Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.7k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada davet yada davetiye görmek itibar görmeye, Davetiye almak bir maksat için çağrılmaya delalet eder. ( Yemek daveti (düğün, yas vs. yemeği ) için Bakınız; Yemek.) Bir yere davet aldığınızı görmek, iyi olmayan bazı olaylarla karşılaşacaksınız demektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

74 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Bir kimsenin rüyada yemek daveti verdiğini görmesi, hayır ve nimetin üzerinde toplanmasına delâlet eder. Rüyada bazı kimseleri toplayıp onlara yemek verdiğini ve boşa giden şeyler yedirdiğini görmek, o kişiler üzerine reis olmaya delâlet eder.

Kirmani demiştir ki: Rüyada yemek daveti sofrasından bir şey yediğini görmek, hayır ve rızka delâlet eder. Bekâr bir adamın rüyada kurulmuş sofradan yemek yediğini ve su içtiğini görmesi, iyi ve şerefli bir hanımla evlenmeye delâlet eder.

Denilmiştir ki: Bir kimsenin rüyada yemek daveti vermesi, kaybolan bir zatın gelmesine işarettir. Rüyada sofranın üzerinde birçok yemekler olduğunu ve kendisinin de sedirde
oturduğunu görmek, izzet, şeref, velayet, ferah, velime, müjde ve menfaate delâlet eder.
Rüyada sofrayı kurduğunu görmek, uzun ömre; kurulmuş sofrayı toplamak da ölüme delâlet eder.

Rüyada ziyafet verdiğini görmek, hayır işlemeye, hayırlı bir iş için bir araya gelmeye, mutluluğa, huzura, izzet ve şerefe, müjdeli habere, insanlara hayrı ve iyiliği dokunun kimseye işaret eder. Bu rüyalar daima hayra yorulur. Rüyada yemek daveti vermek iyilik yapmak demektir. Ziyafet sofrası görmek hayatının sonuna kadar para derdi çekmemek demektir.
Bir yemek sofrasına oturmak istediği makama yükselir anlamındadır.

Rüyada yemek davetine gittiğinizi görmeniz; herkesin doyasıya yediğini görmek, o topluluğa başkan olmaya, Ziyafet bazen kaybolan kimsenin gelmesine delalet eder. Rüyada yemek daveti vermek hayır üzerine toplantıya işarettir. Ziyafet sofrası görmek hayatının sonuna kadar para derdi çekmemek demektir. Bir ziyafet sofrasına oturmak istediği makama yükselir anlamındadır.

Rüyada yemek davetine katıldığınızı görmek; Büyük bolluğa ve huzura işarettir.
Kişinin ömrü boyunca sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder. Rüyada sofrasının üzerine birçok yemekler konulduğunu ve kendisinin de sedirde oturduğunu görmek, izzet, şeref, ferahlık, sünnet, düğün, müjde, hayır ve menfaat ile tabir olunur. Rüyada ziyafet sofrasında bulunduğunuzu görmek; kurulmuş ve her çeşit yemek konulmuş olduğu halde kimsenin sofraya oturmadığını görmek, hayır değildir.
İtibar görmeye, Davetiye almak bir maksat için çağrılmaya delalet eder. ( Yemek daveti (düğün, yas vs. yemeği ) için Bakınız; Yemek.)Bir yere davet aldığınızı görmek, iyi olmayan bazı olaylarla karşılaşacaksınız demektir. Bir yere davet aldığınızı görmek, iyi olmayan bazı olaylarla karşılaşacaksınız demektir. Rüyada bir yere davet edildiğinizi gördüyseniz, hoş olmayan birtakım olaylarla karşılaşacağınız anlamına gelir. Bu rüya, üzüleceğinizin de işaretidir.Rüyada davet almak, hesapta olmayan harcamadır. Masrafların artacağına işaret eder.Rüyada yemege davet, hayir için toplanmaya isarettir. Bir kimse rüyada bir çok kimseyi davet ettigini görse, nefsini kötü görülen ve sikayet edilen bir ise atar. Bir davet tertipleyip ve o davette bir toplulugun hazir bulundugunu ve yemegi yediklerini görse, onlara baskan olur. Eger o davet yerinde üzüntülü ve hasta birisi varsa, o kimse bundan kurtulur. Bir davet tertipledigini gören kimsenin kaybetmis oldugu sey kendisine gelir. Kendisini bir topluluk ziyafete davet etse, o kimse kendisine pismanlik verecek bir halde bulunur. Rüyada dügün yemegine davet, pismanliktir. Bir yere davet edildiğinizi görmek, hoş olmayan birtakım olaylarla karşılaşacağınız anlamına gelir.Bir yere davet edildiğinizi görmek, hoş olmayan birtakım olaylarla karşılaşacağınız anlamına gelir.
Rüyada davet görmek; hayır ve berekete işarettir. Rüyada akşam yemeğine davet edildiğini görmek; iyilik ve rahatlığa işarettir. Rüyada öğle yemeğine davet edildiğini görmek; gam ve kederden kurtulmaya işarettir. Rüyada kahvaltıya davet edildiğini görmek; yolculuğa işarettir. Rüyada düğüne davet edildiğini görmek; birlik ve beraberliğe işarettir. Rüyada bir davetiye aldığını görmek; iyi haberler almaya işarettir. Rüyada mahkemeden bir davet aldığını görmek; dava kazanmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir davet verildiğini görmek, genellikle hayra yorumlanır. Ancak kısa süreli sevinçlerden sonra bir hayal kırıklığının olması da mümkündür. Rüyada bir davet verildiğinin görülmesi, çoğunlukla hayra işaret eder. Rüyada davet etme ve edilme, hayırlı bir iş için toplanıldığım görmek, iyidir. Hayırlıdır. Bu rüya hayra işaret olarak yorumlanır.Rüyanızda akşam yemeğinde toplandığınızı veya davet edil­diğinizi veya ettiğinizi görmek, birilerine iyilik ve yardım edeceğinize işarettir.Herhangi bir düğün yemeğine davet ise, hayır işlerinde ve iyiliklerde birlik beraberlik işaretidir.Rüyada görülen yemek daveti, hayır için toplanmaya işârettir. Rüyada bir çok kimseyi yemeğe davet etti­ğini görmek, nefsini kötü görülen bir işe yö­neltmeye işârettir.Rüyada düğün yemeğine davet edilmek, pişmanlığa işâret eder.Rüyada ziyafet yemeğinde hazır bulun­mak, müjde ve sevince işâret eder.Bol çeşitli yemeklerin ve şarabın bulundu­ğu meclise davet edilmek, cihada (savaşa) çağırılmaya ve şehit olmaya işâret eder.Bir davet tertipleyip, o davette topluluğun hazır bulunduğunu ve yemeği yediklerini gör­mek, o topluluğun başına yönetici veya baş­kan olmaya işâret eder.Üzüntülü ve hasta birisinin bir davete git­mesi, üzüntüsünden ve hastalığından kurtula­cağına işâret eder.Bir davet tertiplediğini görmek, rüya sahi­binin kaybetmiş olduğu bir şeyi varsa bulaca­ğına işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada davet yada davetiye görmek itibar görmeye, Davetiye almak bir maksat için çağrılmaya delalet eder. ( Yemek daveti (düğün, yas vs. yemeği ) için Bakınız; Yemek.) Bir yere davet aldığınızı görmek, iyi olmayan bazı olaylarla karşılaşacaksınız demektir.

