Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
1.4k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Düşüncelerini toplayamamak, sürekli yoğun zihinsel faaliyetlerde bulunmak ve uykusuzluk sorunu yaşamak demektir. Günlük yaşantının kişi için yorucu olduğunu ve ruhen yıpranmışlık hissedildiğini de sembolize eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

62 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada araba yarışında birinci olmak yabancı ülkede yaşayan ve çok uzun zamandır irtibat kurulamayan kişinin halinin iyi olduğuna yorumlanan bir rüyadır. Rüyada araba yarışına katılmak sağlığının bozulmasıyla alakalı eskiden beri sorun yaşayan kişi için yeniden sağlığına kavuşmaya yorulur. Rüyada yarış arabası görmek karaktersiz insanlara karşı ketum davranmanın ilerleyen zaman diliminde yaşanabilecek bir takım problemlerin önüne engel koymak anlamında yararlı olmasına tabir edilen bir rüyadır. Rüyada yarış yapmak hatalarından ders almaya, geçmişten gelen yüklerinden kurtulmaya ve ayrıca eskiden gelen talihsizliğin sona ermesine yorumlanır. Rüyada araba yarışı kazanmak bu rüyayla ilgili olan kişinin ailesiyle olan ilişkileri kadar sorunlara yol açan iş hayatını da muhasebe edip, gözden geçireceğine ve yaptığı hataları tamir etmek niyetiyle çeşitli tedbirleri uygulamaya alacağına yorulması mümkün olan bir rüyadır. Rüyada araba görmek iş hayatında mantığıyla hareket etmenin ve buna ilaveten duygusal çıkışlardan kaçınmanın doğru kararlar vermek yönünde faydalarının görülmesine tabir edilir. Rüyada araba yarışı kaybetmek rüyayı gören kişinin kişisel hayatında mutluluk yaşayacağına ve düzenli devam eden ilişkisinin zaman geçtikçe daha da sağlam bir hal alacağına tabirlenir. Rüyada araba yarışı izlemek merak içerisinde bir süredir cevap beklenen bir soru ile alakalı olarak olumlu bir cevap almaya yönelik işaretler barındıran bir rüyadır. Rüyada araba yarışı yapmak korktuğu şeyden selamete ermeye ilişkin adımlar atmaya ve görülen yardımın sayesinde ileriki günlerde bu konuda iç huzurunu yakalayacağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Yarışı Görmek rüyasının tabiri genel anlamı ile hedeflerine ulaşmak isteyen insanlara yorulmaktadır. Rüyada araba yarışı görmek rüya sahibinin hızlı kararlar verdiğine, bir sonraki engeli görmeden yola çıkan bir karakteri olduğuna yorulur. Ayrıca rüyayı gören kişi için yakın zamanda işi ile alakalı gireceği yorucu ve uzun maratona da işaret edilir. Rüyada araba yarışı görmek kişinin bu yorucu, uzun maratondan alnının akı ile çıkacağına da yorulmaktadır.

Farklı bir tabire göre ise rüyada araba yarışı görmek rüyayı gören kişinin ünleneceği bir atılım yapacağına tabirdir. Bu atılım ile ülke genelinde herkes tarafından konuşulacağına ve değer görülen biri olacağına işaret edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Yarışı Yaptığını Görmek

Rüyayı gören kimsenin yakın zamanda işlerinde karşılaşacağı tehlikelere tabirdir. Rüyada araba yarışı yaptığını görmek kişi için gelecek tehlikelerin büyük boyutlarda olabileceğine işarettir. Bu tehlikelere karşı önlem almaması durumunda zararının da büyük olabileceğine yorulur. Ayrıca rüyada araba yarışı yaptığını görmek rüyayı gören kişi için ailevi sorunlara da yorulmaktadır. Ailesinden bir birey ile yaşayacağı tartışmalara tabir olarak gösterilir. Farklı bir tabire göre rüyada araba yarışı yaptığını görmek kişinin beklemediği anda rahatsızlık yaşayacağına, sağlık sorunlarının artacağına yorulur. Sağlık sorunları sebebiyle hayatında büyük değişiklikler yapması gerekeceğine de yorulur. Genel anlamı ile rüyada araba yarışı yaptığını görmek kişi için hayırlı bir rüya değildir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Yarışı Pisti Görmek

Rüya sahibinin yorucu ama sonu güzel bir iş temposuna gireceğine delalettir. Rüyada araba yarışı pisti görmek kişinin bu tempoya ayak uydurmak için çok efor sarf edeceğine yorulur. Ayrıca ailesi ile de bu iş yüzünden uzak kalacağına, onlara gereken zamanı ayıramayacağına delalet edilir. Rüyada araba yarışı pisti görmek rüya sahibi için farklı bir tabire göre ise para anlamına gelmektedir. Şans oyunu ya da farklı bir yerden gelecek toplu paraya delalettir. Gelecek parayla yapacağı yatırımlarında karlı olacağına işarettir. Genel anlamı ile rüyada araba yarışı pisti görmek kişinin hayırlı, karlı ve güzel bir geleceği olacağına delalet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Motoru Sürmek

Rüyada yarış motoru sürmek, kişinin algılayamayacağı bir çıkmaza gireceğine ve atacağı birçok adıma rağmen istediklerini elde edemeyeceğine, hırçınlaşacağına delalettir. Bu olayların neticesi olarak etrafındaki insanları çokça kıracağına inanılır. Fakat bazı yorumculara göre ise motor ifadesi, aileyle sıkı bağ kurmaya ve arkadaşlık ilişkilerinin daha da güçlenmesine işarettir.

