Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
578 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada tarihi yer görmek, barındırmakta olduğu genel anlamı itibari ile kişinin geleneklerine aşırı şekilde bağlı olduğunu işaret eder bir nitelik barındırmaktadır. Ancak rüyanın görülme şekli yorumun değişmesine etki eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

48 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada tarihi yer görmek, kişinin geleneklerine aşırı şekilde bağlı olduğunu işaret eder ve bu durum onun yeniliklere karşı kapılarını anlamsızca kapattığına, ilerleme kaydedemediğine, aynı yerde takılıp kaldığına alamettir. Bazen de kişinin geçmişinde yaşadığı bir olaya fazlasıyla kafayı takması yüzünden bugün içinde bulunduğu durum hakkında çok fazla düşünmeden hareket etmesine ve ticari işlerle uğraşanların geçmişe takılı kalmalarından dolayı itibarla beraber para kaybetmesine de alamet eder. Tarihi yer aynı zamanda miras meselelerinin bugünlerde konuşulmaya başlanacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına da müjde olarak yorumlanır. Bol paranın, şansın ve kişiye destek çıkan ailenin varlığına alamet olan güzel bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Yer Görmek

Rüyada tarihi yer görmek, kişinin geleneklerine aşırı şekilde bağlı ortaya koyar. Bu durum ise rüya sahibinin yeniliklere karşı kapılarını anlamsızca kapatmış olduğunu ortaya koymaktadır. Bu sebeple de kişinin hayatında herhangi bir ilerleme kaydedemeyeceğine işaret eder. Ancak bu rüya aynı zamanda bol paranın, şansın ve kişiye destek çıkan ailenin varlığına alamet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Eski ve Tarihi Bir Mekan Görmek

Rüyada çok eski ve tarihi mekan görme, kişinin yaşamı içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalet eder. Bu kapsamda rüya sahibinin içinde bulunduğu sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Kale Görmek

Rüyada tarihi kale görmek, rüya sahibi kişinin inanmadığı yahut başarılması güç görünen bir olayın en iyi şekilde üstesinden gelebileceğine işaret eder. Bu sayede kişinin elde edeceği zaferin ise kalıcılığına da yorumlanır. Bu rüya kişi tarafından yapılan işlerin kesinlikle kısa vadeli olmadığını, geleceğe dönük önemli adımlar atıldığını ortaya koyan bir rüya olma özelliğine sahiptir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Bir Yere Gitmek

Rüyada tarihi bir yere gitmek, kişinin iş konusunda önemli bir kimseden akıl almak ve içinde bulunulan koşulları tamamıyla değiştirmek için harekete geçeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Ev Görmek

Rüyada tarihi ev görmek, kişinin hem değerlerine çok bağlı hem de ailesine düşkün bir insan olduğuna işaret eder. Ayrıca bu rüya bekar olan kişi için merhametli bir kalbe sahip eş adayı ile tanışacak olduğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Eser Görmek

Rüyada tarihi eser görmek, böyle bir rüyayı gören kişinin, iş hayatında sağlamış olduğu başarılar, sosyal hayatta yaptığı iyi işler, sahip olduğu dürüst ve ahlaklı kişiliği sayesinde insanlardan çok büyük saygı göreceğine işaret eder. Bu rüya aynı zamanda, kişinin resmi bir kurum için yaptığı bir iş başvurusunun kabul edileceği ve memuriyet yaparak hayatını kazanacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Şehir Görmek

Rüyada tarihi şehir görmek, kişinin vermiş olduğu emeklerin karşılığını alacağına ve uzun yıllar hayallerini kurduğu bir şey için eline bir fırsat geçeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Yerler Gezmek

Rüyada tarihi yerler gezmek kişinin uzun zamandır görüşmediği insanlardan haber alacağına ve onlarla görüşmeye başlayacağına tabir olur. Bu rüya ayrıca kişinin çok değer vermiş olduğu insanları ziyaret edeceğine ve gönlünü alacağına da işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Kale Görmek