Rüyada bir yere davet edildiğinizi gördüyseniz, hoş olmayan birtakım olaylarla karşılaşacağınız anlamına gelir. Bu rüya, üzüleceğinizin de işaretidir. Rüyada davet almak, hesapta olmayan harcamadır. Masrafların artacağına işaret eder.

Rüyada yemege davet, hayir için toplanmaya isarettir. Bir kimse rüyada bir çok kimseyi davet ettigini görse, nefsini kötü görülen ve sikayet edilen bir ise atar. Bir davet tertipleyip ve o davette bir toplulugun hazir bulundugunu ve yemegi yediklerini görse, onlara baskan olur.

Eger o davet yerinde üzüntülü ve hasta birisi varsa, o kimse bundan kurtulur. Bir davet tertipledigini gören kimsenin kaybetmis oldugu sey kendisine gelir. Kendisini bir topluluk ziyafete davet etse, o kimse kendisine pismanlik verecek bir halde bulunur. Rüyada dügün yemegine davet, pismanliktir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada yemeğe davet, hayır için toplanmaya işarettir. Bir kimse rüyada bir çok kimseyi davet ettiğini görse, nefsini kötü görülen ve şikayet edilen bir işe atar.Bir davet tertipleyip ve o davette bir topluluğun hazır bulunduğunu ve yemeği yediklerini görse, onlara başkan olur. Eğer o davet yemeğinde üzüntülü ve hasta birisi varsa, o kimse bundan kurtulur.Bir davet tertiplediğini gören kimsenin kaybetmiş olduğu şey kendisine gelir. Kendisini bir topluluk ziyafete davet etse, o kimse kendisine pişmanlık verecek bir halde bulunur.Rüyada düğün yemegine davet, pişmanlıktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada yemeğe davet, hayır için toplanmaya işarettir. Bir kimse rüyada bir çok kimseyi davet ettiğini görse, nefsini kötü görülen ve şikayet edilen bir işe atar. Bir davet tertipleyip ve o davette bir topluluğun hazır bulunduğunu ve yemeği yediklerini görse, onlara başkan olur. Eğer o davet yemeğinde üzüntülü ve hasta birisi varsa, o kimse bundan kurtulur. Bir davet tertiplediğini gören kimsenin kaybetmiş olduğu şey kendisine gelir. Kendisini bir topluluk ziyafete davet etse, o kimse kendisine pişmanlık verecek bir halde bulunur. Rüyada düğün yemeğine davet, pişmanlıktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davet Görmek

Rüyada yemeğe davet edildiğinizi görmek, hayırlı bir şey için bir araya gelmeye delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Birçok Kimseyi Davet Ettiğini Görmek

Bir kimse rüyada birçok kimseyi davet ettiğini görürse, nefsini iyi olmayan ve hoşnutsuz olan bir işe atacağınıza delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Davet Tertipleyip Davette Topluluğun Hazır Olduğunu ve Yemek Yediğini Görmek

Rüyada kim bir yemek daveti düzenleyip o davette bir topluluğun hazır bulunduğunu ve yemeği yediklerini görürse, o topluluğa lider olacak demektir. Eğer o davet yemeğinde sıkıntılı ve hasta bir kimse var ise o kişinin bu dertten kurtulacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir Davet Tertiplendiğini Görmek