Diğer bakış açısına göre kişinin yeni arayışlar içerisinde olduğuna ve çektiği sıkıntıların yok olacağına yorulur. Ayrıca rüya sahibi istediklerini, azmi ve başarısı sayesinde çabucak elde edecek, var olan korkularını yenmeye çalışacaktır. Bununla beraber rüya sahibinin maddi yükten kurtulacağına ve bazı sorunların baş göstereceğine lakin bunları kısa sürede halledeceğine de yorulur. (Bkz. Bkz. Motor)
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Arabası Görmek

Rüyada yarış arabası görmek kişinin duygusal, azimli bir kişiliğe bürüneceğine ve bu sayede birçok başarıyı elinde tutacağına işaret eder. Bununla beraber rüya sahibinin çok telaşlı biri olduğuna ve bu sebepten dolayı ani kararlar vererek başarıya gidecek olan yolunu kapatacağına da delalet eder. Ayrıca rüya sahibinin düzensiz bir kişiliğe sahip olacağına bundan dolayı da bazı işlerini tam yapmayacağına yorulur. Rüya sahibinin bir anlık heyecana gelerek bazı işlere kalkışacağına fakat başarısız olarak elindekilerini de kaybedeceğine ve aile içi çatışmaların baş göstereceğine delalet eder. (Bkz. Araba)
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Kazanmak

Rüyada yarış kazanmak görmek kişinin sahip olacağı takdirlere ve ödüllere, şöhrete ve makama işaret eder. Ayrıca kişinin sıkıntı ve sorunlarının gideceğine lakin çevresindeki bencil insanlardan kötülükler göreceğine bundan dolayı da yalnız kalacağına yorulur. Bununla beraber rüya sahibinin aile desteğini göremeyeceğine de yorulur. Ayrıca rüya sahibinin, aynı hedefe ulaşmak isteyen birçok rakibinin olacağına, bunun neticesi olarak kıskançlık ve kibir duygularının baş göstereceğine yorulur. Ve bu olaylar nedeniyle birçok kişinin zarar göreceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Motoruna Binmek

Rüyada yarış motoruna binmek, kişinin hayatı boyunca şansının iyi gideceğine ve birçok yerden galibiyet ile ayrılacağına işarettir. Ayrıca rüya sahibinin hayal ettiği projeleri hayata geçirme arzusunun gerçek olacağını bundan dolayı güzel günler göreceğini gösterir. Rüya sahibinin yakın zamanda sevindirici bir haber alacağına ve elindeki kaynaklardan en etkili bir biçimde faydalanacağına bunun sonucunda da istediği şeylere kısa sürede ulaşacağına delalet eder. Bununla beraber kişinin işlerinin açılacağına da yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Arabası Kullanmak

Rüyada yarış arabası kullanmak, kişinin iş hayatında önemli gelişmelerin olacağına işarettir. Rüya sahibinin lükse düşkün bir hayata sahip olacağına ve insanlar tarafından benimsenen saygın bir kişiliğe bürüneceğine delalet eder. Ayrıca kişinin birçok insanın rol modeli haline geleceğine de yorulur. Ayrıca kişinin iş hayatında mertebelere yükselmek için çeşitli fedakarlıklar göstereceğine ve sonunda istediği makama ve mevkiye kavuşacağına da delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarışa Girmek

Rüyada yarışa girmek, kişinin bolluk bereket içinde yüzeceğine evli ise eşiyle arasında küçük çatışmaların yaşanacağına yorulur. Ayrıca rüya sahibinin iş hayatının yoluna gireceğine yüklü miktarda paralar kazanacağına da delalet eder. Kişinin birtakım sorunlar ile karşı karşıya kalacağına fakat el birliği ile bu sorunları yeneceğine mana gelir. Bununla beraber çıkarı bir kenara bırakarak rüya sahibi ile samimi dostluklar kuracak insanların ortaya çıkacağına ve bu sayede büyük işlere imza atılacağına da yorulur. Kişinin sosyal hayatında da korkusuzca yaşayacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarışta Birinci Olmak

