Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
269 okuma
Rossess Rüya kategorisinde Rüyakar (3.5k puan)  
Rüyamda uyurken gözlerimi ince kar tabakasıyla kaplı bir alana açıyorum, yerimden doğrulup huzurla ve heyecanla etrafıma bakıyorum,  yatağımı arıyorum ama kardan başka hiçbir şey göremiyorum. Başımı gökyüzüne çeviriyorum, masmavi gökyüzünde bir sürü uçan kahverengi atlar görüyorum. Bir çoğu bana doğru uçuyor yakınıma bir yere iniyor, birazı da gökyüzünde tepemde uçmaya devam ediyor. Karşıya bakıyorum, yemyeşil bir vadi ortasından dere akıyor ve hafif bir esinti saçlarımı yalayıp geçiyor.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüya için soruların varsa sora bilirsin :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Harika bir rüya , okurken yorumlamak için sabırsızlandım , uyurken o an için rüyada gözünü açmak ,bira içinde lusid görünüm ve rüyanın bilince olma var keşif açılmış ve bulunduğunuz ortamı keşfetmek var , öncelikle hayat ve yaşantınızla ilgili önemli karar almaya başlaya bilirsiniz ,ve ne gariptir ki diyerek kendinize şaşıra bilirsiniz çünkü bu kararların arkasında sıkı sıkıya duracak ,bazı konuları hedef haline getirip canla başla çalışacak gibi duruyorsunuz sizi motive edecek olgular yakın olabilir.


Kâr görmek vakti ve zamanında mevsiminde görülen kâr , hayırlıdır işiniz her ne ise hâlledilmesi yakın temiz ve pak olacak anlamları taşıyor ,

Mavi gökyüzü ferahliktan ziyade , uçan atlarla birlikte temiz bir haber almaya delâlet edebilir , uzak yoldan misafire yorula bilir yada yeni tanisacagin insanların sana ferahlık ve farkındalık kazandıracağına yorula bilir , yeni dostlar komşular edine bilirsiniz ,hedefin hayalin sana doğru ilerliyor olabilir bu tarz anlamlar taşıyor , ruhunun rahat ettiği bir rüya olmuş , kahverengi duygular arası geçiş ve dengeyi ifade eder sosyal çevrende denge yakalayacak olabilirsin bu dönemlerde güler yüzlü olmayı unutma .

Yeşil vadi aile arası ailende hanede huzurlu dönemlere işaret edebilir şifanın yanı sıra bu sohbet muhabbet anlamında ailece yakinkasacaginiz dönemlere işaret edebilir ,dere yine aynı anlamlarda seni huzursun eden bir konu varsa hem çevresel bir destek alacak hemde kafanda şimşekler çakacak gibi farkındalık olacak olabilir beni huzursuz eden konuyla neden ben ilgilenmiyorum aslında baş edebilirim diyerek ani kararlar sonucu zafer yaşaya bilirsin içsel yenilenme var sanki sende rüyan gerçekten olumlu ama rüyan kendine guvenmene vurgu yapıyor simgeler genel olarak ruhen güçleneceğin yönünde ,sosyal alanda yükselme ve şanslı bir döneme işaret ediyor olabilir ben rüyanı sevdim sağlıkla kal.
+2 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Yine iç açan güzel bir yorum, sabırsızlıkla bekliyorum bende sizin yorumlarınızı. Sorum yok eksiksiz yorumlamışsınız teşekkür ederim.:) ayrıca yine haklı bir tavsiyede bulundunuz dikkate alacağım. Son dönemlerde özellikle yeni tanıştığım insanlara karşı güler yüz konusunda çok cimriyim. Allah'a emanet olun.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rica ederim ne demek :)
+2 oy
Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)  
Rüya görürken uyuduğunu bilmek ve bilinç içinde olmak durugörür olma bilgisi verir. Manevi aleminizdeki gücünüzü reel dünya hayatınıza yansıtabilir iseniz size akacak hayır ve zenginlik var. Bu aktivasyon başlangıcı bazı yaşamsal dönemler ile ve sizin yapacağınız bazı eylemler ile başlar. Gördüğünüz alan dünyaya ait değil enerjinin ve yaşam auranizin aktığı bir düzlem. Nehir sizin izleyeceğiniz yol. Bu yolda fazla zorluk yaşamadan ve ciddi destekler alarak ilerlemeniz muhtemel. Bazen bir mesaj bile bizi akışa sevkeder. Belkide bu odur:)
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
İnşallah dediğiniz gibi bu mesaj o mesajdır. Bazı rüyalarım var. Burada paylaşmadığım durugörü niteliğinde düşününce söylediklerinize çıkıyor işaretler zikir çekiyordum. Yolumu bulabilmek ve sürdürebilmek için yarım kaldı tekrar başlamalıyım.
Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)  
Zikirden kastınız galiba Esma-ül-hüsna olmalı. Öylesine büyük bir derya ki içine girdiğinizde kendinizi o maneviyatta kaybedeceksiniz ve kayboldukça insan-ı kamil olacaksınız. Yolunuz nur olsun:)
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Esma-ül hüsna bilinçsiz çekilmemeli ben sadece rüyamda bana bildirilen zikri çekiyordum. Yeniden başlayacağım. Teşekkür ederim.

İlgili rüyalar

+4 oy
3 yorum 208 okuma
eirene 19 Ocak 2022 Durugörü kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+13 oy
10 yorum 303 okuma
Akrepsel 15 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 143 okuma
Kahin 25 Mayıs 2017 Tabir kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 121 okuma
28 Nisan 2019 Rüya kategorisinde serra   yazdı
+1 oy
1 yorum 110 okuma
Eylülmls 4 Şubat 2022 Rüya kategorisinde Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 132 okuma
Hicaz 27 Haziran 2017 Rüya kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 590 okuma
+3 oy
1 yorum 107 okuma
Şifacı 7 Mart 2022 Rüya kategorisinde Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 155 okuma
Zeynel45 26 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+3 oy
4 yorum 155 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

606 Aktif
1 Üye ve 605 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 5318
Dün : 21898
Toplam : 48085499
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...