Rüyada bir davet düzenlediğini görmek, daveti yapan kişinin kaybettiği bir şeyi bulacağına işaret eder.
Bir Topluluğun Sizi Ziyafete Davet Ettiğini Görmek

Rüyada kendisini bir topluluğun ziyafete davet ettiğini görmesi, o kimsenin sonradan üzüleceği bir iş yapacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Düğün Yemeğine Davet Aldığını Görmek

Rüyada düğün yemeğine davet edildiğinizi görmek, pişman olacağınıza işaret eder.
Bir Yere Davet Aldığınızı Görmek

Rüyada bir yere davet aldığınızı görmek, birtakım kötü hadiselerle karşılaşacağınıza işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yere davet aldığınızı görmek, iyi olmayan bazı olaylarla karşılaşacaksınız demektir.

Rüyada bir yere davet edildiğinizi gördüyseniz, hoş olmayan birtakım olaylarla karşılaşacağınız anlamına gelir. Bu rüya, üzüleceğinizin de işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada davet almak, hesapta olmayan harcamadır. Masrafların artacağına işaret eder. Genel olarak yapılan işlerle gündeme gelmek, elde edilen başarıların göz doldurması neticesinde terfi almak gibi anlamlara gelen rüya, kişinin makam ve mevki sahibi olacağına, gelecekte nüfuzlu biri olarak anılacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yemeğe davet edilmek, hayır için toplanmaya işarettir. Bir kimse rüyada birçok kimseyi davet ettiğini görürse, nefsini kötü görülen ve şikayet edilen bir işe atar. Bir davet tertipleyip ve o davette bir topluluğun hazır bulunduğunu ve yemeği yediklerini görürse, onlara başkan olur. Eğer o davet yerinde üzüntülü ve hasta birisi varsa, o kimse bundan kurtulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir davet tertiplediğini gören kimsenin kaybetmiş olduğu şey kendisine gelir. Kendisini bir topluluk ziyafete davet etse, o kimse kendisine pişmanlık verecek bir halde bulunur. Rüyada düğün yemeğine davet edilmek, pişmanlıktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İnsanları Yemeğe Davet Ettiğini Görmek

Rüyada insanları yemeğe davet ettiğini görmek; hayır için toplanmaya, birlik ve beraberliğe, ülfet ve muhabbete delâlet eder.

Bir kimsenin rüyada bir kavmi yemeğe davet ettiğini ve hazır edilmiş yemeği de davetlilerin yediğini görmesi, onların üzerine reis olmaya delâlet eder. Yemek yiyenler içinde hasta ve üzüntülü biri varsa, o da hastalık ve üzüntüden hal
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çok Meyve ve Şarap Bulunan Bir Meclise Davet Edildiğini Görmek

Rüyada çok meyve ve şarap bulunan bir meclise davet edildiğini görmek, cihada davet edilmeye ve sonunda şehitliğe ermeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İnsanları Yemeğe Davet Ettiğini Görmek

Rüyada insanları yemeğe davet ettiğini görmek; hayır için toplanmaya, birlik ve beraberliğe, ülfet ve muhabbete delâlet eder.

Bir kimsenin rüyada bir kavmi yemeğe davet ettiğini ve hazır edilmiş yemeği de davetlilerin yediğini görmesi, onların üzerine reis olmaya delâlet eder. Yemek yiyenler içinde hasta ve üzüntülü biri varsa, o da hastalık ve üzüntüden halas olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Düğün Yemeğine Davet Edildiğini Görmek

Rüyada düğün yemeğine davet edildiğini görmek, pişmanlık ile tabir olunur.

Ayrıca bkz: Rüyada Davet Görmek, Rüyada Yemek Görmek
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada davet görmek, can sıkıcı sözler işitmeye, hoş olmayan bazı olaylara şahit olmaya, huzurun kaçmasına ve bu nedenle moralsiz günler geçirmeye alamet eder. Rüya sahibinin çirkin sözler işiteceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına ve bunlarla başının ağrıyacağına alamet eder. Bu rüya iyiliğin, yardımın ve sadakanın karşılık bulmamasına bu nedenle de kişinin nankörlük görmesine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davet Almak

Rüyada davet almak da davet görmekle aynı anlama gelir ve rüya sahibinin çok incineceği, kırılacağı, üzülüp mutsuz olacağı bir dönem geçireceğine, hayata ve insanlara küseceğine, gözyaşı dökeceğine ve yalnız kalmak isteyeceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davet Vermek

Rüyada davet vermek, rüya sahibinin içindeki şeytanın sesini bir türlü kısmayı başaramayacağı ve ona uyarak toplumda rezil olacağı, ayıplanacağı, hor görüleceği ve aynı zamanda da Allah katında günahkâr olacağı bazı işler yapacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davet Yemeği Görmek

Rüyada davet yemeği görmek, hayırlara alamet eder ve temiz amaçlarla ve güzel amellerle bir yola çıkmaya, hem muvaffak olmaya hem de insanları memnun edip, yüzlerini güldürmek sureti ile hayır duası almaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Yere Davet Edilmek