Kimsenin inanmadığı veya başarılması güç görünen bir olayın en iyi şekilde hakkıyla üstesinden gelindiğine işaret olan rüya, kişinin elde edeceği zaferin kalıcılığına da alamet eder. Yapılan işlerin asla kısa vadeli olmadığını, geleceğe dönük önemli adımlar atıldığını da bildiren rüya, sağlam bir karakterin, güçlü bir duruşun, geleceğe karşı yüksek bir öngörünün de işaretçisidir. Bu rüyayı gören kişiler kendileri hakkında en doğru kararı verdikleri gibi, başkalarına da ekmek kapısı açacak kadar önemli bir mevkiye gelir, çevredeki kişilerin sürekli olarak takdirini kazanırlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Bir Yere Gitmek

İş konusunda önemli bir kimseden akıl almak ve içinde bulunulan şartları tamamen değiştirmek için harekete geçmek anlamına gelir. Kişinin özel yaşamı ile ilgili konularda da aile büyüklerine danışarak hareket etmesi sonucunda durumların daha da düzene gireceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Yer Görmenin Psikolojik Yorumu

Geçmişe fazla kafa takan kimselerin olan biten olayları bugün hala düşündüklerine, özellikle kin tutmalarından dolayı kendilerine de büyük zarar verdiklerine, yapılan yanlışları affetmeyip sürekli olarak büyük bir öfkeyle yaşadıklarına alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Ev Görmek

Rüyada tarihi ev görmek, değerlerine çok bağlı ve özellikle ailesine düşkün, merhametli bir kalbe sahip eş adayı ile tanışmak demektir. Kişiye her zaman desteğini esirgemeyen hayat arkadaşıyla geçecek güzel günlerin müjdesini veren rüya, aşırı geleneksel yaklaşımlar yüzünden işyerinde zaman zaman sorunlar yaşanacağını da bildirir. Psikolojik olarak da yorumlanması gereken rüya, kişinin geçmişinde yaşadıklarının etkisinde kaldığı için bugünkü ilişkilerinde özgür düşünemediğini, bunun da aile hayatını olumsuz yönde etkilediğini bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Ev Almak

İyi durumda bir tarihi ev almak kişiye kalacak güzel bir mirasa işarettir. Ev ne kadar büyükse ele geçecek olan maddi olanaklar da o kadar artacak demektir. Eski bir tarihi ev görmek kederlenmek, hatırlara dalmak ve melankolik bir ruh haline bürünmek manasına gelir. Yıkık veya harap durumda bir tarihi ev almak ise, sıkıntı içinde kalmak, aile hayatında istenilen mutluluğu yakalayamamak ve eski bir aşkı yad etmek şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Ev Onarmak

Bir zamanlar çok yakın olunan ancak anlamsız bir kavga nedeni ile görüşülmeyen kişilerle yeniden bağ kurmak, kavgalı durumlardan uzak kalmak ve barış için el uzatmak manasına gelir. Düşmanları olanların bu kişilerle uzlaşmaya varacaklarına ve üzerlerindeki tehdidi biraz olsun azaltacaklarına da alamet eder. Tarihi ev onardığını görenin evinde huzur ve birlik olur. Çalışkanlığı ile zorlukların üstesinden gelecek olan rüya sahibinin maddi sorunlarını ortadan kaldıracağına da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Ev Görmenin Psikolojik Yorumu

Melankolinin, yeniye adapte olamamanın ve geleneklere karşı aşırı bağlılığın sembolüdür. Tarihi ev görenler, günlük yaşamlarında kendilerini kısıtlayacak şekilde hareket ederler ve sürekli otokontrol sağlamaya çalışırlar. Başkalarının hayatlarına da müdahale eden kişinin, çağdaş hayata karşı olumsuz baktığının, eskiye saplanıp kaldığının ve kendisini bir türlü geliştiremediğinin de alametidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Eser Ev Görmek

