Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
536 okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
düzenledi
Rüyada yanan bir mum görmek, iyi şansların ve umudun küçük ve sabit miktarlarda ortaya çıkacağını gösterir. Hayatında güzel bir aşamadasın ve manevi aydınlanma arayışında olabilirsin.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

11 Yorum

+2 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Yanan mumlar aynı zamanda akıl, aydınlanma, farkındalık veya hakikat arayışının simgesidir.

Rüyada yanmayan bir mum görmek, reddedilme ya da hayal kırıklıklarını ifade eder. Tam potansiyelinizi kullanmıyorsunuz anlamına gelir. Mumu yakmaya çalışıyor, ancak yanmıyorsa, o zaman kederi temsil eder. İçinizde çözemediğiniz ve inkar ettiğiniz bir sorun var demektir.

Rüyanızda bir mumun alevlerinin patladığını görmek, kendinizin önemli bir yönünün teslim olduğunu gösterir. Sizin için önemli olan bir şeyi bırakıyorsunuz.

Rüyanızda mumları yakıp izlemek,  yaşlanma ve ölme korkularınızı gösterir. Alternatif olarak, cinsel iktidarsızlık korkusunu temsil eder.

Rüyada kırmızı renkli bir mum görmek bazı samimi veya romantik bir ilişkiyi simgeler. İlişkiye adil bir şans vermeyebilir ve diğer kişi hakkında daha fazla bilgi edinmek için yeterli zaman ayırmadan önce bitirebilirsiniz. Öte yandan, kimyanız uyuşmamış veya tutku hissetmiyor olabilirsiniz.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada Mum Görmek

Rüyada mum görmek, kişinin kendi için çizdiği yolda karşılaşacağı insanların, bağ kuracağı iyi veya kötü kişilerin varlığını temsil etmektedir. Rüya sahibinin hayatına girecek olan insanlar konusunda iyi veya kötü diyebilmek için rüyanın detaylarına göre yorumlanması gerekmektedir. Bu nedenle sizler için aşağıda rüyada mum görmek ile ilgili tüm ilahi detaylara yer verdik. Bu rüyada detayların bu kadar önemli olmasının sebepleri, mumun boyuna, rengine, hangi zaman dilimlerinde mum ışığı görüldüğüne veya mum yakıldığına dair detaylar ile değişmekte olması, rüyanızı bambaşka yorumlamaya neden olur.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada Gündüz Vakti Mum Yaktığını Görmek

Rüya sahibine mesaj niteliğinde olan bu rüya, verilmek istenen kararlar konusunda aceleci davranmak gerektiğine delalet eder. Çünkü karar vermekte zorlanmak rüya sahibinin yapacağı seçimler için yanlış bir yol izlemesine neden olabilmektedir. Bu nedenle bu rüya, mesaj niteliğinde olmakla birlikte yol gösterici niteliğe de sahiptir. Rüya sahibine, kendisi için önemli kararlar verme noktasında ağır davranmak yerine olması gerektiği gibi hızlı bir şekilde karar vermesi gerektiğine, aksi taktirde üzüleceği tecrübeler yaşamak zorunda kalacağı haberdar edilir.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada Evinde Mum Yaktığını Görmek

Rüyada evinde mum yaktığını görmek, aile içerisinde dargın kimseler var ise bu kişilerin aralarının düzeleceğine, evden uzaklaşan kişiler var ise yeniden eskisi gibi aile ortamına katılacaklarına, yaşanan huzursuzluğun en kısa zamanda son bulacağına işaret eder.

Rüya sahibinin evinde yaktığı mumun sürekli sönmesi, rüyayı gören kişinin ulaşmak istediği bazı hedefler konusunda daha azimli davranması gerektiğinin habercisidir. Çünkü ev içinde yanan mumun sürekli sönmesi, başarmak istenilen şeyin kolay kazanılmayacağını, yapılmak istenen şey konusunda mücadeleci ve ısrarcı olmak gerektiği anlamını taşır.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada İş Yerinde Mum Yakmak
Rüyada iş yerinde mum yakmak, yine güzel haberlerin geleceğine ve olumlu gelişmelerin yaşanacağını işaret eder. Rüya sahibinin çalıştığı yerde kademe atlayacağına, yaptığı işler sonucunda çok başarılı olacağına ve rakipleri arasından kendisinin seçileceğine, kariyer anlamında basamakları hızlı hızlı çıkmaya başlayacağına işaret eder.

İş yerinde mum yakmak, sadece çalışma ortamında başarının elde edileceğine değil, iş sahibi olmayan kimselerin iş bulacağına, kendilerine uygun yerlere yerleşeceklerine, borçlardan kurtulacaklarına da delalet etmektedir.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada Mum Söndürmek

Rüyada mum söndürmek, rüya sahibinin yakınları ile arasının bir nebze açılacağına, bu durumdan rüya sahibinin değil de çevresinin sorumlu olacağına ve bir zaman sonra özür dileyerek arayı bulmaya çalışacaklarına işaret eder.

