Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
889 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada havyan görmek, hayırlara yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin kalabalık bir ortama gireceğine işaret eder. Kazancı olacak iş yemekleri ve iş davetlerine gideceğine rivayet eder. Nişan, söz, düğün, sünet düğünü gibi kalabalık neşeli ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

70 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada hayvanları görmek ne anlama gelir?

Rüya tabirciliğinde en derin yorum gerektiren semboller hayvanlardır. Çünkü tabircilikte hayvanlar bir bütün olarak ele alınmak yerine karakteristik ve fiziksel özelliklerine bakılarak değerlendirilmelidir. Rüyada kaplumbağa görmekle aslan görmek aynı anlama gelmez çünkü her hayvan farklı özelliklere sahiptir ve farklı yorumculuk gerektirir.

Rüyada hayvanlar yorumlanırken bu hayvanların fiziksel ve karakteristik özellikleri dikkate alınmalıdır. Çünkü bu fiziksel ve karakteristik özellikler aslında günlük hayatımızda karşımıza çıkan kişi ya da durumlar hakkında bize ipuçları sunarlar. Örneğin, rüyada gözümüze şirin görünen gerçek hayatta sevdiğimiz kişileri temsil edebilir. Buna benzer bir şekilde rüyada korkup kaçtığımız hayvanlar da günlük hayatta yanımıza yaklaşmasını istemediğimiz kişi ya da durumları temsil ederler. Bazı hayvanların fiziksel özellikleri de rüya yorumculuğunda dikkate alınmalıdır. Örneğin, rüyada bir ayı iri yarı ve uzun boylu birini temsil ediyor olabilir. Bu tip rüyaların yorumu rüyanın senaryosuna ve hayvanın rüyadaki davranışlarına bağlı olarak yapılır.

 Hayvanlar her zaman bir bireyi temsil etmezler, bazen hoşlanmadığımız durumları, korkularımızı ya da hastalıkları de temsil edebilirler. Kaçtığımız hayvanlar daima bize yaklaşmasını istemediğimiz ya da uzak kalmak istediğimiz durumları temsil eder. Rüyadaki hayvanlar bazen günlük hayatta yaşadığımız durumların nitelikleri ve özellikleriyle ilgili bilgi de sunabilirler. Hatta tüm bunların yanı sıra hayvanlar olaylara bakış açımız ve verdiğimiz tepkiyi de gösterebilirler. Bir hayvandan kaçmak daima uzak durma çabasıdır. Bu hayvanın neyi temsil ettiği biliniyor ise rüya tabirinin neden kaçmaya çalıştığı da anlaşılabilir.

​Tüm bunların yanı sıra hayvanlara dair ufak tefek ayrıntılar aslında günlük hayatın ufak tefek ayrıntılarıdır. Rüya yorumculuğunda bir hayvanın en dikkat çekici özelliği göz önünde bulundurulmalıdır. Hayvanlarla ilgili bu dikkat çekici unsurlar gerçek hayatta yaşadığımız olaylarla ilgili ipucu vericilerdir. Örneğin devenin sırtı sembolik olarak aşılması gereken engelleri temsil ederken salyangoz gibi kabuklu hayvanların üzerindeki içe doğru dönen spiral içsel yönelişi ya da sınırlardan merkeze doğru hareket etmeyi simgeler. Kaplumbağa gibi sırtında kabuk olan hayvanlar sırtımızda taşıdığımız tüm yük ve sorumluluklar aynı zamanda ev ve evlatlarımızla ilgili sorumluluklarımız hakkında bilgi vericidir.

​Rüya gören her bireyin kafasındaki hayvanlar sembolik sözlüğü farklıdır. Köpek seven biri için köpek sadık bir dostu temsil edebilirken köpekten korkan biri için bir düşmanını temsil edebilir. Yine buna benzer bir şekilde kedileri şirin bulan biri için kedi sevimli birine ya da hoş bir sürprize delalet edebilirken kedi sevmeyen için sinir bozucu ufak ayrıntıların simgesi olabilir. Hayvan gördüğümüz rüyalarda bu hayvanların karakteristik özelliklerinin yanı sıra bizde nasıl etki bıraktıkları ya da içimizde kime ya da neye dokunduklarına odaklanmalıyız.

​Rüyada hayvan aynı zamanda bastıramadığımız içgüdülerimizi, vahşi yanımızı ya da cinsel doğamızı da temsil edebilir. Bazen vahşi bir hayvan aslında rüya sahibinin duygularından başkası değildir. Vahşi bir hayvanın bir kadına saldırdığını görmek bazen bir erkek için bir kadın ile cinsel ilişki kurma isteğini yansıtabilir. Kısacası, rüyada görülen hayvanın niteliğine bağlı olarak kendi ilkel arzularımızı, evcilleşmemiş medeniyetsiz yönlerimizi ve davranış kalıplarımızı anlayabiliriz.
Rüyada hayvanlar görmek
Rüyada sevimli hayvan ya da hayvanlar:

Rüyada sevimli hayvanlar gerçek hayatta çevremizdeki zararsız kişiler ve kendi hayat senaryomuzun figüran oyuncularıdır. Hayvanlar asla bizim için “ağır top” niteliği taşıyan önemli ya da yaşamımızda baskın olan kişileri temsil etmezler. Genellikle sevimli hayvanların temsil ettiği kişiler birinci derece akrabalar değil iş hayatındaki farklı, sevimli ya da şakacı kişiliklerdir. Sevimli hayvanlar bazen çocukların temsilcisi de olabilirler. Hayvanlar genellikle hayatımızı yönlendirecek kadar etkili olmayan fakat yine de vaktimizi geçirdiğimiz bireylerdir. Sevimli hayvanlar genellikle gözümüzde fazla önemli veya yüksek seviyede olmayan kişiler de olsa yine de sevdiğimiz kişilerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hayvan görmek görülen hayvanın anlamına göre yorumlanır. Hangi hayvanı gördünüz ise, o maddeye bakınız. (Mesela Keçi, Teke, Tavuk, yılan, koyun, At vs.) Eti yenilen hayvanlar mal, zenginlik ve dünyalık anlamına gelir.

Rüyada aslan, kaplan, Dinozor, ayı gibi yırtıcı vahşi hayvan, etrafının düşmanlarla sarılı olduğuna, bunlardan çekinmeyi ve korunması gerektirme işarettir.

Rüyada bir sürü hayvan görmek, aşıklar için çok mana yüklüdür ve bu rüya, yakında olacak düğünü haber verir.

Rüyasında her hangi bir vahşi hayvana binip istediği gibi yönettiğini görmek, günahtan kurtulacağına işarettir. Hayvan itaat etmezse günaha düşer. Vahşi hayvanlardan birinin evine girdiğini gören, şeriata uymayan bir kimse ile ahbaplık eder.

Eğer giren hayvan avlanmış ise, mal ve ganimet ile yorumlanır. Kendisine avlanılmış bir hayvan gönderildiğini gören, zahmet çekmeden para kazanır.

Vahşi bir hayvanı kestiğini gören, yabancı biriyle gayri meşru ilişkide bulunur. Vahşi bir hayvani olduğunu gören, hayırsız adamlarda dost olur. Vahşi hayvanlardan birinin kendisini çiğnediğini gören ihanete uğrar.

Vahşi hayvan derisi, tüyü, tırnağı, eti, kemiği, boynuzu ve diğer parçaları mal ile tabir edilir. Rüyada eti yenilen hayvan görmek helal ve yenilmez hayvan ise haram mal ile yorumlanır. Vahşi bir hayvanı avladığını görmek, eline mal ve ganimet geçmeye; elinden avını kaçırdığını görmek, bir şey elde edememeye; vahşi bir hayvana yem veya su verdiğini görmek, cahil adamlara hizmet edeceğine; vahşi hayvanlardan birinin kendisine alıştığını görmek, hayır ve menfaate; ehli hayvanlardan birinin vahşi olduğunu görmek şerre delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çok kazançlı olacak ve profesyonel kişilerle bir araya gelinecek iş yemeklerine ya da toplantılarına delalet ederken aynı zamanda nişan, söz, sünnet ya da nikâh için başka kişilerin oluşturduğu kalabalık mekânlara delalet eder. Her durumda temiz duygular ve iyi niyetlerle bir araya gelinecek ve keyif verecek kalabalık yerlere tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAYVANLAR TARAFINDAN KOVALANMAK

Rüyasında hayvan sürüsü ya da pek çok hayvan tarafından kovalandığını gören kişi, saygınlık kazanacak ve önemli kişi haline gelecek işler yapacak bu sayede de lider olma sıfatı kazanarak peşinden pek çok kişiyi sürüklemeyi başaracak demektir. Rüya sahibi fikirleri peşinden gidilecek kadar başarılı ve yetenekli kimsedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇEŞİTLİ HAYVANLAR GÖRMEK

Esasen rüyada görülen her hayvanın ırkına hatta cinsiyetine göre bir manası vardır. Rüyada görülen hayvanlar tek tek ve kendi anlamına göre yorumlanmalıdır, rüyada çok çeşitli ve ırksal özellikleri birbirinden farklı hayvanları görmek, farklı görüşlerde, inançlarda ve düşüncelerde olan kimselerin belli bir amaç için toplanmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA VAHŞİ HAYVANLAR GÖRMEK

Rüyada ehlileşmemiş, vahşi hayvanları görmek, rüya sahibinin çevresindeki cahil ve eğitimsiz kişilerin varlığına yorumlanır. Bu kişiler cahillikleri nedeni ile kolaylıkla galeyana gelebilecek kadar tehlikeli kimseler olarak tasvir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİR SÜRÜ HAYVAN GÖRMEK

Rüyada bir sürü hayvan görmek, bir davet almaya ve o davete icabet etmeye ve pek çok insanla bir arada bulunmaya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dört ayaklı hayvanlardan birini görmek, onlara karşı daha iyi davranmanız gerektiğine, rüyada hayvan kemiği görmek, mala işarettir.Bir kimsenin rüyada vahşi bir hayvana bindiğini ve ona sözünü dinlettiğini görmesi, günahlarından kurtulmasına işaret eder. Sözünü dinletemediğini görmek ise, günah işleyeceğine işaret eder denmiştir.Rüyasında vahşi bir hayvanın kendisine alıştığını görmek, hayır ve menfaat elde etmeye işarettir. Ehli bir hayvanın vahşileştiğini görmek, iyi değildir, fenalığa ve şerre işaret eder denmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ehli Hayvan Görmek

