Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.4k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada virane yer görmek yıkık dökük, metruk bir harabe, vaaz ve nasihate, yıllara ve sayılı günlere, yurdundan ayrılmış kişilerle bir araya gelmeye delalettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada harabe ev görmek, manen sıkıntılara yorumlanmıştır. Rüya yazarlarına göre rüyada harabe evin görülmesi, sıkıntılara işaret ettiği gibi hatalarda ders alınması gerekliliğine rivayettir. Rüyada harabe ev görmek nedir, harabe eve taşınmak, harabe evin yıkıldığını görmek ne anlama gelir sorularının yanıtlarını sizin için derledik.

Rüyada harabe ev görmek, İslam alimlerine göre yapılan bir hatanın yansımasıdır. Kişinin kendi hatalarını incelemesi gerektiği ve bunlardan ders almasının mühim olduğu tabir edilir. Harabe evin diğer tabiri, sıkıntılar ve felaketler olarak yorumlanmıştır.

Rüyada Harabe Ev Görmek

Rüyada harabe ev görmek, kimi yorumcuların tabirlerine göre bela ve dert olarak yorumlanır. Kişinin harabe evle olan ilişkisi, rüyanın hangi manaya geleceğini gösterir. Eğer kişi harabe evi gördüğünde üzüntü içerisindeyse ve harabe ev kendisine aitse rüya felaket olarak değerlendirilir.

Rüyada Harabe Eve Taşındığını Görmek

Rüyada harabe eve taşındığını görmek, yakın zamanda gelebilecek olumsuz haber anlamındadır. Yorumcular, rüya sahibinin kendi ailesinden birisiyle ilgili kötü bir haber alabileceğini ifade etmişlerdir.

Rüyada Harabe Evin Yıkıldığını Görmek

Rüyada harabe evin yıkıldığını görmek, rüyayı görenin sorumsuzluğu manasına gelir. Kişinin o güne kadar yapmış olduğu hatalarının karşısında olacağına delalettir. Rüya sahibinin yaptığı hesaplarının birbirini tutmayacağı, zarar verdiği kimselerin hesabının sorulacağı anlamına gelir.

Rüyada Harabe Evde Yaşadığını Görmek

Rüyada harabe evde yaşadığını görmek, kişinin kendi yaptığı bir yanlışın sonucunu yaşayacağı manasını taşır. Harabe evin içerisinde yaşadığını görmek, ansızın gelecek güzel haber anlamında yorumlanmıştır.

Rüyada Harabe Evin İçinde Dolaşmak

Rüyada harabe evin içinde dolaşmak, başkasının günahını almış olmaya delalet eder. Yazarlar, rüya sahibinin geçmişte birisine haksızlık yaptığına, o kişinin sorumluluğunun onun boynunda olacağına rivayettir. Rüyada harabe evin içinde yaşamak, yıkılan umut ve hayallere işaret olarak değerlendirilmiştir.

Rüyada Başkasının Harabe Evde Yaşadığını Görmek

Rüyada başkasının harabe evde yaşadığını görmek, kişinin kendi akrabalarından birisinin zor durumda olduğuna rivayet olunur. İslam alimleri, rüya sahibinin zorda olan akrabasına yardım edip etmeyeceğini, kişinin kendi imtihanı olarak değerlendirirler. Bazı yorumcular, rüyada başkasının harabe evde yaşadığını görmenin, kusurlu bir kimseyle birliktelik manası taşıdığını belirtirler.

Rüyada Harabe Evi Satmak

Rüyada harabe evi satmak, akıl ve sağlık açısından zarar görmeye delalettir. Bir kimsenin rüyada harabe ev sattığını görmesi, onun başkasını için kötü bir haber vermesi manası taşıdığı rivayet edilmiştir. Alimler, rüya sahibinin başkası için felaket tellalı olacağını, bu nedenle bir durumu anlatırken kelimelerin dikkatle seçilmesi gerektiği belirtilmiştir.

Rüyada Harabe Evi Tamir Ettirmek

Rüyada harabe evi tamir etmek, daha öncesinde yapılan hataları telafi etmeye çalışmak manasına gelir. Birçok alime göre bu rüyanın manası hayra yapılan yolculuktur. Kişinin vicdanına kulak vermesi manasına geldiği ifade edilen bu rüyanın asıl manası ise rüya sahibinin yardımsever kişiliğinin işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yıkık dökük, metruk bir harabe vaaz ve nasihate, yıllara ve sayılı günlere, yurdundan ayrılmış kimselerle bir araya gelmeye; Tehlikeli ve harap bir yerde, yoksul olduğunu görmek vefat etmeye, Harabelerin onarılması ve restorasyonu iyilikle emredip kötülükten sakındırmaya delalet eder.

Rüyada virane görmek, gurbetten haber alacağınıza, uzaktaki bir yakınınıza kavuşacağınıza ve nasihate ihtiyacınız bulunduğuna delalet eder. Bir rivayete göre, virane görmek, bazı isteklerinize kavuşacağınıza da delildir.

Rüyada viran olmuş harap bir yer görmek, bazı kere de senelere, sayılı günlere veya şehir halkından kendisinden hicret eden kimselerle cem olmaya delâlet eder.
Rüyada iyilikle emredip, kötülükten men ettiğini görmek, bu viranelerin yenilenmesine işarettir.
Bir kimsenin rüyada viran olmuş bir yere girdiğini, içinde yazı yazdığını veya kitap okuduğunu görmesi, ilim ve hikmet ehli olmaya delâlet eder.
Rüyada virane bir mekan görmek ve orada hiç kimseyi bulamamak gam ve kedere delâlet eder.
Yine rüyada bir camii şerifin harap, virane olduğunu, eski halinden hiçbir şey kalmadığını görmek, o mahallin âmirinin değişeceğine ve yeni gelecek âmirin adalet üzere iş yapmayacağına alâmettir.

Rüyada bir yerin yıkılıp virane olduğunu görmek, o yerin halkının perişan olacağına, sıkıntılara ve hastalıklara işaret eder.
Rüyada virane bir yerin, sağlam ve güzel yapılı bir yere döndüğünü gören kimsenin dini güzelleşir, hidayete döner. Bir kimse oda, ev ve köşkünden bir şeyin içe doğru düştüğünü görse, rüyayı görenin kaybı varsa bulunur. Yanında kızı veya kız kardeşi yahut bunlardan başka, evlenme yaşıma gelmiş kız varsa, taliplisi çıkar. Evinin hepsinin veya bir kısmının üzerine yıkıldığını gören kimsenin evinden birisi ölür.
Yahut evin sahibesine büyük bir musibet gelir. Bir kadın rüyada evinin bacası ve tavanının yıkıldığını görse, kocasının ölmesine yorumlanır. Rüyada yıkılmış ve viran olmuş bir yerde bulunmak, faydasız bir topluluğa gösterilen ilgiyi ifade eder. Rüyada viran bir yer görmek, ev halkının veya akrabaların dağılmalarına işaret eder. Bu rüya kesinlikle hayra yorumlanmaz. Memleketin harap olmasına, oradaki devlet başkanlarının vefatına yahut halka zulmüne işarettir. Kendisini bir viranede gören, karşılık vermeye ve savunmaya gücü olmayan düşmanla karşılaşır. Bir mahallin zelzele veya başka bir afetle harap olduğunu görmek, orada büyük adamların iktidarsız olduklarına veya onlardan birisinin öldürüleceğine; ev duvarının sel île yıkıldığını görmek, ev sahibinin zulme uğrayacağına; sağlam bir yerin harap olup yıkıldığını görmek, o yerde bir musibet çıkacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada harabe görmek, şendere, sayılı günlere yahut şehir halkından kendisinden hicret eden kimselerle toplanmaya işaret eder. Rüyada iyilikle emredip kötülükten sakındırmak bu harabelerin yenilenmesine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında virane bir yer görmesi; o kişi gurbetten bir haber alacağına, uzakta bulunan bir yakınına kavuşacağına ve nasihate muhtaç olduğuna yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada virane görmek; sayılı kalmış günlere işaret eder. Virane görmek bazı durumlarda yıllardan beri ayrı kalarak kavuşmak üzere olan dostlar demektir. Rüyada viranelere onarım yaptığını görmek; iyi ve hayırlı işler yapmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada virane görmek kimi zaman uzak bir yerden haber almaya yada çok özlediğiniz biriyle kavuşacağına işarettir. Bir kişi rüyasında virane görürse; ne yapacağını bilemediği bir iş konusunda birinden nasihat alacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada virane görmek olması istenilen şeylere kavuşmak olarak yorumlanır. Viranenin gece veya gündüz görülmesinde rüya yorumlanırken önem taşımaktadır. Gece karanlığında görülen virane bir yapı kötü haber olarak yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Virane Görmek

