Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada dilenci görmek, rüyayı gören kişinin karşısına çıkacak şans ve kısmete yorulur. Rüya sahibi büyük şansa sahip olan bir kimsedir. Hayatı boyunca işsiz kalmayacak ve maddi sıkıntı çekmeyecektir. Sıkıntı, keder ve üzüntü çekmeyecek, mutlu, huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada dilenci görmek, işlerinizde gevşek dav­randığınız ve tembel olduğunuz, dilenciye ekmek vermek, ikiyüz­lülük işaretidir. Dilenciye su vermek, sözlerinizden zarar görmeye işaret eder. Dilenciyi kapıdan koymak fena bir iş yapacağınıza, di­lenciyi dövmek sıkıntıya düşüp yardıma muhtaç olmaya, kendini dilenci olarak görmek, zengin olmaya işaret eder. Dilenciyi evde görmek, iş hayatında şansınızın açıldığına işaret olarak yorumlanır.Bir kimse rüyasında kendisinin dilendiğini ve kendi­ne para veya bir şeyler verildiğini görürse, bu rüyası, ha­yırlıdır. Eline bir menfaat geçeceğine işarettir. Dilendiği halde kendisine bir şeyler verilmediğini görse, bu rüyası, iyi değildir. Onun, üzüntüye ve sıkıntıya veya zarara uğra­yacağına işarettir.İmam-ı Nablusi'nin yorumu:Rüyada dilenci görmek, ilim tahsil eden (ilim öğrenen) talebeye (öğrenciye) işarettir. Eğer istediği (dilediği) şey kendisine verildiğini (rüyada) gördüyse, talep ettiği (öğrenmek istediği) ilme kavuşmasına o ilmi tahsil edeceğine (öğreneceğine) işarettir.Rüyasında dilenciden bir şey aldığını gören kişinin bu rüyası onun bir sıkıntıya veya bir zarara uğrayacağına işarettir.Bir kimsenin rüyada temiz yüzlü dilenci görmesi, ilim öğrenen talebeye, hayrı dileme­ye, eğer istenen şey kendisine verildiyse talep ettiği ilme nâil olmasına işârettir.Rüyada alçak gönüllü ve mütevazı bir di­lenci görmek, kurtuluş ve zafere işâret eder.Rüyada pejmürde kılıklı dilenci görmek, Pişman olunacak işlere işâret eder.Bazen de dilenci görmek, üzüntü, keder ve sıkıntıya, kendisi için arız olacak fakirliğe işârettir.Bazı kere de rüyada dilenci görmek, tem­belliğe işârettir.Rüyada dilendiğini ve kendisine de bir şeyler verildiğini görmek, zillet ile tabir olu­nur.Bir adamın rüyada birtakım dilencilerin kendi malından aldıklarını görmesi, zarara ve büyük şiddete işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Temiz yüzlü dilenci ilim istemeye, hayrı dilemeye, Pejmurde kılıklı dilenci zillete, pişman olunacak işlere delalet eder.

Dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir.Rüyada dilenci görmek işlerin yakın zamanda düzeleceğine işarettir. Dilenciye sadaka vermek sorunların artık geride kalacağı anlamındadır.

Dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir.Rüyada dilenci görmek işlerin yakın zamanda düzeleceğine işarettir. Dilenciye sadaka vermek sorunların artık geride kalacağı anlamındadır.

Rüyada dilenci görmek, şans demektir. Para durumunuz yakında düzelecek.

İşlerin kısa bir süre sonra yoluna gireceğine işaret eder. Dilenciye sadaka vermek ise işlerin kısa bir süre sonra yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada dilendigini ve para istedigi kimselerin kendisine bir sey verdigini gören, hayir ve menfaate erer; dilendigi halde bir sey verilmedigini gören, sikintiya düser ve zarara ug rar. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen dilenci, ilmi ögrenen talebeye eger istedigi sey kendisine verildiyse talep ettigi ilme nail olmasina isarettir. Dilencinin alçak gönülllü ve mütevazi olmasi, kurtulus ve zaferdir. Dilenciler, üzüntü ve sikintiya, kendisi için ariz olacak fakirlige isarettir. Bir kimsenin rüyada birtakim dilencilerin kendi malindan aldiklarim görmesi, zarar ve büyük siddete, rüya sahibinin veya kendisinin isinde çalisan yardimcilarin vefat ctmelerine isarettir. Bir takim dilencilerin kendi bulundugu yere gitmeleri, evinde meydana gelecek dagilma ve perisanligi isarettir. Evinde bulunan esyalardan bir sey aldilarsa, bu rüya büyük zarara isarettir. Dilendigini ve kendisine de bir seyler verildigini gören kimse, zelil olur.

Rüyada dilenci görmek işlerin kısa süre sonra yoluna gireceği anlamına gelir. Dilenciye sadaka vermek sıkıntıların geride kalacağı, dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir.

Rüyada dilenci görmek işlerin kısa süre sonra yoluna gireceği anlamına gelir. Dilenciye sadaka vermek sıkıntıların geride kalacağı, dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İlim öğrenen talebeye işaret eder. İstediği şey kendisine verildiyse talep ettiği ilmi elde eder. Dilenciler üzüntü ve sıkıntıya veya fakirliğe de işaret ederler. Bir takım dilencilerin kendi bulunduğu yere gitmeleri evinde meydana gelecek dağılma ve perişanlığa işaret eder. Evinde bulunan eşyalardan bir şeyler almışlarsa, bu büyük zarar demektir.
Rüyasında dilendiğini ve kendisine de bir şeyler verildiğini gören kimse zeki olur.
Dilenciyi kapıdan kovmak: Kötü bir iş yapacağına işarettir.
Dilenciyi dövmek: Sıkıntıya düşmeye ve başkasına muhtaç olmaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenmek görmek kişinin çevresi tarafından birtakım zararlar görebileceğinin işareti olarak ortaya çıkmaktadır. Rüyasında dilenen kişinin gerçek hayatında almak istediği bir şey vardır. Büyük ve maddi değeri bulunan bu şeyi almak isteyen kişinin hayalindeki sahip olmak istediği nesne ile alakalı olarak her şeyi yapabileceğini gösteren bir rüyadır.

Aslında rüyasında dilendiğini gören bir kişi, insanın ne kadar tehlikeli bir varlık olduğunu görmektedir. Kişinin hayali ve isteği uğruna yapamayacağı hiçbir şeyin olmadığını gösteren ve insanın kendi tehlikelerinin farkına varmasını sağlayan bir rüyadır.

