Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
372 okuma
Seymaf Rüya kategorisinde Rüyazede (2.1k puan)  
düzenledi
Rüyamda ben 3 yıl önce bir bebek doğurmuşum . Ve ailemden gizli annem biliyor sadece. Başka bir kadın bakmış bebeğime. Sonra bebeğimi getiriyorlar ancak bebek geldiginde 1 yaşında olmuş oluyor. Annem sonra bebeği evimize bırakıyor. Ama bebek baktığımda küçük kalın siyah bir yılan şeklinde . Ben de anne ben bundan korkuyorum diyorum annem de bebeğin o senin sana bir şey yapmaz diyor. Sonra yılan bana anne filan diyor böyle ve o an yılanın bana iyi bir şekilde yaklaştığını hissediyorum o şekilde hareket ediyor Ve bırakıyor yere annem ben yer yatağında yatıyorum o da ayak ucumun oralarda oluyor. Acaba ısırır mi beni diye düşünüyorum bır yandan da hayır ısırmaz ya diye korkum gidiyor geri. O şekilde uyandım .
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
Bu arada ben bekarım

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
muhtemelen çekindiğin ve başkalarının kontrolüne bıraktığın  yada bir kenarda bıraktığın bir atılım yada bir başlangıcın bir eylemin olabilir geçmişlede bağı devam eden bir konuya benziyor.sanki yapacağın yada yaptığın bir şeyin sonra sana zarar vereceği endişesi yada korkusunu taşıyor gibisin. ve yılanı iyi şekilde yaklaşıyor görmen aslında kaçınman değilde kabullenmen gereken bir durumu gösteriyor. belki korkun senin genel özelliklerinle uymayan bir durumdan kaynaklanıyor bebeğin yılan olması farklı gelişmesinden korkun olabilir belkide çekinme sebebin birinin sana karşı ters tavır yada düşmanca tavır sergilemesinden korkman olabilir.
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
Çok teşekkür ederim .
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
0 oy
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
Bu arada kendim hakkında , bekarım , daha önce hamile kalma gibi bir muhabbetim olmadı , üniversiteyi yeni bitirdim, yeni staja başlıyorum , maddi durum olarak şu an herhangi bir gelirim yok. Sevgilim yok sevdiğim birisi var ve yakın bir zamanda evlencek. Ailemle aramda bir problem yok. Sadece ablamın  eşi ile tartıştım yakın bir zamanda. Arkadaşlarim arasında kavga ettiğim görüşmediğim birileri elbette vardır ancak şu an hayatımda görüştüğüm arkadaşlarımla bir problemim yok. Rüyayı daha iyi yorumlamaniz için bu bilgileri vermek istedim.
0 oy
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
Ağzınıza sağlık , ilginiz için teşekkür ederim bir de bundan iki üç gün önce de aynı bu yılanın tipinden aynısından bir yılanı yediğimi gördüm , pişmiş bir yılandi , babama yılan yemek haram değil miydi dedim o da şu an yiyebilirsin diğer etler olmadığı için sıkıntı değil dedi sonra bir mide bulantısı geldi ve o bulantı hala o gün bugündür içimde. O şekilde uyandım . Bunu da yorumlayabilir misin puanım olmadığı için buraya yazdım.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
evet  islam alimleri yılanı yemeyi düşman malını yemek olarak tabir ederler. ancak bana göre sanki bir konuyu kabullenmiş gibisin. yılan genelde bir erkeği simgeler yanlış bir tavrı olan birini imkanın olmaması yada şartlar gereği mecbur kalıp kabullenmiş olabilirsin. ancak bu durum sanki seni biraz sıkıyor gibi. bu durum ruhunu sıkmış ve seni rahatsız ediyor gibi. kabullenmiş ama olumsuz etkilerini hala hissediyorsun.
0 oy
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
Yani düşman malını yemeyi mi kabullenmişim anlamadım. O erkekte yine düşmanım mi bahsettiginiz