Rüyada virane olmuş, yıkılmış bir yer görmek,  perişanlık ile yorumlanır.Bir kimsenin rüyada virane görmesi, bazı arzu ve isteklerine kavuşmasına işarettir denilmiştir.Rüyasında virane ev (harap ev) görmek, vatanından ayrı düşmüş (gurbete gitmiş) kişilerle görüşmeye, gurbetten haber almaya ve gurbetteki yakınlarına kavuşmaya öğüt ve nasihate ihtiyacı olduğuna işaretle yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Virane Görmek Tabiri

Rüyada harabe görmek, üzüntü ve sıkıntıya işaret eder.

Yıkık dökük, metruk bir harabe görmek, vaaz ve nasihate işarettir.

Bazen harabe görmek, yıllara ve sa­yılı günlere, yurdundan ayrılmış kim­selerle bir araya gelmeye işarettir.

Tehlikeli bir harabede yoksul bir şekilde yaşadığını görmek, vefat et­meye işarettir.

Bir harabenin yenilendiğini, restore edildiğini görmek, iyilikle emredip kötülükten sakındırmaya işaret eder.

Bir ülkenin harap olduğunu gör­mek, devlet yönetimini elinde bulun­duranların vefatına veya halkın on­lardan göreceği zulüm ve haksızlığa işaret eder.

Mamur yerlerin harap olduğunu görmek, o bölgenin karşılaşacağı felâkete işarettir.

Evin harap olduğunu görmek, has­talık ve yaş nedeniyle vücudun zayıf düşmesine işarettir.

Bir konağın, caminin veya hama­mın harap olması, bunların temsil et­tiği kişilerin vefat etmelerine işarettir.

Bir arazinin harap olduğunu gör­mek, kadınların zaafına, onların malında meydana gelecek eksikliğe, üzüntüye veya yolculuğun iptal edil­mesine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bakınız; Virane.

Harabe görmek pek iyi yorumlanmaz. Sevgililer arasında tartışmalara, hatta ayrılığa bile yorumlanır.

Harabe Rüyaları iki farklı şekilde yorumlanır. Harabede olduğunu gören kimsenin bütün ümidi yok olur. Kısmeti kapanır. Evinde türlü sıkıntı, bela ortaya çıkar. Harabeden çıkan kimse, sıkıntıları aşmış karanlıkları geride bırakmış demektir. Yeni bir hayata başlamak anlamındadır.

Rüyada harabe görmek pek hayırlı değildir. Bu rüya; sevgililer arasında tartışmalara, iş hayatında da sıkıntılı günlere işaret eder.

Kişi harabenin içinde ise kısmeti kapanır, umudu yok olur.

Rüyada harap bir ev görmek ve orada kimseyi bulmamak kederdir. Bu harap yerin eskisi gibi oldugunu görmek o yerdeki devlet reisinin veya valisinin adaletle idare edecegine, bir taninmis yerin harap olup, halkinin kalacak yerleri olmadigini görmek, o yerdeki büyük devlet adaminin halk üzerine zulüm ederek bundan kurtulamayacaklarina, bir camii serifin yikilip ortada resminden baska bir sey kalmamis oldugunu görmek, o yer valisi nin degiserek yeni gelenin baska sekilde hareket edecegine, bir çarsinin harap olup orada alisveris edenlerden kimsenin kalma digini görmek, ticaretin bozulduguna ve tüccarin zarar ettiklerine, bir rivayete göre, büyük bir belaya ugranilacagina delalet eder. Evinizin temelinden harap oldugunu görmek, gerek yas ve gerekse hastaliklar yüzünden kendi vücudunun da harap olmasina, bir hamamin harap oldugunu görmek, esinin veya en yakin akrabasindan bir kadinin ölümüne, hükümet konaginin harap ve yerinin Toprakla dolu oldugunu görmek, devlet baskaninin halki zulme ugratacagina, bir kilisenin harap oldugunu görmek, Islam in kuvvetine delalet eder. Bir tarlanin harap oldugunu görmek, ka dinlarin zaafina, bir rivayete göre yolculuktan vazgeçmeye isaret tir. Abdulgani Nablusi ye göre; rüyada harap bir yer görmek, rüya sahibinin ev halkinin veya akrabalarinin darma daginik olmalarina delalet eder. Bu rüya kesinlikle hayra yorumlanmaz. Memleketin harap olmasi, oradaki devlet baskaninin vefatina, ya hut halka zulmüne isarettir. Kendisini bir harabede gören, karsilik vermeye ve savunmaya takati olmayan düsmanla karsilasir. Bir mahallin zelzele veya baska bir afetle harap oldugunu görmek, orada büyük adamlarin iktidarsiz olduklarina veya onlardan biri sinin öldürülecegine, kendini iyi giyinmis ve süslü oldugu halde bir harabede görmek, ilgisizligine, ev duvarinin sel ile yikildigini görmek, karisinin ölecegine, bir evi rüzgarin harap ettigini gör mek, ev sahibinin zalim biri tarafindan gadra ugrayacagina, sag lam bir yerin harap olup yikildigini görmek, o yerde bir musibet çikacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada harabe görmek, sendere, sayili günlere yahut sehir halkindan kendisinden hicret eden kimselerle toplanmaya isaret eder. Rüyada iyilikle emredip kötülükten sakindirmak bu harabelerin yenilenmesine isaret eder.

Harabe rüyaları iki şekilde yorumlanır. Harabede olduğunu gören kimsenin bütün umudu yok olur. Kısmeti tam anlamıyla kapanır. Evinde türlü dert belirir. Harabeden çıkan kimse, karanlık üzücü dertleri geride bırakmış demektir. Geçmişini unutarak yeni bir hayata başlar.

