Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
1.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Toprak kayması küçük ya da büyük fark etmeden ciddi zararlar verebilmektedir. Özellikle insanlar toprak kaymasına rüyalarında bazı zamanlar görebilir. Bu rüyaları görmenin ise bir nedeni vardır. Bunun nedenini ve anlamını öğrenebilmek için ise, rüya alimlerin yorumlarına bakabilir ve okuyabilirsiniz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

84 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada heyelan görmek ne anlama gelir?

Heyelan gördüğümüz rüyalar genellikle beklenmedik gelişmeler, kaos, kargaşa ve istikrarımızı tehlikeye sokacak değişimlerin alametidir. Bu tip rüyalar genellikle ruhsal ya da zihinsel olarak özümüzü sallayan durumlarla karşı karşıya kaldığımızda görülen rüyalardır. Rüyadaki heyelanın yıktığı her şey kendimiz için inşa ettiklerimizdir. Heyelanda bir evin ve duvarlarının yıkılması için bu sınırların güvensiz hale gelmesi ve kendimizi korumasız hissetmeyi sembolize eder.


Heyelan gördüğümüz rüyalar genellikle korkularımıza vurgu yaparlar. Tam olarak güvenli ve rahat olduğumuzu düşündüğümüzde evren bizim için bir şeyleri yıkacak enerjiyi gönderebilir. Evren yıkıcı ve acımasızdır fakat onun bu yıkıcılığı yeni bir döngünün başlaması için gereklidir. Tıpkı yaşamımıza yeni bir şeyi sokabilmek için eskiyi tamamen yok etmemiz gerektiği gibi. Bir binanın üzerine yeni bir bina dikemezsiniz. Eski binayı tamamen yıkıp yok etmeli, hatta artıklarını temizlemelisiniz. Yaşamımızda da bir yenilik istiyorsak öncelikle o yeniliğin girişine yol açmalıyız. Heyelan gördüğümüz rüyalar da bu duruma atıfta bulunurlar. Bu rüyalar bize “yaşamına bir şeyler giriyor, bunun için eskiyi yok ediyor” diyen rüyalardır.
Rüyada heyelan olduğunu görmek

Rüyadaki heyelanda yıkılan evler bazen kendimiz için inşa ettiğimiz eski düşünce sistemleri, zihinsel ya da ruhsal durumumuzun artık kendi kendini imha edeceği bir noktaya vardığımızı sembolize eder. Bir başka deyişle, değişime ve dönümüşe uğruyorsunuz. Eski olanların gidişine yol açıp kendiniz için yepyeni bir sistem kuruyorsunuz. Belki de yeni bir bakış açısı kazanıyor ve eski bakış açınızla vedalaşıyorsunuz.


Heyelanda evimizin yıkıldığını gördüğümüz rüyalar bize yaşamda ilerlemenin en iyi yolunun bir yapının kendi kendini imha etmesine izin vermek olduğunu hatırlatırlar. Değişime direnmektense değişimin yaşamınıza girmesine izin verin, hatta sizden bir şeyleri alıp götürmesine de. Değişim her ne kadar ansızın kapıyı çalsa ve acı verici olsa da döngüsel bir gerekliliktir. Bu yıkıma yalnızca teslim olun ve yıkımın olmaması için direnmeyin. Evren sizden aldığının yerine size yenisini mutlaka verecektir.
Rüyada heyelanda yıkılan ev aslında bizim metaforik evimizdir ve geçmişte kendimiz için inşa ettiklerimizin sembolüdür. Evin durumu yaşamda kendimizi nasıl gördüğümüzü, duvarları ise kendimizi dış tehlikelere karşı ne kadar korunmalı hissettiğimizi gösterir. Duvarlar aynı zamanda yaşamdaki kırmızı çizgilerimiz ve bireyselliğimiz ve toplumsallığımız arasındaki sınır çizgileridir. Sahip olduklarınızın ne kadar güvencede olduğunu düşünüyorsanız rüyadaki duvarlar bilinçaltınız tarafından o kadar kalın inşa edilir. İnce duvarlar genellikle kendini güçsüz ya da savunmasız hissetme metaforudur.


Rüyada heyelanda yıkılan bir evin yıkılmaması için çaba sarfetmek bazen değişime direnmek bazen de bir şeylerin sonunu reddetmekle ilgilidir. Nadiren de olsa evin yıkılması boşanma korkusu işareti olabilir fakat bu yorum herkes için geçerli değildir. Bazen yaşamda büyüme ve değişim kaçınılmazdır fakat değişim dönüşümü gerektirir. Dönüşümün olabilmesi için de başlayan bir şeylerin sona ermesi ve yeniden başlatılması gerekir. Heyelan gördüğümüz rüyalar da bu dönüşümden rahatsız olduğumuzu gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada toprak kayması görmek, rüyayı gören insanın huzursuzluk yaşamasına, umutlarının beklentilerinin gerçekleşmemesine, çabalarının planlarının uğraşıp didindiği işlerin olumsuz sonuçlanmasına sebep olacak bir takım gelişmeler yaşamasına alamet eder.  Rüya sahibi peşi sıra hayırsız olaylar yaşayacaktır. Rüyayı gören kişi çıkılmaz bir döneme girecek, karamsarlığa kapılacak işleri bir türlü istediği gibi gitmeyecektir. Rüyayı gören kişinin dikkat etmeden ayrıntılara önem vermeden, çabuk aldığı kararlar sebebiyle sahip olduğu birikimlerini kaybetme durumu söz konusudur.  İflas edebilir, borç batağına düşebilir.  Maalesef ki canı bile tehdit altındadır. Her  geçen gün düştüğü bu halin üzüntüsünü yaşayacak kendini asla güvende hissetmeyecektir. Rüyada toprak kayması görmek hayırsız rüyalar içerisindedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması

Rüyada toprak kayması rüya sahibinin gerçek yaşamında çok dikkatsiz davrandığına ve umursamaz olduğuna delalet eder. Özellikle acele ve yanlış kararlar alması nedeniyle, canını ve malını ciddi oranda tehlikeye attığını delalet eder. Bu sebepten dolayı günlerce bunun tedirginliğini yaşamak zorunda kaldığına yorumlanır. Ayrıca rüya sahibinin bazı olumsuz durumlara girmesi nedeniyle, gerçekleştirmek istediği hayalleri ve projelerinin heba olacağı yönünde de yorumlanır.

