Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
171 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada budist görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük ferahlık sağlayacak bazı değişimlerin ve yeniliklerin olacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine ve yakın bir zaman içinde ortak olarak gireceği bir işte hiç ummadığı kadar iyi bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Budist Görmek, rüya sahibinin iş hayatında bir takım yenilikler yapacağına ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kişinin yakın zamanda yaşadığı problemlerin biteceğine, gelirinin ve kazancının artacağına yorumlanır. Kişinin rüyasında budist görmesi, çevresindeki yardıma muhtaç kimselerin imdadına koşacağına ve onlara her daim destek olacağına, hayır duası alacağına ve kendinin de işlerinin her daim rast gideceğine tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İş hayatında çok zor zamanlar geçiren rüya sahibinin, sorunlarının kendisine destek verecek bir kişiden alacağı yardım sayesinde sona ereceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Budist Tapınağı Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatı içinde kazanacağı başarılar ve eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok hayırlı mevkilere terfi edileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve başarılarının diğer insanlar tarafından kıskançlıkla izleneceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hindu Görmek

Rüya sahibinin, iş hayatında ve aile hayatında istediği ve kendisini mutlu edecek durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bu sebeple işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına,  bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şinto Görmek

Rüyayı gören kişinin, kendisini çekemeyen ve başarılarını kıskanan kişiler ile arkadaşlık yaptığına, bu kişilerden yakında zarar görebileceğine, bu yüzden uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hindu Görmek, rüyayı gören kimsenin iş ve aile yaşamında arzu ettiği mutluluğa nail olacağına, işlerinin yolunda gitmesine ve yaşanacak güzel hadiselerle mutlu olmaya, kişinin ortaklıklar kuracağına ve rahatlamaya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Budist Rahip Görmek

Rüya sahibinin, yeteneklerini ve şansını kullanarak girdiği bir işte çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, başarıdan başarıya koşacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, bu kazançla kendisini çok üst mevkilere getirecek çalışmaların temelini atacağına ve daha iyi işler çıkaracağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hindu görmek mücadele ve çatışma anlamına gelir. Eğer iki seçenek arasında seçim yapmak zorunda iseniz, seçim konusunda kararsız olduğunuzu gösterir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ruyada tapınak gormek bazen insanların dogustan gelen kabiliyetlerini gormezden gelip,hayatın baska alanlarında basarı aradıklarını sembol eder, diyelim ki bir insan dogustan resime ve guzel sanatlara karsı dogal kabiliyeti vardır ama ailesinin baskısıyla o kisi universitede muhendislik okur, o kisi hayatı boyunca mutlu olamaz cunki o kisinin kalbindeki zihnindeki sey ve yaptıgı meslek tamamen farklıdır, o kiside hayatı boyunca kendisini kayıp hisseder, adeta kaybolmustur. Gunumuzde bu tip insanların sayısı az degildir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

599 Aktif
0 Üye ve 599 misafir
Bugün : 6751
Dün : 21898
Toplam : 48086930
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...