Alem-i menamda (rüyada) ehli (evcil) hayvan (koyun, inek, tavuk, kaz gibi) görmek, nimete berekete ve işlerde kolaylığa işaret olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada havyan görmek, hayırlara yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin kalabalık bir ortama gireceğine işaret eder. Kazancı olacak iş yemekleri ve iş davetlerine gideceğine rivayet eder. Nişan, söz, düğün, süünet düğünü gibi kalabalık neşeli ortamlara gireceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vahşi Hayvan Görmek

Rüya sahibinin rüyasında vahşi hayvan görmesi yakınında olan kişilerin cahil, bilgisiz ve eğitimsiz kişiler olduğuna işaret eder. Rüyayı gören kişi için tehlike olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evcil Hayvan Görmek

Rüya sahibinin rüyasında evcil hayvan görmesi sadık ve sevgi dolu başkalarıyla olan ilişkilerinizde duygularınızı kolay ifade edebildiğiniz kişiliğiniz anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hayvan görmek, görülen hayvan evcil ise, hayatınızın düzene gireceği demektir. Helal yollardan gelecek olan para veya mal, mutluluk, neşe, sevinç gibi anlamlara gelirken, rüyada görülen hayvan vahşi ya da yırtıcı ise, başınıza gelecek olan talihsizliklere, hayatınızdaki düzenin bozulacağına, evliyseniz boşanabileceğiniz anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Farklı Hayvanlar Görmek

Rüya sahibinin rüyasında farklı hayvanlar görmesi farklı ırktan, farklı inaçtan insanların bir araya toplanmasına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvanlar Tarafından Kovalanmak

Rüya sahibinin rüyasında hayvanlar tarafından kovalandığını görmesi saygınlık kazanacak ve önemli kişi haline gelecek işler yapacak bu sayede de lider olma sıfatı kazanarak peşinden pek çok kişiyi sürüklemeyi başaracak demektir. Rüya sahibi fikirleri peşinden gidilecek kadar başarılı ve yetenekli kimsedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan Sürüsü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hayvan sürüsü görmesi bir mekana davet edilmeye işarettir. Burada ise birçok insanla tanışıp, muhattap olmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan Saldırısına Uğradığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hayvan saldırısına uğradığını görmesi sıkıntılı bir döneme gireceğine, üzüntülü günler geçireceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan Kestiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hayvan kestiğini görmesi hayatınızdaki bazı şeylere dikkat ederek yeniden yön vermeli, daha verimli, daha büyük işler yapabilecek potansiyeliniz olduğu halde yapmadığınız, artık bunlara imkân sağlamanız gerektiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan Kanı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hayvan kanı görmesi yakın birinin dost, arkadaş hatta belki de kardeşinizin yakın zamanda büyük bir yalan söyleyeceği, size kazık atacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan Beslediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hayvan beslediğini görmesi yakın bir zamanda elinize geçecek büyük bir paraya işaret eder. Bu para sizin için son bir fırsat niteliğinde olacaktır. Eğer bu parayı da har vurup harman savurursanız elinizde hiçbir şey kalmayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan Ölüsü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hayvan ölüsü görmesi çok önem verdiğiniz bir sırrın yakında açığa çıkacağına ve bundan en çok sizin zarar göreceğinize işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Agresif Hayvan Görmek

Rüya sahibinin iş ortamında kendini kurtarmak adına size saldıracak birinin olacağına işaret etmektedir. Bu kişinin asıl amacının size zarar vermek olmasa bile kendisini aklamak için size iftira atmaktan çekinmeyeceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deney Hayvanı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında deney hayvanı görmesi tutkulu fakat tehlikeli duygularnı ifade etmektedir. Çevrenizce tanınmak ve ünlü olmak için çeşitli yollara başvurabileceğinize yorulur. Başvurduğunuz bu yollar illegal olacağından dikkatli olmanız gerektiği anlamına gelmektedir. Çevrenizde sizi seven insanlara istemeden de olsa zarar verebileceğinize yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan Görmek

Rüyada bir sürü hayvan görmek, aşıklar için çok mana yüklüdür ve bu rüya, yakında olacak düğünü haber verir.

    Hangi hayvanı gördünüz ise o maddeye de bakınız. (Mesela Keçi, Teke, Tavuk, At vs.)
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sürü halinde hayvan görmek, aşıklar için çok mana yüklüdür ve bu rüya, yakında olacak düğünü haber verir. Rüya görülen hayvanın anlamına göre yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aslan, kaplan, ayı gibi yırtıcı vahşi hayvan görmek, etrafının düşmanlarla sarılı olduğuna, bunlardan çekinmesi ve korunması gerektiğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında herhangi bir vahşi hayvana binip istediği gibi yönettiğini görmek, günahtan kurtulacağına işarettir. Hayvan itaat etmezse günaha düşer. Vahşi hayvanlardan birinin evine girdiğini gören, şeriata uymayan bir kimse ile ahbaplık eder. Eğer giren hayvan avlanmış ise, mal ve ganimet ile yorumlanır. Kendisine avlanılmış bir hayvan gönderildiğini gören, zahmet çekmeden para kazanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vahşi bir hayvanı kestiğini gören, yabancı biriyle gayrimeşru ilişkide bulunur. Vahşi bir hayvanı olduğunu gören, hayırsız adamlarda dost olur. Vahşi hayvanlardan birinin kendisini çiğnediğini gören ihanete ugrar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vahşi hayvan derisi görmek, tüyü, tırnağı, eti, kemiği, boynuzu ve diğer parçaları mal ile; eti yenilen hayvan ise helal ve yenilenemez hayvan ise haram mal ile yorumlanır. Vahşi bir hayvanı avladığını görmek, eline mal ve ganimet geçmeye; elinden avını kaçırdığını görmek, bir şey elde edememeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vahşi bir hayvana yem veya su verdiğini görmek, cahil adamlara hizmet edeceğine; vahşi hayvanlardan birinin kendisine alistigini görmek, hayır ve menfaate; ehli hayvanlardan birinin vahşi olduğunu görmek, şerre delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvanlar Görmek

