Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.7k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Kişinin yaşayacağı manevi çöküşe işarettir. Rüyayı gören kişinin hayallerinin, istek ve hedeflerinin gerçekleşmeyeceği anlamına gelir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

101 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada dövme yaptırdığını görmek, İslami açıdan hayırlı yorumlanmaz. Rüyasında dövme yaptırdığını gören kimse hakkında yapılan çirkin dedikodular nedeni ile zor günler geçirir.
Dövme yaptırmak aynı zamanda rüya sahibinin utanç duyacağı ve pişmanlık içinde yaşayacağı bir davranış sergileyeceğini, hem kendisini, hem de ailesini sıkıntıya sokup, şanını, şöhretini kaybedeceğini gösterir. Bu rüya harama el uzatmak kadar, kişinin başkalarına zarar verecek davranışlarda bulunduğu, ancak yaptığı her şeyin sonucunun kişiye döneceğini ve hayatını alt üst edeceğini gösterir. Farklı bir yoruma göre, rüyada dövme yaptıran kişi, hayatı boyunca unutamayacağı bir olay yaşar. Genellikle yapılan büyük hataları ve yaşamın istenmeyen bir yöne doğru seyir edeceğini temsil eden bir rüyadır.
Rüyada Dövme Yaptığını Görmek

Kişi kendisine dövme yaptığını görüyorsa, dini inancı çok zayıflamış ve dünyevi eğlenceye, zararlı maddelere çok daha fazla eğilim gösteriyor demektir. İslami açıdan ahiret hayatı için hiçbir şey yapmayan ve günaha çok meyilli davranan kişileri temsil eden rüya, kişinin yaşam şekli ve davranışları ile kendisine zarar veren bir duruma girdiğini tabir eder. Kendisine dövme yapan kimse aynı zamanda manevi açıdan da zayıftır ve kendine güveni olmayan, kendisi için iyi ve kötü olan şeyleri seçemeyen, kim ne derse yapan biri haline gelmiştir.
Rüyada Dövme Görmek

Dövme gören kimse parasal konularda oldukça başarılı bir iş hayatına sahip olur ve tüm işleri hayal ettiği gibi ilerler. Eğer görülen dövme kişinin bedenindeyse o zaman alacaklarını çok uzun sürelerde ve parça parça temin eder. Görülen dövmenin şekline ve rengine göre de yorumu değişmektedir.
Rüyada Dövme Yaptırdığını Görmek / Rüyada Dövme Yaptırmak Tabiri
Rüyada Dövme Yaptırdığını Görmek  Yorumu

Dövme yaptırmak, genellikle yaptıkları ile akılda kalmak isteyen kimseleri işaret eder. İnsanların ve toplumların hafızalarında yer etmek, şan ve şöhret sahibi olmak istemenin rüyalarda sembolize olmuş halidir.
Rüyada Dövme Yaptırmak

Rüyada dövme yaptırmak, rüya sahibinin yaşayacağı musibetlere ve melanetli olaylara rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin içini karartacak haberler alacağı, üzüleceği, öfkeleneceği ve duygusal olarak çok yıpranacağı şeklinde tabir edilir.

Kişinin yaşadığı güzel ve mutlu günlere nazar değeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine ve insan içine çıkmaktan da kaçınacağına rivayet edilir.
Rüyada Dövme Yaptırdığını Görmek

Rüyada döve yaptırdığını görmek, mutsuzluk yaşamaya tabir edilir. Rüyayı gören kişinin sıkıntı ve zorluk yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına ve bu durumun rüya sahibine çok dokunacağına alamet eder. Rüya sahibinin belki de daha önce hiç yaşamadığı kadar kötü ve zor günler yaşayacağı ile tabir edilir.
Rüyada Dövme Yaptırdığını Görmek / Rüyada Dövme Yaptırmak Tabiri
Rüyada Kolunda Dövme Görmek

Rüyada kolunda dövme görmek, hayır ve iyilik bulmaya delalet eder. Güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine ve kendi menfaatine sonuçlanacağına işaret eder.

    Rüyada Dövmesi Olduğunu Görmek

Bir kimse rüyasında kolunda dövmesi olduğunu görürse eğer, dertlerini arkasında bırakma karar alacak, geçmişi unutmak için kararlı bir adım atacak ve hayatı için yeni bir sayfa açacak demektir. Dünlerin geri getirilmeyeceğini ve değiştirilmeyeceğini anlayıp, gelecek için bir şeyler yapmaya yorulur.
Rüyada Vücudunda Dövme Görmek

Rüyada vücudunda dövme görmek, rüyayı gören kişinin geçici süreliğine de olsa hayatını kolaylaştırmasına ve borçlarını kapatmasına yardımcı olacak bir fırsat elde edeceğine, bu durumun kendiliğinde gelişeceğine ve kişinin bunun için emek harcamasına, yorulmasına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme yaptırdığını görmek, sevip, sevilmeye ve âşık olmaya işarettir. Rüyada dövme yaptırmak, büyük değişiklikler sonucunda kişinin hayatının olumlu yönde değişeceği anlamına gelir. Rüyada dövme yaptırmak, aynı zamanda kişinin mevcut arkadaş çevresini değiştireceğine, yeni ve önemli kişiler ile tanışacağına ve farklı ortamlarda söz sahibi olunacağına da yorumlanır. Rüyada dövme izi, sorumluluk üstlenmeye, halkın işlerini üzerine almaya işarettir. Rüyada dövme yapılan yerden kan çıktığını görmek, getirildiği görevde uzun süre kalmaya işarettir. Rüyada dövme yaptırmak hayır işlerinde bulanacağınıza ve sevinçli haberler alacağınıza yorumlanır. Rüyada birine dövme yaptığını gören, sevinç duyacağı bir söz işitmeye, bir şeyle itham edilmeye veya biri hakkında ileri geri konuşmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Dövme Yaptırmak

Rüyada dövme yaptırmak, rüya sahibinin hayallerine ve istediğine kavuşması demektir. Rüya yorumcuları, rüya sahibinin yaptırdığı dövmeyi sevmesi durumunda hayra yoruyorlar. Kişideki bu olumlu duygu ve düşünceler, gerçek hayatına da yansıyacağına işaret ediliyor.

Rüya sahibi yaptırdığı dövmeden memnun kalmazsa ve sevmezse, bu da gerçek hayatına olumsuz yansıyor. Kişiyi gerçek hayatta üzüntülü bir sürecin beklediğine yoruluyor.

