Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
731 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kişinin ölmüş tanıdığının anıt mezarını görmesi, onun ruhuna dua okuması gerektiğine delalettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

52 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüya sahibi rüyasında Anıtkabir görüyor ise, ülkenin durumu ve gidişatı ile alakalı birtakım endişeleri kalpten yaşıyor olabilir. Bunun için örnek vatandaş olmaya çalışmak isteyebilir. Nasıl ülkeyi kalkındırabilirim, sorusunun cevabını arıyor olabilir. Yaptığı her işte ülkesi için ve vatanı için düşünceler ile hareket ediyor ya da edecek olabilir.

Rüya tabirleri çok eski kitaplara dayandırılan ve kadim dini bilgiler ile şekillendirilmiş konulardır. Dolayısı ile rüyada Anıtkabir görmek ya da rüyada Atatürk görmek gibi birtakım rüya yorumları kadim dini kitaplarında bulunmamaktadır. Ancak bu rüyayı, devlet büyüğü görmek ya da önemli kişilerin mezarını görmek şeklinde kadim kitaplardan yararlanarak, yeniden günümüz şartlarına uygun yorumlayabiliriz. Anıtkabir ne kadar önemli bir konu olsa da, bir simge olsa da sonuç itibari ile bir mezardır. Mezar görmek ve devlet büyüğü mezarı görmek şartlarında değerlendirilmesi daha uygun bir tabir olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıt mezar görmek

Ünlü bir yakınınızın hastalık veya ölüm haberini alacağınız anlamına gelir. Eğer kendinizi bir anıt mezarda gördüyseniz hastalanacağınızın işaretidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir /Anıt Mezar Görmek

Bakınız; Mezar.

Rüyada anıtkabiri görmek yapmayı vicdaden istediğiniz bir konuda yapılması gerekeni yapmadığını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıt Mezar Görmek

Ayrıca bkz: Anıt, Anıtkabir

Rüyada kişinin ölmüş tanıdığının anıt mezarını görmesi, onun ruhuna dua okuması gerektiğine delalettir.

Rüyasında anıt mezar gören kimse bir ev satın alır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada anıt kabir, anıt mezar görmek

Rüyada anıt mezar görmek hayırlı rüyalardır.

Eğer kişi ölmüş tanıdığının anıt mezarını görürse onun ruhuna dua okumalıdır.

Rüyada anıt mezar ören kimse, bir ev satın alır.

Rüyada bir anıt mezar ziyaret ettiğini gören kimse, hapishaneye ziyarete gider.

Mezar uzak bir yolculuğa, üzüntü, keder ve hapishaneye işarettir.

Rüyada anıt mezar görmek; kötü olayların meydana geleceğine, anıt mezar kazdığını görmek; ev yapmaya veya ölüme, anıt mezardan çıkmak; üzüntülerin sona ereceğine işaret eder.

Anıt mezarcı görmek; günlerinizi boş ve faydasız işlerle geçireceğinize ve hileli bir ise gireceğinize dikkat etmeniz gerektiğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıt Mezar Görmek

Rüyada görülen anıtmezar, insanlar tarafından sevilen ve işini layıkıyla yapan bir devlet adamıdır. Bu rüyayı gören kimse böyle bir kişinin himayesine girer veya söylenene vasıflara sahip bir idareci olur. Rüyasında anıtmezar ziyaret eden kimse büyük bir zatı ziyaret eder. Bazen de bu rüya işinde yükselmeye, makam ve mevki sahibi olmaya ya da karlı çalışmalara delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mezarlar ve mezarlık hepimiz için soğuk yerlerdir ve kederi, elemi, sevdiklerinin kaybetmenin acısını ifade eder. Mezar bizler için çok iyi bir şey olmasa da rüyamıza giren mezar, bilinçaltımızda ölüm karşısındaki korkumuzu ve sevdiklerimizi kaybetmenin tedirginliğini ifade eder.