Bir kişi rüyasında bir yere davet edildiğini görürse eğer bu onun için şanssızlık ve uğursuzluk yaşayacağı şeklinde değerlendirilir. Kişi hedeflerini tutturamayacağı için hem hayal kırıklığına uğrayacak hem de kendine olan özgüvenini yitirecek demektir. Rüya sahibinin kendine olan güvenini geri kazanması için de bir hayli zaman geçmesi gerekecek diye
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada davet edilmek, teklif almak manasına gelir ve pek çok şekilde kişinin sürprizlerle karşılaşacağı bir dönemin haberini verir. Davet edilen yer veya mekan hatırlanıyorsa yorumu o şekilde yapmak uygun olur. Genel olarak yapılan işlerle gündeme gelmek, elde edilen başarıların göz doldurması neticesinde terfi almak gibi anlamlara gelen rüya, kişinin makam ve mevki sahibi olacağına, gelecekte nüfuzlu biri olarak anılacağına delalettir. Düğün dernek yapmak, kız vermek ya da kız istemeye gitmek demek olduğu gibi, bekar kişiler için düzenli bir hayata geçişin, kendi ailelerini kuracaklarının müjdesini de verir. Sağlıklı, eğlenceli ve keyif dolu bir hayata sahip olmak, akrabalarla, sevilen kişilerle ve dostlarla birlikte ağız tadı içinde bir ömür geçirmek şeklinde de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Düğüne Davet Edilmek

Tanıdık birinin düğününe telefonla davet edildiğini görmek, ani bir haber alınacağına ve şaşkınlık yaşanacağına yorumlanır. Genellikle kötüye yorulmaz ama beklenmedik gelişmelere işarettir. Bir davetiye alarak düğüne çağrıldığını görmek ise eski dostlarla araya mesafe gireceğine, ya rüya sahibinin ya da arkadaşlarının şehir değiştirmesi üzerine görüşmelerin azalacağına tabir edilir. Bekar birinin düğüne davet edilmesi beğeneninin çok olduğuna ve kısmetli biri olacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yemeğe Davet Edilmek

Sahip olunan kazancın katlanarak artmasına vesile olacak bir girişim yapılacağına yahut ortaklık teklifi alınacağına işarettir. Çok kısmetli olunduğunu haber veren rüya gönül ilişkilerinde mutluluğun, tatminin, gururlanmanın ve duyulan sevginin karşılığını en güzel hallerde almanın ifadesidir. Kalabalık bir yemeğe davet edilmek herkesin gözünü üstüne çekecek işler yapmak, dış görünüş ile de insanları etkilemek manasındadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davet Edilmenin Psikolojik Yorumu

Sosyal mecralarda kendine yer edinmek ve bu şekilde hayatını canlandırmak isteyen kişilerin gün içinde yalnız kalmamak için çabaladıklarını gösterir. Arkadaşlıklardan, eğlenceli ortamlardan ve kalabalıktan hoşlanan, yalnızlığı sevmeyen ve tek başına mutsuz hisseden insanların ifadesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davet Görmek / Rüyada Davetiye Görmek Tabiri
Rüyada davet görmek, can sıkıcı sözler işitmeye, hoş olmayan bazı olaylara şahit olmaya, huzurun kaçmasına ve bu nedenle moralsiz günler geçirmeye alamet eder.


Rüya sahibinin çirkin sözler işiteceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına ve bunlarla başının ağrıyacağına alamet eder. Bu rüya iyiliğin, yardımın ve sadakanın karşılık bulmamasına bu nedenle de kişinin nankörlük görmesine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davet Edilmek

Rüyada davet edilmek, teklif almak manasına gelir ve pek çok şekilde kişinin sürprizlerle karşılaşacağı bir dönemin haberini verir. Davet edilen yer veya mekan hatırlanıyorsa yorumu o şekilde yapmak uygun olur. Genel olarak yapılan işlerle gündeme gelmek, elde edilen başarıların göz doldurması neticesinde terfi almak gibi anlamlara gelen rüya, kişinin makam ve mevki sahibi olacağına, gelecekte nüfuzlu biri olarak anılacağına delalettir. Düğün dernek yapmak, kız vermek ya da kız istemeye gitmek demek olduğu gibi, bekar kişiler için düzenli bir hayata geçişin, kendi ailelerini kuracaklarının müjdesini de verir. Sağlıklı, eğlenceli ve keyif dolu bir hayata sahip olmak, akrabalarla, sevilen kişilerle ve dostlarla birlikte ağız tadı içinde bir ömür geçirmek şeklinde de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davet Vermek

Rüyada davet vermek, var olan hayat standartlarının işlerdeki önemli gelişmeler sayesinde daha da artacağını, müreffeh bir yaşama sahip olan rüya sahibinin moralinin yükseleceğini, ailesine de daha olumlu bir tavır sergileyeceğini bildirir. Aynı zamanda bir yarışmada birinci olmak, derece almak, işini herkesin takdir edeceği şekilde yapmak suretiyle kendini ispatlamak manasındadır. Hayırlı haberler almak, ele geçen nimetlerin bereketli olması şeklinde de yorumlanır. Tanıdık kişilere davet vermek ev içinde her konuda uzlaşma içinde olmak ve eşler arasında herhangi bir sorun yaşanmaması demektir. Yabancı kimselere yemek daveti vermek yabancı olunan topluluklara veya bir çevreye girerek kendini göstermek, daha eğlenceli zamanlar geçirmek olarak yorumlanabilir. Çok kalabalık yemek daveti vermek ise akraba ziyaretine habercidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davete Gitmek