Rüya sahibi, dövme yaptırırken acı hissetmiyorsa, uzun süreli mutlu bir hayat yaşayacak demektir. Fakat dövme yaptırırken acı çekiyorsa, kısa süreli üzüntülü ve mutsuz bir döneme girecektir.

Bazı rüya yorumcuları, rüyada dövme yaptırmanın iş ve aile hayatında olumsuz bir sürece girileceği şeklinde yorumluyorlar. Rüya sahibinin, olumsuz gelişmelerden dolayı sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine işaret ediyorlar. Rüya sahibi iş hayatında olumsuzlar yaşayacak, işleri bozulacak, yaptığı çalışmalar ve planlar da işe yaramayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalıcı Dövme Yaptırmak

Rüyada kalıcı dövme yaptırmak, genel olarak hayra yorumlanmıyor. Rüyasında kalıcı dövme yaptıran kişi, gerçek hayatta yanlış kararlar alıp, hatalara düşecektir. Bu yanlış kararlar ve hatalar sonucunda zarar görecek ve sıkıntılar çekecektir.

Rüya tabircileri bu rüyayı bir uyarı olarak da kabul ediyorlar. Rüya sahibi yanlış yoldadır. Bir an önce savrukluğundan, düşüncesizliğinden ve düşünmeden hareket etmekten vazgeçmelidir. Aksi takdirde onu zorlu bir süreç bekliyor. Kişi, hatalarının bedelini ağır bir şekilde ödeyecek ve bu durumdan da uzun süre kurtulamayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geçici Dövme Yaptırmak

Rüyada geçici dövme yaptırmak, kısa süreli sorun ve sıkıntılara işarettir. Dövme nasıl geçiciyse, gerçek hayatta karşılaşacağı sorunlar da o kadar küçük ve geçicidir. Anlık heveslerinin esiri olan rüya sahibi, kararsız bir süreç yaşayabilir. Bu kararsızlık iş hayatını ve yaşam alanını etkileyebilir.

Rüyada geçici dövme yaptırmak, emin olunmayan bir yolda yürümek olarak da yorumlanabiliyor. Bu yolu, iş hayatında atılacak adımlar, evlilik süreci, yaşanacak yerleşim yeri ve ev olarak düşünebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Görmek

Rüyada dövme görmek, mutluluğa, olumlu gelişmelere, hayırlı olaylara ve kısmete işarettir. Rüya sahibinin hayatta dilediği isteklere kavuşacağına, istediği hedefe ve mutluluğa ulaşacağına delalettir. Kişi, gönlünce bir ömür geçirecektir.

Bu rüyayı gören kişi, hastaysa şifa bulacak, maddi sıkıntıları yok olup, refaha erecek, iş hayatında bol kazanca kavuşacak demektir. Rüya sahibinin ayrıca aile düzeni ve hayatı da olumlu etkilenecek, aile bağı kuvvetlenecek, mutlu ve huzurlu bir hayat sürecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptığını Görmek

Rüyada dövme yaptığını görmek, hayra yorumlanıyor. Rüya sahibinin maddi ve manevi kazanca sahip olacağının işaretidir. Rüya sahibi dünya malından çok fazla istifade edip, rahat bir yaşam sürecektir. Bu durum aile hayatını da olumlu yansıtacak huzur ve refah bir hayat süreceklerdir.

Bazı rüya yorumcuları, kişinin süreceği refah hayatın bir süre sonra mutluluğunu bozacağını ve aile düzeninin yok olacağına işaret ediyorlar. Bunu bir uyarı olarak da görüyorlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Sildirmek

Rüyada dövme sildirmek, pek hayra yorumlanmıyor. Rüya sahibini zorlu bir sürecin beklediğinin işaretidir. Kişinin gerçek hayatında işler ters gidecek, sorunlar yaşayacak ve engellerle karşılaşacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başkasının vücudunda dövme görmek, sağlık ve esenliğe işarettir. Kola yapılan dövme, yeni arkadaşlıklar edinmeye, önemli bir görevi kabul etmeye veya malın zekâtını vermekten kaçınmaya işarettir. Rüyada dövme yaptırırken korkmak, sıkıntılara sabrederek velilik mertebesine ulaşmaya işaret eder. Rüyada dövmeniz olduğunu görmek ya da başka birinin dövmesini görmek belli bir süre için hayırlı olayların içinde bulunacağınızı ve olayların istediğiniz gibi gelişeceğini müjdeler. Rüyasında vücudunda dövme olduğunu gören kişi, uzun uğraşmalardan sonra para alır. Dövmenin rengine de çok dikkat etmek gerekir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme yaptırmak sık görülen rüyalardan değildir. Buna rağmen rüya yorumcuları, bu rüyayı hayra ve hayırlı haberlere yoruyorlar. Rüyada yapılan dövmenin özelliğine ve vücut bölgesine göre rüya yorumcuları farklı yorumluyorlar. Rüyada dövme yaptırmanın ne anlama geldiğini öğrenip, buna göre doğru yorumlayabilirsiniz. Rüyada dövme yaptırmakla ilgi farklı yorumları sizler için derledik.

Rüyada dövme yaptırmak veya dövme görmek, müjdeli haberlere ve olumlu gelişmelere işarettir. Sıkıntılar geride kalıp, maddi ve manevi feraha ulaşacağınıza yorumlanıyor. Ayrıca, hayatınızda ve kişisel gelişiminizde de olumla gelişmeler olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme görmek, rüya sahibi için yaşanacak olan hayırlı ve güzel olaylara işaret eder. Rüyasında dövme gören kişinin hayatı kendisinin istediği gibi olacak ve işlerinde istediği hedefi tutturacak diye tabir edilir. Rüyasında dövme gören kişinin tüm hayalleri ve tüm duaları kabul olur diye ifade edilir. Bu rüyada hayır vardır, rüya sahibinin tüm sorunları çözülecek, içindeki sıkıntı ortadan kalkacak, hayatında huzur ve mutluluk hâkim sürecektir. Özellikle bu dönem rüya sahibi için en verimli, en bereketli ve en hayırlı dönem olacaktır. Rüyada dövme görmek kalıcı duyguları ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptırdığını Görmek

Rüya sahibinin ümitlerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine ve bu nedenle de büyük bir manevi çöküş içine gireceğine delalet eder. Rüyasında dövme yaptırdığını gören kişi hem maddi hem manevi çöküntüye uğrayacak ve uzun süre karamsar ruh halinden kurtulamayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalıcı Dövme Yaptırmak