Rüyada görülen mezar iç dünyamızda her ne kadar ölmekten ya da sevdiklerimizi kaybetmekten korkuyorsak, yine de ölümü kabullenmiş olduğumuzu ve ahret için bir şeyler yapma çabası içinde olduğumuzu işaret eder. Rüyada sık sık mezar görülmesi ise kişinin ölen yakınlarına duyduğu hasreti ve özlemi sembolize eder. Bu kişi çok büyük olasılıkla sürekli olarak kaybettiği yakınlarını düşünüyordur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir görmek aslında rüya sahibinin Atatürk’e olan sevgisi ve bağlılığı ile ilişkilendirilmektedir. Rüya sahibi hayatında oldukça büyük kararlar almış ve bu kararları uygulamaya konulmuş olarak da yorumlanabilmektedir.

Atatürk sevgisi ve Anıtkabir görmek yakından ilişkilidir. Büyük kararlar, büyük umutlar ve her duygunun büyük yaşanacağının habercisi olarak da karşımıza çıkmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir görmek ne anlama gelir rüyayı gören kimsenin kendi imkan ve çabaları ile iş yaşamında bir kariyer elde edeceğinin bilinmesi gerekmektedir. Bu şekilde rüya gerek kişinin başarılı bir insan bir devlet işinde önemli yerlere gelen bir kişi olacağını işaret eder. Ancak bunu yaparken yanında kimse olmayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’e girmek rüya sahibinin gerçekleştirmiş olduğu başarılı bir kariyerine işaret etmektedir. Rüya sahibi öğrenci ise, oldukça başarılı bir öğrencilik hayatı bulunacaktır. Rüya sahibi bir iş hayatına atılan kimse ise, iş yerinde yeni anlaşmalar ile işini büyütebilir ya da kariyer basamaklarının zirvesine çıkar. Ancak nasıl ki devlet büyüğü mezarında yalnız ve bir başına ise, bunları yapan rüya sahibi de o ölçüde bu başarıları elde ederken hep tek başına olacaktır.

Rüyada Anıtkabir’e girmek ne demek: Başarısına kimseyi ortak etmeyi istemeyecek ya da çevresinde güvenini kazanmamış insan olduğundan bütün işi tek başına yapmak isteyecektir. Yalnız kalarak bireysel başarı sağlayacak ve bununla da haklı bir gurur içerisine girecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’de Olduğunu Görmek

Rüyada Anıtkabir’de olduğunu görmek rüya sahibinin mutlu bir haber alacağını gösterir. Rüyada Anıtkabir figürü, kişinin olmak istediği yere gitmesi, mutlu bir haber alması, başarı elde etmesi, yalnız ama eğlenmeyi seven ve kendi kendine mutlu olabilen bir insan olduğunu göstermektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’in Yıkıldığını Görmek

Rüyada Anıtkabir’in yıkıldığını görmek kişinin hayat başarılarında bir fitne ve fesatlıktan kaynaklı, dedikodudan ya da başka birinin çekemezliğinden kaynaklı ayağını kaydırmaya çalışan kişilerin olduğu görülecektir.

Rüyada Anıtkabir’in yıkıldığını görmek ne demek: Aynı zamanda kişinin işlerinin bozulacağına, birikimlerinin gideceğine ya da bir hastalık nedeni ile maddi sıkıntı çekeceğini de gösterebilir. Bu şekilde rüya gören bir kimsenin karamsarlığa kapılmaması ve parasını idareli harcayarak bu duruma düşmemesi büyük önem taşımaktadır. Ayrıca bu şekilde rüya gören bir kişinin iş hayatında yüzüne gülüp arkasından dedikodusunu yaptığını gördüğü kimseleri acil olarak kendinden uzaklaştırması, o kişilerin kendisine zarar vermesini de engelleyecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’de Asker Görmek

Rüyada Anıtkabir’de asker görmek geçmişle bağını koparmamayı ifade etmektedir. Rüya sahibinin iş hayatında ya da öğrencilik hayatında almış olduğu birtakım yanlış kararlar bulunur. Bu kararları sürekli sorgulaması ve keşkeler ile dolu bir hayat görmesi rüya sahibinin oldukça güç bir durumda kalacağını ve önüne bakamayacağını göstermektedir.

