Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
1.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Gören kişinin kendi iç dünyasında sürekli Atatürk’e duyduğu özlemi ve onun yaptıkları ile hayatını sürmek istediğine işarettir. Ayrıca onun ilkelerini çevresindeki insanlara da aşıladığını gösterir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk pek çok insanın rüyasına doğal olarak girer. Böyle zamanlarda insanlar Atatürk'ü gördükleri zaman rüyalarının ne anlama geldiğini öğrenmeye çalışır. Peki, rüyada Atatürk’ü görmek nedir? Atatürk’ün yaşadığını görmek ne demek? İşte bu konuda Merak ettiğiniz yorumlar.

Bin bir zorlukla ülkeyi kurtaran ve gençlere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk, pek çok insanın gönlünde taht kurmuş Türk tarihinin en önemli liderlerinden biridir. Onun ilkeleri, düşündükleri ve yaptıklarıyla Anadolu topraklarında şu an milyonlarca insan hayatını sürdürmeye devam etmektedir. Böylece doğal olarak Atatürk rüyalara da giriyor. Bu durumda rüya alimlerin yorumlarına bakmak suretiyle rüyanızın ne anlama geldiğini öğrenebilirsiniz.

Rüyada Atatürk’ü Görmek

Rüyada Atatürk'ü görmek rüya sahibinin Atatürk'ün ilke ve inkılapları doğrultusunda onun izinden gideceği anlamına gelmektedir. Onun gösterdiği doğru yolda emin adımlarla yürüyeceğini, vatanı ve milleti için hayırlı işler yapacağına delalet eder. Mustafa Kemal Atatürk'ün düşüncelerine sıkı sıkıya bağlı olduğunu anlatırken, ilimi ve bilimi kendine rehber edineceği üzerine delalet etmektedir.

Rüyada Atatürk’ün Yaşadığını Görmek

Rüyada Atatürk'ün yaşadığını görmek rüya sahibi için öncelikle vatan ve milletin geldiğini anlatmaktadır. Ayrıca ülkesi için önemli işler yapacağına, hayatı boyunca dert ve sıkıntı çekmeden, maddi zorluk yaşamadan hayatını sürdüreceğine delalet eder. Azami şekilde devam ettiği iş hayatında önemli başarılar ile beraber iyi bir kazanç elde edeceğini yorumlanmaktadır.

Rüyada Atatürk'ün Naaşını Görmek

Rüyada Atatürk'ün naaşını görmek rüya sahibinin sevdiği insanlara ve özlediği kişileri yakın zamanda kavuşacağına üzerine yorumlanır. Özellikle sıkıntılı günleri geride bırakmak suretiyle maddi ve manevi anlamda önemli kazançlar elde edeceğine delalet eder

Rüyada Atatürk'ü Savunduğunu Görmek

Rüyada Atatürk'ü savunduğunu görmek rüya sahibinin hem büyükleri hem de küçüklerine karşı saygılı olduğunu anlatır. Özellikle iş hayatında başarılı olabilmek için, sabırlı olacağını ve çok ciddi anlamda çalışma göstereceğine yönelik yorumlanır. Böylece maddi anlamda önemli bir kazanç elde edeceğini, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada Atatürk'ü Korumak

Rüyada Atatürk'ü görmek rüya sahibinin güvenilir bir insan olduğuna delalet eder. Aynı zamanda hem sosyal hayatında hem de iş yaşantısında sevilen ve sayılan biri olduğunu anlatır. Hayatı boyunca göstereceği projeler konusunda başarılı olacağına ve bu başarıyı hem aile hem de sosyal ve iş yaşantısında devam ettireceğini delalet eder.

Rüyada Atatürk'e Sarıldığını Görmek

Rüyada Atatürk'e sarıldığını görmek kişinin maddi ve manevi anlamda rahatlayacağına yorulur. Aynı zamanda rüyasında Atatürk'e sarıdan kişilerin iş yaşantısında hayatı boyunca önemli başarılar elde edeceğine rivayet edilir. Bu başarıların zaman içerisinde iyi bir kazanç getireceğine ve kazancını mal mülk üzerinden daha da katlayacağına yorulur.

Rüyada Atatürk'ün Elini Öptüğünü Görmek

Rüyada Atatürk'ün elini öptüğünü görmek rüya sahibinin büyüklerine karşı saygılı olduğunu anlatır. Aynı zamanda çevresindeki insanlar tarafından sevilen biri olduğunu gösterir. Hayırlı bir evlat olduğunu ve vatanı ve milleti için önemli başarılar göstereceğini delalet eder.

Rüyada Atatürk'ün Resmini Görmek

Rüyada Atatürk'ün resmini görmek başarı ile karşılık bulur. Özellikle rüya sahibinin kariyer açısından iyi bir yere geleceğini ve başarılı işler yapacağına yönelik yorumlanır. Kısa bir zaman içerisinde başardığı işler ile beraber yüksek bir kazanç elde edeceğine yönelik rivayet edilir.