Rüyada yarışmada birinci olmak, kişinin her alanda başarılı bir yaşam süreceğine ve bu sayede birçok yerden teklifler alacağına işaret eder. Rüya sahibinin iş hayatına atılacağına ve rakiplerini geride bırakacağına da yorulur. Ayrıca rüya sahibinin başarılı kişiliği sayesinde insanların çoğuna gözdağı vereceğine, şanı ve şöhreti sayesinde hayatına hayırlı bir eşin gireceğine de işarettir. Kimi tabircilere göre kişinin mütevazi olacağına, kimseye kibir ile yaklaşmayacağına, parasını Allah yolunda harcamaktan çekinmeyeceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Meydanı Görmek

Bakınız; Hipodrom

Rüyada yarış meydanını görmek; sevince, düşmana galip gelmeye, çocuklar için Kur’an-ı hatmetmeye işarettir. Atı olan kimsenin o meydanda kendisini görmesi, o kimse için sanata ve ondaki maharetine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba yarışı görmek, sakin hayırlı hayata, şanslı bir insan olmaya, hayatı severek dolu dolu yaşamaya ve hayallerinizi hayata geçirmeye, kişinin kendine olan güvenini sergileme fırsatı bulmasına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Arabası Görmek

Rüyada yarış arabası görmek, bir sonraki adımı görmeden hareket etmek ve çok hızlı, ani kararlar almak, iyi ve köyü arasındaki ayrımı yapmakta zorlanmak demektir. Rüya sahibinin çok heyecanlı bir yapıya sahip olmasından ötürü hayatını değiştirmek isterken çok programlı hareket etmediğini, anlık düşüncelerinin akışına kapılarak kararlar verdiğini ve bazı durumlarda olumsuz neticeler alarak moral bozukluğu yaşadığını bildirir. İşlerin kolaylaşması ve hızlanması, bürokratik sorunlardan kurtulmak, uzak bir yola çıkmak ve hem mevki olarak, hem de saygınlık olarak istenen noktaya gelmek anlamını da taşır. Kendini yarış arabasında gören kimselerin iş hayatları hem çok yoğundur, hem de güçlü rakiplerle doludur. Yapılan işler ve ortaya koyulan amellerle kişinin etrafından itibar görüp, takdir toplayacağına yorumlanan rüya, program dışına çıkılacağına ve sürekli araya giren işler nedeniyle aileyle istenildiği kadar kaliteli zaman geçirmekte güçlük çekileceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Arabası Kullanmak

Rüya sahibini iş yaşantısındaki risklere karşı uyaran rüya, hayatın akışında gözden kaçırılan bazı detayların kişinin önüne engel olarak çıkabileceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulur. Aynı zamanda büyük bir firmanın, kurumun başına geçmek, yönetici olmak, zor kararlar vermek anlamına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Arabası Almak

Yakın çevrenin pek de sıcak bakmadığı bir meselede burnunun dikine gitmek, kimseyi dinlemeden kendi kararlarını alarak uygulamak manasına gelir. Macerayı seven rüya sahibinin çoğu zaman geleceğini de riske atacak türden davranışlarda bulunduğuna alamet ettiği gibi, iş yaşantısında beklenmedik başarılar elde etmeyi de tabir eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Arabası Görmenin Psikolojik Yorumu

Düşüncelerini toplayamamak, sürekli yoğun zihinsel faaliyetlerde bulunmak ve uykusuzluk sorunu yaşamak demektir. Günlük yaşantının kişi için yorucu olduğunu ve ruhen yıpranmışlık hissedildiğini de sembolize eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarışma Kazanmak Görmek

Rüyada yarışma kazanmak görmek, hayırlara vesile olacak bir rüya şeklinde tabir edilir. Bir kişinin müşkülünü giderdiğiniz için size bol bol dua edeceğine, malınızın ve mülkünüzün misli misli artacağına, sefillik çekmeyeceğinize ve yokluk yüzü görmeyeceğinize alamet eder. Ayrıca uzun süredir beklediğiniz terfi haberini çok yakında alacağınızı da gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba yarışı gördüyseniz: Yaratıcı çözümleri iyi dinleyip kendi durumunuza uygulayabilirseniz, işle ilgili bir problem çözülebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yarış arabasının rüyada görülmesi rüya sahibinin aldığı hızlı ve düşünülmemiş kararları temsil etmektedir. Bir sonraki adımı görmeden ani kararlar alınması sonucunda hüsrana uğranmasına işaret eder. Rüyada görülen arabanın nasıl görüldüğüne göre yorumları da değişiklik göstermektedir. Bazen bu rüya, rüya sahibinin heyecanlı bir yapıya sahip olduğuna işaret eder. Bazen bu ani kararları ve heyecanlı hareketlerinin onun için birçok sorun yarattığı şeklinde yorum yapılır.

