Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
546 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
çocukluğumuza kadar uzanan ve bilinç dışımıza ittiğimiz, bastırdığımız ve kökeninde cinsellik ve saldırganlık gibi dürtüleri barındırır. Bilinç dışımızda saklı, düşünce, his, korku, kaygı ve arzuların, kısa bir süre için de olsa bilinç düzeyine çıkmasıdır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

26 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Ayrıca bu düşlerin hiçbirinin gerçek hayatta seksin kendisini temsil etmediklerini de vurgulamak gerekiyor. Bu rüyalar yalnızca beyninizin, seçtiği birer sembolden ibarettir. The Complete Dream Book (Rüyalar Kitabı) isimli kitabın yazarı Gillian Holloway, seksi rüyaların bilinçaltının en derinlerinde gömülü olan korku ve arzuları temsil ettiğini belirtiyor. Bu sıradan düşlerin, içinizde halledemediğiniz problemlerle baş etmenizi sağlayabileceğini biliyor musunuz?Holloway e göre, rüyanızda gördüğünz eski erkek arkadaşınız, şu anda beraber olduğunuz kişiyi temsil eder. Bilinçaltınız, daha önce yaşamış olduğunuz yoğun aşkı flört etmeye başladığınız kişiyle özdeşleştirmeye çalışır.

Eğer rüyanızda romantik duygular da işin içine giriyorsa bu mükemmel bir durum diyebiliriz. Ancak aklınızda canlandırdığınız eski sevgili size iyi davranmıyorsa, bu durum şu anda beraber olduğunuz kişinin eski sevgilinizin kötü özelliklerinden birini aldığına işaret ediyor olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Azmak Görmek

Ek olarak bkz: Cinsel Organlar, İlişki

Eline devamlı maddi ve tinsel olarak geçecek durumların olacağına, rahat ve mutlu bir yaşam ortamının gelecek içinde şekilleneceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bir hanımla sevişmek, stabil giden hayatına aksiyon geleceğine, kendisini ilgilendirmeyen bir mevzuda data öğreneceğine bu bilgiden dolayı aksiyonlu bir süre geçireceğine, sevilmiş olduğu birisini ilgilendiren bu haber yüzünden kafasının karışık olacağına ve kafasında olan bazı işleri kovalayarak amaçsız ve boş yere koşturacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında ölüyle sevişmek rüyayı gören şahıs yada yakının rahatsızlanacağına yada ansızın öleceğine delalettir. Ölümlü dünya içinde yaşayıp, ölümü unutan insanoğlu için uyarıcı durumunda olan bir rüyadır. Yakın bir akrabasını yada kendisinin ölüme yaklaştığını ve seviştiği ölüyü tanıyorsa onun yanına defnedileceği şeklinde rivayet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında çocuk ile sevişmek, rahat bir aile ortamının olduğuna, ailesi içinde bazı tatsız durumların ortaya çıkarak insanoğlu ile tartışılacağına delalettir. Aile içinde oluşabilecek kafa karışıklıklarından etkilenmemek adına yansız durmanız, oluşabilecek kargaşalar içinde size zarar vermemesine niçin olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında sevgilisi ile seviştiğini gören kimse, bozuk giden bir aile düzeni yada maile yaşantısı olduğuna, araya aile büyükleri yada çocuk benzer biçimde bazı etken nedenin girerek, aile hayatında düzelmeler olacağına ve hayırlı bir yaşam sürerek insanların aile hayatında düzelme olacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında arkadaşı ile seviştiğini gören kimse fikir ve yaşantı olarak boşlukta olduğuna, çevresinde ki olan insanların yaramaz ve kendisine zarar veren insanoğlu olduğu şeklinde bilinmekte olup, rüyayı gördükten sonrasında değişik nedenlerden dolayı içinde bir sorun oluşacağına, yakın dost yada akrabalarından yardım isteyeceğine, beklediği yardımı kimseden görmeyerek zor durumlara düşeceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında tanımadığı biri ile seviştiğini gören şahıs, çalışan bir kimse ise iş hayatında başarı göstermiş bir döneme gireceğine, aklında olan projeleri tek tek gerçekleştireceğine yada konum olarak yükselerek daha oldukca insana hükmedeceğine delalettir. Aile yaşamı olan kişilerin ise bozuk giden bir düzenleri olduğuna bu rüyadan sonrasında hayatlarında bazı köklü değişimler olacağına bu değişikliklerden dolayı aile yaşamının düzene girerek mutlu zamanlar geçireceğine delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kösnü Görmek