Rüyasında kendini dilenirken görmek, rüyayı gören kimsenin arzularından ve dünya isteklerinden birtakım duygularından kendi nefsini korumaya çalışması gerekmektedir. Eğer dilenen kişinin tanıdık olduğunu görüyor ise, rüya bu kişi ile ilişkilendirilebilir. Kişinin maddi duygularından, arzu ve hırslarından bir süreliğine arınması demek onun hayatındaki en büyük kazanç olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenen Birini Görmek

Rüyada dilenen birini görmek, rüya sahibinin aynı zamanda tehlikeli bir hayatının olacağına da işaret etmektedir. Dilenen kişinin ya da dilenen kendisinin fark etmeksizin dünya malından feragat etmesi için bir uyarı almış demektir. Bu sayede rüyada dilenen kişiyi görmek, kişinin kendi ile yüzleşmesini ifade etmektedir. Kişi hayattaki maddi arzularına boyun eğmemeli ve isteklerinden feragat edebilmeyi öğrenmelidir.

Rüyada dilenen birini görmek tabiri, rüya sahibi için suç işlemeye ya da bir günaha karışmaya ortak olarak gösterilebilir. Bu şekilde bir rüya gören kişinin kendi ile yüzleşmesi gerekir. Haramdan uzak durması ve dünya malındaki hırs ve arzularını da hem kendisi için hem de yakın ailesi için sorgulaması gerekmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Kadın Görmek

Rüyada dilenci kadın görmek, rüya sahibi olan kişinin yaptığı büyük hatalarından tövbe ederek, Allah’a yöneleceğini işaret etmektedir. Bu sayede rüya sahibi aynı zamanda hem günahlarından arınacaktır hem de çevresindeki kişilerin günah işlemesine engel olacaktır.

Rüyada dilenci kadın görmek ne demek: Aslında bir nevi insanın kendi nefsini terbiyesi olarak ünlü rüya tabircileri ile yorumlanmaktadır. Bu rüyayı gören bir kimse kadın ya da erkek olsun fark etmeden kendi nefsi ile yüzleşmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Erkek Görmek

Rüyada dilenci erkek görmek, rüya sahibinin itibarına gölge düşürmek anlamına gelmektedir. Yapacağı bir işten dolayı rüya sahibinin utanacağını ve çevresindeki insanlara karşı mahcup olacağını göstermektedir. Bu nedenle rüyada dilenci erkek gören bir kimsenin kendi hayatında, özellikle iş yaşantısında çevresindeki insanlara mahcup olmamak adına dikkatli davranması gerekir. Rüya sahibinin gerçek hayatında yapacağı her hareketi ölçüp biçip tartması uygundur.

Rüyada dilenci erkek görmek tabiri aynı zamanda tehlike ile yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin hayatında bulunan birtakım tehlikelere karşı dikkatli olmasını göstermektedir. İş hayatında arkasından kuyusunu kazacak kişilerin olduğuna işaret edilir. Bu kişi çalışmıyor ise yakın akrabalarına bakmalı, çalışıyor ise öncelikli olarak iş hayatındaki kişileri dikkate almalıdır. Herkese güvenmemeli ve sırrı var ise açığa çıkarmamalıdır. Çünkü böyle bir rüya gören kişinin her türlü açığı kollanacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenen Birine Para Vermek

Rüyada dilenen birine para vermek, bir nevi sadaka vermek ile eşdeğerdir. Bu nedenle de temiz duygular ile dünya malından vazgeçmeye işaret edilmektedir. Rüyada dilenen birine verilen para, aslında kişinin kendi günahlarından arınmasının bir kefareti olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sayede rüya sahibinin de dilenciye para vermesi, kendi ile yüzleşmesi geçmişte yaptığı hatalarından ders çıkarması, tövbe etmesi ve günahlarının affedilmesi için bir adım atılmasını göstermektedir. Buradaki sembol olan dilenci kişinin kendi vicdanıdır. Verilen para ise vicdanın rahatlamasının göstergesidir.

Rüyada dilenen bir kişiye para verdiği gören bir kimse, bir yakınının hayır duasını almış demektir. Kısa süre içerisinde muradına kavuşacak demektir. Ahiret hayatını da kurtarmaya yönelik adımlar attığını ya da gelecekte atacağını göstermek anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Para Vermek

Rüyada dilenciye para vermek, Allah rızası için yapılacak bir hayrın kişide yaratacağı manevi mutluluğa işaret eder. Dinine bağlı, haksızlıktan kaçınan, yoksullara el uzatan ve ekmeğini ihtiyacı olanlarla bölüşen biri olunduğuna yorumlanan rüya, bir kazadan verilmiş bir sadakayla kurtulmaya da alamettir. Kötülük yapmak isteyen birinin kendi kuyusuna düşeceğini, kişiye düşmanlık besleyen ve arkasından iş çeviren kimselerin de emellerine ulaşamayacaklarını, rüya sahibinin yakın çevresi tarafından korunacağını tabir eder. Yaşlı bir dilenciye para verdiğini görmek alınacak hayır duasıyla çıkılan yolda başarı yakalanacağını bildirir. Eğitimle ilgilenen kişiler için yeni bir unvana, ticaretle uğraşanlar için de servete ve nam salmaya alamet eder. Bekar biri bu rüyayı görürse kendisinden yaşça büyük bir eşi olur. Zenginlikle dolu, rahat bir hayatın da ifadesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Sadaka Vermek

Korkulardan, kişiyi tedirginliğe iten düşüncelerden ve endişelerden kurtulmaya müjde veren rüya, iç huzura ermeye, hayatın sakin ve stresten uzak şekilde devam etmesine yorulur. Düşkün birine sadaka vermek hasta kimselerin iyi olacaklarına, sağlıklarına kavuşmalarıyla yeniden iş hayatına döneceklerine alamet eder. Günahkar kimseler için ettikleri duaların karşılık bulacaklarına ve Allah’ın kendilerini affedeceğine müjdedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Ekmek Vermek

Nasibini artırmak, elini attığı her işte başarı göstermek, ulvi bir amaca hizmet etmek ve hayırlı bir evlat sahibi olmak manasındadır. Fakir kişiler için beklenmedik fırsatlar sayesinde rızıklarında artış olacağını, işsiz kişiler için hayatlarını kolaylaştıracak paralar kazanacakları bir kapıya, devlet dairesinde iş bulmaya da yorumlanır. Ev içinde bereketli zamanların yaşanacağını bildiren rüya aynı zamanda günahtan uzak kalmak için dikkat edildiğine de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Para Vermenin Psikolojik Yorumu

Kişinin kendisine kötülük yapan kimseleri dahi affettiğine, kin gütmediği gibi, zor durumda herkese yardımcı olduğuna yorulur. Müsriflikten uzak, tutumlu bir hayat sürdüren kişilerin geleceklerini erken yaşta garanti altına almak için çabaladıklarının da göstergesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenci görmek, rüyayı gören kişinin karşısına çıkacak şans ve kısmete yorulur. Rüya sahibi büyük şansa sahip olan bir kimsedir. Hayatı boyunca işsiz kalmayacak ve maddi sıkıntı çekmeyecektir. Sıkıntı, keder ve üzüntü çekmeyecek, mutlu, huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Olduğunu Görmek

