Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
428 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada hurma ağaçlarının meyvesine yetiştiğini görmek, birtakım adamlardan mal isabet edeceğine delâlet ede

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

37 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Diyanet: Rüyanızda bir hurma ağacı diktiğinizi görmeniz; sizin şeref kazanacağınıza, cömert ve iyi kalpli birisi olduğunuza, rüyanızda herhangi bir hurma ağacına çıktığınızı görmeniz; şeref ve itibar sahibi bir kişiye akraba olacağınıza, rüyanızda hurma ağacından düştüğünüzü görmeniz; ümit ve isteğinize kavuşacağınıza, rüyanızda hurma ağacının yaprağını, dalını ve lifini görmeniz; helâl yoldan elinize mal geçeceğine yorumlanır. Rüyanızda evinizde hurma ağacı görmeniz; asâletli bir kişi ile dostluk kuracağınıza, rüyanızda bu ağacın kuruduğunu görmeniz; eşinizden ayrılacağınıza, rüyanızda bu ağacın kuruduktan sonra tekrar yeşerdiğini görmeniz; eviniz halkından birisinin hastalandıktan sonra tekrar iyileşeceğine işaret eder. Ebu Saîd el-Vâiz'in yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında bir Çok hurma ağacının olduğunu görmesi; o kimsenin büyük bir kişi olacağına, çok kazanç getiren bir işin sahibi olacağına, kişinin rüyasında Şiddetli rüzgardan bir çok hurma ağaçlarının devrildiğini ve kırıldığını görmesi; zulüm sebebiyle bir çok insanın felâkete maruz kaldıklarına delalet eder. Rüyanızda yangın sebebiyle birçok hurma ağacının yandığını görmeniz veya kolera ve taun gibi hastalıktan dolayı ülkenin bir çok ileri gelen kişilerinin öldüğünü görmeniz; bulunduğunuz memlekete bir Çok büyük kimselerin gelip yerleşeceklerine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hurma ağacı görmek, nimet elde edileceğine, işlerde kazanç sağlanacağına delalet eder. Hurma aldığını gören kişi uzun ömürlü olacak anlamına gelmektedir. Rüyada hurmalarla dolu bir ağaç evlat sahibi olacak demektir. Güzel bir hurma ağacı bereketin, zenginliğin ve sağlıklı bir yaşamın işaretidir. Rüyada görülen hurmalar sefaya, âlim bir kişiye veya bir çocuğa alamettir. Tüccar veya ticaretle uğraşan birinin rüyada hurma görmesi, ticaret ile tabir olunur. Bazı kere de taze hurma rüyası, erkek çocuk ile müjdeye ve düşmana galip gelmeye ve dedikodulardan beri olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kuru bir hurma ağacından, üzerine hurma düştüğünü gören kimse, münafık bir kimseden ilim öğrenir. Üzerine hurma düşüren kimse sıkıntı ve kederli ise ferahlar. Bir kimse hurma alıp içerisinden çekirdeğini çıkardığını görse, o kimsenin bir çocuğu olur. Bir kimse hurma ağacından siyah bir üzüm kopardığını görse, çocuğu olur. Hurma, helal ve güzel rızıkla da tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hurma ağacı görmek; Rüyada hurma ağaçlarının meyvesine yetiştiğinin görülmesi, birtakım adamlardan mal isabet edeceğine delâlet eder. Rüyada hurma ağacı görmek, âlim bir kişiye veya bir çocuğa alamettir. Rüyada herhangi bir yerde rüzgârın hurma ağacını kökünden sökmesi, o yerin halkı için devlet reisinden gelecek musibet ve kahra delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Ağacı Görmek
Rüyanızda bir hurma ağacı diktiğinizi görmeniz; sizin şeref kazanacağınıza, cömert ve iyi kalpli birisi olduğunuza, rüyanızda herhangi bir hurma ağacına çıktığınızı görmeniz; şeref ve itibar sahibi bir kişiye akraba olacağınıza, rüyanızda hurma ağacından düştüğünüzü görmeniz; ümit ve isteğinize kavuşacağınıza, rüyanızda hurma ağacının yaprağını, dalını ve lifini görmeniz; helâl yoldan elinize mal geçeceğine yorumlanır. Rüyanızda evinizde hurma ağacı görmeniz; asâletli bir kişi ile dostluk kuracağınıza, rüyanızda bu ağacın kuruduğunu görmeniz; eşinizden ayrılacağınıza, rüyanızda bu ağacın kuruduktan sonra tekrar yeşerdiğini görmeniz; eviniz halkından birisinin hastalandıktan sonra tekrar iyileşeceğine işaret eder. Ebu Saîd el-Vâiz'in yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında bir Çok hurma ağacının olduğunu görmesi; o kimsenin büyük bir kişi olacağına, çok kazanç getiren bir işin sahibi olacağına, kişinin rüyasında Şiddetli rüzgardan bir çok hurma ağaçlarının devrildiğini ve kırıldığını görmesi; zulüm sebebiyle bir çok insanın felâkete maruz kaldıklarına delalet eder. Rüyanızda yangın sebebiyle birçok hurma ağacının yandığını görmeniz veya kolera ve taun gibi hastalıktan dolayı ülkenin bir çok ileri gelen kişilerinin öldüğünü görmeniz; bulunduğunuz memlekete bir Çok büyük kimselerin gelip yerleşeceklerine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Toplamak