Bu nedenle bu şekilde rüya gören bir kişinin iş hayatında yaptığı hatalar ile çabucak yüzleşmesi ve artık önüne bakması gerekir. Aksi takdirde geçmişin yasını tutmaya devam edecek ve yeni başarısızlıklara da kapısını aralayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabiri görmek, rüyayı gören kişinin, vatan ve millet aşkı ile yanıp tutuştuğuna, bu ülkenin kurtuluşu için kan ve gözyaşı dökmüş olan herkese minnet duyduğuna, ölmüş olan kişilerin ailelerine saygılarını bildirdiğine, çok huzurlu, gururlu ve mutlu olunacağına, her zaman başta Atatürk olmak üzere savaş kahramanlarını andığına ve her zaman onların ruhlarına dua ettiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabiri Ziyaret Etmek

Rüya sahibinin, iş hayatı içinde çok sorun yaşamayan ve yaşasa bile sıkıntılarını kendisi çözen, hiçbir şekilde insanlara yük olmamaya çalışan, kendisini büyük sıkıntılara sokmadan hayat içinde istediği yere yakın bir zaman içinde geleceğine ve çok başarılı çalışmalar gerçekleştirdiği yeni bir döneme gireceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Anıtkabiri Görmek

Rüyayı gören kişinin, hayatı içinde her zaman çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi olan,  bu vatana çok büyük emekleri olmuş olan büyük ataya çok saygı duyduğuna ve çok sevdiğine her zaman sevip başka insanlara da onu öğreteceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’e Gitmek

Rüya sahibinin, iş hayatında çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, bu sayede çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına,  herkes tarafından tanınan biri olacağına ve çok mutlu olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’i Görmek

Rüyada Anıtkabir’i görmek; rüyayı gören kişinin, hayatı içinde her zaman çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi olan,  bu vatana çok büyük emekleri olmuş olan büyük ataya çok saygı duyduğuna ve çok sevdiğine her zaman sevip başka insanlara da onu öğreteceğine rivayet eder.Aynı zamanda Rüyada Anıtkabir’i görmek rüyayı gören kişinin, vatan ve millet aşkı ile yanıp tutuştuğuna, bu ülkenin kurtuluşu için kan ve gözyaşı dökmüş olan herkese minnet duyduğuna, ölmüş olan kişilerin ailelerine saygılarını bildirdiğine, çok huzurlu, gururlu ve mutlu olunacağına, her zaman başta Atatürk olmak üzere savaş kahramanlarını andığına ve her zaman onların ruhlarına dua ettiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’i Ziyaret Etmek

Rüyada Anıtkabir’i ziyaret etmek; rüya sahibinin iş hayatında kendi dünyasında kimseye muhtaç olmadan yaşayan kendi yağıyla kavrulan geleceğe dayalı da fazla büyük planı olmayan şükretmesini bilen bir kimse olarak yorumlanır Aynı zamanda Anıtkabir’i ziyaret etmek bu vatanın bütünlüğünü birliğini korumak için savaşan nice kanlar dökülmesine rağmen vatanın topraklarını düşman işgalinden kurtaran Türk milletini bir bayrak altında toplayan ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e nimet borcu olarak görülmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’e Gitmek

 Rüyada Anıtkabir’e gitmek; rüya sahibinin, iş hayatında çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, bu sayede çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği her şeye sahip olacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına,  herkes tarafından tanınan biri olacağına ve çok mutlu olacağına delalet eder.Rüyada Anıtkabir’e gitmek kişinin iş hayatının başarılarla dolu olup bu başarıların daha da artacağına maddi ve manevi bakımdan zenginliğe kavuştuğu gibi toplum karşısında da saygınlığının artacağına herkes tarafından sevilen beğenilen örnek gösterilen kişi olacağına tutuğunu koparan zirvede kalmayı bilen amaçları uğruna yaşayan kimsenin malında mülkünde gözü olmayan kul hakkından uzak kendi dünyasında yükselmeyi başaran kişi olarak kalacağına işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’i gezmek; rüya sahibinin iş hayatındaki ve sosyal hayatında ki yaşantısını işaret eder. Kişi iş hayatında yapmış olduğu işler ve işine karşı göstermiş olduğu başarılar ve  çalışma azmiyle kısa sürede kıdem olarak yükselerek maddi ve manevi anlamda bolluğa erdiği gibi geleceğe yönelik planlarında da önemli derecede kararlılığa varmıştır. Kişinin iş hayatında ki bu yükselişi kişiyi kendine olan öz güvenliğini arttırmış insanlara yaklaşımını ve hayata bakış açısını dahi değiştirmiştir.Ayrıca kişinin iş hayatındaki bu yükselişi ve yapmış olduğu başarıları ailesi tarafından da beğeniyle karşılanmış eşiyle ve çocuklarıyla olan küçücük dünyası bir anda huzur ve mutlulukla dolmuştur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabiri Görmek