Rüyada bir sürü hayvan görmek, aşıklar için çok güzel bir anlam taşır çünkü bu rüya, yakında gerçekleşecek olan bir düğünün habercisidir.

Rüyada hayvan görmek, görülen hayvan evcil ise, hayatınızın düzene gireceği demektir. Helal yollardan gelecek olan para veya mal, mutluluk, neşe, sevinç gibi anlamlara gelir.

Rüyada görülen hayvan vahşi ya da yırtıcı ise, başınıza gelecek olan talihsizliklere, hayatınızdaki düzenin bozulacağına; evliyseniz boşanabileceğiniz anlamına gelmektedir.

Ayrıca bkz: Rüyada Vahşi Hayvanlar Görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vahşi Hayvan Görmek

Rüyada vahşi hayvan görmek, insanın can düşmanı olan nefsine ve onun hilelerine delalet eder. (Hangi vahşi hayvan görüldü ise o maddeye bakılmalıdır.)
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aslan, kaplan, ayı gibi vahşi ve yırtıcı hayvan görmek, etrafının düşmanlarla sarılı olduğuna, bunlardan çekinmesi ve korunması gerektiğine işarettir. Rüyasında herhangi bir vahşi hayvana binip istediği gibi yönettiğini görmek, günahtan kurtulacağına işarettir. Hayvan itaat etmezse günaha düşer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vahşi hayvanlardan birinin evine girdiğini gören, şeriata uymayan bir kimse ile ahbaplık eder. Eğer giren hayvan avlanmış ise, mal ve ganimet ile yorumlanır. Kendisine avlanılmış bir hayvan gönderildiğini gören, zahmet çekmeden para kazanır.

Rüyada vahşi bir hayvanı kestiğini gören, yabancı biriyle gayrimeşru ilişkide bulunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vahşi bir hayvanı olduğunu gören, hayırsız adamlarda dost olur. Vahşi hayvanlardan birinin kendisini çiğnediğini gören ihanete uğrar. Rüyada vahşi hayvan derisi, tüyü, tırnağı, eti, kemiği, boynuzu ve diğer parçaları mal ile eti yenilen hayvan ise helal ve yenilmez hayvan ise haram mal ile yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vahşi bir hayvanı avladığını görmek, eline mal ve ganimet geçmeye; elinden avını kaçırdığını görmek, bir şey elde edememeye; vahşi bir hayvana yem veya su verdiğini görmek, cahil adamlara hizmet edeceğine; vahşi hayvanlardan birinin kendisine alıştığını görmek, hayır ve menfaate; ehli hayvanlardan birinin vahşi olduğunu görmek, şerre delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMUZ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada domuz görmek rüya sahibini sevmeyen, düşman, rakip ve arkadaş olarak tabir edilir. Rüyada domuz saldırısı çok zengin bir kimseden en ufak miktarda bile fayda görmemeye işaret eder. Domuz sürüsünü kovmak düşmana karşı koymaya işaret eder. Rüyada domuzun üstünde olduğunu görmek ise hayatın olumlu yönde değişmesine ve zafer elde etmeye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMUZ GÖRMEK/ RÜYADA DOMUZ YAVRUSU GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada domuz yavrusu görmek zorluk çekmek anlamına gelir. Aynı zamanda kimi rüya yorumcularına göre rüyada domuz yavrusu görmek, kişinin iş hayatında çeşitli sıkıntılar ile uğraşacağına, zorlu bir dönem içerisine gireceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMUZ GÖRMEK/ RÜYADA DOMUZ PİSLİĞİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada domuz pisliği görmek, kişinin yakın bir dostundan kazık yiyeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder. Rüyada domuz pisliği görmek, aynı zamanda rüya sahibinin birçok konuda dikkat etmesi gerekeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMUZ GÖRMEK/ RÜYADA DOMUZA BİNDİĞİNİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Bir kimse rüyada domuza bindiğini görse, bazen de bu rüya, bilerek haram mal kazanmaya işaret eder. Bir domuza binerek onu istediği gibi sevk etmek, kuvvet ve kudret sahibi olup düşmanı yenmeye, yetki ve makam ehli olmaya işaret eder. Rüyasında bir domuza bindiğini gören kişi, düşmanına galip ve üstün geleceğine işaret olarak yorumlanır. Domuza binmek yüksek bir mevkiye erişeceğine, düşmanlarım mağlup edeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOMUZ GÖRMEK/ RÜYADA DOMUZ ETİ YEMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyasında domuz eti yediğini gören kişi, kötü bir isimle şöhret (ün) yapar, günah işler, bir musibete düşer şeklinde tabir olunur. Rüyada domuz eti yediğini görmek, haram kazanca, haram mal elde etmeye; yahut kötü fiile veya bir günah işlemeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVŞAN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada tavşan görmek zaferler kazanmaya, iş hayatında olumlu gelişmelere ve özel hayatın yoluna girmesine yorulur. Siyah renkli tavşan huysuz kadına işaret ederken,rüyada tavşanın ölmesi, çocuğunun hastalanmasına tabir edilir. Rüyada hızlı koşan tavşan görmek ise rüya sahibinin öğrenmemesi gereken bir konuyu öğrenip onu gizlemesi manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVŞAN GÖRMEK/RÜYADA TAVŞAN YEMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada tavşan yemek, tavşan satmak ya da tavşan satın almak bir tek şekilde tabir edilir. Rüya sahibinin küçük, önemsiz ve çabucak iyileşebileceği bir sağlık sorunu yaşayacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVŞAN GÖRMEK/ RÜYADA TAVŞAN SEVDİĞİNİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada tavşanın kafasını okşadığını ya da onu kucağına alarak sevdiğini gören kişi bir tanıdığına, yakınına, arkadaşına ya da akrabasına bir konuda destek olacak ve yapmak istediği şeyi gerçekleştirebilmesi için ona arka çıkacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVŞAN GÖRMEK/ RÜYADA TAVŞAN AVLAMAK NE ANLAMA GELİR?

