Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
368 okuma
ronahi Rüya kategorisinde Rüyazede (1.7k puan)  
yeniden etikenlendirildi
rüyamda çok yüksek bir binanın çatısında oturuyorum binanın etrafındaki başka binalar da var onlar da yüksek o binaların çatılarında da insanlar var sanki sokaktaki yaşantıyı binaların tepesine çıkarmışlar .Ama benim bulunduğum bina hepsinden yüksekte onlara yukardan bakabiliyorum .Çatıda masalar sandalyeler var onlardan birinde oturuyorum gökyüzünü izliyorum(akşamın ilerleyen saatleri daha gece olmamış) Yüzüm kuzeye dönük gökyüzünde yldızlar var birden gökyüzünün sağ tarafında doğudan çok parlak göz alıcı şekilde ayın büyüklüğü kadar bir ışık parlıyor nur gibi beyaz mavi karışık renk bir ışık sonra bu ışık gittikçe büyüyor etrafında bir sürü yıldız o ışığın çevresinde dönmeye başlıyor.bir süre hayranlıkla bakıyorum o ışığa ama bakarken gözlerimi alıyor ama izlemeye devam ediyorum sonra o ışık daha da büyüyor ve etrafındaki bütün yıldızlar batıya doğru gökyüzüne saçılıyor .Işığın heybetinden ürküyorum ama korkmuyorum çok etkileniyorum sonra o yıldızlar yıldız yağmuru gibi üzerime yağıyor milyonlarca yıldız yağıyormuş gibi.Etraftaki diğer insanlar kaçışıyorlar onlara zarar verecek diye ama benim üzerime düşenler de bana hiç zarar vermiyor.Daha sonra oradan uzaklaşıyorum başka bir binanın tepesinde buluyorum kendimi aşağı bakıyorum aşağısı uçsuz bucaksız bir uçurum gibi sonra tekrar güney tarafına dönüyorum orada halen yıldız yağmurunun devam ettiğini görüyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
binalar genelde değişimi dışa açılmayı yüselmeyi, evlenmeyi gibi bir çok anlamı içerebilirler gökyüzü ise genelde fazla hayal kurmayı ve gene hayalgücünün geniş olduğunu gösterir. hayalgücünü doğru kullanırsan eğer bu senin için mesleki yada diğer alanlarda başarı olacaktır. binanın yüksek olması yükselme çabanı gösterir eğer yeni bina ise bu da geçmişi kapatıp yeni olan şeylere odaklanman gereğidir. yani artık eski defterleri kapat demektir.gökyüzünü izlemen bir mutluluk huzur işaretidir. yıldızlar ileri gelen kişileri yol göstericileri alimleri ve büyük kişilikleri simgelerler. ve gene kaymadıkları sürece mutluluğu  hayal gücünü ve gene olması muhtemel şanslı olayları gösterirler.büyüyen ve parlayan yıldız ya aile büyükleri devlet büyükleri alimler gibi önemli kişilerden yararlanacağını yada kendi hamlelerinle başarılı olacağını gösterir. ve parlayan bu  yıldız ya diğerlerini yönlendiriyor yada onları devre dışı bırakıyordur.parlayan ana yıldızın faydası yere düşen yıldızların olduğu bölgelere faydası olacak birini işaret eder.bilinçaltı bakarsak hayaldünyanın geniş olduğunu söyleriz işaretçi olarak bakarsak ta temel olan büyük birinden fayda görmen olacaktırki bunlar arka arkaya gelecek ve sadece sen değil başkalarıda yararlanacaktır. belki de devlet eliyle bazı işlerin yoluna girecektir. eğer bilinçaltı faktörleri yoksa bu rüyan çok mükemmel bir rüyadır. hayırlısı olsun arka arkaya güzel haberler umuyorum bu rüyadan tabi yıldızlar zarar vermediyse.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim
+1 oy
ronahi Rüyazede (1.7k puan)  
Ben yapı olarak hayalperest bir insan değilim. Her konuda mantık çerçevesinde hareket etmeyi tercih ederim.Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
0 oy
 
Mustafa bey gayet güzel açıklamış yalnız bana bir şey daha hatırlattı ilk okuduğumda: Mehdi denen zatı ve tüm dünyaya iyiliği yaymasını veya iyi orduların gelmesini doğudan batıya kısmında özellikle doğrusunu ALLAH bilir,hayır olur dilerim

İlgili rüyalar

+8 oy
1 yorum 351 okuma
Furkan Pulat 13 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Furkan Pulat Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 179 okuma
Özlem Dalkılıç 5 Haziran 2017 Rüya kategorisinde Özlem Dalkılıç Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 113 okuma
+6 oy
1 yorum 176 okuma
Zeynel45 29 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 125 okuma
Gilgamesh 34 29 Ağustos 2021 Tabir kategorisinde Gilgamesh 34 Karabasan (96 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 121 okuma
Yaren1989 18 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 165 okuma
sedax1 12 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 110 okuma
merveal 17 Aralık 2021 Rüya kategorisinde merveal Karabasan (796 puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 220 okuma
+11 oy
2 yorum 170 okuma
21 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Fersun   yazdı
+6 oy
3 yorum 227 okuma
Yaren1989 16 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 203 okuma
Yaren1989 21 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

464 Aktif
0 Üye ve 464 misafir
Bugün : 796
Dün : 21898
Toplam : 48080994
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...