Rüyada Toprak Yığınından Kaçıp Kurtulduğunu Görmek

Rüyada toprak yığınından kaçıp kurtulduğunu görmek özellikle rüya sahibinin İş yaşantısında önemli başarılar elde edeceğine delalet eder. İşleri çok iyi bir şekilde idare ettiğini ve bu yüzden doğru kararlar aldığına yorumlanır. Aldığı kararlar nedeniyle elde edeceği başarıların yanı sıra yüksek oranda bir kazanç sağlayacağı üzerine işaret etmektedir. Ailesi ve arkadaşları ile arasının iyi olduğuna, maddi manevi herhangi bir sorunu olmadığına yorumlanır.

Rüyada Toprak Kayması Olduğunu Görmek

Rüyada toprak kayması olduğunu görmek rüya sahibinin kendisini riske atacak bazı durumlara gireceğine yorumlanır. Bu zor durumlar konusunda özellikle riskleri baştan hesaplamada için büyük hataları gireceğini delalet eder. Yapılan bu hatalar maddi ve manevi yönden rüya sahibine önemli oranda hasar çıkaracağına işaret etmektedir. Ancak bütün bunları iş işten geçtikten sonra fark ettiğimden dolayı buhrana gireceğine yorumlanır. Ancak kapısını toplayıp mantıkla ve kararlı bir şekilde düşünürsen bunlardan kurtulacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Toprak Kaymasına Şahit Olmak

Rüyada toprak kaymasına şahit olmak rüya sahibinin birtakım problemler ile karşı karşıya kalacağına yorumlanır. Hayatındaki bazı işlerin ters gideceğine ve hem maddi hem de manevi yönden zorluklar yaşayacağına yorulur. Özellikle evdeki hesabın çarşıya uymaması nedeniyle, çaresiz bir duruma düşeceğini delalet etmektedir. Bundan kurtulmak için ise doğru karar vermesi adına çevresindeki insanlardan yardım alması gerektiğini anlatan bir rüyadır.

Rüyada Toprak Kayması Altında Kalmak

Rüyada toprak kayması altında kalmak rüya sahibinin daha yüksek kazanç elde edebilmek için girdiği işlerde, olumlu neticeler almasına yorumlanır. Özellikle hayırlı olmayan bu işlerin aksine rüya sahibine ciddi bir kayıp yaşatacağına delalet eder. Bu sebepten dolayı rüya sahibinin ciddi bir hayal kırıklığına uğrayacağına, elindekilerin önemli oranını da kaybedebileceği üzerine rivayet edilmektedir.

Rüyada Heyelan Görmek

Rüyada heyelan görmek rüya sahibinin yaşayacağı bazı olaylar nedeniyle bu olayların maneviyatını etki edeceğini rivayet edilir. Özellikle bazı kötü olayların kişinin hayatında ciddi sorunlar yaratabileceği üzerine delalet etmektedir. Genel olarak psikolojik birtakım sıkıntılar içerisine girebileceği yönünde yorumlanır. Ruhsal olarak yaşadığı zorlukların maddi ve manevi olarak kayıplar getireceğine rivayet edilmektedir. Bu durumun daha fazla yaşanmaması için kişiyi uyaran bir rüya olarak da öne çıkıyor.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Olduğunu Görmek Ne Anlam İfade Eder

Rüyanızda toprak kayması görmek pek iyi anlam taşımamaktadır. Öncesinde aldığınız bazı kararlardan ötürü sıkıntılar yaşamanıza, bu sıkıntılara bir çözüm bulamamanıza,  gün geçtikçe bu derdin sizi yiyip bitirmesine işaret etmektedir. Rüya sahibi aldığı kararları tekrar tekrar gözden geçirmeli, ince ince hesap yapmalıdır. Yeni gireceği işlerin neler getireceğini, neler götüreceğini iyi düşünmelidir. Aksi takdirde sonradan çok büyük pişmanlıklar yaşaması an meselesidir. Böyle bir rüya gören insan, sonradan attığı adımların yanlış olduğunu fark-edecek lakin düzeltmek için geç olacaktır. Bu durum rüya sahibinin moralini alt üst edecek, psikolojik olarak yıkıma uğramasına neden olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kaymasını Görmek Nedir Ne Anlam İfade Eder

Rüyanızda toprak kayması görmeniz hayatınızda sorunlu bir dönemin başlangıcı demektir. Bazı sıkıntılı durumlar yaşayacağınıza, işlerinizin beklediğiniz güzellikte gitmemesine, diğer bir ifadeyle hayaller Paris hayatlar işsiz gibi bir durumla karşı karşıya kalacağınıza ve kendinizi bitmiş, tükenmiş hissedip çözümsüz hissedeceğinize işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Altında Kalmak Nedir Ne Anlam İfade Eder

Rüyanızda toprak kayması altında kalmanız, birikimlerinizi arttırmak amacıyla giriştiğiniz işlerin beklentilerinizi karşılamayacağına, aksine daha da kötü olup var olan birikimlerinizin bir kuş misali elinizden avucunuzdan uçmasına işaret etmektedir. Böyle bir hal rüya sahibini yıpratacak, üzüntüye sokacaktır. Rüyada toprak altında kalmak hayırsız rüyalar-dandır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Heyelan Görmek Ne Demektir

Rüyanızda toprak kayması ve heyelan görmek hem parasal açıdan hem de ruhsal, psikolojik açıdan kısmet kapanması olarak tabir edilir. Rüya sahibi umduğu gibi talihli olamayacaktır işlerinde. Hatta kişisel yaşamında da talihsizlikler rüya sahibinin peşini bırakmayacak, hayal kırıklıkları yaşayacaktır şeklinde tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelan Görmek Nedir Ne Manaya Gelir