Atatürk'ü Hasta Görmek

Atatürk'ü hasta görmek rüya sahibinin sağlıklı beslenmediğini anlatmaktadır. Eğer sağlıklı beslenmeye başlamaz ise yakın bir zamanda bazı ciddi hastalıklar ile karşı karşıya kalabileceğine yönelik yorum yapılır. Ancak bu hastalıklardan rüya sahibinin ailesinin desteği ile beraber kalkacağına ve kurtulacağına yönelik delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu; Kişinin iş hayatında kazanacağı yüklü miktar da paraya işaret eder. Aynı zamanda kurtuluşa ermeye ve istediklerini yapma fırsatı yakaladığına yorum yapılır.Bu rüya kişinin atamıza olan sevgisini ve duyduğu hasreti gösterir. Sürekli oraya gitmek isteyen fakat bir türlü kısmet olmadığına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Görmek, önderlik, muktedir olma, yücelik, makam şeklinde yorumlanır. Rüyada Mustafa Kemal Atatürk'ü görmek aynı zamanda haysiyet, ilim, hitabet, şöhret, hüküm ve güzellikle yorumlanır. Atatürk rüyası başarı ve liderlik anlamındadır. Rüya sahibinin iyi bir kariyer sahibi olacağı ve gelecekte çok iyi yerlere yükseleceği şeklinde tabir edilir. Rüyada Atatürk'ü görmek, kişinin gerek iş hayatında gerek eğitim hayatında başarılı işlere imza atacağı demektir.


Rüyada Atatürk güler yüzlü, sevinçli, ikram ve ihsanda bulunur halde görmek, kendisi ve ülkesi için hayırlı gelişmelerin yaşanacağına ve iyiliğe işarettir. Rüyada Atatürk'ü üzgün, perişan bir vaziyette ve gazaplı görmek, kendisi ve ülkesi için şerre işaret eder. Rüyada Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü görmek, bekâr kimse için evlenmeye, evliler için dünya işlerinin düzelmesine ve diğer hayırlara işaret eder.

Rüyada Atatürk'ü iyi halde canlı görmek, güç ve kudretinin artması anlamına gelmekle birlikte, Atatürk'ü kötü ve üzüntülü görmek, kudretinin azalacağına işarettir. Rüyada Mustafa Kemal Atatürk'ün halkın arasında oturduğunu görmek, onların işine ilgi göstereceğine işarettir.

Rüyada Atatürk'le konuştuğunu görmek, arzu ettiği şeye kavuşmaya alamettir Atatürk'ü hasta görmek üzüntüye işarettir. Rüyada Atatürk'e yakın olduğunu görmek, bir zulmü ortadan kaldırmaya, zalimlerle başa çıkmaya, bunun sonucu olarak yüksek makam elde etmeye işaret eder.

Rüyada Atatürk'le konuştuğunu veya onunla yemek yediğini görmek, saygınlık kazanmaya, şöhret ve nimete nail olmaya; borçtan, hapislikten, yoksulluktan kurtulmaya, korktuğu şeylerden güvende olmaya işarettir.

Rüyada Atatürk resmini gören kimse, bir göreve getirilir veya hayırlı bir rızık kazanır. Rüyada Atatürk resmi görmek aynı zamanda, hayır ve berekete kavuşmaya işarettir. Rüyasında Atatürk heykelini gören, halktan büyük ilgi görür, makam ve itibar kazanır ve muradına erer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü görmek, ülkeyi sevmek, ülkesi için her şeyi göze almak, yapacağı işlerde kararlılık anlamları taşır. Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünce ve fikirlerini benimsemek anlamına gelmektedir. Bu rüyayı gören kişileri Atatürk’e olan özlemlerini bu şekilde giderirler. Genellikle bu tarz rüyalar Atatürk’e ihtiyaç duyulduğu zamanlarda ortaya çıkar. Rüya sahibinde, bir devlet memuru ise, devlete olan bağlılığından dolayı işini daha da düzenli yapma isteği doğar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk İle Konuştuğunu Görmek

Rüyada Atatürk ile konuştuğunu gören kişinin düşünceleri Atatürk ile benzerdir. Ona olan özlemlerinizi dile getirme fırsatı yakalamış olmanız şanslı bir insan olduğunuz anlamına gelmektedir. Bu şansınızı doğru yollarda kullanacaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ün Öldüğünü Görmek

Rüyasında Atatürk’ün öldüğünü gören kişi, Atatürk’ün dünya görüşünün, fikirlerinin kaybolmaması için elinden geldiğince herkese anlatacak ve onun ölümsüzlüğünün devamına katkı sağlayacak. Rüya sahibi, Atatürk’ün çizdiği yolda kararlılık gösterir. Kişi, ömrü boyunca Atatürk’ün fikirlerini yaymak için hayatını adayacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Hasta Görmek

Rüyada Atatürk’ü hasta görmek, onun ülkeye getirdiği güzelliklerin tehlikeye girdiğini düşünmek anlamına gelir. Yani rüya sahibi, ülkenin kaosa sürüklendiğinin ve Atatürk’ün fikirlerinin insanları etkisi altına alamadığını düşünür. Ayrıca kişinin kendisi de bu yoldan sapma tehlikesini kendi içerisinde hissetmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Savaşta Görmek