Rızkının peşinden koşan rüya sahibinin, atacağı her adımı önceden düşüneceğini, şartlara göre tavır almak yerine, doğrularına ve inancına sahip çıkacak şekilde davranacağına alamet eder. Tavşan avlamak kendi şansını ele geçirmek, kimseden bir şey istemeden, nasibini en helal yollardan kazanmak demektir. Güzel bir fırsatın, kişiyi biraz daha rahat yaşatacak şansın açıldığını ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVŞAN GÖRMEK/ RÜYADA BEYAZ TAVŞAN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada beyaz tavşan görmek, akıllı, ağırbaşlı bir kadına işarettir. Bekar kimse için eş adayı olabilecek bu kadın zaten evliyseniz hayatınıza bir şekilde girecek ve etki edecek diye yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KURBAĞA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada kurbağa görmek rüyanın içeriğine göre tabir edilir. Genel olarak güzelliğe ve hayra yorulan rüyada kurbağa görmek, kişini hayırlı bir kimse olduğunu ve kulluk vazifelerini yerine getirdiğine işaret eder.Rüyada kurbağa görmek uzun zamandır görülmeyen bir akrabanın da görüleceği şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KURBAĞA GÖRMEK/ RÜYADA ÖLÜ KURBAĞA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüya sahibinin rüyasında ölü kurbağa görmesi kişi için mal kaybı, üzüntü, keder, kötü haber anlamına yorulur. Rüyada ölü kurbağa görmek, kişinin uzun süreli aşk hayatına sahip ise son bulacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KURBAĞA GÖRMEK/ RÜYADA BÜYÜK KURBAĞA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüya sahibinin rüyasında büyük kurbağa görmesi kişinin uzun soluklu iş hayatı yüzünden yorgun düşeceğine delalet eder. Rüyada büyük kurbağa görmek, aynı zamanda elde edilecek olan mal ve mülk anlamına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARINCA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada karınca görmek insan topluluğu şeklinde tabir edilir. Uzun hayata, berekete ve bolluğa işaret eden rüyada karınca görmek, şehre karınca basması şeklinde görülmesi halinde o şehre kolluk kuvvetlerinin gireceği şeklinde tabir edilir. Rüyasında karınca gören kişi rızkı ve kazancı bol olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KURBAĞA GÖRMEK/ RÜYADA KURBAĞA YAVRUSU GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada kurbağa yavrusu görmek, güzelliği, iyiliği temsil eder. Kurbağa yavrusu çevrenizdeki savunmasız, iyi niyetli ve masum bir kişi ile de tabir edilir. Aynı zamanda bu rüya hakkını sonuna kadar arayan bir kişiliğe sahip olduğunuzu da anlatır. Etrafınızda kurbağalar olduğunuzu görmek yakın çevrenizin çok güvenilir kişiler olduklarına ve onlar ile vakit geçirmekten dolayı keyif aldığınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KURBAĞA GÖRMEK/ RÜYADA EVE KURBAĞA GİRDİĞİNİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada eve kurbağa girdiğini görmek, evi kurbağa bastığını görmek, rüya sahibinin evindeki kalabalıktan dolayı rahatsız olduğuna işaret eder. Evli çiftlerin evlerine çok fazla misafir gelmesinden dolayı eşlerden birinin bu durumdan rahatsızlık duyacağı anlamını taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARINCA GÖRMEK/ RÜYADA KARINCA SÜRÜSÜ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüya sahibinin rüyasında karınca sürüsü görmesi kişinin yeni bir arkadaş ortamına sahip olacağına, yeni insanlar ile tanışacağına, sosyal yaşantısının değişeceğine delalet eder. Rüyada karınca sürüsü görmek, aynı zamanda rüya sahibinin kazanacağı para ve elde edeceği başarı manasına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARINCA GÖRMEK/ RÜYADA BÜYÜK KARINCA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyasında büyük karınca görmesi kişinin iş hayatında yorucu bir döneme gireceğine delalet eder. Rüyada büyük karınca görmek, kişinin güçlü duruşu sayesinde insanlara daima olumlu yaklaşacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARINCA GÖRMEK/ RÜYADA UÇAN KARINCA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Bir insanın rüyasında karıncaların evden uçarak çıktıklarını görmesi; o evde yaşayan kişilerden biri veya birilerinin gurbete gideceklerine, yolculuğa çıkacaklarına işaret sayılır. Rüyada uçan karıncalar gökyüzünde ise bir mağduriyeti, savaş yapılan bir yerde birçok askerin öleceğine rivayet edilir. Bir yoruma göre de toprağa inen karıncalar o alanın askerler tarafından işgal edileceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARINCA GÖRMEK/ RÜYADA KARINCA YUVASI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada karınca yuvası görmek kolektif çalışmaya, dayanışmaya ve yardımlaşmaya delalet eder. Karınca yuvası bir yerde insanlar arasında meydana gelecek olan imece çalışması ile yardımlaşa anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan Görmek