Rüyada heyelan görmek, rüyayı gören kişinin yaşamış olduğu bir takım durumların içsel yaşamına olan etkisi şeklinde rivayet edilir. Geçmişte yaşanılan olumsuz olayların, hayal kırıklıklarının, dertlerin, üzüntülerin rüya sahibinin içinde hâlâ devam ettiğine işaret eder. Rüya sahibi o kötü günleri hâlâ hatırlamakta, hatırladıkça aynı sızıyı yaşamakta, bir türlü o kötü günleri geride bırakamamaktadır. Rüya sahibi ruhsal yönden zorluk yaşamakta, üzüntü çekmektedir anlamında tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Görmek
Rüyada toprak kayması görmek, rüya sahibini umutsuzluğa itecek, emeklerinin hiç olacağı ve hayallerinin yıkılmasına neden olacak olayların yaşanacağına işaret eder. Karamsar bir döneme girecek olan rüya sahibinin yaptığı işlerin bir türlü istediği gibi ilerlemeyeceği anlamına gelen bir rüyadır. Rüya sahibinin acele ederek aldığı kararların sonucunda canı ve mal varlığı tehdit altına girebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Altında Kalmak
Rüyada toprak kayması altında kalmak rüya sahibinin daha fazla para kazanabilmek için yaptığı girişimlerin sonuçlarının kötü olacağına, elindekini kaybedeceğine, kötü durumlarla karşılaşacağına ve bunlar nedeniyle hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Altında Kalmak
Rüyayı gören kişinin, işle ilgili olarak yaptığı bir hamlenin kendisine zarar olarak döneceği, yüklü bir borcun altına gireceği, bu borçla birlikte sahip olduğu bazı gayrimenkulleri de bu amaçla harcayacağı, aile bireylerinden birinin araya gireceği ve bir yolunu bulup zararı farklı şekilde telafi edeceği anlamına gelir. Bu rüyanın görülmesi, kişinin, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntının dışa vurumudur. Bu dönemde verilecek kararların çok dikkatli bir şekilde düşünülmesi gerekir. Rüyada toprak altında kalmak ve çıkmak, üst üste gelen problemlerin bazı adımların atılması sayesinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Görmek
İşlerin çığrından çıkacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına ve beklenmeyen bir kişinin ihanetine uğranacağına tabir edilir. Rüyada toprak kayması görmek ve kaçmak, iş hayatında ve aile hayatında karşılaşılan sıkıntıların bertaraf edileceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına ve hayırlı bir amaç uğrunda bazı çalışmalar yapılacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Görmek
Rüya sahibinin rüyasında toprak kayması görmesi kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine, hayatında karşısına çıkan sorunların üstesinden gelmek için çok güçlü olması gerekeceğine delalet eder. Rüyada toprak kayması görmek, üzüntü ve mutsuzluk verecek olayların yaşanacağının habercisidir. Kişinin bu durum karşısında ailesinden yardım alacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HAYALDE TOPRAK ALTINDA KALMAK
Hayalde toprak altında kalmak, hayal sahibinin üstesinden gelemeyeceği sorumluluklara işaret eder. Düş sahibinin iş hayatında yaptığı bir atılım yüzünden gireceği zahmetlere ve maddi olarak büyük ziyana uğrayacağına tabir edilmektedir. Duşta toprak altında kaldığını görmek, hayal sahibini ikaz niteliğindeki bir hayaldir ve bundan ötürü düş sahibinin atacağı adımlara dikkat etmesi gerektiğine yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TOPRAK KAYMASI

Rüyada toprak kayması görmek, pek hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaz. Rüya sahibinin çevresinde olup biten işleri artık takip edemediğine, işlerin kontrolden çıktığına ve buna bağlı olarak da sıkıntı günlerin yakınlığına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin karşılaştığı sorunlarla baş ederek hayırlı ve güzel günlere kavuşacağına delalet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması

Rüyada toprak kayması rüya sahibinin gerçek yaşamında çok dikkatsiz davrandığına ve umursamaz olduğuna delalet eder. Özellikle acele ve yanlış kararlar alması nedeniyle, canını ve malını ciddi oranda tehlikeye attığını delalet eder. Bu sebepten dolayı günlerce bunun tedirginliğini yaşamak zorunda kaldığına yorumlanır. Ayrıca rüya sahibinin bazı olumsuz durumlara girmesi nedeniyle, gerçekleştirmek istediği hayalleri ve projelerinin heba olacağı yönünde de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Yığınından Kaçıp Kurtulduğunu Görmek

Rüyada toprak yığınından kaçıp kurtulduğunu görmek özellikle rüya sahibinin İş yaşantısında önemli başarılar elde edeceğine delalet eder. İşleri çok iyi bir şekilde idare ettiğini ve bu yüzden doğru kararlar aldığına yorumlanır. Aldığı kararlar nedeniyle elde edeceği başarıların yanı sıra yüksek oranda bir kazanç sağlayacağı üzerine işaret etmektedir. Ailesi ve arkadaşları ile arasının iyi olduğuna, maddi manevi herhangi bir sorunu olmadığına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Olduğunu Görmek

Rüyada toprak kayması olduğunu görmek rüya sahibinin kendisini riske atacak bazı durumlara gireceğine yorumlanır. Bu zor durumlar konusunda özellikle riskleri baştan hesaplamada için büyük hataları gireceğini delalet eder. Yapılan bu hatalar maddi ve manevi yönden rüya sahibine önemli oranda hasar çıkaracağına işaret etmektedir. Ancak bütün bunları iş işten geçtikten sonra fark ettiğimden dolayı buhrana gireceğine yorumlanır. Ancak kapısını toplayıp mantıkla ve kararlı bir şekilde düşünürsen bunlardan kurtulacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kaymasına Şahit Olmak

Rüyada toprak kaymasına şahit olmak rüya sahibinin birtakım problemler ile karşı karşıya kalacağına yorumlanır. Hayatındaki bazı işlerin ters gideceğine ve hem maddi hem de manevi yönden zorluklar yaşayacağına yorulur. Özellikle evdeki hesabın çarşıya uymaması nedeniyle, çaresiz bir duruma düşeceğini delalet etmektedir. Bundan kurtulmak için ise doğru karar vermesi adına çevresindeki insanlardan yardım alması gerektiğini anlatan bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Altında Kalmak