Harabe rüyaları iki şekilde yorumlanır. Harabede olduğunu gören kimsenin bütün umudu yok olur. Kısmeti tam anlamıyla kapanır. Evinde türlü dert belirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada harabe bir ev görülmesi veya orada bir kişinin bulunamaması keder ve üzüntüye yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında harabe bir yerin eskisi olduğunu görmesi; o yerin devlet reisinin veya valisinin işleri adalet üzere yürüteceğine, bir kimsenin rüyasında bir tanınmış yerin harap olduğunu ve halkının da barınacak yerlerinin olmadığını görmesi, o yerde bulunan devlet yöneticisinin halk üzerinde zulüm yaptığına ve halkın da bu zulümden kurtulamayacaklarına işaret eder. Rüyanızda bir caminin yıkılıp ortada resminden başka bir kalmadığını görmeniz, o yerde bulunan valinin değişerek yerine gelen valinin başka türlü uygulama yapacağına, rüyanızda bir çarşının harap olup orada alış-veriş edenlerden kimselerin kalmadıklarını görmeniz; ticâretin bozulduğuna ve tüccarların zarar ettiklerine, bir yoruma göre de, yer halkının büyük bir belaya maruz kalacağına işaret şeklinde tabir olunur. Rüyanızda evinizin temelinden harap olduğunu görmeniz; gerek yaş ve gerekse hastalıklar nedeniyle sizin vücudunuzun da harap olacağına, rüyanızda bir hamamın harap olduğunu görmeniz; hanımınızın veya yakınlarınızdan bir kadının vefat edeceğine delalet şeklinde yorumlanır. Rüyanızda hükümet konağının harap ve yerinin toprakla dolu olduğunu görmeniz; devlet başkanının halka zulüm yapacağına, rüyanızda bir kilisenin harap olduğunu görmeniz; İslâm Dini'nin kuvvetine, rüyanızda bir tarlanın harap olduğunu görmeniz; yolculuktan vazgeçeceğinize delalet eder. İmam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında harap bir yer görmesi; o kimsenin evinin halkının veya yakınlarının dağılacaklarına, kişinin rüyasında memleketinin harap ve perişan olduğunu görmesi; o ülkenin devlet başkanının vefat edeceğine veya halka zulüm yapacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında kendisini bir harabede görmesi; o kimsenin karşılık veremeyecek derecede âciz olan bir düşmanla karşılaşacağına, kişinin rüyasında bir mahallenin zelzele veya benzeri bir felâketle harap olduğunu görmesi; orada bulunan devlet büyüklerinin iktidarsızlıklarına vâ bunlardan birisinin öldürüleceğine işaret şeklinde yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında kendisini iyi giyinmiş ve süslenmiş olarak bir harabede görmesi; o kimsenin ilgisizliğine, kişinin rüyasında evinin duvarının sel felâketi ile yıkıldığını görmesi; o kimsenin karısının öleceğine, bir kimsenin rüyasında bir evin rüzgâr tarafından harap edildiğini görmesi; o evin sahibinin zalim bir kişi tarafından gadra uğrayacağına, bir kimsenin rüyasında sağlam bir yerin yıkılıp harap olduğunu görmesi; o yerde bir musibetin çıkacağına işaret şeklinde tabir olunmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada harabe görmek, vaaz ve nasihata delâlet eder. Bazan da senelere, sayıh günlere yahut şehir halkından kendisinden hicret eden kimselerle toplanmaya delâlet eder. Rüyada iyilikle emredip kötülükten nehyetmek bu harabelerin yenilenmesine delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Rüyada harap ve ıssız bir mekan görmek, üzüntü ve sıkıntıdır. Bu harap mekanın yenileştiğini görmek devlet idarecilerinin adaletle muamele edeceklerine delalettir. Bildiği bir mekanın harap olup halkın yerleşecek yer bulamadıklarını görmek ise, bu yorumun tersidir ve halk zulümden kurtulamaz. Bir camiin tamamiyle harap olması o bölge idarecisinin değişeceğine ve yeni idarecinin farklı davranacağına işarettir. İçinde alış veriş eden hiç kimsenin bulunmadığı harap bir çarşı, işlerde kesata, tüccarın durumunun bozulmasına veya büyük bir musibete delalet eder. Hanesinin harap olduğunu görenin vücudu, gerek ilerleyen yaşı gerek hastalığı sebebiyle tahribata uğrar. Bir hamamın harap olup yıkıldığını gören, ya karısını yahutta çok yakın akrabası olan bir kadını kaybeder. Hükumet konağının yerle bir olduğunu görmek; Devlet idarecilerinin zulmünü haber verir. Bir kilisenin, manastırın veya havranın harap olması, kafirlerin zaafı, islamın kuvvetlenmesidir.
Bir arazinin harap olduğunu görmek; kadınların zaafına, emanetlerine, üzüntüye veya yolculuğun iptaline işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Abdulgani'en Nablusi diyor ki: Rüyasında harabe görenin ailesi ve akrabaları darmadağınık olur. Bu rüya kat'iyyen hayırlı değildir. Bir memleketin harap olması, devlet başkanının vefatına yahutta zulmüne delalettir. Kendini bir harabede gören, müdafaa takati (gücü) olmayan bir takım kimselerle düşman olur.
Bir beldenin herhangi bir afatla harap olduğunu görmek; oranın ileri gelenleri için itibar kaybı veya birinin katlidir. Bakımlı ve ekili bir köyün harap olduğunu görmek; köy ahalisinin dalalete düşeceğine yahut bir musibetle karşılaşacağına işarettir.
Üzerinde iyi kıyafetler olduğu halde, kendini bir harabede gören; dalalete düşer ve dünyalığa sahip olur. Hane duvarının sel yüzünden harap olduğunu gören, karısını kaybeder. Rüzgar sebebiyle tahrip olmuş bir ev; hane sahibinin zalim bir devlet idarecisi yüzünden zulme uğrayacağına delalet eder. Ma'mur bir yerin harap olup, yıkılması, o bölgenin bir felaketle karşılaşacağının habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada harabe ev görmek, iyiye yorulmaz ve genellikle kişinin duygusal yaşamında sorunlar çıkmasına yorumlanır. Evli olanların boşanmasına, sevgili olanların ise ayrılmalarına yorulur. Rüyada harabe ev görmek, kişinin tüm planların bozulması ve hevesinin kırılmasına da işaret eder. Büyük hayal kırıklıkları, artan borçlar ve huzursuzluk anlamlarına da gelmektedir. Rüyada harabe ev gören kişinin başı beladan kurtulmaz ve uğursuzluk yakasını bırakmaz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Görmek

Kişinin hanesinde büyük felaketler yaşanacağını, geçim sıkıntısı, ayrılık, boşanma veya yangın gibi durumların yaşanacağı şeklinde yorumlanır.   Kişinin tüm ümitlerinin boşa çıkacağını, hayal kırıklığı yaşayacağını, bekar kimseler için kısmetlerin kapanacağını ve evlilik olmayacağını, hamileler için çocuk düşürüleceğini ve pek çok belayı simgeler. Rüyada harabe görmek her açıdan kişinin çok büyük sıkıntılar içinde yaşayacağını ve dert sahibi olacağını delalet eder. Genellikle hanede yaşanacak çok büyük uğursuzluk, şanssızlık, kaza ve belaları işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Bir Evden Çıkmak

Rüyada harabe olmuş bir evden çıkan kimse, yaşadığı büyük sıkıntıları geride bırakır. Eşinden ayrıldıysa veya boşandıysa yeniden bir araya gelir. Borçlarını öder ve refaha erer. Harabe evden çıkmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların da sona ereceği anlamına gelir. Kişinin bambaşka bir hayata adım atacağını, evini, işini, çevresini değiştireceğini ve hayallerine uygun bir hayat tarzı benimseyeceğini gösterir. Eğer bu harabeden çıkamazsa hayatında her şey alt üst olur ve asla düzelmez.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Bir Harap Ev Görmek

İçinde kimsenin olmadığı harap bir ev gören kişi, kederli bir durum yaşar. Bilinen bir yerin harap bir hale geldiğini görmek ise, kişinin yaşadığı yerde büyük bir zulüm olacağını, bir afet yaşanacağını bildirir. Bir dükkanın ya da iş yerinin harabeye dönmüş olduğunu görmek, kişinin işini kaybedeceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine yorumlanır. Eğer kişi kendi evini harabeye dönmüş ve boş olarak görürse, bu durumda hane halkından birilerinin vefatına veya ölümcül bir hastalığına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kişinin bir harabe ve virane bir yer görmesi, iyilikle yorumlanır. harabelerde dolaşmak, harabe gör­mek, servet sahibi olmakla, işlerinde çok iyi bir netice al­makla ve başarıya erişmiş olmakla yorumlanır.Bazı yorumculara göre ise, rüyada harabe ve ıssız bir yer görmek, iyi değildir. Üzüntü ve sıkıntıya işaret eder.Rüyasında harabe durumunda bir çarşı-pazar görmek, oranın esnafının işlerinin bozulduğuna veya büyük bir musibete düşüleceğine işaret eder denmiştir.Kendi evinin harap bir halde olduğunu görmek, rüya sahi­binin vücudun bir arızaya düşeceğine işarettir.Kişinin rüyada harabe görmesi, vaaz ve nasihate, senelere, sayılı günlere veya şehir halkından, yurdundan ayrılmış kimselerle bir araya gelmeye işâret eder.Bir kimsenin rüyada harabeye girdiğini, içinde yazı yazdığını veya kitap okuduğunu görmesi, ilim ve hikmet ehli olmaya işâret eder.Rüyada virane bir mekan görmek ve orada hiç kimseyi bulamamak gam ve kedere delâlet eder.Rüyada, harabelerin onarılması ve resto­rasyonu iyilikle emredip kötülükten sakındır­mama delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada harabe görmek, sıkıntıya yorumlanır. Rüya sahibinin manevi hayatının bozulacağına rivayet eder. Yaşayacağı bazı kötü olaylar nedeniyle huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada harabe görmenin anlamı, bela olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin başından bela eksik olmayacağına, sürekli sıkıntı ve aksilik yaşayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabeden Çıktığını Görmek

