Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
229 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
Merhaba :)
Evdeyim sabah uyandım tuvalete girdim. Yanımda da bir köpek var. Büyük, beyaz bir köpek. Ben klozete oturdum köpek de benim kucağıma oturdu. Kucağımda ben ona kollarımı açtım bana sarıldı. Gel dedim bana yaklaştı. Elimi uzattım sevdirdi kendini felan çok hoşuma gitti bende köpeğe sarıldım. Çok hoşuma gitti rüyada bile dediklerimi de anlıyordu köpek.
Ben çişimi yaptım sonra o yapmak için iki ayağının üstüne kalktı ve klozete çişini yaptı. Daha sonra ben peçete ile sildim köpeğin cinsel organını. Çok yavaş ve nazik davrandım. Köpek de erkekti. Daha sonra köpek yanımdayken elimi yüzümü yıkamak için suyu açtım bana küpelerimi çıkarmamı söyledi. Aynanın karşısındayız sol kulağımi eliyle göstererek bu küpeni çıkar artık dedi. Daha sonra boynumdaki kolyeyi gösterdi normalde 1 tane kolyem var köpek çıkardı ve 2 taneymiş. Bir tanesi kendi kolyem boynumda olan diğeri saatli bir kolyeydi. Benim öyle bir kolyem yok. Küçük ve ortasında saati vardı. İkisi de boynumdaydı. Köpek bunlardan birini çıkar dedi bana. Daha sonra yüzümü yıkayım dedim bir türlü izin vermedi. Sonra beni tuttu köpek ve gülmeye başladık. Gülerek yüzümü yıkıycam dedim. Daha sonra yüzümü yıkadım, dudağımda kırmızı bir rujum vardı onu sildim. Çok rahatça sildim bulaştırmadan. Sonra mutfağa gittim annemle yengem mutfakta bir şeyler yapıyorlardı. Sonra ben elime bıçak aldım bir şey doğarken bıçak güzel kesmedi yengemden yeni bıçak istedim. O bıçak güzel kesti. Meyve bıçağıydı.
*Normalde köpekleri severim bu köpeği de çok sevmiştim,çok cana yakın ve sıcak bir köpekti,benimle de konuştu.
*Yengemle aynı şehirde değiliz ve samimiyetimiz de çok yoktur sevmeyiz açıkçası.
Yorumlarsanız çok sevinirim :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
yorumumu iki yönlü değerlendir biri beklentin olmasını istediğin, ikincisi gerçekleşme ihtimali olan bir durum. köpek her nekadar dostu arkadaşı gösteriyor olsada tuvalet le beraber yorumlarsam bir eş adayını işaret edebilir. yalnız tuvalet yalnızlık ihtiyacı rahatlama maddi yada manevi olabilir. ancak köpeğin orda olması beyaz olması onu sevmen v.s hayırlı bir kısmet olabilir. yada beklentin. ama bu iş sanki biraz seninüzerine sorumluluk veriyor ilgi göstermen yön göstermen yol yordam öğretmen gereken sadık biri gibi duruyor. küpe kolyeleri çıkarma konusu biraz kafamı karıştırdı acaba hayatından birini çıkarmı dedi  diye düşünüyorum. yada birileriyle anılarını silmeni mi karar veremedim.belki iki seçeneğin vardır .bıçak ve yengen bıçak güç cesaret söz delil kanıt v.s anlamlarına gelir yengen seni rahatlatıyor belki isteyerek belki istemeden sanki senin eline bir koz veriyor yada sözü seni güçlendiriyor diyebilirim burası bir işi çözmekle alakalıdır kolaylaşan bir şeyi gösteriyor. ruju falan silmende hayatında artık bazı değişimleri göstereceğine çıkabilir belki görselliği ikinci plana atarak bir değişim yaşayabilirsin. ayrıca köpeğin senin le konuşması kesinlikle birinin ilgisi olduğunu gösteriyor bi kaç defa bende görmüştüm köpekle konuşmayı bu rüya yenilik yenilenme değişme farklı durumlara adaptasyon uyum sağlamaktır.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Size özelden bir şey sormam mümkün mü acaba rica etsem ?
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
mesajı açayım
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
meslek değişimi demedim sanki başka değişimleri yazdım.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Anladım teşekkür ederim hayırlısı olsun diyim. İyi geceler.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim iyi geceler
+3 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
O dediğiniz hayatımdan birini çıkarmamı istemesi değil de anılar olabilir. Evet dediğiniz nokta atışı oldu sorumlulukla beraber yük gibi geliyor bazı şartlarda tabiki. Çok değişti hiç böyle bir rüya görmemiştim. Teşekkür ederim.

İlgili rüyalar

+9 oy
5 yorum 246 okuma
+3 oy
3 yorum 210 okuma
Sonsuzzlukl 5 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Sonsuzzlukl Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+24 oy
7 yorum 417 okuma
Karga 18 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 131 okuma
Bubilim 3 Mart 2021 Rüya kategorisinde Bubilim Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 321 okuma
Adams 23 Aralık 2019 İstihare kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+4 oy
7 yorum 375 okuma
Adams 2 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 51 okuma
Yagmur2012 3 Aralık 2023 Rüya kategorisinde Yagmur2012 Karabasan (50 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 355 okuma
10 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Seda   1 4 5 yazdı
+6 oy
2 yorum 256 okuma
9 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Aleyna   2 2 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

470 Aktif
1 Üye ve 469 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10319
Dün : 23857
Toplam : 48068659
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...