Rüyada toprak kayması altında kalmak rüya sahibinin daha yüksek kazanç elde edebilmek için girdiği işlerde, olumlu neticeler almasına yorumlanır. Özellikle hayırlı olmayan bu işlerin aksine rüya sahibine ciddi bir kayıp yaşatacağına delalet eder. Bu sebepten dolayı rüya sahibinin ciddi bir hayal kırıklığına uğrayacağına, elindekilerin önemli oranını da kaybedebileceği üzerine rivayet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelan Görmek

Rüyada heyelan görmek rüya sahibinin yaşayacağı bazı olaylar nedeniyle bu olayların maneviyatını etki edeceğini rivayet edilir. Özellikle bazı kötü olayların kişinin hayatında ciddi sorunlar yaratabileceği üzerine delalet etmektedir. Genel olarak psikolojik birtakım sıkıntılar içerisine girebileceği yönünde yorumlanır. Ruhsal olarak yaşadığı zorlukların maddi ve manevi olarak kayıplar getireceğine rivayet edilmektedir. Bu durumun daha fazla yaşanmaması için kişiyi uyaran bir rüya olarak da öne çıkıyor.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelan Görmek

Bir kişi rüyasında heyelan görürse eğer o kişinin yaşadığı bazı olayların maneviyatına büyük etki ettiğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin yaşadığı musibetli olayların kendisine hala acı verdiğine ve unutmasının daha zaman alacağına delalet eder. Kişi, psikolojik olarak çöküntü içinde demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Olduğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin kendisini zor durumda bırakacak daha sonra da deyim yerindeyse kara kara düşünmesine neden olacak bazı işlere gireceğine ve bu yolun sonundaki riskleri baştan görerek hesap etmesi gerektiği halde neredeyse iş işten geçtikten sonra fark edeceğine sonra da huzursuz olacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kaymasını Görmek

Rüyasında toprak kaymasını gören kişinin bir takım sorunlarla karşılaşacağı, işinin gücünün ters şekilde ilerleyeceği, tabiri caizse evdeki hesabının çarşıya uymayacağı ve bu nedenle de çaresiz durumlarda kalacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Altında Kalmak

Rüya sahibinin daha fazla getiri sağlaması amacı ile gerçekleştirdiği girişimlerin kendisine hayır getirmeyeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Heyelan Görmek

Rüya sahibi için hem maddi hem de manevi şanssızlık olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin işlerinde kısmetinin kapanacağı gibi, özel hayatında da kendisini sarsacak bazı şanssızlıkların yaşanacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprak kayması görmek, Rüya sahibinin dikkatsizliği, acele aldığı kararlar ve düşünmeden attığı adımlar nedeni ile hem canının hem de mal varlığının tehlikeye gireceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına işaret eder.


Rüyada toprak kayması görmek, rüyayı gören kişiyi, umutsuzluğa itecek, hayallerinin yıkılmasına neden olacak, emeklerine, alın terine ve projelerine yazık edecek bazı uğursuzlukların baş göstereceğine ve kişinin melanetli olayların içine düşeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprak kayması görmek , rüya sahibinin huzursuzluk yaşayacağına , umutlarının gerçekleşmeyeceğine , bütün çabalarının boşa gideceğine ve didinmiş olduğu işlerin olumsuz sonuçlanacağına ve bir takım gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Yani bu rüya kişi için hayırsızdır. Rüyayı gören kişinin çıkılmaz bir döneme gireceğine , karamsarlığa kapılacağına , işlerinin bir türlü yolunda gitmeyeceğine , dikkat etmeden ve çabuk aldığı kararlardan dolayı birikimlerinizi kaybedeceğinize delalet eder.

Kişi gerçek yaşam da iflas edebilir , borç bataklığına düşebilir. Bunun için bir karar vermeden önce iki kere düşünmenizde fayda vardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Olduğunu Görmek

Rüyada toprak kaymasının olduğunu görmek iyiye ve hayra yorumlanmayan rüyalardan birisidir.

Almış olduğunuz kararlardan dolayı sıkıntılı bir döneme gireceğinize , bu sıkıntıları çözmek için çözüm yolu arayacağınıza , her zaman kendinizi yiyip bitireceğinize alamet eder.

Bunun yanı sıra gerçek yaşam da alacağınız kararları tekrardan gözden geçirmeli , ince hesaplar yapmalısınız. Gireceğiniz işlerin size neler getireceğini ve neler götüreceğini hepsini iyice düşünmeniz gerekiyor.

Böyle bir rüya gördüyseniz , moralinizin çok bozuk olacağına , psikolojik olarak yıkılacağınıza yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kaymasını Görmek

Rüyada toprak kaymasını gördüyseniz , hayatınızla ilgili sorunlu bir döneme gireceğinize , sıkıntılı durumlarla karşılaşacağınıza , işlerinizin iyiye gitmeyeceğine ve işsiz gibi bir durumla karşı karşıya kalacağınıza işaret eder
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada heyelan altında kalmak parasal konularda sevineceği birden fazla haberin geleceğine, işinde terfi edeceğine ve sözünün dinleneceğine, mutlu günlere girileceğine işaret eden bir rüya olarak değerlendirilir. Rüyada heyelana kapılmak böyle bir rüya gören kişinin insanlarla ilişkileri kadar sorunların yaşandığı iş hayatını da mercek altına alacağına ve bundan sonra kendi hatalarını tamir etmek maksadıyla bazı yapılandırmalar yapacağına çıkabilecek bir rüyadır. Rüyada kayan toprak altında kalmak verilen bazı zararlar sebebiyle aile arasında meydana gelen kızgınlıkların, dostların araya girmesiyle birlikte uzlaşmaya bağlanacağına ve böylelikle hasreti çekilen mutluluk ortamının tesis edileceğine tabir edilmesi mümkün olan bir rüyadır. Rüyada heyelan altında kaldığını görmek kötü niyetli kişilerin esas niyetlerini fark edip bu konuda tedbir almaya ve bundan sonra artık bu olumsuz insanlardan uzak durmaya işaret eder. Rüyada çığ altında kalmak yardıma ihtiyacı olanların destekleyicisi olacağına ve bu özverisinden dolayı manevi tatmin yaşayacağına tabir edilen bir rüyadır. Rüyada toprak kayması görmek çalışma hayatına ilişkin konularda mantığıyla hareket etmenin ve bununla beraber duygusallıktan kaçınmanın doğru kararlar vermek açısından faydalı neticelerinin alınmasına işaret eden bir rüya olarak yorumlanır. Rüyada sel altında kalmak günahlarından yüz çevirip tövbe etme ve ruhsal alanda ilerleme kaydederek maneviyat sahibi bir kul olmak için uğraşmaya tabirlenmesi gereken bir rüyadır. Rüyada üzerine toprak kayması dini manada önemli olaylar yaşamaya, kendisini maneviyat sahasında destekleyecek manevi bir rehberle dost olarak yaşamının ilerleyen dönemde olumlu olarak değişeceğine yönelik işaretler barındıran bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Altında Kalmak