Zorluklardan öyle kolay kurtulamayacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin kendi hataları nedeni ile içine düştüğü kötü durumdan kurtulması için bazı bedeller ödemesi ve yaptığı hatanın cezasını çekmesi gerekeceğine yorulur.
Rüyada Geçici Dövme Yaptırmak

Küçük, önemsiz ve kısa sürede hal olabilecek bir soruna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptığını Görmek

Dünya malından olabildiğince istifa etmeye ve rahat bir yaşam sürmeye delalet eder. Rüyasında dövme yaptığını gören kişi gözünün doyacağı, yedi sülalesinin rahatlıkla yaşayacağı bir variyetin sahibi olacak fakat diğer yandan mutluluğunu kaybedecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Sildirmek

Rüya sahibinin hayatından bazı şeylerin ters gideceği ve bu nedenle bazı kişilerle arasında çözümü uzun sürecek sorunlar yaşanacağı ile tabir edilir. Rüyasında dövmesini sildirdiğini gören kişi yapmayı hedeflediği güzel işlerde engelleme ile karşılaşacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme görmek, hayırlı ve güzel olaylara yorumlanır. Rüyada dövme görmek, rüya sahibinin hayatında gerçekleşecek güzel ve hayırlı olaylara işaret etmektedir. Bazı yorumculara göre ise rüyada dövme görmek, rüya sahibinin dualarının kabul olacağına ve yaşayacağı güzel günleri olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptırdığını Görmek

Kişinin yaşayacağı manevi çöküşe işarettir. Rüyayı gören kişinin hayallerinin, istek ve hedeflerinin gerçekleşmeyeceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptığını Görmek

Rüyayı gören kişinin rahat ve konforlu bir yaşam süreceğine, tüm ailesinin ve akrabalarının da maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Görmek, mutlu ve huzurlu hayatı olacağı demektir. Rüya sahibinin sıkıntılarından kurtulup, mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Sildirdiğini Görmek

Rüya sahibinin hayatında bazı sorun ve sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir. Kişinin hedef ve isteklerini yerine getirmede sorunlar yaşayacağını, karşısına bazı engeller çıkacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalıcı Dövme Yaptırdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kalıcı dövme yaptırdığını görmesi, hiçbir zorluktan kolayca kurtulamayacağına delalet etmektedir. Rüyada kalıcı dövme yaptırmak, kişinin huzurunun artacağı manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geçici Dövme Yaptırdığını Görmek

Kişinin rüyasında geçici dövme yaptırdığını görmesi, uzun sürmeyecek sorunlarının olduğunu delalet eder. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada geçici dövme yaptırmak, Allah yolunda ilerlemeye yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasında Olan Dövmeyi Görmek

 Rüyayı gören kişinin, yaptığı hataları en kısa sürede telafi edeceğine alamet eder. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada başkasında olan dövmeyi görmek, kişinin iyilik yapacağı manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Dövme Yaptırdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırmızı dövme yaptırdığını görmesi, herhangi bir zorluk yaşamayacağına yorulur. Rüyada kırmızı dövme yaptırdığını görmek, kişinin geleceğinin parlak olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dövme

Bakınız; Dağlamak.

Rüyada dövmeniz olduğunu görmek ya da başka birinin dövmesini görmek belli bir süre için hayırlı olayların içinde bulunacağınızı ve olayların istediğiniz gibi gelişeceğini müjdeler.

Rüyasında vücudunda dövme olduğunu gören kişi, uzun uğraşmalardan sonra para alır. Dövmenin rengine de çok dikkat etmek gerekir.

Rüyada dövmeniz oldugunu görmek ya da baska birinin dövmesini görmek belli bir süre için hayirli olaylarin içinde bulunacaginizi ve olaylarin istediginiz gibi gelisecegini müjdeler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme görmek rüya sahibinin ümitlerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine ve bu nedenle de büyük bir manevi çöküş içine gireceğine delalet eder. Rüyasında dövme yaptırdığını gören kişi, hem maddi hem manevi çöküntüye uğrayacak ve uzun süre karamsar ruh halinden kurtulamayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövmesi Olduğunu Görmek

Bir kimse rüyasında kolunda dövmesi olduğunu görürse eğer, dertlerini arkasında bırakma karar alacak, geçmişi unutmak için kararlı bir adım atacak ve hayatı için yeni bir sayfa açacak demektir. Dünlerin geri getirilmeyeceğini ve değiştirilmeyeceğini anlayıp, gelecek için bir şeyler yapmaya yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vücudunda Dövme Görmek

Rüyada vücudunda dövme görmek, rüyayı gören kişinin geçici süreliğine de olsa hayatını kolaylaştırmasına ve borçlarını kapatmasına yardımcı olacak bir fırsat elde edeceğine, bu durumun kendiliğinde gelişeceğine ve kişinin bunun için emek harcamasına, yorulmasına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kolunda Dövme Görmek

Rüyada kolunda dövme görmek, hayır ve iyilik bulmaya delalet eder. Güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine ve kendi menfaatine sonuçlanacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptırdığını Görmek

Rüyada döve yaptırdığını görmek, mutsuzluk yaşamaya tabir edilir. Rüyayı gören kişinin sıkıntı ve zorluk yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına ve bu durumun rüya sahibine çok dokunacağına alamet eder. Rüya sahibinin belki de daha önce hiç yaşamadığı kadar kötü ve zor günler yaşayacağı ile tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptırdığını Görmek  Yorumu

Dövme yaptırmak, genellikle yaptıkları ile akılda kalmak isteyen kimseleri işaret eder. İnsanların ve toplumların hafızalarında yer etmek, şan ve şöhret sahibi olmak istemenin rüyalarda sembolize olmuş halidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptırmak

Rüyada dövme yaptırmak, rüya sahibinin yaşayacağı musibetlere ve melanetli olaylara rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin içini karartacak haberler alacağı, üzüleceği, öfkeleneceği ve duygusal olarak çok yıpranacağı şeklinde tabir edilir.

Kişinin yaşadığı güzel ve mutlu günlere nazar değeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine ve insan içine çıkmaktan da kaçınacağına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında dövme yaptırdığını gören kimse hakkında yapılan çirkin dedikodular nedeni ile zor günler geçirir.


