Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
641 okuma
Rüya kategorisinde  
yeniden etikenlendirildi
öncelikle rüyamda, birden çok olay yaşadım fakat en belirgin olanları şunlardı; arkadaşlarım ile birlikte önce asansöre bindik yukarı kata çıktık ve indiğiniz yer bir köprüydü. Moderne köprülerden önlerden birindeydim,tam karşıdan karşıya geçme işlemim bitecek iken (ortalama 1 adımlık yer) oranın betonu yok sadece köprünün kenarında kablolar var. Geri dönmek istedim fakat, arkadaşlarım arkadan iterek geç nolcak vs. Dedi bende tutunarak karşıya geçtim sonrasında siyah bi bandın üzerinden kayarakta rahatça indim.sonra koşarak ordan uzaklaştım. Telimde (yeni ayrıldığım sevgilimin) bana mesaj attığını gördüm. Mesajda;’aşkım git ? ‘Olmak üzere 3 mesaj atmış.profil resmi de görünmüyor. Dakikam olmadığı için bir markete girip Ordaki bakkalcı bayandan telini aldım aramak için.kadın gönülsüz bir şeklide verdi.numarayı yazarken ben de söylerken bana sessiz konuşmamı söyledi nedenini sordum.böyle şeylerin sessiz olunmasını gerektiğini söyledi. Sonra uyandım.rüyamı yorumlamanızı rica ederim.şimdiden çok teşekkür ederim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

0 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada karşımıza çıkan tüm köprü ve geçitler yaşam yolculuğumuzdaki tüm bağlantılarımız ve bizi içinde bulunduğumuz bir durumdan uzaklaştıracak fırsat ya da vesileler metaforlarıdır. Bir köprü ya da geçitten geçmek bir teklifi kabul ederek yeni uğruna eski durumdan ya da bir sistemden uzaklaşmanın işaretidir. Rüyadaki köprüler bazen şans kapıları, bazen çıkış yolu bazen yalnızca bir değişim fırsatını temsil ederler.