Nasıl gerçek yaşamda toprak kayması altında kalmak, insanlara maddi, manevi ciddi zararlar veriyor ise rüyada da kişi toprak kayması altında kaldığını görür ise o zaman gerçekleştirdiği işler kendisine hayır getirmez, tam tersi elindekileri alıp götürür, hiç ummadığı kadar kötü durumlar ile karşılaşır, tüm bunlara bağlı olarak da çok büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Yani çok olumlu anlamı olmayan bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Olduğunu Görmek

Kişi eğer rüyasında toprak kayması olduğunu görür ise bu aslında hayra yorumlanmayan bir rüya olup, gerçek yaşamında işler umduğu gibi gitmez, istemeden de olsa bu kişi kendisini zor duruma sokacak bazı işlere girer ve girdiği bu işlerin kendisine olumsuz ve zor günler yaşatmasına neden olur. Tüm bunların neticesinde de bu rüyayı gören kişi oldukça huzursuz olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada  toprak kayması görmek; hayra alamet değildir. Rüyasında toprak kaydığını gören kişinin; yaşamında dönüm noktası olacak değişiklikler olacaktır. Bu ani değişimler kişiyi maddi manevi sarsacak ve onu hayatından bezdirecek noktaya gelecektir. Rüyada toprak kaydığını gören kişi; işini kaybedebilir, yakın çevresi ve ailesiyle hiç istemediği sorunlar yaşayarak üzülebilir, kişi kendini yalnız hissedip içine kapanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprak kayması görmek;

Bu rüya gerçek hayatımızda bazen şahit olduğumuz, çoğu zamansa televizyonlarda gördüğümüz toprak kaymasının aynısı diye düşünülebilir. Nasıl ki toprak kaydığında altına ev, araba, dükkan demeden alır götürür, bu rüyanın tabiri de aynen öyledir. Rüyada toprak kayması görmek, kişinin umutlarının ve hayallerinin yıkılacağına, umursuzluğa iteleneceğine, alın terine ve emeklerine yazık edecek olayların baş göstereceğine yorumlanır. Rüya sahibinin düşüncesizce davranması ya da acele kararlar vermesi bu sıkıntıların baş sebebidir. Kişi günlerce, haftalarca hatta aylarca düşünmeden verdiği kararların sebep olacağı sıkıntıları nasıl atlatabileceğini düşünecektir. Bu rüya kişinin hem canının hem de malının tehlikeye gireceğinin en büyük işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprak kayması olduğunu görmek;

Rüyada toprak kayması ile ilgili görülen herhangi bir durum, olumsuz durumlara yorulur. Genel de bunun tabiri ise, kişinin aklının başına geç gelmesi olur. Yine aynı şekilde görülen bu rüya, kişinin düşünmeden, en başında fırsatı varken alması gereken kararları almayışından ötürü kaynaklanacak olan sorunları temsil eder. Bu durum kişiyi oldukça rahatsız edecek ve huzursuz olmasına sebep olacaktır. Kişinin içinde bulunacağı durum hem maddi hem de manevi bir kayıp olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprak kayması altında kalmak;

Kişinin gördüğü bu rüya yine ne yazık ki olumlu bir duruma yorumlanmaz. Görülen rüya, kişinin daha fazla getiri elde etmek amacıyla kurduğu bir işin tam tersine kendisine olumsuz ve daha fazla zarar ile geri geleceğinin işaretidir. Hatta kişi elindekileri dahi kaybedecek duruma gelecektir. Bu da rüya sahibini oldukça huzursuz durumlara sokacak ve psikolojik olarak sıkıntılar yaşamasına sebep olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada heyelan görmek;

Bu rüya birçok tabir de psikolojik bir durum olarak yorumlanır. Kişinin daha önce hayatında yaşadığı acı verici bir olayı unutamadığına ve ilerleyen zamanlarda da unutmakta zorluklar yaşayacağına yorulur. Kişinin yaşadığı olaylar maneviyatını oldukça etkilemiş bir olaydır ve bu durum kişiyi psikolojik çöküntüye sokar veya sokmuştur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprak kayması, elinize geçecek olan bazı fırsatları değerlendiremeyip kaçıracağınıza, mal ve para kaybına ve kısa süreli sıkıntıya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada deprem toprak kayması, hayatında meydana gelecek köklü değişimlere ve hayatının kötüye gitmesine, sıkıntıya düşmeye yorumlanır. Yaşantının arzu ettiğin şekilde ilerlemediğine de alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel Altında Kalmak Rüyasının Yorumu Nedir?

Rüyada sel altında kalmak kendisine ait özelliklerin farkında olduğuna ve uzmanlık yapmak istediği işin kişisel yeteneklerine en uygun iş olduğuna inandığına, bundan dolayı da daha fazla devam etmek istemediği işten uzaklaşıp sevdiği işe başlayacağına işaret olarak tabir edilen bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelan Altında Kalmak Olumsuz Bir Anlama Gelir mi?