Hem eşini, hem de eşinin tüm ailesini el üstünde tutan rüya sahibinin aile yaşantısı ile herkesin takdirini kazanacağı anlamına gelir. Yaratıcı kişiliklerin kendilerini ispat etmek için yeterli ortamı ve koşulları bulmaları ile beraber yeni atılımlar yapacaklarını, en çok kendi işlerini geliştirecek plan ve projeler üzerine çalışarak geleceklerini garanti altına alacaklarını tabir eder. Tanıdık kişilerin verdiği bir davete gitmek, yakın arkadaşlarla çıkılacak bir yolculuğun ya da gidilecek kısa bir gezinin ifadesidir. Aile ya da akrabaların yemek davetine gitmek ise kalacak bir miras nedeniyle mutluluk duymak, maddi anlamda beklenmedik iyi gelişmelerle ağız tadının yerinde olması anlamındadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davetiye Görmek

Güçlü bir rekabet ortamında her türlü yeteneğini ortaya koyarak var olmak ve şartlar ne kadar zorlu olsa da yılmadan hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemek manasına gelir. Yırtık davetiye görmek daha önceki yıllarda yapılmış bazı planlarda yaşanacak aksiliklerin özellikle ailevi meseleler nedeniyle gerçekleşmeyeceğini, kişinin daha farklı bir yöneliş içine gireceğini haber verir. Birinin davetiye getirmesi işe alınacak çok iyi bir iş teklifi ile yeni bir başlangıç yapılacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davet Vermenin Psikolojik Yorumu

Girişimci ve sürekli olarak yeniliklerden keyif alan, kendisini aşmak konusunda ısrarcı, güçlü bir kişiliğin ifadesi olduğu gibi eğlenceli bir karakterin varlığına da ışık tutar. Her anın değerini bilen ve geleceğe odaklanan kişilerin pozitif yönlerini simgeler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davet Görmek

Rüyada davet görmek, can sıkıcı sözler işitmeye, hoş olmayan bazı olaylara şahit olmaya, huzurun kaçmasına ve bu nedenle moralsiz günler geçirmeye alamet eder. Rüya sahibinin çirkin sözler işiteceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına ve bunlarla başının ağrıyacağına alamet eder. Bu rüya iyiliğin, yardımın ve sadakanın karşılık bulmamasına bu nedenle de kişinin nankörlük görmesine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Yere Davet Edilmek

Bir kişi rüyasında bir yere davet edildiğini görürse eğer bu onun için şanssızlık ve uğursuzluk yaşayacağı şeklinde değerlendirilir. Kişi hedeflerini tutturamayacağı için hem hayal kırıklığına uğrayacak hem de kendine olan özgüvenini yitirecek demektir. Rüya sahibinin kendine olan güvenini geri kazanması için de bir hayli zaman geçmesi gerekecek diye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Düğün Davetiyesi Görmek

Rüyada düğün davetiyesi görmek, rüyayı gören kişinin toplumda sağlam bir yeri olduğuna, herkes tarafından sevildiğine ve korunup gözetildiğine delalet eder. Büyük bir kişi olmak ile açıklanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yemek Daveti Görmek

Rüyada yemek daveti görmek, rüya sahibinin hayatını güzelleştirecek geçimini kolaylaştıracak, yüzünü güldürecek, keyfini, ağız tadını ve sağlığını yerine getirecek bazı sürpriz gelişmelerin yaşanacağına delalet eder. Rüya sahibinin belki de hayatının en güzel günlerinin geleceğine, bu dönemde elini attığı her işten hayır göreceğine ve başarı elde edeceğine yorulur. Kazancın artacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yemeğe Çağrılmak

Bir kişinin rüyasında yemeğe çağrıldığını görmesi ya da yemek daveti aldığını görmesi o kişinin maksadına ulaşacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine ve bolluk içinde bir hayat süreceğine rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Düğün Yemeği Görmek

Rüyada düğün yemeği görmek ya da düğün yemeği vermek rüya sahibinin hiçbir mecburiyeti yokken başka kimselerin sorumluluklarını yerine getirmek için uğraşacağına ve yorulacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davet Almak

Rüyada davet almak, rüyayı gören kişinin kovaladığı bir işten yana teklif alacağına ve amacına bir adım daha fazla yaklaşacağına işaret eder. Bu rüya gerçek anlamına benzer şekilde tabir edilir ve rüya sahibinin bir davet alacağına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akşam Yemeğine Davet Edilmek

Rüyada akşam yemeğine davet edilmek, rüya sahibine karşı kötü niyetler içerisinden olan ve onun arkasından kuyusunu kazan bir kimsenin varlığına tabir edilir. Bu rüya, görenin başına bir şey gelmeyeceğine bilakis kendisine kötülük etmek isteyen kişinin kendi kazdığı kuyuya kendi düşeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Düğün Daveti Görmek

Rüyada düğün daveti görmek, eğlenmeye, hafiflemeye, esenlik ve rahatlık bulmaya delalet eder. Rüya sahibinin kısa sürede moralini bozan ve onu üzen dertlerini unutacağına ve kendisini mutlu edecek haberler alıp, güzel olaylar yaşayacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
DAVET: Rüyada hayırlı, bir iş için de toplandığını­zı görmek iyiye yorulur.