 Rüyasında hurma toplayan bir kişiye, dünyevi mallarının kazancı ile ilgili tabirlerde bulunulmaktadır. Bu kapsamda rüyada hurma almak, kazanılan rızkın tamamen helal ve alın teriyle elde edildiğine işaret edilmektedir. Bu rüyayı gören kişinin ailesine ve çocuklarına hilesiz ve helal kazanç getirdiğine dair yorumlar yapılmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Ağacı Görmek

 Rüyada hurma ağacı görmek, hayır ile yorumlanmaktadır. Buna göre, rüyada hurma ağacından bir hurmanın üzerine düştüğünü gören kişinin bir ilim ile meşgul olacağı yorumu yapılmaktadır. Hurma ağacında siyah renkli üzüm büyüdüğünü ve bunu kopardığını gören kişi ise çocuk sahibi olmakla müjdelenmektedir.

 Rüyada hurma ağacı görmenin her şekli hayır ile açıklanmaktadır. Bu kapsamda rüyadaki hurma ağacından kendi üzerine hurma düşürdüğünü gören kişinin mevcut dert ve sıkıntılarından en kısa zamanda kurtulacağına delalet edilmektedir. Rüyadaki hurma ağacının meyveler yetiştirdiğini görmek ise rüya sahibine bilmediği bir yerden mal ve miras kalacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hurma Ağacı GörmekRüyada kuru bir hurma ağacından üzerine hurma düştüğünü görmek, münafık bir adamdan ilim öğrenmeye işârettir. Rüyada hurma ağacı görmek, alim bir kimseye veya evlada işarettir.Hurma ağacı kesmek evladının ölümü­ne, hurma ağaçları olduğunu görmek, büyük bir makama geçmeye, tacir ise kâr ve ticaretin artacağına, hurma ağacı uzun ömre, evlada, evlenmeye, elbiseye, mala ve ana-babaya işarettir. Hurma ağacı görmek de çok iyiye işarettir.Hurma ağacını silkerek üzerine hurma dökülmesi, sıkıntılı ve kederli ise, sıkıntı ve kederden kurtulmaya işârettir.Rüyada, mevsiminde bir hurma ağacından hurma devşirdiğini görmek, neşeli, zengin, şerefli, hayır ve bereketi çok bir kadınla evlen­meye işâret eder.Bazen de mevsiminde bir hurma ağacın­dan hurma devşirdiğini görmek, ilim sahibi olmaya işârettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hurma ağacı, şeref ve itibardır. Kişinin karısını ve asil bir insanı da temsil eder. (Diğer tabirleri için bk. Ağaç.) Hurmanın kendisi üzüm gibidir. Kuru hurma ağacı her mevsimde itibar, şeref ve kazanç olarak yorumlanır.

Taze hurma yemek: Ele geçecek olan mal ve paradır.

Birisinin tek bir hurma vermesi: Bekar için evliliğe, evli için oğul sahibi olmaya işaret eder.

Hurma ağacı dikmek: Şan ve şeref sahibi olmaya, bol kazançlı bir işle uğraşmaktır.

Hurma ağacı kesmek: Kötü bir rüyadır. Sıkıntı, gam ve hüzün demektir.

Hurma ağacının kuruması: Mutluluğunuzun azalması, işlerinizin bozulması ve zarara uğramak olarak tabir olunur.