Rüyada yarış arabası görmek psikolojik yorumu; rüya sahibinin ruhen ve bedenen yorgun olduğu şeklinde yapılmaktadır. Rüyalar bilinçaltının bir yansıması olduğu için, bu rüya sahibinin düşüncelerini toplamakta ne kadar zorlandığını yansıtmaktadır. Rüya sahibinin uykusuzluk çektiğine de işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Arabası Kullandığının Görülmesi

Rüyada yarış arabası kullanmak, rüya sahibini iş hayatındaki tehlikelere karşı uyarmaktadır. Rüya sahibinin gözünden kaçan bazı detaylar ve dikkat etmedikleri yüzünden bazı kayıplar yaşayacağına işaret eder. Bazı yorumcular bu rüyayı, rüya sahibinin kalabalık ortamlarda nazara geleceği şeklinde yorumlamaktadır.

Bazen de bu rüya, rüya sahibinin büyük sorumluluklar alacağı bir dönemi işaret eder. Fakat rüya sahibinin bu sorumluluğu kaldıramayacağı ve bu sebeple sıkıntı yaşayacağına delalettir. Bazı yorumcular bu rüyayı, rüya sahibinin büyük bir firmanın başına geçeceği ve yönetici olacağı şeklinde yorumlamaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Arabası Aldığının Görülmesi

Rüyada yarış arabası almak, rüya sahibinin burnunun dikine giderek aldığı bir karar yüzünden başının derde gireceğine işarettir. Bu rüya, rüya sahibinin yakınlarını bazı konularda dinlemesi gerektiği şeklinde uyarır. Rüya sahibinin maceraperest bir kimse olduğu ve bu sebeple birçok şeyi riske attığı rivayet edilmektedir. Bazen de bu rüya, rüya sahibinin beklenmedik başarılar elde edeceği şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oyuncak Yarış Arabası Görülmesi

Rüyada oyuncak yarış arabası görmek, rüya sahibinin gerçek hayatında geçirdiği sıkıntılı bir dönem varsa yakın zamanda büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibi işsiz ise bu rüya ona kısa sürede bulacağı hayırlı ve bol kazançlı bir işi müjdelemektedir. Rüyada görülen oyuncak yarış arabası;

    Dinç kalınacağına ve sağlıklı olunacağına,
    Yaşam standartlarının her geçen gün yükseleceğine,
    Mutlu günlerin yakın olduğuna,
    Sürpriz olayların gerçekleşeceğine,
    Ödenemeyen borçların kısa zamanda ödeneceğine,
    Dert ve kederlerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Diyanet yorumuna göre; rüyada hangi cinsten olursa olsun oyuncak görülmesi, rüya sahibinin sahip olduğu hayal gücüne işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Pisti Görülmesi

Rüyada yarış pisti görmek, rüya sahibinin şansının kapanacağı bir dönemin habercisidir. Bu rüya olumlu olarak, rüya sahibinin uzun ve zorlu uğraşlar sonrasında elde edeceği zaferi de haber vermektedir. Genel olarak olumsuz yorumlara sahip olan rüya;

    İftira ve haksızların olduğu bir döneme,
    Çok kötü günlerin geleceğine,
    Kazancın büyük bir kısmının borçlar için harcanacağına,
    Hakkını savunamayacak duruma düşmeye,
    Aile hayatıyla ilgili yaşanacak sıkıntılara delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Motoru Görülmesi

Rüyada yarış motoru görmek ya da sürmek, rüya sahibinin düşeceği zor bir durumu simgelemektedir. Rüya sahibinin hayallerinden teke teker vazgeçeceği ve depresyona gireceği bir döneme işaret eder. Bu rüya bazen çok hayırlı ve güzel haberler alacağına delalet eder. Bazı yorumcular bu rüyayı, rüya sahibinin yokluk nedir bilmeyeceği bir hayat yaşayacağı şeklinde yorumlamaktadır. Rüyada yarış motoru görmek ile ilgili farklı yorumlar şu şekildedir;

    Rüyada yarış motoru kullanmak, rüya sahibinin sahip olduğu parayı kaybedeceğine işaret eder. Yaşadığı maddi sıkıntı sonrasında çok para kazanacağı bir döneme gireceğine delalettir.
    Rüyada motor yarışı yaptığının görülmesi, rüya sahibi bekar ise hayırlı bir kişi ile yakın zamanda evleneceğine delalet eder. Bazen de sorunların kısa bir süre içerisinde sona ereceğine işarettir.
    Rüyada kırmızı motor sürmek, rüya sahibinin kazancının artacağına işaret eder.
    Rüyada beyaz motor sürmek, rüya sahibinin kendine dikkat etmemesi sonucunda hasta olacağına delalettir.
    Rüyada karda motor sürmek, rüya sahibinin ailesi içerisinde yaşadığı sorun ve tartışmaların yakın zamanda son bulacağına işarettir. Bazen de bu rüya, rüya sahibinin etrafındaki tüm kötülükleri defedeceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Yarışı İzlediğinin Görülmesi

Rüyada araba yarışı izlemek, rüya sahibinin gayrimenkul işine gireceğine ve bu işten büyük kazançlar elde edeceğine işarettir. Bazı yorumcular bu rüyayı, rüya sahibinin sahip olduğu hastalıklar varsa yakın zamanda tedavi ve şifa bulacağı şeklinde yorumlamaktadır.