Rüyada hayvan görmek, hayırlı gelişmelerin habercisidir. Rüya sahibinin kalabalıkların içine gireceğine ve bu kalabalıkların güzel gelişmelere vesile olacağına işaret eder. Aile bireylerinin hayırlı haberler vereceğine ve sevinç dolu günler yaşanacağına işarettir. Çok sevilen kimselerin düğün, nişan ya da sünnet düğünü gibi organizasyonlarına gidileceğine, özlenen kişilerin görülüp hasret giderileceğine ve neşe içinde vakit geçirileceğine delalettir. Yeni iş ortaklıklarına girileceğine ve iş yemekleri vasıtası ile kazanç getirecek görüşmelerin yapılacağına yorulur. Rüyada hayvan görmek, olumlu gelişmelerin yaşanacağı ve iyi duyguların hissedileceği kalabalıkların habercisidir.

Rüyada evcil hayvan görmek, rüya sahibinin duygularını rahatlıkla ifade edebildiği, sevgi dolu ve güven üzerine kuracağı ilişkilere yorulur. Hayatın düzene gireceğine, hayırlı paralar kazanılacağına ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder. Rüyada vahşi hayvan görmek, rüya sahibinin çevresindeki kişilerin cahil ve bilgisiz kimseler olduğuna ve tehlikeli olabileceklerine yorulur. Hayatın düzensizleşeceğine, maddi kayıplar yaşanacağına ve evliliklerin biteceğine işaret eder. Eğer rüya sahibi vahşi hayvana binip onu yönettiği görür ise günahlarından kurtulacağına yorulur. Hayvanı yönetemez ve üstünden düşer ise günaha girecek davranışlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada farklı hayvanlar görmek, rüya sahibinin farklı ırklardan, mezheplerden, ülkelerden kişiler ile tanışacağına işarettir. Rüyada birden çok hayvan görmek, rüya sahibinin farklı kişilerden davet alacağına yorulur. Katıldığı davetlerde keyifli vakit geçireceğine ve iş yaşamında güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin hayırlı bir eş ile karşılaşacağına ve yakın zaman içinde düğün dernek yapılacağına işarettir.

Rüyada hayvan eti görmek, hayırlı paralar kazanılacağına ve ömür boyu helal kazanç sahibi olunacağına işarettir. Rüya sahibinin iş yaşamında hayırlı insanlar ile karşılaşacağına ve harama karışmayacağına yorulur. Rüyada hayvan kanı görmek, rüya sahibinin yakın çevresinden bir kimseden zarar göreceğine, beklenmedik bir düşmanlık ile karşılaşacağına işarettir. Sırların ortaya çıkacağına ve huzursuzluk yaşanacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Hayvan Görmek