Dövme yaptırmak aynı zamanda rüya sahibinin utanç duyacağı ve pişmanlık içinde yaşayacağı bir davranış sergileyeceğini, hem kendisini, hem de ailesini sıkıntıya sokup, şanını, şöhretini kaybedeceğini gösterir. Bu rüya harama el uzatmak kadar, kişinin başkalarına zarar verecek davranışlarda bulunduğu, ancak yaptığı her şeyin sonucunun kişiye döneceğini ve hayatını alt üst edeceğini gösterir. Farklı bir yoruma göre, rüyada dövme yaptıran kişi, hayatı boyunca unutamayacağı bir olay yaşar. Genellikle yapılan büyük hataları ve yaşamın istenmeyen bir yöne doğru seyir edeceğini temsil eden bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptığını Görmek

Kişi kendisine dövme yaptığını görüyorsa, dini inancı çok zayıflamış ve dünyevi eğlenceye, zararlı maddelere çok daha fazla eğilim gösteriyor demektir. İslami açıdan ahiret hayatı için hiçbir şey yapmayan ve günaha çok meyilli davranan kişileri temsil eden rüya, kişinin yaşam şekli ve davranışları ile kendisine zarar veren bir duruma girdiğini tabir eder. Kendisine dövme yapan kimse aynı zamanda manevi açıdan da zayıftır ve kendine güveni olmayan, kendisi için iyi ve kötü olan şeyleri seçemeyen, kim ne derse yapan biri haline gelmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Görmek

Dövme gören kimse parasal konularda oldukça başarılı bir iş hayatına sahip olur ve tüm işleri hayal ettiği gibi ilerler. Eğer görülen dövme kişinin bedenindeyse o zaman alacaklarını çok uzun sürelerde ve parça parça temin eder. Görülen dövmenin şekline ve rengine göre de yorumu değişmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme görmek , gerçek yaşam da hem hayırlı hem de güzel olaylar yaşayacağınıza , istemiş olduğunuz her

şeye kavuşacağınıza , işlerinizde istemiş olduğunuz hedefi tutturacağınıza , tüm hayallerinizin ve tüm dualarınızın kabul olacağına işaret eder.

böyle bir rüya gördüyseniz gerçek hayatta mutlu ve huzurlu olacağınıza , en verimli ve en bereketli bir dönemden geçeceğinize , kalıcı duygularınızın olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptırdığını Görmek Ne Demek?

Rüyada dövme yaptırdığını görmek , hem ümitlerinizin hem de emeklerinizin boşa gideceğine , hayallerinizin

gerçek olmayacağına , manevi olarak çöküş içerisine gireceğinize , hem maddi hem de manevi olarak çöküntü

yaşayacağınıza , uzun bir süre boyunca karamsar ruh halinden kurtulamayacağınıza alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalıcı Dövme Yaptırmak

Rüyada kalıcı dövme yaptırmak , zorluklardan kolayca kurtulamayacağınıza , kendi hatalarınız

yüzünden kötü duruma düşeceğinize ve bedelini ödemek zorunda kalacağınıza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptığını Görmek

Rüyada dövme yaptığını görmek , dünya malından çok fazla istifa edeceğinize , rahat bir yaşamınızın olacağına ,

gözünüzün doyacağına , ailenizin çok rahat yaşayacağına ve diğer yandan ise mutluluğunuzu kaybedeceğinize yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Sildirmek

Rüyada dövme sildirmek , bazı şeylerin ters gitmeye başlayacağına , çözümü çok uzun sürecek sorunlar

yaşayacağınıza , hedeflemiş olduğunuz güzel işlerde bazı insanların engellemeleri ile karşılaşacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme görmek

Rüyada dövme görmek, sanılanın aksine hayra yorumlanır. Hayatınız istediğiniz gibi olacak, hedeflerinize ulaşacaksınız. Tüm arzu ve isteklerinize kavuşacağınıza, dualarınızın kabul olacağına, sorunları ve sıkıntıları geride bırakmaya, en verimli dönemlerinizi yaşayacağınıza işaret eder.

Rüyada dövme görmek, yaşamınızda ya da kişisel gelişiminizde yeni bir yerin açılışını simgeleyebilir (Dövmeler eskiden üyeliğe kabul edilişin bir işaretiydi.)
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme yaptırmak

Rüyada dövme yaptırdığını görmek, ümitlerinizin ve çabalarınızın boşa çıkacağına, hayallerin ve isteklerin gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görmeye, mutsuzluklara, sıkıntı ve zorluklara, işaret eder.

Rüyada dövme yaptırmak, islami olarak hayra yorumlanmaz. Kötü dedikodulardan dolayı sıkıntı yaşamaya, harama el uzatmaya, utanç duymayacağınız davranışlar sergileyeceğinize bundan dolayıda sıkıntıya düşmeye, pişmanlık duymaya, saygınlığını kaybetmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme yaptırmak

Rüyada dövme yaptırmak, musibetler ve melanetli olaylar yaşayabilirsiniz. İç karartıcı habere, üzüntüye, hayal kırıklıkları yaşamaya, hayattan zevk alamayacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kalıcı dövme yaptırmak

Rüyada kalıcı dövme yaptırmak, hatalarınızdan dolayı düştüğünüz zorluklardan kolay bir şekilde kurtulamayacaksınız.
Rüyada geçici dövme yaptırmak

Rüyada geçici dövme yaptırmak, ufak ve kısa süreli sorunlar yaşamaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme yapmak

Rüyada dövme yaptığını görmek, dünyanın nimetlerinden faydalanmaya ve maddi olarak rahat fakat mutsuz bir yaşam sürmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendine dövme yapmak

Rüyada kendine dövme yaptığını görmek, dini inancın noksanlığına, dünyevi hayata düşkünlüğe, günah işlemeye meyilli davranışlar içinde bulunan kişileri temsil eder. Davranışlarınız size zarar veriyor. Doğru seçimler yapmalısınız artık.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövmeyi birinin bedeninde görmek

Rüyada dövmeyi kişinin bedeninde görmek, elinize parça parça, az az para geçecek.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vücudunda dövme görmek

Rüyada vücudunda dövme görmek, geçici bir süre için sıkıntıları unutmaya, hayatın kolaylaşmasına, borçları kapatmak için yeni bir fırsat yakalamaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek, rüya sahibi geçmiş ile ilgili sorunları unutmaya karar verecek ve bu yönde adım atacaktır. Yeni bir başlangıca işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme sildirmek