Rüyada harabeden çıktığını görmek, rüyayı gören kişinin eski neşesine ve huzuruna kavuşacağına rivayet eder. Kişinin mutlu ve huzurlu bir ömür geçireceğine, ailesiyle huzur dolu yaşayacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada harabe görmek, rüya sahibinin hayırlı bir iş için sevdiği insanları bir araya toplayacağı demektir. Kişinin etrafındaki insanlara yardımının dokunacağı ve yardıma muhtaç insanlara da yardım edeceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Ev Görmek

Rüyada harabe ev görmek, rüya sahibinin işini ve mal varlığını kaybedeceğine rivayet eder. Kişinin sıkıntıya düşeceğine, eski hayatını özleyeceğine, değerini bilmediği hayatının değerli olduğunu bileceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Bir Yer Görmek

Rüyada harabe bir yer görmek, rüyada görülen yerin halkının boş insanlar ve aciz insanlar olduğunu ifade eder. Rüya sahibinin rüyasında bazı sebeplerden dolayı mutsuz olacağına, bir dostunun yüzünü güldüreceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Evin Yıkılması

Rüyada harabe evin yıkılması, rüya sahibinin büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere gireceğine, bu işlerden olumlu sonuçlar alacağına, kendi işini kuracağına da rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Eve Taşınmak

Rüyada harabe eve taşınmak, kişinin büyük başarılara imza atacağına, hayırlı bir kısmetinin olacağına, bu kısmetinin rüya sahibini çok mutlu edeceğine alamet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Okul Görmek

Rüyada harabe okul görmek, rüya sahibinin helal rızık elde edeceğine, harama göz dikmeyeceğine, etrafındaki sevdiği insanların iyiliğini düşüneceğine, onların arkasından iş çevirmeyeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe İşyeri Görmek

Rüyada harabe işyeri görmek, kişinin çok sevdiği birisiyle ayrı gayrı olacağına, rüya sahibini bu durumun çok üzeceğine, bazı insanların aralarını açmalarına neden olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada virane görmek, çok arzuladığınız şeylere kısa zamanda ulaşacağınıza, harabelerin onarılması ve restorasyonu iyilikle emredip kötülükten sakındırmaya tabir edilir. Bazen de rüyada virane görmek, vaaz ve nasihate, yıllara ve sayılı günlere, yurdundan ayrılmış kimselerle bir araya gelmeye, gurbetten haber alacağınıza, uzaktaki bir yakınınıza kavuşacağınıza ve nasihate ihtiyacınız bulunduğuna tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada virane ev görmek sevilmeye ve yüzün gülmesine, kan genel itibariyle hayra ve sıkıntıdan kurtulmaya delalettir. Kimi durumlarda da sorunlarının çözüme ulaşacağına ve her türlü zorluğun üstesinden gelip rahata kavuşacağına, ayağına gelecek fırsatlara ve bekar birinin arzuladığı aşkı bulacağına işarettir. Rüyayı gören dertli birisi ise zorlanarak gözlediği az olan kazancının artacağına, kendi kendisine sorunlar yaratacağına alamet olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada harabe eve görmek, manen sıkıntılara yorumlanmıştır. Rüya yazarlarına göre rüyada harabe evin görülmesi, sıkıntılara işaret ettiği gibi hatalarda ders alınması gerekliliğine rivayettir. Rüyada harabe ev görmek nedir, harabe eve taşınmak, harabe evin yıkıldığını görmek ne anlama gelir sorularının yanıtlarını sizin için derledik.

Rüyada harabe ev görmek, İslam alimlerine göre yapılan bir hatanın yansımasıdır. Kişinin kendi hatalarını incelemesi gerektiği ve bunlardan ders almasının mühim olduğu tabir edilir. Harabe evin diğer tabiri, sıkıntılar ve felaketler olarak yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Ev Görmek

Rüyada harabe ev görmek, kimi yorumcuların tabirlerine göre bela ve dert olarak yorumlanır. Kişinin harabe evle olan ilişkisi, rüyanın hangi manaya geleceğini gösterir. Eğer kişi harabe evi gördüğünde üzüntü içerisindeyse ve harabe ev kendisine aitse rüya felaket olarak değerlendirilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Eve Taşındığını Görmek

Rüyada harabe eve taşındığını görmek, yakın zamanda gelebilecek olumsuz haber anlamındadır. Yorumcular, rüya sahibinin kendi ailesinden birisiyle ilgili kötü bir haber alabileceğini ifade etmişlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Evin Yıkıldığını Görmek

Rüyada harabe evin yıkıldığını görmek, rüyayı görenin sorumsuzluğu manasına gelir. Kişinin o güne kadar yapmış olduğu hatalarının karşısında olacağına delalettir. Rüya sahibinin yaptığı hesaplarının birbirini tutmayacağı, zarar verdiği kimselerin hesabının sorulacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Evde Yaşadığını Görmek

Rüyada harabe evde yaşadığını görmek, kişinin kendi yaptığı bir yanlışın sonucunu yaşayacağı manasını taşır. Harabe evin içerisinde yaşadığını görmek, ansızın gelecek güzel haber anlamında yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Evin İçinde Dolaşmak

Rüyada harabe evin içinde dolaşmak, başkasının günahını almış olmaya delalet eder. Yazarlar, rüya sahibinin geçmişte birisine haksızlık yaptığına, o kişinin sorumluluğunun onun boynunda olacağına rivayettir. Rüyada harabe evin içinde yaşamak, yıkılan umut ve hayallere işaret olarak değerlendirilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Harabe Evde Yaşadığını Görmek

Rüyada başkasının harabe evde yaşadığını görmek, kişinin kendi akrabalarından birisinin zor durumda olduğuna rivayet olunur. İslam alimleri, rüya sahibinin zorda olan akrabasına yardım edip etmeyeceğini, kişinin kendi imtihanı olarak değerlendirirler. Bazı yorumcular, rüyada başkasının harabe evde yaşadığını görmenin, kusurlu bir kimseyle birliktelik manası taşıdığını belirtirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Evi Satmak

Rüyada harabe evi satmak, akıl ve sağlık açısından zarar görmeye delalettir. Bir kimsenin rüyada harabe ev sattığını görmesi, onun başkasını için kötü bir haber vermesi manası taşıdığı rivayet edilmiştir. Alimler, rüya sahibinin başkası için felaket tellalı olacağını, bu nedenle bir durumu anlatırken kelimelerin dikkatle seçilmesi gerektiği belirtilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Evi Tamir Ettirmek