Rüya sahibinin, uzun yıllar önce yaşadığı kötü olaylardan büyük dersler çıkardığına, iş hayatında ya da aile hayatında karşısına çıkan yeni sorunların çözümlerinde deneyimleri ile hareket ettiğine ve bu sayede çok zor durumlara düşmekten ve büyük sıkıntılar çekmekten kurtulacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Bina Görmek

Rüyada tarihi bina görmek, maneviyata verilen değerin, kişinin ailesine sahip çıktığının, alın teri ile elde edilen rızkın ve emek verilen işte başarı sağlamanın işaretidir. Rüya sahibinin başladığı bir işi bitirerek kendisini ispat etme şansı bulacağına ve ailesiyle beraber sevdiği kimselerin de takdirini görerek, onurunun okşanacağını bildirir. Tarihi bina görenlerin hayatları sağlam zemin üzerine inşa edildiği gibi, kişi zorluklar karşısında da her zamanki gibi güçlü bir duruş sergileyecek demektir. Kişinin yaşama sevincini her zaman ayakta tutacağını ve önündeki dönemde yayılma isteğini gerçeğe dönüştürecek fırsatlar bulacağını, özellikle bu dönemde iş konusunda yeni atılımlar yapmak için şartların yeterince olgunlaşacağını bildirir. Doğru ve emin adımlar atacak olmanın, gelecekte ismi duyulan bir şahsiyet olarak anılacağının da tabiridir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Bina Satın Almak

Eski işine geri dönmek, ayrılan kimselerin yeniden barışması ve küsülen veya görüşülmeyen akrabalarla tekrar temasa geçmek anlamlarına gelir. Tarihi bina aldığını gören kimselerin geçmişte para etmeyen arsalarının değeri artar ve kişinin eline çok yüklü paralar geçer. Gelecekte para edecek işlere gitmek, küçük yatırımlar yaparak ilerde zengin olmak demektir. Akıllıca hamleler yapacak olan rüya sahibinin pratik zekasının sonucunda çok büyük başarılara imza atacağının da alametidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Bina Yıkmak

İnancı zayıflamış kimselerin manevi değerlere de aynı şekilde önem vermediklerini, hayatlarını yalnızca günü kurtaracak ve zevklerini tatmin edecek şekilde geçirdiklerini, yaşama tutunamadıkları gibi, iyi bir işe ve aileye de sahip olmakta zorlanacaklarını bildirir. Aileyle arası açılacak olan rüya sahibinin bir dönem tek başına yaşamaya çalışsa da, işlerin istediği gibi gitmeyeceğini ve yeniden ailesiyle barışacağını işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Bina Görmenin Psikolojik Yorumu

Geleneksel düşüncenin hakim olduğu kişilerin yenilikler karşısındaki bocalamalarının, gündelik hayatlarında da modern yaşama karşı aldıkları anlamsız mesafenin bir yansımasıdır. Kişinin kendi dünyasında kapalı kaldığını ve kabuklarını kıramadığını da işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Görmek

Rüyada tarihi görmek, eski defterleri karıştıracak olan rüya sahibinin karşısına hiç de mutlu olmayacağı bazı tablolar çıkacağına ve geçmişte farkına varmadığı bazı durumları şimdi keşfedeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine alamettir. Yapılan bir işten duyulan pişmanlık ve sürekli geçmişe takılmaktan dolayı geleceğe yatırım yapamamanın da alameti olan rüya, kişinin gereksiz yere hayatını karmaşa içine soktuğuna, bazen olayları akışına bırakmak gerektiğine de işarettir. Kalabalık bir miras meselesinde çıkmazlara girilecek olduğuna ve para yüzünden aile üyelerinin arasına soğukluk, mesafe gireceğine de delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Mekan Görmek