Rüyada Anıtkabiri görmek, rüyayı gören kişinin, vatan ve millet aşkı ile yanıp tutuştuğuna, bu ülkenin kurtuluşu için kan ve gözyaşı dökmüş olan herkese minnet duyduğuna, ölmüş olan kişilerin ailelerine saygılarını bildirdiğine, çok huzurlu, gururlu ve mutlu olunacağına, her zaman başta Atatürk olmak üzere savaş kahramanlarını andığına ve her zaman onların ruhlarına dua ettiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabiri görmek, bu rüyayı gören kişinin, vatanını ve milletini çok sevdiğine, bu vatanın kurtuluşu için savaşmış, çabalamış ve şehit olmuş herkese saygı, şükür ve minnet duyduğuna yorumlanır. Rüyada Anıtkabiri Görmek, rüya sahibinin yaşamı boyunca her zaman mutlu ve huzurlu olacağına yorumlanır.  Rüyada Anıtkabir’e gitmek, Mustafa Kemal Atatürk de dahil olmak üzere savaştaki kahramanları her zaman andığına ve her zaman onlara dua ettiği anlamına gelir.

İmam Nablusi (r.a) demiştir ki; Rüyada anıt kabir görmek, hapse ve hapishaneye yorumlanır. İmam Cafer Sadık (r.a): Rüyada anıt kabir görmenin dört tabiri vardır: üzüntü, hapishane, sıkıntı ve keder. Mevki olarak yükseleceği ve başarılarının artması ile etrafındaki herkesin kişiye duyacağı saygı ve kuracağı güzel işlerin neticesini çok kısa zamanda alacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’i Görmek İslami Anlamı

Rüyada Anıtkabir’i görmek, İslami yorumlara göre bazen de bu rüyayı gören kişinin Anıtkabir’e gitme isteğinin olduğu ve bu rüyasının kısa zamanda gerçekleşeceği bir durumdur. Başka bir yoruma göre rüyasında Anıtkabir’i görmek, rüyayı gören kişinin iş ve eğitim hayatında çok başarılı olacağıdır. Anıtkabir’i görmenin İslami yorumu ise, bu rüyayı gören kişinin hayallerinin gerçekleşeceği anlamına gelir. İş hayatında yüksek bir mertebeye geleceği anlamına gelir. Ayrıca kuvvet, şeref ve haysiyet olarak da yorumlanır.

Ayrıca rüyada Anıtkabir’i görmek, zor günlerin geçeceğine, beklediği bir şeyin sabrı karşısında gerçekleşeceği ve kişinin geleceğe yönelik iş hayatının güzel olacağına maddi ve manevi olarak rahat edeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’ e Gitmek

Rüyayı gören kişinin iş hayatında çok başarılı olacağına ve kişi için hayırlı bir rüyadır. Kişinin istediği her şey gerçekleşecek, rahat bir hayata kavuşacak ve yaptığı işler sayesinde herkes tarafından tanınacaktır. Ayrıca kişinin yaptığı başarılı işler neticesinde ailesi ile çok huzurlu ve mutlu olacağı demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’in Yıkılması

Rüya sahibinin ters giden işlerinin düzeleceğine, her türlü zorluğun altından Allah’ın izni ile kalkacağına işarettir. Bazende hayatında yaşanacak olumsuzluklara ve tartışmalara yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’ de Uyumak

Rüyada Anıtkabir’ de uyumak, rüyayı gören kişinin aile ve iş hayatında çok büyük huzursuzluklar yaşayacağına, hayatında olumsuz gidecek durumlara yorumlanır. Kişi hem maddi hem de manevi hayatında kayıplar yaşayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıt Mezar Görmek

Rüyada anıt mezar görmek, hayırlıdır. Eğer rüyayı gören kişi tanıdığı birinin mezarını görmüş ise o kişiye dua okumalıdır. Bazı yorumculara göre ise durumu kötü ise çok daha iyi olacağına ve uzun bir yolculuğa çıkacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişi ev sahibi olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’de Ağlamak