Rüyadaki köprü aynı zamanda bir teklif ya da fırsat sembolüdür. Köprünün bir tarafı ile diğer tarafı yaşamın iki farklı bölümünü sembolize eder. Bir köprüden geçerek kendini diğer tarafta bulan kişi bir durumdan ayrılarak başka bir duruma geçer. Bu bazen bir işe çözüm bulmak, bazen bir teklifi kabul etmek hatta bazen bir teklife evet demek de olabilir. Rüyasında köprüden geçen kişi bir değişime hazır olmalıdır.
0 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Köprüden geçtiğimiz rüyalar aynı zamanda konum ya da durum değiştirme rüyalarıdır. Rüyada köprünün her iki tarafı farklı bir konum ya da durumu sembolize eder. Bir köprüden diğer tarafa geçen ise bir durumdan ayrılarak farklı bir duruma geçmiş olur. Köprüden geçtiğimiz rüyalar yapacağımız iş ya da ev değişimlerine işaret edebileceği gibi statü değiştirmenin işaretçisi de olabilirler. Örneğin, bekar fakat evlenen biri rüyasında bir köprüden geçtiğini görürse bekarlık statüsünden ayrılarak evliler statüsüne geçer. Yine buna benzer bir şekilde işsiz biri iş bulduğu zaman rüyasında bir köprü görürse kendisinin işsizler kategorisinden ayrılacağı anlamına gelir.
0 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Köprüden geçtiğimiz rüyaları yorumlarken köprünün bir tarafı ve diğer tarafının durumuna bakarak rüyayı yorumlarsak daha fazla bilgi edinmiş oluruz. Köprünün bizim bulunduğumuz tarafı daha karanlık, kasvetli ya da bizde negatif duygular uyandıracak sembollerle doluysa bu geçiş bizim için hayırlıdır. Köprüden geçen kişi kendini yaşamdaki bazı sorunlardan uzaklaştırır. Bu rüyalar genellikle daha güzel bir yere gitme uğruna bulunduğumuz mekan ya da durumu terk etmeye işaret ederler.
0 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Bir köprüden geçtiğimiz rüyalar aynı zamanda daha huzurlu ve destekleyici bir ortam için eski ortam, düzen ya da durumdan ayrılacağımız ve değişimi kucaklayacağımızı müjdeler. Bu rüya tanıdık olanı geride bırakarak bilinmeyene doğru ilerleyiş sembolüdür. Geçtiğiniz köprünün ardında ne var? Sorusunu kendinize sormalısınız. Eğer köprünün diğer tarafı yemyeşil, çok güzel ya da sizde pozitif duygular uyandıran sembollerle doluysa bu değişimin sizin için iyi olacağını bilmelisiniz. Arkası görünmeyen bir köprüden geçmek daima bilinmeyene doğru ilerlemenin işaretidir.
0 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Bir köprüden geçtiğimiz rüyalar genellikle iş ve aşk yaşamında değişimlere işaret etse bile bu rüyalar bazen zihinsel ya da ruhsal değişime girmenin işareti de olabilirler. Belki de başkalaşıyor ya da bambaşka bir zihinsel durum içine giriyor ve bakış açınızı değiştiriyorsunuz. Bu hareketin büyümeniz ve kişisel gelişiminiz için gerekli olduğunun da farkındasınız. Kaybettikleriniz (geride bıraktıklarınız) yerine mutlaka yenilerini elde edeceksiniz.
0 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada gördüğünüz köprü sizi geçmişinizden ve şu anki durumdan ilerlemenizi engelleyen her şeyi bırakmaya davet eder. Sizi o durumda tutan her şeyi bırakın ve geleceğe bakın (köprüden geçin). En yüksek potansiyelinizi aramaya doğru yola koyulun. Eğer içinde bulunduğunuz durumu onarmak ya da düzeltmek imkansız görünüyorsa bu durumu terk etmek bazen tek çözüm yoludur. Bunun yerine yeni fırsatlar peşinde koşmanız daha uygun olabilir.
0 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyanızda bir köprü ortaya çıktığında size hizmet etmeyen bir ilişki, inanç veya davranış biçimini geride bırakabilmeniz için kişisel veya ruhsal bir geçiş veya geçiş ayini geçiriyor olabilirsiniz. Bu son derece kişisel ve özel bir yolculuktur ve bunun gerçekleşmesi için tek başınıza çalışıyorsunuz. Yeni bir düşünce tarzını kucaklamak için neleri serbest bırakmanız gerektiğini belirlediniz ve şimdi bunu kişisel yaşamınızda gerçekleştiriyorsunuz.
0 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyadaki köprü bazen bizi konfor alanımızdan uzaklaşmaya davet eden bir metafor olarak karşımıza çıkar. Evren bazen bize içinde bulunduğumuz bir durumu terk etme fırsatı sunar. Bu durumlarda rüyamızda köprü görebiliriz. Bilindik olanla (köprünün bizim bulunduğumuz tarafında) kalmak daima bizim konfor alanının içinde dolanma arzumuzu temsil eder. Bu alanın dışı yanızca bir bilinmezlik ve risk olabilir. Fakat rüyada gördüğünüz köprü çok güzel ve sizi cezbediyorsa bu teklifte sizin için cazip bir şeyler mutlaka var.

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 104 okuma
+5 oy
1 yorum 111 okuma
yok 9 Ekim 2020 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 175 okuma
30 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Kübra   3 4 yazdı
+6 oy
2 yorum 195 okuma
Yaren1989 3 Mart 2021 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 190 okuma
anka06 8 Kasım 2020 Rüya kategorisinde anka06 Rüyakar (3.3k puan)   yazdı
+13 oy
32 yorum 693 okuma
Sonbahar 30 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 287 okuma
Yaren1989 9 Mart 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 593 okuma
Karga 11 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+10 oy
4 yorum 245 okuma
Su Perisi 17 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 279 okuma
12 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
5 yorum 699 okuma
29 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+9 oy
7 yorum 249 okuma
Simge 31 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 246 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

414 Aktif
0 Üye ve 414 misafir
Bugün : 20824
Dün : 23857
Toplam : 48079130
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...