Hurma salkımı: Çok mal kazanmaya ve rüya sahibinin dağılmış olan evlatlarının tekrar bir araya toplanmasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Ağacı Görmek

Hurma ağacı görmek ilim öğrenmeye meraklı birine ya da bir evlada işarettir. Hurma ağacını kesmekse o evladın vefat edeceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Ağacı Görmek

Rüyada hurma ağacı görmek de son derece hayırlı tabirlere sahiptir. Genellikle bu tür bir rüya son derece hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulur. Ayrıca rüya sahibinin ilim ve irfanda ilerlemesi de söz konusu olabilir. Ancak hurma ağacını kestiğini görmek tam aksi bir biçimde ele alınır. Pek çok rüya tabiri kaynağı, rüyasında hurma ağacı kestiğini gören kimsenin maalesef evlat acısı yaşayabileceği hususunda ittifak eder. Hurma ağacını silkelemek ise sıkıntı ve dertlerden kurtulma alameti olarak ele alınır. Ayrıca rüyasında hurma ağacını silkeleyen bir kimse gerçek hayatta bol kazanç sağlayabileceği iş fırsatları ile karşılaşabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Fidanı Görmek

Rüyada görülen hurma fidanı imgesi kişinin daima bela ve musibetlerden uzak kalacağı şeklinde ele alınır. Pek çok rüya yorumcusu, rüya sahibine Allah'ın yardım edeceği yorumunda bulunur. Bu sayede özellikle bir hastalıkla mücadele ediyorsanız sabretmeniz halinde şifa bulacağınız yorumu yapılır. Benzer şekilde rüya sahibine her sıkıntısına karşı Allah'a dua etmesi ve sabretmesi tavsiyesi verilir.

Günümüze daha yakın kaynaklar ise rüyada hurma fidanı görmek motifini farklı bir biçimde ele alır. Bu kaynaklara göre böyle bir rüyanın anlamı daha çok sevdiğiniz bir insana yeterince ilgi göstermemeniz ile ilgilidir. Dolayısıyla rüya tabircileri rüya sahibine sevdikleri ile daha fazla vakit geçirmesi tavsiyesinde bulunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Koparıp Yemek

Rüyasında hurma ağacından hurma toplayan ya da koparıp yiyen bir kimsenin benzer bir biçimde büyük karlar elde etmesi beklenir. Pek çok rüya tabircisi elde edilen kazancın alın teriyle olacağı yorumunda bulunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HURMA AĞACI GÖRMEK

Rüyada hurma ağacı görmek, aile büyüklerinden birinin vefat edeceği anlamını taşır. Aynı zamanda rüyada hurma ağacı gören kişinin elinde olan şeylerin kıymetini bilmesini gerektirecek olaylar yaşanacağı, aile için huzurun hakim olacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Ağacı Görmek

Rüyada hurma ağacı görmek, büyüklerinden birinin vefat edeceğine delalet eder. Rüya sahibinin rüyasında hurma ağacı görmesi kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine, ailesi ile birlikte huzur dolu olacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Hurma Toplamak

Rüyada hurma topladığını görmek geçici para olarak yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında hurma topladığını görmesi, kişinin eline bir miktar para geçeceğine fakat yeterli olmayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Fidanı Görmek

Kişinin rüyasında hurma fidanı görmesi, rüya sahibinin parasal anlamda sıkıntılar yaşayacağına yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında hurma fidanı görmesi, kişinin geçmişte yaptığı hataları tekrarlamayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Toplamak

Hurma en zengin çöl ülkelerinin gelir kapısıdır. Rüyada hurma toplamak, iş toplamak gibidir. Büyük yatırımların büyük kazançları olur. İşinden şüphe eden, rüyasında hurma topluyorsa korkmadan yatırdığının kat be kat fazlasını alabilme ihtimali olduğunu düşünmelidir. Eğer rüyada hurma topluyorsanız hurma, çöl ülkelerinin besinidir, su gibi bereketlidir ve suyun bereketini toplar gibi siz de yaptığınız işlerin verimini toplayacaksınız diye yorumlanmaktadır.

Rüyada hurma topladığını gören eğer beklediği önemli bir iş haberi varsa onu alacağına, eğer yeni bir yatırım eşiğindeyse bu yatırımın çok hayırlı olacağını, yeni bir işe giriyorsa bu işte çok yükseleceğine işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Ağacı Görmek

Hurma ağacı görmek çok hayırlı bir rüyadır. Hurma ağacının yetişmesi, meyvesi, ömrü ile insana benzediği düşünülür. Bu sebeple rüyada hurma ağacı görmek iyi bir insana, dosta, eşe ve evlada işaret eder. Kişiye göre, eğer bebek bekliyorsanız, çok hayırlı bir evlada işaret eder. Ortaklık kuracaksanız hayırlı bir ortak bulmaya ve evlilik çağındaysanız hayırlı bir eş ile yaşanacak olmaya işaret eder. Hurma ağacı eşinden ayrı meyve vermez yahut bedeninden alınan filiz uzakta büyüse meyve vermez, haliyle rüyada hurma ağacı görmek en çok; birbirine yakın ve birbirini çok seven bir aileye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hurma ağacı görmek, âlim bir kişiye veya bir çocuğa alamettir. O ağacı kestiğini görmek ise, çocuğun ölümüne delâlet eder.