Rüyada Anıtkabir’ de ağlamak, ağlamak bazen sevince bazen de hüzne, gözyaşı demektir. Ağlamak, rüyanın tersi olarak yorumlanır. Kişinin mutlu ve huzurlu olacağı anlamıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’ e Gitmek

Rüyada Anıtkabir’ i ziyaret etmek, rüyayı görenin hiç kimseye yük olmadan kendi işlerini kendisinin halledeceği anlamına gelir. Rüya sahibi hayatında başarılı işler yaparak daha da yükselecektir. Bu kazandığı kazançlar sayesinde kimseye yük olmadan rahat ve huzurlu bir hayat geçireceği anlamı ile yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir Görmenin  Anlamı ve Yorumu

Rüyada Anıtkabir’i görmenin anlamı, rüya sahibinin Atatürk’e olan yürekten bağlılığına yorulur. Rüya sahibinin hayatının en önemli yerine koyduğu Atatürk’e olan sevgisinin ve saygısının belirtisidir. Rüyada Anıtkabir’i görmenin diğer manası da rüya sahibinin vatan, millet aşkı ile tutuştuğu ve bu ülkeye hizmet veren herkese minnet duyduğuduna delalet eder.

Rüyada Anıtkabir’i görmenin yorumu, rüya sahibinin ülke tarihiyle yakından ilgilendiği ve bunun büyük bir etkisi altında kalmasıdır. Ayrıca rüya sahibi, bu ülkenin kurtuluşa ermesinde görev alan herkesi yad edip arkasından dua ettiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’i Ziyaret Etmek

Rüyada Anıtkabir'i ziyaret etmek, kişinin yaptığı her şeyi mükemmel yapmaya özen gösterdiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ankara'ya Gittiğini Görmek

Rüyada Ankara'ya gittiğini görmek, rüya sahibinin heyecanlı bir sınavdan geçeceği manasına gelir. Kişi bu sınavı geçerse hayatının değişeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk'ün Mezarını Görmek

Rüyada Atatürk'ün mezarını gören rüya sahibinin, iyi kalpli ve saygılı bir insan olduğuna işaret eder. Kişinin büyüğüyle konuşurken kalbini kırmamaya özen gösterdiğine rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir'de Asker Görmek

Rüya sahibinin tarihine çok önem gösterdiği demektir. Kişinin eskiden yaşanmış olan olayları merak ettiğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir görmek, kişinin çevresindekilere yük olmamaya çalışan birisi olacağı demektir. Rüya sahibinin başkasına el açmayacağı ve kendi çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalışacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’e Gitmek

Başarıya işarettir. Kişinin özellikle iş yaşamında hayırlı olaylar yaşayacağına ve bu sayede ekonomik olarak ciddi bir gelir sağlayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’i görmek, bu rüya öncelikle Atatürk’e olan bağlılığını göstermektedir. Vatan millet aşkıyla yanıp tutuşan biridir ve her zaman bu tarz insanlara saygı gösterdiğini vurgular. Her zaman gazi olmuş bu ülke için savaşmış kan dökmüş insanların ardından dua ettiğini ve onlara saygı gösterdiğini anlatır. Rüyada Anıtkabir’i görmek, gören kişinin iş hayatında bir takım sıkıntıları olduğuna fakat bunları kendisinin hallettiğine yorumlanır. Ayrıca bu rüyayı gören kişi bardağın her zaman dolu tarafından bakan biridir. Rüyada Anıtkabir’i görmek, şansının açılacağı bir döneme gireceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’i Görmek Neye İşarettir?