Rüyada mum söndürmek, mevcut iş hayatında problemler yaşanacağına, bazı kimselerin iflasın eşiğine geleceğine, yada çalıştığı yerin iflas etmes sonucunda işsiz kalabileceğine yorumlanmaktadır.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada mum düşürerek yangın çıkmasına sebep olmak, ilerleyen zamanlarda rüya sahibinin kendisi sebebiyle aile yada iş hayatında ciddi bir tartışma yaşanacağına ve bu tartışma sonucunda çok pişman olarak af dileyeceğine delalet eder.

Rüyada Büyük Mum Görmek

Rüyada büyük mum görmek, rüya sahibinin karşısına büyük fırsatlar çıkacağını ve bu fırsatları çok iyi değerlendirmesi gerektiğine işaret eder. Hatta bu fırsatlar rüya sahibinin iyi değerlendirmesi neticesinde kaderinin tamamen değişeceğine ve geri kalan ömrünün çok iyi şartlar altında geçmesini sağlayacaktır.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada Küçük Mum Görmek

Rüyada küçük mum görmek, rüya sahibinin çevresindeki kimselere aşağılayıcı tavırlar sergilediğini ve bir an önce bu davranışlarından vazgeçmesi gerektiğini temsil eder. Rüyayı gören kişinin kendini ve davranışlarını sorgulayarak buna göre hareket etmeli, yolunu bulamadığını hissettiği noktada destek alabileceği birine danışmalıdır.

Rüyada Erimiş Mum Görmek
Rüyada erimiş mum görmek, rüya sahibi evli ise eşi ile büyük sorunlar yaşayacak demektir. Erimiş mum, hane içinde yaşanacak olan tatsızlığa, eşlerin tartışacağına, çocukların hayırlı evlatlar olmayacaklarına delalet eder.

Rüyada erimiş mum görmek, rüya sahibinin hatalarını kabul etmesi gerektiğine ve kendini düzeltmek için mücade etmesinin kendisi için çok daha iyi olacağına işaret eder.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada Mum Şamdanı Görmek

Rüyada mum şamdanı görmek hem iyi hem kötü yorumlanan rüyalardan biridir. Şöyle ki, rüyada parlak ve güzel bir şamdan görmek, rüya sahibinin bazı konularda dostlarından destek alarak sağlam işler yapacağına delalet eder.

Paslanmış, eski bir şamdan görmek ise, rüyayı gören kimsenin yardıma en ihtiyaç duyduğu anda yanında kimseyi bulamayacağına, destek beklediği kişilerden istediği karşılığı alamayacağına delalet eder.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada Az Işık Veren Mum Görmek

Rüyada zayıf ışık veren mum görmek, aldatılmaya, ihanete, rüya sahibinin hak etmediği durumlarla karşılaşacağına tabir edilir. Özellikle rüya sahibinin çok önemsediği bir kişinin sırtından vurması ile toparlanmakta çok güçlük çekeceğine delalet edilir.

Rüyada zayıf ışık veren mum, herhangi biriyle ortak olma, ticaret yapma konularında çok dikkatli olmaya işaret eder. Güvendiğiniz kimseler dahi olsa, kontrolü başkalarına çok vermeden kendi yönetebileceğiniz alanlar oluşturmakta fayda olacaktır.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada Farklı Renkte Mum Görmek

Rüyada farklı renklerde mum görmek, rüya sahibinin duygusal anlamda biriyle tanışacağına ve bu beraberliğin mutlu sonuçlanacağına işaret eder. Evli çiftler için ise arada yaşanan problemler var ise şayet, bunların son bulacağına ve eskisinden daha mutlu bir evlilik yaşayacaklarına tabir edilir.

Rüyada Mum Satın Almak

Rüyada mum satın almak, rüya sahibinin yapacağı bazı hayırlı işler sonucunda alacağı hayırlı duaların habercisi olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin yardıma ihtiyacı olan bazı kimselere destek olacağına, onlara el uzatacağına delalet eder.

Rüyada mum satın aldığını görmek, rüya sahibinin bazı konularda risk almayı göze alarak sağlam adımlar atacağına ve sonucunda kötü şeyler yaşayacağını bilse de geri adım atmayacağına tabir edilir. Elbette rüyadaki mesaj, rüyayı gören kimsenin kendini üzecek olaylardan uzak durması gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır. Bu rüya da her detay gibi muhakkak dikkate alınmalıdır.

İlgili rüyalar

+9 oy
6 yorum 264 okuma
Simge 14 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+18 oy
2 yorum 373 okuma
+8 oy
29 yorum 586 okuma
Yaren1989 21 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+14 oy
1 yorum 105 okuma
Orhanx17 8 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Orhanx17 Rüyazede (2.2k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 284 okuma
Dolunayy 25 Şubat 2020 Tabir kategorisinde Dolunayy Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 135 okuma
SSDGN 26 Nisan 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+5 oy
5 yorum 685 okuma
Simge 7 Nisan 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 232 okuma
Yaren1989 17 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 167 okuma
Alara 24 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Alara Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+12 oy
5 yorum 283 okuma
Simge 7 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+8 oy
8 yorum 268 okuma
Simge 3 Haziran 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 195 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

431 Aktif
1 Üye ve 430 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15586
Dün : 23857
Toplam : 48073912
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...