Rüyada dilenci olmak, rüya sahibinin çok iyi dostlara sahip olduğuna, eşiyle ve çocuklarıyla beraber mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder. Rüyayı gören kişinin saygın ve itibar sahibi bir kişi olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Para Verdiğini Görmek

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada dilenciye para verdiğini görmek, rüya sahibinin maddi sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder. Kişinin hayatında sürekli başarılı olacağına da yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Kadın Görmek

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada dilenci bir kadın görmek, merhamet olarak tabir edilir. Rüya sahibinin umutlarının bittiği bir zaman karşısına çıkacak şansa ve kısmete rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Kovduğunu Görmek

Rüyada dilenci kovduğunu görmek, rüya sahibinin kısmetini ve şansını kovacağını tabir eder. Bu hatasından dolayı büyük pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir. Rüyada dilenci kovmak, büyükten yardım almaya alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenci görmek, rüya sahibinin karşısına çıkacak olan büyük ve temiz ekmek kapıları demektir. Kişinin rüyasında dilenci görmesi, rüya sahibinin şanslı olduğu ve hiç işsiz kalmayacağı anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci ile Kavga Ettiğini Görmek

Rüyayı gören kişinin hayatında yeni gelişmelerin olacağına yorulur. Rüya sahibinin çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandır üzüldüğü, canını sıktığı durumların ortadan kalkacağına, sorunların çözüme ulaşacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Dövdüğünü Görmek

Kişinin rüyasında dilenci dövdüğünü görmesi, rüya sahibinin iş yaşamında karşılaştığı problemlerden ötürü aldığı borcu geri çok zorlanarak ve sıkıntıya düşerek ödeyeceği demektir. Kişinin yaşadığı sorunların ardından rahat bir nefes alacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kapıya Dilenci Geldiğini Görmek

Rüyada kapıya dilenci geldiğini görmek, kişinin iş ve aile yaşamında güzelliklerle ve hayırlı işlerle karşılaşacağına alamet eder. Rüya sahibinin işlerinin rayına gireceğine ve mutlu günlerin kapıda olduğuna işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciden Korktuğunu Görmek

Rüyada dilenciden korktuğunu görmek, kişinin sevinç verici bir durumdur ve iyiye işarettir. Rüyada korku, itimat ve imana rivayet eder. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada dilenciden korkmak, güzel haberler almaya delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Yemek Verdiğini Görmek

Rüyada dilenciye yemek vermek herhangi bir sorun yaşamayacağına alamettir. Kişinin rüyasında dilekciye yemek verdiğini görmesi, rüya sahibinin uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciden Para Aldığını Görmek

Kişinin rüyasında dilenciden para aldığını görmesi, rüya sahibinin başarılı ve kazançlı olacağına yorulur. Kişinin maddi imkanların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Dilenci Görmek

Rüyada erkek dilenci görmek, kişinin hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağı anlamına gelir. Allah'ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceği demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kör Dilenci Görmek

Rüyayı gören kişinin işlerinin düzeleceği manasına gelir. Rüya sahibinin rüyasında kör dilenci görmesi, kişinin her şeyin iyiye doğru gideceğine delalet eder. Rüya sahibinin başarılarının bir ömür süreceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Dilenci Görmek

Rüyada kadın dilenci görmek, kişinin başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına alamet eder. Rüya sahibinin ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşını Dilenci Olarak Görmek

Kişinin rüyasında arkadaşını dilenci olarak görmesi, rüya sahibinin sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceği demektir. Kişinin zararların telafi edileceğine rivayet eder. Rüyada dilenci arkadaş görmek, sorunların üstesinden gelmeye yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilencinin Zorla Eve Girdiğini Görmek

Rüyada dilencinin zorla eve girdiğini görmek, sevdalı kimselerin arsına girecek bir kara kediye, yani işgüzar, dedikoducu, kıskanç birinin varlığına yorumlanır. Aile içine fesat sokulmaya çalışıldığına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
DİLENCİ
Dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir.Rüyada dilenci görmek işlerin yakın zamanda düzeleceğine işarettir. Dilenciye sadaka vermek sorunların artık geride kalacağı anlamındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Kişinin rüyasında dilendiğini ve para istediği kimselerin kendisine bir şey verdiğini görmesi; o kimsenin hayra kavuşacağına, rüyasında dilendiği halde bir şey verilmediğini görmesi; o kimsenin sıkıntıya kalacağına ve zarar göreceğine işaret eder
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci görmek ne anlama gelir ?

Rüyada dilenci görmek işlerin kısa süre sonra yoluna gireceği anlamına gelir. Dilenciye sadaka vermek sıkıntıların geride kalacağı, dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Para Vermek / Rüyada Dilenci Görmek Tabiri
Rüyada dilenciye para vermek, Allah rızası için yapılacak bir hayrın kişide yaratacağı manevi mutluluğa işaret eder.


Dinine bağlı, haksızlıktan kaçınan, yoksullara el uzatan ve ekmeğini ihtiyacı olanlarla bölüşen biri olunduğuna yorumlanan rüya, bir kazadan verilmiş bir sadakayla kurtulmaya da alamettir. Kötülük yapmak isteyen birinin kendi kuyusuna düşeceğini, kişiye düşmanlık besleyen ve arkasından iş çeviren kimselerin de emellerine ulaşamayacaklarını, rüya sahibinin yakın çevresi tarafından korunacağını tabir eder. Yaşlı bir dilenciye para verdiğini görmek alınacak hayır duasıyla çıkılan yolda başarı yakalanacağını bildirir. Eğitimle ilgilenen kişiler için yeni bir unvana, ticaretle uğraşanlar için de servete ve nam salmaya alamet eder. Bekar biri bu rüyayı görürse kendisinden yaşça büyük bir eşi olur. Zenginlikle dolu, rahat bir hayatın da ifadesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Kovmak

Büyük bir şansı ve kısmeti tepmeye, sonrasında da ne kaybettiğini fark edip, yapılan hatayı anladıktan sonra başını taştan taşa vurmak anlamına gelir. Rüya sahibi, bir anlık zaafının ya da verdiği yanlış kararının kurbanı olacak, bir daha ele geçirilmeyecek kadar büyük bir fırsatı kaçırmış olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Para Vermenin  Yorumu

Kişinin kendisine kötülük yapan kimseleri dahi affettiğine, kin gütmediği gibi, zor durumda herkese yardımcı olduğuna yorulur. Müsriflikten uzak, tutumlu bir hayat sürdüren kişilerin geleceklerini erken yaşta garanti altına almak için çabaladıklarının da göstergesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Görmek

Rüyada dilenci görmek, rüya sahibinin karşısına çıkacak olan büyük ve temiz ekmek kapılarına delalet eder.