Rüyada harabe evi tamir etmek, daha öncesinde yapılan hataları telafi etmeye çalışmak manasına gelir. Birçok alime göre bu rüyanın manası hayra yapılan yolculuktur. Kişinin vicdanına kulak vermesi manasına geldiği ifade edilen bu rüyanın asıl manası ise rüya sahibinin yardımsever kişiliğinin işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada harap bir ev görmek ve orada kimseyi bulamamak, kederdir. Bu harap yerin eskisi gibi olduğunu görmek, o yerdeki devlet reisinin veya valisinin adaletle idare edeceğine; bir tanınmış yerin harap olup, halkının kalacak yerleri olmadığını görmek, o yerdeki büyük devlet adamının halk üzerine zulüm ederek bundan kurtulamayacaklarına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir camii şerifin yıkılıp ortada resminden başka bir şey kalmamış olduğunu görmek, o yer valisinin değişerek yeni gelenin başka şekilde hareket edeceğine; bir çarşının harap olup orada alışveriş edenlerden kimsenin kalmadığını görmek, ticaretin bozulduğuna ve tüccarin zarar ettiklerine; bir rivayete göre, büyük bir belaya uğranılacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinizin temelinden harap olduğunu görmek, gerek yaş ve gerekse hastalıklar yükünden kendi vücudunun da harap olmasına; bir hamamın harap olduğunu görmek, eşinin veya en yakın akrabasından bir kadının ölümüne; hükümet konağının harap ve yerinin toprakla dolu olduğunu görmek, devlet başkanının halkı zulme uğratacağına; bir kilisenin harap oldugunu görmek, İslam’ın kuvvetine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir tarlanın harap olduğunu görmek, kadınların zaafına, bir rivayete göre yolculuktan vazgeçmeye işarettir.

Abdulgani Nablusi’ye göre; rüyada harap bir yer görmek, rüya sahibinin ev halkının veya akrabalarının darmadağınık olmalarına delalet eder. Bu rüya kesinlikle hayra yorumlanmaz. Memleketin harap olması, oradaki devlet başkanının vefatına yahut halka zulmüne işarettir. Kendisini bir harabede gören, karşılık vermeye ve savunmaya takati olmayan düşmanla karşılaşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir mahallin zelzele veya başka bir afetle harap oldugunu görmek, orada büyük adamların iktidarsız olduklarına veya onlardan birisinin öldürüleceğine; kendini iyi giyinmiş ve süslü olduğu halde bir harabede görmek, ilgisizliğine; ev duvarının sel ile yıkıldığını görmek, karısının öleceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir evi rüzgarın harap ettiğini görmek, ev sahibinin zalim biri tarafından gaddarlığa uğrayacağına; sağlam bir yerin harap olup yıkıldığını görmek, o yerde bir musibet çıkacağına işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada harabe görmek, sayılı günlere yahut şehir halkından kendisinden hicret eden kimselerle toplanmaya işaret eder. Rüyada iyilikle emredip kötülükten sakındırmak bu harabelerin yenilenmesine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Harabe rüyaları iki şekilde yorumlanır. Harabede olduğunu gören kimsenin bütün umudu yok olur. Kısmeti tam anlamıyla kapanır. Evinde türlü dert belirir. Harabeden çıkan kimse, karanlık üzücü dertleri geride bırakmış demektir. Geçmişini unutarak yeni bir hayata başlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendi anlamını hüzün, sıkıntı ve gamı temsil eder. Bir caminin harap olduğunu görmek, valinin değişeceğine; çarşının harap olduğunu görmek, büyük bir musibete işarettir. Kendi evinin yıkılıp harabe haline geldiğini gören ömrünün geri kalan kısmını hastalıklar içinde geçirir. Bir arazinin harap olduğunu görmek iffetsizliğin yaygınlaşacağına işarettir. Harabe ve harap olma rüyası iyi değildir. Mamuriyet ve bayındır olma bunun tam aksi gibi tabir edilir. Rüyada bir şehrin deprem veya başka bir sebeple harap olduğunu görmek; o şehirdeki halkın şereflerine, rütbelerine gelecek olan noksanlığı işaret eder. Rüyada tavanın rüya sahibinin üzerine yıkılması musibet, şiddet ve meşakkattir. Evinin hepsinin veya bir kısmının üzerine yıkıldığını gören kimsenin evinden birisi ölür. Ya da ev sahibine büyük bir musibet erişir. Bir kadın rüyasında bacasının ve tavanının yıkıldığını görse, kocasının öleceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Evden Çıkmak

Rüyada harabe evden çıkmak; rüyasında harabe bir evden çıktığını gören bir kimse tüm dert ve sıkıntılarından kurtulur çektiği sıkıntıları geride bırakır, ailesiyle birlikte eski huzurlu mutlu günlerine kavuşur. Bu rüyayı gören kimseler aynı zaman da ilişkilerinde yaşadıkları ayrılıkları son bulur, borçlarından kurtulur, feraha erer, yaşadığı uğursuzluklar ve şansızlıklar son bulur. Harabe evden çıktığını gören kimse kişinin bambaşka bir hayata adım atacağını, evini, işini, çevresini değiştireceğini ve hayallerine uygun bir hayat tarzı benimseyeceğini gösterir. Eğer bu harabeden çıkamazsa hayatında her şey alt üst olur ve asla düzelmez.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Görmek

Rüyada harabe görmek; rüya sahibinin büyük bir felakete uğrayıp maddi ve manevi anlamda sıkıntı çekeceğine, hane içinde bir yakınını kaybedeceğine, işlerinin alt üst olup bir türlü rahata kavuşamayacağına, ayrılık, boşanma, yangın gibi sıkıntılar çekeceğine bir türlü huzuru ve mutluluğu göremeyip yaşayamayacağına yorumlanır. Harabe rüyaları farklı şekilde yorumlanır sa  iki farklı şekilde de anlatılır? Harabede olduğunu gören kimsenin bütün ümidi yok olur. Kısmeti kapanır. Evinde türlü sıkıntı, bela ortaya çıkar. Harabeden çıkan kimse, sıkıntıları aşmış karanlıkları geride bırakmış demektir. Yeni bir hayata başlamak anlamındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Ev Görmek

Rüyada harabe ev görmek; hayra iyiliğe yorumlamaz. Genellikle rüya sahibinin mutsuz olacağına çok sevdiği aşık olduğu bir kimseden karşılık alamayacağına, kendi iç dünyasına çekilip sessizliğe bürüneceğine yorumlanırken bu rüya evli kimseler içinde boşanmaya, sevgili olan kişiler için ayrılmaya kişinin iş yerinde beklediği umduğu başarıyı elde edememesine yorumlanır. Rüyada harabe ev görmek, kişinin tüm planların bozulması ve hevesinin kırılmasına da işaret eder. Büyük hayal kırıklıkları, artan borçlar ve huzursuzluk anlamlarına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Cami Görmek

Rüyada harabe cami görmek; rüyayı gören kimsenin hanesine sürekli girip çıkan bir kimsenin yaptığı dedikodular yüzünden huzursuz olup ailesiyle sorunlar yaşayacağına, kişinin dini inancının zayıflığına, batıl inançlı şeytanın yolunda ilerleyen Allah’ın günah sayıp haram gördüğü yasakları yapacağına ve insanlar arasında davranışları ve hareketleriyle sevilmeyen bir kişi olup toplum tarafından dışlanan kişi olarak görüleceğine yorumlanır. Rüyada harabe cami görmek bazen de olumlu bakıldığın da güç sahibi olmaya, iyi sağlığını muhafaza etmeye, hoşsohbet genç kişiye, mutluluğu bulmaya, hayırlı işler yapacağına, yetenekli bir kimseye, paranın bereketli olacağına, refah dolu  yarınlara, hayırlı evlada işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Okul Görmek

Rüyada harabe okul görmek; diğer yorumlarda da anlatıldığı gibi harabe okul rüyası da kısmetsizlik, şansızlık, maddi huzursuzluğa ermek ve hane içinde ayrılık olarak yorumlanır. Rüyada görülen harabe okul kişinin hanesinde büyük felaketler yaşanacağını, geçim sıkıntısı, ayrılık, boşanma veya yangın gibi durumların yaşanacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada görülen harabe okul aynı zaman da zalim bir akrabaya, hoşnutsuz bir duruma gelmeye, çözümü karmaşık bir olayla karşılaşılacağına, fena niyetli akrabaya tarafından zarar görmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabeden Kaçmak