*Rüyanızda akşam yemeğinde toplandığınızı veya davet edildiğinizi veya ettiğinizi görmek, birile­rine iyilik ve yardım edeceğinize işarettir.

*Öğle yemeğine davet ise, sıkıntılardan kurtul­maya işaret ile tabir olunur.

*Sabah yemeğine davet de, uzak bir yere yolcu­luğa çıkacağınıza işarettir, şeklinde yorumlanır.

*Herhangi bir düğün yemeğine davet ise, hayır işlerinde ve iyiliklerde birlik beraberlik işaretidir.

Rüyada davet görmek, can sıkıcı sözler işitmeye, hoş olmayan bazı olaylara şahit olmaya, huzurun kaçmasına ve bu nedenle moralsiz günler geçirmeye alamet eder. Rüya sahibinin çirkin sözler işiteceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına ve bunlarla başının ağrıyacağına alamet eder. Bu rüya iyiliğin, yardımın ve sadakanın karşılık bulmamasına bu nedenle de kişinin nankörlük görmesine işaret eder
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada davet gördüyseniz Sosyal olmaya özen gösterin. Bazı iş birliklerinizin veya ortaklıklarınızın düzenlenmesi gerekiyor
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada biri tarafından davet edilmek rüyayı gören için kurulu düzeninin sürüp gideceğine, anne ve baba duası alınacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabircilerine göre rüyada nikaha davet etmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada davete katıldığını görülmesi tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
YEMEĞE DAVET: Rüyada insanları yemeğe davet ettiği­ni görmek, hayır için toplanmaya, birlik ve beraberliğe, ülfet ve muhabbete delâlet eder. Bir kimsenin rüyada bir kavmi yemeğe davet ettiğini ve hazır edilmiş yemeği de davetlilerin yediğini görmesi, onların üzerine reis olmaya’ delâlet eder. Yemek yiyenler için hasta ve üzüntülü biri varsa, o da hastalık ve üzüntüden halas olur. Rüyada çok meyve ve şarap bulunan bir meclise davet edildi­ğini görmek, cihada davet edilmeye ve sonunda şehidliğe ermeye İşarettir. Rüyada düğün yemeğine davet edildiğini görmek, pişmanlık ile tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yemek daveti görmek, rüya sahibinin hayatını güzelleştirecek geçimini kolaylaştıracak, yüzünü güldürecek, keyfini, ağız tadını ve sağlığını yerine getirecek bazı sürpriz gelişmelerin yaşanacağına delalet eder. Rüya sahibinin belki de hayatının en güzel günlerinin geleceğine, bu dönemde elini attığı her işten hayır göreceğine ve başarı elde edeceğine yorulur. Kazancın artacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davet Görmek

Rüyada bir davet verildiğini görmek, genellikle hayra yorumlanır. Ancak kısa süreli sevinçlerden sonra bir hayal kırıklığının olması da mümkündür. Rüyada bir davet verildiğinin görülmesi, çoğunlukla hayra işaret eder. Rüyada davet etme ve edilme, hayırlı bir iş için toplanıldığım görmek, iyidir. Hayırlıdır. Bu rüya hayra işaret olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda akşam yemeğinde toplandığınızı veya davet edil­diğinizi veya ettiğinizi görmek, birilerine iyilik ve yardım edeceğinize işarettir.

Herhangi bir düğün yemeğine davet ise, hayır işlerinde ve iyiliklerde birlik beraberlik işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen yemek daveti, hayır için toplanmaya işârettir. Rüyada bir çok kimseyi yemeğe davet etti­ğini görmek, nefsini kötü görülen bir işe yö­neltmeye işârettir.

Rüyada düğün yemeğine davet edilmek, pişmanlığa işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ziyafet yemeğinde hazır bulun­mak, müjde ve sevince işâret eder.

Bol çeşitli yemeklerin ve şarabın bulundu­ğu meclise davet edilmek, cihada (savaşa) çağırılmaya ve şehit olmaya işâret eder.

Bir davet tertipleyip, o davette topluluğun hazır bulunduğunu ve yemeği yediklerini gör­mek, o topluluğun başına yönetici veya baş­kan olmaya işâret eder.

Üzüntülü ve hasta birisinin bir davete git­mesi, üzüntüsünden ve hastalığından kurtula­cağına işâret eder.

Bir davet tertiplediğini görmek, rüya sahi­binin kaybetmiş olduğu bir şeyi varsa bulaca­ğına işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada yemek daveti verdiğini görmesi, hayır ve nimetin üzerinde toplanmasına delâlet eder. Rüyada bazı kimseleri toplayıp onlara yemek verdiğini ve boşa giden şeyler yedirdiğini görmek, o kişiler üzerine reis olmaya delâlet eder.

Kirmani demiştir ki: Rüyada yemek daveti sofrasından bir şey yediğini görmek, hayır ve rızka delâlet eder. Bekâr bir adamın rüyada kurulmuş sofradan yemek yediğini ve su içtiğini görmesi, iyi ve şerefli bir hanımla evlenmeye delâlet eder.