Rüyada Atatürk’ü Savaşta Görmek, hayırlı düşüncelere delalettir. Rüya sahibinin yaşadığı ülkesi için güzel düşünceler barındırması anlamına gelir. Ülkesinde güvende olduğunu ve vatanını çok sevmesine işarettir. Gurbette yaşayan insanlar bu rüyayı gördüğünde, vatan hasreti yaşarlar. Vatanına geri dönme istekleri oluşur. Aynı zamanda kişinin vatanı için ölme düşüncesi ile yaşamını sürdürmesine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ü görmek, Atatürk’ün ilkelerine sıkı sıkıya bağlı olmak ve düşünceleriyle, yaptıklarıyla Atatürk’ü kalbinde ve aklında yaşatacağına şlaret eder. Rüya sahibinin rüyasında Atatürk'ü görmesi, kişinin ileriye dönük planlar kuracağına, vatana millete hayırlı işler başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada Atatürk’ü görmenin tabiri, Atatürk’e olan sevgi, onun ilke inkılaplarına bağlı kalmaya ve her daim izinden gitme şeklindedir. Rüyada Atatürk’ü görmenin yorumu ise kişinin Atatürk’ü kendi kahramanı olarak gördüğü ve içinde büyük bir hayranlık beslediği şeklinde ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Resmi Görmek

Kişinin rüyasında Atatürk resmi görmesi, başarı anlamındadır. Rüya sahibinin rüyasında Atatürk resmi görmesi, kişinin iyi bir kariyer sahibi olacağı ve gelecekte çok iyi yerlere yükseleceği şeklinde tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ü görmek, kişinin gerek iş hayatında gerek eğitim hayatında başarılı işlere imza atacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında Atatürk'ü görmesi, kişinin ailesini gururlandıracağına, zor günleri geride bırakarak feraha kavuşacağına, ailesi ile birlikte uzun bir ömür geçireceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ün Tabutunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında Atatürk'ün tabutunu görmesi kişinin eğitim hayatında veya iş hayatında başarılı olacağına yorumlanmaktadır. Kişinin rüyasında Atatürk'ün tabutunu görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda ferahlayacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ün Naaşını Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyasında Atatürk'ün naaşını gören kişinin sevdiklerine veya özlediği insanlara kısa zamanda kavuşacağına, sıkıntılı günleri geride bırakacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ü Hasta Görmek

Rüya sahibinin rüyasında Atatürk'ü hasta görmesi, kişinin sağlıklı beslenmesi gerekeceğine, aksi takdirde sağlık sorunları ile baş başa kalacağına, ailesinin yardımı ile yeniden ayağa kalkacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ü Savunmak

Rüya sahibinin rüyasında Atatürk'ü savunduğunu görmesi büyüklerine ve küçüklerine büyük bir saygı duyacağına, çok çalışıp başarılı olacağına rivayet eder. Kişinin rüyasında Atatürk'ü savunduğunu görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşamayacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ü Korumak

Rüya sahibinin rüyasında Atatürk'ü koruduğunu görmesi, kişinin güvenilir biri olacağına, çevresinde çok sevilen ve saygı duyulan birisi haline geleceğine yorulur. Rüyada Atatürk'ü korumak, rüya sahibinin hayatı boyunca çok başarılı olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'e Sarıldığını Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında Atatürk'e sarıldığını gören kişinin hem maddi hem de manevi olarak rahatlayacağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında Atatürk'e sarıldığını görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ü Öptüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında Atatürk'ü öptüğünü görmesi, kişinin olumlu olaylar yaşayacağına yorulur. Büyük bir yükün altından kolaylıkla kalkacağına, gönül rahatlığıyla işine devam edeceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ün Elini Öptüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında Atatürk'ün elini öptüğünü görmesi, kişinin daima büyüklerine saygı duyacağına, bu nedenle fazlasıyla sevileceğine, hayırlı bir evlat olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk ile Konuştuğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında Atatürk ile konuştuğunu görmesi kişinin bir iş için aile büyüklerinden akıl alacağına, böylelikle işlerinin yoluna sokacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk İle Sohbet Etmek

Rüya sahibi için her şeyden önce vatan, millet geldiğine ve ülkesi için de hayırlı işler yapacağına alamettir. Rüya sahibinin rüyasında Atatürk ile sohbet ettiğini görmesi, kişinin hayatı boyunca hiçbir sıkıntı yaşamayacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Büstü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında Atatürk büstü görmesi, kişinin resmi işlerde ön plana çıkacağı başarılı bir iş gerçekleştireceği şeklinde yorum yapılır. Kişinin rüyasında Atatürk büstü görmesi, rüya sahibinin iş hayatında saygın biri olacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Posteri Görmek

Rüya sahibinin rüyasında Atatürk posteri görmesi, kişinin bilgi konusunda çok donanımlı olacağı ve çağdaş bir birey haline geleceği şeklinde yorumlanır. Kişinin rüyasında Atatürk posteri görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda ferahlayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Heykeli Görmek

Rüya sahibinin rüyasında Atatürk heykeli görmesi, kişinin erdemli bir birey olduğuna ve koca yürekli biri olarak bilindiğine delalet eder. Kişinin rüyasında Atatürk heykeli görmesi, rüya sahibinin aile hayatında sevilen biri olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk görmek; Atatürk’ü sevmeye, onun düşüncelerine inanmaya, bağlanmaya ve onun izinde olmaya işaret eder. Kişinin Atatürk’ü göremediği için duyduğu eleme rivayet edilirken bir diğer yandan da rüya sahibinin onun izinden gittiğine, onun düşüncelerini koruduğuna ve Atatürk’ü her zaman düşüncelerinde yaşattığına alamet eder. Kişi, çevresindeki herkese Atatürk sevgisini aşılamak için çaba gösteriyor demektir. Bu rüya, kişinin Atatürk’e duyduğu hayranlığa rivayet edilirken aynı zamanda kişinin onu kendisinin kahramanı olarak gördüğü ve örnek olarak aldığı şeklinde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Resmi Görmek