Rüyada heyelan altında kalmak korktuğu şeyden ve huzursuzluklarından kurtulup rahatlamaya yönelik girişimlerde bulunmaya ve alınan destek sayesinde çok az bir zaman sonra korkularına galip geleceğine yorumlanması gereken bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzerine Toprak Kayması Neleri İşaret Eder?

Rüyada üzerine toprak kayması bir çok sıkıntılı ve sorunlu işin alınan yardımla birlikte bir düzene sokulacağına ve rüya sahibinin çocukları ile ilgili problemlerini bitirecek çözümler geliştireceğine yönelik işaret eden bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelana Kapılmak Hangi Manada Yorumlanır?

Rüyada heyelana kapılmak çok fazla düşünmekten ve kendisini kötü hissettiren her türlü sorundan feraha ermeye tabirlenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kayan Toprak Altında Kalmak Hayırlı mıdır?

Rüyada kayan toprak altında kalmak rüya sahibinin insanlar için önemli ve büyük işlerde başarı sağlayacağına ve bu nedenle başarıları ile gündemde kalıp itibarının artış göstereceğine işaret eden bir rüya olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprak Kayması Görmek Neye Karşılık Gelir?

Rüyada toprak kayması görmek bir bakıma rüyayı gören kimsenin, imkanlarını cömertçe paylaşan, maneviyatı maddiyattan önde tutan, bundan dolayı da haklı olarak çevresinde sevilen birisi olarak tanındığına yorulması gereken bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprak altında kalan birini görmek ölümün gerçekliğine şahit olmaya ve üzülmeye, ahiret hayatına hazırlık yapmaya ve maneviyatın artmasına tabir edilir. Rüyada toprak altında kalan birini çıkarmak ise bazı olaylar karşısında cesaretini toplamaya ve güçlü olmaya, sorunlar karşısında dimdik durmaya yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DEPREMDEN YER YARILMASI

Hayırlı olmayan bir rüyadır. Yaşanacak kötülük, uğursuzluk ve kısmetsizlik ile tabir edilir. Halkın huzurunun, güvenliğinin bozulacağına işaret eder. Rüyada yerin yarıldığını görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlık ve şiddetli korku şeklinde de yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada heyelan altında kaldığını görmek rüyayı gören kimsenin hakkına razı olan, sahip olduklarıyla yetinmeyi bilen ve fazlasında gözü olmayan kıymet bilen bir kişi olduğuna yorulan bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çığ Altında Kalmak Ne Manaya Gelir?

Rüyada çığ altında kalmak bir arkadaşıyla ilgili gizlenmesi gerektiği düşünülen bazı gerçekler sebebiyle vicdan azabı çekmeye ve bunun bir sonucu olarak bu sırların ortaya dökülmemesi için bazı önlemler almaya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gökten toprak yağdığını görmek tüm tabirlerde ortak olarak hayra yorumlanır. Gökten az toprak yağdığını görmek hayırlıdır. Gökten çok fazla toprak yağdığını görmek hayırlı bir rüya değildir. gökten çok fazla toprak yağdığını gören rüya sahibinin yaşanacak bir olaydan ötürü üzüntü ve keder duyacağı rivayet edilir. Rüya sahibi yaşanan olaylara üzülecek, mutsuz günler yaşayacak ve azap çekecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprak altında kaldığını görmek rüya sahibinin bir hatasından dolayı vicdan azabı içinde olduğunun işaretçisidir. Bunun yanında toprak altında kaldığını gören kimse çevresinde yaşanan olumsuzluklardan bıkmış, sorunlara çözüm yolu bulamayarak depresyon hali içinde olan bir kişidir şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprak altında kaldığını görmek ayrıca kişinin yanlış bir karar vererek malından mülkünden olacağına da işaret eder. Rüyada toprak altında bir müddet kaldıktan sonra çıktığını veya kurtarıldığını görmek kişinin bir karardan dolayı zarar göreceğine ancak bir müddet sonra bu zararın telafi olacağına da işaret eder. Toprak altında bir süre kaldıktan sonra çıktığını gören rüya sahibinin yaşadığı buhrandan kurtulacağı yorumu da yapılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprak kayması ya da toprağın kaydığını görmek duygusal bakımdan aşırı bir yük altında olduğunuzu ve bunun sağlığınız için risk oluşturduğunu işaret eder. Bu rüya hakkında detaylı bilgi için rüyada toprak görmek sayfasını mutlaka inceleyiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprak kayması, rüyayı gören kişinin maneviyatının çökeceği, çok üzüleceği ve gözyaşına boğulacağı olaylar yaşayacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına ve çok yıpranacağına delalet eder. Kişi, melankolik oluşu nedeniyle, sorunları kısa sürede atlatamayacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toprak kayması görmek hayra yorumlanmayan bir rüya olarak tabir edilir. Bu rüyayı gören kişi, kendisini umutsuzluğa itecek, hayal kırıklığı yaşatacak bir takım olaylar yaşar ve tüm bunlara bağlı olarak da son derece kendisine üzüntü veren günler geçirir.Yine bu rüyayı gören kişinin başından bir süre uğursuzluklar ve talihsizlikler olur,  Ayrıca kişinin sabırsız davranışları, düşünmeden attığı adımlar yüzünden, hem canı, hem mal varlığı riske girer, bu durumlardan ötürü de kişi geçen bu süre zarfında huzursuz ve mutsuz günler geçirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelan Görmek

Rüyasında heyelan gören bir kişinin psikoloji bakımından zor günler geçirdiği net bir şekilde söylenebilir. Bu psikoloji rahatsızlığının arkasında yaşadığı olumsuz olayların büyük etkisi bulunuyor. Bu olayların olumsuz etkileri uzun bir süre manevi olarak rüya sahibine acı verecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel İle Çamurlu Heyelan Olduğunu Görmek

Rüyasında sel ve çamurlu heyelan gören bir kimse büyük ıkıntılar atlatmış fakat bu sıkıntıların bıraktığı izler hala can acıtıcı seviyededir. Bu izleri silmek çok uzun vakitler alacaktır. Ancak sonuçta her şey düzelecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelan Bölgesinden Çıkamadığını Görmek