Yaşamı süresince çalıştığına yada çalışacağına büyük birikimler yaptığına yada yapacağına delalet olup, birikimleri hayırsızca harcayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Elde edilmiş bir miktar parayı, kişinin yada ailenin tüm birikimlerini hayırlı olarak ve oldukca varlıklı olacağım imgesel olarak gireceği bir işe yatıracağına, gireceği işin hayrının olmayacağına, elde olan tüm birikimin, görülen bir hayale yatırılarak zarar edileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyayı gören kişilerin ellerinde olan imkanları yanlış alanlarda kullanacağına, bazı devlet ve hususi alanlarda sözünün geçmiş olduğu yada geçeceğine bu zamanlarda yanlış hamleler yaparak sorun çekeceğine, maddi ve tinsel olarak geçen zor günlerin sonunda toparlayamayacağına ve devamlı olarak kederli bir yaşamı olacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sex Görmek

Rüyayı gören kişinin hayırlı bir şahıs olduğuna yada hayırlı kişiler ile karşılaşarak hayırlı bir yola gireceğine; rüyasında ilişki yaşamış olduğu kişiyi tanıyorsa o kişiden yardım alabileceğine, yardım sonucu birazcık çaba sarf edeceğine, edilen çaba sonucunda büyük bir rahatlama ile mutluluğa kavuşacağına ve maddi ve tinsel olarak huzura erişeceğine delalettir.

Hayatınız seyrinde giderken aklınıza gelmeyen, büyük bir vaka ile karşılaşacağınıza, karşılaştığınız bu sürpriz karşısında insanoğlu içinde sürtüşmeler olabileceğine ve metanetli ve sabırlı olarak sürprizin sizin açınızdan olan mutluluğuna hakim olarak, keyifli günler geçireceğinize delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Azmak

Rüyada azmak, rüyayı gören kişinin, eline geçen kazanç ve iş hayatında çok iyi bir konumda olması sayesinde ailesi ile birlikte çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevişmek

Hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişi kendi eşiyle sevişiyorsa çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına ve uzun zamdan beri sürekli ertelediği bir tatile gitmek için hazırlıklara başlayacağına delalet eder. Eğer yabancı bir kişi ile sevişmek kötü olaylar yaşanacağına ve bu yüzden büyük sıkıntılar çekeceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seviştiğini Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatı ve aile hayatı içinde çok büyük ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin çok mutlu olacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şehvet Görmek

Rüya sahibinin, emeklerini, parasını ve zamanını kendisine yarar sağlamayacak bir yere harcayacağına, bu yüzden çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çok üzüntü yaşayacağına ve çok sorunlu kişiler ile yaşayıp her zaman bazı üzüntüler duyacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seks Görmek

Rüyayı gören kişinin, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Azmak rüyayı gören kimsenin rahat ve huzurlu bir hayat yaşayacağına ve maddi anlamda güç sahibi olacağına kimseyle bir sorun yaşamayacağına, ölene kadar rahat edeceğine ve bolluk içinde yaşayacağına ve geçim sıkıntısı çekemeyeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Islak rüya
Uyku esnasında vücutta üretilen fazla sperm hücrelerinin penis içindeki üretradan çıkışına verilen isimdir. Islak rüyalar istemsiz şekilde, kişi derin uykudayken ve genellikle ergenlik dönemi, yani 11-18 yaşlar arasında olur. Islak rüyaların, kişi tarafından görülen rüyalar ile alakası yoktur; bedensel bir süreçtir. Rüyalanmak ya da düş azması olarak da bilinir. Halk arasında vulvası olan kişilerin deneyimlerini kapsama da, uyku sırasında ıslanma genç kızların da deneyimlediği bir şeydir. Karanlıkta hormon salınımı arttığı için gece uykudayken gerçekleşme oranı yüksektir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Azmak