Atatürk resmi görmek; çok güzeldir ve hayırlara alamet ettiği şeklinde tabir edilir. Rüyayı gören kişinin başarılı bir iş hayatı olacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine ve başarılarının ömür boyu süreceğine rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Büstü Görmek

Atatürk büstü görmek; rüya sahibinin resmi işlerde ilerleyeceği ve o alanda ehil kişi olacağı ile yorumlanır. Kişi, devlet kurumlarından önemli yerlere gelecek ve olabildiğince ileri gidecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Posteri Görmek

Atatürk posteri görmek; rüyayı gören kişinin bilgiyle donanacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk ile Konuşmak

Atatürk ile sohbet ettiğini görmek; o kişi vatanına bağlı, milleti için hayırlı işler yapan, ülkesini ileriye taşımak için çabalayan ve Atası için büyük bir aşk besleyen kimsedir diye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Heykeli Görmek

Atatürk heykeli görmek; fazilet sahibi, asil ve yüce gönüllü bir kimsenin varlığına işaret eder. Yardımsever, iyi kalpli, kadri yüce ve herkes için faydalı bir kişi ile açıklanır ve bu kişinin yeri dolduramayacak kadar önemli ve değerli olduğu kabul edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Görmek / Rüyada Atatürk Görmek Tabiri
Rüyada Atatürk’ü görmek, rüyanın gerçek anlamına benzer şekilde tabir edilir ve rüya sahibinin Atatürk’e duyduğu sevgiye işaret eder.



Kişinin Atatürk’ü göremediği için duyduğu eleme rivayet edilirken bir diğer yandan da rüya sahibinin onun izinden gittiğine, onun düşüncelerini koruduğuna ve Atatürk’ü her zaman düşüncelerinde yaşattığına alamet eder. Kişi, çevresindeki herkese Atatürk sevgisini aşılamak için çaba gösteriyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Görmek Konuşmak

Rüyada Atatürk’ü görmek ve onunla konuşmak, rüya sahibinin Atatürk’ü gerçek bir kahraman olarak gördüğüne ve onunla gerçekte karşılaşmadığı için bunun eksikliğini derinden hissettiğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Ölü Görmek

Rüyada Atatürk’ü ölü görmek, rüyayı gören kişinin onu hafızasında daima canlı tuttuğuna ve Atatürk’ü kalbinde yaşattığına işaret eder. Bu kişi, Atatürk aşkıyla yanıp tutuşan, ona büyük bir hayranlık duyan kişidir diye kabul edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Öpmek

Rüyada Atatürk’ü öpmek, rüya sahibinin Atatürk’ün yoluna baş koyduğuna, onu çok sevdiğine ve tüm düşüncelerini kanıksadığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin en büyük keşkelerinden biri de onu görmek ve ona dokunmak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Hasta Görmek

Rüyada Atatürk’ü hasta görmek hayırlara alamet değildir. Rüya sahibinin Atatürk’e olan sevgisine karşılık bazı kişilerden yana tartışma yaşayacağına tabir edilir. Atatürk hakkında yalan yanlış konuşulmasına bunun da rüyayı gören kişinin kanına dokunmasına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ün Naaşını Görmek

Rüyada Atatürk’ün naaşını görmek, rüya sahibinin onu çok düşündüğüne, özlediğine ve ölümünü bir türlü kabullenemediğine işaret eder. Kişi, Atatürk’ü sevdiği gibi hayatında başka hiç kimseyi o kadar çok sevmiyordur diye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ün Tabutunu Görmek

Rüyada Atatürk’ün tabutunu görmek, rüyayı gören kişinin onun yolundan gittiği için çok mutlu ve gururlu olduğuna tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Görmek

Rüyada Atatürk görmek, Atatürk’ü sevmeye, onun düşüncelerine inanmaya, bağlanmaya ve onun izinde olmaya işaret eder. Rüya sahibinin Atatürk’ü çok düşündüğü ve onu düşüncelerinde yaşattığı anlamına gelir.

Bu rüya, kişinin Atatürk’e duyduğu hayranlığa rivayet edilirken aynı zamanda kişinin onu kendisinin kahramanı olarak gördüğü ve örnek olarak aldığı şeklinde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk resmi görmek, çok güzeldir ve hayırlara alamet ettiği şeklinde tabir edilir. Rüyayı gören kişinin başarılı bir iş hayatı olacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine ve başarılarının ömür boyu süreceğine rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Büstü Görmek

Rüyada Atatürk büstü görmek, rüya sahibinin resmi işlerde ilerleyeceği ve o alanda ehil kişi olacağı ile yorumlanır. Kişi, devlet kurumlarından önemli yerlere gelecek ve olabildiğince ileri gidecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Heykeli Görmek

Rüyada Atatürk heykeli görmek, fazilet sahibi, asil ve yüce gönüllü bir kimsenin varlığına işaret eder. Yardımsever, iyi kalpli, kadri yüce ve herkes için faydalı bir kişi ile açıklanır ve bu kişinin yeri dolduramayacak kadar önemli ve değerli olduğu kabul edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mustafa Kemal Atatürk’ü Görmek

Rüyada Mustafa Kemal Atatürk’ü görmek, kudret ve hikmet sahibi olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Posteri Görmek

Rüyada Atatürk posteri görmek, rüyayı gören kişinin bilgiyle donanacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk ile Sohbet Etmek

Bir kişi eğer rüyasında Atatürk ile sohbet ettiğini görürse, o kişi vatanına bağlı, milleti için hayırlı işler yapan, ülkesini ileriye taşımak için çabalayan ve Atası için büyük bir aşk besleyen kimsedir diye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ATATÜRK’Ü GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada Atatürk’ü görmek, rüyayı gören kişinin hem çalışma hem de eğitim hayatında büyük başarılara imza atacağına delalet eder. Bununla birlikte, rüyada Atatürk’ü gören kişi ailesini gururlandıracak işler başarır, sıkıntıları geride bırakır, refaha erer ve sevdikleriyle birlikte uzun bir yaşam sürer.