Rüyada harabeden kaçmak; rüya sahibinin tüm sıkıntı ve sorunlarından tek tek kurtulacağına, işlerinin eski düzene kavuşup maddi yönden rahata ereceğine, hanesiyle olan ayrılıkların son bulacağına, istediği tüm dileklerine kavuşacağına yakın gördüğü bir kimseden maddi ve manevi anlamda destek göreceğine işaret eder. Rüyada harabeden kaçmak aynı zaman da kuracağı yeni iş ya da taşınacağı yeni bir şehirde iyi dostlar edineceğine bu kararı aldığına onu pişman etmeyecek bir hayata yelken açacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkık Görmek

Rüyada yıkık görmek; rüyayı gören kişinin üzülmesi, yas tutması, gam ve kedere düşmesi anlamına gelir ve şanssızlık olarak kabul edilir. Bu rüya bilhassa hane içinde yaşanacak olan sorunlara yorulur ve bu sorunların bazen dışarıdan gelecek bir haber ile tüm aile bireylerini üzeceği şeklinde yorumlanırken bazen de hane içinde aile fertleri arasında baş gösterecek problemler olabileceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkık Ev Görmek

Rüyada yıkık ev görmek; rüyayı gören kişinin üzülmesi, yas tutması, gam ve kedere düşmesi anlamına gelir ve şanssızlık olarak kabul edilir. Bu rüya bilhassa hane içinde yaşanacak olan sorunlara yorulur ve bu sorunların bazen dışarıdan gelecek bir haber ile tüm aile bireylerini üzeceği şeklinde yorumlanırken bazen de hane içinde aile fertleri arasında baş gösterecek problemler olabileceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkık Evi Tamir Etmek

Rüyada yıkık evi tamir etmek; maddi sıkıntılar çeken kişilerin sıkıntılarından ve sorunlarından  kurtulup rahata ereceklerine yeni bir işe girip bu işte mevki olarak yükseleceklerine yaptığı başarılar sayesinde yüksek makamlara ereceklerine aldığı kararlarda duygularıyla değil mantıklarıyla harekat edeceklerine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Görmek

Rüyada harabe görmek, rüya sahibinin duygusal hayatını ve manevi huzurunu bozacak kadar kötü bazı olayların yaşanacağı anlamına gelir. Kişi, üst üste pek çok melanet yaşayacak, başından belalar ve huzursuzluklar hiç eksik olmayacak, aile içindeki sohbeti ve ağız tadı kalmayacaktır diye tabir edilir. Gözyaşı dökmeye neden olacak haberler almaya, hüzün, keder, gam, sorun ve problem içinde kalmaya alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Ev Görmek

Rüyada harabe ev görmek, aksilik üstüne aksilik yaşamaya, kederlenmeye, işini kaybetmeye, aile halkıyla ters düşmeye ve mutluluğunu yitirmeye işaret eder. Kişinin hayatının tamamen alt üst olacağı, hem maddi hem de manevi anlamda zarar göreceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabeden Çıkmak

Rüyada harabeden çıkmak, rüya sahibinin rahat edeceği, sağlığını, neşesini ve huzurunu geri kazanacağı anlamına gelir. Kişi, sorunlarından, kafa karışıklığından yaşadığı belirsizliklerden kurtulacak, kendisi adına en iyi kararları alacak ve güzel günlere kavuşacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Bir Yer Görmek

Rüyada harabe bir yer görmek, o yerdeki bölge halkının basiretsiz, yeteneksiz ve aciz kimseler tarafından yönetildiğine rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Virane Görmek

Rüyada virane görmek, zaman mevhumuna işaret eder. Bir yandan da hasretin ve özlemin biteceğine, ayrılanların kavuşacağına, küslerin barışacağına, düşmanlıkların, kininin ve nefretin son bulacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Metruk Ev Görmek

Rüyada metruk ev gören kişinin hayatında mutluluk verecek, ferahlık ve esenlik yaratacak, hoş olaylar yaşanacak demektir. Kişinin yüzünü güldürecek sürpriz gelişmeler yaşayacağı ve müjdeli haberler alacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkık Ev Görmek

Rüyada yıkık ev görmek, rüya sahibinin çevresindeki kişilerin bazıları tarafından arkasından dedikodusunun yapıldığı ile tabir edilir. Dedikoducu ve art niyetli bazı kişilerin varlığına ve onların boş gevezeliklerine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Ev Görmek

Rüyada harabe ev görmek, iyiye yorulmaz ve genellikle kişinin duygusal yaşamında sorunlar çıkmasına yorumlanır. Evli olanların boşanmasına, sevgili olanların ise ayrılmalarına yorulur. Rüyada harabe ev görmek, kişinin tüm planların bozulması ve hevesinin kırılmasına da işaret eder. Büyük hayal kırıklıkları, artan borçlar ve huzursuzluk anlamlarına da gelmektedir. Rüyada harabe ev gören kişinin başı beladan kurtulmaz ve uğursuzluk yakasını bırakmaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkık Ev Görmek

Rüyada yıkık ev görmek, rüyayı gören kişinin üzülmesi, yas tutması, gam ve kedere düşmesi anlamına gelir ve şanssızlık olarak kabul edilir. Bu rüya bilhassa hane içinde yaşanacak olan sorunlara yorulur ve bu sorunların bazen dışardan gelecek bir haber ile tüm aile bireylerini üzeceği şeklinde yorumlanırken bazen de hane içinde aile fertleri arasında baş gösterecek problemler olabileceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Yıkık Ev Görmek

Rüyayı gören kişinin ev yaşantısında huzurunu kaçıracak, evindeki bereketi alıp götürecek bu nedenle onu yokluğa ve geçim derdine düşürecek olumsuz olayların baş göstereceği anlamına gelir. Rüya sahibinin ailesini geçindiremeyecek duruma geleceğine ve bunun da hane içinde büyük sorunlara neden olacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkılmış Ev Görmek

Rüyada yıkılmış ev görmek de yıkık ev görmek gibi yorumlanır. Ev rüyaları genellikle rüyayı gören kişinin hanesi ile değerlendirilir. Dolayısıyla da evin yıkılmış olması o evde yaşanacak zor ve kötü günleri gösterir ve rüyayı gören kişinin tüm ailesini etkileyecek olumsuzluklara alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkık Eve Taşınmak

Rüyasında yıkık eve taşındığını gören kişi, işinde başarısız olacak, makamını ve itibarını kaybedecek, yaşadığı iyi koşullardan olacak ve maddi olarak güçten düşerek kötü koşullarda yaşamak zorunda kalacak demektir. Rüya sahibinin zenginlik içinde geçen hayattan kıt kanaat geçinmek durumunda olacağı bir yaşama geçeceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkık Evde Oturmak

Rüyayı gören kişinin çaresiz ve çözümsüz kalacağı bazı inatçı problemlerle ve illet olaylarla karşılaşacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkık Evi Tamir Etmek

Rüyayı gören kişinin işsizlik ve parasızlık nedeniyle rızıksız kalan evine bolluğun, bereketin ve zenginliğin geleceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkılmış Ev Görmek

Rüyada yıkılmış ev görmek, kalp kırıklığına, sevilen, değer verilen bir insanla yapılan tartışma sonrası yaşanacak hayal kırıklığına, gam içinde olmaya ve gözyaşı dökmeye yorumlanır. Aile üyelerinden birinin vefatından sonra kişinin yaşama hevesinin azaldığına, hayatını toparlamak ve geleceğini şekillendirmek konusunda isteksizlik yaşadığına da yorumlanan rüya, haneye gelen üzücü bir haberi de temsil eder. Genel olarak olumsuz yorumlara neden olan rüya, aile değerlerinin sarsıldığı, aile üyeleri arasındaki sevginin, saygının yerine tartışmalı durumların geçtiğini, kişinin manevi huzurunun da bozulacağını bildirir. Çaresiz durumda kalmak, sorunları çözmekte yetersiz kalındığı için kendini suçlamak anlamına da gelir. Kişi kendi evini yıkılmış halde görürse evliliği sona erer veya eşiyle ayrı kalır. Başka birinin yıkılmış evini görmek ise, yakın çevreden alınacak üzücü haberlerle kederlenmek şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkılmış Ev Onarmak