Rüyada dövme sildirmek, uzun süreli anlaşmazlıklar yaşamaya, işlerin ters gitmesine işaret eder. Rüyada dövme sildirdiğini görmek, hedeflerinize ulaşmak için çabalarken engeller ile karşılaşacaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme görmek mutluluğa, olumlu gelişmelere, hayırlı olaylara ve kısmete işaret eder. Rüyada dövme gören kişinin hayatta dilediği şeylere kavuşacağına, istediği hedefe ve mutluluğa ulaşacağına, gönlünce bir ömür geçireceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin muradına ereceğine, beklentilerinin boşa çıkmayacağına, dualarının kabul edileceğine işaret eder. Rüya sahibinin güzel bir dönem içine gireceğine, sıkıntılardan uzaklaşacağına, huzur ve ferahlık bulacağına işaret eder. Rüyada dövme gören kişinin hayatının yoluna gireceğine, bereketli bir dönemin başlayacağına, yapacağı işlerden hayır ve menfaat elde edeceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptırdığını Görmek

Rüyada vücudunun herhangi bir yerine dövme yaptırdığını görmek sıkıntıya, üzüntüye ve sorunlara işaret eder. Rüyada dövme yaptırdığını gören kişinin kötü olaylar yaşayacağına, zor günler geçireceğine ve sıkıntı içinde kalacağına tabir edilir. Rüya sahibinin hem iş hayatında hem de özel hayatında olumsuz gelişmeler olacağına, maddi ve manevi olarak kayba uğrayacağına, üzüntü verici durumlardan dolayı yıpranacağına, umudunu kaybedeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalıcı Dövme Yaptırdığını Görmek

Rüyada kalıcı dövme yaptırdığını görmek hatalara, yanlış kararlara ve zorluk çekmeye işaret eder. Rüyada kalıcı dövme yaptırdığını gören kişinin bazı hatalar yapacağına, zarar göreceğine ve bir süre çeşitli sıkıntılar çekerek hatalarının karşılığını göreceğine tabir edilir. Rüya sahibinin olumsuz davranışlarına ve kendine verdiği zarara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geçici Dövme Yaptırdığını Görmek

Rüyada vücuduna geçici dövme yaptırdığını görmek sorunlara, terslik ya da engellere işaret eder. Rüyada geçici dövme yaptırdığını gören kişinin basit bazı sorunlar yaşayacağına ve her şeyin kısa bir süre içinde yoluna gireceğine tabir edilir. Rüya sahibinin karşısına çıkan engellerin çözümünün kolay olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptığını Görmek

Rüyada dövme yaptığını görmek rahatlığa, maddi kazanca ve zenginliğe işaret eder. Rüyada dövme yaptığını gören kişinin maddi açıdan rahatının yerinde olacağına, servet sahibi olacağına ancak mutlu bir hayat sürmeyeceğine tabir edilir. Rüyada kendi vücuduna dövme yaptığını görmek ise manevi açıdan zayıf olmaya ve zarar verici davranışlarda bulunmaya işaret eder. Rüyada kendine dövme yaptığını gören kişinin eğlenceye düşkün olduğuna, dünya hayatına kendini kaptırdığına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin aynı zamanda özgüveninin yüksek olmadığına ve iradesinin zayıf olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kolunda Dövme Olduğunu Görmek

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek hayra, iyiliğe, kısmete ve kazanca işaret eder. Rüyada kolunda dövme olduğunu gören kişinin sıkıntıdan kurtulacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, olumlu gelişmeler ile rahata kavuşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin işlerinin yolunda gideceğine, istediği sonuçları alacağına, hayır ve menfaat sağlayacağına işaret eder. Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek aynı zamanda hayattaki yeni dönemlere, başlangıçlara ve değişikliklere de işaret eder. Rüyayı gören kişinin kendine yeni bir yol çizeceğine, geçmişten sıyrılarak geleceğe yönelik düşüneceğine ve o yönde adım atacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vücudunda Dövme Olduğunu Görmek

Rüyada vücudunun herhangi bir yerinde dövme olduğunu görmek kısmete, berekete ve güzel gelişmelere işaret eder. Rüyada vücudunda dövme olduğunu gören kişinin karşısına bazı fırsatlar çıkacağına, hayır göreceğine ve rahatlayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin maddi açıdan sıkıntılarının azalacağına ve sevineceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Melek Dövmesi Görmek

Rüyada melek dövmesi görmek hayra, iyiliğe, sağlığa ve menfaate işaret eder. Rüyada melek dövmesi gören kişinin güzelliğinden insanların etkileneceğine, hem sağlık hem de estetik açıdan güzel bir durumda olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Sildirdiğini Görmek

Rüyada vücudundan dövme sildirdiğini görmek sıkıntıya, zorluğa ve engellere işaret eder. Rüyada dövme sildirdiğini gören kişinin işlerinin yolunda gitmeyeceğine, çeşitli tersliklerle karşılaşacağına, bazı kişiler ve sorunlarla uğraşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin yapmak için hevesli olduğu işlerde önüne engel çıkacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme görmek; rüya sahibinin dileklerinin ve tüm isteklerinin olacağına, kendisi için hayırlı gelişmelerin kısa süre içinde baş göstereceğine yorulur. Rüyayı gören kişinin tüm sıkıntı ve dertlerinden kurtulmasına, maddi ve manevi tüm problemlerinin geride kalmasına delalet eder. Sıkıntıların bitmesi, borçların bitmesi ve işlerinin açılması, sağlık sorunlarının şifa bulması olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptırdığını Görmek

Rüyada dövme yaptırdığını görmek; girişen yanlış işlere, yanlış kişileri dost bellemeye işaret eder. Yanlış kişilerle yapılacak işler yüzünden rüya sahibinin büyük bir hezimete uğrayacağına, büyük bir maddi kayba gireceğine delalet eder. Aynı zamanda karamsar, umutsuz ve sürekli negatif düşünen rüya sahibine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Sildirdiğini Görmek

Rüyada dövme sildirdiğini görmek; rüyayı gören kişinin hayatında tersliklerin yaşanacağına, iş ve aşk hayatında olumsuz olayların baş göstereceğine yorulur. Sevgiliyle ayrılığa, büyük kavgalara delalet eder. Borçlanmaya, aile bağlarının zayıflamasına ve dargınlıkların yaşanmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövmeli Birini Görmek

Rüyada dövmeli birini görmek; yakın zamanda kişinin eline geçecek yüklü miktardaki paraya işaret eder. Rüya sahibinin hiç beklemediği bir anda gelecek parayla içinde bulunduğu darlıktan çıkacağına, borçlarını sıfırlayacağına, rahata ereceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptığını Görmek