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hayır düşman malı alimlerin yorumu. yani rüyanın mal ve maddiyatla da alakası olabilir. kabullenmek benim yorumumdur, düşman malı değil bir kişiyle alakalıdır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
daha açıkçası bir düş kırıklığın olduğunu ama bunuda artık içine attığını söyleyebiliriz  kabullenmekten kastım bir kişi yanlış hareketleride olsa onu öyle kabul etmek istediğini yada kabul ettiğini gösterebilir.
+1 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
düzenledi
Öncelikle merhabalar.
Rüyanizda ki gördugunuz yilan figuru kotu insanlarin yada seytanin vesveselerine kapildiginizi gosterebilir. Fakat bunda korkulacak bir şey yok sakin yanlis anlamayin. Icinizde yenemediginiz bir korku halinin mevcut oldugunu dusunuyorum. Bu yaptiginiz işleride etkiliyir olabilir. Birine bir sır anlattiginiz da insanlar dan boş ve tutarsiz yaklasimlar gordugunuz oluyor mu? Ya da fiziksel olarak kendinizde begenmediginiz bir yerin? Ben sizin hayatinizda hic bir kotu olaya tahammul gosteremediginizi fakat bu durumu asmaniz icinde size bir mesaj geldigini dusunuyorum. Tatsiz bir durum yasadiginizda hemen ondan kaçma meyili gosterebilirsiniz fakat bu ruya sizin korkularinizla yuzlesmeniz gerektiginin mesajini veriyor. Gelecege dair kaygilaniyor olabilirsiniz. Ayni zamanda sevginizi eksik gosteriyor ve bu yuzden de surekli yanlis anlasiliyor olabilirsiniz. Yilani yemeniz dusmani alt edip onunla uzlasmaya varacaginizida isaret eder. Yani burda ne kazaniyorsunuz nede kaybediyorsunuz. Sadece korkularinizla yuzlesmeniz icin alistiriliyorsunuz. Icinize sonradan gelen ferahlik bunun habercisi. Cesaretiniz korkulariniza baskin gelecek.
0 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Ayrica eski bir dusmaninizla dost olabileceginizi yada aslinda sizin icin iyi niyet besleyen bir insani kotu zannettiginizide soyleyebilirim. Hamile kalip yilan dogurmaniz icinizde ki negatif enerjiyi disari atacaginizida gosterir Onyargilarinizdan arinirsaniz cok daha mutlu olursunuz. Sevdiginiz kisinin evleniyor olmasi durumunu daha once ben yasadim eger gercekten seviyorsan bu sanki o kisinin ölumuyle es degerdir ve insanda karsi cinse karsi guvensizlige sebep olir. Fakat bazen oyle bir zaman gelir ki gidenlere sukredersin.. benim oyle oldu tahminen seninle ayni yaştayiz umarim seninde oyle olur:) Sevgiyle kal

İlgili rüyalar

+7 oy
3 yorum 332 okuma
+4 oy
2 yorum 178 okuma
✨ Rêveuse ✨ 13 Eylül 2021 Rüya kategorisinde ✨ Rêveuse ✨ Rüyakar (2.5k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 174 okuma
7 Eylül 2021 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
4 yorum 266 okuma
+8 oy
1 yorum 151 okuma
Nyx. 14 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Nyx. Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 4.1k okuma
Suleee 2 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Suleee Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 246 okuma
lay 7 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde lay Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 230 okuma
+7 oy
1 yorum 190 okuma
0 oy
2 yorum 187 okuma
+4 oy
3 yorum 182 okuma
+18 oy
1 yorum 108 okuma
Melikeo 4 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Melikeo Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 211 okuma
Psödo 14 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Psödo Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

422 Aktif
0 Üye ve 422 misafir
Bugün : 21099
Dün : 23857
Toplam : 48079405
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...