Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
253 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyanızda deve görmek, daha muhafazakar olmanız gerektiğini belirtir; omuzlarınızda çok fazla sorumluluk, yük ve sorun olduğu anlamına gelir. Hani bir deyim olarak deveyi geri getiren samanmış ifadesini kullanabilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi salıvermek yerine tutmaya meyilli olduğunuzun simgesidir rüyada görülen deve. Bağışlamayı ve unutmayı öğrenin. Alternatif olarak, deve dayanıklılığınızı temsil eder. Bu durum rüyanızda nasıl gördüğünüzle de ilgilidir.

Bir deveyi sevdiğinizi, okşadığınızı rüyanızda görmek, taşıdığınız bazı yükleri, sorumlulukları veya duygusal bağları bırakmaya hazır olduğunuzu gösterir.

Yine de rüyanızda olan biteni yorum olarak yazarsanız daha doğru bir değerlendirme yapılacaktır. Eskiden sıkça görülen deve rüyaları artık hayatımızda fazla olmamaları nedeni ile oldukça azalmıştır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada deve görmek:
Rüyada deve yaşam yolculuğunuzdaki gezgin sembolüdür. Deveyle bir yere giden yaşam yolculuğunda da bir noktadan başka bir yere ağır ve yavaş bir şekilde hareket eder. Fakat, devenin size getirdiği yolculuk haberi daima fiziksel boyutta yolculuk değil bazen bir durumdan başka bir duruma geçiş ya da bir noktadan başka noktaya varmak için ihtiyaç duyulan fırsattır.

 

Rüyada deve görmek bir başlangıç ve bir bitiş çizgisi olan yeni bir yolculuğa başlama alametidir. Fakat, bu yolculuk çok ağır ve yavaş olacaktır. Deveyi gördüyseniz kendinize sorun: “yaşamımda ne değişmekte?” “şu anda hangi noktadayım ve hangi noktaya doğru hareket ediyorum?”. Bu rüyanın yorumunda devenin hareketlerine ve durumuna da dikkat etmelisiniz. Sağlıklı ya da güzel görülen bir deve engelsiz ve sorunsuz bir süreçtir. Fakat devenin hasta ya da çirkin olması sonuca ulaşmayacak bir işe girişmemek konusunda uyarıdır.

 

Bunun yanı sıra deve bir bedevi Arap sembolüdür ve deve gördüğümüz rüyalarda bazen bir Arap ülkesi mesajı bulabiliriz. Devenin üzerinde bir erkek mi var? Bu erkek bir Arap ülkesinden geliyor olabilir. Rüyanızda sırtında yük dolu bir deve mi gördünüz? Belki de Arap soyundan biri ya da bir Arap ülkesinden gelen misafir elinde hediyelerle evinize varmak üzere. Ya da kendinizi veya birini deveye binmiş giderken mi gördünüz? Belki de yolculuk bir Arap ülkesine.

 Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

Engel
Zorluk
Vesile
Gezgin
Yardımcı
Seyahat
İlerleme
Değişim
Gelişim
süreklilik
inatçılık
Yavaşlık
Adaptasyon
Dayanıklılık
Arap ülkesi ile ilgili durum
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Eski kültürlerde deve aynı zamanda yük taşıyıcı ve yardımcı olarak görülmekteydi. Bu yüzden deve gören kişi yaşam yolculuğunda yüklerini hafifletecek bir dost ya da yardımcıyla karşılaşabilir. Bazen deve bir olayın olması için vesile ya da bizi bir yerden bir yere götürecek bir köprü ya da araçtır. Belki de rüyadaki deve yaşamımızda kendimizi bir noktadan başka bir noktaya giderken bulmamızı sağlayacak bir olay ya da durumun simgesidir.