Rüyada başkasına dövme yaptığını görmek; etrafına ve yakın çevresine faydalı kimseye işaret eder. Rüya sahibinin yakın dostlarına her zaman maddi ve manevi destekte bulunacağına, elinden gelen yardımları bir an olsun esirgemeyeceğine yorulur. Hayırsever, iyi kalpli, düşünceli  kimseye yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalıcı Dövme Yaptırdığını Görmek

Rüyada kalıcı dövme yaptırdığını görmek; geçmişte yapılan hatalardan ve büyük yanlışlardan rüya sahibinin büyük bir pişmanlık duyacağına yorulur. Kişinin yaşamında değişiklikler yapmaya çalışacağına, hayatını düzene sokarak daha iyi biri olmaya çalışacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geçici Dövme Yaptırdığını Görmek

Rüyada geçici dövme yaptırdığını görmek; rüyayı gören kişinin bir süredir yaşadığı problemlerin sonunda biteceğine, önüne yeni fırsatların çıkacağına delalet eder. Bu fırsatları değerlendirerek işlerini büyüteceğine, hayat standartını arttıracağına yorulur. Mutluluk, huzur ve bolluk, bereket içinde sürülecek yaşama delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptırmak

Rüyada dövme yaptırmak, insanlar tarafından uyku esnasında sık sık karşılaşılan imgeler arasındadır. Buna paralel olarak rüya tabiri kaynaklarında da rüyada dövme yaptırmak ile ilgili detaylı bilgilere rastlamak mümkündür. Rüya içerisinde bulunan diğer imgelere göre farklı şekillerde tabir edilebilse de rüyada dövme yaptırmak genellikle olumlu anlamlar ihtiva eden bir imgedir.

Rüya tabiri alimlerinin pek çoğu rüyada dövme yaptırmanın kişinin hayatında yaşanacak olumlu gelişmelere işaret ettiğini aktarır. Rüya sahibinin özellikle hayallerini gerçekleştirmek hususunda büyük adımlar atacağı varsayılır. Rüyasında dövme yaptırdığını gören bir kimsenin geleceğe dair ümitli olması gerektiği ve hayallerinin peşinden koşmaya devam etmesi vurgulanır.

Ayrıca rüyada dövme yaptırmak, müjdeli bir haber olarak da tabir edilir. Bazı rüya yorumcuları, rüyasında dövme yaptırdığını gören bir kimsenin yakın zamanda iş hayatını büyük oranda etkileyecek son derece olumlu bir haber alacağını ifade eder. Dolayısıyla rüya sahibinin kariyerinde bir anda gerçekleşen pozitif yönde büyük değişimlerin yaşanması söz konusu olabilir.

Bunlara ek olarak kişinin rüyada yaptırılan dövmeden memnun kalıp kalmamasının da tabir bakımından büyük ölçüde önem arz ettiğini ilave etmek gerekir. Rüya sahibinin dövmeden memnun kalmadığı durumlarda rüya olumsuz bir biçimde ele alınır. Bu doğrultuda rüya sahibinin büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağını ya da kariyeri açısından işlerin sarpa sarmasına neden olacak bir haber alacağını söylemek mümkündür.

Son olarak rüyada dövme yaptırırken kişinin hissettiği acı da rüya tabircileri tarafından anlamlı bir durum olarak kabul edilmiştir. Rüya sahibinin dövme yaptırırken bir acı hissetmemesi geleceğe dair güzel gelişmelerin habercisi olarak görülür. Ancak tam tersine rüya sahibinin acı hissettiği rüyalar ise kısa süreli bir sıkıntının ardından gerçekleşecek olumlu gelişmeler anlamına gelir. Bu doğrultuda rüya sahibinin hayallerini elde edebilmek için yoğun bir çaba harcaması gerekeceği düşünülebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Koluna Dövme Yaptırmak

Rüyada koluna dövme yaptırmak, genellikle güçlü bir karakteri sembolize eder. Dolayısıyla rüya sahibinin yüzleşeceği sıkıntılara karşı son derece sağlam bir tavır göstererek ayakta kalması beklenir. Ayrıca kola dövme yaptırmak, rüya sahibinin gelecekte kol gücüne dayalı bir işe sahip olacağının da habercisi olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geçici Dövme Yaptırmak
Rüyada yaptırılan geçici dövme, kısa sürecek bazı sıkıntıların habercisidir. Rüya sahibinin gerçek hayatta çeşitli sorunlarla karşılaşabileceği düşünülür. Ancak bu sorunları aştıktan sonra gerek karakter gerekse de hayatınızın ilerleyişi bakımından çok daha sağlam bir konumda olacağınızı ifade etmek gerekir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Omzuna Dövme Yaptırmak

Rüyada omzuna dövme yaptırmak, pek çok rüya tabiri kaynağında koluna dövme yaptırmak ile benzer bir biçimde yorumlanır. Dolayısıyla rüya sahibinin son derece güçlü bir karaktere sahip olduğunu söylemek mümkündür. Ayrıca bu tür bir rüya gören kimselerin, çevresindeki insanlara zor zamanlarda iyi bir dost olacağı rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Dövme Yaptırmak

Rüyada mavi dövme yaptırmak, çoğu rüya yorumcusu tarafından vücut zindeliği olarak ele alınmıştır. Bu doğrultuda rüya sahibinin uzun ve son derece sağlıklı bir ömür geçirmesi beklenir. Ayrıca kişinin, her türlü zorluğun altından kalkan, özellikle fiziksel anlamda yorgunluk nedir bilmeyen bir kimse olması muhtemeldir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtına Dövme Yaptırmak
Rüyada sırtına dövme yaptırmak, rüya yorumcularının büyük çoğunluğu tarafından iyi dostluklar olarak tabir edilir. Rüya sahibinin hayatında, sıkıntılı zamanlarda yardımına koşacak pek çok insan mevcuttur. Bu tür bir rüya gördüyseniz, kendinizi hiçbir zaman yalnız hissetmeyeceğiniz söylenebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Parmağa Dövme Yaptırmak

Rüyada parmağa dövme yaptırmak, genel olarak rüya sahibinin talihli bir kimse olduğuna delalet eder. Öyle ki bu tür bir rüya gören kimselerin hangi işe bulaşsa o işi son derece hızlı ve kolay bir biçimde halledebileceği aktarılır. Ayrıca bu rüya, kariyer basamaklarını son derece hızlı bir şekilde tırmanacağınızın müjdecisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalçaya Dövme Yaptırmak