Rüyada Atatürk’ü görmek, onun ilkelerine tüm kalbiyle bağlı olmaya, kişinin Atatürk’ü kalbinde ve zihninde devamlı canlı tuttuğuna ve onun yolunda ilerlediğine işaret eder. Aynı zamanda rüyada Atatürk’ü gören kişi, çok büyük plan ve projelere sahiptir ve ileride vatana millete faydalı işler yapar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ATATÜRK RESMİ GÖRMEK

Rüyada Atatürk resmi görmek, kişinin kariyerinde yükseleceğine ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ATATÜRK’Ü KORUDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada Atatürk’ü koruduğunu görmek, rüya sahibinin insanlar arasında güvenilir biri olacağı, herkes tarafından çok sevilip sayılacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ATATÜRK’Ü HASTA GÖRMEK

Rüyada Atatürk’ü hasta görmek, uyarı niteliğinde bir rüyadır. Rüya sahibinin beslenmesine dikkat etmediğine ancak böyle devam ederse bazı sağlık sorunları ile karşı karşıya geleceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ATATÜRK’Ü SAVUNDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada Atatürk’ü savunduğunu görmek, rüyayı gören kişinin büyüklerini saydığı küçüklerini sevdiği anlamını taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ATATÜRK’ÜN TABUTUNU GÖRMEK

Rüyada Atatürk’ün tabutunu görmek, rüya sahibinin eğitim ve iş yaşamında başarılı olacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ATATÜRK’ÜN NAAŞINI GÖRMEK

Rüyada Atatürk’ün naaşını görmek, rüyayı gören kişinin hasretini çektiği kişilere çok yakın zamanda kavuşacağı ve tüm sıkıntılarından kurtulacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ATATÜRK’E SARILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada Atatürk’e sarıldığını görmek, kişinin maddi ve manevi ferahlama yaşayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Görmek

Rüyada Atatürk'ü görmek rüya sahibinin Atatürk'ün ilke ve inkılapları doğrultusunda onun izinden gideceği anlamına gelmektedir. Onun gösterdiği doğru yolda emin adımlarla yürüyeceğini, vatanı ve milleti için hayırlı işler yapacağına delalet eder. Mustafa Kemal Atatürk'ün düşüncelerine sıkı sıkıya bağlı olduğunu anlatırken, ilimi ve bilimi kendine rehber edineceği üzerine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ün Yaşadığını Görmek

Rüyada Atatürk'ün yaşadığını görmek rüya sahibi için öncelikle vatan ve milletin geldiğini anlatmaktadır. Ayrıca ülkesi için önemli işler yapacağına, hayatı boyunca dert ve sıkıntı çekmeden, maddi zorluk yaşamadan hayatını sürdüreceğine delalet eder. Azami şekilde devam ettiği iş hayatında önemli başarılar ile beraber iyi bir kazanç elde edeceğini yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ün Naaşını Görmek

Rüyada Atatürk'ün naaşını görmek rüya sahibinin sevdiği insanlara ve özlediği kişileri yakın zamanda kavuşacağına üzerine yorumlanır. Özellikle sıkıntılı günleri geride bırakmak suretiyle maddi ve manevi anlamda önemli kazançlar elde edeceğine delalet eder
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ü Savunduğunu Görmek

Rüyada Atatürk'ü savunduğunu görmek rüya sahibinin hem büyükleri hem de küçüklerine karşı saygılı olduğunu anlatır. Özellikle iş hayatında başarılı olabilmek için, sabırlı olacağını ve çok ciddi anlamda çalışma göstereceğine yönelik yorumlanır. Böylece maddi anlamda önemli bir kazanç elde edeceğini, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ü Korumak

Rüyada Atatürk'ü görmek rüya sahibinin güvenilir bir insan olduğuna delalet eder. Aynı zamanda hem sosyal hayatında hem de iş yaşantısında sevilen ve sayılan biri olduğunu anlatır. Hayatı boyunca göstereceği projeler konusunda başarılı olacağına ve bu başarıyı hem aile hem de sosyal ve iş yaşantısında devam ettireceğini delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'e Sarıldığını Görmek

Rüyada Atatürk'e sarıldığını görmek kişinin maddi ve manevi anlamda rahatlayacağına yorulur. Aynı zamanda rüyasında Atatürk'e sarıdan kişilerin iş yaşantısında hayatı boyunca önemli başarılar elde edeceğine rivayet edilir. Bu başarıların zaman içerisinde iyi bir kazanç getireceğine ve kazancını mal mülk üzerinden daha da katlayacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Atatürk'ü Hasta Görmek