Rüya sahibi çok şanslıdır çünkü hiç işsiz kalmayacak, bir işini kaybetse karşısına diğeri çıkacak ve uzun süreli işsiz kalıp, parasızlık ve yokluk çekmeyecek demektir. Rüyada dilenci görmek, rüya sahibinin hayatı boyunca karalar bağlamasını, yanıp yıkılmasını, ümitsiz olup gözyaşına boğulmasını gerektirecek durumlarda kalmayacağına tabir edilir. En acılı gününde bile kendisine Allah tarafından büyük bir dayanma gücü ve sabır gelecek, en zor gününü de en azından saçlarını ağartmasına neden olacak kadar büyük bir acı hissetmeden atlatacaktır. Yani rüyada dilenci görmek, hayır bulmak anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Kadın Görmek


   

Allah tarafından gelecek olan yardıma ve merhamete delalet eder. Rüya sahibinin en ümitsiz olduğu ve her şeyin bittiğini düşündüğü anda umutlarının yeniden filizlenmesini sağlayacak bir gelişme olacağına ve karşısına bir kurtuluş kapısı açılacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Olmak

Rüya sahibinin okumuş, kültür, makam ve itibar sahibi kimse olacağı anlamına gelir. Rüyasında dilenci olduğunu gören kişinin elinde öyle yüksek başarılı bir diploma olacaktır ki gittiği her kapı kendisi için ardına kadar açılacaktır diye yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Sadaka Vermek

Esenlik bulmak, dertlerin ağır yükünden kurtulmak, maddi sıkıntıları geride bırakmak şeklinde tabir edilir. Rüya sahibi hep hayalini kurduğu mutlu günlere kavuşacak ve yaşadığının farkına varacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Görmek

Rüyada dilenci görmek;  rüya sahibinin karşısına çıkacak olan büyük ve temiz ekmek kapılarına delalet eder. Rüyada dilenci görmek, rüya sahibinin hayatı boyunca karalar bağlamasını, yanıp yıkılmasını, ümitsiz olup göz yaşına boğulmasını gerektirecek durumlarda kalmayacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Sadaka Vermek

 Rüyada dilenciye sadaka vermek;  her durumda mutluluk ve ikbale delalet eder. Rüyada dilenciye sadaka verdiğini gören, eğer alim ise, ilminden kazanır, eğer bir devlet adamı ise san ve şerefi artar, tüccar ise ticareti çoğalır sanatçı ise halk ondan fayda görür. fakir ise zengin olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Olmak

Rüyada dilenci olmak; rüya sahibinin sorunlardan uzak kalacağına, üne ermeye, hüner sahibi bir kimseye, aşk hayatının yolunda olduğuna, sevinmeye, taleplerin yerine geleceğine işarettir Başka bir değişle  Rüyada dilenci olduğunu görmek  korkuya, ticari kayba, rahatının kaçacağına yorumlanmaktadır. Rüyasında dilenci olduğunu gören kimse gözü dışarıda olan harama el uzatan, çıkarları uğruna insanlara zarar vermekten çekinmeyen, ailesini ve sevdiklerini göz ardı edip büyüme hırsı gütmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenmek

 Rüyada dilendiğini görmek; maddi zarar göreceğine çevrendeki dost görülen kişilerin sizin üzerinizden menfaat sağlayamayacağı için yalnız bırakılacağına yorumlanır. Rüyada dilenmek ya da dilendiğini görmek aynı zaman da kötü arkadaşlıklar kurarak başınızı derde sıkıntıya sokacağınıza, boyunuzu aşan suçlar işleyerek hem kendinizi hem de sizi seven insanları üzeceğinize, gözünüzü kör eden para hırsı yüzünden elinizdekileri kaybedip yalnız ve çaresiz kalacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Olduğunu Görmek

 Rüyada dilenci olduğunu görmek; sorunlardan uzak kalacağına, üne ermeye, hüner sahibi bir kimseye, aşk hayatının yolunda olduğuna, sevinmeye, taleplerin yerine geleceğine işarettir. Başka bir değişle  Rüyada dilenci olduğunu görmek  korkuya, ticari kayba, rahatının kaçacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Çocuk Görmek

Rüyada çocuğunu dilenirken görmek; faydalı işler yapacağına, sıcakkanlı orta yaşlı yabancıya, rahata, bonkör tanıdığa, düşkünlükten kurtulmaya, ilişkisinin yolunda olduğuna, sağlığa, rızkın verimli olacağına, mutluluğa kavuşmaya, yetenekli bir kişiye ikili ilişkilerde mutluluğa delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Dilenci Görmek

Rüyada kadın dilenci görmek; Allah tarafından gelecek olan yardıma ve merhamete delalet eder. Rüya sahibinin en ümitsiz olduğu ve her şeyin bittiğini düşündüğü anda umutlarının yeniden filizlenmesini sağlayacak bir gelişme olacağına ve karşısına bir kurtuluş kapısı açılacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Para Vermek

 Rüyada dilenciye para vermek; sadaka, belaların define, hastaların iyileşmesine, rızk ve berekete, nimete delalet eder. Yararlı uğraşlar gerçekleştireceğine, mal varlığına gelecek fazlalığa, iyi uğraşlara gireceğine, yüksek ticari kazançlara, varlıklı yabancıya, düşkünlükten feraha çıkmaya, sakin olacağına, Salih çocuğa, güvenli olmaya, birikmiş paraya, imrenilen bir birlikteliğe işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilencilik Yaptığını Görmek

Rüyada dilencilik yaptığını görmek; hoşgörüsüz bir kişiye, sağlığın kötüleşeceğine, mes’uliyetten dolayı mağdur olunacağına, kıymet kaybetmeye, ticari kayba işarettir. Rüyasında dilencilik yaptığını gören kimse evine helal lokma götüren, alın teri dökerek para kazanan, ailesini ve sevdiklerini her şeyden herkesten üstün tutan kimselere yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Sadaka Vermek

Rüyada dilenciye sadaka vermek; kötüye işarettir. İş hayatında sıkıntılı bir döneme girileceğine maddi ve manevi anlamda huzursuzluğa erişileceği ne işarettir. Bu rüya olumlu olarak ta kişinin yaptığı yardımlarla mevlanın gönül kapılarını aralayıp huzura ereceğine, yaptığı her işte helal kazançlar elde edip kazancının bereketine nail olacağına, kazandığı alın teri ile ailesine helal lokma götüreceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Doyurmak