Denilmiştir ki: Bir kimsenin rüyada yemek daveti vermesi, kaybolan bir zatın gelmesine işarettir. Rüyada sofranın üzerinde birçok yemekler olduğunu ve kendisinin de sedirde
oturduğunu görmek, izzet, şeref, velayet, ferah, velime, müjde ve menfaate delâlet eder.
Rüyada sofrayı kurduğunu görmek, uzun ömre; kurulmuş sofrayı toplamak da ölüme delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ziyafet verdiğini görmek, hayır işlemeye, hayırlı bir iş için bir araya gelmeye, mutluluğa, huzura, izzet ve şerefe, müjdeli habere, insanlara hayrı ve iyiliği dokunun kimseye işaret eder. Bu rüyalar daima hayra yorulur. Rüyada yemek daveti vermek iyilik yapmak demektir. Ziyafet sofrası görmek hayatının sonuna kadar para derdi çekmemek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir yemek sofrasına oturmak istediği makama yükselir anlamındadır.

Rüyada yemek davetine gittiğinizi görmeniz; herkesin doyasıya yediğini görmek, o topluluğa başkan olmaya, Ziyafet bazen kaybolan kimsenin gelmesine delalet eder. Rüyada yemek daveti vermek hayır üzerine toplantıya işarettir. Ziyafet sofrası görmek hayatının sonuna kadar para derdi çekmemek demektir. Bir ziyafet sofrasına oturmak istediği makama yükselir anlamındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yemek davetine katıldığınızı görmek; Büyük bolluğa ve huzura işarettir.
Kişinin ömrü boyunca sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder. Rüyada sofrasının üzerine birçok yemekler konulduğunu ve kendisinin de sedirde oturduğunu görmek, izzet, şeref, ferahlık, sünnet, düğün, müjde, hayır ve menfaat ile tabir olunur. Rüyada ziyafet sofrasında bulunduğunuzu görmek; kurulmuş ve her çeşit yemek konulmuş olduğu halde kimsenin sofraya oturmadığını görmek, hayır değildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İtibar görmeye, Davetiye almak bir maksat için çağrılmaya delalet eder. ( Yemek daveti (düğün, yas vs. yemeği ) için Bakınız; Yemek.)Bir yere davet aldığınızı görmek, iyi olmayan bazı olaylarla karşılaşacaksınız demektir. Bir yere davet aldığınızı görmek, iyi olmayan bazı olaylarla karşılaşacaksınız demektir. Rüyada bir yere davet edildiğinizi gördüyseniz, hoş olmayan birtakım olaylarla karşılaşacağınız anlamına gelir. Bu rüya, üzüleceğinizin de işaretidir.Rüyada davet almak, hesapta olmayan harcamadır. Masrafların artacağına işaret eder.Rüyada yemege davet, hayir için toplanmaya isarettir. Bir kimse rüyada bir çok kimseyi davet ettigini görse, nefsini kötü görülen ve sikayet edilen bir ise atar. Bir davet tertipleyip ve o davette bir toplulugun hazir bulundugunu ve yemegi yediklerini görse, onlara baskan olur. Eger o davet yerinde üzüntülü ve hasta birisi varsa, o kimse bundan kurtulur. Bir davet tertipledigini gören kimsenin kaybetmis oldugu sey kendisine gelir. Kendisini bir topluluk ziyafete davet etse, o kimse kendisine pismanlik verecek bir halde bulunur. Rüyada dügün yemegine davet, pismanliktir. Bir yere davet edildiğinizi görmek, hoş olmayan birtakım olaylarla karşılaşacağınız anlamına gelir.Bir yere davet edildiğinizi görmek, hoş olmayan birtakım olaylarla karşılaşacağınız anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada davet görmek; hayır ve berekete işarettir. Rüyada akşam yemeğine davet edildiğini görmek; iyilik ve rahatlığa işarettir. Rüyada öğle yemeğine davet edildiğini görmek; gam ve kederden kurtulmaya işarettir. Rüyada kahvaltıya davet edildiğini görmek; yolculuğa işarettir. Rüyada düğüne davet edildiğini görmek; birlik ve beraberliğe işarettir. Rüyada bir davetiye aldığını görmek; iyi haberler almaya işarettir. Rüyada mahkemeden bir davet aldığını görmek; dava kazanmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davet Görmek

Rüyada yemeğe çağrı edildiğinizi görmek, hayırlı bir şey için bir araya gelmeye delalet eder.
Birçok Kimseyi Çağrı Ettiğini Görmek

Bir kimse rüyada birçok kimseyi çağrı ettiğini görürse, nefsini iyi olmayan ve hoşnutsuz olan bir işe atacağınıza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çağrı Tertipleyip Davette Topluluğun Hazır Bulunduğunu ve Yiyecek Yediğini Görmek

Rüyada kim bir yiyecek daveti düzenleyip o davette bir topluluğun hazır bulunduğunu ve yemeği yediklerini görürse, o topluluğa önder olacak anlama gelir. Eğer o çağrı yemeğinde sıkıntılı ve hasta bir kimse var ise o kişinin bu dertten kurtulacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir Çağrı Tertiplendiğini Görmek

Rüyada bir çağrı düzenlediğini görmek, daveti icra eden kişinin kaybetmiş olduğu bir şeyi bulacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir Topluluğun Sizi Ziyafete Çağrı Ettiğini Görmek