Rüyada ölmüş hayvan görmek, sıkıntılı günlerin geride kalacağına ve dertten tasadan kurtulunacağına işaret eder. Rüya sahibinin ticarete atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir. Borçlardan kurtulunacağına, önemli yatırımlar yapılacağına ve refah içinde yaşanacağına yorulur. Üzüntülerin ve hastalıkların sona ereceğine, şifa bulunacağına ve mutluluk dolu günlerin yaşanacağına delalettir. Rüya sahibinin dürüst bir kimse olacağına ve yardımsever olarak anılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş hayvan görmek, rüya sahibinin kendi işlerine odaklanması gerektiğinin habercisidir. Odaklanıldığı takdirde önünün açılacağına ve makam sahibi olunacağına işaret eder. Rüyada ölmüş hayvanı kestiğini görmek, duygusal ilişkilerde kıskançlık yaşanılacağına ve zamanla problemlerin çözüleceğine yorulur. Problemler aşıldıkça ilişkilerin güçleneceğine ve mutlu günler yaşanacağına işarettir. İş yaşamında makam sahibi kimseler ile bir araya gelineceğine ve başarılı işlere imza atılacağına işaret eder. Yarışmalardan, piyangodan ya da şans oyunlarından para kazanılacağına ve bu para ile önemli yatırımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş hayvanın toplandığını görmek, problemlerin aşılacağına ve iş yaşamında önemli başarılara imza atılacağına yorulur. Rüya sahibinin kendi işinin sahibi olacağına ve ismini duyuracağına işaret eder. Geleceğe dair kurulan hayallerin gerçekleşeceğine, ev sahibi olunacağına ve refah içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir. Bir başka yoruma göre ise sağlığın bozulacağına, hastalıklar ile mücadele edileceğine ve şifasının zor bulunacağına yorulur. İş yaşamında maddi kayıp yaşanacağına, makamının sarsılacağına ve ne yapılır ise yapılsın çözüm bulunamayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş hayvanın dirildiğini görmek, rüya sahibinin ev ve duygusal yaşamında hayırlı gelişmeler yaşayacağının habercisidir. Hayırlı evlat sahibi olunacağına işaret eder. Haksızlığa uğranılan durumların sona ereceğine, rahata kavuşulacağına ve iş yaşamında terfi alınacağına delalettir. Rüyada ölmüş hayvanın yıkatıldığını görmek, rüya sahibinin zor durumların içinde kalacağına ve aile bireylerinden destek göremeyeceğine işaret eder. Bir süre tek başına hareket etmek ve zor durumlar ile tek başına baş etmek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada ölmüş hayvanı yemek, aşılamayan sıkıntıların sona ereceğine, refaha kavuşulacağına ve mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur. Aile bireylerinin mutlu olacağı bir haberin geleceğine ve hane içinde mutluluğun artacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan Sürüsü Görmek

Rüyada hayvan sürüsü görmek, rüya sahibinin rızkının artacağına ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret eder. Gelecek için önemli girişimlerde bulunulacağına ve iş yaşamında başarılı adımlar atılacağına delalettir. Hayali kurulan şeylerin gerçekleşeceğine ve çaba sarf edilen amaçlara ulaşılacağına yorulur. Sevinç verecek haberlerin geleceğine ve hem iş hem de özel yaşamda mutlu olunacağına işaret eder. İş yaşamında terfi alınacağına ve makam sahibi olunacağına işarettir. Bir başka yoruma göre ise haram mal yenileceğine, işlerin yolunda gitmeyeceğine ve huzurun kaçacağına delalettir.

Rüyada yabani hayvan sürüsü görmek, aile bireyleri ile gerginlik yaşanacağına ve ilişkilerin kopacağına yorulur. İş yaşamında ise olumlu gelişmelerin olacağına ve önemli bir proje yürütüleceğine işarettir. Hayırlı bir yolculuğa çıkılacağına ve varılan yerde unutulmayacak günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölü hayvan sürüsü görmek, rüya sahibinin iş yaşamında çok çaba sarf etmesine rağmen istediği rütbeye gelemeyeceğinin habercisidir. Gerekli ödemelerin yapılamayacağına ve borçlanılacağına işarettir. İş değişikliği yapılacağına ve maddi durumun toparlanacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan Kesildiğini Görmek

Rüyada hayvan kesildiğini görmek, rüya sahibinin yanlış yollara gireceğine ve aile bireylerini üzecek davranışlarda bulunacağına işaret eder. Ahlak dışı davranışlar sergileneceğine, hayırlı yoldan uzaklaşılacağına ve yakın çevredeki kişilerin kalplerinin kırılacağına işarettir. Rüya sahibinin kötü haber alacağını, hastalık sahibi olacağına ve refahını kaybedeceği günler yaşayacağına yorulur. Rüyada hayvanı kesen kişi başka biri ise o kişiden kötü sözler işitilebilir ve mutsuzluk yaşanabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan Leşi Görmek