Rüyada kalçaya dövme yaptırmak, genellikle pişmanlıklar ile ilintili bir biçimde tabir edilir. Rüya sahibinin geçmişte yaptığı ve pişman olduğu eylemleri ile yüzleşeceği ve en nihayetinde kendini affedeceği söylenebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin İsmini Dövme Yaptırmak

Rüyada sevgilinin ismini dövme yaptırmak, çoğunlukla sadakatin simgesi olarak düşünülür. Dolayısıyla bu tür bir rüya gören çiftlerin, birbirlerine uzun bir zaman boyunca sadık kalacağı varsayılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İstemeden Dövme Yaptırmak

Rüyada istemeden yaptırılan dövme, gerçek hayatta beklenmedik yerlerden gelecek olumlu haberlerin ya da gelişmelerin müjdecisidir. Dolayısıyla rüya sahibinin şaşkınlık veren ancak aynı zamanda oldukça olumlu bir durumla karşılaşması söz konusu olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaşa Dövme Yaptırmak

Rüyada kaşa dövme yaptırmak genellikle hayırlı bir kısmet olarak tabir edilir. Özellikle rüya sahibinin kadın olduğu durumlarda, yakın bir zamanda kendisine son derece iyi huylu bir talibin çıkması muhtemeldir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kelebek Dövme Yaptırmak

Rüyada kelebek dövme yaptırmak, rüya sahibinin gelip geçici zevkler peşinde koşturacağının habercisidir. Bu doğrultuda kişinin en verimli yıllarını değmeyecek hedefler için çabalayarak geçirmesi olasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karnına Dövme Yaptırmak

Rüyada karna dövme yaptırmak, özellikle evli kadınlar için yeni bir çocuğun müjdecisi olarak yorumlanır. Ancak bekar kimseler için rüyanın yaşanacak sağlık sıkıntılarına işaret ettiği söylenebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalp Dövme Yaptırmak

Rüyada kalp dövme yaptırmak, rüya sahibinin özel hayatında yaşayacağı sıkıntılara delalet eder. Bu tür bir rüya gören kimselerin özel hayatında bir ihanet ya da yalanla karşılaşacağı varsayılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kulağa Dövme Yaptırmak

Rüyada kulağa dövme yaptırmak, genellikle duyulacak güzel sözlerin alametidir. Rüya sahibinin başardığı işlerden dolayı sevdiği insanlardan takdir toplaması beklenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüze Dövme Yaptırmak

Rüyada yüze dövme yaptırmak, hayran olunacak bir kişi haline gelineceğinin müjdecisidir. Özellikle kariyerinizdeki başarılarınızdan dolayı öne çıkmanız muhtemeldir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme yaptırmak, rüya sahibinin yaptırdığı dövmeyi sevmesi ve beğenmesi durumunda iyiye yorumlanmaktadır. Rüya sahibi, rüyasında yaptırdığı dövmeyi beğenirse; hayallerine yaklaşık ve gerçekleştirir. Rüyada dövme yaptırdığını gören kişi, yaptırdığı dövmeyi beğenmezse hayallerinden uzaklaşır ve üzüntü içerisine girer.

Rüyada dövme yaptırdığını gören kişi acı çekiyorsa, kısa süreli sıkıntılar yaşayacaktır. Eğer hiç acı çekmeden dövme yaptırdığını görüyorsa, uzun ve mutlu bir döneme girecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Sildirmek

Rüyada dövme sildirdiğini görmek, rüya sahibinin pişmanlıklarına delalet eder. Kişi, önceden aldığı kararlar veya söylediği sözler için pişmanlık duymaktadır. Rüya sahibi muhtemelen aşk hayatıyla ilgili geçmişte yaşadıklarından dolayı pişmanlık duyacaktır. Rüyada dövme sildirmenin bir başka tabiri ise kişinin kendisine yeni bir sayfa açmak istemesi ve hayatını düzene sokmasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptırmayı Düşünmek

Rüyada dövme yaptırma konusunda düşünmek ama kararsız kalmak; rüya sahibinin ciddi bir karar vereceğine delalet eder. Rüya sahibi kişi, yakın zamanda ikilemde kalacağı bir teklif alacaktır. Bu teklif, maddi veya manevi anlamda olabilir. Rüya sahibi bir iş veya yatırım konusunda ciddi bir karar verebilir. Veya sevip, sevmediğini tam olarak bilmediği birinden ilgi görebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geçici Dövme Yaptırmak

Rüyada geçici dövme yaptıran kişinin anlık hevesleri vardı ve bunların gerçekleşmesini istediğinden emin değildir. Kişi yakın zamanda kararsız olduğu bir yere yatırım yapabilir veya gitme konusunda kararsız olduğu bir şehre taşınabilir. Rüyada geçici dövme yaptırmak, emin olunmayan bir yolda yürümektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yapmak

Rüya sahibi rüyasında dövme yapıyorsa ve yaptığı dövmeyi hem kendi beğeniyor hem de dövme yaptığı kişi beğeniyorsa; yardımseverliğe delalet eder. Eğer yapılan dövme hem yapan hem de dövmeyi yaptıran kişi tarafından beğenmiyorsa, rüya sahibinin arkadaş ilişkilerinin kötü ve çıkar üzerine kurulu olduğuna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme yaptırdığını görmek hayatınızdaki olumsuzluklara, herhangi bir konudan dolayı mutsuz olacağınıza ve sıkıntılı günlerin sizi beklediğine işarettir. Rüya sahibinin iş hayatının aksaklıklar nedeniyle bozulacağına, kendisini kurtarmak için yaptığı plan ve çalışmaların başarısız olacağına ve var olan alacaklarını alamayacağına şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalıcı Dövme Yaptırdığını Görmek

Rüya sahibinin hatalar içinde kaldığına, dikkatsizliği ve savrukluğu nedeniyle zor günler yaşayacağına ve kendisini kolay kolay toparlayamayacağına işarettir. Rüya sahibi tüm bu hataların bedelini ağır bir şekilde öder ve bu hataların kendisine getirdiği kötülüklerden uzun süre kurtulamaz şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geçici Dövme Yaptırmak