Rüyada birçok hurma ağaçlarına mâlik olduğunu görmek, o hurma ağaçlarının adedince insanlara hâkim ve âmir olmakla tâbir olunur. Bu rüyayı gören tüccar veya esnaf ise ticaret ve kazancı kat kat artar. Kuru hurma ağacı görmek, münafık adama işarettir.

Rüyada bir hurma çekirdeğinin hurma ağacı hâline geldiğini görmek, çocuğun faziletli ve bilgili olmasına işarettir.

Bazı kere de hurma ağacı uzun ömre, nimete, evlâda ve safaya delâlet eder.

Yine Hurma ağacı şu veçhile de tâbir olunur:

    Hayırlı bir zevce,
    Ev ve yer,
    Geniş mülk,
    Mal ve evlat,
    Âlim..
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hurma ağacı görmek

Rüyada hurma ağacı görmek, Dürüstlüğünüzden dolayı başarının kapısını aralayacaksınız. Rüyada hurma ağacı görmek, mala, mülke, eve ve evin hanımına, ilim sahibi- kadri yüce arap asıllı kimseye ve evlada işaret eder. Uzun ömür ve hayırlı evlat ile de tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birden fazla hurma ağacına sa­hip olduğunu görmek

Rüyada birden fazla hurma ağacına sa­hip olduğunu görmek, sahip olunan ağaç kadar yardımcı ve çalışanlara sahip olmaya, ticaret yapan kimsenin işlerinin açılacağına ve bol kazanç elde edeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuru hurma ağacı görmek

Rüyada kuru hurma ağacı görmek, güvenilir olmayan, riyakar, ikiyüzlü bir kimseye işaret eder.
Rüyada kuru bir hurma ağacından üzeri­ne hurma düştüğünü görmek

Rüyada kuru bir hurma ağacından üzeri­ne hurma düştüğünü görmek, ikiyüzlü, riyakar bir kimseden ilim öğreneceğinize işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elini uzatarak hurma ağaçlarının meyvesine yetiştiğini görmek

Rüyada elini uzatarak hurma ağaçlarının meyvesine yetiştiğini görmek, bir şekilde mal elde etmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir hurma ağacının kesil­diğini görmek

Rüyada bir hurma ağacının kesil­diğini görmek, çıkacağınız yolculuğu ertelemeniz gerek.
Rüyada rüzgarın hurma ağacını kökün­den söktüğünü görmek

Rüyada rüzgarın hurma ağacını kökün­den söktüğünü görmek, salgın bir hastalığın ve halkın sıkıntılar yaşayacağının habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taze Hurma Toplamak

Rüyada taze hurma toplamak; rüyasında taze hurma topladığını gören kimse neşeli, zengin, şerefli, hayır ve bereketi çok ve hiddetli bir kadınla evlenir. Ya da zahmetsiz olarak şerefli insanların elinden mal sahibi olur. Bu rüyayı gören, bazen ilim sahibi olur. Bu rüya aynı zaman da Kur’an okumaya ve dinine fayda verecek bir şeyle tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Ağacından Hurma Yemek

Rüyada hurma ağacından hurma yemek; rüya sahibinin ilim ihsan sahibi biri olduğuna, hayatının büyük bölümünü ibadetle geçirip secde edeceğine, hak yolunda ilerleyip  kul hakkına önem verdiğine, çalıştığı iş hayatında kazançlarının her daim olup bereketinin hiç eksilmeyeceği ne yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Ağacı Görmek

Rüya sahibinin, aile büyüklerinden birisinin yaşayacağı ve uzun bir süre ağır bir şekilde çekeceği hastalıktan ötürü vefat edeceğine ve bu durumun aileyi büyük bir üzüntüye uğratıp yasa sokacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Ağacı Görmek

Rüyada hurma ağacı görmek, rüya sahibinin,  komşuları ve tanıdıkları tarafından sevilen ve sayılan, ilim irfan sahibi bir kişi olduğuna ve insanlara yardım edip sorunlarına çare olduğuna delalet eder. Bir de, kurnaz, huysuz ve saf bir kişiye delalet eder. Aynı zamanda, kişinin hayırlı kazançlara ulaşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Ağacına Çıkmak