Rüyada araba yarışı yapmak ise rüya sahibine zorlu ve sorunlu zamanları haber vermektedir. Bu rüya oldukça olumsuz yorumlara sahiptir. Rüya sahibinin hem sağlık hem de neşesinin bozulacağına işaret eder. Yarışmadan araba kazanıldığının görülmesi, rüya sahibinin elinin bollaşacağı bir dönemi işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Yarışı Oynadığının Görülmesi

Rüyada araba yarışı oynamak, rüya sahibinin ulaşacağı bereket ve zenginliği müjdelemektedir. Rüya sahibinin yakın zamanda hayatının güzelleşeceğine işaret eder. Bu rüya üst üste gelecek güzel haberleri ve sürprizleri simgelemektedir. Rüya sahibinin elini attığı her işte başarılı olacağını ve hak ettiği kazancı elde edeceği delalet etmektedir. Rüya sahibinin gerçek hayatta endişe duyduğu konular varsa, bu konularla ilgili rahatlayacağı ve başarı elde edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Kullandığının Görülmesi

Rüyada araba kullanmak ile ilgili farklı yorumlar şu şekilde sıralanabilmektedir;

    İmamı Nablusi (r.a) diyor ki; rüyasında araba gören kimse geçimi için tedbirler almalıdır. Arabanın birden çok parçadan meydana gelmesi ve çeşitli yükleri nakletmesi bu rüyanın yorumunun bu şekilde yapılmasına sebep olmuştur. Rüyada arabaya bindiğini gören kimse, yakın zamanda evlat sahibi olacak demektir. Rüya sahibi yakın zamanda yolculuk planlıyorsa, bu yolculuğu yapamaz.
    Rüyada araba kullanmak İslami yorumu; rüya sahibinin yakın zamanda hayırlı bir işe gireceği şeklindedir.
    Rüyada araba kullanma Diyanet yorumu ise rüyanın görüldüğü şekillere göre farklılık göstermektedir. Bu kapsamda yorumlar şu şekildedir;
        Rüyada at arabası görülmesi ya da kullanılması, hastalığa işaret etmektedir.
        Rüyada bebek arabası görülmesi, rüya sahibinin yaşayacağı geçim sıkıntısına işaret eder.
        Araba kullandığının görülmesi, rüya sahibinin çıkacağı zorlu bir yolculuğu simgeler.
        Arabaya bindiğinin görülmesi, rüya sahibinin sahip olacağı büyük bir mevkiyi simgelemektedir.
        Arabadan indiğinin görülmesi ise rüya sahibinin mevkisini kaybedeceğine işaret eder.
    Rüyada araba kullanmak psikolojik yorumu; rüya sahibinin özgürlüğüne ve rahatlığına düşkün bir kişi olduğu şeklindedir. Rüya sahibinin sahip olduğu özgür düşünce ve ruhun bilinçaltındaki yansıması bu rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızlı Araba Kullanılması

Rüyada hızlı araba kullanmak, rüya sahibinin yakın zamanda başına gelebilecek tehlikeli durumları işaret etmektedir. Bu rüya, rüya sahibini arkadaşları ve arkadaşlarından gelecek zararlara karşı uyarmaktadır. Bazı yorumcular bu rüyayı, rüya sahibinin yardım kuruluşlarına vereceği destek olarak yorumlamaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Görmek; Rüyada yarış görmek iki farklı şekilde yorumlanır. Eğer kişi girdiği yarışı kazanmışsa işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına,  Eğer girilen yarış kaybedilmişse sorunların artacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Rekabet ortamına işaret eder. Rüyada bir yarışı kazandığını görmek, başarıya, yarısı kaybetmek ise başarısızlığa yorumlanır. Rüyada yarış görmek aynı zaman da sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarışa Girdiğini Görmek; Rüyada yarışa girdiğini görmek fakir bir kimsenin rüyada yarışa girdiğini  görmesi, zengin olmaya, yolcunun görmesi, selametle vatanına dönmeye delalet eder. Bir kimsenin rüyada yarıştığını ve yarışı kazandığını görmesi, kuvvet ve kudrete, mal ve menfaate delalet eder. Bir kimsenin rüyasında yarıştığını ve kazandığını görmesi kuvvet ve kudrete, mal ve menfaate yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarışa Katılmak; Rüyada yarışa katılmak hayırlı uğraşlar yapacağına, cömert memura, arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye, sevineceğine, külfetsiz elde edilen servete, alın teriyle kazanılan ganimete, hoşgörülü genç tanıdığa, vefalı arkadaşa, imrenilen güce ulaşmaya, aydınlık zamanlara, rızkın kazançlı olmasına delalettir. Rüyada yarışa katılmak  bunlarla birlikte sağlığın bozulacağına, eğitimsiz bir tanıdığa, ticaret alanında kayba, rahatının kaçacağına, maddi zorluğa işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Kazanmak;   Rüyada yarış kazanmak dostlarıyla birlikte gülmeye, yüksek ticari kazançlara, faydalı işler gerçekleştireceğine, becerili bir kişiye, sıkıntı çekmeden kazanılan kazanca, toplum yaşamında muvaffakıyete, merhametli evlada, yüksek gelire, sağlığa, özlemi duyulan bir ilişkiye, yakında duyulacak müjdeli habere işaret eder. Rüyada yarışa katılmak mağlubiyetten sonra hak edilen hayra, zahmetlerinin meyvesini alarak ümit ettiği beceriye, sıkıntılarının sonunda umduğu itibarlı mertebeye, sıkıntıları aşarak hayalini kurduğu şöhrete delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Pisti Görmek; Rüyada yarış pisti görmek İş hayatında arkadaş olan kişilerle ortaya konulacak olan bir fikir sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Yarışı İzlemek Ne Anlam Taşıyor?