Atatürk'ü hasta görmek rüya sahibinin sağlıklı beslenmediğini anlatmaktadır. Eğer sağlıklı beslenmeye başlamaz ise yakın bir zamanda bazı ciddi hastalıklar ile karşı karşıya kalabileceğine yönelik yorum yapılır. Ancak bu hastalıklardan rüya sahibinin ailesinin desteği ile beraber kalkacağına ve kurtulacağına yönelik delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ün Elini Öptüğünü Görmek

Rüyada Atatürk'ün elini öptüğünü görmek rüya sahibinin büyüklerine karşı saygılı olduğunu anlatır. Aynı zamanda çevresindeki insanlar tarafından sevilen biri olduğunu gösterir. Hayırlı bir evlat olduğunu ve vatanı ve milleti için önemli başarılar göstereceğini delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ün Resmini Görmek

Rüyada Atatürk'ün resmini görmek başarı ile karşılık bulur. Özellikle rüya sahibinin kariyer açısından iyi bir yere geleceğini ve başarılı işler yapacağına yönelik yorumlanır. Kısa bir zaman içerisinde başardığı işler ile beraber yüksek bir kazanç elde edeceğine yönelik rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk güler yüzlü, sevinçli, ikram ve ihsanda bulunur halde görmek, kendisi ve ülkesi için hayırlı gelişmelerin yaşanacağına ve iyiliğe işarettir. Rüyada Atatürk'ü üzgün, perişan bir vaziyette ve gazaplı görmek, kendisi ve ülkesi için şerre işaret eder. Rüyada Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü görmek, bekâr kimse için evlenmeye, evliler için dünya işlerinin düzelmesine ve diğer hayırlara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ü iyi halde canlı görmek, güç ve kudretinin artması anlamına gelmekle birlikte, Atatürk'ü kötü ve üzüntülü görmek, kudretinin azalacağına işarettir. Rüyada Mustafa Kemal Atatürk'ün halkın arasında oturduğunu görmek, onların işine ilgi göstereceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'le konuştuğunu görmek, arzu ettiği şeye kavuşmaya alamettir Atatürk'ü hasta görmek üzüntüye işarettir. Rüyada Atatürk'e yakın olduğunu görmek, bir zulmü ortadan kaldırmaya, zalimlerle başa çıkmaya, bunun sonucu olarak yüksek makam elde etmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'le konuştuğunu veya onunla yemek yediğini görmek, saygınlık kazanmaya, şöhret ve nimete nail olmaya; borçtan, hapislikten, yoksulluktan kurtulmaya, korktuğu şeylerden güvende olmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk resmini gören kimse, bir göreve getirilir veya hayırlı bir rızık kazanır. Rüyada Atatürk resmi görmek aynı zamanda, hayır ve berekete kavuşmaya işarettir. Rüyasında Atatürk heykelini gören, halktan büyük ilgi görür, makam ve itibar kazanır ve muradına erer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü görmek, rüyanın gerçek anlamına benzer şekilde tabir edilir ve rüya sahibinin Atatürk’e duyduğu sevgiye işaret eder. Kişinin Atatürk’ü göremediği için duyduğu eleme rivayet edilirken bir diğer yandan da rüya sahibinin onun izinden gittiğine, onun düşüncelerini koruduğuna ve Atatürk’ü her zaman düşüncelerinde yaşattığına alamet eder. Kişi, çevresindeki herkese Atatürk sevgisini aşılamak için çaba gösteriyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü görmek, bu rüya kişinin Atatürk’e karşı duyduğu sevgiye ve özleme işaret eder. Rüyasında Atatürk’ü gören kimse, onun yolundan giderek onun hak bildiği doğruları savunur. Rüya sahipleri için kurtuluş olarak anlam taşıyan bu rüya kişinin aklı ve mantığı sayesinde her türlü zorlukların üstesinden geleceğine yorumlanır. Rüyada Atatürk’ü görmek, bazen de ona olan sevginize dışa vurmaya, bunu çevrenizdekilere aşılamaya, hayatınızı güzel kılmaya ifade edilir. Rüyada atatürk’ü görmek diyanet yorumuna göre rüya sahibinin halk arasında muteber ve saygın kişiliğe kavuşacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Görmek Ne Demek?

Rüyada Atatürk’ü görmek, rüya sahibinin her türlü zorlukların üstesinden gelen hayatını başarılarla elde etmiş kimse olduğuna ifade edilir. Kişinin rüyasında Atatürk’ü görmesi başarılı bir çok imza atarak ileriye dönük önemli noktalara ereceğine yorumlanır. Bu rüya aynı zaman da kişi için açılan bir çok rızk kapısına, kötülüklerin son bulmasına tabir edilir. Rüyada Mustafa Kemal Atatürk’ü görmek, başka bir değişle dualarınızın kabulüne, mutlu olmaya, verdiği nimetler için Mevlaya şükretmeye simge edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Görmek Ne Anlama  Gelir?