Genellikle yaşlı bir kimsenin rüya sahibine ön ayak olarak iş açması için önemli yardımlarda bulunacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına yorulur. Tarihi mekan miras kavgalarına, ederi büyük ancak manevi olarak da kişide büyük bir değere sahip olan bir yerin satışı sonrası duyulan üzüntüye de alamettir. Gelecekte beklenmedik bir yerden ele geçecek olan büyük paraları ve zenginliği de alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Bina Almak

Uzun vadeli ancak doğru yatırımlar yapılacağına ve kişinin çevresindeki alaycı konuşmaları ve eleştirileri önemsemeden kendi doğruları ile hareket ederek ailesi için en doğru işleri yapacağına tabir edilir. Bu rüya aynı zamanda geçmişte kapanmayan bir hesaplaşmanın kişiyi bugünlerde yeniden rahatsız etmeye başlayacağını ve eski kavgaların yeniden ortaya çıkarak sıkıntı yaratacağını da bildirir. Kişinin karşısına çıkan imkanları değerlendirirken başkalarının görüşlerini de alması gerektiğine dair uyarı olarak da yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Görmenin Psikolojik Yorumu

Hüzünlü bir ruh haline sahip olduğu kadar melankoliye de meyilli olan kişilerin her durumda kendilerini üzecek bir detay yakaladıklarını ve hayatı kendi kendilerine zindan edecek bir psikoloji içinde olduklarını işaret eder. Kayıpların veya aileye mensup kişilerin vefatından sonra toparlanamamanın da bir sembolü olarak görülebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tarihi yerler görmek, çevrenizdeki insanlara başarılarınızı sergilemek, bir zamanlar sizi küçümseyen kişiler karşısında dimdik ayakta durmak ve bu kişileri utandırmak anlamına gelir. Bir zamanlar sizi eleştiren ve kalbinizi kıran kişiler şimdi bu davranışlarından dolayı mahcup olurlar. Hırs ve azim ile elde ettiğiniz şeyler karşısında size inancı olmayan kişiler de buna şaşırır. Rüyada tarihi kalıntı görmek, bir zaman ayrıldığınız veya sizinle yollarını ayırmak isteyen birinin şimdi buna pişman olmasına ve sizden af dilemesine de yorumlanır. Özellikle geçmişte kalbinizi kıran biri şimdi size haksızlık yapmış olduğunu anlar. Ayrıldığınız eşiniz ya da sevgiliniz de size yeniden geri dönmek isteyebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tarihi eserler görmek, gelenek görenek sahibi bir insan olmaya ve her şeyi layığı ile yerine getirmeye yorumlanır. Herkesi memnun edeceksiniz. Mesela evlenmek isteyen kişiler her şeyi usulüne göre yaparak dünya evine girebilirler. Vefa borcunuz olan birine de iyiliğiniz dokunabilir. Sevdiklerinizin size verdiği değer artar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Yerler Gezmek

Uzun süredir görüşmediğiniz insanlardan haber alarak onlarla görüşmeye başlamaya yorumlanır. Tesadüf eseri de yıllardır görmediğiniz kişiler ile bir araya gelebilirsiniz, tekrar yollarınızın kesişmesi sizi çok memnun edebilir. Rüyada tarihi yerlerde dolaşmak, aynı zamanda çok değer verdiğiniz insanları ziyaret etmek ve gönlünü almak anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Kent Görmek

Emeklerin karşılığını almak ve uzun yıllar hayallerini kurduğunuz bir şey için elinize bir fırsat geçmesine yorumlanır. Gelecek günlerde sürprizler ile karşılaşabilirsiniz. Rüyada antik kent görmek, aynı zamanda eskiden yaşadığınız yere geri dönmek anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Ev Görmek

Aile içi bağların güçlenmesi ve aile fertleri arasında değerin artmasına, birbirinize karşı daha anlayışlı olmaya yorumlanır. Ayrıca sizde hatırı olan biri de sizden iyilik isteyebilir. Rüyada tarihi bina görmek, manevi yönden güçlenmek, iç huzurun artmasına ve aile bireylerinin dayanışma içerisinde bir arada olmasına yorumlanır. Eğer ailevi sorunlar varsa ilerleyen günlerde yine ailece bir sofrada buluşabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Yerler Görmek Diyanet