Rüya sahibinin gördüğü bu rüya iş veya sosyal hayatta sorun ve sıkıntılar yaşanacağını fakat tüm bu problemlerin sanıldığının aksine büyük değil küçük problemler olduğunu, sabır ve istekle yol alınırsa bu aksaklıklardan kısa sürede kurtululacağını müjdelemektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendisine Dövme Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin dünya işleriyle çok haşır neşir olduğuna, dini inancının zedelendiğine ya da az olduğuna, günah işleyeceği olayların içinde olduğuna işarettir. Rüyayı gören kişinin tüm bu asiliğin ve yanlış işler yapmasının kendisine büyük zararlar vereceğini ve derhal bu hata ya da hatalardan dönmesi gerektiğini ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasına Dövme Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin dünyevi konularda başarılı olacağına ve kazancının artacağına, kendisine sunulan tüm fırsatlardan faydalanacağına, maddi olarak rahat olacağına fakat yine de sosyal yaşantısında mutsuz ve huzursuz bir kişi olacağına şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme yaptırdığını görmek, yaşadığınız biri ayrılığı bir türlü unutamıyor iseniz karşınıza o kişiyi unutturacak birinin çıkmasına yorumlanır. Sevgilisinden veya eşinden ayrılan kişiler ilk görüşte aşık olacakları biri ile tanışırlar. Hayatınıza girecek olan kişi ile birlikte yeni tertemiz bir sayfa açabilirsiniz. Rüyada başkasının dövme yaptırması, karamsarlıktan vazgeçip takıntılı kalmaktan kurtulmaya yorumlanır. Hayatınıza yepyeni parlak bir sayfa açabilirsiniz. Uzun zamandır üzüldüğünüz bir konuda hayırlı gelişmeler olur. Sizi üzen kişi hatasını telafi eder, aradaki sorunlar biter. Rüyada dövmesi olduğunu görmek, yeni bir sayfa açmak ve geçmişe karşı pişmanlık üzüntülerin sona ermesine yorumlanır. Edindiğiniz iyi ve kötü tecrübelerin ardından her şey yoluna girer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dövme yaptırmayı düşünmek, yeni bir ilişkiye henüz hazır olamayan biri için yakında hazır olmaya yorumlanır. Bir süredir reddettiğiniz biri ile görüşmeye başlayabilirsiniz. İki kişi arasında kalanlar da doğru kişiyi seçerler. Hoşlandığınız her kim varsa duygularınıza karşılık bulur. Rüyada vücudunun herhangi bir yerine dövme yaptırdığını görmek, bir şeyleri başaramama kaygısından kurtulmaya yorumlanır. Kendinize güveniniz artabilir. Rüyada eski sevgilinin dövme yaptırması, hala aklında olduğunuza ve sizi özlediğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptırmaktan Vazgeçmek

Kariyer planlarınızda değişiklik olacağına yorumlanır. İş hayatında daha önce deneyim sahibi olmadığınız işler ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İş değişikliği de yapılabilir. Rüyada dövme yaptırmaktan korkmak,yeni sorumluluk almaktan çekinmeye yorumlanır. Bazı zor işleri de bir süre erteleyebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geçici Dövme Yaptırmak

Aşk hayatında sürpriz gelişmeler olacağına ve sevdiğiniz kişi ile mutlu olmaya yorumlanır. Yalnız olan kişiler yakında tanışacakları kişi ile kısa sürede ilişkiye başlayabilirler. Daha önce tanımadığınız ilk defa göreceğiniz biri kalbinizi çalabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptırmak ve Pişman Olmak

Birine söylenen sözlerden dolayı çok pişman olup üzülmek demektir. Kırdığınız biri varsa onun gönlünü alabilirsiniz. Karşılıklı bir tartışma anlaşmazlık olduysa sizin öfkeniz daha önce geçer ve ilk adımı siz atabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövme Yaptırmamak

Her türlü kötülükten uzak durmaya ve sizi üzmek isteyen kandırmaya çalışan kişilerin emellerine ulaşamamasına yorumlanır. Sizi kandırmak isteyen biri ikna edemez. Herkesin eleştirdiği bir karardan da vazgeçilebilir.
Rüyada Dövme Yaptırmak Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, sizinle ilgili dedikodu yapan ve hakkınızda kötü düşüncelere ön yargıya sahip olan birilerine yorumlanır. Size karşı hal hareketlerinden dolayı bazı insanlar ile aranız açılabilir. Yadırgayan ve eleştiren insanlar olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eline Dövme Yaptırmak

Bir zamanlar kafanıza koyduğunuz ve bunu başarmalıyım herkes görmeli dediğiniz bir şeyi başarmaya yorumlanır. Aklınıza koyup inat ettiğiniz bir şey varsa yakında gerçekleşir. Rüyada koluna dövme yaptırmak, doğru ararlar almaya ve ileriye dönük daha sağlam sağlıklı planlar yapmaya yorumlanır. Rüyada başkasının kolunda dövme görmek, başka birine destek olmak ve o kişinin sizi rol model görmesine yorumlanır.
Rüyada Sırtında Dövme Yaptırmak

Sizi endişelendiren bir konuda hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorumlanır. İşsiz olup da bir türlü iş bulamayanlar düzenli bir gelirleri olacak işe girebilirler. Kariyeriniz için en doğru kararı verebilirsiniz ve yatırımlarınız boşa gitmez.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bacağa Dövme Yaptırmak

Rüyada bacağına dövme yaptırmak, bir türlü görüşemediğiniz birini ziyarete gitmeye yorumlanır. İşleriniz veya başka sebepler ile uzun süredir görmek istediğiniz ama gidemediğiniz birini yakında görebilirsiniz. Rüyada ayağına dövme yaptırmak, yeni bir yere taşınmaya yorumlanır. İşiniz veya eğitim hayatınız vesilesi ile farklı bir yere yerleşilebilir.
Rüyada Göğsüne Dövme Yaptırmak

Birbirinize zamanında çok yakın olduğunuz biri ile barışmaya yorumlanır. Sürekli küs olduğunuz biri ile tekrar barışma sağlanır. Aranızdaki buzlar erir ve yeniden görüşülür. Sizi özleyen biri de barışmak için haber gönderebilir.
GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)  
Yanlis anlamazsaniz neden bu kadar farkli var? Bazisi kotu bazisi iyi...
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bunlar derleme farklı youmcuların yorumlarıdır. ben genelde bunları pek kaale almam rüyaya göre değerlendiririm. bunları tabircilerin kitapların içinden yazıyorum.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

384 Aktif
0 Üye ve 384 misafir
Bugün : 20219
Dün : 23857
Toplam : 48078527
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...