Rüyada Atatürk’ü görmek, rüyasında Atatürk’ü sık sık gören kimse, doğruluk peşinde giderek içinde bulunduğu davasını kararlılıkla sürdürür. Kişi ya da kişiler için bir çok anlam da ifade edilen bu rüya elde edilen başarılara, bulunduğunuz konumdan yükselmeye, kariyer sahibi olmaya yorumlanır. Rüyada Atatürk’ü görmek, hayatınızın en güzel köşesinde şekillendirip, çevrenizdeki insanlara örnek gösterebileceğiniz bağlılığınız olacağına ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Öpmek

Rüyada Atatürk’ü öpmek, kişi için edilen duaların kabulüne, rabbine şükretmeye, hayata sıkı sıkıya bağlanmaya tabir edilir. Rüyasında Atatürk’ü öptüğünü gören kimse, devlet erkanın da söz sahibi konumuna gelerek bulunduğu mevkiden yükselir. Kişi için bu rüya aynı zaman da sevdiğiniz kimselere karşı özlemlerinizi son bularak yeni başlangıçlara yönelmeye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk İle Konuşmak

Rüyada Atatürk ile konuşmak, rüya sahibi için beklenmedik sürprizlerin gerçekleşerek hayatının güzel şekillerde anlam kazanacağına yorumlanır. Rüyasında Atatürk ile konuşan kimse, emeklerinin karşılığını fazlasıyla elde ederek rızkını üstün kılar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Resmi Görmek

Rüyada Atatürk resmi görmek, rüya sahibi için açılan yeni kapılara, maddi anlamda rahata ermesine, elde ettiği bol miktarda kazanca yorumlanır. Kişinin rüyasında Atatürk resmi görmesi, devlet erkanın da söz sahibi olarak çevresinde karşı saygınlık kazanacağına işaret edilir. Bu rüya aynı zaman da sevdiğiniz, kimseye karşı duyduğunuz özleme, kişi kalbinizde saklı tutmanıza, onu herkesten üstün kılacağınıza işaret edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Heykeli Görmek

Rüyada Atatürk heykeli görmek, bu rüya yüce gönüllü, cömert kar, eli açık kimseden göreceğiniz yardıma, rahata ermeye yorumlanır. Rüyasında Atatürk heykeli gören kimse, çevresi tarafından sevilen, herkesin gönlünde taht kurmuş babacan tavırlı kimselerdir. Bir çok rüya alimlerimiz görülen bu rüya hakkında, insanların kalplerini kazarak yaptığınız güzellikler karşısında yaşadığınız mutluluk dolu  hayata tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Çiçeği Görmek

Rüyada Atatürk çiçeği görmek, sevdiğiniz kimselerden alacağınız güzel haberlere, yakın zaman da ayrılıkların son bulmasına yorumlanır. Kişinin rüyasında Atatürk çiçeği görmesi, çok sevdiği değerli kimseden alacağı güzel hediyeye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Hasta Görmek

Rüyada Atatürk’ü hasta görmek, rüya sahibi için olumsuz olarak anlam taşıyan bu rüya kişinin mutsuz olacağı olayların ortasında kalacağına yorumlanır. Kişinin rüyasında Atatürk’ü hasta görmesi, umutlarının yıkılıp hayata yönelik beklentilerinin son bulacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ün Naaşını Görmek

Rüyada Atatürk’ün naaşını görmek, rüya sahibinin yaşadığı  olumsuzlukları kabul görmeyip hayatı hayallerinde olduğu gibi yaşattığına yorumlanır. Kişinin rüyasında Atatürk’ün naaşını görmesi, mutsuz olacağına, hayatına yönelik umutlarının yok olup bir çok anlamda hayat kırıklığı yaşayacağına işaret edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’i Görmek

Rüyada Anıtkabir’i görmek, rüya sahibinin hayatının her köşesinde yer almış sevgisini her şeyden üstün kılmış inandığı kimseye yönelik yapacağı bağlılığına yorumlanır. Rüyasında Anıtkabir’i ziyaret eden kimse, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e nimet borcunu bir nevi de olsa gidermiş olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ün Tabutunu Görmek

Rüyada Atatürk’ün tabutunu görmek, rüya sahibinin yaşadığı tüm güzelliklere sırt çevirerek yaşadığı üzüntüyle baş başa kalacağına yorumlanır. Rüyasında Atatürk’ün tabutunu gören kimse, çok sevdiği,  yaptığı başarılar ile her zaman aklında ve kalbinde yer edinmiş kimseye karşı vefa borcunu ödemeye çalışmış olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu, rüyada Atatürk’ü görmek, ona bağlı kılmaya, izinden yürümeye, yaptıkları başarıları nesilden nesile aktararak ölümsüzleştirmeye yorumlanır. Bu rüya kişi için güç ve kudrete ermeye, başarılı süre gelen hayata tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Yorumu,  rüyada Atatürk’ü görmek, kişinin hayallerine kavuşmasına, sevgisini her şeyden herkesten üstün kılarak bunu sevdiklerine de aşılamasına, hayatta olduğu sürece bir amaca bağlı olarak yaşamasına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü görmek, bu rüya görülen en güzel rüyalardan biridir. Hayır, sevgi, saygı ve sadakat anlamını içerir ve kişiye mutluluk getirir. Rüya sahibinin atamızın izinden gittiği manasında yorumlanır. Atatürk’ün düşüncelerini koruduğunu ve o düşünceleri yaşattığına işaret eder. Rüyada Atatürk’ü görmek, sevinçli bir haber alacağına delalettir. Bu kişinin çevresindeki herkese atamızın sevgisini aşılar. Onun yaptığı güzellikleri anlatır. Bu rüya aslında kişinin kendi düşünceleri ve prensiplerini belirten bir rüyadır. Rüyada Atatürk’ü görmek, büyük hayranlık duyan birinin gördüğü bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Görmenin Anlamı