 Rüyada dilenciyi doyurmak; sağlığa, paranın temiz olmasına, zahmetsiz kazanılan paraya, hayırlı işlere, dostlarla birlikte mutlu olmaya, duygusal külfeti bulunan tanımadığı bir kişiden kurtulmaya, sözüne sadık durulacağına, fakirlikten uzak durmaya, aydınlık yarınlara, güler yüzlü genç kadına, gönül ilişkilerinde muvaffakıyete delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Adam Görmek

Rüyada dilenci adam görmek; rüya sahibinin umutlarının yitirdiği anda görmesi ve yeniden her şeyin düzelmesine neden olacaktır. Dilenci rüyası genel olarak zor kazanç elde etmek ve kısa dönem böyle sürmesi ile yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Görmenin Psikolojik Anlamı

Rüyada dilenci görmenin birden fazla şekilde farklı yorumları vardır. Gerçek hayattaki anlamıyla birebir aynı yorumu içeren dilenci rüyasını sizler için sitemizde ayrıntılı bir şekilde dile getirdik. Dilenci  sembolü içeren  tüm rüyalarınızın yorumlarınızı sayfamızda paylaşabilir aynı gün içinde yorumlarınızın cevabına ulaşabilirsiniz. Rüyada dilenci görmek birden fazla farklı şekillerde dile getirilmiştir. Rüyada dilenmek, sevdikleriniz insanlara karşı mahcup olacağınız bir işe girip pişmanlık duyacağınıza, rüyada dilenci olmak, kolaya kaçıp haram mala yönelmeye, rüyada dilenciye sadaka vermek, hayırlı bir işe vesile olarak insanların sevgisini kazanıp onların hayır duasını alacağınıza rüyada dilencilik yaptığını görmek, çıkarları uğruna yaşayan bencil, kendisinden başka kimseyi düşünmeyen insanlara yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Görmek

Rüyada dilenci görmek, rüyada dilencinin içinde bulunduğu duruma göre farklılıklar gösterir. Rüya sahibinin karşısına çıkacak olan hayırlı iş fırsatları olarak tabir edilir. Rüya sahibi her zaman kendi kişiliği ve yeteneklerine göre iş bulacağına ve hiçbir şekilde işsiz kalmayacak ve rahat bir şekilde yaşayacağına delalet eder. Rüyada dilenci görmek, hayırlı ilim öğrenmeye çalışan bir öğrenci olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Para Verdiğini Görmek

Rüya sahibi dertlerine derman bulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulacağına ve refaha kavuşacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi hayal ettiği güzel günlerin yakın olduğuna, fakirlik yüzü görmeyeceğine, varlık içinde yaşayacağına işaret eder. Rüyada dilenciye para verdiğini görmek, rüyada sahibi yapacağı bir işi önce işin ustalarının fikrini alarak işe gireceğine ve bundan dolayı işinden daha da başarılı olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Dilenci Olarak Görmek

Rüyada kendini dilenci olarak görmek, birçok farklı şekilde tabir edilir. Rüya sahibi ülkenin en büyük üniversitesinde eğitim alarak, büyük bir başarıya imza atacağına işaret eder. Bir başka tabire göre, rüyada kendini dilenci olarak görmek, rüya sahibi görgüsüz bir kişiyle arkadaş olacağına, işleri kötüye gideceğine, geçici sağlık sorunları yaşayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciyi Kovduğunu Görmek

Rüya sahibi zaaflarına yenik düşerek hayatının en büyük hatasını yapacağına, kaçırdığı fırsatları düşündükçe pişmanlığı daha da artacağına işaret eder. Rüyada dilenciyi kovduğunu görmek, birinin günahını alarak arkasında dedikodular yaparak günah işlediğine, yaptığı işten rehavete kapılarak zarar edeceğine işaret eder. Rüyada dilenciyi kovduğunu görmek, rüya sahibi kibirli davranışlarını nedeniyle toplumda sevilmeyen ve hep dışlanan biri olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaşlı Bir Dilenci Görmek

Rüyada yaşlı bir dilenci görmek, rüya sahibi korku ve endişelerinden kurtulacağına, iç huzura ereceğine delalet eder. Rüyayı gören kişi hasta biriyse yakında derdine derman bulacağına, ettiği tüm duaları kabul olacağına delalet eder. Rüyada yaşlı bir dilenci görmek, rüya sahibi kendisine kötülük yapan insanları dahi affettiğine kimseye kin ve nefret gütmediğine, en zor zamanlarda bile insanlara yardımcı olduğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocukların Dilencilik Yaptığını Görmek

Rüyayı gören kişi faydalı işler yaparak, kimseye muhtaç olmadan rahat bir şekilde yaşayacağına, çocuk ruhlu sevecen bir eş bulacağına işaret eder. Bir başka tabire göre rüyada çocukların dilencilik yaptığını görmek, yeni tanıdığı kişilere dikkat etmesi gerektiğine, her yüzüne gülenin gerçek dost olmadığına, herkese de güvenilemeyeceğine, küçük ve önemsiz bir olayın büyük gelişmelere vesile olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kör Dilenci Görmek

Rüyada kör dilenci görmek, iki farklı şekilde tabir edilir. Maddi ve manevi olarak iyi bir noktaya geleceğine, çevresinde söz sahibi olacağına, büyük bir itibar göreceğine, yıllardır komşuluk yapan birisine aşık olacağına, daha önce bu güzel insanı niye fark etmediğine şaşıracağına işaret eder. Rüyada kör dilenci görmek, rüya sahibi uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların zor zamanda kendisine sırt çevirdiğine ve rüya sahibinin çok üzülmesine sebep olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Dilenci Görmek

Rüyada kadın dilenci görmek, rüya sahibi herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili her şeyden vazgeçerek kendisini ahirette adayacağına, kısmeti günden güne artacağına, merhamet dinleyen herkese merhamet edeceğine işaret eder. Rüyada kadın dilenci görmek, rüya sahibi hayırlı bir evlilik yapacağına ve hayatını en iyi şekilde yaşayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciden Para Almak

Rüyada dilenciden para almak, endişe veren olayların biteceğine, güzel ve hayırlı haberler alıp ailesiyle beraber mutlu olacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret eder. Rüyada dilenciden para almak, rüya sahibi  kibirli davranışlarını terk ederek daha insancıl davranacağına ve çevresinde bulunanların sempatisini tekrar kazanacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Kovmak

Rüyada dilenci kovmak, rüya tabircileri üzerinde anlaşamadığı ender rüyalardan biridir, birçok farklı anlamlarda tabir edilmiştir. Rüya sahibi işinde hep yerinde sayacağına ve işinde bir türlü ve ilerlemeyeceğine, iş hayatında sürekli aksilikler üst üste geleceğine işaret eder. Bir başka tabire göre rüyada dilenci kovmak, çok hayırlı işlere imza atacağına, hatalarını farkına vararak pişman olacağına, bir daha hata yapmamak için daha dikkatli olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çingene Dilenci Görmek