Rüyada araba yarışı izlemek rüyayı gören kişiye zarar açmaya yönelik hain tuzaklar kuran ve düşmanlık eden birinin tüm hilelerini bozmaya ve onu cezalandırmaya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Yarışı Kazanmak Hayır mıdır? Şer mi?

Rüyada araba yarışı kazanmak aylardır rüya sahibinin rahatsızlık duymasına sebep olan bir olayın pozitif istikamette neticeleneceğine ve artık bundan sonra bu sorunla karşılaşmayacağına tabirlenmesi gereken bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Yapmak Neyin Habercisidir?

Rüyada yarış yapmak ne zamandır rüya sahibinin gündeminde olan tatsız olayların nihayet bir düzene girmesine ve bundan sonra özlemle beklenen huzurun hayatında hakim olmasına tabir edilmesi mümkün olan bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Yarışı Yapmak Gerçekte Neye Karşılık Gelir?

Rüyada araba yarışı yapmak kafa bulandıran düşüncelerden moral bozukluğundan ve rahatsız olmasına neden olan her türlü problemden kurtulmaya işaret eden bir rüya olarak değerlendirilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Yarışı Kaybetmek Hangi Alanda Değerlendirilir?

Rüyada araba yarışı kaybetmek dedikoducu kişilerin gerçek niyetlerini anlayıp bu konuda önlem almaya ve nihayet bu hiç bir faydası olmayan insanlardan uzak kalmaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Yarışına Katılmak Neleri İşaret Eder?

Rüyada araba yarışına katılmak rüya sahibinin saf ve temiz duygularla çok önemli ve büyük işler yapacağına ve bu vesileyle başarıları ile ön plana çıkıp takdir göreceğine tabir edilmesi gereken bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Yarışında Birinci Olmak Nasıl Yorumlanır?

Rüyada araba yarışında birinci olmak rüyayı gören kimsenin hakkına düşenden fazlasını istemeyen, sahip olduklarına şükreden ve harama el uzatmayan karakter sahibi bir insan olduğuna işaret eden bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Arabası Görmek Hayra mı Yorulur?

Rüyada yarış arabası görmek geleceğe dair yüksek hedefleri olan bayanlar için gerçekleştirmek istedikleri şeylere kavuşmak manasında kendi emeklerine ek destekler almaya ve bunun neticesi olarak son derece mutlu olmaya tabirlenmesi muhtemel bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba yarışı görmek günlük yaşamdaki mücadele, çabalarınızı ifade eder. Yeni bir mevki, kazanç kapısına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sonunda kazanmak ve kaybetmek ile anlamı değişen bu rüyanın çeşitli yarışlarla yorumlanışı farklıdır. Rüyada yarış görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen yarış neye işarettir?

İş hayatında yada başka hayatlarda bir çok insanla kıyasıya bir mücadele içine gireceğinize, kazanırsanız iyi bir yaşam süreceğinize kaybederseniz ise yaşamınızın kötüleşeceğine yorumlanır. Şimdi biraz daha ayrıntılı bakalım.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yarış görmek, etrafınızdaki insanların sizinle aynı hedeflere ulaşmak istediklerinin işaretidir. Rekabet ortamına işaret eder. Rüyada yarıştığını görmek; kazandıysanız; hayatta başarılı olacağınıza, kaybettiyseniz; hayal kırıklığına uğrayacağınıza işarettir.

Rüyada bir yarışı kazandığını görmek, başarıya, yarışı kaybetmek ise başarısızlığa yorumlanır. Etrafınızdaki insanlarla aynı amaç için mücadele edeceksiniz. Rüyada at yarışları üzerinde bahse girmek hayır sayılmaz. Bahse girerek kaybetmek üzüntüye, bir arkadaşı ile bir konu üzerinde bahse girmek çalıştığı isinden ayrılacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba yarışı görmek

Rüyada araba yarışı görmek, rüya sahibine göre yeni bir mevki yada kazanç sağlayacağınıza ve hayatınızın her alanının bir mücadele ile geçeceğine işaret edilmektedir. Yine bu rüya, yakın zaman içerisinde işiniz ile ilgili sizi yoracak ama sonunda mutlu olacağınız bir şeylerin olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Meydanı Görmek