Rüyasında heyelan olan bir alanın içinden çıkamadığını gören bir kişinin psikolojik olarak büyük oranda bir desteğe ihtiyacı vardır. Çünkü bu rüya geçmişte yaşanan kötü olayların hala etkisini gösterdiğine işaret ediyor.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelana Yakalandığını Görmek

Rüyasında heyelana yakalandığını gören bir kişi unutmuş olduğu acı geçmişini bir süre sonra tekrar hatırlayacaktır. Bu acı olayların izleri yeniden belirecek ve rüya sahibine sıkıntılı zamanlar yaşatacaktır. Bu yüzden rüya sahibi psikolojik olarak destek almak isteyecek.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çamurlu Heyelanın İçinde Kaldığını Görmek

Bir kimse rüyasında çamurlu bir heyelanın içinde kaldığını görüyorsa geçmişte yaşadığı olayların yeniden başına gelmesi söz konusu olabilir. Bu kişinin çevresindeki insanlara karşı daha dikkatli olması gerekir. Geçmişteki olayları tekrar yaşamak için çaba göstermeli be bu olayları unutmaya çalışmalı.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel İle çamurlu Heyelanda Boğulduğunu Görmek

Rüyasında sel ve çamurlu heyelanda boğulduğunu gören bir kişi ruhen olduk yıpranmış ve çökmüş durumdadır. Bu kişinin destek alması gereklidir. Fakat desteği reddedecek ve sorunlarla tek başına savaşmaya kalkışacaktır. Bu da rüya sahibinin daha da çok yıpranmasına sebep olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çamurlu Heyelanda Boğulduğunu Fakat Ölmediğini Görmek

Rüyasında çamurlu veya sıradan bir heyelanda boğulduğunu fakat ölmediğini gören bir kişi uzun uğraşlar sonucunda yaşadığı sıkıntılı dönemleri geride bırakacaktır. Kendine yeni bir düzen kurarak hayatında köklü değişiklikler yapacak.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelandan Kurtulduğunu Görmek

Bir kişi rüyasında heyelandan kurtulduğunu görüyorsa o kişiyi parlak bir gelecek beliyor demektir. Çabalarının meyvesini toplayacak ve huzurlu bir hayata kavuşacak. Çektiği bütün sıkıntıları unutup geri kalan hayatında mutlu yaşayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada heyelan görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında çok zor günler geçirdiğine, çok büyük sıkıntılar yaşadığına, uzun zamandan beri içinde tuttuğu şeyleri söyleyemediğine ve tüm bunlar yüzünden ruhunda çok büyük bir ağırlık olduğuna ve eğer bu şekilde devam ederse ve kendisini bu durumlardan korumazsa çok büyük bir hastalık yaşayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelan Olduğunu Görmek

İş hayatında ve aile hayatında ortaya çıkan sorunlardan ve sıkıntılardan çok etkilenen rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok daha büyük bir baskı altına gireceği için ister istemez çok yoğun bir şekilde yaşadığı bazı duyguların da etkisiyle büyük bir patlama yaşayacağına ve bu yüzden insanlar ile arasının çok kötü bir hal alacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelan Altında Kalmak

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında yaşadığı ve çok büyük zarara uğramasına sebep olan bir olaydan ötürü büyük sıkıntılar yaşadığına, çok kötü durumlara düştüğüne, içine düştüğü psikolojik durum yüzünden çok üzüntü duyduğuna, neredeyse insanlar ile irtibatını kopardığına, aile hayatında büyük tartışmalar ve kavgalar yaşadığına ve giderek daha üzücü durumlara düşeceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sel ve Heyelan Altında Görmek

İş hayatında ve aile hayatında karşısına çıkan kötü ve zarar verici durumlardan ötürü çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yaşayan rüya sahibinin, hayatında çok büyük ve etrafındaki insanlara zarar verici davranışlarda ve atılımlarda bulunacağına, bu yüzden insanlar ile arasının açılacağına ve böyle durumlara düşmekten kendisini koruması gerektiğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelandan Kaçmak

Rüya sahibinin, iş hayatında ve aile hayatında karşılaştığı çok büyük sorunlar yüzünden ortaya çıkabilecek olaylara ve durumlara karşı duygularına gem vuracağına ve herhangi bir yanlış yapmayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada heyelan gördüyseniz Maddi açıdan büyümenize veya rahatlamanıza faydası olabilecek fırsatlar söz konusu olabilir veya eski bir tanıdığınızın hayatınız üzerinde önemli bir rolü olabilir. Çevrenizde olan biten değişimleri dikkatle gözlemlemeniz gerekiyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada heyelandan kurtulduğunu görüldüğünde kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Şok

    Kaos

    Kriz

    İflas

    Yıkım

    Kargaşa

    Travma

    Tehlike

    Kargaşa

    Çatışma

    Yok oluş

    Boşanma

    Vedalaşma

    Başarısızlık

    Ani değişim

    Rahatsız olmak

    Güvenin sarsılması

    İstikrarın sarsılması
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada heyelan görmek ne anlama gelir?

Heyelan gördüğümüz rüyalar genellikle beklenmedik gelişmeler, kaos, kargaşa ve istikrarımızı tehlikeye sokacak değişimlerin alametidir. Bu tip rüyalar genellikle ruhsal ya da zihinsel olarak özümüzü sallayan durumlarla karşı karşıya kaldığımızda görülen rüyalardır. Rüyadaki heyelanın yıktığı her şey kendimiz için inşa ettiklerimizdir. Heyelanda bir evin ve duvarlarının yıkılması için bu sınırların güvensiz hale gelmesi ve kendimizi korumasız hissetmeyi sembolize eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Heyelan gördüğümüz rüyalar genellikle korkularımıza vurgu yaparlar. Tam olarak güvenli ve rahat olduğumuzu düşündüğümüzde evren bizim için bir şeyleri yıkacak enerjiyi gönderebilir. Evren yıkıcı ve acımasızdır fakat onun bu yıkıcılığı yeni bir döngünün başlaması için gereklidir. Tıpkı yaşamımıza yeni bir şeyi sokabilmek için eskiyi tamamen yok etmemiz gerektiği gibi. Bir binanın üzerine yeni bir bina dikemezsiniz. Eski binayı tamamen yıkıp yok etmeli, hatta artıklarını temizlemelisiniz. Yaşamımızda da bir yenilik istiyorsak öncelikle o yeniliğin girişine yol açmalıyız. Heyelan gördüğümüz rüyalar da bu duruma atıfta bulunurlar. Bu rüyalar bize “yaşamına bir şeyler giriyor, bunun için eskiyi yok ediyor” diyen rüyalardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada heyelan olduğunu görmek