Rüyada Atatürk’ü görmenin anlamı, öncelikle bu rüya kişinin Mustafa Kemal Atatürk’ü gerçek hayatta çok görmek istediğini ve içinde duygusal olarak kendine dert ettiğine yorumlanır. Atamıza bağlı olduğunu gösterir. Rüyada Atatürk’ü görmek, kalbinde yaşatan birinin düşünde görmesi özlem duyması anlamına gelir. Aynı zamanda kişinin hayatında bazı işler de şansının açılacağını gösterir. Onun yolunda yürüdüğü için kendini çok mutlu ve gururlu hissettiğine rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’le Konuşmak

Rüyada Atatürk’le konuşmak, görülen bu rüya öncelikle kişinin hayranlığını ve bağlılığını gösterir. Ayrıca bir büyük akıl almak içini dökmek manalarına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’le Yemek Yemek

Rüyada Atatürk’le yemek yemek, kişinin ona olan sevgisini gösterir. Bu rüya aynı zamanda gelecek olan temiz bir habere delalet eder ve kişiye hayırla tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Öpmek

Rüyada Atatürk’ü öpmek, bu rüya gören kişi için oldukça iyidir. Dualarının kabul olduğunu ve dileklerinin kabul olacağını gösterir ve Allah’a şükretmeye bol dua etmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’e Sarılmak

Rüyada Atatürk’e sarılmak, bu rüya kişinin hayatında Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılığı gösterir. Bazı dertlerinden kurtulduğunu hem maddi hemde manevi olarak ferahlamaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ün Elini Öpmek

Rüyada Atatürk’ün elini öpmek, bağlılığı temsil eder. Aynı zamanda işlerinin yoluna girmesi ana baba duası almasına ve etrafında çevresinde hayırlı işler yapacak olmasına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Korumak

Rüyada Atatürk’ü korumak, yüce gönüllü cömert olan insanı belirtir. Aynı zamanda ülkesi için her şeyi yapacak insana ve çevresinde saygınlık kazanacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Savunmak

Rüyada Atatürk’ü savunmak, bu rüya kişinin Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılığını gösterir. Kişinin ona olan saygısını ve her yerde bahsettiğini ilkelerini koruduğunu işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Görmek İslami Yorumu

Rüyada Atatürk’ü görmek islami yorumu, doğruluk ve dürüstlüğü simgeler. Ayrıca ona olan bağlılığı ve davasını sürdürdüğü düşüncelerini her yerde belirttiğini gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Görmek Diyanet Yorumu

Rüyada Atatürk’ü görmek diyanet yorumunda, bağlılığını ve hayatının onun yolunda sürdürmek istediğini gösterir. Çevresindeki kişilere onun düşünceleri ve yaptıklarını anlatacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’le Savaşa Gitmek

Rüyada Atatürk’le savaşa gitmek, gören kişinin vatanı için her şeyi yapması anlamına gelir. Ayrıca Atatürk’ü normal hayatında göremediği için eksikliğini hissettiğini ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mustafa Kemal Atatürk’ü Görmek

Rüyada Mustafa Kemal Atatürk’ü görmek, bu rüya kişinin sahip olduğunu gücü gösterir. Daha fazla güç ve hikmet sahibi olmaya şan ve şöhrete kavuşmaya delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Görmek
Rüyayı gören kişinin, çok başarılı ve güzel işlere imza atacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, yakın bir arkadaş ile girilecek olan işte çok büyük kazanç elde edeceğine ve bu sayede hayal ettiği şeyleri gerçekleştirebileceği çok hayırlı mevkilere terfi edeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Görmek

Rüya sahibinin büyük başarılar elde edeceği demektir. Kişinin yakın zamanda yapacağı bir ortaklıkla iyi yerlere geleceğine alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Görmek
Rüyada Atatürk görmek, kişinin ona duyduğu ve özlem bağlılığını anlatan bir rüyadır. Ayrıca her onun yolunda gittiğini ve her yerde adını andığını sürekli onun yaptıklarından bahsettiğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ü Görmek
Rüyada Atatürk’ü görmek; rüyayı gören kişinin, çok başarılı ve güzel işlere imza atacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, yakın bir arkadaş ile girilecek olan işte çok büyük kazanç elde edeceğine ve bu sayede hayal ettiği şeyleri gerçekleştirebileceği çok hayırlı mevkilere terfi edeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’le konuşmak, kişinin ailesine ve sosyal çevresine oldukça yararı dokunacak işler yapacağına işarettir. Kişinin doğruluktan şaşmayacağına ve kendisini haklı gördüğü olaylar da, kendisi ve çevresinde ki insanlar için olayın peşini bırakmayacak demektir.

İslami, Dini açıdan rüyada Atatürk’le konuşmak şu şekilde yorumlanır: Rüyasında Atatürk ile konuştuğunu gören kimse olumlu ve hayırlı işler başaracak demektir. Hayatının her alanında kişinin yüzü gülecek ve kişi her konuda emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacaktır. Kişini rızkı artacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mustafa Kemal Atatürk’ü Görmek

Rüyada Mustafa Kemal Atatürk görmek, alimlere göre rüyayı gören kişinin saygın bir insan olacağına ve rızkının artacağına işarettir. Rüyada Mustafa Kemal Atatürk devlet olarak yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi devlet dairelerinde önemli başarılara imza atabileceği gibi, devlet adına yüksek mevkilere gelebilir ya da önemli iş fırsatları yakalayabilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

468 Aktif
1 Üye ve 467 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10248
Dün : 23857
Toplam : 48068588
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...