Rüyada çingene dilenci görmek, ilk bakışta kötü bir rüya olarak görülse de gerçekte hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişi kendisine olan özgüveni yüksek olacağına, sıkıntıları biteceğine, düşmanları artık tehlike olmaktan çıkacağına işaret eder. Rüyada dilenci çingene görmek, rüya sahibi hayırlı evlat sahibi olacağına, evladı ilerde büyük bir alim olacağına, kısmetli bir yıl geçireceğine işaret eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Ekmek Verdiğini Görmek

Rüyada dilenciye para değil de ekmek verdiğini görmek, riyakarlık olarak tabir edilir. Rüya sahibi için büyük zararlara yol açacak bir olay yaşayacağına işaret eder. Rüyada dilenciye ekmek verdiğini görmek, rüyada sahibinin önüne çıkan fırsatları kaçıracağına bu fırsatlar aklına geldikçe üzüleceğine ve uzun süre pişmanlık duyacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Dövmek

Rüyada dilenci dövmek, rüya sahibi vatanı ve milleti için güzel çalışmalar yapacağına ve daha sonra nazara geleceğine, kendisini dünya malına kaptıracağına günah işlemekten korkmayacağına, maddi ve manevi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder. Rüyada dilenci dövmek, rüya sahibi büyük bir sıkıntıya düşeceğine ve yardıma muhtaç duruma düşeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Görmek

Rüyada dilendiğini ve karşılığında para aldığını görmek, kişinin hayırlı bir iş yaptığına ve mükâfatını alacağına işaret eder. Dilendiği ve karşılığında para almadığını görmek ise, sıkıntılı bir durum yaşayacağı yönünde yorumlanır. Başka birinin dilendiğini görmek ise hayır için bir şey yapılması yönünde mesaj verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenci görmek

Rüyada dilenci görmek işlerin yakın zamanda düzeleceğine işarettir.

Dilenciye sadaka vermek sorunların artık geride kalacağı anlamındadır.

Dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir.

Rüyada dilenci görmek, şans demektir.

Rüyada dilenci görmek, para durumunuzun yakında düzeleceği anlamına gelir.

İşlerin kısa bir süre sonra yoluna gireceğine işaret eder.

Dilenciye sadaka vermek ise işlerin kısa bir süre sonra yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada dilendığını ve para istediği kimselerin kendisine bir şey verdiğini gören, hayır ve menfaate erer; dilendigi halde bir şey verilmedığını gören, sıkıntıya düşer ve zarara ug-rar.

Bir başka rivayete göre de rüyada görülen dilenci, ilmi ögrenen talebeye eğer istediği şey kendisine verildiyse talep ettiği ilme nail olmasına işarettir.

Dilencinin alçak gönülllü ve mütevazi olması, kurtulus ve zaferdir.

Dilenciler, üzüntü ve sıkıntıya, kendisi için ariz olacak fakirlige işarettir.

Bir kimsenin rüyada birtakim dilencilerin kendi malından aldiklarim görmesi, zarar ve büyük şiddete, rüya sahibinin veya kendisinin isinde çalisan yardımcilarin vefat ctmelerine işarettir.

Bir takım dilencilerin kendi bulunduğu yere gitmeleri, evinde meydana gelecek dagilma ve perisanligi işarettir.

Evinde bulunan eşyalardan bir şey aldilarsa, bu rüya büyük zarara işarettir.

Dilendığını ve kendisine de bir şeyler verildığını gören kimse, zelil olur.

Rüyada dilenci görmek işlerin kısa süre sonra yoluna gireceği anlamına gelir.

Dilenciye sadaka vermek sıkıntıların geride kalacağı, dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir.

Rüyada dilenci görmek işlerin kısa süre sonra yoluna gireceği anlamına gelir.

Dilenciye sadaka vermek sıkıntıların geride kalacağı, dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir.

Temiz yüzlü dilenci ilim istemeye, hayrı dilemeye, pejmurde kılıklı dilenci zillete, pişman olunacak işlere delalet eder.

Dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Görmek Neye İşarettir?

Dilenci görmek ile ilgili rüyalar içten pazarlıklı kişilere işaret eder, kişinin yalan ve ihanet şebekeleri tarafından iftiraya maruz bırakılacağına ve bu nedenle ruhsal anlamda çöküntü yaşayabileceğine gönderme yapar.

Dolayısıyla bu rüya, yalan ve ihanetin, içten pazarlıklı kişilerin çevirdiği entrikaların, endişe ve kaygının göstergesi ve sembolü olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bununla birlikte kişinin Allah’a yönelip nefsini terbiye etmesi ve ahiret yurdu için çalışması gerektiğinin sembolü olarak da karşımıza çıkan bu rüya, kişinin dünya hayatına çok fazla meyil göstermemesi, ahiret hayatı için de çalışması gerektiğinin vurgusu olarak ön plana çıkar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenci görmek, okumak, okul konusunda hayırlıdır. İstenilen okul kazanılacağına, okulun rahatlıkla bitirileceğine, çok bilgili olunacağına, rüyayı gören kişinin ilim irfan sahibi olup etrafındakiler tarafından çok saygı göreceğine yorumlanır. Rüyanızda dilenciye sadaka veriyorsanız, çok istediğiniz bir iş olacak demektir. Olmasını umut ettiğiniz bir şeyin en kısa zamanda hayırlı bir şekilde olacağına delalet eder. Rüyada dilenci görmek hayatınızda herhangi bir şeyde büyük başarı sağlayacağınız anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenciye bağırmak, pek hayra yorumlanmaz. Yapacağınız bir hata sonucu birinden azar işiteceksiniz, çok ağır laflar duyup çok üzüleceksiniz anlamına gelir.

Rüyada dilenciyi doyurmak eve bolluk, bereket geleceğine, hanedeki bir sorunun çözüleceğine işaret eder.