Rüyada yarış meydanı görmek, sizi çekemeyen düşmanlarınız varsa onları yenmeye, her işte başarılı olup kendisini göstermeye, sanat konularında diğer insanlara göre bir adım daha önde olmaya işarettir. İnsanların tüm ilgisinin sizin üzerinizde olmasına, dikkatleri kendinize çekmeye, sevineceğiniz durumların yaşanmasına, rakiplerinizi alt etmeye alamet eder. Sevince, düşmana galip gelmeye, çocuklar için Kuran-ı Kerimi hatmetmeye, atı olan kimsenin o meydanda kendisini görmesi, o kimse için sanata ve ondaki maharetine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarışma Görmek

Rüyada yarışma görmek yada rüyada koşu yarışı, hareket etmeye, oyun oynamaya ve batıl şeylere sürat vermeye veya fayda temin edilmeyecek yolculuğa işarettir. Rüyayı gören hasta ise, ölür, fakir ise zengin, yolcu ise, yolculuğundan döner. Rüyada atlı olarak yarışmak, mahzurlu bir is yapmaya, gururlanmaya, işarettir. Rüyada yarışmak insanlar arasında çıkacak fitneye ve ayrılığa işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Arabası Görmek

Rüyada yarış arabası görmek; rüya gören kişinin hayalperest, duygusal ve özgürlüğüne düşkün, hırslı bir kişiliği olduğuna işarettir. Rüya sahibinin yaratıcılığın mükemmel derecede olduğuna yorumlanan rüya aynı zamanda kişinin başarı çizgisinin hayli yüksek olacağına işaret eder. Yarış arabası, arabanın durumu ve arabanın biçimi ile ilgili tüm durumlar rüyanın doğru yorumlanmasına etki eder.

Rüyada yarış arabası görmek bazı rüya tabirlerine göre hayatında ileri bir ivme kaydetmek için var olan dik kafalılığın, kaygısızlığın göstergesidir. Genellikle olumlu işaretler taşıyan rüya hayatınızda çok fazla ya da çok hızlı yaptığınız bir şeyleri, engelleri aşma tutkularınızı frenlemenizi de gösterebilir. Evli iseniz rüyada gördüğünüz yarış arabası belki de eşiniz ile ilişki hızınızın yanı sıra yönünü de kontrol etmek gerektiğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Arabası Sürmek

Kişinin özgüveninin yerinde ve hedeflerinin yüksek olduğuna, bazen de tehlikelere atılmaktan çekinmeyen maceracı yapısına işaret eder. Rüya kültürel farklılıklara göre de yorumlanmalıdır; modern kültürler ile geleneksel kültürler arasında yarış arabası çok yakın ifadeler olmayabilir. Bir Amerikalı için bu rüya zenginleşme, daha iyi bir hayat umudu iken açlık sınırında yaşayan bir Kongolu için boş hayallerden öteye geçemez.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Arabası Kullandığını Görmek

Rüyada yarış arabası kullanmak hayatında daha hızlı hareket etme, sabırsızlık veya maddi imkânlarında üst seviyelere gelme eğilimlerine gösterge olabilir. Ani bir şekilde hayatınızda meydana gelecek değişimlere, yeni bir yöne doğru gitmeye de işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yarış arabası görmek, bir sonraki adımı görmeden hareket etmek ve çok hızlı, ani kararlar almak, iyi ve köyü arasındaki ayrımı yapmakta zorlanmak demektir. Rüya sahibinin çok heyecanlı bir yapıya sahip olmasından ötürü hayatını değiştirmek isterken çok programlı hareket etmediğini, anlık düşüncelerinin akışına kapılarak kararlar verdiğini ve bazı durumlarda olumsuz neticeler alarak moral bozukluğu yaşadığını bildirir. İşlerin kolaylaşması ve hızlanması, bürokratik sorunlardan kurtulmak, uzak bir yola çıkmak ve hem mevki olarak, hem de saygınlık olarak istenen noktaya gelmek anlamını da taşır. Kendini yarış arabasında gören kimselerin iş hayatları hem çok yoğundur, hem de güçlü rakiplerle doludur. Yapılan işler ve ortaya koyulan amellerle kişinin etrafından itibar görüp, takdir toplayacağına yorumlanan rüya, program dışına çıkılacağına ve sürekli araya giren işler nedeniyle aileyle istenildiği kadar kaliteli zaman geçirmekte güçlük çekileceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Pisti Görmek

İş hayatında arkadaş olan kişilerle ortaya konulacak olan bir fikir sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Motoru Sürmek

Aile hayatındaki huzurlu ortamın iş hayatına yansıması sayesinde işlerin çok kısa sürede tamama erdirileceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine ve uğranılmış olan herhangi bir zarar varsa telafi edileceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada motor yarışı yapmak maceralı dolu dolu hayata sorunların azalmasına mutlu olmaya hayallerin gerçek olmasına şükretmeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada motor yarışı görmek nedir denilirse bu  çevrenizde macera tutkunu birileri olduğunu ve onlara kapılıp, kendini riske sokmamak gerektiğini temsil eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Motor Yarışı Görmek