Rüyada hayvan leşi görmek, rüya sahibinin düşmanlarla karşılaşacağına ve keyfinin kaçacağına işarettir. Sırların ortaya çıkartılacağına ve zarar görüleceğine işaret eder. Özellikle iş yaşamında sırların ortaya çıkması ile makamın sarsılmasına ve maddi kaybın yaşanmasına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Rüyasında vahşi bir hayvana bindiğini ve onu istediği gibi sürdüğünü, itaat ettirdiğini gören, günahlarından kurtulur. Hayvan kendisine tabi olmazsa, günah işler. Vahşi hayvanın evine girdiğini gören, dine muhalif bir insanla beraber olur. Şayet eve giren hayvan avlanmışsa, rüya mal ve ganimetle tabir olunur. Kendisine avlanmış, vahşi bir hayvana sahip gönderilen; zahmet çekmeden kazanır. Vahşi bir hayvanı kestiğini gören, yabancı biri ile cima eder. Vahşi bir hayvan malik olduğunu gören, hayırsız adamlarla dost olur. Böyle bir hayvan tarafından çiğnenen zillete düşer, aşağılanır, ihanet görür. Eti yenen vahşi hayvanın organları; helal mal, eti yenmeyeninki; haram maldır.
Vahşi hayvanlara hizmet ettiğini gören, cahillere hizmet eder. Vahşi hayvanın kendisiyle konuştuğunu gören, itibar ve makam sahibi olur. Vahşi bir hayvan avlayan, mal ve ganimet kazanır.
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Vahşi bir hayvanın insana alıştığını görmek; hayır ve menfaattir. Ehil hayvanlardan birinin vahşileştiğini görmek; şerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Guncel: Rüyada hayvan görmek, görülen hayvanın özelliklerine göre fiziksel özellikler, ilkel dürtüler ve cinselliği temsil eder. Hayvanlar, kişiliğin eğitilmemiş ve sosyal olmayan boyutlarını sembolize eder. Yani rüyada bir hayvanla mücadele etmek, kişiliğin içinde reddettiğiniz ve bilinçaltına bastırmak istenilen bir özellikle tabir edilir.
Hayvanların rüyada konuştuğunu görmek, bilginin fevkinde bilgelikle yorumlanır. Alternatif olarak, konuşan bir hayvan yapılabilecek her şeyi yapabileceğinizi gösterir.
Rüyada bir hayvanı kurtardığını görmek, o hayvanın temsil ettiği duygu ve karakteristiklerin kabul ettiğinizi söyler. Bu rüya aynı zamanda yetersizlik ve büyük bir kaybın üzüntüsünün de işareti olabilir.
Rüyada labaratuvar hayvanları görmek, kişiliğin bir parçasının bastırılmış olduğuna işaret eder. İsteklerinizi ve duygularınızı ifade edemiyor olabilirsiniz. Benzer şekilde, korkularınızı, seçimlerinizi ve inançlarınızı değerlendirmeye ihtiyacınız olabilir. Kendinize ket vurmamaya çalışın.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aslan, kaplan, ayi gibi yirtici vahsi hayvan görmek, etrafinin düsmanlarla sarili olduguna, bunlardan çekinmegi ve korunmasi gerektirme isarettir. Rüyasinda her hangi bir vahsi hayvana binip istedigi gibi yönettigini görmek, günahtan kurtulacagina isarettir. Hayvan itaat etmezse günaha düser. Vahsi hayvanlardan birinin evine girdigini gören, seriata uymayan bir kimse ile ahbaplik eder. Eger giren hayvan avlanmis ise, mal ve ganimet ile yorumlanir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendisine avlanilmis bir hayvan gönderildigini gören, zahmet çekmeden para kazanir. Vahsi bir hayvani kestigini gören, yabanci biriyle gayri mesru iliskide bulunur. Vahsi bir hayvani oldugunu gören, hayirsiz adamlarda dost olur. Vahsi hayvanlardan birinin kendisini çignedigini gören ihanete ugrar. Vahsi hayvan derisi, tüyü, tirnagi, eti, kemigi, boynuzu ve diger parçalari mal ile, eti yenilen hayvan ise helal ve yenilmez hayvan ise haram mal ile yorumlanir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Vahsi bir hayvani avladigini görmek, eline mal ve ganimet geçmege; elinden avini kaçirdigini görmek, bir sey elde edememege; vahsi bir hayvana yem veya su verdigini görmek, cahil adamlara hizmet edecegine; vahsi hayvanlardan birinin kendisine alistigini görmek, hayir ve menfaate; ehli hayvanlardan birinin vahsi oldugunu görmek serre delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Arzular

    İstekler

    İçgüdüler

    Arketipler

    Nitelikler

    Korkular

    Savaşmak

    Medeniyetsizlik

    Karakteristikler

    Farklı kişilikler

    Kişisel özellikler

    Davranış kalıpları

    Bastırılmış duygular

    Yönlendirici unsurlar

    Hayatımızdaki önemsiz kişiler
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vahşi Hayvan Görmek
Rüyada aslan, kaplan, ayı gibi yırtıcı vahşi hayvan görmek, etrafının düşmanlarla sarılı olduğuna, bunlardan çekinmesi ve korunması gerektiğine işarettir. Rüyasında her hangi bir vahşi hayvana binip istediği gibi yönettiğini görmek, günahtan kurtulacağına işarettir. Hayvan itaat etmezse günaha düşer.
Vahşi hayvanlardan birinin evine girdiğini gören, şeriata uymayan bir kimse ile ahbaplık eder. Eğer giren hayvan avlanmış ise, mal ve ganimet ile yorumlanır. Kendisine avlanılmış bir hayvan gönderildiğini gören, zahmet çekmeden para kazanır. Kaynak: Rüyada Vahşi Hayvan Görmek Ne Manaya Gelir?
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Vahşi bir hayvani kestiğini gören, yabancı biriyle gayrimeşru ilişkide bulunur.
Vahşi bir hayvani olduğunu gören, hayırsız adamlarda dost olur.
Vahşi hayvanlardan birinin kendisini çiğnediğini gören ihanete uğrar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Vahşi hayvan derisi, tüyü, tırnağı, eti, kemiği, boynuzu ve diğer parçaları mal ile, eti yenilen hayvan ise helal ve yenilmez hayvan ise haram mal ile yorumlanır.
Vahşi bir hayvanı avladığını görmek, eline mal ve ganimet geçmeye; elinden avını kaçırdığını görmek, bir şey elde edememeye; vahşi bir hayvana yem veya su verdiğini görmek, cahil adamlara hizmet edeceğine; vahşi hayvanlardan birinin kendisine alıştığını görmek, hayır ve menfaate; ehli hayvanlardan birinin vahşi olduğunu görmek şerre delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

411 Aktif
1 Üye ve 410 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19169
Dün : 23857
Toplam : 48077481
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...