 

At, eşek ve diğer binek hayvanlar gibi devenin de daima 4 tekerlekli taşıt araçlarına işaret etme olasılığı vardır. Yaşlı bir deve bazıları için ikinci el otomobil ile ilgili bilgi verebilir. Devenin durumu ve rüyanın senaryosuna bakarak yaşamımızdaki 4 tekerlekli araçlarla ilgili yorum yapabiliriz. Çok güzel ve genç bir deve bazen sıfır araç alımına işaret edebilir. Haneye giren bir deve hanede yaşayacak birini bir araç alması olarak da yorumlanabilir.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Bir ruh hayvanı olarak rüyada deve ister gerçek ister mecazi olarak, birçok mil kat etmek üzere olanlara gelir. Rüyada deveyi gören değişime ve çok fazla yol almaya hazır olmalıdır. Deveyi gördüyseniz güçlü, dayanıklı ve sabırlı olmalısınız, çünkü deve yanınızda. Bazen bu tür yolculuklarda risk vardır, ancak deve de bunu bilir ve yardımcı olmaya hazırdır. Önünüzde inişli çıkışlı uzun bir süreç var. Bu sürece hazırlıklı olun.

 

Rüyada deve aynı zamanda yaşam yolculuğunuzdaki yükler ve rezervlerinizi sembolize eder. Ne kadar çok şey biriktirdiniz? Deve ne kadar güçlü ve sırtında ne kadar çok yük varsa o kadar. Güçlü ve büyük bir deve belki de sizin için bir zenginlik sembolü. Fakat bu zenginlik her zaman maddi zenginlik değil elde ettiğiniz bilgi birikiminiz de olabilir. Rüyanızda sırtına bineceğiniz güçlü bir deve belki de size çok güzel bir yaşam sunabilecek yetenekleriniz ya da bilgi birikiminiz olduğunu anlatmaya çalışıyor. Peki bu durumda rüyanızdaki sırtına bile binemeyeceğiniz kadar cılız deve size ne söyler? Henüz yolculuk yapmaya ve bir noktadan bir noktaya hareket etmeye hazır olmadığınızı.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Tüm bunların yanı sıra rüyadaki deve size yaşam yolculuğunuzda ilerleme potansiyeliniz hakkında bilgi getirir. Rüyadaki binek hayvanlardan deve ile at arasında en büyük fark nedir biliyor musunuz? At sizi bir noktadan bir noktaya  çok hızlı bir şekilde getiren bir aracın vardığını söylerken deve yavaş yavaş ilerleyeceğiniz daha uzun vadeli planları getirir. Devenin size getirdiğin değişim ve gelişim daha ılımlı ve daha kolay adapte olabileceğiniz bir değişimdir. Acele etmeyin, acele etmenizi gerektirecek bir durum yok. Süreniz çok fazla.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada develer görmek:
Rüyada çok sayıda deve görmek bazen içinde bulunduğunuz durumdan kurtulmak için çok fazla fırsata sahip olduğunuz anlamına gelebileceği gibi bazen  bu rüya bir Arap ülkesine yolculuğun sembolü de olabilir. Develer eski devirlerden beri Arap bedevi kültürünün parçası olarak görülmüşlerdir ve bu yüzden bir Arap ülkesine yolculuk ya da Arap ülkesinden gelen haber olarak yorumlanabilirler.

 

Bir yük hayvanı olan ve sırtına binilebilen deveden rüyasında çok sayıda gören kişi belki de grup halinde bir Arap ülkesine gidecektir ya da deve onu içinde bulunduğu durumdan yavaş yavaş uzaklaştırabilecek fırsatların simgesidir. Bu rüyanın iki anlamından hangisinin sizin için geçerli olduğunu yalnızca siz anlayabilirsiniz. Çok sayıda deve gören ya bir Arap ülkesine gider ya da bir Arap ülkesine gitmese de içinde bulunduğu durum ya da konumdan yavaş yavaş uzaklaşır. Belki de bu uzaklaşmada Arap soyundan birinin katkısı var. Olabilir mi? Evet, çünkü develerin bir Araplık sembolü olduğu da kesin. Deve gördüğümüz rüyalar bu soydan ya da Arap ülkelerinden bir şeylere dokunurlar.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada deve öldürmek:

Deve öldürülen rüyalar hayırsız rüyalardır. Genellikle bir yolculuğun iptali, yavaş yavaş cereyan edecek bir değişimin olmasının engellenmesi ya da bir Arap ülkesiyle bağlantılı bir işin olmayacağı anlamına gelir. Çok yönlü yorumlanması gereken deve rüyalarında devenin öldürülmesi de çok yönlü yorumlanmalıdır. Deve sizi sırtına alır ve bir yerden bir yere acele etmeden yavaşça götürür. Fakat rüyanızda onu öldürdüyseniz yavaş da olsa bu mekan değişikliği olmaz. Daima bir Arap ülkesi mesajı taşıyan deve belki de sizin için bir Arap iş ortağıyla olacak işin iptal edilmesi mesajı içeriyor. Arap bir sevgiliniz mi var? Deveyi öldürdüyseniz sevgilinizden ayrılabilirsiniz. Bir Arap ülkesine iş için gitmeyi mi düşünüyordunuz? Deveyi öldürdüyseniz bu iş olmayacak.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada deveye binmek:

Rüyada deveye binmek yaşam yolculuğunuzda bir şeylerin yavaş yavaş değişmeye başlayacağını ya da bir durumdan yavaş yavaş uzaklaşacağınızı gösterir. Deveye binen kişi nasıl bindiği deveyle bir yerden ayrılıyor ve uzaklaşıyorsa gerçek hayatta da bir yerden bir yere ya seyahat eder ya da bir durumdan başka bir duruma uzun bir süreçle geçer. Bir başka deyişle, rüyanızda deveye bindiyseniz yavaş ve ılımlı bir değişime hazır olmalısınız.

 

Her zaman bir Arap ülkesi sembolü olan deve daima Araplıkla ilgili bir şeylere dokunur. Deveye binen belki de Arap soyundan birinin aracılığıyla bir dertten kurtulur ya da bir Arap ülkesine gider. Kim bilir belki de bir Arabın aklına uyup bir işe kalkışır. Deve görülen rüyalar bize ya bir Arap ülkesinden ya da Arap soyundan biriyle ilgili bir bilgi getirir. Erkek çocuğunu bir devenin üzerinde gören anne belki de bir Arap gelinle tanışmak üzeredir.
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada devenin kamburlarını görmek:

Devenin kamburları şekil itibariyle dağları, engebeleri ve iniş çıkışları anımsatır. Bu yüzden bu kamburlar bazen bize dağların arkasından mesaj getirebileceği gibi bazen aşılması gereken engellerin varlığını hatırlatır. Tüm bunların yanı sıra deve kamburu rüyaları gizli numerolojik ve mistik mesajlar içerir. İki kamburlu deve belki de size peş peşe gelecek iki engeli aşmanız gerektiğini söyler, iki sınavı ard arda geçmeniz gerektiği gibi. Ya da tek kamburlu deve aşılması gereken yalnızca bir engel olduğuna atıfta bulunur. 3 kamburlu deve de bunun gibi 3 sayısıyla ilgili gizli numerolojik bilgi içermektedir. Belki de 3 engel ya da 3 kişiyle ilgili bir engele işaret eder. Ya da kim bilir 3 dağı aştıktan sonra karşınıza çıkacak bir şehirden bir iş teklifi alabilirsiniz.

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 124 okuma
Mert2322 21 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Mert2322 Karabasan (86 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 111 okuma
+15 oy
11 yorum 4.2k okuma
+8 oy
2 yorum 340 okuma
Simge 13 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+12 oy
9 yorum 510 okuma
Simge 2 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 112 okuma
31 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Nurcan   yazdı
+4 oy
1 yorum 138 okuma
bbusraa 2 Şubat 2021 Rüya kategorisinde bbusraa (-7,242 puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 181 okuma
coyote 15 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 194 okuma
Zeynel45 21 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 333 okuma
Rüyazede 30 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 107 okuma
Kaya 31 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Kaya Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 330 okuma
LalaBrane 24 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde LalaBrane Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 154 okuma
Haidi 17 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Haidi Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

401 Aktif
0 Üye ve 401 misafir
Bugün : 16252
Dün : 23857
Toplam : 48074575
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...