Rüyada motor yarışı görmek, riskli işler yapan kişiler ile ortaklık düşünmek ile tabir edilir. Rüyasında motor yarışı gören kişi, inat ile işler yapmamalı ve sağlığına dikkat etmelidir. Motor yarışı, iş hayatında rekabeti de delalet etmektedir. Rüya sahibi, mesleği ile ilgili doğru kararlar almalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Motor Yarışı Görmek

Dostlarınız iş veya eğitim hayatınızda ki başarılarınızı kıskanarak sizinle yarış haline gireceklerinin habercisidir. Onların bu yaptığı ihanetle siz gerçekleri göreceksiniz. Daha çok hırslanacak işinizde yükselişleriniz daha da artacaktır. Bu zorluklara rağmen projelerde daha çok ileri çıkmalı dost gibi görünen düşmanlarınıza fırsat vermemelisiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yarış motoru sürmek rüya sahibinin bazı değişik kabileyetlere sahip olmasına, rüyada yarış motoru yaptığı işlerde risk almaktan çekinmeyen ve tehlikeli durumlar karşısında soğukkanlı davranabilen bir kişilik yapısına sahip olmaya yorumlanabilir. Rüyada yarış motoruna binmek bazı değişik uğraşlara sahip olmay ve bu uğraşlar ile zaman geçirmekten hoşnutluğa, rüyada yarış motoru görmek bazı ilginç olaylar yaşamaya ve çeşitli ahbaplıklar kurmaya tabir edilebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yarış motoru kullanmak dikkat ve çaba ile güzel sonuçlar elde etmeye, bazen fazla riskli ve tehlikeli şeyler ile uğraşmaya, rüyada yarış motoru (motoruna) eğer güzel gidiyorsa işlerinde onun gibi güzel ve iyi gitmesine işaret edebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Pisti Görmek, rüyayı gören kişinin işinde bol kazanç elde edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, kazancının bol olacağına, maddi açıdan çok iyi yerlere geleceğine, rahata kavuşacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarış Görmek; Rüyada yarış görmek iki farklı şekilde yorumlanır. Eğer kişi girdiği yarışı kazanmışsa işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına,  Eğer girilen yarış kaybedilmişse sorunların artacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Rekabet ortamına işaret eder. Rüyada bir yarışı kazandığını görmek, başarıya, yarısı kaybetmek ise başarısızlığa yorumlanır. Rüyada yarış görmek aynı zaman da sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada Yarışa Girdiğini Görmek; Rüyada yarışa girdiğini görmek fakir bir kimsenin rüyada yarışa girdiğini  görmesi, zengin olmaya, yolcunun görmesi, selametle vatanına dönmeye delalet eder. Bir kimsenin rüyada yarıştığını ve yarışı kazandığını görmesi, kuvvet ve kudrete, mal ve menfaate delalet eder. Bir kimsenin rüyasında yarıştığını ve kazandığını görmesi kuvvet ve kudrete, mal ve menfaate yorumlanır.

Rüyada Yarışa Katılmak; Rüyada yarışa katılmak hayırlı uğraşlar yapacağına, cömert memura, arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye, sevineceğine, külfetsiz elde edilen servete, alın teriyle kazanılan ganimete, hoşgörülü genç tanıdığa, vefalı arkadaşa, imrenilen güce ulaşmaya, aydınlık zamanlara, rızkın kazançlı olmasına delalettir. Rüyada yarışa katılmak  bunlarla birlikte sağlığın bozulacağına, eğitimsiz bir tanıdığa, ticaret alanında kayba, rahatının kaçacağına, maddi zorluğa işarettir.


Rüyada Yarış Kazanmak;   Rüyada yarış kazanmak dostlarıyla birlikte gülmeye, yüksek ticari kazançlara, faydalı işler gerçekleştireceğine, becerili bir kişiye, sıkıntı çekmeden kazanılan kazanca, toplum yaşamında muvaffakıyete, merhametli evlada, yüksek gelire, sağlığa, özlemi duyulan bir ilişkiye, yakında duyulacak müjdeli habere işaret eder. Rüyada yarışa katılmak mağlubiyetten sonra hak edilen hayra, zahmetlerinin meyvesini alarak ümit ettiği beceriye, sıkıntılarının sonunda umduğu itibarlı mertebeye, sıkıntıları aşarak hayalini kurduğu şöhrete delalet eder.

Rüyada Yarış Pisti Görmek; Rüyada yarış pisti görmek İş hayatında arkadaş olan kişilerle ortaya konulacak olan bir fikir sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine tabir edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

471 Aktif
0 Üye ve 471 misafir
Bugün : 18232
Dün : 23857
Toplam : 48076550
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...