Yaşadığı şanssızlıklar ve kısmetsizliklerden sonra kişinin yeni kararlar alarak hayatına devam edeceğini, hayatındaki olumsuzlukları gidermek için sorunları tek tek çözmeye çalışacağını, hane içindeki düzenin, huzurlu günlerin yeniden canlanması için üstün gayret göstereceğini bildirir. Çocukların ve eşin isteklerine daha fazla kulak vermek, yapılan hatalardan kısa zamanda dönmek ve yapıcı bir karakter sergileyerek zorluklarla daha kolay baş edileceğini de bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkılmış Ev Altında Kalmak

Yıkılmış bir evin altında kalıp yaralandığını gören kimseler ömür boyu içlerinde taşıyacakları acıyla yaşarlar. Kişiyi derinden sarsacak önemli bir olayın yaşanacağını, ailenin dağılacağını da bildiren rüya, aynı zamanda kötü günlerin sonunda açılacak güzel kapıların da habercisidir. Başa gelen her türlü kötü olayın sonunda yüzü tekrar gülecek olan rüya sahibinin her derdinde Allah’a sığınacağını, asla isyan etmeyeceğini ve tevekkül sahibi olacağını delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkılmış Ev Görmenin Psikolojik Yorumu

Ailesi dağılmış kişilerin, boşanmış anne-babaların çocuklarının, yerleşik düzene geçemeyen insanların gördükleri rüyalardan biridir. Kişinin güven duygusunun zedelendiği, aile ortamına hasret kaldığı da anlaşılabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkıntı Görmek

Rüyada yıkıntı görmek, aile hayatında ve iş hayatında ardı ardına gelecek sorunlardan ötürü çok kötü bir duruma düşmeye, elde avuçta ne varsa hepsini satmaya ve insanlara küsüp üzüntü ve kırgınlık içinde yaşamaya delalet edilir. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, kendisinden başka kimseyi düşünmeyen, kendini beğenmiş ve kötü kalpli birisi olduğuna tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkık Bir Ev Görmek

Rüyada yıkık bir ev görmek, çok sevilen, saygı duyulan ve değer verilen kişiler tarafından rüyayı gören kişi hakkında yapılan dedikoduya ve rüya sahibinin bu dedikoduları duyması üzerine çok üzülüp kendisini harap edeceğine işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkık Bir Yer Görmek

Rüyada yıkık bir yer gören kişi hakkında gıybet edilmesine ve rüyayı gören kişinin kulağına giden ve hoş olmayan bu sözler yüzünden çok üzülüp kırılacağına delalet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
harap yerin eskisi gibi oldugunu görmek o yerdeki devlet reisinin veya valisinin adaletle idare edeceğine, bir taninmis yerin harap olup halkinin kalacak yerleri olmadigini görmek o yerdeki büyük devlet adaminin halk üzerine zulüm ederek bundan kurtulamayacaklarina bir camii serifin yikilip ortada resminden başka bir sey kalmamis oldugunu görmek o yer valisi-nin degiserek yeni gelenin başka sekilde hareket edeceğine bir çarsinin harap olup orada alisveris edenlerden kimsenin kalma-digini görmek ticaretin bozulduguna ve tüccarin zarar ettiklerine bir rivayete göre büyük bir belaya ugranilacagina delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir mahallin zelzele veya başka bir afetle harap oldugunu görmek, orada büyük adamlarin iktidarsiz olduklarina veya onlardan biri-sinin öldürülecegine kendini iyi giyinmis ve süslü oldugu halde bir harabede görmek ilgisizligine ev duvarinin sel ile yikildigini görmek karisinin ölecegine bir evi rüzgarin harap ettigini görmek ev sahibinin zalim biri tarafından gadra ugrayacagina sag-lam bir yerin harap olup yikildigini görmek o yerde bir musibet çikacagina işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evinizin temelinden harap oldugunu görmek, gerek yas ve gerekse hastaliklar yüzünden kendi vücudunun da harap olmasina bir hamamin harap oldugunu görmek esinin veya en yakin akrabasindan bir kadinin ölümüne hükümet konaginin harap ve yerinin toprakla dolu oldugunu görmek devlet başkaninin halki zulme ugratacagina bir kilisenin harap oldugunu görmek Islam'in kuvvetine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir mahallin zelzele veya başka bir afetle harap olduğunu görmek, orada büyük adamların iktidarsız olduklarına veya onlardan birisinin öldürüleceğine; ev duvarının sel île yıkıldığını görmek ev sahibinin zulme uğrayacağına; sağlam bir yerin harap olup yıkıldığını görmek o yerde bir musibet çıkacağına işarettir.

Yine rüyada bir camii şerifin harap olduğunu, eski halinden hiçbir şey kalmadığını görmek o mahallin âmirinin değişeceğine ve yeni gelecek âmirin adalet üzere iş yapmayacağına alâmettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada harap bir ev görmek ve orada kimseyi bulmamak kederdir.
    Evinde türlü dert belirir.
    Kişinin rüyada harabe görmesi, vaaz ve nasihat ile tâbir olunur.
    Çağdaş Ulema: Harabe görmek; eski anılarınızı hatırlatacak bir olay yaşayacağınıza veya hatıra olması amacıyla size bir hediye verileceğine.
    Bir kimse oda, ev ve köşkünden bir şeyin içe doğru düştüğünü görse rüyayı görenin kaybı varsa bulunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada harap bir yer görmek, ev halkının veya akrabaların dağılmalarına işaret eder.
    Harabede olduğunu gören kimsenin bütün umudu yok olur.
    Harabede olmak; oldukça ilginç bir olayla karşılaşacağınıza işarettir.
    Rüyada iyilikle emredip, kötülükten men ettiğini görmek bu harabelerin yenilenmesine işarettir.
    Bir kadın rüyada evinin bacası ve tavanının yıkıldığını görse, kocasının ölmesine yorumlanır.

    Harabe rüyaları iki şekilde yorumlanır.
    Kısmeti kapanır.
    Kişi harabenin içinde ise kısmeti kapanır, umudu yok olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yanında kızı veya kız kardeşi yahut bunlardan başka, evlenme yaşma gelmiş kız varsa taliplisi çıkar.
    Rüyada virane bir mekan görmek ve orada hiç kimseyi bulamamak gam ve kedere delâlet eder.

    Rüyada harabe görmek birisinden alınacak nasihate ve vaaz dinlemeye yorumlanır.
    Rüyada bir yerin yıkılıp harabe olduğunu görmek, o yerin halkının perişan olacağına sıkıntılara ve hastalıklara işaret eder.
    Harap bir yerin, sağlam ve güzel yapılı bir yere döndüğünü gören kimsenin dini güzelleşir hidayete döner.
    İmam Cafer Sadık (as): Rüyada mescit, okul vb.
    Rüyada iyilikle emredip kötülükten sakindirmak bu harabelerin yenilenmesine işaret eder.