Rüyadaki heyelanda yıkılan evler bazen kendimiz için inşa ettiğimiz eski düşünce sistemleri, zihinsel ya da ruhsal durumumuzun artık kendi kendini imha edeceği bir noktaya vardığımızı sembolize eder. Bir başka deyişle, değişime ve dönümüşe uğruyorsunuz. Eski olanların gidişine yol açıp kendiniz için yepyeni bir sistem kuruyorsunuz. Belki de yeni bir bakış açısı kazanıyor ve eski bakış açınızla vedalaşıyorsunuz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada heyelanda yıkılan bir evin yıkılmaması için çaba sarfetmek bazen değişime direnmek bazen de bir şeylerin sonunu reddetmekle ilgilidir. Nadiren de olsa evin yıkılması boşanma korkusu işareti olabilir fakat bu yorum herkes için geçerli değildir. Bazen yaşamda büyüme ve değişim kaçınılmazdır fakat değişim dönüşümü gerektirir. Dönüşümün olabilmesi için de başlayan bir şeylerin sona ermesi ve yeniden başlatılması gerekir. Heyelan gördüğümüz rüyalar da bu dönüşümden rahatsız olduğumuzu gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Heyelanda evimizin yıkıldığını gördüğümüz rüyalar bize yaşamda ilerlemenin en iyi yolunun bir yapının kendi kendini imha etmesine izin vermek olduğunu hatırlatırlar. Değişime direnmektense değişimin yaşamınıza girmesine izin verin, hatta sizden bir şeyleri alıp götürmesine de. Değişim her ne kadar ansızın kapıyı çalsa ve acı verici olsa da döngüsel bir gerekliliktir. Bu yıkıma yalnızca teslim olun ve yıkımın olmaması için direnmeyin. Evren sizden aldığının yerine size yenisini mutlaka verecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada heyelanda yıkılan ev aslında bizim metaforik evimizdir ve geçmişte kendimiz için inşa ettiklerimizin sembolüdür. Evin durumu yaşamda kendimizi nasıl gördüğümüzü, duvarları ise kendimizi dış tehlikelere karşı ne kadar korunmalı hissettiğimizi gösterir. Duvarlar aynı zamanda yaşamdaki kırmızı çizgilerimiz ve bireyselliğimiz ve toplumsallığımız arasındaki sınır çizgileridir. Sahip olduklarınızın ne kadar güvencede olduğunu düşünüyorsanız rüyadaki duvarlar bilinçaltınız tarafından o kadar kalın inşa edilir. İnce duvarlar genellikle kendini güçsüz ya da savunmasız hissetme metaforudur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelan Görmek

İş ve aile hayatında sizi zor günler bekliyor. Rüyada heyelan görmek büyük sıkıntılar içine düşeceğinizi gösterir. Rüyayı gören kişinin büyük sıkıntıları olup bunları çevresiyle paylaşamıyor. Ruhunda büyük bir ağırlık var. Rüya sahibi büyük bunalımın eşiğinde. Zamanla bu bunalımlar psikolojisini bozacak ve büyük ruhsal çöküntüye düşecek.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Heyelan Görmek

Rüya sahibi iş yaşamında büyük karmaşalara göğüs germek zorunda. Aile yaşamı ise düzensiz olmuştur. Rüyada heyelan görmek rüyayı gören kişinin yakın çevresi tarafından baskı altına alındığını da gösterir. Baskılardan sonra büyük boşluk yaşayacak ve bu baskılar zamanla psikolojisini bozacak. Çevresine bir dönem dikkat etmesini gösteren uyarıcı bir rüya.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelanın İçinde Kalmak

Rüya sahibinin iş yaşamı çok karışıktır.zorluklarla geçen bir dönem içindedir. Büyük sıkıntıları yüzünden herkesle arası açılan bir kişiye tabir edilir. Üzüntü, keder ve sıkıntı dolu günler rüya sahibini bekler. İnsanlardan uzaklaşmış ve kimseyle görüşmüyordur. Aile hayatı ise huzursuz olup devamlı tartışma içindedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelandan Kaçtığını Görmek

Rüya sahibi heyelandan kaçarsa iş ve aile yaşamındaki zorluklara göğüs gerecek ve mücadele edecektir. Sonunda kazanacağı gibi durumunu da düzeltecektir. Maddi ve manevi yaşamına düzen getirecek bir kimse ile tabir olunur. Büyük atılımlar içinde olacağı bir dönem rüya sahibini bekliyor. Hatalarından ders alacağı günlere geçen rüya sahibi üzerindeki sıkıntıları da atacak. Aile ve iş yaşamındaki problemleri ise kısa sürede çözecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Heyelan Görmek

Rüyada heyelan görmek, geçici bir süreliğine kişinin yaşantısındaki bozulmalara yorumlanır. Buna neden olacak şey, genellikle bir iş değişikliğidir. Rüya sahibi bir işten başka bir işe geçerken aradaki sürede zor günler yaşar. Bir anda hayatı alt üst olur. Ancak durumlar kendiliğinden düzelir ve eski düzenine geri döner.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tufan Görmek

Rüyada tufan görmek, beklenmedik ve hesapta olmayan bazı olayların yaşanacağına ve kişinin hiç aklına gelmeyen şeylerin de başına geleceğine tabir edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

440 Aktif
0 Üye ve 440 misafir
Bugün : 12145
Dün : 23857
Toplam : 48070479
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...