İslami rüya tabirlerine göre, hayatınızdan memnuniyetin artmasına aynı zamanda eski dostlukların geri gelmesine, özlemlerin son bulmasına ve kalp kırgınlıklarının onarılmasına da yorumlanır. Sizi üzün insanlar geç de olsa size karşı yaptıkları haksızlığın farkını varıp telafi etmek isteyebilirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tarihi yer gezdiğini görmek, hayra işarettir. Hayatta edinmeyi hayal ettiğin deneyimleri gerçekleştirme imkanı yakalamaya ve bahtının açık olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tarihi kalıntının anlamı, sizi küçük gören ve önemsemeyen insanları şaşırtacak bir Hamel yapacağınıza yorumlanır. Geçmişte sizi aşağılayan ve hatta sizin başarısız olacağınızı düşünen kişiler başarılarınızı görünce utanacaklar. Geçmişte çektiğiniz sıkıntıları atlatarak, büyük zorluklar sonrası çok büyük refaha erişeceksiniz. Mesleki alanda kendinizi kanıtlayabilir ve terfi alabilirsiniz. Ya da çok güzel kazancı olan bir işe girebilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden kişiler de artık geçmişte göre daha başarılı olacaklar. Eskiye takılı kalmamalı ve geleceğiniz için çok büyük çaba harcamalısınız. İnsanların eleştirilerine kulak asmayın.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Eser Kalıntıları Görmek

Geçmişte kalbinizi kıran bir insanın hayatınıza girerek sizden af dilemesi, yeniden sizin yaşantınızda yer almak istemesi anlamına gelir. Bu tekrar sizinle barışmak isteyen ve hatasını anladığını söyleyen kişi sizin eski sevgiliniz olabilir. Ancak bazı şeylerin telafisi olmayacak. Bu insanı tekrar görmek eski üzüntüleri yeniden yaşamanıza neden olabilir. Geçmişte kaldığını sandığınız biri tekrar aklınız karıştırabilir ve eski defterlerin açılmasına neden olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Kalıntılar Görmek

Hep geçmişe takılı kalmanın size zarar vermesi şeklinde yorumlanır. Artık geçmişin üzerine bir perde çekmelisiniz. Geçmişte yaşadığınız şeyleri sürekli düşünmek ve üzülmek, geleceğiniz için güzel şeyler yapmanızı engelliyor olabilir. Beklenti içerisinde olabilirsiniz. Eskiden verilen sözlerin tutulmasını isteyebilirsiniz. Ancak bu pek de doğru değil.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Kalıntı Görmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, geçim sıkıntısının azalması ve eski sıkıntıların bitmesi, aile içinde huzurun ve refahın artması, sofranızın bolluk ve bereketinin çoğalması olarak yorumlanır. Sıkıntılarınız yok denilecek kadar azalacak.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tarihi yerler gezmek gezmeye eğlenmeye zaman ayırmaya, sorunları kafanızdan atmaya ve hayata güzel bakmaya, şanslı bir döneme ve huzurlu bir hayat sürmeye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Eser Ev Görmek

