının son bulacağına, rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, eski neşesine, canlılığına, yaşama sevincine ve enerjisine tekrardan kavuşacağına tabir edilir. Rüyada keselenmek, hayatın olumlu yönde ilerleyeceğine, işlerin açılacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına maddi anlamda rahat ve zengin bir hayat yaşayacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamamda keselenmek görmek, sürura ermenin, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulmanın, ferahlamanın habercisidir. Hayatında bir çok alanda meydana gelecek olumlu ve güzel gelişmelerin, hayırlara kavuşmanın alameti olarak yorumlanır. Hamamda keselendiğini gören kimsenin kazancının artacağı, malının ve mülkünün çoğalacağına da işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada banyo kesesi gördüyseniz: Başkalarının taleplerine yetişmekten kendinizi ihmal ediyorsunuz. Rüyada banyoda kese yapmak bekarsa evleneceğine, verimli işlere gireceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lif Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada lif görmek, rüya sahibinin gelir getirmeyen işlerle uğraşacağını anlamına gelir. Yani rüya sahibinin üç kuruş kazanmak için çok ağır işler yapmak zorunda kalacağına, emeğinin karşılığını çok az bir gelirle elde edeceğine yorulur. Rüya sahibi bir kenara attığı para ile geleceği için birikim yapacağına delalet eder.

Rüyada lif görmek, kişinin hoşuna giden hobiler edineceğine, bu hobilerden yana bir maddi kazanç elde etmeyeceğine işarettir. Rüya sözlüğü yazarları bu rüyayı rüyanın görülme şekline ve niteliğine göre farklı yorumlamaktadırlar. İşte, rüyada lif görmenin anlamı;
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada liflendiğini gören kişi, üstün başarıları sayesinde büyük kazanımlar edineceğine böylelikle dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına demektir. Ayrıca hasta olan kişinin bu rüyayı görmesi, hastalığının şifa bulmasına yorulur.  Bu rüyayı gören kişi derin bir nefes alacağına ve mutluluk gözyaşları dökeceği anlamına gelir.
Rüyada Örgü Lif Görmek

Rüya sahibinin rüyasında örgü lif görmesi kişinin iş hayatında çok çalışacağına, rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.
ruyada-lif-gormek.jpg

Rüyada lif görmek, kişinin zaman geçirmek için çeşitli hobiler edineceği demektir. Rüya sahibinin iş hayatında fazla zaman ayırdığı için ailesine karşı ilgisiz bir tavır sergileyeceği anlamına gelmektedir.
Rüyada Beyaz Lif Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında beyaz lif görmesi kişinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına rivayet etmektedir. Rüyada beyaz lif görmek kişinin hayatında yapacağı yeniliklere ve iş hayatında atacağı büyük adımlarda başarılı olacağı anlamına gelir.
Rüyada Sarı Lif Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sarı lif görmesi kişinin zenginleşeceğine, ailesi ile birlikte bir ömür geçireceğine, iş hayatında olumlu olaylar yaşayacağı anlamına gelir. Rüyada sarı lif görmek rüya sahibinin iş hayatında ortaklarıyla büyük bir işe imza atacağı ve çok büyük maddi güç kazanacağına delalet etmektedir.
Rüyada Sabunlamak

Rüyada sabunladığını gören kişi, kısa bir süre içinde rahatlığa kavuşacak demektir. Kişinin hayatının kolaylaşacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine ve hayatında sürprizlerle karşılaşacağı anlamına gelir.
Rüyada Keselenmek

Rüyada keselendiğini gören kişinin kısmetinin ve şansının açılacağı anlamına gelir. Rüya sahibi, yokluk, üzüntü ve sağlık sorunlarından kurtulur. Rüyada keselenmek rüya sahibinin kısmetinin açılacağına yeni birisini bulup aşk hayatına devam edeceğine ve hayatına yeni bir sayfa açılacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Liflenmek, rüyayı gören kimsenin iş yaşamında büyük başarılar elde edeceğine ve yeni projeler üreteceğine, giriştiği işlerde kazançlı çıkacağına ve itibarının da saygınlığının da artacağına, dert ve sıkıntılarının son bulacağına, ailesiyle ilgili çok mutlu olacağı havadisler alacağına ve keyfinin yerine geleceğine delaletle tabir edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

609 Aktif
0 Üye ve 609 misafir
Bugün : 10889
Dün : 21898
Toplam : 48091053
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...