Rüyada dilenciyi dövmek, düşman kazanmak anlamına gelir. Bir arkadaşınızın bir olay sonunda düşmanınız olacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen dilenci yaşlı bir kadınsa, uzun süre içinize dert olmuş bir durumdan, sıkıntılarınızdan, üzüntüden, kederden kurtulup ferahlayacaksınız diye yorumlanır. Rüyasında yaşlı dilenciye para veren kişi bir toplulukta çok meşhur olacak, herkes tarafından çok beğenile takdir edilen, çok alkışlanacak bir iş yapacaktır. Rüyanızda çocuğunuz dilenciye para veriyorsa, çocuğunuz ilerde istediği okulları kazanıp, devlette en yüksek mevkilere çıkacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda dilenen siz iseniz, girişeceğiniz bir işte yüksek mevkilerde birilerinin yardımına ihtiyacınız olacak, bu insanlardan yardım isteyeceğiniz anlamına gelir. İşinizin hallolması için çok fazla çaba sarf edecek, bu uğurda çok paralar harcayacağınız, sonunda işlerinizi yoluna koyabileceğiniz anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenciye para vermek çok hayırlı bir rüyadır. Hem dilenci görmek hem para verdiğinizi görmek ayrı ayrı çok iyidir. Bir yerden çok yüklü miktarda miras kalacağına işarettir. Sıkıntılı anınızda borçlarınızı kapatacak ve artacak yüklü bir miktar paranın hiç beklemediğiniz bir yerden ve hiç beklemediğiniz bir zamanda geleceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenci görmek

Rüyada dilenci görmek, şans, para durumunuz yakında düzeleceğinin müjdecisidir. Rüyada dilenci görmek, tembelliği seviyorsunuz ancak hep dört ayak üstüne düşüyorsunuz. Şansınız sizin geçim sıkıntısına düşmenizi engelliyor. Bir iş kapısı kapansa başkası açılıyor. Rüyada dilenci görmek, metanetli bir yapıya sahipsiniz. Her acıyı göğüsleyebilirsiniz.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenci kadın görmek

Rüyada dilenci kadın görmek, herşey bitti dediğiniz anda daha kuvvetli bir şekilde yeniden başlayacak..
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada temiz yüzlü bir dilenci görmek

Rüyada temiz yüzlü dilenci görmek, bilime, öğrenmeye açık olmaya, hayırlı isteklere işaret eder.
Rüyada alçakgönüllü ve mütevazı bir dilenci görmek

Rüyada alçakgönüllü ve mütevazı bir dilenci görmek, sizin için kurtuluş ve zaferdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir dilenciyi evde görmek

Rüyada bir dilenciyi evde görmek, şansınız da, kazancınız da artacak.
Rüyada dilencilik yaptığını görmek

Rüyada dilencilik yaptığını görmek, insanlara muhtaç hale düşmeye, başkalarından yardım almaya, günahkar olmaya işarettir. Rüyada dilencilik yapmak, kimi yorumculara göre kolaylıkla mal ve mülke sahip olmaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilen­ip para toplayamadığını görmek

Rüyada dilen­diği halde para toplayamadığını görmek, sıkıntıya ve zahmete işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir dilenciyi kovduğunu görmek

Rüyada bir dilenciyi kovduğunu görmek, önünüze çıkan bir kısmeti veya fırsatı kaçıracaksınız. Pişmanlığını yaşayacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir di­lenciyi dövdüğünü görmek

Rüyada di­lenciyi dövdüğünü görmek, sıkıntılı günler yaşayacaksınız. Maddi sıkıntılar da kapıda..
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenciden bir şey aldığını görmek

Rüyada dilenciden bir şey aldığını görmek, rüya sahibi sıkıntıya düşecek, maddi olarak zarara uğrayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendinden dilcinin gizlice bir şeyler aldığını görmek

Rüyada kendinden dilcinin gizlice bir şeyler aldığını görmek, rüya sahibi için büyük zararlara yol açacak bir olay yaşanacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenciye sadaka verdiğini görmek

Rüyada bir dilenciye sadaka verdiğini görmek, hayırsever ve paylaşmayı bilen bir kişiliğe sahipsiniz. Hayalleriniz gerçekleşecek, mutlu olacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir dilenciyi doyurduğunu görmek

Rüyada bir dilenciyi doyurduğunu görmek, hayırlı bir iş yaparak, manevi kazanç sağlayacağını belirtir. Aynı zamanda başarı, macera, tutku gibi” şeylere olan isteğin göstergesidir. Benliğinizin ihmal ettiği ve ilginize aç olan bölümleri işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir dilenciye ekmek verdiğini görmek

Rüyada dilenciye ekmek verdiğini görmek, riyakarlığa yorulur.
Rüyada dilenciye su verdiğini görmek

Rüyada dilenciye su verdiğini görmek, dilinizi tutmayı başarsanız daha az zarar görürdünüz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Görmek

Rüyada dilenci görmek, öğrenciye delalet eder. Eğer rüyada dilenciye istediği şey verilse, öğrenciye de istediği bilgi verilecek manasına gelir.. Bir kimse, malının dilenciler tarafından alındığını görse, işinde çok büyük zarara uğrar ve bu rüya çalışanlarından bazılarının öleceğine işaret eder. Dilencilerin rüya sahibinin evine geldiklerini ve evinden bir şeyler aldıklarını görmek, çok büyük zarar ve ziyan anlamına gelir.

Rüyada görülen dilenci, ilim öğrenen öğrenciye eğer istediği şey kendisine verildiyse talep ettiği ilme kavuşmasına işarettir. Dilenciler, üzüntü ve sıkıntıya, kendisi için oluşacak fikre yorumlanır.

Bir kimsenin rüyada birtakım dilencilerin kendi malından aldıklarını görmesi, zarara yorumlanır. Bir bölüm dilencinin kendi bulunduğu yere gitmeleri, evinde meydana gelecek dağılma ve perişanlığa yorumlanır. Evinde bulunan eşyalardan bir şey aldılarsa, bu rüya büyük zarara yorumlanır. Dilenci, öğrenen; dilenilen kimse de, alimdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenci görmek, işlerinizde gevşek dav­randığınız ve tembel olduğunuz, dilenciye ekmek vermek, ikiyüz­lülük işaretidir. Dilenciye su vermek, sözlerinizden zarar görmeye işaret eder. Dilenciyi kapıdan koymak fena bir iş yapacağınıza, di­lenciyi dövmek sıkıntıya düşüp yardıma muhtaç olmaya, kendini dilenci olarak görmek, zengin olmaya işaret eder. Dilenciyi evde görmek, iş hayatında şansınızın açıldığına işaret olarak yorumlanır.

Bir kimse rüyasında kendisinin dilendiğini ve kendi­ne para veya bir şeyler verildiğini görürse, bu rüyası, ha­yırlıdır. Eline bir menfaat geçeceğine işarettir. Dilendiği halde kendisine bir şeyler verilmediğini görse, bu rüyası, iyi değildir. Onun, üzüntüye ve sıkıntıya veya zarara uğrayacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmam-ı Nablusi’nin yorumu:

Rüyada dilenci görmek, ilim tahsil eden (ilim öğrenen) talebeye (öğrenciye) işarettir. Eğer istediği (dilediği) şey kendisine verildiğini (rüyada) gördüyse, talep ettiği (öğrenmek istediği) ilme kavuşmasına o ilmi tahsil edeceğine (öğreneceğine) işarettir.

Rüyasında dilenciden bir şey aldığını gören kişinin bu rüyası onun bir sıkıntıya veya bir zarara uğrayacağına işarettir.