Rüya sahibi için ders çıkarma, hataların yeniden tekrar edilmeyeceği ve deneyim kazanmaya işaret eder. Bu kimse yeniden benzer sorunlar yaşadığında bu tecrübeleri kullanacak ve yeni sorunların üstesinden gelecektir. Daha önce derin yaralar alarak kazandığı deneyimler sayesinde yeni sorunlardan eskisi kadar büyük yaralar almamaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Geçmişten gelen kısmetler, miraslar ya da benzer şeyler söz konusu olabilir. Gururla bahsedeceğiniz başarılı işlere imza atacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tarihi ev görmek, rüyayı gören kişinin geçmişine takılı kalan bir ruh halinin bulunduğuna bu sebep ile gününü doğru şekilde yaşayamadığına delalet eder. Rüyayı gören kişinin geçmişinde yaşaması sebebi ile de ailesi ile arasında yaşayacağı sorunlara da yorumlanıyor. Aynı zamanda bazı âlimlere göre rüyada tarihi ev görmek, rüya sahibinin aile geleneklerine bağlı olan hayırlı bir eş bulacağına ve mutlu bir izdivaç yapacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tarihi ev aldığını görmek, rüyayı gören kişinin mirasa konacağına delalet eder. İyi durumda tarihi ev ne kadar büyük ise ele geçecek olan miras da bir o kadar büyük olur. Rüyada eski durumda olan tarihi ev ise rüya sahibinin sıkıtı ve keder ile karşılaşacağına delalet eder.  Rüyada görülen ev yıkık dökük ise rüyayı gören kişinin kederli ve sıkıntılı durumda bir süre daha kalacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tarihi evi onardığını görmek, rüyayı gören kişinin aile yaşamında huzur ve rahattı yerinde olur. Arasının bozuk olduğu kişiler ile arasının tekrar eskisi gibi olacağına, hatta biraz daha iyi olacağına delalet eder. Rüya sahibinin oldukça çalışkan olduğuna bu sayede de her işin üstesinden gelerek yakın zamanda borçlarını da ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski ev görmek, rüyayı gören kişinin hayatın da bir anda kötü olayların yaşanacağına, olumsuz durumların yaşanacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Yer Görmek

Rüyada tarihi yer görmek, farklı anlamlar taşımaktadır. Çok karışık bir miras meselesini ailenizle istişare edeceğinize delalet eder. Mirastan size kalan pay ile birtakım eksiklerinizi gidereceğinizi ifade eder. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise sabit fikirli olmak şeklinde tabir edilir. Modern hayat görüşü ve yeniçağa bir türlü ayak uyduramadığınızdan dolayı, bazı elinize geçen fırsatları kaçıracağınızı işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Ev Görmek

Rüyada tarihi ev görmek, aile kurumuna önem veren ve ailesine sahip çıkacak biriyle bir ilişkiye başlayacağınızı işaret eder. Bu kişiyle sevgi ve saygı sınırlarını aşmadan seviyeli bir birliktelik geçireceğinize delalet eder. Ayrıca bu rüya farklı bir yorumcuya göre geçmişinden kopamayan kişileri simgeleyen bir rüya olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Yerleri Gezmek

Rüyada tarihi yerleri gezmek, yeni işiniz konusunda tecrübeli birinden akıl alacağınıza delalet eder. Yeni gireceğiniz ancak tecrübesiz olduğunuz sektör ile ilgili hem size yakın hem de uzman olan birine başvuracağınızı gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Mezar Görmek

Rüyada tarihi mezar görmek, bir suç ya da hata yüzünden sürekli geçmişi düşünmek ve pişman olmak anlamına gelir. Bu hata yüzünden bir türlü ileriyi göremeyeceğinize ve bu hataya takılıp kalacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Cami Görmek

Rüyada tarihi cami görmek, eski büyük ve ulu kimselerin hayatlarından ibret alacağınıza işaret eder. Bu kimselerin hayatlarından örnek alıp kendinize büyük bir ders çıkaracağınıza delalet eder. Geçmişte yaşamış ünlü bir kimsenin hayatından etkilenip hayata daha doğru bakmaya başlayacağınıza alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Bina Görmek

Rüyada tarihi bina görmek, kendi ayaklarınızın üstünde duracağınızı işaret eder. Kimseye muhtaç olmadan emeğiniz ile kazandığınız parayla geçiminizi sağlayacağınızı gösterir. Ayakları yere sağlam basan güçlü bir kimse olacağınızı işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

451 Aktif
0 Üye ve 451 misafir
Bugün : 10845
Dün : 23857
Toplam : 48069182
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...