    Yerlerden herhangi birini harabeye çevirdiğinizi görmek; dünyevi ve uhrevi sapıklığa işarettir.
    İbn-i Sirin: Harabe görmek; sapıklığa.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada harabe yer görülmesi, özel hayatınızda meydana gelecek sıkıntılar yüzünden zor bir süreç yaşanacağına yorumlanır. İlişkisi olan kişilerin sevdikleri insanla arası açılabilir. Bir süreliğine ayrılık da söz konusu olabilir. Özellikle bir süredir içinizde biriktirdiğiniz sorunlar bir anda gün yüzüne çıkabilir. Bu sebeple de tartışmalar, kavgalar olabilir. Bir takım hayal kırıklıkları ve güven sorunları da olabilir. Onun sizi anlamaması ya da yalan söylemesi de sorunları tetikleyebilir. İlişkisi olmayanlar ise yakın çevresinden bir ihanet görebilirler. Özel hayatınızda yaşanan problemler ile birlikte zor bir süreç atlatmanız olasıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen harabe yer, aile içi sorunlar yüzünden de özel hayatınızda mutsuz olmanız ve bazı meseleleri tek başınıza çözmeniz olarak yorumlanır. İç huzurunuz azalabilir ve bir takım endişeler yüzünden iş hayatında da motivasyonunuz düşebilir. Belki bir depresyon süreci geçirebilirsiniz. Duygusal yönünüz ağır basabilir ve olaylara yaklaşımınız daha stresli olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Ev Görmek

Beklentilerinizin karşılığını alamayarak büyük hayal kırıklığı yaşanacağına yorumlanır. Belki size verilen sözlerin tutulmaması ile birlikte kendinizi kandırılmış hissedebilirsiniz. Başka birinin sorumsuzluğu yüzünden zor durumda kalmanız da olasıdır. İç dünyanızda yaşanacak gerginlikler yüzünden mutsuz bir süreç geçirmeniz olasıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe İşyeri Görmek

Maddi yönden yaşanacak kısa süreli problemlere yorumlanır. Bir süre iş hayatında aksilikler ile uğraşmanız gerekecek. Hiç hesapta olmayan ödemeler çıkabilir ya da harcamalar yapabilirsiniz. İş hayatında hevesinizi kaçıran ve sizi hayal kırıklığına uğratacak gelişmelere karşı açık olmalısınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Tuvalet Görmek

Kötü bir haber alarak zor günler geçirmek, manevi huzurun azalması ve iç dünyanızda bir takım huzursuzluklar yaşamanız anlamına gelir. Belki birine kötülüğünüz dokunabilir. Bazı hatalarınız yüzünden de zor günler atlatmanız olasıdır. Bazı olayları metanet ile karşılamanız daha hayırlı olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Virane Görmek

Bekarların kısmetlerinin kapalı olması ve ilişkisi olanların da ayrılma noktasına gelmesi şeklinde yorumlanır. Geçim sıkıntısı çekilebilir ve maddi yönden yaşanacak zorluklar ile birlikte atlatacağınız zor günler sizi yıpratabilir. İşi olanlar da iş hayatında aksilikler ile karşılaşabilirler. Ya da iş yerinden ayrılmak zorunda kalabilirler. Rüyada terk edilmiş virane yer görmek, uğursuzluk ve şanssızlık olarak yorumlanır. Başınıza gelecek talihsizlikler sebebi ile yardıma ihtiyacınız olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkık Dökük Ev Görmek

Psikolojinizi bozacak ve sizi çok üzecek olayların peşin sıra gelmesi, umutlarınızın azalması ve sizi hayal kırıklığına uğratan insanlar yüzünden zor durumda kalmak anlamına gelir. Bazı insanlar sizi yarı yolda bırakabilirler.  Rüyada başkasının evini yıkık görmek, birinden kötülük görmek olarak yorumlanır. Biri sizi kandırabilir ve maddi zarara uğratabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Evi Tamir Etmek

Zorlukların üstesinden gelerek zor günleri kısa sürede atlatmak, ayrılıkların son bulması anlamına gelir. Hiçbir zorluk sizi yıldırmayacak ve azminiz ile yeniden mutlu günlere geri dönmeniz mümkün olacak. Hayatınızdaki problemlere karşı tek başınıza göğüs germeniz gerekebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Eve Taşınmak

Maddi refahın azalması ve borçların artması anlamına gelir. Belki maddi olanaklarınız da azalabilir ve geçim sıkıntısı yüzünden zor bir süreç geçirebilirsiniz. Aile hayatında yaşanacak problemler de gelecek günlerde tartışmalara yol açabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Ev Satın Almak

Yanlış kararlar alarak hataya düşmek ve kayıplar yaşamak anlamına gelir. Yanlış yatırım kararları alınabilir. Aile hayatında da küslükler olabilir. Gelecek günlerde yatırım yaparken biraz daha temkinli olmanızda fayda vardır. Yoksa maddi manevi boşluğa düşebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Görmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, dertlerin çoğalması ve para kaybına yorumlanır. Alacağınız kararlarda şansızlıklar olabilir ve sevdiklerinizle de aranızda yaşanacak sorunlar ile birlikte zorluklar ardın sıra gelebilir. İç dünyanızı huzursuz eden sıkıntıları aşmak zor olacak.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Evi Temizlemek

Ne sıkıntı yaşıyorsanız hepsinin zamanla çözülmesi, kararsızlıkları geride bırakmak ve atacağınız adımlar ile yeniden hayatınızı düzene sokmanız anlamına gelir. Özel hayatınızda da kim iyi kim kötü ayırt ederek bir temizlik yapabilir, size zarar veren insanları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Evin Yıkılması

Maddi zorluklar geride kalacak ve elinize geçen paranın bereketi artacak. Aile içi sorunlar yakında sona erebilir. Bazı sıkıntıları tamamen aşacaksınız ve yeni başlangıçlar yaparak hayata daha pozitif bir pencereden bakmaya başlayabilirsiniz. Artık daha kararlı olabilir ve radikal kararlar alabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Harabe rüyaları iki farklı şekilde yorumlanır. Harabede olduǧunu gören kimsenin bütün ümidi yok olur. Kısmeti kapanır. Evinde türlü sıkıntı, bela ortaya çıkar. Harabeden çıkan kimse, sıkıntıları aşmış karanlıkları geride bırakmış demektir. Yeni bir hayata başlamak anlamındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkılmış Ev Görmek

Rüyanızda yıkılmış ev gördüyseniz eğer bu dönemde herkese güvenmemenizde fayda vardır. Çünkü bu rüya, rüya sahibinin arkasından konuşulduğunu, iftirayı değilse de can sıkıcı konuşmaları işaret eder.
Rüyada Köy Evi Görmek

Rüyada köy evi görmek, şehir değiştirmeye delalettir. Rüya sahibi bekar bir kişi ise, bu rüya gelecekteki eşinin sakin bir kimse olacağını işaret eder.Şehir değişikliğini rivayet eden bu rüyada görülen köy evi yıkık ve çok eski ise şehir değişikliği ile beraber hayat kalitesinin düşeceği, yeni gibi temiz ve sağlam bir köy evi görmek ise şirin ve mütevazi bir eve sahip olunacağına alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Harabe Ev Görmek

Hayra yorulmayan bir rüyadır. Rüyada harabe ev görmek özellikle özel hayatta sıkıntılar çıkacağına işaret olarak kabul edilir. İş hayatında borçlanmaya, aşk hayatında ayrılık ya da büyük kavgalara delalet olan bu rüyayı gördüyseniz biraz sakinleşmek için kendinize zaman tanımalısınız. Bu dönemde alacağınız kararlar sağlıksız olabilir ve sizi zor durumda bırakabilir.
Rüyada Metruk Ev Görmek

Tersine yorulan rüyalardandır. Rüyasında yıkılmış bir ev gören kimse, gerçek yaşamında kendisini mutlu hissedeceği gelişmeler ve hayırlı haberler ile müjdelenmiş demektir.
Rüyada Harabe Evden Çıkmak

Hayırlı rüyalardandır. Rüyasında harabe bir evden çıktığını gören kimsenin hayatında rahat bir nefes alacağı, dertlerinden, karmaşadan kurtularak refaha kavuşacağı rivayet edilir. Mantıklı kararlar alarak kendi hayatını daha iyi bir noktaya taşıyacaktır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

400 Aktif
2 Üye ve 398 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9387
Dün : 23857
Toplam : 48067730
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...