Rüyada hurma ağacına çıkmak, çevresi tarafından sevilen, namuslu ve adil bir kişiyle akrabalık bağı kurulacağına delalet eder. Aynı zamanda, bu kişiyle hayırlı işler konusunda ortaklık yapmaya ve beraber dünyalık kazanmaya yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hurma bahçesi, taninan bir yerde ise, agaci kerem ve seref sahibi biriyle, taninmayan bir yerde ise, kis kanç ve ahmak biriyle tabir olunur. Rüyasinda hurma agaci dikti gini gören seref kazanir. Cömert ve iyi kalpli olur. Hurma agacina çiktigini gören, serefli bir kisiye akraba olur. Hurma agacindan düstügünü gören, ümit ve istegine kavusamaz. Hurma agacinin yapragi, dali ve lifi helal mala delalet eder. Evinde hurma agaci görmek, asil bir kisi ile yakinlik peyda eyleyecegine, bu agacin kurudugunu görmek, esinden ayrilacagina, kuruduktan sonra tekrar yesillendigini görmek, ev halkindan bi rinin hasta olup tekrar iyilesecegine isarettir. Ebu Said El Vaiz e göre: hurma agaci bir serefli insana ya hut ana babasina itaat eden evlada, dal ve budaklarinin çoklugu çoluk çocugunun artacagina, kesilmesi serefli bir kisinin vefatina delalet eder. Hurma agacinin bulundugu ve bittigi yerde olmak üzere bir çok hurma agacina sahip oldugunu gören, büyük bir adam olur, çok kazançli bir is sahibi olur. Siddetli rüzgardan bir çok hurma agaçlarinin devrildigini, kirildigini görmek, zulüm yü zünden bir çok insanin felakete sürüklendigine delalet eder. Yangin çikarak bir çok hurma agacinin yandigini görmek veya ta un ve kolera gibi salgin bir hastaliktan memleketin bir çok ileri gelenlerinin öldügüne sahit olmak o memlekete bir çok büyük adam larin gelip yerleseceklerine isarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evdeki hurma ağacını kesmek; ailesinden birinin vefatına işarettir.
Bilinen bir yerde hurma ağacı görmek; cömert ve şerif insanlarla yorumlanır. Hurma bahçesi meçhul bir mahalde ise hurma ağaçları, cimri, tamahkar ve alçak insanlarla ifade edilir. Hurma ağacı diktiğini gören şeref kazanır. Cömert olur. Doğru davranır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hurma ağacı görmek, birçok keder ve endişeden sonra güzel günlere kavuşacağınıza işarettir.
Hurma bahçesi, tanınan bir yerde ise, ağacı kerem ve şeref sahibi biriyle, tanınmayan bir yerde ise, kıskanç ve ahmak biriyle tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında hurma ağacı diktiğini gören şeref kazanır. Cömert ve iyi kalpli olur. Hurma ağacına çıktığını gören, şerefli bir kişiye akraba olur.
Hurma ağacından düştüğünü gören, ümit ve isteğine kavuşamaz. Hurma ağacının yaprağı, dalı ve lifi helal mala delalet eder. Evinde hurma ağacı görmek, asil bir kişi ile yakinlik peyda eyleyeceğine, bu ağacın kuruduğunu görmek, esinden ayrılacağına, kuruduktan sonra tekrar yeşillendiğini görmek, ev halkından birinin hasta olup tekrar iyileşeceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yangın çıkarak birçok hurma ağacının yandığını görmek veya taun ve kolera gibi salgın bir hastalıktan memleketin birçok ileri gelenlerinin öldüğüne şahit olmak o memlekete birçok büyük adamların gelip yerleşeceklerine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Ağacına Çıkmak

Rüyada Hurma Ağacına Çıkmak , çevreniz tarafından çok sevilip sayılacağınıza , namuslu birisi olacağınıza ,

akrabalık bağı kuracağınıza , hayırlı işlerde bulunup bazı ortaklıklar kuracağınıza ve dünyalık şeylere kazanacağınıza alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hurma Ağacı Görmek

Rüyada hurma ağacı görmek , hem komşularınız hem de tanımış olduğunuz insanlar tarafından sevilip sayılacağınıza

, ilim irfan sahibi birisi olacağınıza , yardıma muhtaç olan insanlara her konuda yardımcı olmaya çalışacağınıza delalet eder.

Bunların yanı sıra , kurnaz ve huysuz olan saf bir kişiye de yorulmaktadır. Hayırlı kazançlar elde edip çok iyi yerlere geleceğinize işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

515 Aktif
2 Üye ve 513 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4293
Dün : 21898
Toplam : 48084480
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...