Rüyada azmak, rüyayı gören kimsenin çalışma hayatında bazı yükselmeler yaşayacağına, bu yükselişler sayesinde maddi durumunda oldukça büyük düzelmelerin olacağına, maddi durumdaki bu düzelmenin ise aile mutluluğunu oldukça olumlu etkileyeceğine işaret eder. Rüya sahibinin çok huzur, mutlu ve başarılı bir ömür geçireceğine, geçmişteki sıkıntılarının en yakın zamanda biteceğine, daha önce hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seviştiğini Görmek

Rüyada seviştiğini görmek, rüyayı gören kişinin aile hayatında çok güzel gelişmeler olacağına, mutlu günlerin yakın olduğuna, geçmişteki sıkıntıların sona ereceğine, huzurluk yaratan kişilerin hayatından tamamen çıkacağına işaret etmektedir. Rüyada seviştiğini gören kişinin aynı zamanda iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağı rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şehvet Görmek

Rüyada şehvet görmek, rüyayı gören kimsenin malını, mülkünü ve zamanını kendisine zarar getirecek kişilere ve işlere harcayacağına işaret eder. Rüya sahibinin oldukça büyük sıkıntılara gireceğine ve bu sıkıntılı zamanların oldukça uzun süreceğine rivayet edilen bu rüya aynı zamanda rüyayı gören kişinin üzüntülü haberler alacağına da delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seks Görmek

Rüyada seks görmek, rüyayı gören kişinin çok hayırlı işler ve kişiler ile haşır neşir olacağına, bu hayırlı kimselerin kendisine büyük iyiliklerinin dokunacağına, çok sevinçli haberler alacağına, mutluluğu yakalayacağına, borçlarından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük huzura kavuşacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin bazı sürprizler ile karşılaşacağına da delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Düş Azması

İrade dışı düş azması, autoerotizmin tersine, erkeğin elinde olmadan uykuda boşalması ve böylece fazla meni birikmesinin ortadan kalkmasıdır. Bu tür tatminde zaman zaman rüya da görülür. Bu duruma geceleyin düş azması adı verilir. Rüya hemen daima doğrudan doğruya veya dolaylı şekilde cinsel karakterdedir ve erkek uyandığı zaman rüyayı anımsamayabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Azmak
Sıkıntılı ve üzücü birçok olay yaşayan rüya sahibinin, iş hayatında ve aile hayatında herşeyin düzeleceğine, sorunların biteceğine, küslüklerin ve üzüntülerin sona ereceğine ve sakin ve mutlu bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Azdığını Görmek
Rüya sahibinin, iş hayatında ya da sosyal hayatında tanıdığı bir kişinin insanlar tarafından pek hoş görülmeyecek bazı hareketler yapacağına ya da bazı davranışlarda bulunacağına ve rüyayı gören kişiyi de çok zor duruma düşüreceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sapık Görmek
Rüyayı gören kişinin, hayat içerisinde yaşadığı bazı olaylardan ötürü çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bu sebeple etrafındaki insanlardan bile zarar göreceğini düşünerek temkinli davrandığına ve bu yüzden kendi başına bir hayat sürmek istediğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sapıklık Yapmak
Rüya sahibinin, etrafındaki insanlardan bir kişinin hak yolunu bırakacağına, iş hayatında çok kötü durumlara düşeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve insanlar tarafından içinde bulunduğu durumdan ötürü kınanacağına yorulur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

442 Aktif
0 Üye ve 442 misafir
Bugün : 12272
Dün : 23857
Toplam : 48070606
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...