Rüyada kendisini bir topluluğun ziyafete çağrı ettiğini görmesi, o kimsenin sonradan üzüleceği bir iş yapacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Düğün Yemeğine Çağrı Aldığını Görmek

Rüyada düğün yemeğine çağrı edildiğinizi görmek, pişman olacağınıza işaret eder.
Bir Yere Çağrı Aldığınızı Görmek

Rüyada bir yere çağrı aldığınızı görmek, bazı fena hadiselerle karşılaşacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Düğüne Davet Edilmek

Tanıdık birinin düğününe telefonla davet edildiğini görmek, ani bir haber alınacağına ve şaşkınlık yaşanacağına yorumlanır. Genellikle kötüye yorulmaz ama beklenmedik gelişmelere ifadedir. Bir davetiye alarak düğüne çağrıldığını görmek ise eski arkadaşlarla araya mesafe gireceğine, ya rüya sahibinin ya da arkadaşlarının şehir değiştirmesi üzerine görüşmelerin azalacağına ifade edilir. Evlenmemiş birinin düğüne davet edilmesi beğeneninin çok olduğuna ve kısmetli biri olacağına ifadedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yemeğe Davet Edilmek

Sahip olunan kazancın katlanarak artmasına vesile olacak bir Girişim yapılacağına yahut ortaklık teklifi alınacağına ifadedir. Çok kısmetli olunduğunu haber veren rüya gönül ilişkilerinde mutluluğun, tatminin, gururlanmanın ve duyulan sevginin karşılığını en güzel hallerde almanın ifadesidir. Kalabalık bir yemeğe davet edilmek herkesin gözünü üstüne çekecek kariyerler yapmak, dış görünüş ile de insanları etkilemek manasındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Saîd el-Vâiz’in Davet Edilmekle İlgili Tabiri?

Hayır için toplanmaya işarettir. Bir kimse rüyada bir çok kimseyi davet ettiğini görse, nefsini kötü görülen ve şikayet edilen bir işe atar. Bir davet tertipleyip ve o davette bir topluluğun hazır bulunduğunu ve yemeği yediklerini görse, onlara başkan olur. Eğer o davet yemeğinde üzüntülü ve hasta birisi varsa, o kimse bundan kurtulur. Bir davet tertiplediğini gören kimsenin kaybetmiş olduğu şey kendisine gelir. Kendisini bir topluluk ziyafete davet etse, o kimse kendisine pişmanlık verecek bir halde bulunur. Rüyada düğün yemeğine davet, pişmanlıktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Davet Edilmek Ne Anlama Gelir? Teklif almak anlamına gelir ve pek çok şekilde insanın sürprizlerle karşılaşacağı bir senenin haberini verir. Davet edilen yer ya da mekan hatırlanıyorsa yorumu o şekilde yapmak uygun olur. normal olarak yapılan kariyerlerle gündeme gelmek, elde edilen ve kazanılan baş arıların göz doldurması neticesinde terfi almak gibi manalarına gelen rüya, insanın makam ve mevki sahibi olacağına, gelecekte nüfuzlu biri olarak anılacağına ifadedir. düğün dernek yapmak, kız vermek ya da kız istemeye gitmek demek olduğu gibi, bekar insanlar için düzenli bir hayata geçişin, kendi ailelerini kuracaklarının müjdesini de verir. Sıhhatlı, eğlenceli ve keyif dolu bir ömrew sahip olmak, akrabalarla, sevilen insanlarla ve arkadaşlarla birlikte ağız tadı içinde bir ömür geçirmek şeklinde de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada davet edilmemek zengin bir hayat yaşayacağına ve rızkının hiç eksilmeyeceğine, kişinin hem maddi hem de manevi hayatında desteğe ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir. Rüyayı gören genç bir erkek ise yapmış olduğunuz yanlışın farkına vararak kendine çeki düzen vermeniz gerektiğine, maddi manevi hayatınızda güzel gelişmeler yaşanmasına delalettir. İhya'ya göre bu rüya ibadetlerini layıkıyla yerine getiren ve iyi bir kul olma yolunda hayat sürdüren kimseye, yaşam enerjisini ve arzularını yerine getirmeye aracı olacak güzel ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına ve kişinin muradına ereceğine alamet olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada davet görmek

Rüyada davet görmek, hayırlı  bir iş için toplanmaya işarettir. Kimi zaman Rüyada davet görmek, nahoş, can sıkıcı, çirkin sözler işitmeye, huzurun kaçmasına, nankörlük görmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada davet almak

Rüyada davet almak, kırılacağınıza, üzülüp mutsuz olacağınıza, yanlız olmak isteyip insanlara küseceğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada davet vermek

Rüyada davet vermek, hatalarınızdan dolayı küçük düşeceğinize, ayıplanacağınıza ve Allah katında günahkar olacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada davet yemeği görmek

Rüyada davet yemeği görmek, hayra yorumlanır. Temiz niyet ile çıkılan yoldan hayır duaları almaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yere davet edilmek

Rüyada bir yere davet edilmek, hayal kırıklıkları yaşamaya, hoş olmayan bir takım olayların yaşanacağı anlamına gelir. Şansızlık ve uğursuzuk habercisidir.

Rüyada düğün yemeğine davet edilmek ise pişmanlık olarak yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

381 Aktif
0 Üye ve 381 misafir
Bugün : 1537
Dün : 21898
Toplam : 48081730
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...