Bir kimsenin rüyada temiz yüzlü dilenci görmesi, ilim öğrenen talebeye, hayrı dileme­ye, eğer istenen şey kendisine verildiyse talep ettiği ilme nâil olmasına işârettir.

Rüyada alçak gönüllü ve mütevazı bir di­lenci görmek, kurtuluş ve zafere işâret eder.

Rüyada pejmürde kılıklı dilenci görmek, Pişman olunacak işlere işâret eder.

Bazen de dilenci görmek, üzüntü, keder ve sıkıntıya, kendisi için arız olacak fakirliğe işârettir.

Bazı kere de rüyada dilenci görmek, tem­belliğe işârettir.

Bir adamın rüyada birtakım dilencilerin kendi malından aldıklarını görmesi, zarara ve büyük şiddete işâret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenci Görmek

Rüyada dilenci görmek kötü giden işlerin kısa bir süre sonra yoluna gireceğine işarettir. Dilenciye sadaka vermek ise işlerin kısa bir süre sonra yoluna gireceğine yorumlanır. Dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü, iyilik ve güzel günlerin geleceğine işarettir. Dilenci görmek parasal konularda rahata kavuşacaksınız demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenci görmek, öğrenciye delalet eder. Eğer rüyada dilenciye istediği şey verilse, öğrenciye de istediği bilgi verilecek manasına gelir.. Bir kimse, malının dilenciler tarafından alındığını görse, işinde çok büyük zarara uğrar ve bu rüya çalışanlarından bazılarının öleceğine işaret eder. Dilencilerin rüya sahibinin evine geldiklerini ve evinden bir şeyler aldıklarını görmek, çok büyük zarar ve ziyan anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada birtakım dilencilerin kendi malından aldıklarını görmesi, zarara yorumlanır. Bir bölüm dilencinin kendi bulunduğu yere gitmeleri, evinde meydana gelecek dağılma ve perişanlığa yorumlanır. Evinde bulunan eşyalardan bir şey aldılarsa, bu rüya büyük zarara yorumlanır. Dilenci, öğrenen; dilenilen kimse de, alimdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenci görmek, işlerinizde gevşek dav­randığınız ve tembel olduğunuz, dilenciye ekmek vermek, ikiyüz­lülük işaretidir. Dilenciye su vermek, sözlerinizden zarar görmeye işaret eder. Dilenciyi kapıdan koymak fena bir iş yapacağınıza, di­lenciyi dövmek sıkıntıya düşüp yardıma muhtaç olmaya, kendini dilenci olarak görmek, zengin olmaya işaret eder. Dilenciyi evde görmek, iş hayatında şansınızın açıldığına işaret olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyasında kendisinin dilendiğini ve kendi­ne para veya bir şeyler verildiğini görürse, bu rüyası, ha­yırlıdır. Eline bir menfaat geçeceğine işarettir. Dilendiği halde kendisine bir şeyler verilmediğini görse, bu rüyası, iyi değildir. Onun, üzüntüye ve sıkıntıya veya zarara uğrayacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenci görmek, ilim tahsil eden (ilim öğrenen) talebeye (öğrenciye) işarettir. Eğer istediği (dilediği) şey kendisine verildiğini (rüyada) gördüyse, talep ettiği (öğrenmek istediği) ilme kavuşmasına o ilmi tahsil edeceğine (öğreneceğine) işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında dilenciden bir şey aldığını gören kişinin bu rüyası onun bir sıkıntıya veya bir zarara uğrayacağına işarettir.

Bir kimsenin rüyada temiz yüzlü dilenci görmesi, ilim öğrenen talebeye, hayrı dileme­ye, eğer istenen şey kendisine verildiyse talep ettiği ilme nâil olmasına işârettir.

Rüyada alçak gönüllü ve mütevazı bir di­lenci görmek, kurtuluş ve zafere işâret eder.

Rüyada pejmürde kılıklı dilenci görmek, Pişman olunacak işlere işâret eder.

Bazen de dilenci görmek, üzüntü, keder ve sıkıntıya, kendisi için arız olacak fakirliğe işârettir.

Bazı kere de rüyada dilenci görmek, tem­belliğe işârettir.

Bir adamın rüyada birtakım dilencilerin kendi malından aldıklarını görmesi, zarara ve büyük şiddete işâret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmamı Nablusi Rüya Tabirleri : Dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir.Rüyada dilenci görmek işlerin yakın zamanda düzeleceğine işarettir. Dilenciye sadaka vermek sorunların artık geride kalacağı anlamındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman Rüya Tabirleri : Rüyasında dilendiğini ve talepte bulunduğu kimselerin kendisine bir şeyler verdiğini gören, hayra ve menfaate erer. Dilendiği halde bir şey verilmediğini gören, müşkülata uğrar. Zararı olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenci görmek, dilenen birini görmek;

Çevrenizde yardıma ihtiyacı olan bir takım insanların varlığının habercisidir. Size bir işarettir. Bu rüyayı gören kişi zaten yardım sever ve insan canlısıdır. Bu yardıma muhtaç kişilerin yardımına koşup, Allah rızası için bir sevap işleyecek demektir. Bunun yanı sıra rüyayı gören kişinin düzgün çalışma ahlakından dolayı en iyi mevkilerden iş teklifleri alıp daha kazançlı işlere atılacağının habercisidir. Bazı yorumculara göre rüyasında dilenci görmek ilerde geçim sıkıntısı çekme korkusu içinde olan fakat böyle bir şeyin yaşanmayacağının da göstergesidir. Birinden hayır görmek de demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında dilendiğini görmek;

Uzun vade de adım adım kazanılacak kazanca bolluğa berekete işaret eder. Rüya sahibi iş hayatında başarılı ve dürüst bir insandır. Bu tutum ve davranışlarıyla, dürüstlüğüyle çok iyi yerlere kimseye muhtaç olmadan dişiyle tırnağıyla gelecek. Çevresindeki insanlarda bu duruma sevinecek ve her zaman destek olacaklardır. Düşmanlık beslenmeyen sevilen biri olunduğuna da işaret eder bu rüya. Aynı zaman da bu rüyayı gören kişi dilenci olduğunu gören kişi tahsil hayatında en iyi makamları bitirecek ve bu ömrü boyunca çok çaba sarf ederek en iyi yerlerde olunacağına da işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciyi Terslemek, Kovmak;

Elde edilecek kazancı kendi ellerinizle tepmeniz anlamına gelir. Size şans getirecek bir çok şeye farkında olmadan sırt dönecek ve sonrasın da keşke diyeceksiniz. Önünüze çıkan ve farkında olmadan teptiğiniz bu fırsatlar bir daha ne yazık ki önünüze çıkmayacak demektir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

314 Aktif
1 Üye ve 313 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8093
Dün : 23857
Toplam : 48066440
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...