Rüyada Anıtkabir’i görmek neye işarettir, bazende bu rüya kişinin oraya çok gitmek istemesi ve gidememesinden kaynaklı olarak gördüğü rüyaya delalettir. İçinde vatan sevgisinin olduğu ve bu vatan için her şeyi yapabilecek birinin gördüğü rüyadır. Rüyada Anıtkabir’i görmek, atamızı görmek ona dua etmek istemek anlamına da gelir. Ayrıca kişinin hala Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan gittiğini ve bu ilkeleri yanındakilere de anlattığını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’e Gittiğini Görmek

Rüyada Anıtkabir’i gittiğini görmek, bu rüyada kişinin çok fazla Mustafa Kemal Atatürk’e sevgi ve özlem duyduğunu anlatan bir rüyadır. Kişinin bu rüyayı görmesi oraya gitmesinin yakın olduğunu gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk’ün Anıtkabir’ini Görmek

Rüyada  Atatürk’ün Anıtkabir’ini görmek, Atamıza hayatı boyunca saygı duyan biri olduğuna ve onun görüşlerini her zaman taktir edip uygulayacağına işarettir. Yanındakilere de her zaman bunları anlatacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
,Rüyada Anıtkabir’i Ziyaret Etmek

Rüyada Anıtkabir’i ziyaret etmek, bu rüyayı gören kişinin kimseye yük olmadığını ve bir sorunu olursa o anda hallettiğine işarettir. Kişinin çok başarılı çalışmalar yaparak iş hayatında yükseleceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’e Gitmek

Rüyada Anıtkabir’e gitmek, rüya sahibinin rüyasında gördüğü kişiye şans getirecek kadar güzel bir düştür. Genelde iş ve eğitim hayatında başarılı olmaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’i Görmek İslami Yorumu

Rüyada Anıtkabir’e görmek islami yorumu, bu rüya kişinin hayatında yapmak istediklerini hayata geçirmesi manasını taşır. İş hayatında birden bire yükselmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’i Görmek Diyanet Yorumu

Rüyada Anıtkabir’e görmek diyanet yorumu, hayatta çok başarılı olmaya ve zorluklarından kurtulacağına alamettir. Aynı zamanda bol kazançlı işler yapacağına yorum yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir görmek aslen rüya sahibinin Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgisi ve bağlılığı ile ilişkilendirilmektedir. Rüya sahibi hayatında oldukça büyük kararlar almış ve bu kararları uygulamaya konulmuş olarak da yorumlanabilmektedir.

Mustafa Kemal Atatürk sevgisi ve Anıtkabir görmek yakından ilişkilidir. Büyük kararlar, büyük umutlar ve her duygunun büyük yaşanacağının habercisi olarak da karşımıza çıkmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada anıtkabir görmenin anlamı.

Bakınız; Mezar.

Rüyada Atatürk'ün gömülü olduğu Anıtkabir'de olduğunuzu görmek onun ilkeleri doğrultusunda hareket edeceğinizi gösterir.

Rüyada Anıtkabir'e çiçek bıraktığınızı görmek görevinizi layıkıyla yerine getirdiğinize işarettir.
Rüyanızda ana nesne olarak Anıtkabir görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’i Görmek

Rüyada Anıtkabir’i görmek, Atatürk’ü çok özlemeye, onun gücünü yüreğinde hissetmeye delalet eder. Atatürk’e olan saygı ve sevginin bir göstergesidir. Ülkenin gidişatına ilişkin ona duyulan ihtiyacı hissetmeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Resmi Görmek

Kişinin rüyasında Atatürk resmi görmesi, başarı anlamındadır. Rüya sahibinin rüyasında Atatürk resmi görmesi, kişinin iyi bir kariyer sahibi olacağı ve gelecekte çok iyi yerlere yükseleceği şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir'i Görmek

Rüya sahibinin rüyasında Anıtkabir'i görmesi kişinin vatanına ve milletine olan bağlılığını göstermektedir. Rüyayı gören kişinin hayırlı bir evlat olacağına, annesinin ve babasının duasını alacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Atatürk Heykeli Görmek

Rüya sahibinin rüyasında Atatürk heykeli görmesi, kişinin erdemli bir birey olduğuna ve koca yürekli biri olarak bilindiğine delalet eder. Kişinin rüyasında Atatürk heykeli görmesi, rüya sahibinin aile hayatında sevilen biri olacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anıtkabir’i Görmek

Rüyada Anıtkabir’i görmek, rüya sahibinin hayatının her köşesinde yer almış sevgisini her şeyden üstün kılmış inandığı kimseye yönelik yapacağı bağlılığına yorumlanır. Rüyasında Anıtkabir’i ziyaret eden kimse, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e nimet borcunu bir nevi de olsa gidermiş olur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

426 Aktif
2 Üye ve 424 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9770
Dün : 23857
Toplam : 48068112
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...